A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

pocak fotó :arrow:

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok

Timeáknak és Mónikáknak sok boldog névnapot!

Viranka: ez aztán a meglepi képek nagyon csini mindenki rajta.Őszintén szólva először én sem ismertem fel Mátét :oops:

Lmóni: Tök jó hogy Gréti igy bírta a nyüzsgést!

Vindo: nagyon édi Rugó ahogy alszik :D

Panndi: Hajrá!!!!!!! Én mára tippeltem :wink:

Heni: Péterke még átjár hozzátok éjjel?

Silka: Konyakmeggy? :shock: És most már minden oké otthon nem nyügi Lizkó?

aniko80: Mennyit változott Marci :shock: nagyon kis vagány!

Mi jól vagyunk nagyon zsúfolt volt ez a 3 nap voltunk az állatkertbe Petrus nagyon élvezte meg csavarogtunk mindenfelé.És meglepetésből beállítottak anyósomék vasárnap :shock: Szó szerint sokkot kaptunk itt a kanapén a sogórnőmmel :shock: kb fél óra volt mire észhez tértünk :lol: és ez totál kiült az arcunkra is. :lol: De túl vagyunk rajta! :D És Petra megtanulta hajtani a motorját tudom máshol ez nem olyan nagy szám de nálunk nagyon az.Ma úgy voltunk vásárolni is :D

Kép

Kép
agica1126

Halihó

Micsoda tali! annyira szépek avgytok mindenki sugárzik!!:-) Kiskolbi jó volt látni..és Mátét csak nehezen ismertem meg, olyna nagyfiú!

Panndi: Ma már tényleg menned kéne ... :wink:

Silka: :? pedig szorítottam nektek hogy sikerüljön a hv. De Móni véleményét osztom.....így Ő nyer! Tudom baromi nehéz lehet..de egyszer ....Ti tudjátok én sem akarok okoskodni... :?

Vindo: Rugó ahogy alszik .. :lol: Locsolás..Emma is csinálná ha hagynánk!! :lol:

Túl a sűrű hv-n. Pénteken "ikertesóztunk" szombaton , egyik nagyinál ebéd, Dédihez beugrottunk anyáknapi puszival, aztán másik nagyinál tali a félunokatesókkal...hatalmas játék . Vasárnap anyuéknál ebéd .( nem kellett messze menni :lol: ) délután tesóméknál Tímanap..és uncsival nagy játék!...

Jövök majd képekkel!!

Timiknek és Móniknak Nagyon sok puszi Névnapjuk alkalmából!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Boldog névnapot kívénok én is :)

silka: mikor próbáltatok először máshol aludni amúgy? Mennyi idős volt Lizi?

Jaj lányok, én már nagyon mennék szülni, itt fáj, ott szúr, feszít, görcsöl :?
Vendég

Na, most esett le, mi az a "hv".
Kaqk, egy csomót gondolkodtam rajta.
Mintha mások is írták volna ezt a rövidítést, és egyszerűen nem jöttem rá, mit jelent :oops:

Ágica, micsoda meglepetés :lol:
Képeket csináltatok az állatkertben?
Akkor már Ti is moci-használók lettetek :D

Ébredés után még pizsamában felpattantam a hintalovamra
Kép

Ahol jó volt a kedvem
Kép

Meglocsoltam a ház falát is, bár ide már vizesen érkeztem
Kép

De végül az aljzat is kapott
Kép

Most itt alszik a kezemben, azért pakolgatom :roll:

Kép
vindolanda

Mármint a képeket.

Regina hol lehet?

Máshol alvás. R. rendszeresen alszik hét hetes kora óta a nagyszülőknél. Ez mindig olyan 3-4 napot jelent. Hát, voltak húzós napok-éjszakák az elején. Most látni már rajta, hogy ismeri pl. a szobák beosztását, az ottani játékokat, állatokat. És örül is ezeknek.

Az alvás nála mindig hozzám kapcsolódott, így ha én ott vagyok, akkor tud aludni is. Ennyiből könnyebb volt vele :roll:

Kép
vindolanda

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Most csak gyorsan két kép Kolbiékról (bemutatom Nektek Őket) :lol:
És még annyit, hogy a tali szuper volt!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm Viranka még egyszer, a tojásos nokedlid is isteni volt!!!!!!!!!!!!!!!!
Jól feltöltődtünk!!!!!! :D :D :D
A képeket meg őrizd meg, legközelebb elhozzuk. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Délelőtt mégis elmentünk Ringatóra, próbáltam megtalálni a középutat, hogy én is tudjak figyelni, meg Szeli se érezze rosszul magát. Az elején almát evett azon a kanapén ültünk, ahol öltözni szoktunk, aztán sokat volt az ölemben úgy, hogy totál nem azt csináltuk, amit kellett. De legalább nekem rögzültek dolgok, ő meg így elvolt azért! :) Abbahagyni nem szeretném, ha nem muszáj, mert rengeteg mondókát és éneket tanultam. Előtte meg elég gyér volt a tudásom... :? Viszont itthon imádja őket, csak ott szokás szerint álmos... délelőtt... :?

Holnap megnézünk egy másik hasonlót, Dúdoló a neve, 1 órás, utána 1 óra játszóház is benne van az árban (800 Ft). Kivi vagyok! :)

Na, ennyi, nem tudok olvasni. Kiment az udvarra, és aaany... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Sense, boldog szülinapot!!!
Kép
dettyk

L.Móni, Miléna, Motiot, boldog névnapot!!!!
Kép
dettyk

Hú, ilyen sokan ünnepelnek ma :shock:

Sense, Móni, Miléna, Timi, Motiot - sok boldogságot kívánunk!

Öltözök. Megyek majd vezetni. Gábornak is jönnie kell lassan :arrow:

Kép
vindolanda

Sense Sok puszi!

Anyáknapi ajándék: tavaly vászonra Emma befestett tenyerét és talpát nyomták, idén meg gipszbe öntötték talpát tenyerét. Emma rajzolt nekem képeslapot! annyira édes volt mikor ideadta!

Vindo:
:lol: első alkalmakkor én is filóztam egy darabig..mostmeg használom h gyorsabban haladjak!

KépKép
kaqk
Debrecen

Dettyk: micsoda kép!!!!!!!!!!! :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo: Rugót meg sem dicsértem..annyira jó képeket készítesz!!!!!imádom!!! :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Sense!
Boldog szülinapot :)

Móniknak,Timiknek boldog névnapot :)

Panndi!
elképzeltem ahogy Zsófi bólógat :) gyertek máskor is :)

Móni!
mindjárt küldök püt :)

Mesi!
örülök h. ízlett a noki :) az gyorsan elkészült(viszonylag :) )

Máté tényleg hatalmasat nőtt és olyan helyes kiskrapek :) nem csodálom h. Mesi Zsófinak szánja :)
Míra kérdezte ma nem jönnek vendégek :) Bálint meg persze egyfolytában Gegézik :)
Mikor Mesi próbálta altatni gyermekeit Míra gondoskodott Róluk :) bevitte a takaróját felajánlotta a Pöttyös Panni könyveit+a mesedvdit is h. nyugodtan használja Mesi :) :!: :arrow: érezdd magad megtisztelve :) mert PPannák féltve őrzött könyvei :)
Aztán szegény Mátét nem hagyta aludni,gondoskodott Róla is :) énekelt,feje alá párnát dugdosott :)

Timi!
próbálj tényleg heti 1-2* csak Rebekával lenni,csajos napot/délutánt csinálni :) nálunk ez be szokott válni és akkor sokkal kezelhetőbb egy darabig :)

Marica!
Míránál is volt egy ilyen korszak,mikor a nagykádban nem voplt hajlandó fürdeni.Visszatettük a kiskádat s egyszer csak Ő akart a nagykádban fürödni :) Ő speciel a azuhanytól is rohamot kapott,haját csak is kizárólag kancsóból öntött vízzel lehetett lemosni :) ha idegen helyen voltunk nem volt gond a zuhany csak itthon :)

Silka!
kemény lehetett... :( nem semmi kiscssajod van...
ha legközelebb itt gurultok gyertek be :)

:arrow: nyugodalmas jó éjt :)

KépKép
viranka

Sziasztok

Sense nagyon sok boldog szülinapot! :oops:

Vindo: Csináltunk képeket majd rakok fel. :D

Mesi: Köszönjük a képeket :D Nagyon sokat nőtt Máté is :D

Kaqk: Eza tavalyi anyáknapi meglepi nagyon jó lehetett.Még nem válaszoltam a fodrászos kérdésedre május 20-án megyünk együtt.Már voltunk egyszer de akkor csak megnézte Petra haját és simán hagyta neki hogy fésülje és megbeszéltük milyen legyen :D

Dettyk: Meg néztem ám Panka esését :D nem semmi :lol:

Panndi: Hogy vagy?Tudom hogy ez a legutálatosabb kérdés jelenleg.(legalábbis nekem ez volt) :oops: :lol:

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!
Köszönöm a szülinapi köszöntéseket! :)
Boldog névnapot a MÓNIKNAK és a TIMIKNEK!

Dettyk!
Jajj de aranyos kép! :)

Timi!
Jó, hogy jelentkeztél!

Viranka!
Szuper talit rendeztél! :) Mikor lesz a "nagy" tali? Vagy kics. Nekem mindebgy. Csak menjünk már!!!!!! :)) Kolbit én is alig ismertem meg. :oops:

Fürdetés!
Nálunk nagyon bevált a pancsoló állatretes könyv. Botond is inkább állva szeretett fürdeni, de mikor az megkapta, rögtön leült hozzájuk. Most már sajna uncsi, mert az összeset kívülről tudja. Most a vitaminosüvege a sláger. :lol: De zuhanyozni utál. Olyankor olyan hisztit levág, hogy néha azt hiszem az apja nem is fürdeti, hanem öli. :shock:

Nagyobbik gyerekem kiborít pár napja. Egész nap nyafog. Semmi nem jó neki, nem tud magával mit kezdeni. Aztán akkor jönnek a hülyeségei, amikről tudja, hoyg úgysem engedem meg, és lehet hisztizni. Ha már mindenen túl van, akkor enni vagy inni kér. Persze nem éhes/szomjas csak próbálgatja, hogy meddig mehet el. Néha megőrjít...
Járunk zenebölcsibe hétfőnként. Még mindig lökdösődik. Én ezt nem értem. Nem tudom, hogyan lehetne erről leszoktatni. Simán odamegy a 3 éves fiúkhoz, és meglöki őket. Azok meg ahelyett, hogy visszaadnák neki, elkezdenek sírni. Én minden alkalommal elmondom, h nem szabad, fáj neki, ki kell mennünk, ha tovább csinálja (és ki is megyünk) stb. Olyan, mintha zavarban lenne a többiektől, és ezzel vezeti le. VAN VALAKINEK ÖTLETE?

Miléna!
Küldtem püt!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Ünneplőknek sok boldogságot!!!!!!!

Mi még nem alszunk. :(
Zsozsi este 10 óta negyed óránként hány. Nem tudom mi lehet, én is azt ettem amit ő, de nekem nincs bajom. Már csak gyomorsav jön, és erőlködik. :(
Remélem hamar átszalad rajta, és reggelre nem lesz baja.
Én is ilyen voltam kicsinek, minden a gyomromra ment, és hánytam. :(

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi, remélem, jobban van Zsófi :cry: , sok gyógypuszit küldünk neki!!!!
Így már azért megismertem Kolbit :oops: :lol: ...

Sense, nincs ötletem :? . Panka ütni szokta az unokanővérét, ha olyanja van :shock: , és a haját tépni...aztán jól megszeretgeti, ha sír :roll: ...

Viranka, nagyon jó lehetett nálatok, már alig várom a nagy talit :D ! 30-án nem érünk rá.

Timi26, nem tudom, mit tudnál csinálni :( . Az egyik barátnőmnél hasonló helyzet alakult ki, de durvább volt...

Vindo, alvó Rugó :lol: :lol: ...

Panka tegnap nem (sem) aludt délben :? . Néha kimarad, és reggel 3/4 7-től este 3/4 8-ig pörgött :roll: . Szerencsére tegnap volt hozzá türelmem 8) . "Csak" ötször kellett átöltöztetni, mert hol kifolyt a cucc a pelusból, hol összesarazta, vagy eláztatta magát 8) . Változatlanul és egyre gyakrabban használja az "én"-t...megkérdeztem tőle: ki volt az a buta, aki teleszórta a haját homokkal??? Éééééén. :lol: :lol: Meg tudnám zabálni :D . Újra megfodrászoltam, elől a szemébe lógott a haja, lélegzetvisszafojtva hagyta, hogy csináljam :shock: :D .
Tegnap ablakot pucoltunk az utcán (én ablakot, ő a falat...ilyenkor örülök, hogy nem fullos házunk és autónk van, mert vizes leveleket szokott szétkenni rajtuk, a házat pedig már össze is firkálta 8) ), egy vadidegen biciklisnek köszönt: Szia bácsi! :lol: . Rendes ember volt, visszaköszönt :lol: .
dettyk

Még mindig hány... :( Most épp alszik.
Semmi nem marad meg benne.
Borzasztó hasmenése is van. Csak Gegi el ne kapja.
Hívom majd a dokinénit. :(

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Zsozsinak jobbulást!

Én még egyben, fájok, de még mindig össze-vissza :cry:
Vendég

Sziasztok!

Isten éltesse az elmúlt napok Születés ill. Névnaposait

A képek meg fantasztikusak :D
Panka videó szuper olyan jót nevettem :D mint a nagyok :lol:

Mesi!
Sok-sok puszi Zsozsónak gyógyuljon meg hamar.
Köszi a képet kolbiékról jó látni őket is.
Máté helyes kis pasi.

Panndi!
Szerintem holnap lesz a ti napotok :D

Tali:
Ha minden jól megy megyünk mi is.
Valószínű vonattal és ha nem baj a húgom jön velünk
mert egyedül nem merek elindulni a kicsikkel.

A hétvégénk jól telt mind 3 nap voltunk horgászni
még én is fogtam halat. :D
A gyerekek is élvezték nagyon.
Mamáztunk is.Rendesen kikapcsolódtunk. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jó reggelt!

Köszönöm szépen mindenkinek a köszöntést :lol:

Mesi jobbulást Zsozsinak+++++++++++++++++++++++

Sense cicus is szokott így viselkedni mostanában :? Én nem kimentem vele, hanem leültünk egy székre és nem engedtem a többiekhez játszani 10 percen keresztül, közben mondogattam neki, hogy miért ülünk ott, hogy ilyet nem szabad csinálni stb..... Utána elfogadhatóbb volt a viselkedése :roll:
Boldog születésnapot :lol:

Dettyk Panka is jó sokáig tud ébren lenni :shock:

Vindo cica akkor is fél 7-kor kel ha fél 10-10-kor alszik el :roll:
Rugófotókat imádom :lol:

Kolbi Máté gyönyörűséges te pedig csini vagy :D

Niki remélem azért hallgatsz mert otthon vagy és Raniával játszol :lol:

Ágica gyertek el Petrussal és akkor nektek is főzök valami finomat.
Egye-fene hozd az ételhordót és viheted a maradékot ami másnapra jó lesz :wink: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok !

Mesi : Zsozsinak jobbulást. Voltunk pénteken a Vérhalmi játszótéren de itthon hagytam a telcsimet így nem tudtalak hívni. Bíztam benne, hogy ott lesztek de sajna nem voltatok.

Pandi : menjél szülni már !!!!!!

Lányok iszonyat jó az új babakocsink. Imád benne utazni Ádi és élvezi, hogy egyedül mászik be meg ki.

Az én fiam aki 6 fél 7 körül szokott kelni most 8 óra és még mindig alszik és este 9-kor már durmolt. Lehet most áll át a napi 1 alvásra.
Már hétvégén próbáltuk és elég jól bírta.
Kicsit náthás meg piros már a nózija de semmi más baja nincs.
Kép
Az együttérző szülők.

Hétfőn megyünk a bölcsibe beiratkozni.

Regi: mi a neve a fogyitablettának amit szedtél ?

Most én is fogyókúrába kezdtem és szeretnék 15kg kb ledobni mert szeptemberbe ráállunk a tesó projektre.

Na lépek mert pakolok aztán ha még nem kell fel Ádi akkor elkezdek tornázni.

Mindenkinek szép napot.
20200310173350

Mónikáknak utólag boldog névnapot! :)

Majd még jövök, csak nemsokára indulunk Dúdolóra. Talán nem alszom el altatásnál :oops:, és akkor végre vissza tudok olvasni! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Nálunk f6kor indult a reggel :evil: de mindegy úgy vagyok vele, hogy kelünk apával, és megcsináljuk a reggeli rutint együtt, aztán ilyenkor már le tudok ülni egy kicsit amig a kicsi alszik, Péterke meg mesézik.

JAj nagy tragédia történt :cry: apa eltörte a nyuszikutya dvdt :evil: igy most körbe körbe a Vuk megy. Úgy mondja Péterke Hukk:-) olyan kis édes, egyre több mindent mond:-) de ha kérdezem, hogy én ki vagyok, azt mondja PA, apja szintén PA, tesóm is az. Nagy franc mert csak azt mondja amit szeretne. Ha hintázik, már nem csak azt mondja, hogy hinta, de hinta palinta. Na majdcsak nagydumás lesz belőle is 8) remélem, aztán lesz itt kivel traccsolnom, mert apa nem egy nagy dumás nálunk :(

Emesém hogy van Zsozsi?????? jaj szegénykém. van most megint influenza is, lehet egy kis virus, normaflor lehet segitene? Vagy B6? jaj nem tudom.
Nálunk most mindenki náthás lett :evil: a csöpp is, de nem vészesen, de szuszog, bár születése óta szuszog, azt mondták be van dagadva a nyálkahártyája a tisztitástól.

Viranka szerintem mi is elmennénk a talira, majd látjuk, igy még nem nyilatkozom.

Kolbit én sem ismertem fel :oops: Jaj de jól nézel kis Kolbikám, Máté pedig hihetetlent nőtt:-)

Vindo alszotok még???? Rugó nagy locsoló! nálunk még csak kannával megy locsolás, a slagot nem mutattuk meg inkább.

Sense jaj nagyon sajnálom Botus viselkedését! nem tudom elképzelni sem mi válthatja ki nála ezt a hisztit. Persze gondolom kevesebbet tudsz foglalkozni vele. Nálunk sok még a foglalkozás, mert Áron sokat alszik, meg szopi közben olvassuk a könyveket, énekelünk. Ha meg mesenézés van akkor pakolászom, netezek.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok

Mesi: Nagyon sok gyógypuszit küldök Zsozsinak!

Lmóni: Nagyon szívesen elmegyünk ha mondasz egy rövidített útvonalat ahol nem kell metrózni :D

Viranka: Mikor lesz a tali? :D

Ktimi: Nektek is jobbulást! Nagyon vicces kép tök jó!

Sense: Sajnos én nem tudok tanácsot adni.Petra nem szokott ilyet csinálni :D Na jó csak akkor mikor mondom neki hogy Petra bumm :D és oda jön és rám csap :D

Mi nem tudom hogy jól vagyunk e remélem hogy igen de éjjel ment a hasa.Bár hallottam valamit de nem voltam benne biztos hogy az háát reggelre megkaptam az eredményt.Remélem nem lesz beteg :roll:

Kép

Kép
agica1126

Na belőlem valami folyik, de nem tudom, hogy mi az :oops: Vízszerű, átlátszó, éjjel viszonylag sok volt, most meg semmi :? Ha szivárog a magzatvíz, az elállhat átmenetileg?
Vendég

Panndi: Nekem szivárgott! És nem áll el és ugyanigy nézett ki ahogy leírtad.Vízszerű és átlátszó! Szerintem írány a kórház!Hajrá!

Kép

Kép
agica1126

Panndi!
Lehetséges,hogy Fruzsi még ma kiakar jönni?
Nagyon drukkolok nektek :D

K.Timi!
Nagyon jó kép :lol:

Heni!
Jaj már azt hittem valami komoly baj van,de meg nyugodtam :D
Apának meg irgum-burgum. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Panndi irány a kórház :lol: :lol: :lol:
Lehet ma már a karjaidban tartod Fruzsit :lol: :lol:

Ágica honnan jönnél? (elfelejtettem merre laksz :oops: )

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: Újpest, de már Viranka mondta hogy Kökiig kell eljutnom és onnan busz ez jó nekem.Mert lépcső van kökin és ott felcipelem.A mozgólépcsőzés nem megy babakocsival ultra béna vagyok hozzá :D

Kép

Kép
agica1126

Vindo jönnek a képek! :lol: Kép
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Bocsánat ha egy kicsit sok lett :oops:

Kép

Kép
agica1126

Panndi elindult már vajon? :roll: olyan izgi! :D

Kép

Kép
agica1126

Nemnem, még itt vagyok, egyelőre várakozó állásponton (közben takarítok, mosok, főzök :lol: ). Áááá, nem tudom, mert most nem folyik semmi :roll:
Vendég

És a dokiddal beszéltél? Nem vagy semmi mosol főzől és takarítasz :lol:

Kép

Kép
agica1126

Nem beszéltem vele sem még, teljesen tanácstalan vagyok, nem szeretnék feleslegesen bemenni. Komolyan, tiszta kezdőnek érzem maganm:)
Vendég

Szerintem azért csak kérdezd meg hogy ezt tapasztalatad. Nehogy aztán később baj legyen.De nem akarok itt okoskodni neked! Úgy izgulok értetek :D

Kép

Kép
agica1126

Ágica!
Nagyon jók a képek aranyosak vagytok :D

Panndi!
Azért hívd fel a dokid veszteni nem vesztesz semmit legfeljebb a pocakod :D

Húú nekünk meg indulni kéne csak a fejlemények
miatt ülök még itt. :D

Mesi!
Hogy van Zsozsó?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Panndi jaj ez már az lesz! nekem se folyt csak szivárgott, én mennék a helyedben.

Heni
KépKép
heni81

Nagyon rég nem voltam, még olvasni se tudtam, de ahogy most benéztem, látom, hogy Panndi írod, hogy tanácstalan vagy.
Én azt mondom, amit már mások is, irány a kórház! Nekem az első gyerkőcnél ugyanígy leállt a magzatvíz szivárgása, de be kellett mennem, mert ilyenkor fertőzésveszély lehetséges (felszálló fertőzés), engem rögtön a kórházban fogtak, (fájás nem volt), elvileg 24 órát várnak, hogy beinduljon a szülés, aztán indítják. (MOndjuk nálam túllépték ezt az időt)
Isten ments, hogy ijesztgesselek, de akkor nekem ezeket mondták. Én akkor még csak 35 betöltött héttel voltam, nekem sajnos indítás és koraszülés lett a vége, de te már nagyon jó időben vagy! Hajrá!!!

KépKépKép
bongyi

De kis tuskó vagyok!

Persze sziasztok mindenkinek és puszilok mindenkit, csak most is három gyerek ugrándozik a fejemen.....

KépKépKép
bongyi

Panndi!
Hívd a dokidat fel :)

S Fruzsi irány kifele :wink: smst szeretnék ma kapni Anyukádtól :)

:arrow:

Tali:írjatok pü-t kinek mikor jó :) elkezdetem táblát csinálni,de nem tudom feltölteni :evil:
Silka emiatt írtam Neked :)

KépKép
viranka

Köszi mindenkinek a tanácsot, most szerintem lepihenek, aztán lesz valami :roll: De reggel óta nem folyik. Azért félek bemenni, mert nem szeretném, hogy ok nélkül benn tartsanak. Na szóval most várok, aztán ha történik valami, írok :)
Vendég

Viranka: Nekünk 9-10-én jó :D

Bongyi: Azért jó hallani felőletek.Ha lesz egy kis időd dobhatnál képeket a gyerekekről :wink: :D

Móni: Ma krumplistészta lesz :D

Kép

Kép
agica1126

Tali ügyben én nem szólok semmit, ha tudunk, megyünk, így vagy úgy, egyben, külön, ketten, hárman :) Majd meglátjuk :)

Nálunk chilis bab lesz chili nélkül :)
Vendég

Panndi: Drukkolunk!

Kép

Kép
agica1126

Mesi: Hogy van Zsozsó?

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok, most csak gyorsan életjelet adok.

Emese - hogy van Zsozsi?

Panndi, én is úgy tudom, hogy ilyenkor a fertőzés-veszély miatt irány a kórház :roll:
Remélem, hamar megszületik Fruzsi :wink:

Ágica - hú, na ilyen állatkertes képekre vártam :D :D Mekkora perec :shock: És a családi fotók is aranyosak, szépek vagytok.
Az állatsimogató tetszett Petrának?

Mi elég korán keltünk, R. már kilenc előtt fenn volt. Aztán szomszédoltunk, a kisboltban a felesüvegeket pakolgatja rendszeresen, meg a boltos lány portáján játszunk annak a kisfiával és a játékaival (dömper, tricikli, hinta stb.)
Rángat, mennem kell. V.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: