Jó reggelt!
Nálunk f6kor indult a reggel

de mindegy úgy vagyok vele, hogy kelünk apával, és megcsináljuk a reggeli rutint együtt, aztán ilyenkor már le tudok ülni egy kicsit amig a kicsi alszik, Péterke meg mesézik.
JAj nagy tragédia történt

apa eltörte a nyuszikutya dvdt

igy most körbe körbe a Vuk megy. Úgy mondja Péterke Hukk:-) olyan kis édes, egyre több mindent mond:-) de ha kérdezem, hogy én ki vagyok, azt mondja PA, apja szintén PA, tesóm is az. Nagy franc mert csak azt mondja amit szeretne. Ha hintázik, már nem csak azt mondja, hogy hinta, de hinta palinta. Na majdcsak nagydumás lesz belőle is

remélem, aztán lesz itt kivel traccsolnom, mert apa nem egy nagy dumás nálunk
Emesém hogy van Zsozsi?????? jaj szegénykém. van most megint influenza is, lehet egy kis virus, normaflor lehet segitene? Vagy B6? jaj nem tudom.
Nálunk most mindenki náthás lett

a csöpp is, de nem vészesen, de szuszog, bár születése óta szuszog, azt mondták be van dagadva a nyálkahártyája a tisztitástól.
Viranka szerintem mi is elmennénk a talira, majd látjuk, igy még nem nyilatkozom.
Kolbit én sem ismertem fel

Jaj de jól nézel kis Kolbikám, Máté pedig hihetetlent nőtt:-)
Vindo alszotok még???? Rugó nagy locsoló! nálunk még csak kannával megy locsolás, a slagot nem mutattuk meg inkább.
Sense jaj nagyon sajnálom Botus viselkedését! nem tudom elképzelni sem mi válthatja ki nála ezt a hisztit. Persze gondolom kevesebbet tudsz foglalkozni vele. Nálunk sok még a foglalkozás, mert Áron sokat alszik, meg szopi közben olvassuk a könyveket, énekelünk. Ha meg mesenézés van akkor pakolászom, netezek.