Hali Csajok!
Antre, üdv köztünk, gyere, mesélj még magadról

!
Vendégeim vannak, most gyorsan visszaolvastalak Titeket, pár reagálás:
Krisztuinaaa, annak a rosszindulatú ismerősödnek egy nagyobbfajta rücskösebb külsejű lószerszám ama testnyílásába! Hihetetlen és ráadásul nő... felejtsd el, ilyeneket koptass le egy életre.
Dolgozni-ne dolgozni terhesség alatt téma: mindenkinek más. Én is végig dolgoztam, közben államvizsgáztam. Teljesen normál, egészséges terhességem volt egészen a végéig. VISZONT mikor meglett a gyerekem annyira felkészületlennek éreztem magam, sokkal többet kellett volna tudnom a pl. a csecsemőápolásról. Azóta azt mondom barinőimnek, akiknél aktuális a téma, hogyha tehetik maradjanak otthon, készüljenek fel, "ketyegjenek le" a rohanásból, ne terhesen akarják megváltani a világot. ...sokkal ügyesebb anyuka lehettem volna...
sote II. klub: látom bővül

. Az elején nem meséltük Monccsal (topik régi olvasói ismerték), de mi az ottani szülésfelkészítőről ismertük egymást. Aztán egy napon belül szültük fiainkat, azóta is gyakorlatilag napi szintű levelezés folyik, barátok lettünk. Ilyen ez a sote klub...

. Kívánom Mindenkinek, hogy hasonló jó élményekben legyen részük!
Ma megyek uh-ra, majd írom mi volt, ha még belefér reagálok is pár dologra, ha vendégeim sikeresen szórakoztatják a gyerekem. pusszi
...és mégegy dolog: BREKI, talán nem vagyok egyedül véleményemmel, de úgy gondolom, hogy eladásra szánt ágyneműgarnitúrád az arra való topikban próbáld eladni. Ebben a topikban másféle kapcsolatépítés folyik, nem reklámfelület céljából használjuk. Köszönöm.