sziasztok!
jajj, nagyon jók a képek! annyira bírom, amikor feltesztek a gyerkőkről, még akkor is, ha esetleg élőben is látom őket! imádom nézegetni a fotókat!
Csengének gratula a fogacskához!

nem semmi kiscsaj! meg se kottyan neki ez az egész!
Cs-andi, nagyon ügyes vagy, hogy mindent ilyen jól meg tudsz csinálni magad is! anyósom ilyen! ő is mindent megvarr, megfőz stb. saját kezűleg. nekem is nagyon tetszik a pléd, lehet, hogy benevezek egyre, de előbb megkérdezem őt, hogy meg tudná-e csinálni. amióta nincs apósom, azóta le kell foglalni, mert unja magát...

szóval, ha nem veszed zokon, előbb őt faggatom ki, hogy van-e kedve ilyesmivel bíbelődni.
Aproo, nem voltunk mi pénteken, mert délután csavarogtunk, bérletünk is elfogyott, szóval nem tudom. most kihagytuk, meg amúgy is azon agyaltam, hogy ilyen jó időkben nem bent kellene nyomulnunk, hanem kint... nem? majd, ha jön az ősz, újra benevezek egy ilyen foglalkozásra, de addig szerintem mi hanyagoljuk, már nincs is sok hét hátra! tudod, a május 1. és május 8. el is marad!!!
Sziszka, felvennél a táblába minket? lenne egy XL, egy XXL-es poló és egy 86-os body! apum amúgy szitanyomónak tanult, sőt dolgozott is sokáig a szakmájában, de sajnos most már annyira új a technológia, meg nagyon sokba kerül egy klisét megcsináni, szóval inkább bízzuk a profikra! amúgy most is nyomdában dolgozik, de szerintem csak papírra nyomnak

nekünk kb. mindegy, hogy melyik augusztusi hétvége, mert valószínű csak 1 napra mennénk, szóval nem aludnánk ott, csak reggel mennénk, este jönnénk! ha bármiben tudok segíteni, akkor szólj!
popószépségversenyre nem írt senki

ill. nem küldött senki fotót. de szerintem mehet újabb kollázs téma! mi legyen az???
kicsit szita az agyam, nem tudom, hogy még mire akartam reagálni...

bocsi!
betegeknek továbbra is jobbulást!!!
ja, igen,
Gergő! iszonyat ügyi!!! a gugolás nálunk is meg már, de azért nem így, kapaszkodás nélkül!