A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sayti Andi hírleveléből a minket érintő rész:
"
Mint azt már többen tudjátok, április 29 és május 17 között külfödön fogok
tartózkodni, de nem csak én hanem Lencsés Erika Chitra is. Az esti órák
viszont mind hétfőn, mind csütörtökön hiánytalanul meg lesznek tartva addig
is, így kérlek gyertek és gyakoroljatok továbbra is, hogy ne kelljen
mindent újrakezdenünk ha visszatértünk. (És persze azért is hogy ne
járjanak le a bérleteitek) A kismamás órákat is megtartják kedves
kolleganőim Major Andi és Clease Piroska, így csak a babás órák maradnak el
sajnos két hétig, de azt majd pótoljuk ha visszajöttem :)
"
!!DE HOLNAP MÉG VAN BABÁSJÓGA ÁM!!
ÉS A RÉGEBBEN JÁRTAKAT IS SZÍVESEN LÁTNÁNK MEGINT!!
Vendég

A szallasok tetszenek, de van amelyiket minimum 1 hetre lehet csak foglalni...

Mereteink L, XXL, 86

yuyu79

Malnusnak gratulalunk a 9 honaphoz :!:

yuyu79

Az Alt Shift nem jott be sajnos, csak tegnap nem itthonrol irtam :wink:

Tegnap Eni benyomta a tejpepet este meg a masfel deci tejet, es aludt reggelig... Cici azota se kell neki sajnos...Ma 2 fejessel 5 decit tudtam fejni, ez azert biztato...Aztan meglatjuk meggondolja e magat... Majd reggel, mikor nagyon ehes, ujra probalkozom (de nem akarom nagyon eroltetni, mert tisztara meg van sertodve, hogy mit akarok a cicivel, sir egybol, ha meglatja es elfordul :( A fog meg nem bujt ki, de szerintem csak napok kerdese...

Na jo ejt mindenkinek!!

yuyu79

Jó reggelt!

Cs-andi tetszik a fiús változat :lol: az olyan uniszex a virágok miatt :lol: és a négyszöges is összehúzós? vagy az csak sima pléd? a tiéd összehúzós? szoktál bele játékokat pakolni? vagy csak úgy plédként használod?

Yuyu sajnálom a cici dolot.. de előfordul hogy csak amíg a fogacska jön, addig sztrájkol..! kitartás!

Málnus éljen a 9. :lol:

lányok valamelyik nap nem találkozunk a Margit szigeten? Tranzitos csavargyárosok? :lol:

most ennyire futotta de próbálok még jönni :lol:

képek

már tudok integetni Kép
Tinkiwinki szeme nagyon érdekes Kép
magyarázok Kép
játékok széthordva apa asztalán semmi nincs biztonságban Kép
Vendég

Zsigmondom elkezdett integetni, és képzeljétek olyan mély torokhangon morog hogy félelmetes..hogy ezt honnan találta ki.. mint egy kis oroszlán :lol: é.s közben halad előre.

lelkesen mondja hogy a.a döntsük el melyikünknek szól hihi de gyanítom apa lesz, mert néma tátogósan halkan már mondja hogy apa..ennek az apukám is örült mert így már a papa is elhangzott

ja és a nem szó... már kétszer is "füllentett" véletlenszerűen biztos de vicces volt..

az egyik amikor a bulátát teljesen betömte a szájába és a hugom megkérdezte tőle hogy betömted a szádba a kukót Zsiga?

erre ő összeszorított hörcsögpofival: nem...azt hittem megzabálom...

tegnap a lego kisauóját tologatta és berreget mellé félkézzel az ágyban kapaszkodva másikkal tolta az autót és közben oldalazva ment... :shock:

ja és itt voltak szombaton B.unokahúga és az öccse..Zsiga elvolt velük...én pihenhettem...

aztán lementünk sétálni, és mondtam a hugnak hogy vegye ki nyugodtan..E.nyújtotta felé a kezét,hogy appá erre Zsiga is nyújtotta! olyan boldog vagyok ettől, mert eddig csak nekem meg apának csinálta ezt! :lol: :lol: :lol:
velünk van mindig így a bizalom mások irányába nehezen alakul ki... de tény, hogy a saját megszokott birodalmában sokkal nyitottabb az emberekre... :lol:

na hosszú voltam
Vendég

boni,
igen az enyém sszehúzós és van, hogy bennehagyom a játékokat, bár én most varrtam maradék anyagból egy kicsi játékhurcolót.
a négyszögletes összetekerős lesz hevederekkel.
akkor ezt vegyem konkrét megrendelésnek? mert ma megyek arra ahol a külső oldalán lévő orkánosat vettem és beszerzek 1,5métert :wink:
Vendég

sziasztok!

jajj, nagyon jók a képek! annyira bírom, amikor feltesztek a gyerkőkről, még akkor is, ha esetleg élőben is látom őket! imádom nézegetni a fotókat!

Csengének gratula a fogacskához! :) nem semmi kiscsaj! meg se kottyan neki ez az egész!

Cs-andi, nagyon ügyes vagy, hogy mindent ilyen jól meg tudsz csinálni magad is! anyósom ilyen! ő is mindent megvarr, megfőz stb. saját kezűleg. nekem is nagyon tetszik a pléd, lehet, hogy benevezek egyre, de előbb megkérdezem őt, hogy meg tudná-e csinálni. amióta nincs apósom, azóta le kell foglalni, mert unja magát... :( szóval, ha nem veszed zokon, előbb őt faggatom ki, hogy van-e kedve ilyesmivel bíbelődni.

Aproo, nem voltunk mi pénteken, mert délután csavarogtunk, bérletünk is elfogyott, szóval nem tudom. most kihagytuk, meg amúgy is azon agyaltam, hogy ilyen jó időkben nem bent kellene nyomulnunk, hanem kint... nem? majd, ha jön az ősz, újra benevezek egy ilyen foglalkozásra, de addig szerintem mi hanyagoljuk, már nincs is sok hét hátra! tudod, a május 1. és május 8. el is marad!!!

Sziszka, felvennél a táblába minket? lenne egy XL, egy XXL-es poló és egy 86-os body! apum amúgy szitanyomónak tanult, sőt dolgozott is sokáig a szakmájában, de sajnos most már annyira új a technológia, meg nagyon sokba kerül egy klisét megcsináni, szóval inkább bízzuk a profikra! amúgy most is nyomdában dolgozik, de szerintem csak papírra nyomnak :( nekünk kb. mindegy, hogy melyik augusztusi hétvége, mert valószínű csak 1 napra mennénk, szóval nem aludnánk ott, csak reggel mennénk, este jönnénk! ha bármiben tudok segíteni, akkor szólj!

popószépségversenyre nem írt senki :( ill. nem küldött senki fotót. de szerintem mehet újabb kollázs téma! mi legyen az??? :)

kicsit szita az agyam, nem tudom, hogy még mire akartam reagálni... :( bocsi!

betegeknek továbbra is jobbulást!!!

ja, igen, Gergő! iszonyat ügyi!!! a gugolás nálunk is meg már, de azért nem így, kapaszkodás nélkül! :)

sophie27

Sziasztok, szerencsésen hazaértünk a Balcsiról, nagyon jól szórakoztunk, csak kissé szeles volt az idő, amitől Barnus tegnap eléggé nyűglődött. Viszont szombatról vasárnapra átaludta az éjszekát;) amire már 3 hónapos kora óta nem volt példa;) így egy picit én is tudtam nyugodtabban pihenni;)

halkan megjegyzem: ma éjjel is csak 1x keltünk, 22.30-kor elaludt és 4.50-kor kelt, remélem ebből rendszer lesz.... olyan jó lenne;)

Boni, jó lenne egy Margit szigetezés, bár holnaptól esős időt mond és mi csütörtök reggel hazautazunk Szegedre vasárnapig. Jó lesz már kicsit otthon lenni;)

Sziszka, póló ügyben M, L, 80-as body kellene nekünk. (Szintén halkan jegyzem meg, még mielőtt vki leütne;) elértem az M-es méretet és a legtöbb 2 évvel ezelőtti nyári ruhám is jó rám;)......)

A szállásokat még nem volt időm megnézni, de hamarosan pótolom.

Részemről a legtutibb fogyókúra a szoptatás és egy izgága, örökmozgó gyerkőc;)
Mancibarbi, gratula Gergő felállásához/gugolásához, nagyon kis ügyes!!!
Jelentem Barnus is felállt a kiságyban péntek este;) így a legalsóba kell most már átszereljük az ágyat!

na most megyek, amíg alszik elintézem a vasalást;)

Betegeskedőknek mielőbbi jobbulást kívánok!

sniky

Sziasztok!
Néhány napra kiteszem a lábam, aztán csak kamillázok, mi minden szerveződik itt! Még megnézni nekem sem volt időm a szállásokat, de én is nagypn szeretném, ha ott tudnánk lenni a talin. Este még apjával megbeszélem a dolgokat. Persze könyebb lenne, ha valami konkrétummal tudnék már előrukkolni, de tudom nem egyszerű bizonytalan létszámra, bizonytalan időpontra szállást foglalni....

Barnus, Gergő nagypn kis ügyik ,és aranyosak! Meg Csengi is! Gratu a fogacskához. Rékának most bújik a 4.felső, tegnp picit vérzett is. Ma éjjel 2x kelt, sokat nyügizett, 5.50-től pedig nem tudott visszaaludni, hiába próbált, látszott, hogy kinlasztja vmi. Hát megnéztem, fogacska már majdnem áttört, imitt-amott már kint van az ínyből, de egy része meg bent. Szóval ezért megy a nyügi azt hiszem.

A hétvégénk egyébként jól sikerült, Volt sok látogatója Rékának, meg mi is hurcibáltk ide-oda. Nagyon jól viselte, azt hiszem kibővült megint a rajongótábora, annyira kis falat volt.
Egyedül azt sajnálom, hog yNikiékkel nem sikerült talizni, mert lemaradtam a telefonjáról :cry: De köszi, hogy eszedbe jutottunk!!!

Utazóágyat letettük (Bp-en abban alszik), tehát az aljában fekszik, és azóta van, hogy nehezen alszik el benne, meg éjszaka se alszik vissza magától, ha egyszer megébred. Van valaki akinál hasonló a helyzet?

A ma éjjel után a mai nem is elég zűrös, de csak túlleszünk már rajta... Mármint ezen a negyedik fogacskán, és utána hátha lesz egy kis szünet...

Nagy dilemmám van: férjem csüt-vasárnapig edzőtáborozik, anyum Nyíregyen van, apum is megy haza hétvégére. Gondolkozok, hoghy nekivágjak-e RÉkával kettesben innen Pécsről, persze bp-i 3-4 órás megállással. Valszeg a cinquecentommal mennénk, ami azért jó, mert ott elöl ülhet mellettem RÉka, így kevésbé nyűglődik, ha felébred. És azért rossz, mert 110-nél többel még autópályán se tudok menni. Persze mehetnénk apa nissanjával is, de ott hátul ül RÉka. Persze az az autó meg jóval biztonságosabb. Újabban már sajnos nem alszik 3 órát a kocsiban sem, csak az egyébként is szokásos 1,5-2-t, így az út maradék részében ébren játszogat, és ha már nagyon unja a banánt, akkor nyüszög. Na nem tudom még, alszok rá egyet az tuti. Mondjuk ha a holnapi napja is ilyen mint a mai, tuti nem megyünk sehova, örülök, ha kipihenem magam egy kicsit....
Nem tudom mi legyen...

panna1

Sziasztok !

Rég jártam fent bár nem is hiányoztam ahogy látom :? , de láttam hogy mások is jól elvannak tűnve.

Mi jól vagyunk, Áron ismét óriásalvó lett. Napközben egyedül elalszik este pedig a tápszeren bealszik 9kor és reggel 8ig alvás van 1xébredéssel. Sokat vagyunk levegőn , megyünk ide oda.

Látom szerveztek Gigatalit mi max leugrunk hozzátok egy napra ha olyat is lehet?

Fogacskákhoz gratula , nekünk még mindig egy se de nem is bánom.Viszont néha Áron magától cicizni akar és még van a cicbe de csak 2-3naponta 1xri alkalom:(

Zsófi én gyártottam popóversenyhez képet csak még időm nem volt átküldeni de majd elküldöm, vagy már mindegy?Hüleségeken meg ne gondolkodj nem szabad! Én 12éves korom óta küzdök ezzel a gondolattal, anyu óta meg még jobban de nem szabad!! Éljünk a mának és gyönyörködjünk a gyönyörű csemetéinkbe akik napról napra ügyesebbek és szebbek :D

kiscipő : én most rendeltem Pediped puhatalpú kis szandit ha megérkezik dobok képet de Andim már vett egyet és szerintem nagyon tuti kis cipellők ezek és legalább bőr nem gagyi vulkanizált műanyag c@r. Felpróbáltunk bokatartós kemény talpú szandit is de nem tetszett hogy a kis lábát elnyomta a bokájánál a tépőzárnál.Olyan kis husi lett a lába.

Babakocsival is még mindig dilemmázok, de hajlok rá hogy mégse adom el, aztán majd ha mégse kell csak megveszi valaki. Addig meg ég a pofám hogy eligértem :S

Pelenkázás nálunk is őrület nehéz Áron pörög forog közbe alig bírom lefoglalni közbe kész akrobata a lelkem. Én jókat röhögök közbe. Múltkor annyira kakis volt hogy gondoltam kiviszem lemosom a kis seggét aztán ráragadt a pelus a ruhájára a tépőzárnál és vittük magunkkal csak azt nem vettem észre hogy kibomlott és szana szét hullott a kakiiii :lol: :lol: :lol:

AZ aludj jól gyermekem könyvet én már ezer éve ajánlottam nektek akkor nem kellett senkinek sajnáltam is de nem sértődtem meg rajta :D Bár nálunk nem vált be ez az altatási rendszer, ringatás lett belőle és most mégis egyedül alszik kiságyban továbbra is csak egy fehér tiszta pelust kap és az állandó maciját.
Sztem rossz ötlet olyan dolgot adni ami anyura emlékeztet mert attól nem fogod tudni elszakítani és több darab sincs belőle ha pl eltűnik.

Írtam utolsó irományomban is egy könyvet az Anya taníts engem most az csináljuk és egy hét alatt megtanultuk összeütögeni a kockákat :)

Én úgy érzem hogy romlik a szemem, de remélem nem. Ja és fogytam 2kilót húha :D

Ja és vettünk ajtórácsot a konyházoz mert állandosult a kipakolás a szekrényből de nagyon jó kis találmány ez! és jó áron ki lehet fogni aukciós oldalakon.

Gratula az összes babókának az ügyeskedésekhez!
Betegeskedőknek pedig gyógypuszikat!
További szép napokat mindenkinek!!!!
megyek mert ezt leírtam és már fáj a szemem meg a fejem is :( Kép
Kép
Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Mire visszaolvastam, és megcsináltam a táblázatot, felébredt a csemete, szóval itt a táblázat, azokat is beleírtam, akik jelezték, hogy nem kell szállás: 1240839163.121.xls

Mivel itt cibálja a nadrágom szárát a csemete, így a többit majd este :)

Pedig annyi mindent szerettem volna, remélem nem felejtem el addig....
Ha valakit kifelejtettem, vagy rosszul írtam valamit, akkor légyszi jelezzétek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

nekünk is jó bármelyik hétvége és mi sem kérünk szállást mert mi Balatonszepezden leszünk ismerős viskójában elszállásolódva :D
Vendég

Minket kifelejtettél... :oops:

Kép
felicia

mecsi, de igen hiányoztál csak hiába hívunk, mert sosem jösz el személyesen senem :(

SŐT ma csak kettesben voltunk veroccsal jógázni és tranzitolni is pedig igazán szép meleg áprilisunk van egészen nyárias...merthogy eddig a hideg idő meg az influenzajárvány volt a kifogás :? :?: :?: :?: :?:
Vendég

A popóba digitális lázmérővel mért 37,8 az sok? Láz, hőemelkedés vagy normális?

Kép
felicia

panna, mi szívesen találkozunk veled!beszéltük veroccsal, hogy csütörtökön gátra megyünk pénteken meg a normafához.melyik a jobb neked? akkor oda szívesen várunk :D
mi 10körül szoktunk útra kelni itthonról és vera max.4-ig vissza kell érjen a németvölgyi suliba a nagyfiáért egyébként nyitottak vagyunk bármire...
Vendég

felícia, ne izgulj az nem láz, 0,5 fokot le kell belőle vonni, így az csak 37,3!

38 alatt nem kell lázcsillapító a dokik szerint! Remélem segítettem?!
Foga jön esetleg Dávidnak? Mert azt simán kísérheti láz is....

sniky

Köszönöm szépen, igen sokat segítettél!
Hát, már van 6 foga, nem tudom, hogy most éppen jön-e még neki, de már pár napja folyik az orra és köhög. Még nem voltunk vele dokinál, mert legutóbb a doki azt mondta, mikor első nap azonnal rohantunk hozzá, hogy legközelebb legyünk türelmesek. Most már eltelt egy hét, de még nem múlt el, azt hiszem holnap csak elviszem a dokihoz...Amúgy sajnos férjemnek is fáj már egy hete a torka, meg nekem is. Nekem már a bal fülem is fáj a torkom miatt. Ma voltam a helyi fül-orr-gégésznél, mert az antibiotikumos háziorvosomat már kerülöm, szóval ez a doki iszonyat rendes, kedves volt, azt mondta máskor is nyugodtan menjek hozzá, megvizsgálta még a nyelvem, a nyakam is, megkérdezte látva a műtét helyét, hogy mi történt, elbeszélgettünk, de azt mondta, minden a legnagyobb rendben van, semmit nem talált, és nem antibiotikumot írt fel, hanem Tantum Verdét. Azt már ma haszáltam is. Csak bele kell spriccelni párat a torkodba, fertőtlenít, fájdalmat csillapít, stb.

Kép
felicia

a Tantum Verdét én is használtam, de én a cukorkáját ismerem a sprayt nem, ami nagyon jó immunerősítő megfázásra még az az Echinacea csepp, nem tudom ismered-e?!

Jobbulást Nektek!

sniky

Felícia!

38 foktól láz, az biztos.

Ma sem mehettem tornázni. Múlt héten én voltam beteg, azelött a párom ahogy most is ö. Már nagyon az agyamra megy a betegeskedés, szegény már majdnem egész évet valami kórsággal töltötte eddig. Most megint egy izomgörcs a lapocka körül, ami a szíve környékére is kisugárzik. Nem lettem valami nyugodt a dologtól... Infarktusnak mindenesetre túl hosszú lenne, hiszen napok óta tart és egyre szarabb lesz.

De legalább voltunk úszni a gyerekekkel. :)

Mecsi!

Én sokat gondolok rád és a többi eltüntre is, sajnálom, hogy legutóbb se tudtunk találkozni. Nagyon édes a kisfickód, ahogy átölel téged. Dönci is csinál hasonlót, ezért már érdemes volt élni! :)

Na megyek, rengeteg dolgom van még, sose érem utol magam.
Vendég

Barbi sajnálom, hogy Ti is betegeskedtek, sok-sok gyógypuszit küldök Nektek...

Mecsi én is sokat gondolok Rátok, és tényleg jó lenne, ha jönnétek Ti is bandázni velünk, nincs több kifogás;)

sniky

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket! :)

Mecsi, Áron nagyon édes :) Tetszik a konyhában pakolós képe, hamarosan nekünk is be kell majd szereznünk valami, mert nálunk is ilyen káosz van időnként,

Barbi, szegény férjed, remélem legalább Regő jobban van! Köszi a képeket!

Felícia pótoltam, bocsi!

Vera, megnéztem délután a szállásokat, de már nem emlékszem mit akartam írni, csak arra, hogy az a Papa végű, amit min 1 hétre lehet lefoglalni, és azt hogy kettő nagyon tetszett, de már nem tudom melyik :) Megnézem újra :D

És akkor a tábla, Felíciával, Szuszuval és Binyekkel kiegészülve :D
1240859881.8856.xls

Apró: Sajnálom, hogy nem tudtok jönni! Az ikres tali most lesz Májusban, majd elmesélem :)

Szép estét mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Hurrá! Sikerült befűzni apját a talira!
Sziszka!
Nekünk egyenlőre bármelyik hétvége jó augusztusban, talán az utolsó nem. Szállást mi sem kérünk, csak egy napra mennénk, 3 fővel. Póló: L-XL, body: 80
Van vmi amit kihagytam?

Csandi! Nagyon aranyosak vagytok, hogy gondoltok rám ,csak van egy kis bökkenő, hogy nem tudom mikor keveredek Bp-re. Jelenleg Pécsen dekkolunk, múlt héten csüt. estétől BP-en voltunk vasárnapig.
Most úgy néz ki, útra kelünk ismét, de most Nyíregyháza a cél. Bp-en csak egy pár órát lennénk a lakásban, azt is csak azért, hogy RÉka mozoghasson egy kicsit, mert kb 6 óra lenne egy húzóra. Csak a csüt. délutáni forgalomtól félek Bp-ről kifelé az M3-on. :?
Szóval tényleg kedves, hogy gondoltok rám is, ha Bp-re megyünk megint, úgyis szólok. Igazából ök rossz, ilyen szempontból, hogy itt vagyunk Pécsen, mert ha vhova megyünk, mindig úgy be vagyunk táblázva, hiszen a rokonokkal, régi barátokkal is össze kell futni néha. És így mindig elég rohanós minden kiruccanásunk. De egy év, aztán már ütőképes távolságban leszünk, és remélem többször tudok hozzátok csatlakozni!

Mecsi! Nagyon édes Áron a fotókon ,és tényleg az ölelős a legaranyosabb. Réka is ölelget, meg puszilgat magától amikor kitör belőle a szeretet. És olyan jóóóó! Imádom! Tényleg ezekért érdemes élni!
És hétvégén anyáknapja! Tuti bőgés lesz részemről :oops: :lol:

Na megyek, mert a nappali romokban, pakolnom kell.

Jó éjt mindenkinek!

panna1

Hurrá! Sikerült befűzni apját a talira!
Sziszka!
Nekünk egyenlőre bármelyik hétvége jó augusztusban, talán az utolsó nem. Szállást mi sem kérünk, csak egy napra mennénk, 3 fővel. Póló: L-XL, body: 80
Van vmi amit kihagytam?

Csandi! Nagyon aranyosak vagytok, hogy gondoltok rám ,csak van egy kis bökkenő, hogy nem tudom mikor keveredek Bp-re. Jelenleg Pécsen dekkolunk, múlt héten csüt. estétől BP-en voltunk vasárnapig.
Most úgy néz ki, útra kelünk ismét, de most Nyíregyháza a cél. Bp-en csak egy pár órát lennénk a lakásban, azt is csak azért, hogy RÉka mozoghasson egy kicsit, mert kb 6 óra lenne egy húzóra. Csak a csüt. délutáni forgalomtól félek Bp-ről kifelé az M3-on. :?
Szóval tényleg kedves, hogy gondoltok rám is, ha Bp-re megyünk megint, úgyis szólok. Igazából ök rossz, ilyen szempontból, hogy itt vagyunk Pécsen, mert ha vhova megyünk, mindig úgy be vagyunk táblázva, hiszen a rokonokkal, régi barátokkal is össze kell futni néha. És így mindig elég rohanós minden kiruccanásunk. De egy év, aztán már ütőképes távolságban leszünk, és remélem többször tudok hozzátok csatlakozni!

Mecsi! Nagyon édes Áron a fotókon ,és tényleg az ölelős a legaranyosabb. Réka is ölelget, meg puszilgat magától amikor kitör belőle a szeretet. És olyan jóóóó! Imádom! Tényleg ezekért érdemes élni!
És hétvégén anyáknapja! Tuti bőgés lesz részemről :oops: :lol:

Na megyek, mert a nappali romokban, pakolnom kell.

Jó éjt mindenkinek!

panna1

az azért elég durva, hogy 3hónapon belűl többször találkoztam a barbiékkal mint pl.mecsivel :shock: :shock:
Vendég

Szerintem nem dúrva de lehet az is :lol: :lol:
pedig a héten még nem fogsz látni mert csütörtökön jön a védőnőnk hétvégén meg megyünk hévizre a wellnes hétvégére :D

Én már nem igérgetek és nem mondom többet hogy megyek mert legtöbbször eddig mindig közbejött valami, védőnő, barátnő, áron elalszik , nekem nincs kedvem kimozdulni stb. Majd megyek aztán annyi. Jógára biztos nem megyünk.

Mostanában Andimmal egymás nyakába lógunk együtt bandázunk lent a parkba , sétálunk stb....
ma is így tettünk
Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

képzeljétek vissza kell vinnünk a gyerekülést mert el van törtve a fejtámlája !
60ezerért egy nagy szar az egész !! röhej komolyan!!!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jó reggelt!

Mecsi hiányzol persze hoigy hiányzol, meg mindenki! sajnos egyre kevesebbet jöttök... meg én is, mert Zsigmond minden percemet kitölti, sokat csavargunk a környéken... Városliget... és jó hévízi hétvégét!!!

az Anya taníts engem nekem is megvan már a kezdetektől, és jó dolgok vannak benne...ügyi ZSigmond is ütögeti össze a tárgyakat és a legot néha már egybe is rakja....Áron nagyon édes, és imádni valóak vagytok a képen..és a labdát már ha kérem akkor megy érte
azért neked legalább van akivel bandázhatsz..
:lol:

Snicky jó utat... majd ha hazajöttetek akkor megbeszéljük a szigetezést!

Panna sajnálom, hoyg hétvégén nem tudtunk találkozni, mert nálunk vendégek voltak szombaton, Vasárnap mi mentünk... remélem legközelebb...ha elindultok vigyázz magatokra
:lol: és délelőtt induljatok ne legyen meleg :wink:

Aproo de kár hogy nem jöttök

Vera megnéztem tüzetesebben.. a 3. a Kális nagyon jó, de ott meg nincs üdülési csekk-.. a külön folyosós zuhi nekem nem jön
be...

Barbi jaj mi jön még? most már gyógyuljatok meg családilag! fülecske?

Szép napot!!!
Vendég

Sziasztok!
Ezen az olalon találtok még szállásokat:
http://www.zimmerinfo.hu/badacsony/hu.htm
Vera
l.veronika

sziasztok!

Barbi, jobbulást férjednek, meg nektek is! füleket tessék melegíteni, hátha használ!

Felícia, ti is gyógyuljatok! örülök, hoy találtál egy jólelkű és rendes dokit! ;) remélem Dávidnak semmi komoly!

további fülfájósoknak jobbulást! szörnyű lehet!

Cs-andi, nem válaszoltál... :( nem gond, ha megkérdezem anyóst?

Mecsi, nekem is hiányoztatok Áronnal! remélem, hogy valamikor találkozunk már végre élőben is, ahogyan a többiekkel is!

itt iszonyat szélvihar van már 2. napja! az idő tök jó lenne, ha nem fújna a szél! :(

ma megyek be anyuékhoz, mert a férjemnek céges bulija van, és ott várjuk meg őt. csütörtökön pedig az unokahúgom ballag! szóval akkor tuti nem leszek egész nap :(

jövő héten viszont tervezem a Pestre bebuszozást! ;) és ez nem fenyegetés! :)

a Balatonos megatalit jó lenne úgy szervezni, vagyis úgy alakítani, hogy akik csak 1 napra ugranak le, mint mi, azok kb. egy napon jöjjenek, persze csak, ha megoldható! nekünk igazából tök mindegy, hogy szombat, vagy vasárnap, de gondolnám, hogy az ottalvósok is vasárnap már korábban készülődnek hazafelé, tehát lehet, hogy jobb a szombat! hm?

ez az anya taníts engem könyv már nagyon régóta téma, én Szuszutól olvastam először, be is szereztem, de nem nagyon forgatjuk :( gondolom az én lustaságom... :(

jó utat a hétvégén elutazóknak! jó pihenést! holnap valószínű anyós itt van, akkor nincs pofám leülni a gép elé :oops: szóval madj azért igyekszem jönni!

jók legyetek!

sophie27

ja, Cs-andi, jó az új avatarod! édesek vagytok Csengivel :)

sophie27

Sziasztok!

Ez a megatali szuper jó ötlet. Ha minden jól megy, mi is elmennénk, de azt hiszem csak 1 napra. Zsófi szerintem jó ötlet, hogy az "egy naposok" próbáljanak meg ugyanazon a napon menni.

Mecsi: Nagyon aranyosak vagytok Áronnal. És gratu a fogyáshoz! Meg neked is Niki! Mennyit fogytál?

Mindjárt indulnunk kellene tornára és most aludt el a Hanna. Remélem nem kell kihagynunk.
Pénteken is voltunk, de katasztrófa volt, mint ahogy a szombati úszás is. :( Ha a közelébe jön az oktató már sír. Szerintetek mit csináljak?

Néhány napja tapsol a Hanna. Annyira kis cukor ilyenkor. Ja és ezerrel mászik. Csak az a baj, hogy nálunk sehol sincs szőnyeg és úgy félek, hogy a kövön megfázik. 2 csomag habtapink van, de persze sohasem azon akar lenni.

Cs.

Kép

Kép
csimby

Sziasztok!
Póló L, XL, Body 86-os.
Reggel 36,8 volt Dávid láza, azaz gondolom teljesen normális. Nem tudom mit csináljak, vigyem dokihoz, vagy ne? Az a baj, hogy egy nagyon tündéri, de már nyugdíjas dokibácsink van és még azt a köhögés elleni kanalast írja fel, amit én is szedtem gyerekkoromban... :cry:

Kép
felicia

Sziasztok!

Talira lehet, hogy mi is csak egy napra mennénk, tehát akkor szállást mi sem igénylünk. Igen, jó lenne, ha egy napon lenne ott mindenki, és ha 12re már ott tudna lenni, hogy azért legyen időnk beszélgetni stb.

Kép
Kép
dia123

Hahó, jó reggelt;)

Felícia, ha nyugodtabb vagy, akkor vidd le szerintem a dokihoz. Bár mi is itthon voltunk megfázással egy pár hónapja, nem vittem dokihz, mert egy pár nap után szépen javult, másfél hét alatt pedig rendbejött. Kapta a Cebion cseppet, Oscillo-t, Nasivin orrcseppet és orrszívóztunk, spray-ztünk. Sokszor jobb, ha otthon kúrálja ki az ember a gyerkőcöt, mintha levinné a dokihoz a sok beteg gyerek közé, nagyobb az esély vmi komolyabb elkapására. Szóval tégy belátásod szerint;)

Csimby: -27 kg-ot;) 96-ról 69-re;)
egyébként nálunk sem marad meg Barnus a habtapin, mintha direkt kikerülné;) így izgulhatok folyamatosan, hogy be ne üsse magát nagyon, mivel nálunk is kő van és parketta.

Sziszka, elvileg nekünk is jó bármelyik hétvége augusztusban, ottalvósra;)

sniky

Mecsi, nagyon jó utat nektek a hétvégére (irígy-irígy;))
biztos nagyon jó lesz Hévízen, majd kérek szépen élménybeszámolót és fotókat;)

sajnálom, hogy így megjártátok az üléssel, de tuti kicserélik újra, az a minimum szerintem.

ja és gyere amikor csak tudsz, ne kelljen hiányolni!!!

sniky

Sziszka, nekünk augusztus 1. hétvégéje nem jó, a többi szerintem megoldható lesz... A nevemet picit elírtad, de nem gond ;-) (Hinglné)

Felicia, ha már egy hete tart, én lehet hogy megmutatnám dokinak, de az jó jel azért, hogy már nincs hőemelkedése se...

Enikőnek áttört felül középen baloldalon a foga, és nem is szenvedte meg annyira, éjjel jól aludt, csak tegnap napközben volt nyűgös kicsit (A Sparban a pénztárnál levágott egy sikítós hisztit :oops: )Úgyhogy most már 3 foga van ;-)

Emma, Sziszka, akkor holnap jöttök Paksra? Sziszka, Binyek mit mondott, ők is jönnének? Még valaki? Sziszka, Sünizene?? 9:15 vagyx 10:00? A 10 óra nekünk necces, mert addigra álmos szokott lenni Eni... Írjátok meg Ti is Emma, hogy mikor jöttök, és mettől meddig értek rá, ha tudjátok már... Remélem nem lesz ekkora szél mint ma :roll:

yuyu79

Niki, én is gratulálok, nagyon sokat fogytál :-) A szoptatás nekem is bejött, meg a 4. emelet, meg a 9 kilós gyerek (9 és fél)... Meg a több órás séták szerintem. (Én 86-ról 64-re, úgyhogy Hozzád képest semmi)

Most viszont úgy tűnik nem átmeneti lesz a szopisztrájk, így a szoptatásnak lőttek, de szorgalmasan fejek, napi 4-5 decit...

yuyu79

És tényleg, a Velencei tó nem jöhet szóba? Csak mert az közelebb is van a többségnek, meg talán olcsóbb is mint a Balcsi...
Idáig ezeket találtam
http://kerekeshause.extra.hu/
http://atriumagard.hu/index.cgi?show=Szallas
http://www.mesehaziko.hu/

Kép
Kép
dia123

1240908259.2244.xls

Sziasztok!

Felícia, határozottan emlékszem, hogy egyszer már be is írtalak, mert most újra (pont mint először) megrökönyödtem azon, hogy neked l-es póló kell, ez biztos? :) Kb. S-esnek nézlek :D Olyan karcsú vagy. Betegség, én elkezdeném adni a homeós megfázás elleni bogyit, a Oscillococcinum nevűt, nekünk az mindig beválik. Orrfolyásra pedig aZ Allium Cepa vált be...

Mecsi, én meg akartam köszönni, hogy emlékeztettél az Anya taníts engem-re, mert elfelejtettem, mostanában elővenni, de maikor írtad, akkor újra elővettük, és tényleg nagyon jó! Szóval időnként figyelmeztethetsz rá :D

Panna, Csimbi, olyan jó, hogy ti is csatlakoztok! Én is támogatom, hogy ez egy napos ugyanakkor jöjjenek! :D Úgy lenne az igazi!

Cs-Andi: az avatarodat én is meg akartam már dícsérni, csak el voltunk havazva a hétvégén, így tegnap nagytakarítottam, így tegnap meg ettől voltam szétcsúszva :) Akkor a pólót próbálod intézni? nekem nagyon tetszik a kollázs ötlet, és a logó is szuper, azt is meg tudja szerkeszteni a férjed?

Zsófi, akkor most megint eltűnsz napokig :( Persze megértem, csak fura amikor nem vagy :)

Az egyen Bodyról az jutott eszembe, hogy lehet kapni a Tescoban 3db/ cs egyszerű kis fehér bodyt, szerintem az meg is felelne nyomatni, és minőségben sem rosszak a tescos gyerekrucik...mit szóltok? Így egész olcsón meg lehetne úszni a dolgot...(remélhetőleg oszhatóak lesznek 3-al a szükséges méretek :)

Felébredt a hercegnőnk, mennem kell csak Gyorsan még hiányolom egy kicsit Rizsi Szilvit, velük mi lehet?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Én azt szeretem, ha a póló jó laza, inkább bő és nem simul, meg nem rövid. Mert magasnak viszont magas vagyok...
Dávid még semmit nem kapott a náthájára, sem cseppeket, sem sprayt, semmit. Nem is tudnám, mit merjek magamtól venni neki...
Ma délután azért megmutatom a dokinak, de akkor összefoglalná addig valaki, hogy megfázásra, orrfolyásra mit lehet adni nekik, ami jó?

Kép
felicia

yuyu, azért a -22kg is rengeteg és Te jó magas is vagy;)

sniky

Julcsi, részünkről ráérünk holnap, a 10 órás sünizene nekünk sem jó, nem tudunk menni, mert Málnus olyankor alszik :( Így azóta sem jutottunk el egyszer sem :( Viszont szívesen mennénk holnap.

Annyira sajnálom, hogy Eni nem akar szopizni, viszont az jó, hogy amit lefejsz azt megissza, nagyon sokan vannak, akik egész pici korú babáknál is ezt csinálják....gartula a fogacskához!

Mecsi, az ülésre akartam még írni, hogy ez Römer ugye, mert mi is azt akartunk venni, nagyon durva...egyébként szereti Áron?

Dia, nekünk a velencei tó is jó, ha már elindulunk teljesen mindegy, hogy merre megyünk :)

<
sziszka78
Tolna

mecsi ,nekem is megvan az anya taníts engem még a szuszu ajánlotta mikor mégcsak 2 hónaposak lehettek a babák és nekem is tetszik időnként előveszem, de magunktól ai ezeket csináltuk amiket ajánl...csak nem bírok én sem mindig mindenhez hozzászólni.egyetértek veled és magamban konstatálom...és ne bántódj meg mert szívesen látnálak élőben is és ennek adtam csak hangot :roll:
zsófi, persze! azért nem is írtam mert nem gond :P
Vendég

zsófi, szisz
köszönöm az elismeréseiteket

igen a polókat én intézhetem csak még nem foglalkoztam vele, de pótolom mielöbb...időnk még van .kb.4hónap :roll:
Vendég

Sziszka, azért megpróbálok nem eltűnni, csak jeleztem, hogy nem biztos, hogy tudok jönni! ;)

ja, és bocsánat, de lehet, hogy az aug. 15-i hétvége mégsem jó nekünk, mert 12-én van Beni szülinap és azt 7végén fogjuk ünnepelni, de alkalmazkodunk a többséghez! :)

szerintem most már maradjon a balcsi, ha egyszer Vera már ott keresgél(t), szóval a helyszínen már szerintem ne változtassunk. a velencei tó, főleg Bp-ieknek és környékieknek szinte bármikor bejátsszható! nem?

Szuszu, Mazska, Pöttöm, Kitti stb. sincsenek jó ideje. Rizsi Szilvit én is hiányoltam már a múltkor, de tényleg nagyon sokan vannak eltűnve, gondolom, hogy gyerkőc miatt, de azért tudjtátok, hogy hiányoztok ám!!! :(

sophie27

Felícia, ami nálunk bevált megfázásra Barnusnak az a következő:

Napi 2*10 csepp Cebion (C-vitamin)
Napi 3*5 golyó Oscillococcinum pici vízben feloldva
+ orrspray +orrszívás + napi 3*1-1 csepp Nasivin orrcsepp

így 1-másfél hét alatt szépen rendbejött, láza nem volt és éjjel sem kellett szívni az orrát, csak 1-2 napig...

Szükség esetén pedig Kakukkfüves köptető (dokinéni ajánlotta), bár ez csak abban az esetben, ha nem akarna neki a slejm felszakadozni.

Sziszka pedig orrfolyásra az Allium Cepa-t írta

remélem segítettem?!

sniky

Sziasztok!
Szerintem lassan jelezze mindenki hogy melyik hétvége jó neki,és akkor a többség döntene. A 20-i hétvégét szerintem ki lehetne hagyni mert az amugy is 4 napos hétvége és ünnepkor mindenhol felár van.
Vera
l.veronika

Kedves Mindenki!

A Babanet szerkesztősége továbbra is várja a Te Történeted rovatba a Ti történeteiteket is!

Ha érdekes - szép, hosszú, nehéz, tanulságos, mulatságos - volt a szülésed, vagy ha küzdelmes volt a gyerkőc megfoganása, esetleg csak akkor indult be az élet igazán, miután megszületett, ne habozzatok! Várjuk 1-2 oldalas írásaitokat a csínytevő gyermekekről, a szülői lét szépségeiről és nehézségeiről, gondolataitokat az anyaság-apaság témájáról - anyák és APÁK tollából.

Persze, nemcsak a vidám, könnyed történeteknek van helye a rovatban, hanem a veszteségeknek, könnyeknek is - az ilyen történetek segíthetnek a sorstársaknak is.

Leveleiteket a következő címre küldjétek: szerkeszto@babanet.hu

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: