A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

bocsi szóval enni sem eszik annyit

Kép
budabo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 20:46-kor.
Vendég

babanyul: örülök hogy ok az uh, és ez a szem dolog is megnyugtató, akkor elég figyelgetni. Tegnap annyira álmos volt Füge hogy már ezért is nehezen tudott aludni. Napközben szinte alig aludt, mondjuk mi nem voltunk itthon egy pár órát, kereszt vigyázott rá.
Milupa aptamil Ha prev. Az a baj, hgoy 5 percnél többet már nem cicizünk, ha van benne ennyi idő alatt kiszívja, de idegzsába lesz attól hogy nincs és felhergeli magát. Ezért nem tudom hogy próbálkozzam-e minden alkalommal vagy csak kétszer. De hiába hagyok ki evéseket nem gyűlik össze több tej. A tápszertől normális hogy zöld a kakija, ezen ne ijedj meg. Fogyivonalzód jó :). Én most felírtam a naptárba minden méretet és majd időnkétn ellenőrizgetem.
Ennek örömére elmajszoltam egy kókusztekercs szeletet amit még múlt héten csináltam. :lol:

Kép
budabo

Sziasztok!

Tegnap este Bencus ügyesen bevette a gyógyszerét, aztán szopizott, és el is aludt rögtön, nem volt már este hasmenés sem!
Este 9-től reggel negyed 8-ig aludt, evett rendesen reggel, volt kaki is, de most nem folyékony, hanem darabos, sokkal szilárdabb!
A Smectát adom neki még, meg a Normolytot!
Jó kedve van, mosolyog, beszélget a macikáknak!
zsu83

zsu: örülök hogy jobban van Bencus, te is megnyugodhatsz.
Na megyek főzni.... :cry:

Kép
budabo

Hát még nem vagyok nyugodt, félek hogy visszajön neki, reggel is tök gyomoridegem volt amikor szopizott, hogy nehogy hányjon! :cry:

Kaandi, Nálatok mi a helyzet? Remélem már nincs hasmenés!
zsu83

Jó reggelt!

Az a baj, hogy Natasa valahogyan érzékeli, ha belépek a babanetre, és abban a pillanatban felébred. :lol: Most is nyöszörgött, amint begépeltem a jelszót. Hátha visszaalszik...

Zsu, jobbulást Bencének, remélem, már tényleg túlvan a dolgon. Nálunk az oltás utáni napon volt hasmenés, pedig rotát nem kapott, csak a 2 hónaposat és a prevenart.

Bogi, nálunk is sokszor van hiszti a cicin, pedig jön belőle rendesen a tej. Szerintem ne csökkentsd a szopik számát, attól csökkenne a mennyiség is.

Na, nem aludt vissza, mennem kell...

Kép
mist

Budabo: esetleg meg lehet próbálni rendszeresen fejni és cumisüvegből odaadni. Csak akkor oda a szoptatás élménye...

Kép
cserkészkolbász

Köszi Zsu, úgy néz ki, h a tegnapi 2 hasmenés, ami tényleg nagyon az volt, marad....legalábbis merem remélni. Szerencsére ő nem hányt, szokásos bukás volt, de az van máskor is. Nálatok egyértelmű volt a hányás???
Örülök, h jobban van Bencus is, meddig kell még adni neki a smectát +a másikat? Tünetmentes után még 1 nap? Régen azt hiszem úgy volt, Erikemnél sokszor volt porondon a smecta.
Ma még nem volt kakink, semilyen,de inkább ne is legyen!!
NAgyon megijedtem én is!!!!

Bogi, sztem is szoptasd tovább, kell az az inger is, akármennyi van. Majd később meg elkezded a reggeli és esti szopit, még 1 hónap és már adhatsz neki répa,krumpli főzit, csökkenteni tudod a tápszert, helyette meg szopizhat még,nem???

Kép
kaandi

Sziasztok lányok!

Eddig szerencsésen megúsztuk a rotát, eddig még a párom sem kapta el, pedig képzeljétek karantén van az osztályon. :shock: Persze ez a dolgozókra nem vonatkozik és ma már megint dolgozik, de remélem, hogy megússzuk.
Apa meg is ijesztett nagyon, hogy ha ma 3szor lesz hasmenése, azonnal vigyem a kórházba, mert egy ilyen pici baba órák alatt ki tud száradni. De remélem, hogy most már nem lesz semmi.
Este 8-tól reggel 6-ig aludt, úgyhogy be is kukkantottam hozzá éjszaka, hogy nincs-e valami "nagy" dolog a pelusban, de szerencsére nem volt.

Kaandi: egyébként Hanna még nemhogy rotát, de még semmilyen oltást nem kapott. :evil: Ezen bosszankodom, mert a gyerekorvos azt mondta, hogy 3 hónaposan olt csak. Úgyhogy remélem, hogy a jövő héten sikerül végre az első oltásokat beadni. :x

Millye: annyira édes a fiacskád! :D És a haja! Mi is szeretnénk már fésülködni.... :D

Babanyúl: amikor átálltunk a tápszerre akkor nekünk is sokáig zöldes volt. Egy pár hete lett sárgás és kissé megint hígabb. A tápszer nagyon megváltoztatja a székletüket. Hannáé pl. olyan büdös lett, hogy gyerekorvoshoz akartuk vinni. De azt mondták, hogy ez is normális....

Zsu: örülök, hogy jobban vagytok! :D

Jelentem nagy sikere lett a gofrinak! :D Megcsináltam mindet és reggelre nem is maradt.... na jó, én csak 2-őt ettem... :oops: :)

Panna
pandusika

istenkirály!
péntek óta nem voltam itt, egy word doksiban mindenkinek reagáltam, 1 órája gépelek és most az egész elszállt!
baromi sokat írtam, mindjárt felrobbanok :twisted:

akkor nagyon röviden: mindenki babája csodaszép!

ladmon: h nincs kaki akkor az összes tejci hasznosul! ha kínozza a székrekedés: kamillatea cukorral sztem (inkább mint a laevolac)

akik este úgy érzik h nincs tejük: van, csak sokkal zsírosabb és emiatt kalóriadúsabb, ezért elég belőle 70-90 ml is

na már sipákol is a kisfiam a babakocsiban. mindegy, mert a nemalváson kívül úgysem tudok mit írni magunkról.... :(

nagyon szomoró vagyok, h így elszállt az aírásom. 2 oldal volt.
mindenkinek szép napot

KépKép
hugic

mist,kaandi,cserkészkolbász:köszi, hallgatok rátok. De le se merném írni mennyi a napi mennyiség :cry: nagyon-nagyon kevés.

Kép
budabo

hugic,sajnálom!,h elszállt :shock: pedig nagyon kíváncsiak lettünk volna rá!! 8)

tényleg, sokszor van,h este 8kor csak 80-t eszik, bealszik és reggel 5-6 ig alszik tőle...mondasz vmit! :lol: :lol:

Panna, nyugi mindjárt 3 hónapos! aztán szegényt megszúrkálják! Megkérdem majd a tesómat, ők is No-ban élnek, kapott e korábban szurit a kislány,ő jan.8-án született.

Kép
kaandi

Mist, köszönjük! Bencének a két oltás után semmi baja nem volt, pedig azt mondták, hogy készüljek magas láza is lesz! Szerencsére az elkerült minket!

Kaandi, örülök, hogy azóta nem volt hasmenés! Nálunk egyértelmű volt a hányás sugárba jött ki szegénykémből! :cry: A doktornő azt mondta, hogy addig adjam a smectát míg el nem múlik, de én is úgy gondoltam, hogy egy tünetmentes nap után hagyjuk abba!
Napi egy tasakot kell adnom neki, megfelezve, 1-1 dl forralt vízbe!
Eriknek sokszor volt hasmenése, hogy annyiszor kellett szednetek? :?

Panna, remélem nem kapjátok el a rotát, nagyon vigyázzatok Magatokra!
zsu83

Budabo: nem szégyen az, ha kevés van...

Kép
cserkészkolbász

hát sajna elég sokszor volt! :cry: :cry: Ő olyan kis hányós-hasmenéses volt szegénykém! :cry:
Képzeld el,h 2 hetes volt,mikor először hányt büfiztetés közben sugárban.....gondolhatod, hívtam a dokit, megnézte, közölte, h ő olyan hányós típus, majd kinövi, így is lett. Olyan 4-5 éves korára kinőtte,de addig, ha elkaptunk vmi hurutos betegséget, az azt jelentette,h napi 8-10 hányás, éjjel akár nappal. Borzasztó volt!!!

Kép
kaandi

Kaandi, szegénykém, már 2 hetes korába ilyen betegségen esett át! :cry:
De a lényeg, hogy kinőtte! :)
zsu83

nem volt akkor tul.képpen beteg, vmiért viszont hányt,de sugárban, ezért mondta az orvos, h hányós típus, viszont ettől kezdve,ha beteg volt, az egész napos hányást jelentett.

Kép
kaandi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 20:47-kor.
Vendég

cserkészkolbász: :D Nem szégyen, csak nem jó érzés, de mivel első héttől így van vmennyire már túl tettem magam rajta.

babanyul: könnyen meglehet hogy a tápszer a bűnős. Én első héttől adom neki és legalább két hét kellett hogy beálljon, addig több nap is eltelt és nem volt kaki. Az biztos hogy szép méretekkel rendelkazik Szoni baba. Áruld már el hogy hogy kell mérni a hosszukat? Mi 68-as rugit hordunk - persze nem mindegy honnan vásárolt, mert eltérő lehet két 68-as között is - és fogalmam sincs mennyi a hosszunk. Az tuti, hogy súlyra nem gyarapszunk nagy tempóval de hosszra igen.

zsu,kaandi: szegény babák, sok-sok gyógypuszi nekik.

Kép
budabo

Budabo: Fél tízre megérkezett álommanó :lol: 9 óráig aludt ezt nem mertem nagybetűvel írni :lol: most megint alszik... Szerintem Bogi minél többször próbáld meg cicire tenni! Ha felhergeli magát akkor próbálj fejni ha lehet akár óránként és nem baj ha csak pár csepp jön ki belőle, mert minél többször ingerled a melled annál hamarabb megindul a tejed. Én például dilemmáztam, hogy ha elmegyünk bárhova akkor nincs lefagyasztva tej és ezért szoptatás után elkezdtem lefejni a benne maradt tejet és megdöbbentem, hogy csak 1-2 csepp jött ki... de amikor minden szoptatás után fejtem egyre több lett :wink: Mondjuk a fiam cicifüggő és akkor is szopik ha már nincs benne semmi valahogy megnyugtatja... amikor fájt a pocija akár óránként is adtam neki cicit. :lol:

Zsu83: örülök, hogy Bencus jobban van!

Kaandi: Jó, hogy Botival is minden rendben van! Nem semmi lehetett az a hányós korszak! Nem irigyellek!

Pandusika: Remélem, hogy a férjed nem kapja el a rotát... :oops: Milyen ügyesen átalussza Hanna az éjszakát! :wink:

Hugic: Állítsd be az automatikus mentést és akkor legközelebb nem száll el az amit írtál :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Köszönjük szépen a gyógypuszikat, és drukkokat, ma már valamivel szebb a kis bőre, ha így haladunk, pár napon belül teljesen meggyógyul.
Ladmon, szerintem nem fáj neki, mert egyébként aranyosan játszik, meg jókedvű, amilyen szokott lenni, illetve mikor törölgetjük neki, azt is hagyja. Az ecseteléskor volt némi sírás, de szerintem csak azért, mert a tokához nehezen férek hozzá, és le kellett kicsit fogjam szegénykét...

Erika, örülök, hogy újra itt vagy :D

ZVera, hogy van Zéti?

Zsu, Örülök, hogy Bencus jobban van, úgy néz ki, hamar sikerült meggyógyulni! Nagyon helyes! Maradj is vidám kisfiú Bencus :D

Panna, kívánom, hogy apa megússza a rotát, és így ti is!!! +++++++++

Millye, az este hat után nem eszünk szénhidrátot alól a Milkacsoki kivétel, ugye? :wink:

Zümis, te is milyen rég voltál, remélem, mostmár gyakrabban jössz majd :D

KépKép

KépKép
stelly

Előbb cseréltem pelust, volt egy pici kaki is, de rendes állagú, és bőven volt pisi is!
zsu83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 20:47-kor.
Vendég

Eszter, örülök, hogy Adrinak javul a bőre! :)
zsu83

Hát alig jutottam ide...

A mai nap az átöltöztetések sorozata volt idáig.
Kaki be, kifolyik, átgúnyáz.
Járókába lerak, ott az IHB buli folytatódik. (Korosabb társainknak értsd: Iszunk-Hányunk-Belefekszünk)
Kivesz, újra átgúnyáz
De mostanra annyira elfáradt szegényke a nagy öltöztetésbe, hogy el is aludt a lelkem... :D

Node:

Zsu: Örülök, hogy jobban vagytok, azért az tényleg nagyon rossz betegen látni a csemetét.

kaandi: Én megértelek hasmenésfigyelésben. Én már nem is merem mondani itthon, hogy húú, lehet, hogy ez hasmenés?? Mert a férjem totál ki van készülve, hogy ha nem kakil, az a bajom, ha meg 2-nél többet egy nap, akkor meg már állagvizsgálatot tartok...

Bogi:
Szerintem is tartsd meg a szopival kezdést. Próbáld még húzni, már így is ügyesen tök sokáig sikerült szoptatni. A pár mili tej is anyatej....

Millye: És mennyi idő után láttad szaporodni a tejet? Én sem tudok semennyit fejni, így nem is szórakozom vele, de úgy gondolom, hogy örök parám marad most már a "nincs elég tej".
Főleg, hogy hiába eszik 2 óránként, ez biza nem több.
Mondjuk hízni meg hízik (jó, jó, hízogat...)

Crocus: Na, ti hogy álltok a hízással??

Stelly: a Milkacsoki nem számít!! Az kell a tejtermeléshez!! (Legalábbis én így ideologizálom meg a hasonló akciókat!) :D

ladmon

Stelly: a Milkacsoki és a Carte d'Or fagyi kivétel... nekem tegnap este kikopogott a fagyasztóból és nem volt szívem bent hagyni... :lol: :lol: :lol: Örülök, hogy Adri bőre gyógyulgat!

Zsu83: De szuper! Bencusnak hatott a sok gyógypuszi és a +++++ energia :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Kaandi: olvastam az itteni hivatalos ajánlást és a szerint is 2 hónapos kortól kell elkezdeni az oltásokat, mint otthon, de ez az orvos meg azt mondja, hogy akkor még elég veszélyes, ezért csak 3 hónapos korában adja be az első oltásokat. Főorvos volt nagyon sokáig a kórházban a gyerekosztályon, szóval biztos érti a dolgát, csak akkor is bosszant. Hát most már a héten 3 hónaposak leszünk, úgyhogy elméletileg a jövő héten már kaphat oltást.

Panna
pandusika

Ladmon: Amikor elkezdtem a fejést rá 1 hétre már nem csak cseppek jöttek hanem spriccelt is szopizás után... egyébként a védőnő mondta, hogy lesz olyan amikor puhának érezzük a mellünket és azt hisszük, hogy nincs benne tej... pedig van benne... és a szoptatás alatt termelődik a következő etetéshez az adag... :wink:
Én a lányomat másfél éves koráig szoptattam és nem volt addig egyszer sem beteg ezért a fiamat is minél tovább szeretném szoptatni!

Kép

Kép

Kép
millye

millye,ladmon: nektek is kösz, akkor húzom még.
Álommanó nálunk is volt 7-10-ig és éjszaka is jól viselkedett.
Babanyul: és akórházban vajon hogy mérték? Ott is így?
ááááááá főzés, hajfestés,gép szerelés nem sokára, Füge ébren, várom a futár, fúj a szél...... :shock:

Kép
budabo

ha jól látom 9.41kor írtam, hébredezik Marci, nos azonnal visszabubukált és csak most délben kelt :) így tudtam dolgozni is, jippi jippi jéééjjjj :lol:

stelly, zsu, kaandi: nagyon örülök, h a babáitok javulnak! jó h nem húzódik el napokig, elszorul az ember szíve, mikor szenvedni látja a bébit! :cry:
de a lényeg, h mindenkinél megindult a javulás :)

stelly: nálunk is ez van, a vattás törölgetést nem szereti (én a tejkicsapásra szoktam esténklént fürdi után alkohollal átkenni az arcát, nyakát) bár nagyon szépen gyógyul, de nem hagyhatok ki 1 napot sem,mert akkor újra jönnek a rügyecskék. utálja.
a bepanthent meg már akkor kenem rá, mikor cicizik, olyankor nincs ellenállás :lol: és a toka alá benyúlni a hájacskák közé az alkoholos vattával? MISSION IMPOSIBLE :lol:

millye - a régi gépen be volt állítva és azt gondoltam h itt is autom. így van, de ezek szerint nem :( meg tudod mondani, h melyik menüpontban kell beállítani?

hálistennek ma nem kell főznöm, mert tegnapról maradt pöri meg tészta. ahhoz képest h tegnap 3*20 percet aludt egész nap, egész sok mindent tudtam csinálni: főztem, mostam, összszedtem a száraz rucikat, dolgoztam vagy 3 órát és pakolásztam...
ma pedig temető :( nagypapám a napokban lett volna 82 éves, 4 éve ment el közülünk, de nagyon hiányzik még most is. a legjobb fej nagyapám volt!!!!!!viszünk neki szegfűt. annyira sajnálom h nem élhette meg Marci születését. de fentről biztosan figyel minket és vigyáz ránk :)

KépKép
hugic

Ladmon, Millye, köszi, de azért még nem lélegeztem fel, mivan, ha visszajön neki a hasmenés! Hányás szerencsére tegnap dél óta nem volt!
zsu83

ja és lányok, holnap megyünk oltásra. van vkinek tippje, h hogyan lehet megnyugtatni, ha nagyon sír?

arra gondoltam, h ott helyben cicire teszem, a váróban (bár bizonyára sokan lesznek, de majd letakarom magunkat egy pelussal) vagy ez hülye 5let?

ha adok germicidet akkor avval megelőzöm a belázasodást?

KépKép
hugic

Hello lányok!

a beteg kisbabáknak millió gyógypuszi és Adri bőrére is!

babnyúl:mi is azt a tápszert használjuk és Bazsalikom is nagyon megszenvedet az első hetekben,de az Infacol segített neki az átmeneti időszakban,két hétig kapta,előszőr minden kaja előtt,aztán már csak minden másodiknál,végül már csak estére adtam neki,aztán elhagytuk.most csak akkor adok neki,ha látom rajta,hogy sokat tekergeti magát és vörösödik a feje,de puki nem jön,akkor a következő etetés előtt kap egy fél adagot.a dokink ajánlotta még a Mecsek Babateát,azzal is megkínálom egy nap többször,nem szereti,de néhány kortyot iszik azért-egész nap úgy 15-20milit,azt veszem észre,hogy segít neki pukizni.Viszont a kopogós székletünk már krémes állagú és van hogy 2xis van egy nap.Néha én is azon idegesítem magam,mint ladmon,hogy nincs-e hadmenése,de jókedvű és nem lázas ezért gondolom ez normális.viszont ami vicces,sokszor amikor szedek ki a kakis pelust més akkor is nyom és egyszer jön egy adag sárga a következő nyomásnál meg zöld,felváltva.Először amikor láttuk Apával csak néztünk és röhögtünk!Ja, és a dokink szerint messze a legjobb tápszer a Beba HA Start aktív,ezért nemírt rögtön másikat,hanem ajánlotta,hogy várjunk egy kicsit,hátha megszokja a baba.

Valami lehet a levegőben,mert mindenki rájár az édességre,amikor 4-kor Bazsa felkelt és in kibontottam egy doboz bonbont és bizony a felét megkajáltam etetés közben!

Nálatok is fúj a szél?Nálunk rendesen cibálja a fákat!ebben az időben nem merem kivinni a babát,Ti kiszoktátok vinni ekkora szélben?

Azét,hogy ne maradjatok sokáig kép nélkül teszek kettőt:

Kép mégegy farmeros szerelés Kép így alszik Őkelme,ha belefárad a játékba..

most megyek porszívózni,mert hiába alszik Bazsalikom,nem foghatom rá,hogy nem takarítottam,mert szeret porszívóra aludni........... :roll: és már nem lehet tovább halogatni.

Szép napot mindenkinek!

Kép
nilabali

hát,elolvastam amit írtam,jó sok a hiba benne,remélem azért érthető!

Kép
nilabali

Budabo: Mit főzöl Bogi? Nálunk zöldségleves, gombapöri van tésztával a menü... esetleg délután palacsinta... ezt úgy írom, hogy Ladmon meg ne lássa :lol: Milyen gépet szerelsz? :shock: Nálunk is fúj a szél :?

Hugic: Automatikus mentés: Eszközök, beállítások, mentés fülre kattintasz és ott ezt látod:

Kép

középen ott van az automatikus mentés azt bepipálod és beállítod, hogy hány percenként mentsen.
Oltásnál én mindig cicire raktam és megnyugodott... de nekünk a doktornő házhoz jött annó úgyhogy egyszerűbb volt... ezért én azt mondom, hogy nem rossz ötlet! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

millye, köszi, be van állítva 10 percesre. akkor miért nem mentette el? :roll: :shock: legalább 1 órája csináltam már.... :( na, mindegy. most azért átállítottam 5 percre... remélem többet nem lesz ilyen

sztem is marad a cicizés. épp most volt itt a védőnő, és mondta h nyugodtan szóljak ha cicizni akarok, és beenged az ő szobájukba, nyugodt csendes körülmények közé. viszont azt mondta h a germicidet előre nem javasolja, csak 38 fok felett.

KépKép
hugic

Hugic: A mentés a háttérben is be van pipálva? Ha be volt állíva az automatikus mentés akkor azt valahova elmentette... esetleg a biztonsági másolatot is pipáld be... :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Millye: áááá.... megláttam.... nekem miért nem jut palacsinta???!!! Lehet csinálok a hétvégén.... Hmmm..... Vagy már holnap.... :?
Bezzeg az én fagyasztómból nem kopogtat ki semmiféle jégkrém... :(

És még egy hülye kérdés: hány percig szórakoztál a fejéssel szopi után, pl. ha nem is jött semmi?
Egyre inkább izgat, hogy én is kipróbálom. De még csak tartok az elhatározás felé...

Hugic:
Hogy romboljam a pozitív hangulatod (:D): Esztike olyan üvöltést rendezett oltás után, hogy ott aztán 4 cici sem segített volna! A váróban meg el voltak hűlve, hogy jéé, ez a nyugodt baba hogy kikészült...
Még most is rémálom az emlék...
Most akkor gondolom, nem fogod pótolni az elveszett levelet... Dekáááárrrr..... :cry:

Nilabali: Mire jutottál légzésfigyelő ügyben?

Zsancy: már napok óta akartam valamit írni: Elevit: Esztike - 2950 g és hüvelyi szülés. Van ilyen, is olyan is!:)

ladmon

Sziasztok!

Hunor alszik, bosszancsok éppen egy üres doboz miatt bírkóznak, visítanak, ölik egymást a szőnyegen. :cry: Feladtam, győzzön a jobbik :roll:

A bosszancsoknál a maximálisan egyszerre lefejt mennyiség 40ml volt (na az már örömünnep volt). De már tudom mi volt a gond: a méricskélés, az óranézegetés, és a hogy feladtam....Érdekes ám, most is Hunor kb 2 szívásra elindítja a tejet, de ha én fejem akkor kb. 5-8 percig alig tudok pár cseppet kipréselni. Csak utána indul meg rendesen. De bezzeg a bosszancsok a táppal nem voltak betegek, Hunorral meg már a kórházat is megjártuk fertőzéses tüdőgyuszival (ja, és megint köhög :( )
A bőrprobléma nálunk is volt, Hunor füle mögött vörös nedvedző valami, de én olajozgattam pár napig,és meggyógyult :roll:

Kép
kangu

Nilabali, nagyon édes Bazsalikom! :lol:
zsu83

Elevit: 1.bosszancs 2850, 2. bosszancs 3005
Femibion (csak első 3 hónapig) Hunor 3950 :shock:

Szerintem ez az egész nem feltétlenül vitaminfüggő....
Ja, végül enyém lett az üres doboz, én nyertem :wink:

Kép
kangu

Kangu, jobbulást Hunornak!
zsu83

Zsu, örülök h Bencus jobban van! :)

Kép

Kép
gjéti

millye: tárkonyos zöldségleves piritott virslivel, apának üveges aszaltszilvás maláj borzalom, magamnak padlizsán fokhagymás paradicsomos mártással, tésztával. És még mindig van kókusztekercsem amit nassolgatok. Ja álommanó itt tanyázik ma, remélem éjjel is itt lesz. Én nem szerelek gépet, van egy uncsitesóm aki rendszergarázda volt most meg maszekban nyomja, nekem ő csinál mindent. Alaplap csere volt, de olyan hangja volt a gépnek mint egy traktornak, megnézte és ezt monda:,,,,ddddddddk+!=(/%!%+%()...d+!!ii55%%%%%6tiiiiiiiifjjjjjjjjj. Kb ennyit értettem belőle. A lényeg hogy kész, és beállított egy-két dolgot.

julcsi: mi újság? Ja apa változással kapcsolatban még annyit, hogy tegnap megkértem ismét figyeljen rá, de mivel nem aludt Fügém nem boldogult vele, neki csak akkor megy ha alszik. Gondoltam itt hagyom egy délutánra, hogy tegye tisztába,etesse, játszon vele és altassa el. :wink:

nilababa: én már három napja nem vittem ki Fügét, mert nagy szél van, ill.egyszer megpróbáltam de üvöltött.

zsu: helyzet Bencussal?

hugic: nekem egy anyuka azt tanácsolta hogy oltás előtt adjak neki kúpot, mert van benne nyugtató is, de én nemadtam. Nekünk szerencsénk volt, mert picit sírt csak, de szerintem a cici jó ötlet.

Kép
budabo

Ladmon/Millye, akkor megnyugodtam :lol: hmmm a fagyi nem is rossz ötlet.........

Nilabali, nálunk is durva szél fúj. Én kiviszem, de jobban betakarom, meg nagyon figyelek, hogy ne fújjon be a mózesbe, és csak a lakásban veszem ki a kocsiból a babát. Na meg nem vagyunk kint egész nap, mint egyébként szoktunk, csak kétszer egy órát. :( jó lenne, ha nem fújna ennyire, olyan jól elvoltunk odakint...

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!
Ma lusti napot tartottunk a Petrussal... :lol:
Minden beteg babáknak mielőbbi gyógyulást kívánunk.Petra baba nagy nagy puszit küld.
A szoruláshoz is mielőbbi változást.
Panna szorítok hogy ne legyen beteg a Hercegnő!
Hugic:
Szerintem nyugodtan etesd meg a kicsikédet szuri után..neked is jobb hogy nem hallod hogy sír és neki is jobb hogy érzi anya közelségét és megnyugszik.
Mi mikor megkaptuk a TBC elleni oltást(úgye mi sokkal később kaptuk meg)a doki addig ki se engedett minket a kor teremből míg Petra be nem fejezte a hamit+a böfit
Mikor meg nőgyógyászhoz mentünk,akkor meg a doki várt ránk mert Petra épp éhes lett,kerestünk egy kis eldugott helyett és megetettem.Persze murphy törvénye a doki akkor jött ki értünk,de szépen megvárt minket,mást nem hívott be addig.Azt mondta ne idegeskedjünk megvár, nem siet sehova.Én nagyon örülök hogy itt ilyenek az orvosok,nagyon kedvesek aranyosak.És nem kell egy kazzal pénzt letennem az asztalra hogy normálisan megvizsgáljanak.Nem is várják el...söt a törvény tiltja itt :wink:
Elevitre :wink: mondtam hogy nem törvény szerű amit irtam.....
Egyik isminek 6kg os lett a babája..doki szerint a vitamintol...utolsó 2hónap eltiltás...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Nilabali:
Én is kiviszem a Petrát ha fúj a szél...ha azt nézném mikor nem fúj itt,akkor mi soha nem mennénk az utcára :lol: (Persze ha nagy a szél akkor csak kis kört teszünk a parkba(itt van velünk szembe)
Én is jobban beöltöztetem Petrust ilyenkor+kis takaró.És a mózes elé rakok egy pelust hogy ne csapjon be a szél....vagy ne legyen poros...(hordja a szél a port)nehogy be gyulladjon a kis szeme

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

babanyul: lemértem most hogy alszik és behajlított lábakkal 62cm. A kórházban tuti nem így mérték.

Kép
budabo

Bogi, többször kakilt ma is( mondjuk ő mindig is szokott többször egy nap) de már darabosat szerencsére, nem azt a vízállagút!
De így is kifolyik állandóan a pelusból, nem értem, hogy tud a hátánál kifolyni a kaki! :?
zsu83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: