ha jól látom 9.41kor írtam, hébredezik Marci, nos azonnal visszabubukált és csak most délben kelt

így tudtam dolgozni is, jippi jippi jéééjjjj
stelly, zsu, kaandi: nagyon örülök, h a babáitok javulnak! jó h nem húzódik el napokig, elszorul az ember szíve, mikor szenvedni látja a bébit!
de a lényeg, h mindenkinél megindult a javulás
stelly: nálunk is ez van, a vattás törölgetést nem szereti (én a tejkicsapásra szoktam esténklént fürdi után alkohollal átkenni az arcát, nyakát) bár nagyon szépen gyógyul, de nem hagyhatok ki 1 napot sem,mert akkor újra jönnek a rügyecskék. utálja.
a bepanthent meg már akkor kenem rá, mikor cicizik, olyankor nincs ellenállás

és a toka alá benyúlni a hájacskák közé az alkoholos vattával? MISSION IMPOSIBLE
millye - a régi gépen be volt állítva és azt gondoltam h itt is autom. így van, de ezek szerint nem

meg tudod mondani, h melyik menüpontban kell beállítani?
hálistennek ma nem kell főznöm, mert tegnapról maradt pöri meg tészta. ahhoz képest h tegnap 3*20 percet aludt egész nap, egész sok mindent tudtam csinálni: főztem, mostam, összszedtem a száraz rucikat, dolgoztam vagy 3 órát és pakolásztam...
ma pedig temető

nagypapám a napokban lett volna 82 éves, 4 éve ment el közülünk, de nagyon hiányzik még most is. a legjobb fej nagyapám volt!!!!!!viszünk neki szegfűt. annyira sajnálom h nem élhette meg Marci születését. de fentről biztosan figyel minket és vigyáz ránk