A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Jó reggelt!

Bogi, köszi! :)

Zsancy, ha tudsz csinálj egy pihiszékes, kezemet összerakom képet, olyan édes lehet! :lol:

Gabi, én néztem már a vonalzódat, nagyon szuper! :lol: 8)
zsu83

ELIF, NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!!! :lol:

Zétivera, sikerült a romantikus hétvége Apával? :wink:
zsu83

Bogi, Stelly köszi az autós hordozós infót, nagyimat félretájékoztatták.

Rossz hír, szombat hajnalban nagyapa elment... :cry: :cry: :cry: Ő volt a kedvencem :roll: nagyon szerettem az öreget, oltári jó fej volt. Makacs mint az öszvér, de nagyon szerethető. Sok hasonlóságot fedeztem fel benne és magamban.
Viszont az a nagyim pedig durván Alzheimeres és nincs megoldva a sorsa, talán bevennék a helyi nyugdías otthonba de előbb állapotfelmérést kell csinálni, ahhoz kórházba kell mennie ahol meg egy hét alatt taccsra vágják a szedálással. Eddig nem volt szedálva, max egy-két nyugibogyó. Az a baj hogy mindig menne, gyalog el akar indulni megnézni nagyapát, 50 km a kórház...még nem tudja mi van, anya ma akarja elmondani, csak nem tudja mi lesz a reakció. Bocsi a hangulatért így kora reggel. :oops: Hát így gondolhatjátok mennyire volt romantikus a hétvége.

Millye egy kérdés: Z péntek óta szedi a homeót, ha nem tudnám hogy nincs mellékhatása most morognék...azóta olyan Z mint egy mustang, alig bírok vele, nyűgös, hisztis. És ami még inkább aggaszt, hogy kijött mégegy nyirokcsomó az álla alatt, hatalmas mindkettő. Mi a véleményed? Ma felhívom a dokit :?

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zétivera, sajnálom a nagypapádat, őszinte részvétem! :cry:
zsu83

Sziasztok
Húú, ti aztán írtatok! Esélyem sincs, hogy átolvassam a legutóbbi 3-4 oldalt, bocsánat.
A képeket megnéztem, gyönyörűek!!!!!!!!

Zsancy, fürdetés után eteted Petrát?
Próbáltad már úgy, hogy előtte egy órával egyen?
Nálunk Száva az első 2 hónapban végigüvöltötte a fürdést, minden este remegő gyomorral fürdettem. Azt mondta a gyerekorovos, védőnő, hogy fürdés után együnk.
Aztán megpróbáltam, hogy fürdés előtt megetettem, attól a naptól fogva élvezte a fürdést, nem sírt többé.

Zéti még soha nem sírt fürdéskor. Úgy szoktuk, hogy fél 7- 7 körül eszik, és kb egy óra múlva kezdem fürdetni. Nagyon élvezi.
Viszont érdekes, hogy fürdés után megint kér enni. Már mikor öltöztetem, kap minden után ami a szájához ér, sokszor nem tudom bekenni testápolóval, mert már olyan türelmetlen.
Talán az ő kis agyacskájukban a fürdés utáni kajálás összekapcsolódik. Hiába lakott jól másfél órával előtte, ismét ennie kell.

Van édes videóm, meg képeim, de még nem tudtam a gépre rakni, ha sikerül jövök velük.

Rohanok, mert rengeteg dolgom van, puszi mindenkinek.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Vera, részvétem a nagypapád miatt.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Tényleg Zsu, azokon a napokon mikor csavarogtok tudjátok tartani Bencus napirendjét, vagy borul valamennyire? Hétvégén nem voltunk itthon, és Olivér pocsékul alkalmazkodik ha borul a napja...ez biztos alati dolog, Zvel a világ végére el lehetett menni, kutya baja sem volt, a kocsiban aludt. Olivér üvölt a kocsiban :oops: mióta van ez a játéka, ez a felcsiptethetős, azóta azzal elvan. De anélkül...huhú :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Andus, várjuk a képeket, és a videót! :lol:
zsu83

Zétivera, hát igen, ilyenkor mindig borul a napirend, de szerencsére jól veszi az akadályokat, szeret nézelődni a kocsiba, vagy bealudni, a levegőn is jót szunyál! Annyit vettem észre, hogy ha hazaérünk nyügibb egy kicsit, de ilyenkor beájul! :)
Bebének is van hordozón játék, hát 5 percet elvan vele, aztán bealszik!
zsu83

Hát, nekünk az alvás marad a mumusunk :D ilyet, hogy elalujon a játékon vagy az autóban, vagy csa úgy bárhol bármitől... :shock: el sem tudom képzelni, este vagy egy órát sétálok vele ölben hogy elaludjon, nappal a babakocsiban ringatom az udvaron, de addig tart az altatás mint az alvás, plusz húszpercenként meg kell ringatni mert megébred. Remélem nem valami autizmus vagy valami egzotikus betegség előjele a nemalvás és a szigorúan a megszokott dolgokhoz való ragaszkodás :shock:

Köszi neked is Andus.

Zsuzsi nagyon ügyesek vagytok!!! Akkor kórház elfelejtve!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Ja és már csak anya ölében jó, más nem tudja megnyugtatni, max egy rövid időre!!! Áááá!!! Szoktam is mondani hogy Zétény a parasztgyerek, Olivér meg az úrigyerek :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

andus 70:
nálunk is fürcsi elött és után is eszik igy fogy el a 2cici kb 2óra leforgása alatt.valahogy minden praktikát az én gyerekem felülmul...
kitol velem rendesen.
Zsu83:
:P Megprobálom lencsevégre kapni...akkor csinálja mikor elmereng...mikor meg fotoznám a keze lába jár...bár a videokamera a nap 24órájában megy szinte :P minden uj játékot megörökitünk :P
Zetibebi:
Összinte részvétem :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Zétivera, nálunk este rendszerint beájul Bencus az etetésnél, még 20 percet mászkálok vele a biztonság kedvéért, aztán lerakom!

Zsancy, mi most akarunk venni kamerát, eddig csak a fényképezőgéppel csináltam rövid videókat, de az nem olyan jó!
zsu83

Julcsi, mai éjszaka hogy telt?
zsu83

JÓ reggelt!!!!!!

nem igen tudok visszaolvasni, anniyt írtatok!!!!! :)
Bevetettem mamag a 7végén, és életemben először sütöttem Fánkot! A recept nagyon jó, amit innen írtam le!!!!Csak hogy elhiggyétek:
Kép
Kép
Vinci meg csak vágyakozik:
Kép

Iszonyat sikere volt, kétpofára tolták a kölik, hamar elfogyott :):) Andris fiam közölte, hogy "anya, keveset sütöttel.."köv. kérdés:holnap is fánk lesz?
Kismamaságom óta vágyom a fánkra.....hát jól belaktam :)

tali: Nekem jó a Margitsziget is, millenáris is, apa a millenárisnál dolgozik, úgyhogy főleg jó... Szopizást én sem tom hogy oldjam meg, mondjuk szabadban már hamiztunk... Zárt tér sok babának lehet tényleg nem jó, csak idegesek leszenk :(
Bízzunk a jóidőben!!!!!

Vinci folyamatosan eszi a kezét....éhes nemigen lehet, mert mikor próbálom etetni nem szív semmit szinte, meg dilizik csak....szopi után is ezt csinálja...nyáladzik rettentően...
túlléptük az 5,5 kg-t, és még nincs 3 hós sem :) ha ez így megy fél éves korára nem duplázni fogunk, hanem triplázni.... :):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

zetibaby: részvétem. Doki mit mondott?

zsu::)

babanyul:
na tessék fel kel itt lassan mindenki.

zsancy
: lehet, hogy hülye ötlet.. próbáld zuhanyoztatni.

Kép
budabo

Julcsi, Stelly: a páromék 5-en vannak testvérek. 2 nővérének van 4 gyereke, a bátyjának 3 és az ikertesójának (aki egyébként lány) 1. Nekem 2 testvérem van, a nővéremnek van 1 kislánya (ő a 13. unokatesó) és most jön a következő baba. És még az öcsémék is hátravannak, úgyhogy biztos lesz még több unokatestvér. :D
Ezért szeretne a párom is 5 lurkót, de én meg csak 2-őt vagy max. 3-at, minél kisebb korkülönbséggel, ezért kezdünk már télen próbálkozni.

Tali: én nem biztos, hogy el tudok menni, mert nagyon sűrű lesz most a programom, esküvőre is megyünk...stb. De ha esetleg úgy jön ki, akkor mindenképp ott leszek.

Zsuzsi: annyira szép Lénababa! :D

Babanyul: nekem meg mindenképp a lelkemre kötötte, hogy 1 évig nem szabad teherbe esnem. Szóval én megfogadom a tanácsát és várunk még, főleg hogy még mindig érzékeny a heg és így tényleg olyan érzésem van, hogy nem szabad. Meg azért a szülés és az azt követő megpróbáltatások után nekem is össze kell magam szednem.

Milye: nagyon sajnálom a húgodat, borzalmas lehet.... :( Amíg az ember nem tapasztalja meg ezt a csodát, addig fel sem tudja fogni, hogy mennyire fájdalmas lehet, ha az ember szeretne és nem lehet.
Nálunk most úgy alakult, hogy a baráti társaságban az összes lánynak az elmúlt 1-2 évben, illetve most született babája. De van egy lány, akinek sajna nem jön össze. Már a mesterséges megtermékenyítést próbálják és az sem járt még sikerrel, közben meg mindig hallja, hogy valakinél jön a baba, pl. most a tesóm. Szegényt nagyon sajnálom.... :? Persze ez nem ua., mint ami a tesódnál van, de ez is nagyon rossz lehet....

Zetibebi: őszinte részvétem!

Panna
pandusika

Tud valaki egy jó kis gofri-receptet? A hétvégén vettünk gofrisütőt és megígértem apának, hogy ma végre csinálok neki. Csak nekünk soha nem volt, így nem is nagyon tudok receptet.
Persze az interneten csomót találtam, de hogy melyik a jó.... :?

Panna
pandusika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 20:12-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 20:13-kor.
Vendég

Nem ér korán reggel fánkos képekkel kínozni :!: :D
Nagyon édes Vincus! :lol:

Panna, a férjem tegnap felvilágosított, hogy ő 3 lurkót szeretne! Csak ezt velem elfelejtette megbeszélni! Én is szeretnék mégegy babucit, de 3.-at már nem mernék bevállalni! :roll:
zsu83

babanyul: mi a Brendonban, de jó lenne az olcsobban is lehetne vhol.

elif: Isten éltessen sokáig!!!!

Kép
budabo

Hali!nekem ez jött be legjobban:
Gofri:
8 dkg vaj
6dkg cukor
1 cs van. cukor
3 tojás
4dl tej
30dkg liszt
1/2 cs. sütőpor
1/2 citrom héja
készítés: vaj, bele cukrok, tojások, ezt mind habosra, a sütőporral alkuytult lisztet a tejjel apránként bele. sütni, és aztán minden jót rá!!!! :)
Mi imádjuk, nagyon bejött a köliknek, gyakran csinálok.

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Jaj Millye ha itt vagy légyszi írj valami biztatót, mostmár kezdek nagyon aggódni Z miatt, mióta felkelt remeg a keze ha nyúl valamiért :shock: és űbernyűgi, hisztisen kér mindent, ha odaadom már nem kell neki és azért hiszis...a homódoki délutános, addig nem tudom elérni. :(

Vera
Kép
Kép
zetibebi

ja, apa már betervezte a köv. gyereket...kár, hogy engem kihagy az ilyen tervekből.... :lol:
ja és Elif!!!! Nagyon-nagyon Boldog Szülinapot!!!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Vera, remeg a keze Zétinek? Létezik hogy a homeós cucctól? :shock:
Reméljük hamarosan jön Millye, és ad valami tanácsot!
Hánytól rendel a doki? :roll:

Bebe 4-kor evett, és azóta alszik! Szerintetek felébresszem? :roll:
Így lőttek a nappali alvásnak, azt hiszem! :?
zsu83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 20:14-kor.
Vendég

amikor Andrisnak beállították a homeós alkatiszert szabályosan agresszív lett...lejjebb kelett venni az adagot. Tud ilyeneket okozni... én nagyon megijedtem.

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Zsu83:Szerintem Bencus érzi ha éhes vagy szomjas és fel fog kellni..nálunk is van amikor többet alszik a kelleténél...én múltkor paráztam de Panna nagyon megnyugtatott hogy az ő kislánya is néha többet alszik hisz hát tényleg igy fejlödnek...

Következő baba :shock: 3éven belül én nem szeretnék...legyen köztük korkülömbsség de ne sok...
Gofri...jó ötlet azthiszem ma én is veszek egy sütöt :D

zsancy

azóta semmi gond!!! És nagyon bevált. Nem biztos hogy a remegés attól van, de nem kizárható...szerintm vidd el dokihoz mindenképp, jó ha ránéznek

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Babanyul, Verus: köszi a recptet ! Gondolom az is jó, ha margarin helyett vajat teszek bele.? Itt nem lehet kapni sütőmargarint, ezért mindig vajjal szoktam helyettesíteni. És mégis ezekből mennyi gofri lesz, mert azért kettőnknek (főleg hogy nekem elméletileg fogynom kellene) nem kell olyan sok? Gondolom függ a sütő méretétől is, mi olyat vettünk, ami elég nagy...

Zsu: igen, a 3 nekem is valahogy soknak tűnik, pedig nekem is 2 testvérem van. Néha ha ránézek erre a kis csodára, úgy érzem hogy akármennyi jöhet még, de ha jobban belegondolok, azért 3 gyerek már nagy feladat. Szerintem azon múlik, hogy fogom bírni.... a 2 az biztos, ha a Jóisten is úgy akarja... :)

Zsancy: örülök, hogy sikerült múltkor megnyugtatni! :D Egyébként Zsu, nálunk is ez volt ma, fél 5-kor evett és aztán 1/4 10-kor még mindig aludt. Én is furcsáltam, mert általában 8-körül már fent van, de aztán nem sokkal később felébredt.

Panna
pandusika

Vera:
Itt ha a kisbabák keze furcsa mód remeg,egyből vércukorszintet néznek...

zsancy

Zetibebi: Ne ijedj meg mert van amikor a betegségek tüneteit kicsit felerősíti, ezáltal serkentik a szervezet saját öngyógyító mechanizmusait. A lényege, hogy bármi legyen a betegség, a gyógyulás úgy érhető el, ha megtaláljuk azt az anyagot, ami a betegség tüneteihez leginkább hasonló tüneteket okozz. Én a KALIUM IODATUM-ot találtam ami kimondottan a nyirokcsomók megnagyobbodására van... de ő az orvos... (megnéztem azokat a szereket amiket ő írt fel és arsenicum iodatum-ra, calcium carbonicum-ra nem írja a nyirokcsomók duzzanatát...) végül is az lenne a lényeg, hogy amikor megvizsgálja a beteget akkor a betegségére a legjobban hasonlító szert találja meg. Lehet, hogy ha beszélsz vele akkor azt fogja ajánani, hogy várjatok még pár napot és ha nem kezd elmúlni akkor egy másikat fog helyette ajánlani. Egyébként valóban nincs mellékhatása úgyhogy nem értem mitől változott meg Zéti... nem lehet, hogy az időjárástól...? Bár az nagyon aggasztó, hogy remeg a keze... honnan ismered ezt a homeós orvost? Milyen hígításban írta fel a bogyókat?

Kép

Kép

Kép
millye

Zsancy: Örülök, hogy Petra nem sírt tegnap! Bár annak nem , hogy apa nélkül oldódott meg ez a dolog... :( de ez már egy jó dolog, hogy nem sírásból áll a fürdetés :wink:

Budabo: Nem tudom, hogy-hogy tudnék vele beszélni amikor bevonul a szobájába... menjek utána? Gondoltam, hogy bemennék a babával és a kezébe nyomnám... de lehet, hogy az túl erős lenne... ( a baba hamvait ott őrzi a szekrényen :( ) csuklócsörgő van a Müllerben is is jó áron láttam... 700 Ft-1500Ft között

Babanyul: Pedig olyan jókat beszélgettünk annó... az lenne neki a változás, ha szülne még egy gyereket... de hát a párjától nem lehet mert fennáll a veszély hogy megint beteg baba születik... :cry: A nagylányom tényleg igazi főnyeremény! Olyan mintha a barátnőm lenne. Mindent megbeszélünk :lol: Ja és nagyon jó a fogyókúrás vonalzód! Én is csinálok magamnak és akkor lefogyok? :shock: :lol: :lol:

Elif: Boldog születésnapot!!!

Zetibebi: Sajnálom a nagypapádat! Nekem tavaly halt meg... így sajnos a 4. dédunokáját nem láthatta... :cry: imádtam!!! Izgulok Zéti miatt! Írj, hogy mi van!

Lkverus: Örülök, hogy bevált a receptem! :wink: Látom ízlett a gyermekeidnek :lol:

Pandusika: Nekem annó amikor meghalt a férjem azt mondta a volt anyósom, hogy egy férjet elveszíteni más... (mert másik férjem még lehet) de amikor az anya temeti a gyermekét annál nincs rosszabb... akkor haragudtam rá, de most már értem ennyi idős fejjel... :cry:
B@sszus témát váltok mert teljesen lehangolódok... inkább beszéljünk a gyönyörű babáinkról! :wink: :roll:

Zsu83: 3 gyereket? De jó! :lol: :lol: :lol: annyira csodálatos dolog a szülés, hogy én is bevállalnék még akár 8 gyereket is :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

ELIF NAGYON BOLDOG 27.SZÜLINAPOT Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára zsancy 2009.04.27 11:42-kor.

zsancy

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 20:14-kor.
Vendég

'reggelt!

Annyit írtatok, hogy nem is tudok reagálni, még a visszaolvasás is egy óráig tartott.

A hétvége tanulságai nálunk:
a) Esztike rajtunk (apa és anya) nem szeret senkit,
b) néha még minket sem...

Már 4. alkalommal sütötte el a hétvégén azt, hogy óriási ordítást csapott, amint valaki (rajtunk kívül) a közelébe ment. Sőt, apám szagról kiszúrta tegnap, hogy itt valami bibi van! Nem nagyon tudom, mit csináljak vele... Ilyenkor ugyanis úgy behergeli magát azzal a jellegzetes "hagyjatok békén" sírással, hogy az én kezemben sem nyugszik...
Aztán elmennek, vagy mi megyünk el, és onnan kezdve minden szép és csodás, boldogságos!

Zsancy:
Nálunk is megy a kéztördelés/kézkulcsolás.... Szerintem haláli jó, azt gondolom, most jött rá, hogy lehet fogdosni is.

Zsuzsi: Hú, de örülök nektek! Nagyon jók vagytok! 300 gramm??? Ihaj!! :D
A fotók meg csodásak! Ügyes apja van nagyon ennek a Lénának!

Zetibebi:
Sajnálom a papádat! Zétivel meg remélem, minden rendben lesz, de nézesd meg dokival. Én a homósat kérdezném meg, mert valószínű, hogy a szerek okozzák! Eleinte ugyanis felerősítheti a tüneteket... (látom, ezt már millyedrnő is írta...)

Millye:
Ja, csinálj csak vonalzót! Biztosan segíteni fog a fánkos és cukrászdás napok után!! (És ki tudja, még milyenek jönnek!! :lol: )
Tesó már szakemberért kiált! Ha eddig nem tudta feldolgozni, akkor egyedül - vagy a veled való beszélgetéssel nem is fogja.

Gyerekszám: Én még most is azt gondolom, hogy én aztán nem szülök többet. De az a vicces, hogy rajtam kívül ezt mindenki másként gondolja!
(Anyósomék tegnap hoztak egy cuki kantárosgatyát. Azért barna színben, mert az majd jó lesz fiúra is. Erre Laci kivédett és mondta neki, hogy de ez lány!! :))

És más témára nem emlékszem....

Ja Elif: Boldog szülinapot! (Most már jó poén lenne, ha bejelentenéd ennyi köszöntés után, hogy nem is ma van! :D) Amúgy Zvera, honnan tudtad, hogy ma??

ladmon

Sziasztok!

Kérdésed köszönöm, Zsu, 3x keltünk. :? Jobb, mint 4x. :) (Próbálom a pozitív oldalát nézni a dolgoknak) Ma nem i vagyok olyan zombi, biztosan ehhez is hozzá lehet szokni. Mostmár szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy növekedési ugrás van + ez a hüle szél csinálja ki a Kismanót. Most sem aludt el bent, persze magamra kötöttem, sétáltunk 3/4 órát, hazajöttünk és azóta is vígan durmol rajtam.
Ezzel egy gond van: napok óta nagyon fáj a hátam a lenti csigolyáknál...valahogy féltem, hogy ez lesz. Valakinek fáj még a háta a Baba cipelésétől?

Millye: Megtennéd, hogy felteszed a receptet a közösbe? Én így mindig elveszítem őket... Verus, légyszi Te is!
Millye, tesódat nagyon sajnálom, a pszichológia ezt komplikált gyásznak hívja, szerintem pszichológus kellene neki. (Vagy valami önegítő csoport, ahová hasonló sorsú szülők járnak... Ilyenre nem lenne hajlandó?)

Felébredt, még jövök...

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Gerendai Zsu: Gratulálok a hízáshoz, nem semmi a 300 gramm! Mi holnap megyünk méretkezni, remélem mi is produkálunk két hét alatt legalább annyit, mint te ennyi idő alatt. És gyönyörű képek készültek Lénáról, nekem az utolsó tetszik a legjobban. :)

Elif: Boldog szülinapot!

Hamarosan, május 10-én keresztel(-jük/-lik ?) meg Attilát. De addig még gyakorolnunk kell a vezetést apával, mert Sukorón lesz a Velencei-tónál, így oda le kell autóznunk (mindketten a jogsi megszerzése óta, legalább 15 év, nem vezettünk). Addig még be kéne szerezni egy alkalmas babaruhát. Láttatok ilyesmit a Tesco-ban vagy a C&A-ban?

Crocus
Kép

Kép
crocus

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 20:15-kor.
Vendég

Babanyul nagyon ügyik vagytok!
Ladmon ügyi Eszti is...nálunk még nézegeti is közbe és közbe olyan fejet vág hogy"ez eddig is itt volt?" :lol:
Megzabálom olyankor!

Mérges vagyok..a paint-be már olyan kicsire kicsinyitettem a képet magunkról hogy szinte nem is látni,de még így is azt írja ki a babanet hogy túl nagy :evil: :evil:

Mikor mozdulhatok ki a lakásból????Apa gitárja ma jön meg...tudom múlt héten is azt vártam :lol: de nem tetszett neki így vissza küldte...persze ki vitte a postára...na ki???hát én..... :? élmény volt..
Milye:
Tesódnak minél elöbb orvosra lenne szüksége...szegény...nagyon szívszoritó a története..de ezt igy igazán nem is lehet "átélni"csak az akivel megtörtént.Nagyon sajnálom!!!

zsancy

Julcsi-79: feltettem a receptet a közösbe
Ilyenre nem lenne hajlandó a húgom... áááááááá... :? megpróbálok anyuval beszélni... hátha ő tudna hatni rá.

Babanyul: Nagyon édes Szoni baba :wink: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Zsancy: ha ez a gitár sem tetszik neki akkor ezt is te viszed vissza? :lol: küld át nekem a képet és átméretezem :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

crocus: Én hétvégén voltam egy C&A-ban, de ott nem láttam olyan csecse ruhát.
De ezt az infót úgy értelmezd, hogy én a csajos cuccokat néztem és nem elsősorban az alkalmiakat.

ladmon

Köszi az aggódást csajok, olyan szuperek vagytok!!
Z keze úgy néz ki már nem remeg úgy, de még nem százas, egy picit még mindig bizonytalan a mozdulata. Nem tudom pontosan hánytól rendel a doki, kettőkor elkezdem próbálgatni. Csak vezetékes száma van, mobil nincs meg.
A doki csecsemő- és gyerekgyógyász, erős ötvenes úgyhogy biztos nem ma kezdte, van rendes gyerekrendelése, mi is ott jártunk. A nevét és számát a védőnőnk adta, és rajta van a homeós honlapon is. Basszus most jut eszembe hogy ott lehet hogy mobilszám is van, mindjárt megnézem.
Egyébként így hogy mondjátok valóban olvastam valahol, hogy először felerősítheti a betegséget...lehet hogy azért jött ki mégegy csomó. És lehet hogy a kézremegésnk semmi köze, lehet hogy tényleg vércukor vagy valami...hát felhívom ezt a dokit és megmondja bevigyem-e. Másik gyerekdoki sem lesz hamarabb, az is csak délután van úgyhogy nem kavarok, maradok ennél a homósnál. Köszi csajok, neked főleg Millye anyánk :D

Elif szülinapját iwiwről lestem, plusz ő is emlegette múlt héten hogy 27-én lesz 27 éves és reméli szerencsét hoz, úgy legyen ! :wink:

Képzeljétek, apa hívott hogy kivesz szabadságot hogy segítsünk anyának vigyázni az alzheimeres nagyimra! Oooolyan rendes! Elég nagy áldozat ez mert már egy csomót lógott idén mikor Oli született...totál meghatódtam tőle :oops: azt hiszem megsajnálta nagyit. Hát ez egy hatalmas piros pont, megérdemli azt a Pandus-tortát :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zetibebi: Fogadd őszinte részvétemet! :(
Zétinek meg jobulást! Én nem értek hozzá, de Millyének szerintem igaza lehet. :wink:
Egy órás altatás? :shock: Asszem belehalnék... Marci többnyire teljesen egyedül elalszik este.

Szoni nagyon ügyes! :) Én is szaladgálok fényképezőgéppel a kezemben, hogy ezeket a pillanatokat elkapjam!

Lénussal együtt szuperek vagytok, Zsuzsi! :D Olyan jó, hogy se kórház, se tápszer nem kellett! Édesapa meg főzhet kicist, csak addig, amíg helyrebillennek a dolgok. :wink: Tényleg szuper fényképész! :D
Margitsziget felé dől a mérleg, az is jó, Zsuzsi?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Bogi, ZetiVera: Örülök, hogy Apák javulgatnak! :) Bogi, nálatok ez miben mutatkozik meg?

Elif: Nagyon boldog születésnapot kívánok én is!!!!!

Crocus: Majd írj, hogy mit mondott az orvos!

Van jóhírem is: 3 napja alig fáj a mellem... :D A szoptatási élmény meg: ég és föld! Úgy szeretek szoptatni azóta!!! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Zetibebi: Már annyira izgultam, hogy mi lehet veletek! Nagyon szívesen! Remélem minden rendben lesz! Majd írd meg, hogy mit mondott mert nagyon kíváncsi vagyok! :wink:
Bizony.... a férjed ezért a tettért Pandus tortát érdemel :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Millye:
Medorrhinum 15 ch heti 1x
Calcium Carbonicum 15 ch 1x3
Arsenicum Iodatum 9 ch x3

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Köszi Millye, biztos az lesz ami Veruséknál volt Andrissal.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: