'reggelt!
Annyit írtatok, hogy nem is tudok reagálni, még a visszaolvasás is egy óráig tartott.
A hétvége tanulságai nálunk:
a) Esztike rajtunk (apa és anya) nem szeret senkit,
b) néha még minket sem...
Már 4. alkalommal sütötte el a hétvégén azt, hogy óriási ordítást csapott, amint valaki (rajtunk kívül) a közelébe ment. Sőt, apám szagról kiszúrta tegnap, hogy itt valami bibi van! Nem nagyon tudom, mit csináljak vele... Ilyenkor ugyanis úgy behergeli magát azzal a jellegzetes "hagyjatok békén" sírással, hogy az én kezemben sem nyugszik...
Aztán elmennek, vagy mi megyünk el, és onnan kezdve minden szép és csodás, boldogságos!
Zsancy: Nálunk is megy a kéztördelés/kézkulcsolás.... Szerintem haláli jó, azt gondolom, most jött rá, hogy lehet fogdosni is.
Zsuzsi: Hú, de örülök nektek! Nagyon jók vagytok! 300 gramm??? Ihaj!!
A fotók meg csodásak! Ügyes apja van nagyon ennek a Lénának!
Zetibebi: Sajnálom a papádat! Zétivel meg remélem, minden rendben lesz, de nézesd meg dokival. Én a homósat kérdezném meg, mert valószínű, hogy a szerek okozzák! Eleinte ugyanis felerősítheti a tüneteket... (látom, ezt már millyedrnő is írta...)
Millye: Ja, csinálj csak vonalzót! Biztosan segíteni fog a fánkos és cukrászdás napok után!! (És ki tudja, még milyenek jönnek!!

)
Tesó már szakemberért kiált! Ha eddig nem tudta feldolgozni, akkor egyedül - vagy a veled való beszélgetéssel nem is fogja.
Gyerekszám: Én még most is azt gondolom, hogy én aztán nem szülök többet. De az a vicces, hogy rajtam kívül ezt mindenki másként gondolja!
(Anyósomék tegnap hoztak egy cuki kantárosgatyát. Azért barna színben, mert az majd jó lesz fiúra is. Erre Laci kivédett és mondta neki, hogy de ez lány!!

)
És más témára nem emlékszem....
Ja
Elif: Boldog szülinapot! (Most már jó poén lenne, ha bejelentenéd ennyi köszöntés után, hogy nem is ma van!

) Amúgy Zvera, honnan tudtad, hogy ma??