Dalma, eljátszottam a gondolattal, hogy anyóspajti - mármint az enyém - 170 km-re lakik tőlünk és mi megyünk hozzá havonta 1x látogatóba

akkor talán vendégül látna egy ebédre, mert az elmúlt 10 év alatt még soha nem ettünk nála egy szelet kenyeret se!
Kicsi Pannababa ha megérik a HT-ra hidd el Ő is eszik majd rendes adagokat, de sztem neki még elég a cici
Ancsa, lánykád sem bírta ki 6 hóig HT nélkül

látod a jó hegyilevegő mit tesz ezekkel a csajokkal !
Mi is akarunk menni szemészetre, apa nálunk is szemüveges.
Szomszéd kisfiú koraszülött volt és Jászberényben egy tuti szemész kezelte (most 6 éves) akupunktúrával és nagyon jó eredményt ért el, asszem mi is odavisszük majd Lilát, de én úgy tudom a szomszéd csajtól, hogy betöltött 1 év után kell. Lilla is befelé néz a bal szemével, de nem egyértelmű
Hordozó nagyon beválni látszik nálunk, szereti Lilla és én is , már mobilis vagyok, ha gondolod talizhatunk és megmutatom és ki is próbálhatod:lol:
Prevenar, nálunk sem volt sokáig most jött meg, csütörtökön kapjuk az elsőt, sztem érdeklődj Te is, jó nagy szemétség különben, megy a nagy reklám aztán semmi!
Drerika, sajnálom a balesetet - zöldgallytörésnek hívják gyerekkorban - gyorsan gyógyul, de addig gondolom fel kell kötni a karját és az kellemetlen ebben az aktív korban
Kati, szia azt hiszem mi még nem "találkoztunk" szépek a gyerkőcök és Lillababa mekkora
Vera, de jó, hogy megoldódik a lakáscsere, költözés miatt nem irigykedem

Izust én megmutatnám egy szakorvosnak, de én elég beszari vagyok

nekünk nem volt még szájpenész egyik gyereknél sem, nem tudom mennyi idő még meggyógyul, de Te már elég régen kenegeted!
Ditta, mellgyuszi rendbe jött már? Jó a hinta és úgy nézem tetszik is Ágostonnak, nekünk Fisher Price hinta van, de Lillát nem lehet beletenni, mert nem érdekli. Valószínű megy a vaterára, mert csak a helyet foglalja
Mellékelek egy linket , segítsetek légyszi, csak meg kell nyitni és kész, a "kisfiam" szórakozásához szükséges, hogy minél több pontja legyen !
http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=kollarka