Sziasztok Lányok!!!
Én is vagyok csak olvasok, de lebuktam, mert Melish észrevett hogy csak olvasok és nem írok.
Elöszőr is Kicsi gratula, lehet hogy épp azért is jött pont most a kis pocaklakó hogy megvédjen téged az idegességtől. Szóval csak nyugi a lényeg a pocakodban van már.
Királylány, nagyon gyanús vagy te nekem. jó lenne ha csíkosodnál te is.
Melish sajnálom a pirit, lehet hogy egy kis pihi jól is jön nektek. Így talán nem lesz akkora teher most rajtad, és sikerülni is fog, a pé után még 1-2 nap van arra hogy sikerüljön szóval ha szombaton együtt tudtok lenni az még bőven jó lehet. Na meg ilyenkor távollét után az igazi a dolog.
Betty én is izgultam ám érted, nem is tudtam hogy ilyen kemény ez a vizsgálat, de lehet hogy megérte és ........... Drukkolok nagyon.
Mucus nagyon jók a képek. Veletek mi újság, hogy állsz a természetgyógyásszal, mit mond. A barátnőm is jár egyhez és babát jósol neki a közeljövőben, és most volt vérvételen, rendben is van minden szóval, nagyon drukkolok neki.
Angie28, ne aggódj hogy most nem eszik annyit, ha nem beteg akkor csak nem kívánja most amíg nem fogy nincs gond. Jobban vagy már? Múltkor írtad a hányingert.
Melinda gratula a kislányhoz, ez annyira szuper jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!! Én is én is!!!
Velünk minden rendben van. Most jelentkeztem be 4D UH-ra május 22.-én megyünk akkor töltöm a 18. hetet, akkora már biztos meg tudják mondani a nemét, ha megmutatja kismanó.
Levi lassan meggyógyul, 3 hete küzdünk, de nincs semmi tünete csak rekedt így a héten elvittem a Heim Pál kórház fül-orr-gégészetre, és jól tettem mert gyulladása van így most antibiotikumot kap, remélem jövő hétre már jobban lesz. Én már néha érzem hogy pöckölget, meg kapargat a kis pocaklakó, és a hasim is növöget, szerintem csinálok ma pocifotót és felteszem. Lassan a házunk is kész lesz valószínű jövő héten lesz a műszaki átadás. Kistesó szobáját addig nem rendezem be míg a nemét nem tudom, mert ha lány lesz tuti minden rózsaszín lesz. Tudom most sokan hülyének néztek de ímádommmmmmmmmmmm!!!