A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » !**** Babaproject 2009 indúl****!

Kicsi drukkolok! Csak reggel csinálod meg? Lehet, hogy az esti is mutatná.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Köszi Melisch! Ne keseregj. Még semmi sem biztos nálam. Igazából teljesen nyugodt lennék egy nega teszttel, csak jönne már meg. Élvezni akarom a terhességet, és most nagyon nem tudnám ezt tenni. :(
kicsi80

Bocsi, nem akartam elhappolni a laptetőt!
Nekem már nincs szükségem rá! :wink:

Kép
KépKép

angie28

Nem tudom mikor csináljam. Nem sokat ittam. Lehet, hogy kettőt veszek...

KEdden kellett volna jönnie, vasárnap vagy hétfőn reggel néztem. Már nem tudom.
kicsi80

Ez elég hülyén hangzik.... :lol: Mármint vizet nem sokat ittam, ezért koncentráltabb lehet a vizeletem este is. Szóval erre gondoltam.
kicsi80

De izgi!
Kedd már régen volt! :wink:

Kép
KépKép

angie28

Hát igen. De volt már ilyen kétszer is, amikor gyógyszert kellett szednem hogy megjöjjön. Bár akkor mind a kétszer az erős sporttól és a sok fogyástól nem jött meg... De ez most kizárva...
kicsi80

Lassan megyek bevásárolni.

Pusszantás!!!!
kicsi80

kicsi akkor lesz ma este teszt??????????????????????????????? Én már tulvagyok velem nem kell törődni elvagyok most pirike meg én, van kis poci fájdalom, meg szépen jön, nincs vele gond tesz róla, hogy nem surranjon el érzés nélkül :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

sziasztok!!!!!!!!
nagyon jó volt a börze!!!!!!!!!
annyi mindent vettem.............baldahinvasat...baldahint...rucikat.....mellszívót....meg még ezer dolgot.........annyira élveztem....de nagyon elfáradtam....

mandarin jövöhéten megyek elvileg uh-ra.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! Megjöttünk a színházból. Hát csajok én annyit nevettem, hogy fájt a hasam, az arcizmom és még a könnyem is folyt! Nagyon jól éreztük magunkat, de nagyon vártam, hogy leszálljunk a buszról, mert megfájdult a derekam meg a hasam az üléstől.
Kicsi most akkor mihez szorítsak: pirihez vagy egy pozitív teszthez?
Melisch én csak ne legyek neked gyanús! Mondtam, hogy volt már 44 napos is a ciklusom. A tesztelés még messze van. Addig nem tesztelek míg tünetem nem lesz.
Francesca drukk!
Nita akkor jól felpakolhattál :wink:

királylány

királylány hajaj....de majd még azért kell majd venni rucikat meg ezt azt....de szépen lassan.... :wink: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita már vártalak!!!!!!!!!!Akkor jól bevásároltál hasznos napod volt.
Királylány nem tudtam, hogy 44 napig is eéhuzódik a ciklusod, miylen most a gőrbéd? A ciklus.hu betette már a pé-t????? Elhiszem, hogy jó volt a Saskabaré én is nagyon szeretem.
Most ráérek írogatni férjem Tom Reidert nézi a tv 2-n, nem szeretem ezt a nagyszájú bombázót (Angelina J.)

Kép
Kép
melisch

Melisch enyém apa is azt nézi. A hőm reggel 36.5 volt, most 36.8. Gőzöm sincs mikor volt Pé. Lehetett ápr. elején és lehetett ápr18-20 között is. A hőm ekkor esett. A ciklus.hu pedig ápr. 10-re tette. Passz. A gyógyszer abbahagyása után volt az, hogy nem jött meg 3 hónapig mire elballagtam a dokihoz utána megjött és utána a következő ciklus tartott 44 napig. Azóta 33-34 napos volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára királylány 2009.04.25 20:02-kor.

királylány

Sziasztok Csajok!

POZITÍV lett a teszt. Még nem fogtam fel teljesen.

Sajna sógorom még mindig nem hozta vissza a fényképezőt, így csak telefonon van meg. Még próbálkozok... Azért reggel is csinálok egyet, ne kiabáljunk el semmit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsi80 2009.04.25 20:02-kor.
kicsi80

még enni sem akart :twisted: erre én hoztam kaját a tányéromba és mellette majszoltam na ekkor már akart ő is enni ha nem kellett asztalhoz ülni. Érdekes részeknél azonban nem is eszik úgy figyeli :shock: A hőd csak a reggeli jó, a mostanira ne adj semmit!
Akkor még ezen a héten neked bármikor esedékes lehet piri. Doki mit mondott miért ilyen furcsa a hossza, bár ha te szedted évekig a gyógyszert lehet, hogy ez természetes. Van olyan doki aki azt mondja kell 6 hónap is mire helyreáll a havid. Neked meg Bence előtt sem volt pontos, ha jól olvastam. Nekem nem volt gond miután abba is hagytam piri volt rendesen, annyi, hogy több jött és visszatértek a fájdalmak. Bár én is szedtem majdnem 3 évig egyfolytában.
Én most kipróbálom a teákat, nem veszitek semmit. De mostanában ha 28. napon jön meg a fertility azt írja, hogy a DPO 13 nap hátha meghosszabbítóm még 1 nappal.

Kép
Kép
melisch

Atyaég kicsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha ez az pozitiv most már csak azt kell figyeld, hogy erősődjön és akkor minden rendben lesz. De akkor a csoki ismerőseiddel ne találkozz mert nem fog neked jót tenni :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Ok Melisch! Ezt sajna nem tudom ígérni.... De majd vigyázok velük. Felvértezem magam egy férjjel :lol:
kicsi80

Kicsi nagyon halk gratula!
Melisch azért mértem a hőt most is, mert mensi előtt pár órával is leeshet. Nekem reggelente nem szokott ilyen magas lenni a hőm. Küldök neked privit.

királylány

Szegény gyerek..... December 29-én fog születni.... Ez van, ezt kell szeretni....
kicsi80

Sziasztok!

Vagyok én is, olvasok, mert apa beteg, enyém a gyermek, a háztartás + a kert. :lol: :roll:

Kicsi,
ez nagyon izgalmas, a többiek is teszteljenek!!!

Melisch,
sajnálom pirit. A májusban fogant babák nagyon szépek, tudod-e? :wink: Szóval előre!!!!!

Kép

Kép

Kép
lyly

Szia Lyly!!! Annyit gondoltam rátok! Bencus hogy van? Apának jobbulást!

királylány

szia lyly, de a májusban születtek sem rosszak :wink: :wink: Nálunk kb kimarad a május, férjem hétfőn utazik 600 km-re egy munkálat miatt 2 hétre és nekem kb csütörtök fog esni a pé-m, most nem mondatom neki, hogy hagyja ott az embereit és jöjjön haza. Milyen minőségűek is lennének azok 2 hét után. Talán nem csal meg :shock: ,tehát ők péntekig dolgoznak és lesz szombat mire hazaér. hacsak nem lesznek a fiuk annyira ügyesek, hogy hamarabb befejezik vagy a párom unja meg :lol: :lol: :lol:

királylány nem kaptam még meg mikor ezen sorokat kezdtem irni, de tuti mindjárt bejön

kicsi most jót nevettem ez legyen a legkisebb baj mikor születik, jöhet az 4 héttel előbb is, söt még annál is előbb :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Melisch átment?

királylány

Hát igen. De akkor is vicces....
kicsi80

Kicsi egy a lényeg, hogy ott van a pocakodban! Apa tudja már?

királylány

Igen. Éppen locsolta a füvet. Így anyut hívtam fel, utána behívtam Norbit is. Szerintem még ő sem fogta fel. Csinálok egy vonalzót. Legalább had lássam.... Nem vagyok babonás.

Kép
kicsi80

Királylány válasz ment
kicsi azt hittem babás vonalzót csinálsz :cry:

Kép
Kép
melisch

na az is kész lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hát csak így tovább irány tombold ki magad és búj hozzá a férjedhez :lol:

Kép
Kép
melisch

Mint fizikus doktor nem bírtam megállni a másikat :lol: :lol: Egyenlőre csak kétcsíkosat tettem fel. Majd ha tuti lesz, megváétoztatom....

Kép
kicsi80

én is ezt tettem volna és hagynám még 12 hátig, hogy gyönyörködjem a 2 csíkban! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

No megyek bújni :lol: :lol:
Mindenkinek szép estét!

Köszönöm, hogy itt voltatok, és megoszthattam veletek örömömet. :D

Kép
kicsi80

Melisch köszike. Válaszoltam :wink:
Kicsi én is szeretnék ilyen vonalzót. :)

királylány

kicsi köszi, hogy megosztottad ezt a fontos pillanatot velünk, örültem, hogy itt voltam, éppen le akartam lépni és odabújni a páromhoz, ha láttad volna, hogy felugrottam a piros írásra :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Lesz mindenkinek! Ha rajtam múlna.....

Pussz

Kép
kicsi80

Melisch: :lol:

királylány

Na lépek hiszen veletek leszek jövő heten nap mint nap férjem meg nem lesz velem.
Holnap jövök, szép estét és jó éjszakát!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Jó éjszakát! én is megyek beájulok az ágyba.

királylány

Sziasztok!
Holnap visszaolvasok. :oops: :wink:
Csak pár képpel jöttem,ma a Városligetben voltunk,onnan Ikea ebéd,onnan Rs ágyat vettünk Dominak majd haza értünk. :)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép
mucus75

Sziasztok Lányok!!!

Én is vagyok csak olvasok, de lebuktam, mert Melish észrevett hogy csak olvasok és nem írok. :oops: :oops: :oops: :oops:

Elöszőr is Kicsi gratula, lehet hogy épp azért is jött pont most a kis pocaklakó hogy megvédjen téged az idegességtől. Szóval csak nyugi a lényeg a pocakodban van már.

Királylány, nagyon gyanús vagy te nekem. jó lenne ha csíkosodnál te is. :lol: :lol:

Melish sajnálom a pirit, lehet hogy egy kis pihi jól is jön nektek. Így talán nem lesz akkora teher most rajtad, és sikerülni is fog, a pé után még 1-2 nap van arra hogy sikerüljön szóval ha szombaton együtt tudtok lenni az még bőven jó lehet. Na meg ilyenkor távollét után az igazi a dolog. :D :D :D

Betty én is izgultam ám érted, nem is tudtam hogy ilyen kemény ez a vizsgálat, de lehet hogy megérte és ........... Drukkolok nagyon.

Mucus nagyon jók a képek. Veletek mi újság, hogy állsz a természetgyógyásszal, mit mond. A barátnőm is jár egyhez és babát jósol neki a közeljövőben, és most volt vérvételen, rendben is van minden szóval, nagyon drukkolok neki.

Angie28, ne aggódj hogy most nem eszik annyit, ha nem beteg akkor csak nem kívánja most amíg nem fogy nincs gond. Jobban vagy már? Múltkor írtad a hányingert.

Melinda gratula a kislányhoz, ez annyira szuper jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!! Én is én is!!!

Velünk minden rendben van. Most jelentkeztem be 4D UH-ra május 22.-én megyünk akkor töltöm a 18. hetet, akkora már biztos meg tudják mondani a nemét, ha megmutatja kismanó.
Levi lassan meggyógyul, 3 hete küzdünk, de nincs semmi tünete csak rekedt így a héten elvittem a Heim Pál kórház fül-orr-gégészetre, és jól tettem mert gyulladása van így most antibiotikumot kap, remélem jövő hétre már jobban lesz. Én már néha érzem hogy pöckölget, meg kapargat a kis pocaklakó, és a hasim is növöget, szerintem csinálok ma pocifotót és felteszem. Lassan a házunk is kész lesz valószínű jövő héten lesz a műszaki átadás. Kistesó szobáját addig nem rendezem be míg a nemét nem tudom, mert ha lány lesz tuti minden rózsaszín lesz. Tudom most sokan hülyének néztek de ímádommmmmmmmmmmm!!!

Kép
KépKép
boganna07

Pár kép rólunk.
Kép Ez aztán az igaz szerelem!!!
Kép Mindennel és mindenhova rajzol!! Kép Kis huncut! Kép Imádommmmmmmmmm!!! Kép Már most kocsimániás!!

Remélem nem voltam sok!!
Szép napot Mindenkinek!!
Kép
KépKép
boganna07

Boganna most kárpótoltál a múltkoriért is :wink: mert sokat írtál és részletesen beszámoltál mi van veletek. Levi nagyon szép kisfiú :shock: , mint egy kislány olyan az arca. Remélem most már hamar meggyógyul. Szóval készen van a házatok, hu de izgi lesz most berendezni és mindennek megtalálni a helyét. Remélem a rózsaszín szoba meglesz, én is imádom ez a kedvenc színem, csak a férjem utálja, így amióta őt ismerem nem igazán veszek ilyen színű ruhákat. Sok puszi nektek!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

babicsek veled mizus, neked sem volt piri legutoljára de nem jöttél azóta. :oops: Gyere mond meg mi van veletek.

Kép
Kép
melisch

Hello Lányok!
KICSI!!!!!!!! Hurrá, hurrá, hurrá!!!!!!!!! Jaj, de nagyon örülök Nektek!! Halk, de nagy-nagy gratula a kétcsíkoshoz!!!!! Ma is csináltál??
Csak bekukkantottam meglesni Benneteket, de erre a hírre írnom kellett!!
Velem.... Fájdogál a derekam... Nem jó jel.. Keddre van időpontom nőgyógyászhoz rákszűrésre, már régen voltam. Jó lenne, ha addig legalább nem jönne meg, hogy ne kelljen lemondanom... Hát, ez van. :(
Puszi Mindenkinek
mandarin7

Sziasztok!
Kicsi!
drukk+++++++++ :D :D :D :D :D :D

Dia!
Nekem is gyanús vagy Te! :wink: :lol:

Anna!
Nem vagy sok,sőt,hozhattál volna több képet is! :wink:
A múlt héten kihagytam a Reikit lustaság miatt. :oops: Jövőhéten kellene menni.... 8) Nagyon biztatnak,hogy nincs nagy baj velem...pl:a derékfájásom ami szülés óta volt hipp-hopp elmúlt. :shock: :wink: Bizakodok..... :) Jó lenne ha sikerülne,de ha nem akkor a köv.ciklusban vérvétel lesz Nekem is.

Melinda!
Gratula a kiscsajhoz! :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
mucus75

kicsi halk gratulaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
melisch igen sikerűlt "kicsit" vásárolni..... :) :) :) :)
mucus,boganna nagyon jók a képek!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi lányok!

Ma elfeljtettem csinálni, ill. reggeli pisi után jutott eszembe :(

Még nincs piri, és fáj a hasam. Szorít a nacim. Olyan, mintha fel lennék puffadva. Még mindig nem hiszem el a dolgot, hogy babánk lehet. Nagyon jó lenne, ha minden rendben lenne. Nem is gondolok negatív dolgokra.

Kép
kicsi80

kics minden rendben lesz...........kezdj el szedni folsavat és valami terhes vitamint!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Dius már megint milyen jó napotok volt! Nagyon aktívak vagytok! A képek nagyon tetszenek.
Boganna a ti képeitek is nagyon jók. Levi egy édes kis pasi! Gyönyörű szemei vannak! Kíváncsi vagyok ki van a pocakodban. :) Ne csak olvassál, írjál is nekünk! Ha egyszer lesz lányom csak rózsaszínben fog járni :lol: pedig régen útáltam a rózsaszínt :lol:
Kicsi máris feledékeny vagy? :lol: Mi lesz később?! Dokihoz mikor mész? Egyéb tüneteid vannak? A mensi kimaradásán kívül volt még valami jel?
Mandarain nem csak olvasni, írni is! A derékfájás nálad pirit jelent? Nem azt írtad lehet baba? no én kívánom, hogy piri ne jöjjön vagy 9 hónapig :wink:
Melisch mi jót csináltál ma?
Nita nálatok minden oké?

Lehet, hogy gyanús vagyok, de semmi tünet nincs. igaz piri sincs. Hmmm..........Majd idővel kiderül. Teszt csak akkor lesz ha tünet is lesz.

királylány

Dia ma nem sok mindent csináltam 3 óra főzés, utána pihentem tusoltam és 6.-ra mentünk misére. Aztán pláza fagyi evés + tiramisu, nyam-nyam. Végül elmentünk moziba. Hazafele menet beugrottunk vettem cickafark teát+ palástfüvet. Férjem is vett valami tablettát, valami gyógynövény de még nem találtam meg a magyar nevét. Elmondtam neki, hogy havin vagyok annyira akarta ma, hogy muszáj volt. Mondta, hogy gyanakodott de nem volt benne biztos. Hála nektek most kibírtam anélkül, hogy neki panaszkodjam ki magam piri miatt. Annyira büszke voltam magamra. De megkapta kicsit ma a magáét. Megmondtam neki, hogy ősszel irány a doki addig próbálkozunk de azután megyünk Szegedre. Nem mondott rá semmit.

Kép
Kép
melisch

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: