Sziasztok!
Megint lemaradva, de azt már szinte mondanom sem kell.

Csak az utolsó oldalt olvastam végig + végignéztem a képeket.
Reagálni most (sem) tudok.
Nagyon sokat vagyunk kinn, így van olyan nap, hogy be sem kapcsolom a gépem. Nem is hittem volna, hogy tudok ilyet csinálni. Vettünk kerti bútort, így ha nem ilyen moslék idő van, mint ma, akkor még enni is kinn eszünk. Botondot persze alig lehet bevonszolni. Imádja az udvart és a kertet. Minden este úgy néz ki, mint egy kis "purdé".

Ha kimegy Anyummal a kertbe, a pelenkája belül tiszta homok!

Már nem idegesítem magam.
Lottesz is hatalmasakat alszik a babakocsiban. Éljen a falusi élet!
Olvastam, h
Emese buliban volt. Én mostanában azon gondolkodom, hogy vajon mi lenne az a szórakozás, ami igazán kikapcsol. A régi koncertrejárós, alkoholizálós bulik már egyáltalán nem hiányoznak. A popzenére táncolás -hiába öregedtem meg - nem megy.

Imádom a filmeket, de azt nem olyan teljes kikapcsolódás. Azt hiszem az itthoni grillezős - beszélgetős esték tetszenének, de ezt nem olyan egyszerű összehozni. Ráadásul nagyon úgy néz ki, hogy a barátaink is kezdenek átrendeződni. A gyereknélküliek elmaradoznak, a gyerekesek pedig nem igazán érnek rá. Na mindegy. Csak elgondolkodtam.
Szelire figyeltem fel még a csúszdán. Botond régóta egyedül csúszdázik. De egy pár hete találtunk a közelünkbe egy rönk-játszóteret, amit jóvval nagyobb gyerekeknek építettek. Persze oda is felmászott a nagy csúszdára és csúszott is magától. Csak jó nagyot huppant a végén. Még megcsinálta kétszer, utána elpityeredett. Nagyon könnyen meg lehetett vigasztalni, de azóta nem lelkesedik a kicsi csúzdákért sem. Elkerüli őket. Nem akarom erőltetni, de nem szeretném, ha félne. Nem tudom, hogyan kellene feltűnés nélkül rávenni, hogy nyugadtan menjen.
Még a múltkor olvastam, h
Heni a szopi felől érdeklődtél. Nem tudom, hogy volt -e válasz. Szerintem addig, amíg a pici jóllakik egy mellből, addig csak egyből kell szoptatni, hogy a tej végéhez is hozzájusson. Ha már az nem elég, akkor mindkét bellből és a következő szopinál azzal kezdeni, amelyikkel az előzőt befejezted. De mivel te sokat fejsz is, így igazából sztem mindegy melyikkel kezdesz.
Mi most ott tartunk, hogy Lotti éjszaka és délelőtt csak az egyik mellemet kéri, délután és este pedig mindkettőt. (éjszaka egyszer eszik, nappal pedig ötször)
Bili téma: Sztem mi még messze vagyunk. Most Botond ott tart, hogy kb 80 %-ban jelzi, ha épp kakil. (persze, ha valaki látja). Ha nincs ott senki, akkor a végterméket jelzi. De ezt sem mindig.
ezt elküldöm