A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Panndi, a szalonnasütő Zsófi nagyon aranyos :D
Rugó is aktívan részt vett a legutóbbi alkalmon, máig szeret nyárssal szaladgálni :shock:
Alig bírom elszedni tőle.

Kép
vindolanda

Mindig eltűntök, ha idejutok :roll:
Na, most már tényleg lépek :arrow:

Kép
vindolanda

Timi26!
Boldog szülinapot :)

Vindo!
elméletileg(remélem gyakorlatilag is) nálunk :)
s lelki szemeim előtt elképzeltem a sok becsiccsentett anyát 8) :oops: :lol:

Panndi
de édes Zsófi :)

:arrow: apa dolgozna :)

KépKép
viranka

Timi26, hű, ma van a szülinapod???????? Füled érjen bokáig :wink: :D !!!! Boldog 26.-at :wink: , mint minden évben :lol: !

Anyóstól jelentkezem :D .

Vindo, ha viszel Virankáékhoz a borokból, akkor biztosan tömegközlekedve megyek, nem kocsival :wink: :lol: ...bár nyáron összehozhatnánk egy talit, amikor megyünk Db-be :D .
dettyk

Timi, boldog szülinapot kívánunk!!!!

Dettyk - rendben, megbeszéltük :wink:

Viszünk azért Virankáékhoz is :idea:

Kép
vindolanda

Hatalmas gépekkel jöttek, kikapják az alapot :shock:
Az alvásból, nem tudom, mi lesz. Rugót roppant mód érdekli :roll:

Kép
vindolanda

Még jó, hogy a hátsó ablakokat idén még nem pucoltam meg.
Rugónak persze nem volt elég az ablakból figyelni az eseményeket. Ki kellett mennie, és most Gábor kezéből szemléli.
KÖzben persze dörgöli a szemét, álmos, mint az állat :D

Kép
vindolanda

Rugót behoztam, szopott, és elaludt, máshogyan nem tudott relaxálni ebben az izgalmas helyzetben.

KÖzben az első fordulóval kész is vagyunk, még egy kör van hátra.
Átültettünk egy akácfát is. Az egész udvaron egy db. számottevő méretű fa állt, de pont a ház mögött. Kikapták a géppel és hátrébb telepítettük.
Nyáron nagyon jól szokott jönni.
Remélem, megmarad.

Időközben rájöttem, hogy az első ablakokat sem kellett volna megpucolnom a múlt héten, akkora por volt kinn.

Ja, és az egész udvarunk gusztustalan lett: szegélykövek kiszedve, mindenhol áll a föld, beton- és vasdarabok :?
Na, majd csak alakulunk.

Kép
vindolanda

Visszaolvasva sok hiba lett benne :oops:

Az még kimaradt, hogy reggel elmentünk a százasba, és megvettük az ott kapható legdrágább bilit :lol:
Rugó nagyon szereti, mert azt hiszi, hogy olyan, mint a fotelje - van kéz- és háttámlája.

Mikor hazaértünk vele, betette a tévé elé, és kérte Spongya Bobot. Abból nézte :lol:

Na, majd reggel ráültetem pucin :shock:

Kép
vindolanda

Visszajöttek, most egy kisebb gépet hoztak :shock: Rugó alszik 8) Vajon meddig?

Kép
vindolanda

Kifordult egy patkó a földből :lol:

Kép
vindolanda

Na, ez lesz az utolsó bejegyzésem ma. Sajnos úgy tűnik, hogy a lefolyót egy hétig nem tudjuk majd használni, mivel a szennyvíz-cső azon a részen fut, ahol építkezünk.
A kádból mondjuk ki tudunk szivattyúzni, oda bele lehet vezetni a mosógépet meg a mosogatót, a wc-vel azonban már komplikáltabb lesz az ügy :shock: :?

Rugó felkelt, és annyira izgatott volt, hogy alig evett, rohanni kellett vele az udvarra.

Amúgy a második körre már két kőműves-csapat is érkezett (osztódtak), és összevesztek, hogy ki csinálja a melót (és vigye el az ingyen földet).

Végül az maradhatott, aki rögtön elszállítja.
A másik viszont itt hagyott egy utánfutót az udvaron, így most nem tudunk kiállni kocsival :!:

Atya ég :idea:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo köszi a helyzetjelentést az udvarotokról :lol: :lol:
patkó szerencsét hoz :wink: :lol:
szennyvíz-cső :?
Rugónak nagyon jól áll a narancssárga :)
Borokat hozol a talira :lol:

Timi26 sok boldog szülinapot

Viranka szuperek a képek :lol:

Cicusnak jön ezerrel a foga. Kicsit hígabb a széklete is. Ma du-ra sajnos csúnya piros lett a popója és a puncija :(
Fáj neki. Csak sír és sír :(
Most pelus nélkül van, csak bugyiba.
Nem tudom mit csináljak vele, Kenem sudocremmel, szórtam rá hintőport.
Olyan rossz, hogy nem tudok segíteni neki :(

Ágica nem lesz harmadik :wink:

Panndi Zsófi nagyon édes :D
menj már szülni :D :D

Dettyk tesók nagyon szépek :lol:

Fleur örülök, hogy dokinál minden rendben volt :lol:
azért Lilláról tehetnél képeket :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kispocc merre vagy?
Csak nem szülni mentél?

Lányok ti vesztek nyárra papucsot a piciknek? Ha igen akkor milyet?
Ha veszek neki gumi klumpát akkor abba nem izzad nagyon bele a lába?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ezt még le kell írnom. A két munkáscsapat este kibékült, megegyeztek a föld elszállításáról. Most egy ideiglenes szennyvízcsövet csinálunk este :roll:

Móni - jobbulást Grétának. Szerintem mást nem is lehet csinálni, mint amiket Te elkövettél - bár a többiek kiokosíthatnak még.

Mennem kell

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm! Olyan aranyosak vagytok!!!!! :D :D :D

Kép
Kép
timi26

Míra így szólt az előbb :)
Anya megvizsgáltam Bálint vérkeringezését :) és még működik :lol:

Móni!
sajna ilyenkor semmi mást nem tudsz tenni :( még esetleg ha van betadin krémed otthon azzal kend be a popóját Grétinek,Bálintnak az egy éjszaka alatt helyrehozza :)
Műag. szandi: Míra tavaly nyár óta hordja és élvezi :) lába nem büdösebb,mint szokott lenni :) s ma vettem neki és magamnak egyformát :) természetesen pirosat :) Bálint méretében sajna cak fehér volt,rózsaszín virágocskával :) azt inkábbnem vettem :)

Vindo!
szerintem bármelyik kispasi ot gyönyörködött volna a kertetekben :)
én ma megfenyegettem B-t,h. kiveszem a Dunakeszin lévő reptérre,kikötöm egy fához és élvezkedhet ott reggeltől estig :) M. ki is akadt rendesen 8) :wink: :lol:

:arrow: koszsiratás megvolt :)

KépKép
viranka

Timi Boldog Születésnapot!!!

Vindo: klassz helyzetjelentés! Bili :-), szennyvíz :-(

Viranka: Mira beszólás :lol:

Dettyk: ha jösztök Db-be akkor egy debreceni talit szervezünk, Maggie, Vindo, mi is....ok???

Móni: Cicus.. :( szegénykém..most Emmánka is megindult mind a 4 szemfog..híg kaki detto..pirosodik a popó..de nincs ötletem más mint amiket Te eddig csináltál! :( talán a kajában olyat ami nem annyira csípheti...de miaz ?? nem tudom gondolkodom...

Maggie: milyne volt a suli? jövőhéten talizunk játszin, vagy téren?..olyan jó volt múltkor is!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Szép jó estét.. :)

Most végeztem,és apa mivel férfi bulin van szabad a gép.Egyből ide ugrottam.Fiúk ágyban,de még nem alszanak.

Az összes kép nagyon jó.. :) Lassan nekem is illene tenni valamit 8)

Vindo: kíváncsi leszek Rugó mit szól majd a bilihez. Domcsi is rászokott ülni,elvan rajta,de ennyi. Nekünk kettő van Benitől örökölte.Az egyiket én is olcsón vettem,aztán kapott egy drágábbat.De a drága fajtát egyik sem kedvelte-kedveli.Domi is gyorsan le száll róla,nem kényelmes neki,viszont az olcsón elvan sokáig. Volt,hogy mire észbe kaptam,az előszobában ülve rajta berregett és tolta magát előre. :lol: Gyorsan elvettem,hogy ne az tudatosuljon benne,hogy arra való. :lol: Huu a szennyvíz eléggé rossz lesz.

Rólunk: eléggé rossz volt az éjszakánk.Arra ébredtem,hogy Beni sír a wcn.Fájt a hasa.De csak pukik jöttek.Aztán felvilágosított,hogy hányt a mosdóba.De azt jóval előtte úgy 10 után. Ez meg éjfélkor volt,hogy fájt a hasa.Megnyugodott már nem fájt,aztán 1 után megint fájt kijött megint a wcre,de semmi.Hála nem is hányt újra sem,ma meg a kaksi sem volt híg normál volt.Valószínűleg elronthatta a gyomrát (remélem).Tegnap du. a vendégségben volt nem tudom ott mit ehetett,vagy mitől?de azt inkább majd oda írom :arrow: .
Az orra is annyira folyik,úgyhogy a holnapi uszit is lemondtam. Szóval éjjel átköltöztem a gyerekekhez,nyugodtabban voltam,hogy ott vagyok mellette.És hallom mind a kettőt. :) Ma is eléggé hamar elfáradt szegényem nem volt annyira aktív,mint szokott lenni.

Regi:tényleg nagyon finom a szójatej pláne a kakós :wink: Domi is rákapott,így hamar elfogyott.Hát ha négy napig isszátok,jól beosztod.Igaz mi 3an ittuk. :)

Elküldöm írok a másikba is. .
varga tünde

Sziasztok,

ma itthon volt apa, látszik is hozzászólásaim számán :roll: ha nincs itthon, Péterkével mesézés közben laptoplok 8)

Képzeljétek tegnap Áron babám 2x megfordult hasról hátra :shock: na én totál ledöbbentem :shock: nagyon erősen tartja a pici fejét már!

Próbáltam gyorsan fotózni is, de csak ennyit sikerült:

Kép Kép

Vindo nem semmi helyzetjelentés 8)

Móni én is gondolkodom valami papucsszerüségen nyárra, de még nem láttam semmi jót.

Timi boldog szülinapot!

Bili: nálunk Péterke már kari óta ismerkedik vele, jelen van, rá is ül néha és nyom egy nagyot. De én még eddig nem erőltettem, várni akartam Áron érkezéséig. Melegben szeretném majd elkezdeni a leszoktatást.

Viranka - Mesi szuper tali lehetett:-)

Panndi Zsófi nagyon édes:-) jaj de megenném a szalonnát!

Sense, Mesi ti miért nem irtok????????? Ennyire lefogalalnak a babák??? És tesók? Csak gyors helyzetjelentést kérünk, nem kell reagálni.

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Timi26! Utólag boldog szülinapot!!! :)
Nyerkit Marcijának boldog névnapot! :)

Megpróbálom kihasználni az időt, amíg még alszik Szelike. Lehet, hogy reagálni már nem fogok tudni... :?
Tegnap egész délelőtt főztem (bugaci húsgombóc leves, párolt vegyes zöldség, máglyarakás). Nagyon finom volt minden, az édességet csak megkóstoltam. :) Délután meg tescoztunk a barátnőmékkel. Hát a két csajszi elég hisztis volt... nem jól viselték most. Szelinek kellett is vennem egy cumit, úgy ordított, meg verte magát (nem akart arra menni, amerre én szerettem volna, és bekötöttem a babakocsiba), elfelejtettem cumit vinni... :oops:

Ma meg elmegyünk a vásárba délelőtt! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Panndi! Zsófi olyan okos! :)

Dettyk! Sajnálom, elhiszem, hogy rossz egyedül... :? Sokszor nem is a segítség hiányzik, hanem a társ, akinek az ember elmeséli, mi történt vele... :(

Emma nagyon bájos, még mindig! :)

De hogy én tegnap hogy jártam! Ezt elmesélem!
Szeli pár napja szól, ha kakilnia kell (de nem lehet készpénznek venni, mert van, hogy csak eszébe jut pelenkáról vagy bármiről). Ezért reggel, mikor szólt nadrág le, pelenka le, pisilt, pukizott, utána felállt, kiürítettük a bilit, és játszott, néha rászóltam, hogy üljön rá, meg amikor mondta, hogy „kaka”. Aztán fél óra múlva, egy pillanatra nem figyeltem oda, természetesen akkor kakilt bele, de a fele mellé ment a szőnyegre meg a bili oldalára. Ott bosszankodtam, hogy miért nem figyeltem, Szeli meg már fent ül a kanapén, a feneke a zokniján, ami persze kakás. Gyorsan elmentünk a popsitörlőért (mert persze azt se hoztam ki a másik szobából) popsi letöröl, összes ruha levesz. Indulok, hogy feltakarítok, erre megint mondja, hogy kaka, bili még nem tiszta, gyorsan ráültetem a wc-szűkítőre, ott ordít, nem tetszik neki, akkor leteszem a földre Szelit, ott áll szegény meztelenül, indulok megint feltakarítani, erre látom ám, hogy rengeteget pisil maga alá... :shock: Na, akkor indulok a felmosóért, Szeli már sír, mert megijedt, hogy végigfolyt a pisi a lábán, már sík ideg vagyok, erre még az egészet tetőzve elcsúszik a saját pisijében... :? :lol: Gyorsan Szelit kádba be, lezuhanyoztam, aztán törölközőbe csavarva vittem öltözni. Apát hívom, hogy milyen szerencsétlen vagyok, erre közli, hogy itt van hátul az udvaron... :shock: (azt hittem, elindult dolgozni), mondtam neki, hogy akkor jöjjön be, és fogja meg Szelit, míg feltakarítok mindent... Utólag már röhögök az egészen, de akkor kész voltam... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Apa itt mondja, hogy Rugó milyen szép kisfiú! 8)

Dettyk! Nekem 2 napig fájt csak a fejem, mikor leszoktam a kávéról, kitartás!
Panka édi azzal a copffal! :)

Vera! Csak nem Mesiék??? :lol:

Ágica! Majd rájön szerintem, hogy hogy szaladjon! Szegényke... :(

Ófi gyönyörű! :)

ennyi... felébredt

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Végre nem én írogatom magamban tele az oldalt reggel :wink:
Szegény Szelina, akkor rossz napjai vannak :roll: Vásárlás, pisin csúszás :roll:
Na, hátha a vásár jobban bejön neki. Majd írd ám le, hogy mi volt!!!

Heni - Áron roppant ügyes :shock: Rugó két hónapos volt, mikor hajlandó volt megemelni a fejét, ha jól emlékszem.
Igaz, ő semmit sem kapkod el :roll:

Tünde - hát, Rugó is kipróbált több bilit is. De ez jött be neki :wink: A legdrágábbat meg úgy kell érteni, hogy ez ezres volt :wink:
Beninek jobbulást!!!

Viranka - Ti aztán tudtok élni... Vonatok, reptér :lol: :lol: :lol:
A múltkor ment el egy mentőhelikopter, hát Rugó megmutatta vagy háromszor, amíg lehetett látni 8)
Na, majd ha beindul a repülőgép-szezon (erre mennek Db-ből), kíváncsi vagyok, mi lesz.

Rólunk - végre ideért a kőművesünk is. Tegnap nem ért rá :evil: Most a vasakat teszik az alapba.
A fürdőkádból slaggal vezetjük ki a vizet, a mosogatógép végégre is ezt kapcsoltunk. A wc-t nem használjuk :? A csapban egy lavór. ott mosunk kezet.
Azzal vigasztalom magamat, hogy mások egész életükben így élnek, szóval mi is túl leszünk rajta.
Az előző lakók benzincsempészek voltak a házban, és ittfelejtettek egy jól zárható hordót. Az ideiglenes csőre valószínűleg azt fogja Gábor rákötni, és ha betelik, akkor beborítjuk a szennyvíz-gödörbe.

Rugó még alszik.

Na, képzeljétek. Tegnap este rendet kellett rakni az udvaron, ami Rugóval szinte lehetetlen, mert valakinek mindig ispotálni kell. A szomszédban viszont kerti-party volt (szegények, este hatig ültek a zajban és a koszban). Viszont mikor a gépek elmentek, elkérték Rugót (voltak más, igaz nagyobb gyerekek is), akit átadtunk a kerítésen. Ott is maradt majd egy órát, mi meg fél kilencre nagyjából végeztünk is a takarítással.

Ma angolra is kéne mennem este felé. Nem tudom, eljutok-e.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok,

megint csak 3masban nyomjuk, nyugi van:-)apa elment Nyiregyházára alkatrészért a tragacsába :evil: ami megadta magát.
Nagyon mérges voltam tegnap miatta, mert 50e ft :evil:, de azt mondja hogy neki profitot termel a tragacsa, igy nem sajnálja rá. NA de bezzeg én szerettem volna venni valamit :evil: az nem termelne profitot :roll:

MA ebéd után jönnek anyuék, jaj biztos megint okosabb leszek :?

Regi nálunk is ha véletlenül bepisilés van, nagy a sirás, tartok is tőle, nehogy majd féljen tőle, ha itt az ideje a leszoktatásnak.

Péterke végre eszik:-) én nem tudom mi a fene lehetett vele, csak kakaót volt hajlandó inni, egyéb kaját 2 kanál után elutasitotta.

Vind bizony van akik igy élnek sajnos, ti hamar túl lesztek rajta, addig is kitartás! Tudom miről van szó, Pesten 30 nm felujitás közben is ott laktunk, na gondolhatod. Apa reggel kikapta a kádat, este meg ideiglenesen visszaállitotta, hogy legalább le tudjunk zuhizni.

Heni
KépKép
heni81

Heni, de legalább internetünk van, az a legfontosabb :wink:

A délutánról majd számolj be este :!:

Na, nekünk anyósomék akarnak jönni jövő héten, hogy majd segítenek (otthon a faluban mindig el kell dicsekedni vele, hogy mit csináltak nálunk). Igen ám, de akkorra semmi munka nem lesz vsz., és ráadásul se wc se más...

Már nagyon várom :x

Az jó, hogy Péterke rendbe jött :D :D

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Megvolt tegnap a diplomaosztó, olyan jó volt, végre tényleg vége a sulinak :lol:

Hoztam pár fotót, aztán ha még tudok, visszaolvasok :)

Kép

Kép

Kép
Vendég

Hú, milyen szépek vagytok!

Panndi, látszik rajtad a megkönnyebbülés :lol: :lol: 8) Gratulálok még egyszer.

Lépünk a kisboltba Rugóval innivalót meg rágcsát venni a munkásembereknek :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo -internet 8) 8) 8)
Anyósék :evil: na de legalább akarnak segiteni!

PAnndi jaj de szépek vagytok!!!!! gratulálok mégegyszer, le a kalappal előtted!!! nagy pocakkal , baba mellett felkészülni, ez igen! remélem a jövőben fogod tudni kamatoztatni tudásod!

Heni
KépKép
heni81

Csak megkerültem. :oops:
A kicsik teljesen kitöltik minden időmet, állandóan kint vagyunk, mire este net közelbe kerülnék, már hulla vagyok, visszaolvasni sem tudok. A képek szuper jók!!!!!!!

Bizony, meglátogattuk Virankáékat! :)
Csoda édes laza, jó fej család!!!!!
Báló azzal a tejfölszőke hajával, és gyönyörű kék szemével....
Mira egy édes pattogóbolha, rengeteg energiával. Engem a frász kitört, mikor Mira Bálintot hintáztatta, de hát ez már csak így megy, ha a nagytesó ovis. Én azt hittem, Báló kiesik, de nem.
Csúszdáztunk, libikókáztunk, bújkáltunk alagutas várban, és ettünk fincsi sütikét.

Nagyon jól éreztük magunkat, Viranka továbbra is egy csúcs csajszi!!!!!! :D

Nyári vagy tavaszi talihelynek pedig ideális az ő focimezőjük! :wink:

Heni! Neked akartam még annyit, hogy nincs mérlegünk, nem tudom Gegi mennyit eszik, de azt hiszem aggódnom nem kell a gyarapodása miatt. :lol:

Anitja! Tudom, hogy a harmadik gyereknél szokott az lenni, hogy a cumit a kutya nyalja le, nos ez nálunk a másodiknál van. :lol:
Persze nem szó szerint, csak én nem vasalom a cuccait, nem mosom külön, és nem fertőtlenítem az üvegeket, egyszerűen azért, mert cumit semmilyen formában nem fogad el. :D

Zsozsikám most valami fejlődési korszakot él át, éjjel felébred rossz álmokra. Egyszer arra kelt, hogy azt kiabálja: add ide, add ide. Anyuval arra jutottunk, hogy a a nappali eseményeket dolgozza fel. A foga is közrejátszik, de sokszor csak egyszerű hiszti, ami nem egyszerű, mert nem lehet hozzáérni, és rettenetesen tombol.

Kép
Kép
Kép
gremese

Tegnap este bulizni voltunk Apával, én n2-kor leléptem, mert ugye a kölykök azért kelnek reggel.
A zene nem az én világom volt, egy kicsit alkoholizáltam (belenyaltam Apa koktéljába), majd ráztam a popómat is. :)
Anyu vigyázott a kicsikre, Zsozsi sajnos egyszer sírva kelt, de öt perc alatt nyugi lett.

Gegi tündérbogár, vidám, mosolygós kiskrapek. Nem is tudom, talán Vindolanda kérdezte, kék a szeme.

Keresek majd képeket, csak most Zsozsinak kellek.
Ja, és Zsozsi azt mondja: Anyuci. :oops: Megzabálom!

Panndi! Szívből gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!
Már nagyon izgulok Értetek!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Talán most tudok olvasni is meg írni is, Anyu átjött délelőtt, most alszanak Szelivel. Nagynehezen, mert Szeli kizárólag velem akart aludni, de becsuktam rájuk az ajtót, asszem próbált kijönni, mert volt egy kis sírás. De már csend van! ;)
Kérdeztem is Szelitől, hogy miért nem akar a Mamival aludni, mikor ő szoktatta rá az együttalvásra... :lol:

Apa meg motorozni ment, majd megmutatom, mi volt itt a ház előtt... :lol: (motoros találkozó)

Dettyk! Helyes! Élvezd ki a nyarat! :D
Én is így gondolkozom, nem vagyok hajlandó azon idegesíteni magamat, hogy visszavesznek-e vagy sem, és hogy mikor. Majd csak megoldódik valahogy!!!!!!

Vera! Na! :) Ilyen jó akkor az akupunktúra??? :)
Az ott egy nyálbuborék Gegi szájánál??? :lol:
Zsófi milyen nagy már! :shock: Mesi! Csini vagy és mosolygós! :) Na, ezen a képen vagy olyan, mint élőben! :)
Nagyon jók a képek! :)

Vindo! Szélforgó... köszi! :) Hogy én mit össze agyaltam, hogy annak mi is a neve... :lol: Van az egyik háznál, Szeli mutogat rá, tetszik neki, én meg nem tudtam megmondani, mi az... :lol: Nem ugrott be, mi is a neve... :oops: :lol:
:lol: Ez jó, Rugó a bilin ülve nézi a tv-t! :) De úgy majd könnyebb kivárni a kakit! (Saját tapasztalat! ;))
Bírom, ahogy tudósítasz! :lol: Nem állom meg nevetés nélkül, pedig a helyzet nem túl jó Nálatok... :(

LMóni! Hát ki kell várni azt az 1-2 napot, míg a pirosság elmúlik. Mást nem tudsz csinálni, mint hogy pucéran hagyod a fenekét... :(
Szerintem a papucs még nem olyan jó nekik, mert leesik a lábukról, inkább szandi... szerintem... :roll: De én is nézegettem egy pacskert, mert jó lenne, ha az udvarról ki-be mászkálásnál csak azt kéne le-felvenni... :?

Míra: :lol:

Na, ezt most elküldöm, mert különben odaég a husi...

Kép

Kép
regcsiken14

Napsugarast :)

Vindo!
ne is említs a lakásfelújítást :evil: :evil: hogy én h. utáltam :( 1 évig nem volt konyhám,nagyszobában főztem,fürdőben mosogattam :evil: :evil: mert minden más fontosabb volt :? aztán a villanyszereléssel/átvezetékeléssel járó por,galériázás,falbontás és egyéb nyalánkságokat most már remélem kihagyom az életemből :) vagyis ha egyszer újra odajutunk akkor csak is úgy költözök,ha nem kell ott élnem :)

Heni!
tudod a pasiknak mindig van vmi nagyon fontos beruháznivalójuk :wink: enyém párom most épp állványt akar venni :) de minek...de ráhagyom,mert mindig megkapom,ha én szeretnék venni vmit akkor támogat benne :? :lol: én meg állandóan kiakadok ha újabb kütyüt akar venni :)

Mesi!
örülök h. jól éreztétek magatokat :) a buli biztos jót tett a lelkednek :) gyerekek azért jól aludtak és sokáig reggel ugye ? 8)
szinte hihetetlen,h. Zsófi tud hisztizni :) mondjuk ez Grétára is igaz :)

Regi!
ez a kakilós-pisilős sztori :) tragikomédiának is elmenne :) az h. zsolti meg a kertben volt 8) :lol:

Panndi!
gratulálok :) most már igazán szülhetnél .) nagyon csinos vagy és Zsófi olyan szép :)

szójatejet csokisat kaptunk,Bálint olyan fintort vágott :) enyhén szólva undorítónak találta(de legalább jó a rosszban nem édesszájú :) ) :oops: aztán persze már Míra sem itta :) így sajnos nekem kellett majd 3l-t lenyomnom :) szerintem meg annyira jó volt :)

Ma előszedtem Míra tavalyi nyári ruhatárát :) majd szívbajt kaptam :) szinte az összes ruhája jó még max. egy kicsit rövidebb,a kedvenc szoknyája is jó még rá :) pedig az van beleírva 1- 1 1/2 éveseknek :lol: 8) s úgy kellett megdumálni,h. ebből már kivan a feneked,ránézésre kicsinek tűnik :) +a szomszéd csajtól folyamatosan kapjuk amit a lánya kinőtt :) már a gatyáinak 2/3-át eltettem,remélve szükség nagyon nem lesz rá :)
mondta Robinak ha vmilyen ruhaneműt szándékoznék venni lányának nyugodtan vegye el a pénzt tőlem,kólintson fejbe :)
:arrow:

KépKép
viranka

Heni! Úgy látszik ezek a második babák ügyesebbek! :)
Gratula Áronkának! :)

Vindo! A vásárban elvolt, kapott kürtös kalácsot, vaníliásat! ;)
Én meg vettem jó pár bugyit magamnak, azért mentem főleg, ki voltam fogyva... :? Meg Szelinek egy csini nylonharisnyát, ha olyan helyre megyünk! :)
Egyébként egy fél órát – órát mindig elvan, nézelődik vagy éppen eszik a babakocsiban, de aztán ki akar szállni, ami nem is lenne gond, de mindent pakol az alsó polcokról, de tegnap ezt is hagytam, de aztán mennünk kellett volna tovább, és azt már nem akarta, ezért volt a hiszti... :? Egyébként alapvetően nem nehéz vele vásárolni, de tegnap túlhúztam a húrt az idővel... :roll:
És mondtad nekik, hogy nincs wc??? Így is menni akarnak??? :shock:

Heni! Ez mindig így van, én már el se mondom Apának, ha veszek valamit! ;) Pláne, hogy észre sem veszi. :lol:
A múltkor hozattam tároló dobozokat az Ikeából (darabja 1400 Ft tetővel, és nagyon jók...) Szeli kinőtt ruháinak, meg az én nagyobb méretű ruháimnak ;), és feltettem őket a szekrény tetejére (ruhástól), Apa meg 2 nap múlva a dobozokról vette le a frissen vásárolt lámpákat (mert oda tettem azt is, hogy ne legyen útban), hát, fel sem tűnt neki... :lol: Ennyire rossz a memóriája... :? Bár a saját dolgait bezzeg megjegyzi... de nem bánom... ;) :lol:
Ő is mindig vásárolgat magának szerszámokat, meg a motorba is ez kell, az kell...

Panndi! Jó a diplomaosztós kép! :)

Mesi! De jó, hogy kiruccantatok együtt! :)
Tuti cangája van Zsozsinak!!! :)
Édesek nagyon! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Vera! Az volt, tragikomédia... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Ezt akartam megmutatni, Anyunál a játszótér ilyen üres hétköznap délután 3-kor (konkrétan csak mi voltunk ott): :lol:

Kép

Kép

Kép
Már teljesen egyedül csúszdázik! De azért mögötte állok, mikor mászik fel rá... 8)

És egy rucis kép: Az utcánkban szalad :lol:

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

A házunk előtt... :lol:

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Vera! Azért jó messze laktok tőlünk (2,5 óra vonattal :shock:), de várom, hogy legyen tali Nálatok!!! :) Biztos, hogy vonattal mennénk, ha Apa nem visz fel. :)

Kép

Kép
regcsiken14

Most én vagyok úgy, mint Vindo, én itt, de sehol senki... :roll: :(

Kép

Kép
regcsiken14

Regina, nálunk dettó ez van :lol: Fél óra a babakocsiban, aztán rohangálás. Alsó polcról lepakolás, bele a kosárba. A múltkor négy locsolókannával rohangáltunk a Baumaxxban :roll: És össze-vissza a sorok között, mint a mérgezett egér... A végén felkapjuk, kapálózik, közben nyomás a kasszához, és már készen is vagyunk :D

Kürtös kalács 8) 8) 8)

Ez egész tuti játszótérnek tűnik, és milyen jó kihalt 8)

Viranka - hát igen, én sem tervezek többet ilyet :roll:

Mindenhol ez a hülye por. Rugónak a pelenkájában is homok volt, a füléből jön ki, a fejbőrére rá van tapadva :lol: Ő persze élvezi, rohangál a szerszámok között, a földkupacokon hancúrozik :roll: Napi három rend ruha alaphangon elmegy.

Gábor is mindig beszerez ezt-azt magának, ami naggggyon fontos :D Aztán meg ott áll a spájzban :roll:

Mesi - óó, milyen kis aranyosan vigyorog Gegi :lol: Zsófinak meg micsoda rózsszín szettje van :lol:
Igen, a szemszínt én kérdeztem.

Közben lehet, a wc-nélküliség megoldódik. Az elvezető cső ugyanis nem az egész területén fut az alapnak, hanem az egyik sarkát vágja le. Most lecseréljük a csövet, és megy rá, lehet, a beton holnap. Ha csőtörés lesz, azt a sarkot körbeássuk majd, és kívül vezetünk egy újat.

Talán estére már wc-re is tudunk menni :roll:

Rugó alszik, a nagy élményekben elfárad szegény :lol: Most viszont Forma 1, úgyhogy összerakom a fejhallgató szettet, és 8)
Közben a fórumot is figyelem azért :wink:

Kép
vindolanda

Regi!
fú de felpattannék vmelyikük háta mögé :) no majd megdumálom sógort menjünk egy kört :)
jó aza játszótér :)

KépKép
viranka

Hűha csajok micsoda képek!!!!

Regi apátok aztán tud élni! Tudom a motozozás egy nagy elhivatottság, minden vasárnap menni kell a haverokkal, jó hogy birod. Bár ma ez én uarm sincs itthon, kimondott élvezem 8)
A jászótér nagyon pöpec, de miért nem jár oda senki????
Hát van az úgy, hogy csak anya kell :roll:

Mesi Gegi tiszta apja, hihetetlen:-) Zsozsi meg egyre jobban hasonlit rád! Nagyon szép kislánnyá cseperedett:-)
A nyálzást és a hasmenést én a fogzásra fogtam, majd közölte velem a doktornéni, hogy az utolsó 4, 2 éves kor után jön :shock: nem 2 éves korig jön ki mind? na ez nagyon meglepett...
Szóval bulizgatunk???? örülök, hogy jól érezted magad! nálunk erről szó sem lehetne, mivel enyém gyermek 6 órakor kel, igy is tiszta zombi vagyok.
Gegi még kel éjszaka szopizni???
Én azt figyeltem meg az éjszaka, hogy ki sem nyitja a szemét, csak nyökög, lehet nem is éhes, csak tekereg, mert eleinte, csak 1 x kelt hajnalban, akkor még szopizott, most meg csak nyökög és nem is akar szopizni, csak cumisüvegből fogadja el, lehet majd teáztatom egy kicsit, csak mit csinálok a tejcivel? jaj de gáz.

Vindo wc 8) tessék fotókkal illusztrálni a munkállatokat! el sem tudjuk igy képzelni a helyzetet:-) naná, hogy Rugó élvezi hogy koszoskodhat, Péterke is akkor a legboldogabb ha nyakig koszos. Én de le se viszem az udvarra, max terasz, de ma oda sem jutottunk, tök jól elszórakoztunk benn. Meg nálunk menő mostanság a dvdzés, 1-2 órát az is elvesz. Van egy mese, a hetedik testvér a c. nyuszikról és egy kiskutyáról szól, na azt minden nap nézni kell. Hihetetlenül leköti.

Heni
KépKép
heni81

Vindo! Ahhoz nem kell építkezni, hogy 2-3 váltás ruhát összekoszoljanak... ;) :lol:
Én, mióta jó idő van, és kint vagyunk, állandóan mosok... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Heni! Kérdeztem egy csajt, aki először még ott volt a kisfiával a játszótéren (aztán ők is elmentek), azt mondta, hogy mindenki dolgozik, gyerekek oviban, bölcsiben...
Bár akkor sem értem, hogy akik még nem bölcsiznek, hol vannak ilyenkor??? 4 után és hétvégén azért többen vannak! :)
tényleg nagyon jó a játszi, ez a kedvencem eddig! :D

Zsolti egyébként nem sokat jár motorozni, mióta itt lakunk, mert akad más dolga is, azzal elvan. Már nem zavar, ha elmegy, mióta Szeli megvan. Előtte azért unatkoztam ilyenkor, vagy más progit szerveztem magamnak. 8)
Ő nem szeret magával vinni, mert akkor nem tud olyan gyorsan menni...

Vera! Most kedvem lett volna velük menni, bár kicsit félek a motoron. :)

Általában később jön az utolsó 4 fog, én is ezt hallottam, de Szelivel egy napon született Álmosnak is kint van mind a 20 tejfoga...

Buli: Nekem totál nem hiányzik... :roll: Szívesebben megyek hastáncra! :) Ott kitáncikálom magam! :) (Kedden megyek is! :))

Kép

Kép
regcsiken14

Na, felébredtek, megyünk az udvarra... :)

Kép

Kép
regcsiken14

Panndi: gratula mégegyszer és tényleg nagyon szépek vagytok! Mostmár tényleg jöhetne Fruzsi!!!!!

Mesi: a gyerekeid...egyszerűen zabálni valóak...Zsozsi a kis szoknyában a cangán ( nekünk is u.ilyne :-) ) Gegi ..azok a szemek... :lol:
buli :lol: :lol:

Regi: tragikomédia! :cry: :lol:

Nállunk areggeli kaki+pisi már jól megy..+száraz pelus...de a hajnal...az angyon gáz..jönnek a szemfogak..és amit öszenyöszörgött, forgolódot..kinolódott és most déli alvásnál szintén... :( ugye 1 hete nincs cumi...reggel próbáltuk oda adni..de 1 perc után kiköpte...nem kell neki... :( és még nem is nagyon látszanak a fogak..csak picit fehéredik az ínye...... :(

A teganp du-án viszont frenetikus volt. az "ikertesó"-nál voltunk.Csoporttársunk fiával egy napon kb 1,5 óra eltéréssel születek.... annyira jól játszanka együtt..a kint voltunk, bográcsoztunk...2 kutya is volt..de ők is olyan édesek....majd jövök képekel is....szóval nagyon jó du-ánunk volt.
Most anyósomnál pihizünk... :lol:

na megyek le megnézem a kiscsajomat! :lol:
[/b]

KépKép
kaqk
Debrecen

Na, lányok, a mai etapnak is vége :P
Gábor átvette Rugót egy kicsit, én meg bejöttem beindítani a mosógépet, pakolni, meg netezni 8)

A vasakat megfelelő formákba hajtogatták a férfiak, meg betették a helyére. Holnap jönnek a betonosok, először felmérik a terepet, aztán lehet, még délután ki is öntik, amit ki kell.

Rugót persze be sem lehet vonszolni az udvarról. Délután egy-két órán keresztül egy másfél méteres földkupacban fetrengett, szó szerint, hason csúszkált benne fel-le :shock: :shock: :shock: Nem unta meg, nagyon tetszett neki.

Volt munkabaleset is. Engem s...be szúrt egy fúróhegy. Na jó, inkább a combom felső-hátsó részén. A fúró egy nagy heggyel együtt volt betéve egy dobozba, ki is lógott, de én valahogy nekiestem. Vérzett egy kicsit.

Csináltam volna egy csomó képet, de persze pont lemerült az akku, a pótakkukat meg nem lelem.

A wc-t beüzemeltük, bár csak félgőzzel termelünk szennyvizet, a mosás pl. slaggal megy most ki.

Ja, és olyanok vagyunk, mint A homok asszonyában, még a fogunk alatt is homok csikorog, és pereg ki a fülünkből, és állandóan seperni kell a lakás padlóját :D

De ha jön a beton, ennek a koszos résznek vége is.

Bocs, hogy most nem reagáltam, de fogok ám majd.

Angolra nem jutottam el :?

Holnap leteszteljük a helyi állateledel boltot, hogy van-e benne halkaja. Elfogyott, de a kedvenc akvarisztikánkba nem jutottunk el.

Ja, és a rohadék csigák megint szaporodni kezdtek, ahogy elhanyagoltam a szedést :x

Szép estét, V.

Kép
vindolanda

Vindo: pedig úgy megnéztem volna a homokkupacon csúszkáló Rugót! :lol: :lol: :lol:

Holnapra kérnék egy kis +++++++ ...újabb állásinterjú azzuramnak ! :oops:

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!
Megint lemaradva, de azt már szinte mondanom sem kell. :oops: Csak az utolsó oldalt olvastam végig + végignéztem a képeket.
Reagálni most (sem) tudok.
Nagyon sokat vagyunk kinn, így van olyan nap, hogy be sem kapcsolom a gépem. Nem is hittem volna, hogy tudok ilyet csinálni. Vettünk kerti bútort, így ha nem ilyen moslék idő van, mint ma, akkor még enni is kinn eszünk. Botondot persze alig lehet bevonszolni. Imádja az udvart és a kertet. Minden este úgy néz ki, mint egy kis "purdé". :lol: Ha kimegy Anyummal a kertbe, a pelenkája belül tiszta homok! :shock: :lol: Már nem idegesítem magam. :lol:
Lottesz is hatalmasakat alszik a babakocsiban. Éljen a falusi élet! :lol:

Olvastam, h Emese buliban volt. Én mostanában azon gondolkodom, hogy vajon mi lenne az a szórakozás, ami igazán kikapcsol. A régi koncertrejárós, alkoholizálós bulik már egyáltalán nem hiányoznak. A popzenére táncolás -hiába öregedtem meg - nem megy. :? Imádom a filmeket, de azt nem olyan teljes kikapcsolódás. Azt hiszem az itthoni grillezős - beszélgetős esték tetszenének, de ezt nem olyan egyszerű összehozni. Ráadásul nagyon úgy néz ki, hogy a barátaink is kezdenek átrendeződni. A gyereknélküliek elmaradoznak, a gyerekesek pedig nem igazán érnek rá. Na mindegy. Csak elgondolkodtam.

Szelire figyeltem fel még a csúszdán. Botond régóta egyedül csúszdázik. De egy pár hete találtunk a közelünkbe egy rönk-játszóteret, amit jóvval nagyobb gyerekeknek építettek. Persze oda is felmászott a nagy csúszdára és csúszott is magától. Csak jó nagyot huppant a végén. Még megcsinálta kétszer, utána elpityeredett. Nagyon könnyen meg lehetett vigasztalni, de azóta nem lelkesedik a kicsi csúzdákért sem. Elkerüli őket. Nem akarom erőltetni, de nem szeretném, ha félne. Nem tudom, hogyan kellene feltűnés nélkül rávenni, hogy nyugadtan menjen. :?:

Még a múltkor olvastam, h Heni a szopi felől érdeklődtél. Nem tudom, hogy volt -e válasz. Szerintem addig, amíg a pici jóllakik egy mellből, addig csak egyből kell szoptatni, hogy a tej végéhez is hozzájusson. Ha már az nem elég, akkor mindkét bellből és a következő szopinál azzal kezdeni, amelyikkel az előzőt befejezted. De mivel te sokat fejsz is, így igazából sztem mindegy melyikkel kezdesz.
Mi most ott tartunk, hogy Lotti éjszaka és délelőtt csak az egyik mellemet kéri, délután és este pedig mindkettőt. (éjszaka egyszer eszik, nappal pedig ötször)

Bili téma: Sztem mi még messze vagyunk. Most Botond ott tart, hogy kb 80 %-ban jelzi, ha épp kakil. (persze, ha valaki látja). Ha nincs ott senki, akkor a végterméket jelzi. De ezt sem mindig.

ezt elküldöm

Ildikó
KépKépKép
sense4

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: