A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Na hát nekem is elegem van kissé Apából.. Vagy a munkahelyéből, vagy mittudomén kire haragudjak! nincs olyan nap, hogy 7-nél előbb hazaérjen, de mostmár inkább 8 felé közelítünk! Szerdán már nagyon kibuktam ezen, mert fűnek fának segít, szívességet tesz a rokonságban, csak éppen én vagyok a lista legalján! Azért nem mi, mert a gyerekeknek mindig brámit, erre egy szavam sem lehet... Tegnapra megígérte, hogy korán ér haza, az egész napomat feldobta, folyton lestem az ablakon. Az eredmény: fél 8...
Aztán közölte, hogy szombaton(!) Győrbe visz ki egy számítógépet, mert az unokatestvére megkérte rá! Elég volt! Fáradt vagyok, sehová sem megyünk,ha én szeretnék valamit, akkor aza válasz rá, hogy nézzem meg a csekkeket... :evil: az egyetlen kimozdulás az udvar jelenti!

Na én is panaszkodtam kicsit, de tényleg a kutyához sem tudok szólni rajtatok kívül....

Ennek örömére mai programom: számlarendezgetés.... Én nem tudom hogy, havonta lefűzöm őket, ennek ellenére minden alkalomma őskűosz van a számlák között... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

VÉgre letettem alvómanómat :D

Viki: szerintem bírd ki még két hónapig a hozzátáplálást, ha csak tejet kap Levente :D
Köszi a Zaza köszöntést... nem érdemli meg :evil: kinyílt a csipája, amint betöltötte a 7-et :evil: állandóan veszekszünk azóta :evil: féltékenység front: szerintem elmúlt, Sacával rendesen viselkedik.
Levente mi hatalmas! :D Sötétedik a szeme? Most olyan sötétnek tűnik.

Csöre
csöre74

Moffli: keresztelő: nálunk az elejétől kezdve a keresztszülőknél volt Bianka. Akkor vettem át, amikor nekünk kellett előre állni, hogy megáldja a családot.
Vickybabe: nálunk nem kértek semmit. Meg sem kérdezték, hogy a keresztszülők meg vannak-e keresztelve. Azt sem, hogy mi megvagyunk-e, bár a pap tudta, mert mi ott is esküdtünk. Eredetileg mi is annál a papnál kereszteltük volna, aki összeadott minket, de lebetegedett. Egy fiatal pap helyettesítette, de szerencsére nagyon szimpatikus volt és emberi (nem az a lenézős fajta, mert bizony, vannak sokan).

Kép
jandrea

Mágnes: sajnálom!!! Az én férjem korán haza szokott érni, mégis sokszor érzem magam magányosnak.
Épp ezért mától baba-mama jógára fogunk járni!!! :-)
Remélem jól fogja bírni Bianka. Majd mesélek!

Katuska: de jó, hogy túl vagy rajta! Nekem is kéne mennem, mert le van egy darabka törve a fogamból.
Amíg kezeltek, addig hová tetted Petrát???

Moffli: szép lassan összeszedem, mire is akartam reagálni. :-)
Szóval szerintem ezzel a pancsival nincs semmi gond. Biankának volt egy időszaka (pár nap), amikor üvöltött a kádban. Nem tudom, miért, mert egyébként szeret pancsizni. Így kb. 2 percig tartott a fürdés. De szerencsére, mostanában megint szereti. :-)

Kép
jandrea

Vickybabe! én Mátéval négy hónaposan kezdtem el a hozzátáplálást pedig Ő is anyatejes volt. Almával kezdtünk. Egy két falat és annyi. Aztán jött a barack, krumpli. Anyatejjel keverve, hogy jobban csússzon. Mindig délelőtt kell adni az új dolgokat, hogy ha bántaná a pocakját akkor ne éjszaka következzen be a hasfájás. Pár falattal kezdtük aztán ahoyg igényelte növeltem az adagot. Majd egy szopit leváltottunk kajával. És így tovább és így tovább.

Máté az este annyira köhögött, hogy végighányt mindent....a párom elment kolozsvárra, hétfőn este ér haza....tök jó. Beteg gyerek, plusz nincs melegvíz mert elromlott a bojler ma reggelre. Klasz kis hétvége lesz...Estére meg vinnem kel Petrát UH-ra. Oylan jó, hogy rendes szomszédaim vannak mert segítenek Mátéra vigyázni és be is visznek kocsival az UH-ra, hogy ne kelljen buszozni a lánnyal.

Vickybabe! Enikő! Jöttök majálisra keresztúrra? Lesz Alma együttes meg pónilovaglás stb stb:)
katuska79

Viki

Köszi amit írtál, de gondolom vissza olvastad amit írtam arról, hogy hogy magam alatt voltam amikor megtudtam, hogy babás vagyok megint.
Most már a párom is örül, hogy visszatért a jó kedvem.
Azért bízunk benne, hogy ő már kislány lesz, bár a Joelnél is azt mondták az első uh-on, hogy kislány a 2. uh-on már a fiút erősítette meg a doki.

A Joel etetés elmaradt, mert vissza aludt a lelkem.
Most jutott eszembe, hogy már kb 1 hete iszom megint a Laktoherb teát, lehet az miatt fáj neki, de akkor már másnap fájt volna a hasa nem?
manocskak

Andrea! ült a hordozóban és aludt míg engem kínoztak:)

Mágnes! én tuti mennék vele családostul Győrbe!!!!! És jogos a kiborulásod, én is szoktam kiakadni, hogy már megint más a fontosabb....gondolom neked is nagy segítség lenne ha egy kicsit elvinné Annát játszótérre, hogy kettesben lehess nyugodtan Bencével, hogy egy kicsit lepihenj. Nincsenek a környéken más gyerekek akikkel lehet bandázni? Úgy a játszótérre is könnyebb eljutni...már ha oylanok, hogy felérik ésszel és segítenek! Nekem nagyon nagy szerencsém van, hogy itt mindig mindenki figyel a másik gyerekére ha kint vagyunk az utcán. Máté után meg ugye állandóan rohanni kell amit babakocsival nehéz kivitelezni, de mindig van kint lelkes apuka anyuka aki utána fut és elkapja a grabancát.
katuska79

Katuska, nem hiszem, hogy megyünk, Levi még kicsi hozzá, úgysem értékelné...majd jövőre!

Móni, nálunk akkor kezdődött pár hetesen a pocifájás, amikor elkezdtem a laktoherbet, gyorsan abba is hagytam. Úgyhogy lehet, hogy attól van :roll: Drukk a kislányhoz!!!!!!!!!

Andi, hová fogtok járni jógázni? A padmába? Én is tervezem, de még nem voltunk, majd számolj be!

Csöre, talán sötétedett kicsit, nem tudom...attól függ, hogy esik rá a fény :roll: Zazához kitartás...na majd modnom is a páromnak, mert neki meggyőződése, hogy ha 6-7 év van a gyerkőcök között, akkor minden tökéletes. Én nem szeretnék ennyit, főleg hogy 40-hez közeledve már nem akarok szülni...

Mágnes, jaj nagyon átérzem a helyzetet! Én rájöttem, hogy milyen mázlista vagyok, párom sokszor itthonról dolgozik, és ha fél6-kor ér haza, már kivagyok, hogy milyen soká jött...próbálj nyugodtan beszélni erről vele, lehet csak nem veszi észre magát...

Kép
vickybabe

Mi nálunk azért jó a helyzet, mert, ha a párom olyan helyre megy még akkor is szokott minket vinni, ha épeen dolgozni megy, nem én kérem ,bár van amikor én is kérem, hogy mehessünk, de van amikor magától kérdezi, hogy van-e kedvem menni vele akár még a Joellel is.
De ha a fiuk itthon vannak és a Joel éppen előtte evett akkor rá merjük bízni a fiukra őt és mi ketten megyünk el akár vásárolni is.

mágnes
Én mennék vele hiszen elférnétek a kocsiban nem?
A számítógép nem foglal el egy teljes hátsó ülés.
Legyél szerintem egy kicsit határozott, hogy ti is mennétek vele legalább egy kicsit kimozdultok.
manocskak

Katuska:
Sajnos esélytelen ,hogy vele menjünk, mert az unokatestvére is megy vele, és ráadásul céges autóval megy, ami 2 személyes...
Itt az házban vannak gyerekek, akikkel játszani szokott Anna, meg Anyukák, de tegnap már annyira fáradt voltam, hogy arra sem volt energiám ,hogy felöltöztessem a 2 gyereket ,és lebaktassunk...
A játszótér meg.... Anna után menni kell, mert óvatos, és nem mer egyedül mászni, hintázni, ez meg Bencével nem megy... A barátnőm pedig szintén ennyi idős kisifúval van "megáldva",ráadásul kismama...

Vicky:
próbáltam mondani neki, nem akarok veszekedni sem, de mindig elintézi azzal, ha látja, hogy mérges vagyok a késő hazaérkezésért, hogy ne legyek sárkány.... :?

Móni:
Simán lehet a laktoherbtől, én tegnap írtam, hogy valósínű emiatt kell felhagynom a hozott anyatejjel. Bence nem bírja ezeket a teákat. És azért lehet, hogy csak másnap fáj a pocak, mert gondolom akkor kezdődött a hatása, akkor ért azanyatejbe..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hanna! Forever-es aloét használtok?
De ügyes Olivér!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vickybabe: szerencsém van, itt a kerületben (XV. , tőlünk 10 perc séta) van rá lehetőség. Ide jártunk szülésfelkészítőre és kismama jógára is.

Kép
jandrea

Vicky! Nagyon édes a kiscsibészed!
Beteszek ide is egy cikket! Persze mindenki úgy csinálja, ahogy akarja!
Gregor Judit védőnő, babamasszázs-oktató
Kismama magazin
2007. 06. 11.
A kisfiam nemrég múlt négy hónapos. Sajnos kezdem észrevenni, hogy már nem elég neki a tejem. Éjszakánként sokszor felsír, és napközben is egyre türelmetlenebbül várja az evéseket. Almát, őszibarackot adnék már neki, hogy jóllakjon, mert nem vagyok tápszerpárti. A védőnőm viszont azt mondja, inkább tápszerpótlást adjunk, a gyümölcslevekkel és gyümölcspépekkel várjunk a betöltött hatodik hónapig. (L. Kinga)
Köszönöm bizalmát, amivel hozzám fordult! Az anyatej mennyisége gyakoribb szoptatással bármikor növelhető, ezért azt tanácsolom, ne hagyja „türelmetlenkedni” a kisfiút, hanem tegye mellre mindig, amikor éhesnek látszik. A gyakori éjszakai ébredés oka a fogzás kezdete vagy fejlődésbeli ugrás is lehet. Az sem lényegtelen szempont, milyen a kisfia súlygyarapodása. Ha jó, akkor valószínűleg nem éhség áll a nyűgösködés hátterében. Ha kezdetben jó volt, de egy ideje már nem az, akkor gondolja végig, milyen tényezők játszhatnak ebben szerepet (gyógyszerek, betegség, családi problémák).

Én sem vagyok „tápszerpárti”, de az tény, hogy a tápszer összetétele a legmegfelelőbb az anyatej után a baba számára, a gyümölcsök bevezetése korai volna. Ha a gyakoribb szoptatás sem hozza vissza a tejet néhány napon belül, próbálja meg szoptatási tanácsadó segítségével kideríteni az okát, hiszen magától, minden ok nélkül nem kezd fogyni a tej. Egyébként a kevés anyatej is nagyon fontos a babájának, ezért, ha mégsem tudná növelni a mennyiségét, mindig szoptatás után adja a pótlást. Azt is tudnia kell, hogy a pótlás tovább csökkentheti az anyatej mennyiségét.

Mágnes! :( Lehetnénk közelebb, néha nekem is hiányzik a társaság és a kimozduás. Mostanában a kimozdulás nekünk is csak a telek vagy háznézegetésben merül ki. Ennél többre nem futja. Meg nagyon nehéz is 2 gyerekkel felkerekedni és bárhová eljutni.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Katuska! Hol lesz ez pontosan? Szeretnék menni!
Máténak jobbulást! Nem lehet könnyű most neked! Ha valamiben tudunk segíteni szólj!
Na igen! Többek között én ezért nem nagyon tudok kimenni levegztetni a gyerkőcöket! Mert nem tudok a kicsire is vigyázni és a nagy után is rohanni! Már alig várom, hogy kertes házba költözzünk!

Manócskák! Én is drukkolok, hogy kislány legyen!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

És ma olyan depis hangulatban vagyok, hogy legszivesebben bőgnék!
Szegény gyerkőcökhöz sincs türelmem! :(

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok! Most jutottam ide. Ádám épp elaludt.
Lányok! Nagyon sajnálom a rosszkedveteket, meg a magányt. Nagyon dühítő és elkeserítő tud lenni, mikor minden a nyakatokba szakad. (mintha a gyereknevelés csak a nők dolga lenne) Néha én is majd megőrülök, hogy nincs kihez szólnom egész nap Ádámon kívül. Nálunk is sokat dolgozik apa. Délutáni magánórák, hogy felturbózza a fizetését. De annak úgy örülök, hogy igyekszik a fürdetésre hazajönni, meg este Ádámmal foglalkozni.

Hanna: Nagyon édes a kiscsibész! Milyen erős! Mit plázázol? Olivérnek valami kis csini ruhát? Vagy magadnak?
Vicky: Milyen nagy már Levi! Nagyon helyes pofija van.
Andi: kaptunk időpontot május 26-ra kontrollra. Ti mikor mentek?

krisz78

Krisz: Mi 14:10-re megyünk. És ti?

Kép
jandrea

Akkor megint találkozunk! :D Mi 14:00-ra kaptunk időpontot.

krisz78

Krisz: :lol: Tök jó!!!!

Kép
jandrea

Ameddig elmentünk a piacra teleírtatok mindent!

Viki! Csodaédes Levente! Hozzátáplálás: Én azt tanultam és azt tanítottam a anyukáknak, hogy csak szopi. Az anyatej elég. Aztán saját magamon is beláttam, jó lenne néha a víz a melegben, mert akkor óránként szopizna. Sajna néha a hely nem adott.
A belvárosi séta a szopira nem alkalmas. Persze Olivér nagyívben kiköpte a vizet. :(

Mágnes! Én is így vagyok, mint te. Laca reggel elmegy, este 8-9 körül jön haza. Hétvégén is melózik. Annyi a különbség, hogy nekem csak O. van. Néha én is kivagyok, bőgök, de átlépem és elmegyek sétálni.
Éjszaka vasalok, főzök, nappal csak Olivérrel vagyok.
Alvásigényem már csak napi 3-4 óra. A szemem olyan, mint egy távol keletinek. Ez van...

Katuska! Azért neked nagy szerencse, hogy ilyen szomszédaitok vannak. Itt sem menne ez. :(

Szopigondokkal küzdőknek:
http://www.kismamablog.hu/babazas/szoptatas/keves-a-tej

Krisz! Olivérnek veszek. Magamnak semmit. Ameddig ilyen dagi vagyok, nem vagyok hajlandó ruháért pénzt adni.

Bocs, ha kihagytam valamit, de annyit írtatok.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Igaz én 8 hós korára jutottam el oda, hogy a tízorai már teljesen gyümi volt és az ebéd is már elég jól alakult!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

ezt nem ide akartam elküldeni! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Mágnes! :( :( pedig milyen tuti jó lett volna kirándulnotok. Már láttam magam előtt ahogy Győr szép városában a ragyogó napsütésben fagyiztok Annával egy cukrászdánál:(
Igen valóban nehéz két gyerekkel játszózni menni mert Máté hiába ügyes és mászik mindenre bátran akkor is ott kell lenni mellette mert Ő meg túl "szeles" és meggondolatlan....képes a kismotorral legurulni a csúszdán ha nem vagyok résen. Ráadásul szófogadatlan és ha elrohan akkor vissza se néz. Sőt ha rászólok, hogy álljon meg csak azért is rohan tovább.

Enikő! Hát az elágon lesz! mint minden évben :wink: Még jó, hogy ott laktok:) Már alig várom, hogy Mátét felhajítsam egy pónira:) (Pátét a Mónira)

Vickybabe! nem is Levinek kell élveznie (bár szerintem tetszene neki is) hanem a legjobb az ilyen gyerekprogramokban, hogy végre legálisan részt lehet rajtuk venni és nem néznek hülyének mit csápolok az apróságok közt:) meg jó egy kicsit zajos eseményre menni emberek közé. Annyit vagyunk a négy fal közt...

Megnézem hány köbméter gyöngykavicsot hordott már el Máté....utána kötöttem a kisbiciklinek a traktor utánfutóját és most fel alá hordja az udvaron vele a kavicsot. Lehet kiküldöm szórjon a kátyúkba is. :lol:
katuska79

Katuska? Hol? Melyik elágnál? Én még sosem voltam! :oops:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Lányok, elköszönök a hétvégére, mindjárt utazunk Férjem szüleihez.
Jók legyetek!
kisbogacs

kisbogacs
Kellemes és balesetmentes utat kívánok.

Jövőhéten szerdán megyek a dokihoz.
Ma hívtam föl őt és mondtam neki, hogy miért nem tudtam elmenni a kontrollra, és aztán mondtam neki, hogy úgy néz ki, hogy megint babát várok.
Ő kérdezte, hogy a teszt pozitív lett-e és, hogy mi a szándékunk.
manocskak

Kriszti:
jó utat és kikapcsolódást nektek!

Manócskák:
És mit mondtál a dokinak? Meglepődött vot a hangja? :lol:

Olyan jó illat van, elkészült a meggyes piskóta! Esküszöm, kívánósabb vagyok, mint terhesen voltam.... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

mágnes
Azt mondtam a dokinak, hogy igen csináltam egy tesztet ami pozitív lett, és kérdezte, hogy megtartjuk-e én azt mondtam, hogy igen.
Azt éreztem a hangján, hogy meglepődött, de remélem nem fog lecseszni, hogy ilyen korán vállalok be még egy babát.
manocskak

Csajok! Sajnos ez az élet rendje :( Apa reggel el, este vissza :( Apus 7-kor megy el, 7-8 között ér haza, hétfőnként 9-10 felé :( Igaz, itt a két nagy, de azért nagyobb dolgokat nem akarok rájuk bízni... akkor sem, ha tudom, mi annak idején mi mindent megcsináltunk 7-8 évesen.
Sőt, az van, hogy egyre többet bevállalok, hogy Apus élvezhesse a gyerkőcöket is... akkor is, ha ezt annyira nem veszi észre. Vagy igen, nem tudom.

Ma végre felmostam az étkezőt, a konyhát, az előszobát, meg főztem egy fincsi csirkehúslevest :) Jöttek a szüleim, plusz az öcsém Annája ebédelni. Ma még meg akarom csinálni a teraszt. Saci elég sokat aludt, hagyott dolgozni :) Mostanában 3-4 óránként eszik, ezzel elégedett vagyok. Tegnap este annyira aranyos volt :) Ő ugye egy cicivel jól lakik az esetek 99 %-ában. Este kiszívta cici 1-et, kiköpte, nézett rám tátott szájjal, én meg visszanyomtam ugyanazt. Erre szoppintott kettőt, kiköpte, nézett rám angyali szemekkel, tátott szájjal. Eljátszottuk vagy 3-szor, mire rájöttem, hogy azt akarja mondani: "OK, látom, hogy ez is cici, de adjál nekem egy telit, mert ez üres." :oops: :lol: :lol: :lol: Olyan hihetetlen türelmes volt, majd megzabáltam :D

Na, megyek, babázok vele egy kicsit, mert veri a csörgőjét :D

Csöre
csöre74

Móni: jó, hogy megmondtad a dokinak! NE félj, hogy lecsesz, semmi köze hozzá mikor vállalsz babát. A te életed, a te tested a döntés a tiéd és a párodé az orvos maximum szakmai szempontból tehet javaslatokat arra, hogy minél biztonságosabb legyen a baba kihordása.....de véleményeznie nem kell, nem feladata!
Örülök, hogy már vidámabb vagy:-) Szuper jó lesz , hogy újra babád lesz....sok örömötök lesz a bébikben az biztos!

Mágnes: megértelek!!! Egyszer ülj le a férjeddel de ne akkor amikor balhé van és megint későn ment haza....olyankor dumáljatok amikor éppen kerek minden! Mond el neki őszintén hogy ez így gáz..............
A magam részéről sajnos tele vagyok rossz tapasztalatokkal...és nem is hiszem hogy a sok beszélgetés mindig meghozza a várt hatást (nálunk sem hozta) de mindenképpen megéri megpróbálni. Csak ne a balhé hevében mond neki az úgy nem elég "ütős", szerintem.........

Kriszti: jó utat, vigyázzatok magatokra meg egymásra:-))

KépKép
peni

Na újra itt! Voltunk baba-mama jógán. Jó lett volna, ha az én kislányom nem kezd nyüszögni, hogy ő bizony álmos. Így lemaradtunk a feléről, de azért néztem, ahogy a többiek csinálják. Az elején babamasszázs van, ruhában. Utána egy rövid relax és utána végülis torna együtt a babával. Nagyon tetszik, el fogunk járni minden héten, de sajnos jövő hét péntek máj.1, így csak két hét múlva lesz. Remélem a legközelebb kislánykám is végig ébren lesz és végig tudjuk csinálni. Ja... és azóta is itt alszik rajtam a kendőben. Hogy miben fáradt el ennyire..... már két órája alszik... persze a kiságyban ritkán produkál ennyi alvást napközben! :-)

Kép
jandrea

Mágnes! piskótát akarunk!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Móni! nem hiszem el, hogy a dokidnak ez az első iylen esete a praxisában....nálunk a családban is előfordul iylen:) nővérem két lánya is gyorsan jött egymás után és a bátyámék első két gyermeke is ilyen rapid babák voltak:) Kicsit jobban oda kell figyelni magadra és jól feltölteni a raktárakat! Erre nagyon ügyelj most!

Megjártuk Petrával az UH-ot. Nem nagyon tetszett neki, hogy be lett zselézve a lobonca... a csípőjére azt mondta a dokinéni, hogy gyönyörű szép magas csípő, hosszú combú csajszi:)

Képzeljétek tesóm apukám tavalyi osztálytalálkozóján készült képeit kiegészítette szövegekkel power pointban hogy vicces legyen és elküldte. Oylan szép emlék! Bár sírva néztem végig de akkor is úgy örülök neki!!!!
katuska79

Enikő! hááát én csak egy elágot tudok. Keresztúr központban van minden évben! Akkor ezek szerint nem Ti vagytok azok akik reklamálnak, hogy nagy a zsivaj ilyenkor az esti utcabál miatt! :D :D
Mindjárt megkeresem neked a programot!
katuska79

katuska79

A férj hazaér a munkából és a három gyermekét pizsamában találja a kertben, a sárban hemperegve játszanak, körülöttük üres kekszes dobozok, chipszes zacsik, üdítős dobozok mindenhol szanaszét.A feleség autójának az ajtaja tárva nyitva, csakúgy mint a kert bejárata, a kutyának nyoma sincs.
Amikor belép a házba még nagyobb rendetlenség fogadja. Egy csillár leszakadva törötten hever a földön, a szőnyeg a falhoz gyűrve. A nappaliban a tv teljes hangerővel üvölt és mindenhol szanaszéjjel ruhadarabok és játékok hevernek. A konyhában a mosogató dugig edényekkel, az asztalon és a tűzhelyen ételmaradékok, a hűtő ajtaja tárva nyitva, a kutyakaja szétszórva földön, egy törött pohár az asztal alatt, kis kupac homok az ajtó mögött...
Egyből rohan fel a lépcsőn (átgázolva a további játékokon,ruhadarabokon és egyéb akadályokon)aggódva keresi a feleségét, attól tartva, hogy valami baja esett.A hálószoba felé vezető úton észreveszi, hogy a fürdőszoba ajtaja alatt ömlik ki a víz a folyosóra, bent csuromvíz minden, a WC papír legöngyölítve, borotvahab és fogkrém a tükörre kenve...

Most már rohan a hálószobába felkészülve a legrosszabbra.És a feleségét ott találja az ágyban...édesen összekucorodva, egy könyvvel a kezében, aki észrevéve, hogy megjött, felnéz és mosolyogva megkérdi tőle:

- Szia drágám, hogy telt a napod?

A férj dühösen nézi:

- De mi a fene történt ma itt?

A feleség ártatlanul:

- Tudod mindennap, amikor hazajössz a munkából, meg szoktad kérdezni hogy mi a f..szt csinálok egész nap?

Férj még dühösebben:

- Persze,... ÉS!

Ekkor a feleség édesen rámosolyog:

- HÁT MA NEM CSINÁLTAM SEMMIT!!!! "
katuska79

Lányok, viszérre (annak iszonyat fájdalmára) tud valaki gyors kezelést? Eddig nem volt ilyenem :(

Hétvégére elköszönök, valszeg nem leszek, vendégek lesznek. Jó hétvégét mindenkinek!

Csöre
csöre74

Katuska: ez állati jó volt, jót röhögtem rajta...és hát ismerős a vázolt "csatatér", kutyánk nincsen de a többi nagyjából stimmel. :lol: -gondolom nem csak nálunk hasonló a tájkép időnként.

Csöre: szerencsére nem vagyok otthon viszér témában......sajnálom, fáj? A lábadon jött ki? Hallottam már, hogy ez nagyon fájdalmas........ :cry: .

KépKép
peni

Katuska! Nagyon jó ez a vicc! :lol:
Köszi az infót! Képzeld közbe bedobtak egy tájékoztatót a postaládánkba. 5-dik éve lakunk itt, de még sosem voltunk ezen a majálison. És nagyon úgy néz ki, hogy már nem is leszünk!

Csöre! Felszíni vénáról van szó? Szerintem Orvos! Nekem annak idején nem felszínire SP54-et adtak.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!!

Na, amíg sül a lasagne, körülnézek itt. Jó hír:párom kiverte a dilit, és mégis haza tud jönniiii!!!:)

Köszönöm a sok támogatást! Ha máskor nem, ilyenkor azért felnézek hozzátok!!

Köszönjük a sok dicséretet! Noi becenevet én sem hallottam még.:) Párom találta ki, azóta vhogy bennem maradt. Tudjátok, sms-ben ez mégis csak rövidebb, mint Noémi.:)

manocskák:sajnálom Joel pociját! Remélem már jobban van! Én is várnék 1-2 napot, és ha nem múlik, akkor kezdeném el újra az infacolt. Drukk, hogy most kislány lapuljon a pocakban!

Kisbogacs:sajnálom a rosszullétet, remélem már elmúlt!

Hanna:igazi kisfickó Olivér!!!Édeees!!!

vickybabe: Levi is gyönyörűűűű!Micsoda helyes pasik lesznek belőlük, már most irigykedem!!
Köszi a tippeket!!
Én is néha elgondolkodom, nem lehetne-e fél éves kora előtt is már a kis gyümit megkóstoltatni vele? Persze először csak a levét. Nekem is folyton azt lesi, mit eszem, aztán kacag nagyokat, mikor mondom, hogy majd nemsokára te is eheted.

Mágnes :sajnálom, hogy a te párod is keveset van otthon. Főleg 2 gyerekkel. Azt hiszem én jobb, ha befogom a számat.:S Remélem megoldódik, és végre időben hazajár!

Jandrea:köszi a választ a keresztelőről!!

katuska:sajnálom, hogy Máté nem javul! És persze, hogy ilyenkor romlik el vmi! Még jó, hogy a szomszédokra számíthatsz, ritka! Örülök, hogy minden ok volt az uh-on! Bombázó csajszi lesz belőle!!
Nagyon jó ez a kis történet, és tanulságos.

Csöre:olyan jót mosolyogtam ezen a cicizős eseten!Ahogy elképzeltem....Édes egy teremtés!

Rólunk:holnap megyünk a kiscsajnak névnapi ajándékot venni, ami egy járóka lesz. Ma körbenéztem a 3 bababoltban, ami Sopronban van. Hááát, vagy megveszzük a gagyit 13 ezerért, amiben alig fér el, és tuti még 1 gyereket nem bír ki, vagy megvesszük a 23 ezreset, amit tök jól össze lehet kicsire csukni, masszív, és tökéletes lesz később dühöngőnek, és a tesónak is félretehető. Páromnak még nem mondtam a kínálatot, kíváncsi vagyok, melyik mellett dönt.:)

Szép hétvégét mindenkinek!!!

Kép
moffli82

Gyerekek gyönyörűek :lol: :lol: :lol: :lol:

Depi
Muszáj kizökkenni a hétköznapok szürkeségéből... Kitalálni valamiolyant, ami jólesik az ember lelkének...

Naptej
Tapasztalat... 30 fok, tengerpart... nagyon jó volt a Nivea babanapozója... :wink:

Szopi-tápszer
Nem kell annyira félni a tápszertől, nem az ördög műve :wink:
Nálunk a hozzátáplálás is megy... alma, barack, krumpli, répa, banán...
Már husit is ettünk...
A tejpépeket is nagyon szereti Alex :wink:
Vendég

:wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.08.19 18:13-kor.
Vendég

Moffli: örülök, hogy jó hangulatban vagy, ez érződik az írásodból. Helyes, fel a fejjel, minden meg fog oldódni!!! Lasagnet sütsz? ÉN is nagyon szeretem...nyam-nyam.

Zétény tegnap kapott először 1 kiskanál almalevet....hát nem volt nagy sikere. Azt mondta a gyerekdoki hogy mivel ő csak tápszert kap régóta gyümölcslevet adhatok neki délelőtt....mondjuk ezt 1 hónapja mondta amikor temészetesen nem adtam. Tegnap először egy kis mokkás kanálnyit aminek a felét persze kiköpte....
Nem kell szerintem elkapkodni ezt a hozzátáplálást....mostmár jövő héten Zétény 4 hónapos és megkóstolta az almát...de nem tetszett neki...nem eröltetem, majd most 2 naponta megkóstoltatom vele....aztán szerintem mi is 5 és fél 6 hónapos korára jutunk majd odáighogy 1 kaját gyümölccsel ki tudjunk váltani.
SOmának adtam olyan 4 és fél hónapos kora körül almát....ő úgy ráugrott, üvöltött érte...imádta. Érdekes hogy 2 tesó milyen különbözően reagál új ízekre....

Valamelyik nap megkóstoltam ezt a táspzert, hát csajok ez ritka ocsmány.....ez egyszerűen keserű. Nagyon car íze van....

KépKép
peni

Viki: tényleg evett már húst ALex? Mit szólt hozzá? Tetszett neki? AZ én nagyobbik fiam imádta a húst, igaz most is.....legszívesebben a rántott húst is fasírttal enné.....
Úgy emlékszem ő olyan 8-10 hónapos volt amikor húst evett először.....nem is tudom talán 8 hónapos........

KépKép
peni

Sziasztok.

moffli
Azt hiszem kezdek rájönni, hogy mi lehetett a baj.
Mivel nekem hányingerem volt nincs kizárva, hogy nem-e az miatt.
Mi is reméljük, hogy most már kislány lesz.

Szerdán délután megyek a dokihoz, majd megírom akkor, hogy mi volt.
Ma már egyre többet fordul keresztbe a Joel, olyan jó pofa, kidugja a kis lábát a rács között és mivel van ott egy kis fotelágy annak a háttámlájára teszi föl a lábát.
Még egy jó hír, megellett a másik kecskénk is neki is két gidája lett és ráadásul két nőstény. :D :D
Már csak egy kecskének kell megellenie.

Holnapra kéne valami meglepit csinálnom a páromnak, névnapja lesz.
Sütök valami finom sütit azt hiszem neki. :D :D
manocskak

Sziasztok!

Vicky: Jaj, nagyon édes kispasi Alex! Micsoda tengeri állatai vannak! Szuvenír Dél-Amerikából?
Vicky, lenne egy kérdésem: Mikor áll vissza normálisan szülés után a menstruációs ciklus? Nem szeretem ezt a kiszámíthatatlanságot.

Moffli: :D Örülök, hogy jobb kedved van! Jó vásárlást!

Peni: akartam már kérdezni, hogy áll a nyomozás? Vagy már le is zárták, nem keresik a pasast?

Naptej: nem volt Babe a patikában, így a DM-ben vettem Nivea gyereknaptejet. 50 faktoros ez is.

krisz78

Vcrane: jajj, a mosolygós kép zabálni való! És a macskás is!!! Mi is próbáljuk megismertetni Manót Bélával (szürke, félvad házimacs, aki néha nálunk múlatja az időt :D ), de eddig inkább a macskára tett mélyebb benyomást Viola, mint viszont :D

Naptej: Viola bőre szépen barnul- pedig szinte mindig árnyékban van és szórt fényt kap csak. A nagymama kávékrém színű bőrtipusát örökölte (ritka csinos kiskunsági csaj lehetett valaha :) )A krémektől üvölt (szegénynek minden más szempontból roppant érzékeny a bőre, így állandóan mindenfélével kenjük :cry: ), szóval én eddig még nem szántam rá magam, de kéne...

Upsz, elkezdődött az üvöltés... megyek... :D

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Krisz: mivel feljelentést tettem hivatalból "nyomoznak", szerintem semmit nem csinálnak............
Azt mondták, hogy ilyen esetben 1 hónap a nyomozási szak...utána értesítenek, gondolom küldenek majd egy levelet, hogy lezárták a nyomozást....vagyis a nagy semmit.....
MOndjuk nem is tudom mit lehetne nyomozni egy ilyen esetben... :roll: .
A rendőrök akik kijöttek amúgy iszony unott fejjel járkáltak itt, nem is értették, hogy mi bajom van....végülis nem történt sérülés.....kapjátok be gondoltam magamban... :oops: :roll: .
SZóval semmi............

MOndok egy jobbat: ma voltunk a rendőr napon a felvonulási téren. A nagy fiam imádja a rendőr autókat meg a rendőr motorokat....elmentünk hogy be tudjon ülni meg ilyesmi.....
A téren több ezer rendőr volt...beöltözve díszruhában. Vettünk a gyereknek egy lufit egy másik helyen meg egy buborékfújót....egyik helyen sem kaptunk számlát...a buborékfújon még véletlenül sem volt magyar nyelvű leírás de egy szó sem........Mindez a rendőrnapon!!! Nem vicces?? -vagy szomorú inkább?? Nem is tudom.

KépKép
peni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: