Sziasztok!!
Na, amíg sül a lasagne, körülnézek itt. Jó hír:párom kiverte a dilit, és mégis haza tud jönniiii!!!:)
Köszönöm a sok támogatást! Ha máskor nem, ilyenkor azért felnézek hozzátok!!
Köszönjük a sok dicséretet! Noi becenevet én sem hallottam még.

Párom találta ki, azóta vhogy bennem maradt. Tudjátok, sms-ben ez mégis csak rövidebb, mint Noémi.
manocskák:sajnálom Joel pociját! Remélem már jobban van! Én is várnék 1-2 napot, és ha nem múlik, akkor kezdeném el újra az infacolt. Drukk, hogy most kislány lapuljon a pocakban!
Kisbogacs:sajnálom a rosszullétet, remélem már elmúlt!
Hanna:igazi kisfickó Olivér!!!Édeees!!!
vickybabe: Levi is gyönyörűűűű!Micsoda helyes pasik lesznek belőlük, már most irigykedem!!
Köszi a tippeket!!
Én is néha elgondolkodom, nem lehetne-e fél éves kora előtt is már a kis gyümit megkóstoltatni vele? Persze először csak a levét. Nekem is folyton azt lesi, mit eszem, aztán kacag nagyokat, mikor mondom, hogy majd nemsokára te is eheted.
Mágnes :sajnálom, hogy a te párod is keveset van otthon. Főleg 2 gyerekkel. Azt hiszem én jobb, ha befogom a számat.:S Remélem megoldódik, és végre időben hazajár!
Jandrea:köszi a választ a keresztelőről!!
katuska:sajnálom, hogy Máté nem javul! És persze, hogy ilyenkor romlik el vmi! Még jó, hogy a szomszédokra számíthatsz, ritka! Örülök, hogy minden ok volt az uh-on! Bombázó csajszi lesz belőle!!
Nagyon jó ez a kis történet, és tanulságos.
Csöre:olyan jót mosolyogtam ezen a cicizős eseten!Ahogy elképzeltem....Édes egy teremtés!
Rólunk:holnap megyünk a kiscsajnak névnapi ajándékot venni, ami egy járóka lesz. Ma körbenéztem a 3 bababoltban, ami Sopronban van. Hááát, vagy megveszzük a gagyit 13 ezerért, amiben alig fér el, és tuti még 1 gyereket nem bír ki, vagy megvesszük a 23 ezreset, amit tök jól össze lehet kicsire csukni, masszív, és tökéletes lesz később dühöngőnek, és a tesónak is félretehető. Páromnak még nem mondtam a kínálatot, kíváncsi vagyok, melyik mellett dönt.
Szép hétvégét mindenkinek!!!