Sziasztok, jó reggelt!
Hú, Gegi mekkora nyálbuborékot tud fújni

Tényleg Mesire hasonlít

Zsófi meg milyen nagy
Szépek vagytok!
Dettyk - hát ez már így van, nem jó sehogy sem

Most még jó, de azon kell parázni, mi lesz, ha már nem lesz jó - nálunk is dettó ez a helyzet
MOndjuk Gábor munkahelye relatíve stabil, bár pályázatokból tartják fenn magukat, de lehet tudni, hogy még egy évig biztosan működik, aztán meg ha vége lenne, akkor segély. Bár eddig minden problémás helyzetből kievickélt a szervezet.
De azért van persze hitelünk is
És ha nem tudnék elhelyezkedni szeptembertől, amire reális esély van, akkor 60 000 FT-ból kevesebből kell megélni, az viszont nem jó. Bölcsőde itt nincsen.
A kávéról le fog állni a szervezeted. Pár hét után nem is fogod érteni, hogy miért kellett eddig az ébredéshez
Kaqk - bundáskenyér... Már régóta nem ettünk

MIndig tettünk rá sajtdarabokat anno.
Emma nagyon ügyes a bilizéssel, szerintem ő lesz a bajnok ebben
Rólunk - tegnap elmentünk a Baumaxxba. Vettünk még két ribizlit (fehér- meg feketeribizlit). Ezen a borzalmas napos helyen, homokos talajon kevés csapadékkal kevés növény érzi magát jól. Viszont a ribizli az egyik
Csak valamivel meg kell majd védeni a töveket, mert Neo lepisili
Meg vettünk egy szélforgót Rugónak - amit a Kékesen kapott, az már kezdett szétesni. És most szélforgó-akció volt, láttam a katalógusban.
Nagyon szereti
Ez mintha stabilabb is lenne, fából van a nyele és a levelei nem egyenként vannak rögzítve. No, hátha tovább bírja.
Irina -
OFF
hát, úgy ment, ahogyan várni lehetett. Ez az a tanszék volt, ami egy intézethez tartozik. Én intézeti vonalon érkeznék, a tanszékkel komolyabb kapcsolatom nincsen. Az intézet viszont rosszul áll fokozattal bíró oktatók tekintetében - momentán a BA-indítás is veszélybe kerülhet, ha még egy képzetlent felvesznek. A tanszéken, akit kinéztek erre az állásra, az meg csak abszolutóriummal rendelkezik. Az intézet nem akarja, a tanszék meg makacskodik, én meg ott állok középen
Így aztán hallgathattam a tanszékvezető sirámait, de ez legyen a legnagyobb bajom. Az önéletrajzot átadtam, az álláshirdetéseket figyelem. Ahová egy kis esélyem is van, be kell adnom, sajnos nincs mese. Mondjuk szavazni intézeti szintem szavaznak a pályázatokról
A találka után még volt egy programom, mert egy régi barátnőmnek volt a védése. Oda beestem még, pontosabban a fogadásra

Pezsgőzni meg palacsintát enni

Na, ott bemutattak egy, az egri fősulin dolgozó tanszékvezetőnek is, akiknél szintén van esély egy státuszra. Szegről végről ismertük is egymást, mert egyszer egy országos vizsgálatot vezetett, és benne voltam a debreceni kollektívában

Na, küldtem neki is egy cv-t.
Na, amennyit ezzel szenvedek
A szegedi konfiba nem tudom, hogyan tudnám belegyömöszölni a témámat. De azért jó lenne elmenni:)
Most "röviden" ennyi. Várom, hogy a fiúk felébredjenek. Aztán szerintem el kell menni bevásárolni. Elfogyott a tej, joghurt, Túró Rudi, puding. Kenyeret is kell sütnöm délelőtt
Meg megnézzük a százasban a bili-kínálatot
Szép napot, V.