A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Péterkének jobbulást! :(

Mi se Bajnaitól tesszük függővé a tesót. Tegnap kérdeztem Zsoltitól, hogy „de nem baj, hogy akkor már csak 1 év gyed lesz?”, másfél évesen talán be is adnám bölcsibe, Szelit nézve, persze lehet, hogy ő nem lesz még érett rá. Azt válaszolta, hogy nem azon a fél éven fog múlni... :) Ő most még nem kész rá anyagilag, neki ez fontos (Bika), de szeretne tesót ő is! :D

Fú, de büdi van...

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok !

Elszállt amit írtam :evil: :evil: :evil:

Regi : elvileg 6,5 - 7kg a kocsi de nem tudom pontosan mert mindenhol mást írnak. Ma megy a párom érte majd este teszek képet meg megírom pontosan hány kg. SZerintem ennyiért megérte főleg úgy, hogy az új ára 40000 és ez meg 2 napot volt használva és 14000 vettem.

Kakq : nagyon cuki a szandi. Sajna nekünk nagy de a barátnőm akinek a fia fiatalabb mint Ádin enki jó mert neki keskeny hosszú lába van.
Esetleg nem lesz még ilyen kedvező árban szandid 21-es méretbe ?

Kérdés
Kinek hogy alszik a gyereke napközben ? ( sötétben vagy félhomályban )
Ki hogy vezette be a tejet reggelire ? ( bölcsibe lesz tej, kakó illetve karamell reggelire )

Nálunk mindenk oké. Ádinak jönnek a szemfogai. Egyik alsó már áttört éjszaka a másik áttört mert szegény felszírt nögyött is kettőt de aludt tovább. Ja és reggel volt egy kis vérfolt a lepedőjén is.
Fütyi téren is alakúlink. Két oldalt volt neki és este fürdésnél az egyik oldal kifakadt.
Fürcsi után öltözésnél megnéztem neki és ami ott volt még az finoman kinyomtam neki. Ne fáj neki hála és így kitisztúlt az egész.

Na lépek megyek pakolok kicsit.

Mindenkinek szép napot !
20200310173350

Na látszik gyorsan gépeltem marha sok a hiba. Bocsika :roll: :roll:
20200310173350

Regi persze nem is gordonkától kell függővé tenni, hogy ki mikor vállalja be a 2. babát, csak most szerintem sokan elgondolkodnak a dolgon :roll: én speciell nem tudom elképzelni Péterkét bölcsiben :oops: de ez személyes ügy tudod.

Egyébként meg töredékébe kerül Áron baba Péterkének, pici ruhácskák vannak, babakocsi van, autósülés van, tejci ingyen, csak a pelus kerül pénzbe, meg a kencék, amik bosszantóan drágának tünnek. 1 popsi krém, 1 fürdető több volt mint 1000 ft, kérdem én, mi a francnak fizessük ki azt a kurv@ sok TBt?????
A boraxatum 433 ft vény nélkül, vénnyel 100 ft olcsóbb :shock: bakker, ez igen!

Panndi elmentél szülni titokban????

Vindo vasalás:-) nálunk tesómmal 5 év van köztünk, no comment!

A mi éjszakánk is érdekes volt, amikor épp ébredt Áron, megjelent Péter is :shock: lehet összebeszéltek :roll:

Heni
KépKép
heni81

Még pár most készitett fotó aztán eldugulok, mert még kedvet kaptok a tesóhoz:
Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Kimegyünk, mert Szeli kész van, fekszik a kanapén, gondolom álmos, főleg, hogy megkapta a cumit, mert nehezen viselte, hogy takarítok... :?
Elpakoltam, rend van! :) Port töröltem és porszívóztam, a többit szerintem majd ha alszik... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Helló!

Gratulálok kismamik.. :) Olyan szép látni,és olvasni benneteket. :) Szopival is rendben,ez annyira jó!!

Heni: lehet azért nem kér Áronka,mert már megette a napi adagját. azt nem értem igaz,miért akarsz még éjjel 2kor is adni cicit,de majd vissza olvasok és megtudom :wink: (még nem jutottam visszafelé olvasásig) megérkezett az U.U? már elég rég elküldtem,remélem oda ért. :)

Regi:te melyik fajta szójás tejet veszed? múltkor vettem a dm-be valami ökosat,annak volt mellék íze,de ez olcsóbb .viszont vettem most a tescóba alpysok-vagy milyen márkát baromi húzos,próbának vettem,de az annyira finom.viszont sokkalom az árát :( valami köztest nem tudsz?

Bocsi lányok,hogy nem voltam. De mindig beosztanak valamit a fiúk. Beninek állandóan az utcán való biciklizés jár az eszében.Hol kint vagyunk a szomszéd anyukával és vigyázunk rájuk,elég sok autó járkál mostanában az utcában,pedig eddig csöndes volt :shock: vagy hármasban felpattanunk és megyünk cangázni,ez a du. program nagy részt. de. ovi,akkor főzés,délben alvás,ekkor nekem hol a ruhák hol a kajálás utáni harctér elpakolása attól függ,vagy amit épp kitalálnak anyuék a dolgom,utána meg a fiúk.este vacsi aztán fürcsi-hancúr stb. és alvás.mostanában csak 9körül alszanak el,én előbb eltudnák :roll: reggel 6kor kelnek. Beni képzeljétek egyedül lemegy a boltba.múlt 7en meg elvittem usziba,tegnap volt a második alkalom és nagyon jól ment.az oktató is meglepődött,hogy mennyire gyorsan megtanulta s ráérzett.szóval nagyon sok dolog történt vele az elmúlt 2 hétben.
Domika meg esett egy nagyot az unokatesójánál.vigyáztak rá míg elmentem a nődokihoz,vissza értünk és hopsz neki egy földön levő nagy vázának :( olyan lett az arca-szeme alja mint egy bokszolónak. már hála javulóban elég szépen eltünt a kékség.akaratos nagyon,és semmiből nem akar kimaradni.
Röviden ennyi most.. :)

T.köszegi:Domi nálunk félhomályban alszik napközben. .:)

Olvasok vissza.. :)
varga tünde

Heni, Te tényleg nagyon ügyes vagy két gyerek mellett :lol:
Én nem bírom a tempót :lol: Látom, Áron is kékben nyomul, akár a bátyja:)

Na, összeszedem a pucér alféllel motorozó gyereket és felöltöztetem végre.
Képzeljétek, a motorja első kerekét felemeli és berreg hozzá 8)
Nagyon laza gyerek.

Kép
vindolanda

Heni édik!!!!! nézegettem a képeket a múltkor,apa meg rám szólt,hogy : ne nézegess kisbaba fotókat,nehogy beinduljon az ösztön .. :D :D nem akar harmadikat.. :D :D
varga tünde

Utólag :Heni! Boldog születésnapot!

Irina, boldog névnapot!

niki72:pihengess csak.. :) vigyáz a pocak lakódra. :)

panndi?

kaqk nagyon ügyes Emma. száraz pelus éjjel már fél éve :shock: hamar lesz szobatiszta tök jó.. :)
varga tünde

KTimi nálunk félhomály van napközben alváshoz, egy sötétitő van csak a szobájában, redőny nincsen, igy teljesen nem tudunk sötététet csinálni, de szerintem nem is kell.

Mi a tápit higitottuk pár hónapja tejjel, aztán tápi elmaradt.

Heni
KépKép
heni81

Itt-itt, nem szülök :(

Bár sokszor hiszem azt, de Fruzsi köszöni szépen, jól érzi magát odabenn. Mondjuk amennyi csokit kap mostanában, nem csodálom, hogy nem akar kijönni :lol:

Zsófi világosban alszik teljesen , ráadásul míg feküdnöm kellett, rászoktunk, hogyitt alszik lenn a nappaliban. Ugye nem kelhettem fel, ezért ez volt kényelmes, hogy ő is itt alszik, én közben tudok tévézni, olvasni, netezni, aztán így maradtunk :)

Tejet meg forralva kapta az elején, de semmi különleges bevezetés nem volt, én amúgy sem vagyok az az óvatos és aggódós anyuka :oops:
Vendég

Sziasztok!

Vagyok.

Isten éltesse az elmúlt napok Szüli és Névnaposait!

A képek nagyon szuperek jó nézegetni őket. :D :D

Kicsit ki buktam a héten azért nem jöttem még most a hétvégén
lesz egy nagy beszélgetésünk a zurammal szegénynek valami hibádzik legfelül de ezt majd később leírom részletesen..

Amúgy jól vagyunk leszámítva,hogy kicsikkel orvosnál voltunk a hétem
mert Ildike csalán kiütéses lett Karcsikának meg ekcémája lett kaptunk rá fenistil cseppet és már oké.

Később jövök.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Halihó,
na, ma mi is 6-kor keltünk, mármint Ádi, ráadásul üvöltve, cicit kérve (pedig a reggeli szopikat már pár napja leépítettük, erről ennyit). Az elmúlt időszakban ilyen 8-fél 9-es kelésekkel kényeztetett el minket (de még ébred éjjel), aztán most ez. Frankó volt, főleg, hogy 1 után feküdtem le...

Henikém: vágy az lenne bennünk gyerekre, nem az a gond, és mire megszületne, Ádi is nagyobb fiúcska lesz már, de jelen pillanatban se a férjemnek, se nekem nincs fix állásom (határozott idejűink vannak), költözni akarunk, vezetnem kell megtanulni (ezt muszáj, mert rettentő sokat hiányzott Sanyi a mhelyéről Ádi betegségei alatt, mert ő hozott-vitt minket). Én ide (mármint ebbe a lakásba) még egy gyereket nem szülök, ezt már többször leírtam, ez szent fogadalmam. Annyira rosszul viseltem lelkileg az első hónapokat (részben anyám, részben Ádi betegségei miatt), hogy ezt még egyszer nem fogjuk megismételni. Úgyhogy még minimum hónapokig nem téma a baba. A munkahelyemen is (ha véglegesítenek) szakindítások függenek attól, hogy be tudnak-e számítani engem, nem tolhatok ki velük, hogy azonnal elhúzok szülni (persze ez az aspektus nem döntő, a véglegesítésem viszont igen, mert amíg legalább egyikőnknek nem biztosabb az állása, addig nem merünk babát vállalni).
A képeiden ezek a gyönyörűségek persze nagy kedvet csinálnak a dologhoz, az tény.
Meg hát az is fontos, de ezt mind tudjátok, hogy nekem nagyon nehéz (volt) Ádival, és nincs kizárva, hogy a következő baba sem lesz egyszerű eset. Úgyhogy még emiatt is várakoznék picit, minél nagyobb lesz Ádi, annál jobb (én viszont nem fiatalodom, úgyhogy sok itt a korlátozó tényező).
Pusz, megyek dolgozni, nemrég dőlt ki a pufimanó.

Kép
Kép
irina

Irina, sajnalom a korai kelest...azert hihetetlen, milyen energiad van... :roll:
Horcsog.... :( remelem nem komoly a problema nalatok...sajnos minden pasira rajon az otprec neha....igy vannak osszerakva..ok meg ezt mondjak rolunk.. :) Remelm, sikerul megoldanotok..

Itt volt a doki, sikerult kiharcolnom, hogy a hetvegere tartsak fonn a szobamat, ha hetfoig nem lesz semmi, kiirnak. Ez nagyon megnyugtato szamomra, jo tudni, hogy nem kell vegigmennem a torturan, ami a felvetellel jar.. nem szivesen teszik, kell az agy, nemhiaba rugjakki a kismamakat 6 oraval a szules utan... :roll:

Na, mindegy, legalabb ma este egyutt lehetek a kis angyalkammal es a parommal, aztan meglatjuk....ez is valami.. :?
Vendég

Megküzdöttem a felmosásért (is)... Szeli nem akart aludni, így nekiálltam. Folyton útban volt, és a vödröt akarta tologatni. Visszasírom azokat a takarításokat, amikor Szeli Anyunál volt, lehet, hogy jövő héten megbeszélek vele egy napot...

Nekem akkor lett fülbevalóm, mikor én is szerettem volna (talán 5 éves lehettem), Anyuval együtt lyukasztattunk (illetve lövettük), én bátrabb voltam! ;) Semmilyen rossz emlékem nincs róla, nem is fájt, és büszke voltam magamra! :D

KTimi! Szeli félhomályban alszik nappal.
Konkrétan fűrészporos tapéta van ragasztva az ablakra, míg nem lesz függöny... :lol: (Egyébként a nappaliba meg a konyhába már sikerült megvenni, és nagyon olcsón varrták, ismerős vállalkozó varrodája! :))

Szeli továbbra is csak kortyolja akár a tejet/kakaót, akár a szójatejet/csokis v. vaníliás szójatejet, mennyiséget nem iszik belőle (max 1 deci, de inkább pár korty), jobban szeret vizet inni. Joghurttal pótolom a tejtermék-bevitelt neki...

Heni! Ha rajtam múlna, már terhes lennék! ;) De Apa beleegyezését muszáj megvárnom... :roll:
Ezeken a képeken szerintem hasonlít az arcuk! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Niki, ez a hat óra szerintem durva :shock: Én a wc-re alig tudtam vonszolni magamat, nem hogy kocsiba szálljak és hazamenjek :shock:

Irina, hát, ilyenkor én azzal vigasztalom magamat, hogy a gyermek nappal hátha jó sokat alszik, három órát is akár. Néha bejön, néha meg másfél óra után kipihenten ébred :roll:
Sajnálom. Igyál egy naaaagy kávét, és mindent bele :!:

Hörcsög - remélem, zöld ágra vergődtök azért :? Az már igaz, néha rájuk jön az öt perc :wink:

Tünde - már épp hiányoltalak. Beni akkor nagyon ügyeske lehet az úszással.
Apu úszómesterként dolgozott, meg oktatással foglalkozott húsz évet (de csak egy kisebb heves megyei strandon...), így nekünk elég hamar meg kellett tanulni úszni, a bátyáimnak még úszómesteri vizsgája is van.
Velük jártam én is a strandra, ha dolgoztak.
Nyitás előtt meg után nagyon jó volt az üres medencében :roll:

Ja, és Gyurta Dani, mikor kicsi volt, úszkált ott a medencében, mert a szüleinek volt nyaralója ott. Mikor nagyobb lett, adott autogramot is apunak.

Alvás: hát, vagy világosban, vagy félhomályban. Redőny nincs, és az egy szem szobában sokszor nekem is dolgom van.

Rugó életében először átsétált a negyedik szomszédban lévő kisboltba. Ment a szódákat pakolni. Persze, mikor oda akarok menni, akkor nem érünk oda. Aztán megfogta a boltoslány kezét :shock: és az udvaron játszott (nem volt vásárló addig). Ott volt a kisfiuk is, Sanyika (Irina :wink: ), meg csúszda és egyéb játékeszközök. Hazaugrottam bezárni a lakást, és fel sem tűnt neki.
Ő is ügyeske volt.

Kép
vindolanda

LÁnyok!
Szerencsére Zsuzsu nagyon büszke az 1 fülbevalójára. :) És megbeszéltük, h még egyszer meglátogatjuk a nénit a másikért is. Úgyhogy úgy látom azért nem olyan tragikus a helyzet.

Irina!
Sajnálom a reggeli ébredést. Biztosan rosszat álmodott Ádi.
Megértem, h most még nem szeretnél Ádinak kistesót. Mindig is csodáltalak, h milyen ügyesen viselted a közel 1 évig tartó nehézségeket.

Vindolanda!
Magára vasal Apa? Ez igen! :)
Örülök, a jól sikerült éjszakának! Hát igen, ha már csak 1x ébred a gyermek éjjel az már szuper dolog. És tényleg hozzá lehet szokni. Ugye nálunk Zsuzsu az ébredős. De ma csak 1x kelt. És ugye volt már rá példa, h végigaludta az éjszakát.

Regi!
FElmosni gyerek mellett szerintem lehetetlen. Mindig oda kell menniük, ahol éppen vizes még a padló...

Timi!
Nálunk is félhomályban alszanak a gyerekek napközben.

Niki!
Örülök, h hétvégére haza tudsz menni. Így tényleg jobb. Hátha legközelebb is sikerül így megoldani.
6 óra után mehet a frissen szült kismama? Hát, nem semmi...

Heni!
Szépek vagytok. És a jelek szerint Áronka álombaba.
De jó, h Péterkének alakul a hasa!

Na megyek főzni, teregetni, amíg alszanak...

Puszi
Gica

Kép
gica1

Igen, 6 ora...amikor terhes lettem Raniaval, olvastam a tajekoztatot, amit kaptam, es azt hittem elirtak.... :roll: :lol: Aztan apa mondta, hogy neeeeem.....
Ezek az angol nok nagyon szivosak am.... :roll:
Vindo, ugyes Rugo, egyedl boltol....nemsokara elkuldheted vasarolni.. :lol: Ti egyebkent hol laktok pontosan?
Gica, edes Zsuzso, hogy ilyen buszke a fulbevalojara! :lol:

Varom apat, kb 1 ora mulva er ide ertem, mert a baratnoomnek ma jott az anyukaja, es felvitte a repterre. Mar uton vannak hazafele.
Vendég

Vasalás is kész! :) Szeli még alszik... :)

Tündi! Megnézem...
Kétfélét szoktam venni: alpro, meg asszem Joya, nálunk ezeket lehet kapni. Az egyik 440 körül van, a másik talán 50 Ft-tal drágább, asszem az alpro az olcsóbb. De nem vagyok benne biztos. Az ízesítettek meg még drágábbak, a legdrágább a gyümölcsös, na, olyat még nem vettem...
Valóban baromi drága, de 4 napig isszuk általában. Én alapvetően azért vettem, mert a tej savas, ez meg lúgosít, és állítólag jó a fogyókúra szempontjából (mármint a lúgosítás), aztán rászoktam... :?

Vindo! Szeli is szokott egykerekezni! :lol:

Hörcsög! Na, ne máááár... :( Mesélj!!!

Niki! Akkor most tuti, nem kell visszamenned a kórházba... ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Gica! Felmosást úgy oldottam meg, hogy utána zoknit és nadrágot cseréltem! :lol: Először szandit akartam ráadni, de annak meg koszos a talpa, meg amúgy is leveszi bent...

Kép

Kép
regcsiken14

Mi is együtt mosunk fel... Zsófi kiabál, hogy a víz habos, meg mutatja, hogy ott is, ott is mossak fel, mert még koszos :lol: Meg persze ő is felmos :)
Vendég

Rugó békésen elszenderedett a Belga "Csoki" című számára. Ma ez jött be neki :roll:

Felmosás: hát... alvás közben történik, vagy ha Gábor itthon van. Ha egyedül vagyok és Rugó is fenn, akkor beültetem a babakocsiba, és onnan nézi végig azt a 10 percet :roll: Viszont a kert locsolása szinte lehetetlen feladat vele. Mindig beletotyog a vízsugár útjába.

Niki - hát, mi Db. mellett egy faluban élünk, de korábban benn laktunk a "városban". Amúgy mind a ketten heves megyeiek vagyunk, így kéthavonta felpakolunk, és irány hazafelé, mert a komplett rokonság arrafelé lakik.
Egyik bátyám van még a környéken, de náluk is két kisgyerek van, így az ég világon nincsen semmi segítségünk. Ami egyrészt jó, másrészt rossz.

Tegnap este egy olyan angol cikket kellet fordítanom, amiben meg volt említve Swindon. A kaszinókról szólt az írás 8) Nem is tudtam, hogy Ti ilyen nagy szerencsejáték-központ vagytok 8)
Amúgy van ott egyáltalán kaszinó???

Regina - :lol: Vajon hol látták az egykerekezést???

Gica - akkor sínen vagytok fülbevaló-ügyben :wink:

Kép
vindolanda

Heni: annnyira szépek vagytok!!!!! és milyne aktívan forumozol!!! :lol:
Gica: fülbevaló :( , de ha rálett hogy megint menjetek..akkor hátha nem olyan rossz! :D

Vindo: vasalás :lol: Sajna ahhoz a munkához Gastro-s háttér kellett..csak ezt nem tudták előre eldönteni :evil: jövőhéten is megy eddig 3 interjúra....csak ne tartana heteking, hónapokig a döntés :( Sajna az ír munkából nem úgy jön a pénz ha jön ahogy kellene..és rengeteg tratozásunk/hitelünk van... :cry: De majd csak megoldódik... :lol:

Niki: ez a 6 óra nagyon durva..de császárosokat csak nem????
mész haza?? de jó!!!

K.Timi: ezek a szandik a herbáriás boltunkból maradtak meg. Ez az utolsó pár darab..a baráti családi körben elfogyott a többi..emmánka tartottunk meg egy sort.Sajnálom hogy nem lett jó.. :(
Emma félhomályban alszik! a tejcsit mi is tápszerhez kevertük..majd fokozatosan emeltük a tej arányát. Próbáltuk csak tejjel ( forralt friss tejet kap a piacon veszük) de az íze nem jött be..ezért kellett a tápszerhez keverni..meg így megvan az adag!

Hörcsög:???

KépKép
kaqk
Debrecen

Ááá, mi porszívózni is együtt porszívózunk, meg mindent :) Ma hazajöttünk a boltból, letettem a kosarat az előszobába, ő meg egyesével odahozott nekem mindent a konyhába, és mondta, hogy liszt, répa, krumpli, sajt, stb :) Annyira szeret segíteni, csak ki ne neveljem belőle :wink: Meg kapott a Sparban az új pontgyűjtő akcióban két hupikék törpikét, nagy volt a boldogság :lol:
Amikor meg mostam, és tettem be a ruhákat, mondta, hogy melyik kié: apáé, anyáé, Ófié :lol:
Vendég

Jaj, Heni, gyönyörűek a fiaid :)
Vendég

Panndi: ennyi mindent mond??? megőrülök...Nagy segítséged van..Emma is ilyen...igen vigyázzunk ki ne neveljük belőlük....habár kicsit így lassabban haladunk :wink: Ófié :lol: :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Vagyok :D !

Vindo, igazad van, van olvasnivaló rendesen, csak reagálni nem tudok :oops: . Bence szobájában van a gép, a héten totál kitakarítottam, kiselejteztem minden sz...rt, most olyan tuti rend van, hogy Pankát nem engedem be :wink: , mert addig tartana, ha alszik, akkor viszont ezer dolgom van :roll: .

Meg egy kicsit ki is voltam bukva a napokban, elegem lett az állandó egyedüllétből, nem magamnak szültem két gyereket, segítség nélkül, mert tudom, hogy nem vagyok a türelem mintaképe :oops: . Úgy éreztem, csapdában vagyok, mert apának muszály dolgoznia, így viszont a héten 1 napot :!: találkozunk, és ez már hónapok óta így van :cry: . Se este, se reggel senki, hogy segítsen fürdetni, altatni, iskolába rohanni, és kicsit besokalltam...leginkább attól, hogy a hugom is sokszor rámbízza a gyerekeit, ha azonban én kérném meg, neki mindig dolga van, mert az ő párja hazajár délben enni, neki addigra főzni kell, délutánonként néha órát tart stb., szóval én csak örüljek :evil: ...Áááá, hagyjuk...Azóta jobb, ettem csokit, fenébe fogyókúra :twisted: ...
Az országban uralkodó helyzet is idegesít, pedig már híradót sem nézek...tőlem már semmit nem tudnak elvenni :cry: . Egyre nagyobb szarban leszünk, mert csak a kiadásaink nőnek, a bevételünk egyre csökken :evil: ...
Na befejeztem a hisztit :roll: ...

Heni, én az elején egy mellből szoptattam, jópár hónapos volt már, mikor áttértünk két mellre, mert kevés volt már neki a mennyiség.
Gyönyörűek a gyerekek, imádom a képeket :D ! És tényleg nagyon laza vagy :wink: , két gyerkőc mellett netezni :D ! Nagyon jó gyerekek!!

Gica, második menetben minden rendben lesz a fülbevalóval :D !

Ébredés, hát nálunk nem a gyerekek a ludasak, hanem én :evil: . Normál esetben 1/2 6-ra van beállítva a telefonon, de tegnap 1/4 6-kor, ma pedig 5-kor ébredtem :evil: ...

Niki, de jó, hogy fenntartják a helyedet, akkor most biztosan nem kell visszamenned :wink: !

Hörcsög, mi a baj? Én még egy pasival sem találkoztam, amkinek minden rendben lett volna felül :wink: :roll: ...

Fülbevalóm 13 évesen lett, azt kértem szülinapomra.

Alvás, kis túlzással félhomály 8) ...

Felébredt :roll: ...nem kényeztet sok alvással, úgyhogy :arrow: ...
dettyk

Heni: én is mindig egy mellből szopiztattam emmát..csak mikor már apadni kezdett akkor vettettük be a másikat is!

Dettyk: ismerős sajnos a pénzügyi helyzet. :( Mi is így vagyunk.
a másikat meg sajnálom.. :(

KépKép
kaqk
Debrecen

Juj de örülök
Kép
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Emma gyönyörű :)
És én csak ámulok a hajától :shock:
Vendég

Nagyon megy nekem mostanában ez a laptető :lol:

Igen, Ófi sok mindent mond, tegnap a cirkuszban is csak ámult, és mondta magától, hogy teve, póniló, stb :) A kutyánálk ragadt le egyedül, nem hajlandó azt mondnai, hogy kutya, csak azt, hogy vav. Pedig mi sosem beszéltünk vele "baba-nyelven", hanem mindent nevén neveztünk rendesen. Jaa, és pár hete végre tisztáztuk, hog a néniknek puncijuk, a bácsiknak kukijuk van, és volt, hogy sétáltunk, és akkor az utcán meglátott egy bácsi, és mondta nekem, hogy anyaa, bácsi. Mondtam, hogy igen, ott egy bácsi. Ő meg lázasan bólogatott, és hozzátette, hogy kuki :lol:
Vendég

Nagyon megy nekem mostanában ez a laptető :lol:

Igen, Ófi sok mindent mond, tegnap a cirkuszban is csak ámult, és mondta magától, hogy teve, póniló, stb :) A kutyánálk ragadt le egyedül, nem hajlandó azt mondnai, hogy kutya, csak azt, hogy vav. Pedig mi sosem beszéltünk vele "baba-nyelven", hanem mindent nevén neveztünk rendesen. Jaa, és pár hete végre tisztáztuk, hog a néniknek puncijuk, a bácsiknak kukijuk van, és volt, hogy sétáltunk, és akkor az utcán meglátott egy bácsi, és mondta nekem, hogy anyaa, bácsi. Mondtam, hogy igen, ott egy bácsi. Ő meg lázasan bólogatott, és hozzátette, hogy kuki :lol:
Vendég

olvasgattam, de most nem tudok reagálni. tegnap voltunk dokinál minden ok, már olyan kis baba szerű. van keze lába :) és az UH-n a doki akárhogy forgatta az fejet mindig egy szív alakban látszott :) ki tudja mit akart üzenni vele.
Sajnos képet nem kaptam.....

KépKép
KépKép
fleur

Na, én is rakok képeket, aztán talán irány a Baumaxx :roll:

Kép Kép Kép Kép

Emma nagyon kis jólfésült lány és csinos :D

Kép
vindolanda

Emma igazi kis fotómodell :wink: :lol: .

Rugó pedig nagy zsivány, főleg az első képen tuti az a mosoly :wink: :D !

Az előbb elfelejtettem leírni, hogy 2. napja nem iszom kávét, csak csokiitalt, és nem vagyok idegbajos :oops: 8) . Lehet, hogy a kávé is ludas volt a hangulatingadozásaimban :? ...majd meglátjuk...így azonban fáj a fejem és 60 körül van a pulzusom :? ...

Én is dobok képet, ha már ilyen napunk van :wink: :
Kép Hülye alvás, félig ülve 8)
Kép Asszem' ez még nem volt :oops: : a parkban :D
Kép Reggel az ágyban :D
Kép :D
dettyk

Gyerekek kint rohangálnak az esőztető alatt :shock: , az előbb pedig levelibékát mentettek :D .
Megyek átöltöztetni Mancit 8) :arrow: ...
dettyk

Dettyk - a kávéról én egy olyan fél éve szoktam le. Előtte is alacsony volt a vérnyomásom, és most is béka s....e alatti értékeket mérek (pl. 90/50 :shock: , bár a pulzusom meg mindig magas volt). De a kávéfőzés maceráját nem sajnálom, meg mintha jobban is aludnék, mint korábban.
10 évig ittam :roll:

Képek szuperek, látszik, hogy nagy az összhang a gyerekek között :D

MOst még annyit, hogy az anyagi helyzeteteket meg egyéb gondjaidat sajnálom... :(

Gyere gyakrabban, és írd ki magadból :arrow:
Majd megpróbálunk megvigasztalni :wink:

Megyek, fürdetnem kell :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, köszi :D . Félre ne értsetek, tudom, hogy máshol sem fenékig tejfel, csak ez az állandó egyedüllét a gyerekekkel, a segítség hiánya buktatott ki teljesen :roll: . Persze majd kiírom, ha olyanom van :arrow: , és jobb lesz :D .

Most például Manci nem akar aludni :evil: . Tegnap is ezt csinálta, pedig már 1/2 2 óta bulizik, ilyenkor már álmos szokott lenni :roll: ...
dettyk

Újra itt.

Írtam oda.

Képek nagyon jók. :D :D

Detty!
Na én aztán áttudom érezni a gondod mintha én írtam volna.
Csak annyi más,hogy a zuram ha a gyerekeivel lehetne inkább horgászni megy vagy puszira dolgozik.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sz6ép napot :)

dettyk!
enyém gyerekek tegnap este kaszinóztak :evil: este 9 volt mire elaludtak :( már kissé idegbajos voltam és bezavartam Robit csapo szét köztük :)
De ügyes vagy a kávéval :) Panka és Bence olyan édesek :)
s írd ki ide v. oda ha ideg vagy :wink: kicsit megnyugtat :)

Gica!
ügyes Zsuzska .) Míra úgy üvöltött h. csak na :) pedig Ő akart fülbevalót :) mióta benőtt azóta mondogatja majd 5-6 évesen szeretne újra :) kíváncsi vagyok :)

Panndi!
eszméletlen sokat beszél Zsófi :)

Timi!
nálunk félhomály van csak a függöny egyik fele van ehúzva :) Míra is így aludt,a bölcsiben is egyszerűbb volt megszokni/beszokni ilyen szempontból .)

ma du. itt volt nálunk egy cserfes nagydumás fantasztikus hangú szépség :) mini buddha öcsikével aki olyan nehéz,hogy anyáját nem írigylem :) s szuperanyukájuk meg egy csúcs csaj :)
na ki voltak :) ha Robi kiszűri a képeket teszek fel :)

:arrow:

KépKép
viranka

Jövök gyorsan.
Emma valami gyönyörű!
Rugó csodás kispasi a képeken... és milyen jólöltözött mindig ;-) Nálunk szinte az összes forgalomban lévő ruha teljesen le van harcolva :shock:

Dettyk: a fotóidról mindig olyan meghittség sugárzik, annyira szeretem őket... látszik, mennyire szeretitek egymást.
Az egyedüllétről: nagyon együttérzek Veled, bár én nem voltam soha ilyen nehéz helyzetben. Komolyan nem is értem, hogy bírod (fizikailag, pszichésen is)... látni már az alagút végét (idénymunka ez a férjednél?)? És ha visszamész dolgozni, hogy lesz?

Hörcsög: írj, ha van időd, szerintem nagyon érdekel minket, mi van Veletek (ha gondolod, odaátra).

Niki: na végre, örülök, hogy némi empátiát mutattak Feléd. Ideje volt.

Vindo: örülök nagyon, hogy Rugó megkedvelte a sétát és felvette a kapcsolatot más humán lényekkel is ;-)))))
Kávé megvolt, de hiába ;-) viszont tényleg aludt 3 órát Ádi délután, úgyhogy tudtam kicsit haladni (holnap tömbösített órákat tartok, tiszta maratoni futás ;-)). Nem is írtad, mi volt tegnap a tanszéken??? (Vagy csak nem láttam volna...?)

Gica: cuki a kicsid, jó, hogy ilyen pozitívan fogja fel a dolgot :-)))

Regi: nagyon bírom azt a precizitást, ahogy beszámolsz a dolgok állásáról ;-) A tej nálunk is vegyes sikert arat, a kakaó meg nem nagyon jött be.

No, mennem kell. Puszi Mindenkinek!
És tessék jelentkezni, ritkán írók! Kiskolbi pl.???
[/b]

Kép
Kép
irina

Sziasztok

Viranka: Mesiék voltak! :D ??

Dettyk: Nem vagy ezzel egyedül! Totál ki tudok bukni én is pedig csak egy gyerekem van :roll: :oops: Szépek a gyerekek :D

Vindo: Rugó imádnivaló és nagyon jó képű!

Fleur: De jó hogy minden rendben van szívecskével :wink:

Lmóni:???

Panndi: Ófi annyra cuki lehet ahogy beszél :D

Mi jól vagyunk de nem tudom mi van Petrussal eddig nem telt el nap hogy ne essen egy hatalmasat.Simán szalad a szőnyegen és egyszer csak pofára esik :? Lehet nem emeli a lábát eléggé :roll:

Kép

Kép
agica1126

Most csak két fotó :)

Kép Segítettem Apának tüzet rakni!

Kép Zsófi szalonnát süt :)
Vendég

Halihó!

Csak gyors életjel. Jól elfáradtam. Holnap suli, így ma robotoltam egész nap.

Képeket azért jól megnéztem. Eszméletlenek. Kalapos Angyalka, csuris Panka és a gyengéd bátyus, a huncut Rugó, szalonnát sütő Zsófi, édesek nagyon.

Hulla vagyok, már megyek is. Bocsánat.

Jaj, Viranka, tőled akartam már régen kérdezni, hogy az akup. hogyan jött be? Vezetted már a kocsidat?
dmaggie

Jó reggelt :D !

Szombat van, és megint kidobott az ágy :roll: ... Legalább elindítok egy mosást, mire a gyerkőcök felébrednek, aztán indulás Pilisre, itt vannak a debreceni rokonok :D ! Nagyon szeretjük őket, csak sajnos ritkán találkozunk. Este pedig hazahozzuk apát, 1 teljes napra :roll: ...

Vindo, ezek szerint lehet ilyen alacsony vérnyomással élni :wink: ...megnyugodtam :D . Enyém is az, meglátjuk, mi lesz hosszú távon kávé nélkül...az a baj, hogy délutánra elég gyakran megfájdul a fejem, ez kávéval orvosolható volt-eddig 8) ...

Basszus, felébredt Panka :? ...
Akkor majd folytatom... :roll: ...

Hörcsög, nálunk ilyen esetekben a foci játszik :roll: ...

Viranka, nem tudom, mi van pár napja, de 1/2 9-nél hamarabb nem hajlandó aludni :evil: ...és látod, már anyázik :wink: :lol: ...és ez a bajom, hogy szívesen átadnám az apjuknak, hogy most te jössz, csak nincs itt :roll: ...
Jujj, de jó nektek :D !!! Nagyon várjuk a képeket a kicsi kocsiról is, a vendégekről meg pláne :D ! AKIK SZINTÉN RÉGEN JELENTKEZTEK BE :wink: :lol: !!

Irina, köszi :D , én is imádom az ilyen pillanatokat, persze néha van műbalhé és sikítás is 8) .
Szerintem pont az a bajom, hogy nem látom az alagút végét :cry: . Alkalmi munkavállaló most a párom, sehol nincs itt a környéken munka...és ha szeptemberben visszamegyek dolgozni-ha visszavesznek- el sem tudom képzelni, hogyan oldom meg :shock: ...ha nem vesznek vissza, akkor pedig anyagilag nem fogjuk bírni :? . Próbálok arra koncentrálni, hogy előttem áll egy hosszú, szép, nyugodt nyár, az utolsó, amit itthon töltök, ki kellene élveznem 8) :D ...de annyira parás vagyok, hogy így nehéz lesz :roll: ...

Ágica, tudom, tudom :roll: :D ...Panka is sokat esik pofára, ha szerencsénk van, puhára, de volt már beton is :roll: ...

Panndi, gyönyörű Zsófi, és nagyon ügyes :D ! És van haja :D !!
dettyk

Maggie!
2,5 kgot fogytam,tegnap kihagytam a szúrást :) jobb programom volt :) kocsit nem vezettem még,mert a biztosítóhoz tegnap sikerült elfaxolnom a papírt és nem szeretnék büntetést,h. miért is nincs biztosítás a kocsin :?

Dettyk!
vissza fognak venni,vissza fognak venni :)

Ágica!
Petrusom remélem nem szenved ma balesetet :wink: ez sajna egy ilyen időszak,de hidd el túl lesz rajta :)

no akkor a képek :)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

:arrow: mert már itt áll mellettem és hiszti van :(

KépKép
viranka

Viranka, Mesi: micsoda képek!!!!!!!!!wowowowo Zsófi igazi nagy lány és milyne szöszke....ahogy eteti Bálót :lol: Gegi...ahogy vigyorog!!!!! :lol:

Panndi: szalonnasütő Zsófi...nő az a hajacska..csatot bírja??, :lol:

Rugó: kis huncut!!! :wink:
Dettyk: a gyerekeid....csak ámulok :oops: annyira édesek... :lol:

Ágica: sajnálom Petra eséseit!

Olyan büszke vagyok!!!! Kislányom mostmár sorozatban reggel , és déli ébredés után száraz pelus és pisi, kaki...és utánna éljenzünk és nagyon boldog és kis büszke.......pelustakarékos!!!! :lol: :lol:
Este apa fiubuliban volt..és nem apával fürdött...annyira hiányzott neki...és az elalvás is csak f10 kor sikerült....de szerencsére tartja az elalvássegítő mentességet! :wink:

Holnap apósékhoz megyünk..ott alszik délben...kiváncsi leszek megy e segédeszköz nélkül??? és utánna lesz e pisi?? viszük a kisbilit....ha már megszokta...akkor .......

megyünk bundikenyeret enni!!!!! :lol: :lol: :arrow:

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok, jó reggelt!

Hú, Gegi mekkora nyálbuborékot tud fújni :shock: Tényleg Mesire hasonlít 8) Zsófi meg milyen nagy :shock:
Szépek vagytok!

Dettyk - hát ez már így van, nem jó sehogy sem :roll: Most még jó, de azon kell parázni, mi lesz, ha már nem lesz jó - nálunk is dettó ez a helyzet :roll:

MOndjuk Gábor munkahelye relatíve stabil, bár pályázatokból tartják fenn magukat, de lehet tudni, hogy még egy évig biztosan működik, aztán meg ha vége lenne, akkor segély. Bár eddig minden problémás helyzetből kievickélt a szervezet.
De azért van persze hitelünk is :roll:
És ha nem tudnék elhelyezkedni szeptembertől, amire reális esély van, akkor 60 000 FT-ból kevesebből kell megélni, az viszont nem jó. Bölcsőde itt nincsen.

A kávéról le fog állni a szervezeted. Pár hét után nem is fogod érteni, hogy miért kellett eddig az ébredéshez :wink:

Kaqk - bundáskenyér... Már régóta nem ettünk :roll: MIndig tettünk rá sajtdarabokat anno.
Emma nagyon ügyes a bilizéssel, szerintem ő lesz a bajnok ebben :lol:

Rólunk - tegnap elmentünk a Baumaxxba. Vettünk még két ribizlit (fehér- meg feketeribizlit). Ezen a borzalmas napos helyen, homokos talajon kevés csapadékkal kevés növény érzi magát jól. Viszont a ribizli az egyik :D
Csak valamivel meg kell majd védeni a töveket, mert Neo lepisili :?
Meg vettünk egy szélforgót Rugónak - amit a Kékesen kapott, az már kezdett szétesni. És most szélforgó-akció volt, láttam a katalógusban.
Nagyon szereti :oops:
Ez mintha stabilabb is lenne, fából van a nyele és a levelei nem egyenként vannak rögzítve. No, hátha tovább bírja.

Irina - OFF
hát, úgy ment, ahogyan várni lehetett. Ez az a tanszék volt, ami egy intézethez tartozik. Én intézeti vonalon érkeznék, a tanszékkel komolyabb kapcsolatom nincsen. Az intézet viszont rosszul áll fokozattal bíró oktatók tekintetében - momentán a BA-indítás is veszélybe kerülhet, ha még egy képzetlent felvesznek. A tanszéken, akit kinéztek erre az állásra, az meg csak abszolutóriummal rendelkezik. Az intézet nem akarja, a tanszék meg makacskodik, én meg ott állok középen :?
Így aztán hallgathattam a tanszékvezető sirámait, de ez legyen a legnagyobb bajom. Az önéletrajzot átadtam, az álláshirdetéseket figyelem. Ahová egy kis esélyem is van, be kell adnom, sajnos nincs mese. Mondjuk szavazni intézeti szintem szavaznak a pályázatokról :roll:
A találka után még volt egy programom, mert egy régi barátnőmnek volt a védése. Oda beestem még, pontosabban a fogadásra :roll: Pezsgőzni meg palacsintát enni :roll: Na, ott bemutattak egy, az egri fősulin dolgozó tanszékvezetőnek is, akiknél szintén van esély egy státuszra. Szegről végről ismertük is egymást, mert egyszer egy országos vizsgálatot vezetett, és benne voltam a debreceni kollektívában :roll: Na, küldtem neki is egy cv-t.
Na, amennyit ezzel szenvedek :wink:

A szegedi konfiba nem tudom, hogyan tudnám belegyömöszölni a témámat. De azért jó lenne elmenni:)

Most "röviden" ennyi. Várom, hogy a fiúk felébredjenek. Aztán szerintem el kell menni bevásárolni. Elfogyott a tej, joghurt, Túró Rudi, puding. Kenyeret is kell sütnöm délelőtt :lol:
Meg megnézzük a százasban a bili-kínálatot :lol:

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Ja, az jutott eszembe, hogy ha lesz majd tali, és én is eljutok, viszek majd kóstolókat a borokból egy-egy üveggel :roll: Bár nem tudom, hol lehet meginni :roll:
Addigra kész lesz a füge- meg a mazsolabor is.
Most is olyan piaszag van a spájzban, hogy csak na :roll:
Erjed :roll:

Közben a férfiak felkeltek. Lépek kenyeret sütni :arrow:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: