Sziasztok!
Tegnap voltunk csípő kontrollon: nem kell többet terpesz pelus!!!!!!!!

Persze anélkül is Milán pár órán át még terpeszben tartotta a lábát
manocskak: Fel a fejjel, tényleg csak azt tudom írni, amit a többiek, hogy Joelnak tök jó játszótársa lesz, és noha az eljén biztos nehéz lesz a két picivel, később annál szebb pillanataitok lesznek. Dokihoz mindenképpen juss el, mostmár doboghat a picur szive
Erről jut eszembe, nekem teljesen furcsa volt a 6 hetes kontroll, hogy nem uh-zik a doki, annyira megszoktam, és annyira jóóóóó volt
lucus: megyünk!!
kisbogacs: Ágnes nagyon ügyes!!!

Veletek mi újság?
Krisz: oltári Ádám
Edit: Bálint szédületes, képzeld enyém gyerek is ma a kiságyban elindult felfelé (persze háton) és a kiságy vége fogta meg

Az ő technikája a talpra húzom a lábam, és lököm magam, hogy sejhajom az égben
Már annyiszor akartam írni, de mindig elfeljtettem...

Beszéltük a talin az orrszívást. Nekem egy másik kismama mondta, akivel egy napon szültünk, hogy náluk a porszívós orrszívót tüdővel is üzemeltetik. Apacsa nálunk meg is próbálta szívni, hatékonyabb, mint a kézi, de a porszívónak a nyomába se ér, ami érthető. Nagy trukmányt nem lehet így kiszívni, de utazásnál talán jobb, mint a kézi.
Mágnes: Bence nagyon vagány, hogy rámarkolt a rongyira, mintha azt üzenné: ez az enyém!!!
Barti: messzire ment a lekészetek? Mert ha nem, akkor vigyétek hozzá Ádámot, maximum a lakhely szerinti plébániától kértek igazolást.
Milán sem a lakhely szerinti templomban lesz megkeresztelve, ahogy minket sem ott adtak össze.
Erika: nem kövezlek meg, de ha az emberek mindenben egyetértenének unalmas lenne a világ

Téged megviselt, és az az a lelkiteher, amit pl.: én sem tudnék feldolgozni, és cipelni egy életen át, de sajnos nagyon sokan úgy mennek terheségmegszakításra, mintha a világ leghétköznapibb dolga lenne. És ezt a nődokim mondta... Te pont nem ilyen voltál, és látszik abból is, ahogy most írsz róla.
csöre: Remélem minden oké lesz, és jöhet a negyedik baba, amikor szeretnétek! Mi nagyon szeretnék legalább 3 jerkőcöt, de az a szanaszét szakadás és a hosszú felépülés nem a legjobb, viszont az, hogy több gyerekem legyen nagyon erős vágyam, így nem kérdés, hogy ha eljön az idő örömmel vágok bele az újabb baba projektbe
Látom a textil pelus mindenkinél nyerő

Milánnak még nagyon bejön egy béka, és egy kacsa, ami csörizik (elvileg hordozóra tépőzárazható játék), és a kiságy oldalára vannak felrakva. Na, ezeket előszeretettel üti meg, egyre többször, és nézi is őket, szóval ez már tudatos!
Enikő: én sem vagyok nagy főzelékes. Kajában, ami a fogamra való abból rengeteget eszem, ami nem, azt van, hogy meg sem kóstolom. Kicsinek is ilyen voltam. Ne aggódj! Engem az se hozott lázba, hogy mások lapátolják a zsemlegombóc levest, vagy a fimon főzeléket, megkóstoltam, és... azóta se ettem egyiket sem