Sziasztok!
Colin:
Jobban vagy már? Mit mondott a dokinéni tegnap a barnázásra? Rendben volt minden?
Madrin:
Hát ja, elég gyogyka ez a házidokim, Bajcsy Zs. úton van a rendelő, nem tudom ő volt e aki nem ment ki a párodhoz, de azt is kinézném belőle. Mindegy, mostmár nem aggódok ezek a qrva IR en, ha úgyis megnézik a BMC ben. Ha meg nem küldenek el maguktól, akkor addig ottfogok ülni Szűcs dokinál, míg nem hajlandó megírni a beutalót.
PocakDitus:
Ahogy megérkezik bladimeri hozzám, a harmadik napon megyek a BMC be. De furi lesz, majd egy év után visszamenni , de már alig várom. Ez a 25.ciklusnapom, de 30-35 között érkezik mostanság. Még pár nap és láthatod Miss Bogyót!!! Tényleg csajok, a baba neme, hányadik héttől látható? Annyira drukkolok, hogy kislány legyen, és milyen nevet választotok neki? Mert ugye nem élhet örökké Miss Bogyóként???
Buborék:
Minden elismerésem a tiéd, hogy segíteni szándékozol. Nagyon foglalkoztat engem az a kérdés, hogy miért döntöttél így, hogy petesejt donor leszel? Valaki(k) nagyon nagyon örülnek ennek, szóval tényleg, le a kalappal előtted.
Kakti:
Látod, hogy belelehet jönni a szurikba? Gratulálok, csak így tovább!!! Neked is volt IR vizsgálatod ezek szerint, ahogy olvasom, nagyon profi vagy benne.
Kubuspace:
Lehet lemaradtam valahol, de ti most kistesóra gyúrtok? Nagyon tündér a kis Marcell!!!
Puszi, és kitartás mindenkinek!!