A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

sos sos sos lányok :shock:
bocs, hogy erőszakos vagyok, de mindig elmegy mindenki a kérdésem mellett és nekem ezt fél órán belül meg kell tudnom :roll:
a 3. cn UH az ugye 3 +/- 1 nap, tehát 4. napon még jó vagyok???

Nagyon hálás köszi! El kell ugyanis a mh- emről még ma kérnem magam, ha most azt mondjátok, hogy csak a 3. jó. Bár én nem így emlékszem...
kpn

sziasztok!én mostanság ténleg elég ritkán jövök és sajnos ezáltal nem nagyon tudom követni hogy mi van veletek!
de azért:

Dita:nagyon szép kis pocakod van már!!!remélem jól vagytok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rózsám:hát igen a másik topicban is nagyon régen jártam már!
de azért ide többet jövök! :lol: :lol: :lol:
sajnálom anyukádat :cry: :cry: :cry: csüt megyünk apát vizsgálni utánna kérünk konzira időpontot,már alig várom

:lol: :lol: :lol: kiderüljön mi is a gond nálunk :shock: :shock: :shock: :shock:

sajt@:mizus drágám?
Csézjang:tesóóóóóóóóóóóóóó!!!!!nálad mizuka?

Kakti:hogy birod a szurit???

Kpn:csak nyugi bár én nem vagyok még benne a témában de ahogy olvastam a lányok irásaiból +-1nap!de nem biztos ám :oops: :oops: :oops: :oops: egyébként mi van veled??

Kép
sting1982

Szia Böbe!

Semmi bajom a szuriktól, csak annyi, hogy utána pár percig rohadtul feszül a helye. De semmi mellékhatás - hála az égnek! :D

Remélem, hamar kiderül nektek is, hogy mi a tuti...

Apának meg üzenem: ne aggódjon, túl fogja élni a csütörtököt... :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

BUBORÉK
Szia! NAgyon szerencsés vagy, én meg irigy-mirigy! :lol: és nagyon tisztellek azért amit teszel, biztosan sok meddő nő (pár) életét fogod majd megszépíteni a most még növekvő petikéiddel.

A szurik sok mellékhatást okozhatnak, de mivel állandó kontroll alatt tartanak nem hiszem hogy az egészségedben kárt okoznának. Ezért van a rendszeres vérvétel amiből a hormonszintet vizsgálják, ha magas azonnal leállíttják a stimulációt, az ultrahangon pedig követik a tüszők méretét és amikor többen elérik a megfelelő nagyságot kiiírják a punkció napját. A punkció (leszívás) előtt kb. 36 örával kell beadni, beadatni a tüszőrepesztőt, és az pont időre fogja megrepeszteni a tüszőket a műtéthez!

eldurranjon=megrepedjen a tüsző és idő előtt (megtermékenyítés előtt) kiszabaduljon belőle a petesejt. :wink:

KPN
Tuti hogy jó vagy a 4. napon, mivel ha hétvégére esik a 3. nap akkor nem tudsz menni!

dita75

KUBU!!!

Elfelejtettem az „előbb” írni egy kis kiegészítést a korábban leírt IR vizsgálathoz!

Szóval:
- reggel éhgyomorra vv, utána ott helyben kutyulják ki a glükóz-szirupot neked - vigyél 2 dl citromos csapvizet (én egy egész citroot facsartam ki és felöntöttem vízzel úgy, hogy 2 dl legyen). Azt ott helyben meg kell inni viszonylag gyorsan.
- 60 perc múlva újabb vv
- újabb 60 (összesen 120) perc múlva újabb vv.
Ennyi.
Ki lehet bírni.

Ami fontos: reggel, az első vv előtt igyál meg egy pohár csapvizet (ezt minden más alkalomra ajánlom, mikor vv-re mész. Érdemes előtte vizet inni, mert akkor teltebbek lesznek a vénák és könnyebben megy a csapolás). És később, a 120 perc alatt is lehet inni, de CSAK csapvizet! Még szénsavmentes ásványvizet sem!

Hajrá!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok,

annyira köszönöm az infót. Érdekes tavaly amikor én jártam akkor még ilyen nem volt.
Drukkolok Nektek nagyon folyamatosan olvaslak Benneteket és ++++++ ezerrel Mindenkinek.

Sziasztok

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok! :)

Dita: Köszönöm a pontos infót :) :) :) Már csak azt nem értem hogy.. Holnap kell menni vérvételre és holnap csinál Uh.-t is. Viszont azt mondta hogy Vérvétel után be kell adatni az első Cetotide-t. Szűcs doki azt mondta ha minden oké akkor május 4.-én már ebből leszívás lehet. Akkor ezek szerint ha most 1 héttel előbb kezdi el adni a Cetoride-t akkor ennyire jól állunk? :D

Egyébként.. lehet hogy már láttatok engem a BMC-ben. Sztem az egyetlen ember vagyok aki oda néha gyerekkel jár. :oops: :lol:
2 év forma szöszke babócával. Sajna nem mindig tudom lepasszolni, így vinnem kell magammal. :(
buborék001

Buborék!
Én nem ezt a stimut kaptam, így nem tudok ehhez a részéhez hozzászólni, de itt a dokik nagyon értik a dolgukat, én a végefelé már nem is kérdeztem sem az itteni lányoktól sem a dokitól, annyira megbíztam benne hogy mindent csináltam gépiesen amit mondott, vagy a tájékoztatóra rá volt írva. :lol: Meg is lett az eredménye! :lol:

Én már láttam sok anyukát aki kisgyerekkel volt, Edinka is vitte már a kislányát a BMC-be. A múltkor volt egyszerre két anyuka is az egyiknek kisfia másiknak kislánya volt. Volt egy nagyon édi szöszi baba, őt azt hiszem Vekikkel csodáltuk jó ideig amig vártunk a vv-eredményre! Franciskának hívták!

Tényleg hol van Vekikk??? Trix??? Nagyon eltűntetek!!!! :roll:

dita75

Sziasztok!

Colin:

Jobban vagy már? Mit mondott a dokinéni tegnap a barnázásra? Rendben volt minden?

Madrin:

Hát ja, elég gyogyka ez a házidokim, Bajcsy Zs. úton van a rendelő, nem tudom ő volt e aki nem ment ki a párodhoz, de azt is kinézném belőle. Mindegy, mostmár nem aggódok ezek a qrva IR en, ha úgyis megnézik a BMC ben. Ha meg nem küldenek el maguktól, akkor addig ottfogok ülni Szűcs dokinál, míg nem hajlandó megírni a beutalót. :lol:

PocakDitus:

Ahogy megérkezik bladimeri hozzám, a harmadik napon megyek a BMC be. De furi lesz, majd egy év után visszamenni , de már alig várom. Ez a 25.ciklusnapom, de 30-35 között érkezik mostanság. Még pár nap és láthatod Miss Bogyót!!! Tényleg csajok, a baba neme, hányadik héttől látható? Annyira drukkolok, hogy kislány legyen, és milyen nevet választotok neki? Mert ugye nem élhet örökké Miss Bogyóként???

Buborék:

Minden elismerésem a tiéd, hogy segíteni szándékozol. Nagyon foglalkoztat engem az a kérdés, hogy miért döntöttél így, hogy petesejt donor leszel? Valaki(k) nagyon nagyon örülnek ennek, szóval tényleg, le a kalappal előtted.

Kakti:

Látod, hogy belelehet jönni a szurikba? Gratulálok, csak így tovább!!! Neked is volt IR vizsgálatod ezek szerint, ahogy olvasom, nagyon profi vagy benne.

Kubuspace:

Lehet lemaradtam valahol, de ti most kistesóra gyúrtok? Nagyon tündér a kis Marcell!!!

Puszi, és kitartás mindenkinek!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Hello Csajszikák!

Bocs, hogy így eltűntem, de mindig vagyok, csak olvasó üzemmódban!!!!!

A hányingeres időszakom még mindig tombol ezerrel! Én azért annyira nem vagyok rossz állapotban, mint Colin, de nagyon szenvedtetnek a Picúrok! Általában ezért is nem nagyon írok mostanában.
Tényleg, remélem nincs semmi baj Colinnal és a Picúrral, ő sem jelentkezett!!!

Amúgy egyébként minden rendben van, a hányáson és hányingeren kívül más panaszaim nincsenek. Holnap megyünk UH-ra, majd jövőhéten pedig, ha minden igaz genetikára ill. vérvételre.
Ezután fogok még először menni majd a védőnőhöz.

Legkésőbb pénteken jelentkezek, remélem minden ok lesz az UH-n.

Mindenkinek nagyon drukkolok a babá(k)hoz és a kismamiknak pedig problémamentes babavárást kívánok!!!!

Kép

puszi Trix
trix78

Dita: Nekem fiam van. És Andris. Franciskáék nem mi voltunk. :lol: :lol: :lol:

Szia Heni! :) Igazából úgy indult hogy egy rokon megkeresett.. Csak ilyen módon eshet teherbe és nincs más a családban aki segíteni tudna. Illetve olyan aki a feltételeknek megfelel. Nekem van 3 manókám, nem tervezünk többet, és 33 éves vagyok. Megtehetem, miért ne segítenék? :)
buborék001

Buborék!

Ez nagyon rendes dolog Tőled, amit teszel. Szerintem sokan hálával gondolnak Rád, akiknek esetleg máshogy nem lehetett volna gyerekük. Gondolom ez ilyenkor teljesen titkos ugye? Nem tudtok egymásról semmit? Holnap még akár össze is futhatunk, mert myegyünk Zoe-val. Kicsivel leszel?

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sziasztok!

Trix!
De jó, már annyira vártalak én is, hogy mi van veletek!!! Léccci tegyél majd fel képet a holnapi UH ról!!! Léccci, lécccii :lol: :lol:
Puszillak, pihenj sokat!

Buborék!
Ez nagyon szép gesztus tőled, még a szemem is könnybe lábad. Képzeld annakk mekkora öröm akié lesz a petike..

Dita!
Megpróbálok feltenni egy képet
:shock: ki tudja sikerül e.
Te ezt a méhpempőt szedted? Mikortól kezdted le eszegetni?

Puszi
Kép

heni77

Menten bekakilok, sikerült csatolni :lol: :lol: :lol:

heni77

Szia Heni!

Én is ezt eszem. Reggelente éhgyomorra egy mokkáskanálnyit.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

HENI
Igen ezt ettem! Tök fini volt hiányzik is!
A ciklus elejétől szedtem napi egy kanállal, vagy csak úgy lazán belenyaltam ha rohanásban voltam! :)
Volt hogy végig ettem főleg téli időszakban mert tök jó immunerősítő. Nem is voltam beteg csak akkor amikor már tényleg mindenki körbebacizott.

Bogyó Norina lesz. :)
Én a Lara Emilyt néztem ki neki de a családnak nem tetszik egyik név sem. Apa meg kifejezetten fújolt rájuk. A Norinára eddig még nem szólt semmit, és ez már haladás nála! :lol: :lol: :lol:
Régóta a Bianka tetszik de mesélte a sógornőm hogy a párom fia végig lánynak készült, mert nem vették észre a kukacot az uhu-n. Szégyenlős volt. Szóval Bianka lett volna, ha lány lett volna. Aztán amikor megszületett akkor derült ki hogy hoppá valami himbilimbizik ott a lábikó között. Emiatt a Bianka ugrott nálam !!!!

TRIX
Sajnálom a tüneteket, de végülis nézzük a jó oldalát, nekem spec. nincs semmi tünetem és minden órában arra gondolok hogy itt van egyáltalán Bogyó még a pocakban?
Persze azért bevallom nem cserélnék veled!

BUBORÉK
tudsz tenni Banditáról egy képet?

ZOE, RONY
Holnapra drukk nektek!!! +++++++++++++++

dita75

sziasztok 8)
ugyan tegnap túl sok megerősítést/megijesztést nem kaptam, de azért tudja mindenki, hogy inszemesek mehetnek a 3. napi UH-ra még a 4.-en is. Azt kérdezték, hogy egyszerű stimulációm lesz-e. Mondtam, hogy gőzőm sincs, de remélem :lol: :lol: :lol:
szóval lombikosoknak valszeg a 3.napi szigorúbb a stimu miatt.

szóval kéretik drukkolni, holnap megyek UH-ra, ahol remélem nem látnak olyan cisztákat, ami miatt ne tudnánk kezdeni.

vettem elevitet, méhpempőt, vizet iszom mint állat. lassan már olyan állapotban vagyok, hogy 5 percenként járok pisilni. talán kéne nekem egy katéter a munkahelyemre :)

tudom, az első inszem igen ritkán sikeres, de azért megpróbálok pozitív lenni.

Apropó Colin????

pussz
kpn

Sziasztok!!
Köszönöm mindenkinek az érdeklödést és az aggódást.
Tegnap fantasztikus napunk volt. Reggel mentünk ulrahangra a doktornőhőz. És láttam és hallottam is a babánkat+apukát is behívhatam,hogy ő is halja és lássa mert ő is nagyon aggódot értünk. Nagyon meghatodott kicsit el is sírta magát. Olyan édes volt imádom. 5mm a babánk és olyan hihetelen,hogy már ver a pici szíve és halottuk is. Tegnap már nem hánytam csak az autóban van picit hányingerem. Azt mondta a doktornő,hogy most kell igazán vigyáznom magunkra. Egyből üzentem Anyukámnak ő is nagyon örült. A képet nem tudom felrakni mert nem tudom,hogy felrakni.
Szóval el lettünk engedve a B.M.C-ből.
Hirtelen ennyi ami most eszembe jutott.

Mindenkinek hatalmas puszika!!
:D :D :D :D

Kép
Kép
colin

Rony: Én mindig a rokonokkal megyek oda. Ez a része nem titkos. De beszéltünk már arról hogy mi van ha az első beültetés sikeres náluk. Akkor ők a megmaradtakat felajánlják. Ez a része már gondolom titkos.
Ha holnap jöttök akkor tutti látjuk egymást mert mi egész nap ott leszünk. Reggel vérvétel, utána szuri, aztán Szűcs bácsi. :)
Jajj, van ott egy ősz hajú szemüveges doki. De nem a földszinten hanem az emeleten, a Szűcs doki melletti szobába megy be folyton. Azt hiszem az a Zeke doki szobája. Nnna, azt az ősz hajú manust én elneveztem Dr. Szöszinek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Olyan édi! :D

Heni: Biztos hogy hatalmas. És tudom hogy ha én lennék ilyen helyzetben akkor az ördögnek is eladnám a lelkem csakhogy babám lehessen! :)

Dita: Íme a Henceg! :)
Kép
buborék001

Sziasztok!

Colin!

Csupa jó hírek, de jó......nagyon örülök.
Sok sok pihi, és nyugodtság, legalább már a munkahelyeden sem ba..... cseszegetnek :)
Ja......privimre még mindig nem válaszoltál :cry: ( megkaptad egyáltalán?? )

Csajok!
Köszi a tippet, én is ezt a méhpempős mézet fogom enni. Végre valami ami jó, ízre is, és nem utolsósorban az ára is megfelelő.

Kpn!
A pozitív hozzáállás nagyon fontos, anélkül nem sikerülhet. Ne mondj ilyet, hogy elsőre nem sikerülhet, látod Colin az élő példa, az inszemesek királynője :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi

heni77

Heni,
nem maradtál le semmiről. Tulajdonképpen az IR felől érdeklődtem, mert az egyik ismerősöm (hug) most kezd el javaslatomra a BMC-be járni. Tegnap mondta neki Szűcs doki hogy lesz IR is és én nem tudtam megmondani h pontosan miből is áll a vizsgálat, vagyis vérvétel mert tavaly az inszemem előtt nekem nem csináltak ilyet.
Marcell holnap lesz hogy 4 hónapja született úgyhogy még szerintem korai lenne az utánpótláson gondolkozni :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

BUBORÉK
Azok a szemek ! Szerelmes lettem ! Lefoglalhatom Bogyónak? :lol: :lol: :lol:
Bár carban leszünk ha kukacot növeszt nekem, akkor át kell adnom másnak a lehetőséget! :?

Dr. Szöszi = Újváry Doki

Ő az aki fogadja az újonnan érkezőket, hsg-ket is szokott csinálni.
Én csak egyszer találkoztam vele legelőször amikor felvette az adatainkat.
Utána már Szűcs dokival találkoztam mindig.
Aztán képzeld hogy pont mire leszívás meg beülti lett volna elment szabira így egy új dokinéni csinált nekem mindent. Nagyon izgultam, hogy minden oké legyen. Abban bíztam hogy rebesgették az intézetben nagyon jó eredményekkel szokott zárulni az orvoscsere, és láss csodát nálam is bejött! :)

KPN
Drukk holnapi uhuhoz! +++++++++++++++++++

KUBU
NAgyon aranyos a kisfiad a neve is szép!
egy rakás csajt ismizek akinek elsőre sikerült az inszem! :wink:

COLIN
ez király. amúgy velem is ez volt hogy az első hetekben beütött a borsó, és nagyon aggódtam hogy az uhun már nem lesz élő babám, és ugyanúgy 6+2-n ahogy neked volt szívhang és 4,5 mm volt Bogyó. Most már centiben is nagyobb mint 4,5 ! :lol: Nő mint a gomba! 8) Legalábbis remélem mert a szívhangos uhu óta nme voltam vizsgálaton, és még egy hét mire megyek!

dita75

Rony: Elfelejtettem mondani. Holnap nem bébivel leszek. Apát megdumáltam hogy maradjon szabin. Az egész napos cécót nem bírja a Henci.

Dita: Még nincs Bubunak menyasszonya, úgyhogy ha Bogyóka lány akkor összehozzuk őket :):) 2,5 év lesz köztük. :lol: :lol:
buborék001

Sziasztok

Ma voltam a bmc-ben és "hidegzuhanyként" kaptam a hírt, hogy az inszemből átváltunk lombikba!!!!
Még mindig nem hiszem el, remeg kezem-lábam és nagyon félek.
Ma még 2 db merionált kell szúrnom, és este fél10kor tüszőrepi, az ovrille. Meg még kaptam a bmc-ben Cetidide injekciót is. Ebből még holnap délelőtt is kell szúrnom, aztán pénteken fél 8 ra kell mennünk, és akkor lesz a leszívás!!!!!
Annyira izgulok!!!!! Mondjátok, hogy nem fog fájni!!!!
Egyébként több mint 10 db tüszőm van!!!!

Kép

Kép
edinka

Szia Edinka!

Sok sikert Neked! Nem fog fájni mert alszol közben. De én is félek. Nekem 1 hét múlva lesz ugyanez. (donor vagyok)
Boldog Szülinapot Viktoriának!:) Látom tegnap lett 4 éves.:)
buborék001

SZiasztok Lanyok!!!Nagyon regen irtam,de mindenkit kovetek,nagyon elvagyok havazva,de az olvavsast semmi penzert nem hagynam ki!Ugy latom,nagyon-nagyon-nagyon beindultak a dolgok,mindenkinel!!!Az IR-re visszaterve,nekem 3 orvos velemenye szerint nem csinaltak meg,merthogy nem kell,de mar kezdek parazni,hogy megis megkellett volna.Amugy,holnap megyek Ronyval a dokihoz,es azert megis rakerdezek,de ma felhivtam a BMC-t,es a recepcios holgy,nagyon kedves volt,es o azt mondta,nem kell mindenkinek,merthogy mar "valamibol" mar lehet kovetkeztetni,hogy valami lehet,ezert az orvos donti el.Na mindegy.Edinka!Elhiszem,hogy hidegzuhanyt kaptal,hogy valtas van,de legalabb nincs sok idod aggodalmaskodni,ez is az egyik elonye.Ne izgulj a leszivastol,tenyleg nem fog fajni,szurkolok nagyon!!!Egyebkent meg lehet,hogy tobb tuszod lesz mint 10,mert eddig meg mindenkitol,ugy hallottam,hogy az uh-n kevesebbet latnak,vagy valami ilyesmi.Nalam is igy volt.Udv Mindenkinek Zoe
zoe33

Csajok! Nektek is ennyire fáj a MENOPUR szuri? Rettenetesen csípi a pocim :( :( :(
És ma érzem először hogy a melleim is rettenetesen fájnak. :(
buborék001

Sziasztok!

Edinka!!!
Tiéd a nap híre, ez szuper eredmény, hogy merional tól ennyi tüszőcskéd lett!!! Gratulálok, és ne izgulj, mert egyáltalán nem fog fájni!!!! Semmit nem érzel, nekem punkció után egy picit fájt a hasam, de semmi különös egyébként.

Nálam jobban tuti senki nem félt az orvosoktól, műtétektől, és mostmár "örömmel" megyek, mert semmitől nem félek. Tán az volt a legkellemetlenebb, hogy mindig azt hittem, hogy mindenki az én cuncimra kíváncsi :lol: :lol: :lol: de aztán megbeszéltem magammal, hogy a mai napon az enyém az X edik amit látnak, és ezzel megnyugtattam magam...

Ja igen, egész héten azt néztem én is, hogy Vikinek boldog szülinapot kívánjak, erre pont akkor nem vettem észre, de természetesen utólag is nagyon sok boldogságot kívánok neki. Gondold csak el, jövőre egy kistesót kap tőletek, igen szép ajándék lesz!!!!! :wink:

Kubu:
Igen láttam, hogy Marcell, még csak 4 hónapos, azért is lepődtem meg, hogy máris kistesóra gyúrtok. Amúgy ő is a BMC nek köszönhető, ugye? Van fagyibabátok?

Buborék:
Sajna nem tudok neked segíteni Menopur ügyben, én mást szúrtam, de a csajok majd bizti mondják..

Puszi

heni77

Sziasztok LÁnyok!

kicsit le vagyok tőrve, végre valahára lett 5 tüszőm, 2 balban, 3 jobban. Erre a baloldali összekapta magát és kész lenne arra h pénteken leszívják, de a jobb oldaliak nem...
Így Tanár úr úgy döntött h hétfőn leszívás, de akkora már lehet hogy a baloldaliaknak vége :(
Mindegy már nekem az a 3 is jó lenne, pénteken többet tudunk már.

Buborék igen eléggé csíp és fáj amikor beadom, de próbálom a legkevesebb oldószerrel feloldani a porokat, nagyjából pl a 3 por épp hogy 1,5 oldószert használok.
SZépen lassan add be,néha meg is állok hogy ne feszüljön.
Mivel kevés oldószert használok hamar megvagyok a szurival, más kérdés hogy szarrá vágtam már a kezem az oldószeres üvegtől, annyira balkáni megoldás :x :x :x
NEkem a Cetrotide sokkal jobban csíp, sőt tök nagy pukli lesz utána...
madrin

Jó reggelt

Heni: Köszönöm a megnyugtató szavakat!!! De, tele a gatyám 8)
Szerintem ez természetes mindenki fél előtte. Emlékszem az inszem előtt mennyire paráztam, aztán utána rájöttem, hogy nem is kellett volna :wink:
Én, most a leszívás során csak az altatástól félek, de nagyon, mi van ha nem ébredek fel :cry:
És ha kimegy belőlem a fájdalomcsillapító és az altató, hogyan fogom magam érezni!!! Valaki azt mondta, hogy ő mikor felébredt hányt, és szédült, nagyon fájt a pocija!!!! Meg nem értem, hordágyon fognak feltolni a szobámba? ÁÁÁ, egy csomó kérdésre nem kaptam választ a doktornőtől!! Azt sem tudom, hogy talán ő fogja csinálni!! :roll:

Szerintetek pénteken kell a férjemnek mintát adni!!?
Ezt sem mondta, mi vasárnap voltunk együtt utoljára, nem tudom ez jónak számít?? Elég lesz, jó minőségű?
Bent lehet a férjem velem a szobában?

Ja, és már a 7végén megtermékenyítik? Aztán mikor ültetik vissza? Bocsi, de én erről semmit nem tudok :cry:

Tegnap óta eléggé fáj a hasam, nem birok ülni :roll:

Köszönöm a szülinapi köszöntést, lányok :wink: aranyosak vagytok

Kép

Kép
edinka

Edinka ne izgulj tényleg, engem többször altattak már, de itt a BMC-ben semmit nem éreztem utána.
Az hogy más hányt lehet hoyg evett ivott és ezért volt....
Lényeg ÉHGYOMORRA menjél ne is igyál max egy két korty vizet de ha lehet azt se, én már előtte való délután 6-tól már nem eszem semmit...
Férjedet is vidd természetsen a leszívásra, nekem a doki azt mondta hogy a 3-4 napos spermium a legjobb így leszívás előtt így számoljatok.
Párod végig veled lehet, akár a műtöig is elkisérhet utána meg ne izgulj az ágyacskádban fogsz kelni, ahol Erzsike vigyáz rád, valóban nekem amikor kiment a fájdalom csillapító hatása délután akkor fájt a hasam de bevettem egy másikat és jobban lettem.
NEkem 3 naposan ültették vissza,de van akinek elviszik 5napig is ez változó, gondolom a minőségtől függ.
Kérdezz még ha vmi nem világos, de tényleg nem anniyra nagy dolog mint ahogy én is elképzeltem, bár én is remegek mindig mint egy nyárfa de én már egy sima EKG vizsgálaton is felhúzom magam :)
Lapar műtét előtt aniyra rettegtem hogy alatatás előtt dupla xanaxot kaptam hogy ne remegjek :)
madrin

EDINKA
Ez ám a fordulat, én a helyedben örültem volna!
Amúgy meg ha fájni fog a babáért megéri nem?
Találkoztál már itt pár lombikossal és mind túléltük méghozzá nagyon sokan + eredménnyel.
Ne kezd már te is ezt az altatást, mert kupán váglak. Nem mélyaltatásban leszel, kb. 10 percig fogsz aludni még tubust sem tesznek a torkodba.
Épp hogy elalszol már keltenek is hogy kész vagy és mehetsz a szobába.
Ha a dokid nincs szabin ő csinálja a beavatkozást. A férjed a szobában bent lehet, a műtőben nem! Majd a folyóson várhat vagy a szobában. Mintát akkor ad le amikor neked a leszívás van, mert rögtön össze is eresztik őket.
Nem kell félni, vannak kellemetlen dolgok de az inkább a szurizás alatt van, feszül a pocak stb. És milyen olcsón megúsztad inszem árában lesz a lombikod, azért ez sem semmi!
HA van kedved olvasd el a blogomban a lombikos részeket mindent leírtam részletesen hogy mi történt velem.

Viktóriának boldog szülinapot, hamarosan egy nagy ajándék is lesz neki egy kistesó személyében! 8)

Drukk a lombikhoz hogy minden simán menjen! +++++++++++++++++++++++
HAgyd magad sodortatni az árral és akkor nem lesz semmi gond!

MADRIN
Remélem megmarad az összes tüsződ de sztem a 3 ból is simán lehet baba, drukkok, hogy mind szépen fejlődjön!

dita75

Ditta

Aranyos, vagy de már átrágtam tegnap óta a blogodat jó párszor :oops:
Akkor ez nem mély altatás?? Ha nem az, akkor tuti hogy így sem fogok semmit érezni!?????
Jaj annyira félek. Hát, igen viszonylag olcsón megúsztuk a lombikot, eddig. 14 meionál van bennem, 1.5 ampulla ovrille, meg 2 ampulla vmi, ami meggátolja az idő előtti repedést!!

Gondolom holnaptól már nyomhatom a utrot, igaz?
De, te még említettél valami gyógyszert, amit a leszívás után kellett be venned?!!

Ha meg van punkció, akkor mennyi ideig figyelnek?
3-4 óra :roll:

Kép

Kép
edinka

Dita, igen tudom hogy akár egyből is lehet baba, de amennyi hormont nyomtam napokon keresztül 2 Luveris 10!!! MEnopur, stb stb, ahhoz képest ez megint semmi eredmény.
De ez van most már annak a 3 is drukkolok ám :)

Edinka leszívás után én vmi antibiotikum vagy mit kaptam fertőzés elkerülése végett most nem jut eszembe a neve vmi szteroidos T betűs gyógyszer :oops: :oops: , 3 napig kellett szedni.
Punkció után legalább délig feküdni kell, ha vki úgy érzi hogy maradni akar akkor nem rakják ki az ágyból, de én olyat még nem láttam, mindenki menni akar már :)
Én ahog yfelébredtem már indulni akartam haza :) A zárójelentést egyébként is meg kell várni...
Mivel pontos időbeosztásban szívnak :) :) NEked is megmondják hány órakor lesz, íg ykb 3-4 órát feküdhetsz.
madrin

Sziasztok! :)

Hazaértem én is. Holnap megint menni kell. Vérvétel, uh, megbeszélés...
A mai napon is volt vérvétel és az első Cetoride szuri. A hormonszintem nagyon frankó! :D
Tüszőcskéim nőőőőttek!!!
Jelenleg: Jobbra 15,12, 3db 10, 9 Balra: 3 db 10, 9
Azt mondta hogy a bal oldal nem akar elindulni, de meglátjuk mi lesz belőle. A jelenlegi állás szerint nyertünk 1 hetet! Szóval.. Hétfőn is menni kell, és kedden vagy szerdán leszívás.
Most kezdek csak igazáz befo..ni!! :wink: :oops: :?
buborék001

Majd el felejtettem.. Megy tovább a menopur még ma is. A délutáni 2/1 és az esti 3/2 is. Szóval.. ezek a kis drágák holnapig még dagadhatnak :lol: :lol:
buborék001

EDINKA

Akkor remélem megnyugodtál hogy nekem is csak egy picit fájt a punkció.
Amit a punkció után kellett szedni az a metypred, és volt még egy kapszula amit addig amig el nem fogy. Most hirtelen nem jut az eszembe a neve majd megnézem a blogon, oda leírtam (még jó hogy mindent leírtam, mert felejt ám az ember). De ezek már nem nagy összegek. Az utro majd az lesz, mert egy doboz ha napi 3x3-at kell dugni akkor csak 3 napig elég. Én is ezt csinálom már két hónapja, és már kezd nagyon tele lenni vele a hócipőm pedig még van egy hónap hátra. :roll:
Nekem olyan 10 - 11 között volt vmikor a punkció és 3 kor keltem ki az ágyból.
Addig Erzsike folyamatosan jött be hozzánk, hozott teát is. Kérdezték jól van-e mindenki! Punkció után egy órával lehet inni, kettővel enni. Amikor már ehettem egész jól éreztem magam, mert már nagyon éhes voltam.
Azért estefelé már elég rendesen éreztem a hasam, de egy algopirint nyugodtan bevehetsz, engem is elnyomott azonnal az álom és másnap már nem volt fájdalom.

Punkció után már mehet az utro, de a beültire ha mész akkor ne tedd fel reggel majd csak akkor ha hazaértél.

BUBI
Ne foss! Minden rendben lesz no para és nyugi!
Az eredmények szépek, te egy teljesen egészséges nő vagy, veszítened sincs semmit, nem magad miatt csinálod, bár gondolom nagyon szeretnél segíteni, és fogsz is csak ne izgulj, nagyon jó kezekben vagy!

dita75

sziasztok!

hát mi is túl éltük apa vizsgálatát de nagyon nem erre számított egyikünk sem!kicsikét hangulatosabb kis szobára gondoltam :? :? :? :? :? de gondolom nektek ezerszer más gondjaitok vannak mint az én kis sztorim :shock:
mindenkinek sok ölelést puszika

Kép
sting1982

EDINKA
Megnéztem doxicillin volt a kapszula.
Már most igyál nagyon sok folyadékot, nyomasd a túrót meg a tejtermékeket, egyél pipihusit. A punkció után jobban emeld meg a párnád este ha alszol ezzel is elkerülheted a túlstimut! Ügyi voltál az inszemmel is ezzel is megbírkózol! Drukkolok! +++++++++++++++++++

STING
Tegnap a Jóbarátokban Monica és Chandler pont meddőségi kivizsgáláson voltak, hát nagyon vicces volt. Nem tudom a BMC-ben milyen a szoba, de biztos jobb mint ami fehérváron volt még leülni sem tudtunk igazán mert egy vizsgálószék volt egy asztal és egyetlen szék, még hely is alig, ráadásul mindenféle orvosi szerszámok között voltunk, mondta is az asszisztens hogy inkább raktárnak használják már azt a helységet. De megoldottuk! :wink: Becsuktuk a szemünket és megvolt a dolog! :D

dita75

Ditám:remélem jól vagytok és minden rendben veletek :lol: :lol: :lol:
igen mi is erőt vettünk magunkon és gyorsan lerendeztük a dolgokat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Jó reggelt Lányok!

Tegnap megvolt az ultrahang, szerencsére mindent rendben talált a doki!!! :D :D :D
Jövőhéten csütin megyek a genetikai vizsgálatra ill. vérvételre a Jánosba.
Annyira megható volt a vizsgálat :P . Már látni a Pici kezeiket, lábaikat és a kis 'nagy' fejeiket. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jövőhéten újra láthatom Őket, ez annyira megnyugtató!!! :lol: :lol: :lol:

Mellékelek róluk ismét egy-egy képet!!!

Kép

Kép

Kép

puszi Trix
trix78

TRIX
Nagyon cukik! Mekkorák? Kb. 5 centisek lehetnek most. Olyan hihetetlen nem?
Pár centis és meg van mindene! :)
Bakker én a szívhang óta nem voltam dokinál, és majd csak jövő hét csüt-ön megyek! Már nagyon kivagyok! Remélem minden rendben van odabent!
Nehezen bírom már a várakozást! :roll:

STING
Örülök! Akkor végülis túl vagytok a nehezén nem? :wink:
Én jól vagyok, remélem Bogyi is! :?

dita75

Dita: bocsi, de elfelejtettem leírni, hogy mekkorák. Tegnap voltak 4,6 cm-esek, mindketten!!! Egyénként a képeken lehet látni a méretüket is a CRL felirat mögött kivehető. :) És igen, őrület, hogy már ilyenkor megvan mindenük!!!! :D :D
Nyugi, Veletek is minden rendben van, én biztos vagyok benne!!! :lol: :lol: :lol: Jövőhéten meglátod majd, milyen nagyot nőtt Bogyóka ennyi idő alatt. Melyik nap is mész uhu-ra? Drukkolok majd nagyon.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

puszi Trix
trix78

benéztem, látom Te is csütin mész legközelebb...

Kép

puszi Trix
trix78

jóóóóó reggelt :D
voltam tegnap UH-on, 4.napon mentem, mondtam is Sz. dokinak, nem volt baj. Kiváltottam a merionalt és meg is kaptam az elsőt 8)
jövő csütörtökig megy, aztán megint UH. Tegnap és ma 1 egész adag, onnantól 2/3 fecskendő. Azt mondta a vv lány, hogy ez gyerekadag... 7.45-kor egyből a recepcióig jutottam, 4-5 ember állt előttem és villám tempóban, baromi jól szervezetten ment minden :lol:
Mi ez a csönd láááááányok?! :roll:
kpn

Sziasztok!

Én is itt vagyok már. Reggel kpn-hez hasonlóan én is pikk-pakk bejutottam (ahogy szoktam).
Kissé visszavett az optimizmusomból, amit hallottam Szűcsdokitól - remélem, hogy csak én látom negatívan a dolgot. Szóval 4 mm-es ny.h. és bal oldalt egy db 14 mm-es tüsző. Slussz-passz. A 11. napon vagyunk. Azt mondta, hétfőn újabb UH, és ha minden jól megy, akkor szerdán lehet inszem. Addig továbbra is napi 1 Merional.
Mit jelent az, hogy a 14 mm határeset? Ezt mondta Szűcsdoki.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

talán arra gondolt, hogy a 11. napon még éppen jó méretnek számít a 14??? Nem akarok okoskodni, mivel igazság szerint gőzöm sincs. Nyugi, szépen növeszd a mindenedet tovább a hétvégén 8)
Gondolom az az egy fog jó nagyra megnőni, de mint tudjuk, elvileg 1 is elég a sikerhez!
kpn

Most csak végigfutottam az írásokat, majd később még jövök.

Ma én is nagyon hamar végeztem. Megyünk inszemmel tovább, párom eredményei jók lettek. Kiváltottam a puregont és már be is van töltve. 30-án kell elkezdenem szurkálni 50NE-vel. 8-án megyek vissza. Majd meglátjuk mi lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Már csak vmi ötlet kéne, mivel tudom kiegészíteni Merionalt, hogy a növekedést elősegítsem.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

KAKTI, STING, DITA és többi lányok!/ bocsi csak olyan sokan vagytok..../

Sziasztok csajok, kicsit eltűntem, de csak mert gyógyulgattam. Tegnap voltam kontrollon úgy tűnik kezd begyógyulni a seb, nagyon szépnek látta a doki.

Csak most attól félek hogy szerintetek a gyógyszerek illetve az altatás ami most volt 1 hete és még kb: 4 napig szedem a gyógyszereket/ antibiotikum, fájdalomcsillapítók ilyesmi/ nem befolyásolják negatívan a májusi inszemet?????

Magyarul a petesejteket ez a sok minden szerintetek nem károsította? Altatás meg gyógyszerhegyek???

Vagy várjak megint 1 hónapot az inszemmel emiatt?
Kezdek megőrülni mert mindig pont közbe jön valami....ahhoz képest hogy januárban kezdtünk és semmi bajunk nem volt se apának se nekem, valahogy nem akar haladni a dolog, kezdek pipa lenni...
Egyébként telefonálnom nem kéne szerintetek a Szűcsnek hogy bocsi de kihagytam egy hónapot? Nellike azt mondta hogy nem kell, elég ha beállítok a következő, vagyis májusi mensi 3.napján. Tényleg????szerintetek?

:roll: :roll: :roll:
csézjang

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: