A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Gerendai Zsuzsi: nagyon sajnálom, hogy fogyott Léna, remélem, hogy visszajön a tejcsi és nem kell kórházba menni. Mi Ricsivel jöttünk úgy haza a kórházból, hogy 3400 gr-ról lefogyott 2960 gr-ra, mert nem volt tej. Ettől borzasztó aluszékony lett, szóval nekünk is kelteni kellett 3 óránként és cicre tenni, plusz folymatosna fejtem, amiből ki kellett egészítenünk az adagját, ha nem ette meg a súlyának megfelelő mennyiséget. A védőnőm szerint az a baj, ha baba nagy sújt veszít, hogy ilyenkor a szervezet takaréklángra kapcsol és a baba nagyonaluszékonnyá válik, szóval ez egy ördögi kör, ahogy te is írtad. Másik dolog: Ricsit kb 14 hetes koráig méregettem, utána nem, mert szépen gyarapodott és nyugodt voltam. De öt hónapos korában el kezdett apadni atej, ami csak 3-4 héttel később derült ki, mert én továbbra sem mértem, azt hittem van tejem és az alvókájával avn a baj. De a végén már éjszaka is 1,5-2 óránként szoptattam mégis alig akart elaludni, és utána már fel is kelt. És a végén derült ki, hogy nincs elég tej, és fogyott is szegény, de ő persze már sokkal nagyobb volt ekkor mint Léna. Persze első gyereknél még én sem tudtam, hogy mit olvassak ki a jelekből, illetve amit kiolvastam, az nem volt jó.
Szóval én nem vagyook mérlegellenes, mert nem szeretnék mégegyszer ebbe belefutni. Ezért Vilit is méregetem és addig lesz is itthon mérlegem, amíg kizárólag csak anyatejet eszik. :wink:
yve

Vilmo már 6500-6600 gr (3400 gr-mal született)! :oops:
yve

zsu: Julcsi írta nekem a szélcsövet és néha nagyon jól jön.
Hátttttttt ti aztán tudtok gyarapodni: yve, julcsi,zsu...sorolhatnám. Egy dolog vigasztal talán a csajok jobban vigyáznak az alakjukra és ezért nem hízunk ilyen ügyesen mint ti. Na de sebaj, így sem néz ki Füge alultápláltnak. :)

Kép
budabo

Ladmon, szerencsére már ritkán van hasfájás! De a tegnapi nagyon durva volt szegénykémnek, a buta anyukája meg a kamilla teát hagyta utoljára, ami pedig rögtön segített volna! :?

Yve, örülök, hogy írtál! Szép súlyba van Vilmos is! :)

Bogi, bizony-bizony, Füge igazi kis csajszi, vigyáz az alakjára! :lol:
zsu83

Julcsi-79: Én is ezt szerettem volna írni, hogy mindenképp meg kellene mutatnod orvosnak. Szerintem a homeos bogyót nyugodtan szedheted a felírt gyógyszer mellé mert nincs mellékhatása és az lenne a lényeg, hogy gyógyuljon. Egyébként szerintem Chamomillát is szedhetnél mert az is gyulladáscsökkentő! Nem próbálod ki a svédcseppet? Kreiszi írta, hogy nem lehet esetleg herpesz ha az akkor arra is van bogyó... azért kéne megmutatni bőrgyógyásznak mert ha pontosan tudjuk, hogy mi az akkor tudjuk milyen bogyó kell rá ha a gyógyszer nem használna....Nem kísérletezni akarok rajtad hanem segíteni szeretnék! Igen, a fiam ilyen álomszuszék :lol: már átalussza egy jó ideje az éjszakát. kopp kopp kopp :lol: és nálatok Marci?

Zsu83: sajnálom a hasfájást! A marcipántól nem lesz kiütéses Bencus? Nem használt a Chamomilla vagy csak teában próbáltad?

Budabo: köszönjük ideért a manó! :lol: Örülök, hogy nem volt láz!!!

Kép

Kép

Kép
millye

Minden baba gyönyörű!!!!! :D

Kangu, Nilabali: nagyon szorítok nektek is!!!!!!!

Én öt- öt és fél hós hós koráig szeretném csak szoptatni Vilit, ha összejön. :roll:
yve

Millye, nem lett tőle kiütéses! A chaomillát is próbáltam, de már csak 5 golyócska volt benne, és szerintem több kellett volna! De a gyógyszertárba majd beszerzek belőle megint! :wink:
zsu83

Kecsketej én para anyu vagyok ezért én nem mernék neki adni mert a szomszédunkban van egy kislány és az anyukájának nem volt teje ezért kecsketejet adtak neki, rosszul lett (kórház stb...) és kiderült , hogy allergiás volt a kecsketejre... Ők azóta anyatejet vesznek neki. Van olyan baba aki bírja van amelyik nem... Itt van egy cikk a kecsketejről és a tehéntejről. Címe: Mi a legjobb a babának? érdemes elolvasni: http://dietakucko.hu/index.php?option=c ... 5&Itemid=1

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Jelentem, a láz elkerült minket is :D

Bogi: Alex sem a duciságra gyúr. Átlagban heti 215 g-ot hízik, de egyébként nem egyenletesen. Volt, amikor 300 g felett hízott, volt, h csak 100 g-ot. De nem is baj, ha nem az anyja alkatát örökli :lol: .

Zsu: Szegény Bencus! Nálunk is szerencsére már ritkán van hasfájás – kopp-kopp-kopp.

Ricsibaba és Zümis is régen jelentkezett.

Tejfolyás: 1x ázott csak el az ágyam, amúgy elég szokott lenni a betét. Igaz, elég nagy „tárolókkal” rendelkezem :lol: és éjszaka is 3-5 óránként szopizik Alex.
kreiszi

Zsu: sajnálom Bencus hasfájását! Nagyon jó szerintem, hogy egyáltalán megtaláltad rá a megoldást, mert így legalább legközelebb hamarabb tudsz neki segíteni! :wink:

Zsancy: hát kb. 1 éve élünk No-ban, de én tavaly tavasszal még sokat voltam otthon az államvizsgáim miatt. Németet csak a nyáron kezdtem el tanulni és olvasva már szótár nélkül is jól megértek sokmindent, de a beszédértés sajna még nagyon nehezen megy. Főleg, ahogy a bajorok beszélnek... :? Ezért is mondták, hogy nézzek sok tv-t, mert abból jól lehet nyelvet tanulni. Az a baj, hogy az elmúlt 3 hónapban egyedül vagyok itthon, nincs kivel németül beszélni, így kezdek nagyon felejteni... :roll: Ezért volt jó, amíg jött a védőnő minden nap, mert így vele azért naponta 1 órát beszélgettem. De majd lassan keresek valami baba-mama klubbot és remélem hamar visszazökkenek. Te hogy állsz a dán nyelvvel?
Én úgy tudom, hogy tápszeres babáknál már 3-4 hónapos korban el lehet kezdeni mást is adni, de a védőnő nekem azt mondta, hogy 6 hónapos koráig csak tápszert adjak neki. Én majd szerintem 5 hónapos korától próbálom meg mással is kiegészíteni.

Panna
pandusika

Bocsi lehet, hogy félreérthető volt: szóval öt-5,5 hós koráig kizárólag anyatejet szeretnék adni Vilinek.
yve

millye.megvan a gond,nekem tök másképp néz ki a progi,biztosan régebbi verzió,mert pixel helyett,képpont és % áll.

kecsketejről én is most hallotam a kórházba az egyik ápolónő fia kapott 3hónapos kora óta.

zsu:nem ahhoz a dokihoz járok aki elcseszett és nem is abba a kórházba.egyébként dolgozik még,mert a per még nem indult el és egyébként is nincs összefüggésben a kórház igazgatója dönti el......mi pedig kártérítési pert indítunk,ami mésfél-2évig is eltart....de az ügyvédnő szerint milliókat lehet perelni-nem mintha a pénz helyettesítene akármit is amiről lemaradtunk Bazsalikommal,és amin átmentem és még fogok,de az ügyvédnő szerint ennek van értelme,mert a kórház nagyon ritkán bocsájt el főorvost,valahogy másképp büntetik őket-pénzbirság,fegyelmi stb.

ladmon:ha sikerül megcsinálnom az átvarázsolást a képekkel,akkor Bazsalokom le sem kerül a porondról,mert mániákus fényképező vagyok és nem fogom magamnak megtartani a képeket,jövök dicsekedni vele-tetszik,nemtetszik :twisted: :lol:

Bazsa szólít,ezért lépek,de jövök még :lol:

Kép
nilabali

Zsuzsi, sajnálom, hogy így alakul Lénával, de ne marcangold magad, nagyon nehéz még ezeknek a kis manóknak a jelzéseit megérteni! Remélem, hamar rendbejön a helyzet, és nem kell kórházba vonulnotok!!! drukkolok nagyon!
Azt nem írtad, hogy te hogy vagy? Remélem, nem borultál ki nagyon! Gyere, és igyekszünk lelkileg támogatni, amennyire tudunk!!!

LKVerus, én egy összehajtogatott fürdőlepedőt teszek a cicikre, azzal alszom... :oops: de ha nem fordulok az oldalamra, már nem szoktam elázni. hihihi közben olvasom, Ladmon is ugyanezt írta :D

Kaandi, 6720 gramm, ez igen! Boti jó kis vasgyúró :) helyeshelyes :)

Hívott tegnap a védőnő, hogy menjek babamasszázs tanfolyamra! Be is nevezek, nagyon érdekel! Aztán majd a talin remélhetőleg tudok pár hasznos trükkel szolgálni nektek is :D

Zsancy, épp hiányolni akartalak, erre jöttél! :)

Nilabali, helyes a kis Bazsalikom :D

Adri eddig nem csinálta a vándorlást, erre ma éjjel fél négykor arra ébredtem, hogy visít, bementem, és azt látom, hogy az ágy legvégében, keresztben fekszik, feje a rácsnak ütve, gondolom, azért ordított, mert kúszott volna tovább is. Szerencsére hamar vissza tudtam altatni, de reggelre megint felkúszott az ágy végébe :D kis lükém...

ZVera, vicces fiú ez a Zéti :lol: az biztos, hogy nem kevés humorérzékre van szükséged az ilyen kalandokhoz! De úgy nézem, van is :D

Bébikaja: egyelőre úgy vagyok vele, hogy ha van elég tejem, és szépen hízik a gyerek, akkor nem akarok fél éves kora előtt semmi pluszt adni neki, és én nem adok vizet, teát se (édesköményt ittunk, mikor kisebb volt, de már azt sem, mióta Infacolozunk, bár arról is épp most tervezem leállítani). Aztán meglátjuk, hogy hozza az élet.

KépKép

KépKép
stelly

Jó reggelt!

Köszönöm nagyon a drukkokat Lányok, olyan aranyosak vagytok!!! Szóval nagyjából az lehet a helyzet, ami Yve-nel volt és tényleg nem kell a legrosszabbra gondolni... Szóval, a Gyerkőcnek nincs szájpenésze, nekem pedig nincs gombám. :D Doktornéni nagyon alaposan megvizsgált mindkettőnket, cicit is tüzetesen. :oops: Azt mondta, nem is csúnya (mihez képest) és semmi baj nincs vele... Egyszerűen nagyon érzékeny a bőröm és Marci nagyon erősen szív. :) Akár még hetekig fájhat... :( Vannak ilyenek sajnos, sok ilyennel találkozott. Lehet, hogy Yvenek igaza van, és Marci kicsit durván kapja be, de egyébként, mikor már bekapta, általában a bimbóudvar is a szájában van, szóval szabályosan szív. Kezelés: türelem, betadine és próbáljam egy ciciről 15 után leválasztani... Tegnap kezdtünk gyorsulni egyébként, és egy szopi már 30 perc alatt megvan... :oops: :? Szerintem nincs közületek senki, akinek ez még ennyi idei tart... :oops: Szóval, a kis Éhenkajmánkának megálljt kell parancsolni, mert ha rajta múlna, akkor 2 órát is ülne fent, ne tudjátok meg, hogy néha 40 perc után milyen elkeseredetten tudott sírni. Viszont reggel 20 perc után leszedtem, mert rohantunk az orvoshoz és már 3,5 órája bírja, szóval szerintem kicsit sokat cumizik a cicin... :) Úgyhogy mostantól szívtelen Anya vagyok... :( És akkor lehet, hogy eljön a nap, mikor nem fog fájni többé. :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

zsu,millye: :)

kreiszi: :shock: na mi 200 fölé nem nagyon mentünk még. Majd holnap kiderül most mennyi, de dokinő azt mondta hogy a kórházból hazajövős súlyához képest jók vagyunk.

Hozzátáplálás: mivel mi első héttől táposcsibék is vagyunk, ahogy lehet én kezdek mást is adni. :oops:

Kép
budabo

Sziasztok!

Már szégyellem magam, mennyire ritkán tudok jönni, de most sikerült pár oldalt visszaolvasnom.

Látom, már téma a hozzátáplálás, én fél éves koráig nem tervezem az egyéb etetést-itatást, ez az elsőnél is bevált.

Ma megkaptuk az első két oltást, szegény eléggé zokon vette a bántalmazást. Egyébként elértük a 6 kilót.

Zsuzsi, nagyon sajnálom, ami történt, fel a fejjel, szopi ezerrel!

Találkozóra szívesen mennénk, Julcsi, megköszönöm, ha értesítesz. Azt hiszem, megint nagy feltűnést fogunk kelteni. :lol:

Zsu, lassan már csak elmúlik Bencus hasfájása... Szegényke.

Kép
mist

Stelly, mi Tamarával jártunk babamasszázsra, nagyon szerette, már Natasát is próbáltam masszírozni, de úgy látom, még szoknia kell a dolgot. Nem mondom, hogy nem élvezte, de hozzá kell szokniuk ehhez a fajta érintéshez is. Sok sikert nektek!

Kép
mist

Julcsi-79:Csatlakozom a "sokáigcicizünkklubhoz" én is elrontottam a fiamat mert ő is imád cicizni... van amikor 1 órán keresztül... elalszik rajta és ha kihúzom akkor hirtelen kinyílik a szeme és néz rám olyan "számonkérően"... :lol: :lol: :lol:

Nilabali: és így sikerül átméretezned? Azt úgy tudod megnézni, hogy lekicsinyíted mondjuk lyan 15x10-es méretbe persze arányosan és amikor elmented akkor rákattintasz a képre és tulajdonságok és ott mutatja, hogy hány pixel lett :wink: ha nem sikerül akkor szólj és segítek! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Annyira jó, hogy nem csk én vagyok kitömve éjjel.... :D :D :D
Eddig topban pelusssal,türcsivel kitömve alukáltam...egyre jobban nem tudok oldlat sem aludni...hason alvás............:( majd egyszer :(
apa már kezdi unni a kitömöt formám....próbáltam hogy cska simán hálóingben, és hogy felkelek lefejni...de amint felülök a fejéshez, hát ömlik, úgyhogy csereruci...na meg ha nem kelek fel...hát lepedőcsere :) szóval vissza a kitömés... Melltartóban nem tok aludni :( Azt hitem cska én vagyok ilyen, hogy pelussal alszok :):)

Köszi hogy megosztottátok velem :)

Julcsi! Nálunk is 30 perc legalább egy szopi, és akkor még nem evett a másik oldalról....van hogy egy órát elcsücsükélek :(
lassan, de biztosan...na meg kakicsere, csuklás...újraszopi....hát nem könnyű, még mindig.

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Köszönöm lányok mindenkinek, majd átadom Bencusnak, hogy sajnáljátok szegénykémet! Végre felébredt, megszabadultam a kőcicitől! :lol: Volt kaki is evés után, most a kiságyába játszik, magyaráz a maciknak, megzabálom! :lol:

Kreiszi, de jó, hogy ti se lázasodtatok be! :D

Nilabali, gondoltam hogy nem ahhoz a sarlatánhoz jársz! én nem értem, hogy ekkora műhiba esetén hogy praktizálhat tovább! :twisted: Remélem sikerül őt jól megkopasztani pénzügyileg, bár tényleg nem pótolja semmi, amin átmentél! :cry:

Eszter, üdvözöljük Adrit az alvamászók táborába! :wink: :lol:

Julcsi, örülök, hogy nincs komoly baj! :)

Mist, örülök hogy írtál! :D Remélem Natasa se lázasodik be!
zsu83

millye.tettem egy próbát,nem tudom sikerült-e,ha nem én feladom....

Bazsalikom megint alszik.....kihoztam a nappaliba,itt is van rezidenciája,elég sokáig eldumálgatott a játékainak,majd nyűglődés,tettem be egy kis zenét:Kistehén tánczenekar,Belga,Péterfy Bori és itt elaludt,becsempésztem a szobájába,fel sem ébredt.ti manókáitok hogy vannak a zenével?A miénknek nem tetszik a babazene,és a gyerekdalok sem,inkább azt szereti,amit én hallgattam amikor a pociban volt még,abszolút győztes a Quymbi,de arra nem aludni szokott,hanem mejd elrepül annyira kalimpál-ez lehet nála a tánc :lol: :roll: :lol:

tehát megpróbálom felrakni: Kép Papával-gondolkodunk....

Kép
nilabali

Yve és Mist jó, hogy jelentkeztetek! :)

Abencze és Zümis nekem is volt eszemben, biztos ezerrel babáznak! Ha olvastok csajok írjatok egy sort :wink:

Julcsi szuper hogy nincs gomba!!! :D Kitartást a gyógyuláshoz!

Képzeljétek pénteken mikor itt volt a védőnénink megígérte hogy utánajár egy homós gyerekdokinak hogy Zt megmutathassam, és tegnap oltáskor adott is egy nevet és telszámot!!! :D Annyira jól esett hogy nem felejtette el Zétit, pedig van gyerek bőven a körzetében! Felhívtam a gyerekhomódokit és holnap du mehetünk is!!! :D Úgy izgulok! Annyi "apróság" összejött Znek, remélem semmi komoly nem derül ki.

A nagypapám meg úgy néz ki... :roll: asszem fel kell készülnöm a legrosszabbra. Alig működik a veséje, ha egy kicsi vizet iszik egyenest a tüdejére megy mert visszatartja és fullad, dialízist nem kap mert nem bírná a szíve, szóval már csak idő kérdése, és szegény nagyon szenved :cry: már nem tudják meggyógyítani, viszont ebben az állapotban még akármeddig elszenvedhet, olyan szörnyű. :( Neki már megkönnyebbülés lenne a ...
80 éves. Bocsi a hangulatért :oops:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok!

Gerendai Zsu: Attila együtt érző puszit küld barátnőjének Lénának! Ne hibáztasd magad, mert bizony néha nehéz értelmezni a babák viselkedését, sírását! Akkor valószínűleg azért nem volt 5 napig széklete, mert a kevés tejcit teljesen megpróbálta hasznosítani. Mindenesetre egy dolgot ne felejts el, ha nem pihensz eleget, nem lesz elég tejed! Szóval a francba a bölcsőbe szoktatással, még nem vagy lemaradva semmiről! Aludjatok gyakrabban együtt a szülői ágyban, úgy könnyebb lesz a babához való felkelés is! Igyál sok folyadékot, szopiteát, egyél tápláló ételeket, és no para (mondja a bölcs, aki szintén beleesett ebbe a csapdába :wink:)!

Julcsi: Kitartást, szerencse, hogy nem fertőzés, hanem csak érzékenyebb a bőröd. Amúgy Attila is szeret 40 percet csócsálni a cicin, de nekem csak néha jár égő érzéssel, és hólyagok nincsenek.

Attila szintén intenzíven bámulja az ökleit, és bokszolja a felfüggesztett plüssállatkákat, ezzel egy óráig elvan, ha nincs más problémája (éhség, álmosság vagy bélgázok) :)

Crocus
Kép

Kép
crocus

miliye:hát nem egészen úgy sikerült-tényleg analfabéta vagyok,ráadásul az eredeti el is tűnt a mappából-FELADOM!
Megyek vasalok inkább,ahhoz tán még én is értek...............

Kép
nilabali

Nilabali: Kicsit picire méretezted, de alakul. Megnéztem és nekem egy régebbi verzió van... innen le tudod tölteni és egyszerűbb lesz! Ne add fel!!! Ügyi vagy! :wink:

http://tatus.hu/download.php?view.1745.XnView%201.90.2

Kép

Kép

Kép
millye

Nilabali: Valószínű azért tűnt el az eredeti mert rámentettél... mindig mentés másként-el ments el a módosított képet egy másik mappába vagy írd át a kép nevét! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

ja,mégegy kérdés:

Bogi:mi az a szélcső?mert Bazsalikom is kínlódik a szelekkel és néha nehezem kakikál,de mi is Infacolt adunk neki.Stelly írta,hogy ő is és már le akarja állítani,én is met most már majdnem teljesen hígat kaksizik.Homeopátiás cucc még nem érkezett meg a patikába,úgy kellett megrendelni.

Kép
nilabali

nilabali!
nekem úgy lett kisebb kbyte, hogy png-ben mentem el, azt fel lehet itt tölteni, és sokkal kisebbhelyet foglal :) nem jpg-be .

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Bogi: Mi nem tartozunk a megasúlyú babák közé, ez Zsu, Yve és Kaandi kategóriája. Mondjuk Boti azért: 6720 gramm: :shock: :shock: :shock: Mivel eteted, Andi? :lol:
Marci csak 5200 gramm, de én elégedett vagyok. :) Mi hosszra gyúrunk, kb. 63 cm, durva, a talpáról nem is beszélve... :D

Nilabali: Bazsalikom gyönyörű!!! És ilyen rendes, hogy csak így sitty-sutty elalszik? :shock: lyet sem hallottam még...Pedig Enyémgyerek nagyon rendes, de a homloksimi, altatódal azért kell, meg mindig be kell sötétíteni. :)
Szélcső kapható a patikában, ha szenved a Babó, bekrémezed, 1-2 cmre bedugod a popsijába és szerencsés esetben távoznak a bélgázok, néha kaka is. :oops: Ha tudod, kérd meg a gyerkorvost, védőnőt, hogy hogy kell használni. (Amúgy nem egy nagy művészet és mivel gumiból van, nem okozhat sérülést. :)

Stelly: Marcival is volt ilyen, hogy teljesen keresztben feküdt az ágy legvégében. :) És fel volt háborodva, hogy beszorult. :lol: Csak hajnalban nem volt érkezésem lefényképezni...

Crocus: Azóta Attila jobban hízik?

Millye: Marci egyszer, néha még kétszer kel. (illetve tulajdonképpen van, hogy majdnem áalszik egy éjszakát, de az hajnali kelést jelent, és utána még szoktunk szunyni egy kicsit. Bírható... :)

Találkáról Bjutit is értesítem, azt hiszem, mostanság ő sem nagyon olvashat bennünket... :( Ott laknak közel, hátha Ők is eljönnének.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

cseréltem a vonalzókat kicsit..bakker, hogy mennyi időm van szórakozni! Pedig lenne mit csinálnom, de valahogy jól esik itt ücsörögni....néha kell ez is, ki kell használni az alvósidőt :)

szélcsőtől én nagyon tartok...szegény nagyfiamnak tavaly még volt is bevarrva, mikor a bélműtéte volt...hát nem kívánom senkinek, én be nem dugnám a picinyem popójába a rossz emlékekl miatt...meg pukizunk mi rendesen szerencsére, de ha kell, hát kell! még a hideg is kiráz tőle!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Nilabali, nagyon aranyos a kép! :lol:
Nálunk bejön a babazene, de Rádió 1-et is szoktunk hallgatni, nagyon szereti, pocakba sokat hallgata! :D

Zétivera, nagyon sajnálom a nagypapádat! :cry:
Szegény dédim is sokat szenvedett már a végén! :cry:
zsu83

nilababa: julcsi megadta a választ, nekünk kellett az első időben sajnos, aztán beálltunk. Most már ritkán fordul elő.

julcsi: akkor bocs, vhogy úgy rémlett ti is nagyok vagytok!! Nem baj ti magasak lesztek...mi is. :lol:

Kép
budabo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 14:50-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 14:51-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 19:49-kor.
Vendég

Gabi, mi sétálni voltunk, azért tűntem el! :)
Szép súlyba van Szoni is! :D Hogy viselte az oltást?
zsu83

Nilabali: Viva Quimby!
Én az esküvőnkön azt akartam, hogy a "Most múlik pontosan" szóljon, de Laci nem engedte... :cry: :cry: :cry:
Biztos a "tátongó szívében szögesdrót csőrében szalmaszál" miatt... Igazán nem is értem.... :D
De Eszterem szereti!! Mondjuk csak ritkán hallgatunk zenét, egyelőre be kell érnie az Iglice szívem-mel az én előadásomban.
(Szegénke...)

ladmon

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 19:50-kor.
Vendég

Sziasztok!

Bocsi a betolakodásért, van egy szuper Fisher Price akvárium hintám eladó, ez a hordozható fajta, nagyon bevált, 17 ezerért, Bebesi narancssárga kenguru 3 ezer, OK Baby Biztonsági fürdető Buddy Blue 3 ezer, mi kinőttük, ha valakit érdekel priviben keressen.
Üdv. Ági
hinta:
Kép
fürdető:
Kép

KépKép
columbine

Hello!

ladmon:nem is értem a férjed...!nálunk hál'istennek közös kedvenc a Quimby,járunk koncertekre,van autogrammom stb....imádom őket.vagy ki kell javítanom.jártunk,mert eztán hogy lesz nemtudom,asszem közben lett egy kisbabánk......... :roll:

millye:találtam egy másik verziót is,letöltöttem és próbálkoztam,majd meglátjuk.

bogi.köszi a tippet,majd ezt is megpróbálom!

tehát most megpróbálok képet tenni:nem sikerült!
most már tényleg feladom,de csak mára,holnap újra próbálkozom!!!!!!!

Kép
nilabali

nilababa: fel ne add!! Várjuk aképeket.

ladmon: nálunk a szerelem első vérig: "most kell eldöntened" és ugye afilm poénja hogy elmarad az esküvő :D

Déltől pocsék nap,Fügcsi nyügős,sirdogálos,nem alvós csak pihiszékben vagy anyán.
Biztos más baba is csinálja, de MIÉRT: ívben megfeszíti magát a pelenkázón, játszószőnyegen is, a hátáról oldalra fordult és úgy feszíti magát, tök ijesztő, főleg afeje miatt. De végülis amikor hason fekszik is felemeli a fejét nagoyn magasra, de az ívben nyomulás.......és pont tegnap kérdezte a dokinő hogy csinálja-e még. Sogórnőm szerint hasra akar fordulni :shock: Ötletem sincs.

Kép
budabo

Bogi: Lehet, hogy így akar megfordulni. :)
Ja, én is akartam Neked, hogy Marci is szokott így félszemezni. Szerintem ezzel nincs semmi gond. Van olyan, hogy Bogyesz alszik és az egyik szeme picit nyitva van. Őszintén szólva, nekem eszembe sem jutott, hogy ez akár valami rosszat is jelenthet. :wink:

Azért a Lányok is tudnak: Natasa, Szoni, azta!!! :shock: :shock:
Szoni ügyes volt az oltással!

Bencus hasa jól van ma?

Kangu: Mit mondott az orvos?

Yve: Neked külön köszönöm, hogy megosztottad velem a tapasztalataidat! És igazán nem vagyok én nyafogós, de tényleg annyira tud fájni... :( Emellett a szoptatás szép élménye is elmarad így. :cry:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Bogi: Hahaha...Nektek azért meglett az esküvő...
Nálunk végül Over the rainbow lett, ami azért volt gáz, mert esküvő előtti héten ráleltem a Kamakawiwo-s változatra, boldog voltam, hogy milyen csodálatos és eredeti. Az esküvő szombaton volt és előtte hétfőtől kezdték nyomatni az OTP-s reklámot, aminek ez volt a zenéje. Húdeeredeti... :(

Nem ezt az ívelős dolgot hívják kiflizésnek? Nem ijesztgetni akarlak, mert fogalmam sincs, csak valahol talán olvastam. És nem is tudom, hogy az miért van. (Akkor jó, hogy leírom, mi? :) )

Jó éjt mindenkinek!

ladmon

Julcsi: te meg ne aggódj, mindenki azt mondta, hogy idővel elmúlik. Előbb-utóbb tuti lerövidül a szopi időtartama. Na majd akkor!

ladmon

julcsi: tiszta hülye paraanyu vagyok és most hulla, még jó hgogy apa van,megyek is ágyikóba. Remélem reggelig nyugi lesz.

millye: álommanót akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mi az a kiflizés???????????????

Kép
budabo

Ja, azt nem tudom...
De ennyi erővel akár Sikoly álarcban is ijesztgethetnék... :lol:

ladmon

ladmon: inkább megyek aludni, mert rákerestem és csak parázok. Maradjunk abban a verzióban, hogy korán ugyan de hátha fordulni akar, vagy pedig ma fáradt és nyűgös volt és feszítgette magát. :oops:

Kép
budabo

Zetibebi: sajnálom a papidat! Én tavaly vesztettem el a csodálatos nagypapimat :cry: sajnos a fiú dédunokáját már nem érte meg :cry:

Budabo: Már küldöm is nálunk már nagy szundi van :lol: :lol: :lol: a fiam elkezdte ugyanazt mint Füge... tömi a szájába az öklét jókat cuppog mellé :oops: :shock:

Kép

Kép

Kép
millye

Drága csapat!

Mindenkinek köszönöm a szavait, a támogatást, nagyon jól esik, és sokat segít! Mire végig olvaslak titeket, mennem kell szoptatni, pedig már 2 napja annyi mindenre kellett volna reagálnom.
Léna 3100-al született, és most 3750 :shock: Nagyon gáz. Mértem ma, hát 30, 40, max 50 g-ot eszik, mindezt másfél óra alatt sajtolja ki a löttyedt cicikből. Szóval nem tudom tartani a 2 óránkéntit, 3 kell, mert így is alig jut idő aludni. Éjszaka velem alszik. fejem is, de nincs. Talán holnapra beindul, mert hétfőn kezdtük szaporítani, és 48 óra alatt reagál a szervezet. Remélem, úgy elázom éjjel, ahogy ti összesen :wink: . És lesz nekem is kőcici, nagyon szeretném :D .
Egyébként egészen pozitívan állok a tápszerhez, valószínűleg ez lesz. De nem adom fel a szoptatást sem , teljes erőből próbálkozunk. Kórházba a kiszáradás miatt kellene menni, de rem nem kell! Sajna holnap vissza kell vinnem a mérleget, kiváncsi leszek, hogy fogom kiszámolni, mennyit kell pótolni a tápiból. :?

...jaj, annyi mindent akartam nektek írni, bíztatni a fájósokat én is, meg hozzászólni, de mennem kell, 11-kor szopi, aztán 2-kor, 5kor. :? Nyugalmas éjszakát mindenkinek.

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

millye: köszi, ideért éjszakára...legalább. Végülis is Andris és Füge majdnem egyidősek...nálunk most a kifli a legujabb. Tegnap anyelvét is állandóan ki-be öltögette, és vki írta hogy ez lehet a szelektől is.Na ma meglátjuk milyen napunk lesz.

gerendai zsu: kitartás!!!!

Kép
budabo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: