Zsuzsi, sajnálom, hogy így alakul Lénával, de ne marcangold magad, nagyon nehéz még ezeknek a kis manóknak a jelzéseit megérteni! Remélem, hamar rendbejön a helyzet, és nem kell kórházba vonulnotok!!! drukkolok nagyon!
Azt nem írtad, hogy te hogy vagy? Remélem, nem borultál ki nagyon! Gyere, és igyekszünk lelkileg támogatni, amennyire tudunk!!!
LKVerus, én egy összehajtogatott fürdőlepedőt teszek a cicikre, azzal alszom...

de ha nem fordulok az oldalamra, már nem szoktam elázni. hihihi közben olvasom, Ladmon is ugyanezt írta
Kaandi, 6720 gramm, ez igen! Boti jó kis vasgyúró

helyeshelyes
Hívott tegnap a védőnő, hogy menjek babamasszázs tanfolyamra! Be is nevezek, nagyon érdekel! Aztán majd a talin remélhetőleg tudok pár hasznos trükkel szolgálni nektek is
Zsancy, épp hiányolni akartalak, erre jöttél!
Nilabali, helyes a kis Bazsalikom
Adri eddig nem csinálta a vándorlást, erre ma éjjel fél négykor arra ébredtem, hogy visít, bementem, és azt látom, hogy az ágy legvégében, keresztben fekszik, feje a rácsnak ütve, gondolom, azért ordított, mert kúszott volna tovább is. Szerencsére hamar vissza tudtam altatni, de reggelre megint felkúszott az ágy végébe

kis lükém...
ZVera, vicces fiú ez a Zéti

az biztos, hogy nem kevés humorérzékre van szükséged az ilyen kalandokhoz! De úgy nézem, van is
Bébikaja: egyelőre úgy vagyok vele, hogy ha van elég tejem, és szépen hízik a gyerek, akkor nem akarok fél éves kora előtt semmi pluszt adni neki, és én nem adok vizet, teát se (édesköményt ittunk, mikor kisebb volt, de már azt sem, mióta Infacolozunk, bár arról is épp most tervezem leállítani). Aztán meglátjuk, hogy hozza az élet.