Sziasztok!
Vic:
Én is emléxem rád, mert anno még fel is figyeltem rá, hogy te Etyeken laksz, én pedig nagyon sokat jártam oda, mert eredetileg Biatorbágyi vagyok. Nagyon nagyon gratulálok neked, hihetetlen, hogy hogyan bírtad ki, hogy nem árulod el nekünk
Nagyon kellemes pocaknövesztgetést kívánok neked!!!
Lukácsné:
Hajrá!!!++++++++++++++
Colin:
Arra nem is gondoltál, hogy nem napszúrásod van, hanem ezek a tehességi tünetek lehetnek??? A múltkor még azon panaszkodtál, hogy nem érzel semmit

Na most megérkezett!!!! Bár nagyon sajnálom hogy nem érzed jól magad, de ez vele jár sajnos, drukkolok, hogy minél hamarabb elmúljanak a rosszulléteid. A barnázás miatt ne aggódj, tuti, hogy az utrótól van, de amikor mész dokinénihez, mindenképpen említsd meg neki szerintem, biztosan megnyugtat majd.
Ja...megkaptad a privit???
Madrin:
Ne keseredj el!!!! Sok sok fehérje, folyadék, méhpempő.....Biztosan beindulnak azok a fránya tüszők!!! Drukkolok.....
Kpn:
Hogyne emlékeznék rád, drukkolok nagyon nektek is!!!
Dita:
Naggggyyyyon szép a pocakod! Istenem de ari. Az utró is benne van a puffadásba, de ne aggódj, már nem kell olyan sokáig használni.
Vasikáé!
Nagyon örülök a jó hírednek, csak így tovább!!!!+++++++
Rólam:
Voltam a házidokinál rákérdezni, hogy eltudna e küldeni IR vizsgálatra. Szeretném megúszni a Mentsmentis árát, de nem is tudom.... Azt mondta, hogy csak terheléses cukor vizsgálatra tud elküldeni, annak ha jó az ereménye akkor tuti, hogy jó az inzulinszintem is:shock: Na most, hogy magyarázzam el neki, hogy a fórumon nem így hallottam???
Mindegy azért megnézetem, ártani nem árt. Olyat is mondott, hogy az inzulint csak akkor tudják megnézni, ha befekszem a kórházba
Szóval jól felhúztam magam, dehát csak jobban tudja, vagy nem
Bocs, ha hosszúra sikeredtem.
Ja......most látom csak, elcsíptem a laptetőt!!!!!
Puszi mindenkinek, kitartás!!!!