A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

sziasztok csajok, ritkán jövök, de itt vagyok, aki még emlékszik rám :lol:
nem igazán működik rendesen az oldal a gépeimen, ezért ritkán van türelmem írni :evil:
viszont mindent és mindenkit követek!!!
nálunk röviden: hsg ok, a korábbi pajzsmirigy alulműködés mellé a leletösszesítőn enyhe PCOS-t is kaptam :? Kicsit rosszul esett, mert fogalmam nem volt róla. Tünetei nem voltak, az UH-kor pedig Sz. doki egy szóval nem mondta. A vuduszövegből meg, amit az asszisztensnek mondott, nem jöttlem rá. Így most erre is kaptam gyogyót.
Vicces, hogy urológus által igazolt pasigondok miatt (rengeteg katona, de sok deformált) mentünk, erre én kaptam annyi gyógyszert, hogy szerintem anyám és nagyanyám sem szedett összesen ennyit :shock: :D
A lényeg viszont, hogy piri érkezésekor (a napokban) kezdődhet az első inszem!!! :D
Egyébként a zuramat felkészítettem, hogy Sz. doki nem egy nagyon barátkozós fajta és ha kérdése van KÉRDEZZEN, meg minden. El kell hogy mondjam, a pasi nagyon kedves volt. Közlékeny, humoros, szóval csupa jó érzéssel jöttünk el 8)
Colin, kérjük tehát a receptet!
Böbe, Vasikáé? Hogy haladtok?
Valaki inszemezik velem? :lol:
kpn

Szia kpn!

Én már a 4. szurit kapom majd ma este az inszem előtt. Valószínű még a hónapban túl is esünk a dolgon.
Az az érdekes, hogy nekem is enyhe PCO-t mondott Szűcsdoki, de nekem nem kell erre külön semmi gyógyszert szedni. Úgy tűnik, ezen kívül nincs semmi gondunk - legalábbis nem mondott Szűcsdoki semmit. Ezért nagyon reménykedem, hogy Colin nyomdokaiba lépünk! :)
További szép napot kívánok Mindenkinek!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Szia Kakti, akkor ezekszerint neked az én gyengémnél még gyengébb pco-d van :lol:
Mit tudsz, van a BMC protokollban valami megtartást segítő cucc az inszem utánra? utro esetleg?
Akkor nálatok egyre izgalmasabb a dolog

:D
kpn

Lukácsné
Mit akarsz te még a lombikkal?
Ne foglalkozz még nagyon vele mert akkor arra áll be az 'agyalapi mirigyed" :wink: és akkor nem fog az inszem sikerülni!
De ha olyan nagyon kiváncsi vagy hogy mi történik a lombikosokkal részletesen leírtam mindent napról-napra a blogomban, de sztem még nem kéne ezzel foglalkoznod.
Drukk a teszthez, remélem kellemesen fogsz csalódni! 8)

Szöszi
Nekem is kevesebb volt a piri az inszemek alatt, előtte sem voltam valami nagy bládiméris, de bizony előfordult hogy 1 vagy 2 nap volt és el is múlt teljesen!

Az inszem hogy kinál hányadik napra esik annyira egyénfüggő, nekem volt már 13 de 19 is. Néha lusták a tüszők is nem akarnak beindulni!
Azért akinek hosszabb a ciklusa nagy valószínűséggel későbbre esik az inszem mint egy 28 napos ciklusnál.

HENI
Alapháj van bőven, de most olvastam, hogy még a természetes terhességeknél is nagy számban fordul elő puffadás az első trimeszterben.
Már néhány fórumba ilyesztegettem a nagy pocakommal a csajokat, ha már így szóba hoztad akkor ide is felteszem, de előre kérek mindenkit hogy üljetek le és csak erős idegzetűeknek ajánlott a megtekintése! :lol: :lol: :lol:

Ime a Bogyólak:

Kép

COLIN
Házaséleti tesztet nem csináltak nálatok ugye?
Lehetséges hogy ez volt nálatok a gond és ezért sikerült elsőre.

Örülök hogy tp-re mentél. A kollégákkal nem kell foglalkozni nekem is álmatlan éjszakáim voltak emiatt sokáig és még valahol most is bánt, de jönnek ők még az én utcámba, ezt már előre tudom!
Engem 7 év után néztek semmibe, pedig mindent megtettem ami tőlem telhető a munkám terén sokszor erőmön felül, de most már nem érdekes, a lehetőség előttünk van, hogy ha már nagyobb lesz a bébi átképezzük magunkat esetleg és más irányba induljunk el. Én tervezek egy tanfolyamot Bogyóval való itthonlétem alatt.

KPN
Érdekes hogy ilyen spermaképpel nem lombikot javasolták.
Úgy látszik azért maradni fog egészséges sperma tisztitás után ami az inszemre is elég!

Drukkolok az első inszemedhez! +++++++++++++++++++++++

dita75

Úristen, Dita!

Ez aztán Pocak a javából!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bocsi, remélem, nem bántottalak meg! Nem ez a szándékom! De nyilván nem túl gyakori, hogy két hónapos várandós mamának már ekkora pocija legyen...

KPN!

Erről a megtartást segítő cuccról egyelőre nem tudok semmit, de engem is érdekel, és mindenképp meg fogom kérdezni.
Az, hogy egyre izgalmasabb a dolog - nem kifejezés! Zabszem sem fér a hátsómba, annyira izgatott vagyok! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

KPN!
Inszem után UTROGESTAN-t írnak fel hüvelykapszula formában. Általában 3x1 az alapadag.

Dita kismami!

Nagyon édes a pocid, nekem nagyon tetszik. Az biztos, hogy nem tartozol majd a kispocakos kismamák közé, de ez nem is baj!!! :lol:
Vigyázz Magatokra!

Kép
akire79

Vasikáé!
NAgyon drukkolok a holnapi vérvételhez, amint tudsz, gyere és írj, hogy mi volt!

Lukácsné!
Neked is megy a drukk az eredményhirdetéshez! El ne felejts pisit vinni :lol:

Kép
akire79

Sziasztok!!!

Dita ! Nagyon aranyos pocakod van. Én sem bánnám ha már nekem is ekkora lenne.

Lukácsné! Holnapra egy kalappal!!!!! Gyerünk Colin után!!! Én egy kicsit lemaradtam, de egyszer talán én is sorra kerülök.

Kpn! Én ma kezdtem a merionalt szúrni. Ha minden jól megy akkor számításaim szerint 29-én vagy 30-án lesz inszem.

Vasikáé! Várunk holnap az infóval.
szöszi1977

Szöszi!
Én holnap után kezdem szúrni a Merional. Úgy tűnik most eléggé együtt fogunk haladni, 1-2 nap lesz köztünk. Remélem ez majd szerencsét hoz mindkettőnknek!

Kép
akire79

akire, dita, szöszi és mindenkinek !

köszi holnapra a drukkokat majd jelentkezem megígérem, de most elkezdtem barnázni meg nem tudom mit csinálni....

holnap jövök :)

dita aranyos a bogyólak-od :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok Lányok!
Kakti:
Köszönöm az infót!Remélem mindenki jól van!Inszemes lányok sikerülni fog és hamarosan kis mamik leszünk!Ma viszük vissza Anyut a Debreceni korházba és bizony elég hosszu az ut.Meg ma tudjuk meg az eredményt!Bizunk benne nem mondanak semmi rosszat!Puszi mindenkinek!! :!:
rózsa11

Sziasztok Lányok!

Nagyon rég nem jártam erre! Az újak már nem emlékeznek rám, biztos nem is tudják ki vagyok, a régiek tudom, néha hiányoltatok, de sokáig nem nagyon volt mit írnom, lefoglalt a költözés, DEEEEEEEE nem elkiabálni akarom még mostsem, inkább csak halkan megsúgni, hogy ......hát.....ööööhhhh......... :D hogy

13 hetes kismama vagyok!!!!!!!!!!!!!

Február elején volt a beülti és sikerült, amit a mai napig nehezen hiszek el annak ellenére, hogy nő a hasam és néha rosszul vagyok.
Zeke doki csinálta, és nagyon meg vagyok vele elégedve, azt sajnálom, nem hamarabb kerültem hozzá.

Szóval csak ennyit akartam írni, főleg Nektek: Madrin, Gil, Manda, Zsókuci!!!!! Ne adjátok fel, nekem is sikerült, és hihetetlen, hogy végre ezeket a sorokat írhatom ide 5 inszem és 2 beülti után.
NEKEM IS SIKERÜLT!!!!!!

A 12. hetet babonából meg akartam várni, de mostmár kicsit bátrabban írtam le, hogy október végére várjuk a manót, aki mostmár 6 cm, és eddig minden rendben van vele.

Ritkán vagyok net közelben, mert már nem dolgozom, igyekszem néha jönni, és benézni.

Mindenkinek nagyon drukkolok az újaknak kitartást, a régieknek méginkább, mert meglesz az eredménye, és mindenkinek babásodást kívánok minél hamarabb.
vic12

Sziasztok!!
Kicsit eseménydus hétvégém volt. Szombaton a kertipartyn úgy néz ki napszurást kaptam mert a tegnapi napot végig hánytam.
Ma reggel próbálkoztam háztartási kekszel,de már azt is kidobtam+valami nagyon halvány barna kevés folyik belölem.
Kicsit most meg vagyok ijedve,de majd holnap elmesélem a doktornőnek. Igy szegény gyerekem miből eszik ha nem marad bennem semmi. Most reggel mértem,hogy 8 kg fogytam 1 hónap alatt vagyis inszem óta.
Nagyon félek.hogy igy mi lesz velünk.
Mindenkinek puszit küldök.

Kép
Kép
colin

sziasztok

a lényeg: NEM sikerült, nem vagyok elkeseredve,mert tudtam már csütörtökön a tesztből, ja és mire odaértem persze megjött.....
Apának kell egy újabb spremavizsgálat és ha kevés lesz csak akkor mondja ki a lombikot a dokibácsi.
Ez van, majd mi az ikrekre gyúrunk a lombikon....

NEM akarok olyat olvasni hogy SAJNÁLOM..... csak azt hogy majd a következő sikerülni fog !!!!!!!!!!!!! oké lányok..... tudom hogy amúgy sajnáljátok de csak pozitívumokat akarok olvasni.

Találkoztam rózsával is a váróban, remélem neki jó hírei lesznek nekünk.....

A laborba mikor bevittem a pisit, már kb 8 üveg volt előttem és mind negatív volt, ilyen nap volt sajna.....

jók legyetek majd este jövök.

Vasikáé !
veled mi van élsz még??? felénk se nézel......

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

VIC
Én már olvastam a fórumot amikor még írogattál ide, úgyhogy ismerős a neved!
Őszintén gratulálok a bébihez, nagyon örülök, hogy sikerült a lombik!
Sok boldogságot kívánok nektek, és vigyázz nagyon magatokra!

LUKACSNE
Az elég + példa hogy nekem az összes sikertelen inszem után egyből sikerült az első lombik??? Hát akkor hajrá!!! ++++++++++++++++++++++++++ :)
Csináld utánam! :)

KAKTI
Engem a hormonok nagyon felpumpálnak, azt mondták hogy teljesen normális hogy nagy a pocakom, és hogyha az utrot abbahagyom apadni fog, aztán később újra növekedni fog de akkor már nyilván a baba méretének növekedésével párhuzamban! Amúgy sem vagyok egy nádszálkirálylány, mivel a meddőségi kezeléseknek kb. 30 kilót köszönhetek. Olvasgatok mindenféle szakirodalmat a pocakosságal kapcsolatban és kiderült hogy a természetes úton összehozott terhességnél is előfordul nagy számban puffadás, úgyhogy elképzelhető hogy hamarosan ti is ezzel néztek majd szembe, de gondolom ennek majd ti is ugyanúgy örültök majd mint én!
Büszkén megyünk az utcán én és a pocakom! :)

SZÖSZI
Az jó lenne ha akkor kerülne sor az inszemedre mert utána ünnep lesz meg hétvége, tudnál pihizni, relaxálni!

AKIRE
Remélem nem törtél nagyon össze!
Egyeseknek kicsit jobban meg kell szenvednie a babóért, de egyszer úgyis eljön az idő! Én is lombik előtt nem sokkal jöttem rá, hogy le kell nyugodnom, sikerült és össze is jött Bogyó!

COLIN
A nappal nagyon kell vigyázni, főleg 11 és 15 óra között árnyékban tartózkodjál. REmélem hogy nem lesz semmi bajod. Dokihoz nem tudsz elmenni, mikorra van időpontod?

Ma elutasították az utazási költségtérítésemet az OEP-nél, még tp-t sem kaptam egy vasat sem pedig február óta tp-en vagoyk, az Apeh sem küldte még a lóvémat, tök fasza, annyira kivagyok és még nem is tudom őket elküldeni a pi...ba mert lecsapják a telefont, nem érdekli a nyomorom egyiket sem!
Szerintetek normális dolog hogy hónapok óta ülnek a zsozsómon, én meg dögöljek meg? Már nagyon tele van a hócipőm, és nem tudok mit tenni ellene!
A várakozás jutott nekem meg a türelem... de már elfogyott... asszem jogosan!

dita75

Hali Lányok :)

Viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic nem hiszem el :D :D Szívből gratulálok, na szépen vagyunk hogy így titokban beültetésekre jársz :)
Annyira örülök hogy el se tudom mondani :)
Pedig pont pityeregni jöttem be, de most jobb lett a kedvem :)
Azért ha van kedved leírhatnád hogyan is volt...

Velem annyi van hogy nem túl jól reagálok a Menopurra, bár több tüszőm van nem elég nagyok a korához képest :(
Most napi 10 Menopurt kell nyomnom :(
Lányok volt ilyen már valakinek??? Esetleg ez meghozta a sikert mármint hogy a tüsző nött jobban, mivel eddig 'Puregonos' voltam semmit nem tudok erről.
NEm vagyok valami feldobott mert azt hittem új gyógyszer több és jobb tüsző ...
Na ez van szerdán megint megyek uh/vérvételre.

Anett, Manda de jó hogy néha Ti is jelentkeztek :)
Remélem minden ok VEletek?
madrin

Sziasztok!
Vic, jajjdenagyonörülök!!!!!! Gratulálok! Pont néztelek egyik nap az iwiw-en :D

Madrin, nagyon drukkolok. Biztos beindulnak azok a fránya tüszők.

Lukácsné, jó úton haladsz a siker felé. Csak pozitívan!!!! (így jó volt? semmi sajnálkozás :wink: )

Anett, drága, azt hittem rosszul olvastam a nevedet. Gyorsan vissza is lapoztam, hogy hol írtál. Találkoztam Csibével pár hete. :wink: Sokat jársz az eszembe és tudd, hogy nagyon-nagyon drukkolok.

Pusszantás mindenkinek!

KépKép
süni76

sziasztok megint 8)
Dita, az a pocak uaaaaaaaa, tényleg nagyon helyes :D
Colin +++++ Minden rendben kell hogy legyen!
Vasikáé? Sting? Héééé, miért nem írtok? Ti vittétek eddig a topikot a vállatokon! :o
Lukacsne, semmi sajnálkozás, előre tovább, hajrá ikrek :wink:
Szöszi, Akire, Kakti akkor igyekszem utánatok!!! Ma végre megérkezett miki, ennyire a 2 év alatt soha nem örültem neki...

Két kérdés :!: Ha ma jött meg, csütörtökön még jó vagyok UH-ra ugye? Illetve eléggé május 1. közeli időben lesz az inszem, ha minden rendben megy, tartanak szünnapokon ügyeletet, vagy a stimulálást alakítják úgy, hogy jó időben legyen?

Sőt három kérdés :D Lányok, ki mit szed/eszik/iszik inszem környékén? Csodaszerek, tippek? 8)
kpn

Sziasztok!!
Picike barna folyásom van. Nagyon félek,hogy nincs már baba.
Holnap megyek az orvoshoz utrahangra és akkor majd minden kiderül. Semmit nem tudok enni minden kijön belölem csak inni tudok egyszerre keveset,hogy ne száradjak ki.
:( :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
colin

Sziasztok

Pénteken lesz a 2.inszemem. Ma voltam uh-on van megint jócskán tüszőm, de a legnagyobb csak 17 mm es. Így még ma meg holnap kell 1 merionált szúrnom. Megint doktornőhöz hívtam be uh-ra :roll:
Nem értem pedig Zeke a orvosom!! Akkor ezek szerint doktornő fogja csinálni az inszemet pénteken???
Ő, is csinál uh ot inszem előtt!!!

Colin: Pihenj sokat, én is barnáztam Viktóriával

Kép

Kép
edinka

Edinka!
Nekem az első inszemet a doktornő csinálta, mivel Sz. doki szabin volt. 5-ünknek csinált aznap inszemet, senkinél nem UH-ozott. Azt csak Z. doki csinálja inszem előtt.
Hajrá tüszők, napont kb. 1 mm nőnek, úgyhogy tök jó lesz péntekre, ne izgulj!

Vic!

Én is sokat olvastam a fórumot, amikor még írogattál. Nagyon nagyon gratulálok, csodálom, hogy így el tudtad titkolni :lol:

Kép
akire79

Lukácsné!
Hajrá a következő (vagy inszem vagy lombik, amit csak akarsz)!!!!!!
Ez volt a főpróba!!!!

Kép
akire79

Vic!

Hát hogyne emlékeznénk Rád!!!! A túrázós Vic :D :D Hát, apám nagyon gratulálok!!! És mindezt szép csendben.....Nembaj a lényeg, hogy KISMAMI VAGY!!!!!! Milyen érzés ezt olvasni? :D :D

Anett!
De jó, hogy Te is írtál. Már korábban is hiányoltalak, nemtudom olvastad-e. Ti most pihentetitek a dolgot? Mi van Veled, írhatnál. :D

Dituka!
A táppénzre szerintem rákérdezhetnél, hogy minden okés-e, mert elvileg 30 napon belül kellene utalniuk a pénzt. Ha ennyi ideje nem küldték még, akkor lehet valami papír/adat hiányzik nekik a cégedtől, ami miatt nem tudják küldeni. Vagy sokára adtad le a tápp. papírt?
Poci gyönyörű, én is!én is! :D :D Ez az a gatyó amit vettél?

Szöszi!
Ez elég érdekes, amit írtál. Nekem eddig egyszer volt olyan rendkívüli eset, hogy abbahagytam az eredményhirdetés után az utrót és nem másnap jött meg, hanem majdnem a 4. napon és addig csak olyan gyengus valami volt. D

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Akire drága!

Nem feladni, továbbmenni :wink: Úgyis tudom, hogy sikerülni fog, addig meg hatalmas kitartást!!!!

Lukacsne!
Igazad van, semmi negatívum, úgyhogy küldök egy kis ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ beosztani ám a következőre :D

Vicky!
Végül mit döntöttetek? Inszemeztek tovább, vagy lombikoltok?

Colin!
A tünetek nem arra utalnak, hogy nincs ott a baba, úgyhogy előre ne aggódj ilyeneken, mert nem tesz jót ez neked sem. Lazícssss :lol: Egyébként tök jó, hogy leléptél a melóhelyről. Nekem volt egyszer egy olyan melóhelyem, ahol az uccsó nap a "nagy búcsúzkodás" után azzal a gondolattal csuktam be magam mögött az ajtót, hogy ezeket soha az életben nem akarom újra látni. Úgyhogy átérzem sorsodat, de a lényeg, hogy nem nyaggatnak már.

Vasikáé!
Halló!!??hun vagy?

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Kép

Jippíííí! Megjöttem!

Madrin:
Nagyon kedves a kis történeted az oldószer beadásról :)

Kakti:
Örülök, hogy te már elkezdhetted, minden szépet és jót kívánok!

Akire:
A macska rúgja meg! Nagyon sajnálom... Drukk ezerrel a következőhöz!
Az inszem valóban olyan mint a spontán terhesség, csak sokkal drágább. :) Éppen ezért én inkább kímélem magam, azzal áltatva (vagy sem, nemtudom), hogy így több esélyt adok a megtermékenyülésre és a megtapadásra. Mindenesetre a hastáncórák már a múlté, sajnos...

Tigriske:
Szia, üdv minálunk! :)

Csézjang:
Örülök, hogy túl vagy a műtéten, nagyon gyors és fájdalommentes gyógyulást kívánok. Háát, nem irígyellek! De mega-giga drukk, hogy ne fájjon sokáig és eszébe se jusson kiújulnia! Kérjük meg a mi kis tündérboszinkat - Vasikáét, hogy küldjön feléd gyógyító hullámokat!
Ne foss az inszemtől, olyan mint a rákszűrés (az pedig nem fáj)! Semmi gond nem lesz, csak a műtős Misi jól megkukkolja a cuccosodat, más érdekes úgysem lesz :wink:
Én inszem közben elképzelem, hogy máris kismami vagyok és velem van a szerelmünk gyümölcse, vagy simán szép dolgokra koncentrálok és pikk-pakk elröppen az ott töltött idő!

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok Lányok!Bocsi hogy tényleg nem vagyok olyan sokat de mindig elolvaslak titeket!Tőletek szívok energiát!!! :wink:
Ma voltam én is 3. napi uh-n és sajna van egy cisztám a bal petefészkemben aminek nagyon nem örülök annyira elvagyok emiatt keseredve :cry: már annyira beleéltem magam hogy már közel vagyok a célhoz és itt van ez az undorito ciszta :twisted:
Azt mondta Szűcs doki hogy a jövöhéten menjek vissza és ha ott van még akkor majd ír fel gyógyszert :? és akkor a köv.mensinél kezdjük a stimut!!!Hjaaaajjjj pedig már ugy vártam!!!!
Mindenkinek millió+++++++++++

Jucus

Kép
jucus1013

Colin:
Zöldborsó? Lehet, h. egy igazi kis hercegnőt rejtegetsz (aki a sok paplan alatt is megérzi a borsószemet) ?
Nagyon kimerült lehetsz a sok ébrenléttől, remélem hamar túlleszel ezen az időszakon.
Kezdesz engem a Fehérvár Áruházra emlékeztetni: "Nálunk mindig történik valami! "
Óóó, te szegény... Gyógyulj meg és ne ess kétségbe!

Kpn:
Nagyon szurkolok az inszemhez! A vudut meg hagyd a fekákra! :wink:

Dita:
:shock: :shock: :D :D :D Olyan gyönyörű vagy! De tényleg!
Ellegóztam a fotóddal és odaképzeltem a felsőtestem a pocid fölé :)
Hmmm, nem is olyan rossz! :lol: Ebből előbb utőbb lesz valami! :wink:
Figyu! Mi az a házaséleti teszt :roll: ?
Melóval semmi újság? Netán letettél róla és inkább továbbképzed majd magad?
" ... Aranyeső hulljon néked!..." Csak meglesz már a zséd, ennyi ideig nem is ülhetnének rajta! :evil:

Rózsa:
Mi a baj Anyukáddal?

Lukácsné:
Fel a fejjel és irány a következő! Eccer úgyis-úgyis összejön! :) Én is ezt mondogatom magamnak.

Pá Drágáim!
sajt@

Jucus:
Nagyon együttérzek veled, nekem is többször volt már cisztám ami miatt halasztanom kellett...
Szerintem elmúlik az magától is, nem kell rá majd gyogyó!

Pá Drágáim!
sajt@

rony: Sajnos nem az én döntésemen múlik, hogy inszem, vagy lombik. A dokihoz pénteken megyek és majd ő megmondja, hogy mi legyen, de én még inszemeznék azt hiszem. Most nem lenne elég a pénzünk a lombikra.

vic: Én is emlékszem és gratulálok.

jucus: Nekem mindig adtak a cisztára bogyót, hogy abban a hónapban ne legyen peteérés. Most is azt szedem. Nekem még eddig mindig használt, bár most egy 5 cm-sel kell megküzdenie.

Velem még mindig nincs sok semmi, barnázok és néha pirosozok is kicsit. Nem tudom, hogy mitől lehet. Pénteken rákérdezek.
vicky79
Budapest III. kerület

Csajok velem semmi extra, várom bládimérikémet (de nem a múltkori extra erőset, elég a kishúga is).
Nagymamám eltörte a bal csuklóját, egész pénteken telefonálgattam, hogy melyik kórteremben van, mi van vele - mert ugye dolgoztam - aztán beronygoltam hozzá, megműtötték. Dokiját naná, hogy nem tudtam utolérni, hogy mi volt a műtét során konkréttan... Közben du. 3-ra vendégek jöttek, előző éjjel 2-ig sütöttem-főztem, szóval hulla voltam! Hétvégén meg menni kellett a telekre, budit vettünkt, veteményeztem, ástam +minden. Éljen a műköröm - ne tudjátok meg hogy nézett ki vasárnap estére :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt@!
Veled aztán mindig történik valami! Gyere gyakrabban, mert olyan jó hangulatot csinálsz itt a fórumon, sajna ránkfér..
Nagyidnak jobbulást :lol:
Jucus!
Nekem is szokszor volt már cystám, de szerencsére majdnem mindig kiürült gyógyszer nélkül. Küldöm a cysta-űzőket :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:
Vasikáé!Merre vagy? Mi volt a vérvételen?
Rony!
De jó hogy végre előkerültél! Mi van Veled? Magadról nem is írtál.
Vicky!
A cysta űzők neked is szólnak! Reméljük pénteken minden rendben lesz és mihamarab folytathatod vagy ezzel vagy azzal.

Kép
akire79

RONYKÁM
Át fogok menni az utcánkban lakik egy csaj aki az OEP-nél dolgozik.
Annyira nem vagyunk jóban, amolyan köszönőviszony vancsak köztünk, de megpróbálom hátha tud már segíteni szegény kismamin!

Magadról sosem írsz semmit! Mi a stájsz?

MADRIN
Remélem beindulnak a tüszők! Drukkolok nekik! +++++++++++++++

KPN
Fehérjedús étrend hasznos lehet, gyógyteákat is ihatsz, méhpempő a méhnyálka vastagítására. Vitaminok, főleg folsav. Sok gyümi és zöldség, sok folyadék, főleg ásványvíz!

COLIN
Barnázás az utrótól is lehet, ha megnyugtat menj el dokihoz, de úgyis azt fogja mondani hogy pihenj vele többet és majd elmúlik, gáz akkor van ha vérzel, de akkor sem mindig, viszont azzal azonnal rohanni kell a dokihoz!
Fel a fejjel nincs semmi baja a kis törpének!
A zöldborsóval egyébként nagyon vigyázz meg az összes hüvelyessel, én olyan iszonyú görcsöt kaptam hogy azt hittem ottmaradok Bogyóval együtt, komolyan azt hittem elvetéltem meg az egész hasam annyira fájt hogy a falat kapartam. Nagyon figyelj oda mindenre amivel árthatsz a kis drágának, olvass kismamiknak szóló ismertetőket, nekem a védőnő is adott egy valaggal minden nap talulok belőle okosakat!

EDINKA
Drukk a 2. inszemhez! ++++++++++++++++

SAJT@
De édes vagy! Lesz majd neked is hamarosan meglátod és nem kell a felsőtestedet senkiéhez odaképzelned! Egy ilyen jópofa és vidám csajszinak aki ennyire pozitívan áll hozzá mindenhez kizárt hogy ne válassza ki egy édes kis babó anyukájának! Vagy kettő! :wink: :lol: 8)
A házaséleti teszt egy nagyon guszta vizsgálat. Reggel apácskával együtt kell lenni aztán rohanás a kórházba mindenféle alsófertáji mosakodás nélkül, Mintát vesznek hogy a nyákod gyilkolja - e a kiskatonákat, ha ez a dolog fenáll akkor az inszemnek nagy esélye van, mivel az inszem során a katéterrel tovább kerülnek az ún. gyilkos zónán! :)
Az állást nem kaptam meg sajnos, még a próbamunkáig sem jutottam el. :(

JUCUS
Cisztaűző hullámokat küldök feléd, hogy mihamarabb kezdhessetek! +++++

dita75

Szia Jucus!
Ne agodjál valszeg el mulik magátol nekem is volt anno és gyönyörüen fel szivodot magától.Ne keseredj el!!
Sajt:
Jobbulást kivánok a nagymamádnak!El tudom kébzelni hogy milyen lett a mü körmöd,valszeg semmi nem volt belöle!Hát szerintem nem nagyon éri már meg veteményezni,rengeteget bajlodtok vele!
Anyukámat meg mütöték 5hete mellékvese daganatal és légmellet kapot mütét közben nagyon fájnak neki a sebek meg a mellkasa mivel csövek voltak neki bent 4 napig de hálla jó istenek jó indulatu a dag.röviden ennyi.Nem tudom vissza tud e menni dolgozni.
Ditta!
Mikor adtad be az Apehhez a adobev.?+0,35 nap de halotam olyat is aki 50napra kapta meg.Nekünk ki küldték 1hónap mulva.A táppénzt meg hogy utasitoták el?Ezt nem értem!
Csézjáng:
Merre vagy?Mi van veled?
Drága Böbe:
Követelnek a másik helyen is!Hogy vagy?Mérsékelten dolgozni!!
Vasikáé:
Veled mi zus??Hol tartasz már?
Puszi mindenkinek!
rózsa11

sziasztok lányok!

Na ERRE gondoltam látjátok sokkal jobb, mintha mindenki csak "sajnálna", köszi mindenkinek a drukkokat aranyosak vagytok :)
én is drukkolok mindenkinek és sok sikert.....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Köszi mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok. A nagyim 86 éves és folyton szaladgál, csak néha megbotlik (egyre sűrűbben), olyan mint egy hiperaktív gyerek. De nagyon szeretem!

Dita:
Nem tudják ezek, hogy mit veszítettek veled (bocs, veletek :wink: )

Rózsa:
Ami Anyukáddal történt az se semmi! Szegény, biztos sokat szenvedett vele... Jó hír, hogy jóindulatú volt. Ő hány éves, hogy még dolgozik? Gyógyhullámokat intézek neki a pult alól: ((((((((((())))))))))) Remélem gyorsan meggyógyul.
A műkörmöm simán retkes lett, de nagyon! :lol: Hál'Istennek nem szokott letörni. Anyagilag tényleg nem éri meg veteményezni, nem is nagyüzemi szinten csináljuk, csak amit elhasználunk. Mi nagyon szeretjük a földet túrni (legalábbi én biztos) - annál nincs jobb, amit magad termelsz és csak le lkell szakítani a kertből :)
Ráadásul tudom, hogy nem vegyszerezett, állományjavítózott, génkezelt cucc.

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok, csajok!

Kicsit vissza olvastam, de nagyon le vagyok maradva, így nem tudom vissza pótolni. Annyi időm nincs. Majd holnap meg próbálom.

Vérvétel eredménye: FASZA!!!! Folytatom a stimut. Minden nagyon szépen alakul. Ahogy a nagy könyvben meg van írva.

Mindenkit puszilok, ölelek. Vigyázzatok magatokra és minél többet pihenjetek. Mozgás jó, de nem a munka. És a stressz az méreg, ne feledjétek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasikáé:
Egészen megújultál! Hajrá stimu és tök jó, hogy rendben vannak az eredményeid, nagyon sok JÓságot kívánok :)

Pá Drágáim!
sajt@

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Vic:
Én is emléxem rád, mert anno még fel is figyeltem rá, hogy te Etyeken laksz, én pedig nagyon sokat jártam oda, mert eredetileg Biatorbágyi vagyok. Nagyon nagyon gratulálok neked, hihetetlen, hogy hogyan bírtad ki, hogy nem árulod el nekünk :lol: :lol:
Nagyon kellemes pocaknövesztgetést kívánok neked!!!

Lukácsné:
Hajrá!!!++++++++++++++

Colin:
Arra nem is gondoltál, hogy nem napszúrásod van, hanem ezek a tehességi tünetek lehetnek??? A múltkor még azon panaszkodtál, hogy nem érzel semmit :shock: Na most megérkezett!!!! Bár nagyon sajnálom hogy nem érzed jól magad, de ez vele jár sajnos, drukkolok, hogy minél hamarabb elmúljanak a rosszulléteid. A barnázás miatt ne aggódj, tuti, hogy az utrótól van, de amikor mész dokinénihez, mindenképpen említsd meg neki szerintem, biztosan megnyugtat majd.
Ja...megkaptad a privit???

Madrin:
Ne keseredj el!!!! Sok sok fehérje, folyadék, méhpempő.....Biztosan beindulnak azok a fránya tüszők!!! Drukkolok.....

Kpn:
Hogyne emlékeznék rád, drukkolok nagyon nektek is!!!

Dita:
Naggggyyyyon szép a pocakod! Istenem de ari. Az utró is benne van a puffadásba, de ne aggódj, már nem kell olyan sokáig használni. :lol: :lol: :lol: :lol:

Vasikáé!
Nagyon örülök a jó hírednek, csak így tovább!!!!+++++++

Rólam:
Voltam a házidokinál rákérdezni, hogy eltudna e küldeni IR vizsgálatra. Szeretném megúszni a Mentsmentis árát, de nem is tudom.... Azt mondta, hogy csak terheléses cukor vizsgálatra tud elküldeni, annak ha jó az ereménye akkor tuti, hogy jó az inzulinszintem is:shock: Na most, hogy magyarázzam el neki, hogy a fórumon nem így hallottam??? :roll:
Mindegy azért megnézetem, ártani nem árt. Olyat is mondott, hogy az inzulint csak akkor tudják megnézni, ha befekszem a kórházba
:shock: :shock: :shock:

Szóval jól felhúztam magam, dehát csak jobban tudja, vagy nem :?: :?: :?:

Bocs, ha hosszúra sikeredtem.

Ja......most látom csak, elcsíptem a laptetőt!!!!! :lol:

Puszi mindenkinek, kitartás!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok,

egyik ismerősöm a BMC-ben ma volt először, Szűcs doki mondta h mindenféle vv, vizsgálat mellett szükség van IR vizsgálatra is.
Elmondanátok, akinek már volt ilyen hogy az hogyan is zajlik.
Előre is nagyon köszönöm.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok, megint én :D
Azt mondjátok meg nekem légyszi inszemes lányok, hogy a 3.cn UH, az ugye 3/-1 napos, tehát a 4. napon még jó vagyok???

Kubu, terheléses cukor vizsgálat, egy bögre cukros lötyi (glükóz) megivása után 2x vv, ha jól emlékszem, előtte 1x á lá nátur, még az ivás előtt. Én nem tudtam, hogy aznap ilyet csinálnak, ezért nem vittem glükózt (ott kaptam a vv lányoktól), de vannak felkészültebbek, akik vesznek patikában és facsarnak bele citromlevet. Kb 3 órás program, újság, könyv, zene, nyugtató kötelező :lol:

Vasikáé, jó ez a kép, továbbra is drukk ezerrel!!!
kpn

Sziasztok!

Hát menten besz.rok!!!!
Pont ezen aggódom, hogy lesz e mindenkinek IR vizsgálat vagy nem, ezek szerint meg mostmár tényleg mindenkienk lesz???

Kubu:
IR vizsgálat, az egy vv, ből áll. Leveszik a vért, és utána meg kell inni egy pohárban feloldott 75g glükózt ( cukrot ), és 120 perc múlva mégegy vv lesz. Így tudják nézni, hogy cukorterhelés hatására, hogyan változik a vérben az inzulin szint. Semmi extra,de állítólag nagyon nagy jelentőséga van a megtapadásban.
Akkor lehet én sem erőltetetm ezt a Mensmentis t hanem kivárom míg megjön és az első megbeszélésen kikérdezem erről Szűcs dokit

De jó!!!! Ennek most örülök

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

mármint 3 +/- 1 napot akartam írni persze
kpn

mármint 3 +/- 1 napot akartam írni persze
kpn

Sziasztok!

Heni hihetelen korlátolt háziorvosod van... Vagy inkább lemaradt vhol...(Remélem nem oda jársz ahova a férjem,mert múltkor amikor 40 fokos láza volt,kértem hogy jöjjön ki,majd közölték hogy a láz nem indok arra hogy kijöjjön hozzánk :shock: :shock: :shock: )Az én házidokim egyből vágta a témát és gondolkozás nélkül írta a beutalót, egyedül az APC rezisztenciára nem adott beutalót (Leidenre) merthogy az drága, de magánba vmi 6000 volt így nem értettem az egészet... :?

NA mindegy, az már tök jó hogy alap kivizsgálás a BMC-ben :)
Én anno még titokban csináltam meg mert féltem hogy tanár úr mit szól a külön útjaimhoz :)
De végülis semmit nem szólt, csak annyit hoyg nincs IR-em... :)

Viszont a napi 10 MEnopur/2 Luveristől/1 Cetrotidetól totál kész vagyok már úgy fáj a hasam :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madrin 2009.04.21 15:12-kor.
madrin

HENIKÉM
Köszi a pocakdicséretet!
Mikor kezdtek már??? Azt hittem az IR-en már túl vagy!
A BMC-ben miért nem csinálják meg? Nehogymá csak az újak legyenek kiváltságosok ilyen szempontból. Kérdezzél már rá telefonon legalább!

Utrot még sajnos kell egy darabig, csak a 12. hét után csökkenthetem az adagot és kb. apcinak a szülinapja körül (május közepe után nem sokkal) már abbahagyhatom, így duplán fogunk ünnepelni! :)

RÓZSA
Az apeh-hez még január 30-án adtam be a pappert és március végén jött egy levél hogy köztartozás miatt visszatartják a pénzem! :shock:
Enyhén örjöngve felhívtam a csajt és közölte hogy az igazság az, hogy a 2007-es adómat csesztem el egy sort tévesztettem és ha azt kijavítom akkor kiutalják a zsoszómat. Kb. fél napot telefonálgattam senki nem tudott segíteni hgoy kell kitölteni a javítást, majd bementem az apehhoz ahol nagyjából elmagyarázták, én megcsináltam a gépen, és hibát jelzett! Még az apehos is segg volt hozzá, végül rájöttem hogy kell hibátlanul benyújtani és be is nyújtottam már néhány hete, de még mindig semmi! Felháborító hogy 14 hónap múlva jöttek rá hogy a 2007es abevem nem jó és emiatt az idein már 3 hónapja ülnek!!!!!!!!

A táppénzem nem utasították vissza csak egyszerűen nem küldik.

Amikor a BMC-be jártam akkor kértem utazási igazolást, és azt nem fogadták el, tehát totál saját költségemre jártam fel innen a világ végéről, pedig járna ez a lehetőség. De már nem csodálkozom semmin, a szervekkel mindig baromi szerencsétlenül járok, lehetséges hogy nekem is ott kéne vernem az asztalt és akkor időben fizetnének, és nem szaroznának!

Ti most hol tartotok???

VASIKÁÉ
De jó hogy jöttél és hogy csupa jó hírekkel???
A profilod is megújult ez a kép már jobban hasonlít rád!
CSini vagy!

SAJT
Maminak jobbulást!
Műkörömnek is!!! :)

dita75

Sziasztok!

Sokat gondolkodtam hogy írjak-e Nektek. Olvasgatok már egy ideje, de még nem mertem írni.
Nagyon gartulálok Mindenkinek aki pocakosodik, és sok szerencsét kívánok azoknak akik még előtte állnak.

Végül elhatároztam hogy írok, remélem nem utáltok ki innen.:) Nekem nincs gondom a teherbeeséssel, sőt.. mondhatnám max. annyi hogy nálam pont az a "baj" hogy ha Apa szépen mosolyog abból már bébi van.:D
Ennek köszönhetően van 3 szép csemetém.:)

Amiért most mégis billentyűzetet ragadok itt az azért van mert jelenleg én is a BMC-be járok. Petesejt donor vagyok.

Érdekelnének segítségek, mert Ti már úgymondd tapasztaltabbak vagytok. Gondolom a gyógyszer ugyanaz.. nagyjából.
Szóval.. jelenleg a stimulációnál tartunk, Szűcs dokihoz járunk. A MENOPUR szurit kapom múlt hét péntektől. 3 por 2 víz arányban.
Ma voltunk controllon. Emelte az adagot. Mostmár kell egy délutáni 2 por 1 víz adag, és egy esti 3 por 2 víz adag.
Ma az uh.-n a bal oldalon 11,9,8,és 3 db 7es tüsző, jobbra 4 db 7es tüsző. 4 nap után ez nem rossz.:))
Viszont picit aggódom.. Mekkorának kell lenniük hogy leszívásra készek legyenek? és mi van ha hatalmasra nőnek? A darabszámuk változhat még?
Bocsi a sok kérdésért..
buborék001

Jah, még valami.. Amióta szuri van, egész nap szétszakad a fejem.:(:(:(:( Ez annak a hatása?
buborék001

Buborék!

nagyon szép tőled hogy ilyet bevállalsz, sztem nagyon jók az eredményeid,jó sok tüsződ lett.
Óriásira nem fogank nőni mert ezért figyelnek két naponta uh-al.
A Cetrotide vagy amit kaptál vagy fogsz kapni az pont azért van hoyg idő előtt el durranjon a tüsződ.

Egyébként nekem is sokat fáj a fejem, de eszembe se jutott hogy ettől, de akkor tényleg lehet...
Bár a Puregonnál nem éreztem ilyet,lehet a MEnopur a hibás???
madrin

Szia Madrin!

Igen, Cetoride-t fogok kapni majd csütörtökön. Akkor megyünk újra. Meg van még egy Ovitrelle receptem is, azt még nem kellett kiváltani.
Eldurranjon?? Na szép.. ezt nem is tudtam..

Köszi:)
buborék001

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: