millye: köszi a tippet a bukásra... lassan zsetont szedhetsz a tippekért.

Most két napig annyira jók voltunk, szinte semmi nem jött vissza, erre este megint előadta magát a gyerkőc, mert ugye 7 óra szünet után volt jó sok a cickókban, de persze neki addig enni kell amíg kaja van...

és aztán jött a hányás... de ezután is maradt benne bőven úgy néz ki, mert 5 óra múlva jelentkezett kajáért reggel és volt sok pisi pelusban na meg anyára is jutott...

Asszem tegnap nagyon teleette magát...
Ja és rötyiszék tegnap is bejátszott, aztán fürdés mert nyakig kakis volt a szentem.

Amúgy úgy néz ki kialakult a napirendünk, éljenéljen.

Egész jó lett, reggel együtt indítjuk apáját melóba és együtt is fogadjuk amikor hazajön, ez naon jóóó, mert korábban volt nap hogy csak alva látta a fiát.
Naon cépek a picurkák, és a már nem is olyan picurkák is.
kaandi: Boti micsida nagylegény már, lassan csajozni mennek majd együtt a fiaink csak azt vesszük majd észre... Viszont Botit látva mindig elkeseredek Efének milyen nagy szinte mindig a pocakja... sok levegőt nyel gondolom még mindig, vagy nem is tudom, mert mostanában nem olyan pukis, lehet csak a kaksit gyüjtögeti...
Zetibebi: Olivér olyan mint egy porcelánbaba, annyira helyes, egy műalkotást hoztál létre.
Ladmon: így kicsit megkésve, de innen is megy a Hiphiphurrá Esztikének!!!

Örülök, hogy megnyugodtál a 4 hós értékeinktől... Efe meg most annyira össze-vissza eszeget napközben

, éjjel meg zabagép... viszont kis stagnálás után most újra megindult a növekedés, szerintem a Rota oltás tett be, de ki tudja.
Zsu: Balaton... Hát igen, aki letagadhatja a szülést... én ekkora hassal meg fenékkel inkább az eszkimókat látogatnám meg.

Bencus is gyönyörűséges és olyan nagynak tűnik már a kezedben.
Stelly: nagyon jó a babatalis kép! Irigykedem!!!

kaandi: nekünk is kéne már ilyen...

Bár Efe lehet eltörpülne Boti nagylegény mellett.

Tényleg jobban van már?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.04.18 07:58-kor.