A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Kép mekkora lehet Olivér tokája, ha nem látszik hogy garbó van rajta? :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

ladmon: szegény Füge, tiszta hülye anyja van, de az atyuska frizkó nekem nem jött be. Te Ladmon..akkor rád szokták

Aha, rám szokták.... Heeee?? :D

ladmon

Vera: jót röhögtem... kemény nagyon.... :lol: :lol:

ladmon

Andus ilyen nálunk is volt, én is kikészülök az ilyen napokon...tudod mitől szokott visszabillenni a rend? Mikor rájövök hogy az a baj hogy túlbonyolítok mindent, olyankor valami tök egyszerűben kell gondolkozni pl Olinak besötétítettem a babakocsit és el is aludt. Vagy beszélgettem vele kicsit és mikor egyet nyüsszintett simán elringattam ölben, elaludt, annyi kellett hogy eltaláljam a pillanatot. Ez az Olivér borzasztó úri gyerek, csakis bizonyos pillanatokban lehet elaltatni, amikor elég fáradt, de még nem túl fáradt, ha ezt nem kapom el és túl hamar vagy túl későn próbálom elringatni akkor esélytelen. Kezdd elölről a körforgást, kaja, fárasztás (én így hívom a "játék"-részt :D ) és altatás/alvás. Vagy menj egy kört vele autóval a környéken :wink:

Hú Bogi jó kis programok :)

Úgy bírom Alex pofiját, annyira kifejező! :D Csúcs ahogy vigyorog! :D

Nálunk micsoda éjszaka...tízkor elaludtam, éjfélkor felkeltem, Zéti-Oli felváltva adta a feladatot, háromkor meguntam, beraktam Olit a kiságyba, lementem enni mert majd' megdöglöttem, elkezdett nyüszmögni, vártam... :wink: apa felkelt és megsajnálhatta mert felvette :shock: na ekkor én fogtam magam és mivel tudtam hogy Oli jó helyen van, ringatva van a feneke gyorsan beültem a kádba és végre forró fürdőztem, hajat mostam ,rohanás nélkül, kényelmesen :lol: apa persze megjelent egyből, lecsekkolta mit csinálok :? Aztán kaptam még két óra alvást ami rosszabb mintha nem is aludnék, totál nem esik egybe az amúgyis romokban lévő bioritmusommal :? mindegy, lesz ez még így se :wink: emlékszek félálomban dalszöveget költöttem de sajnos nem maradt meg :D pedig biztos jó volt :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

millye: köszi a tippet a bukásra... lassan zsetont szedhetsz a tippekért. :D Most két napig annyira jók voltunk, szinte semmi nem jött vissza, erre este megint előadta magát a gyerkőc, mert ugye 7 óra szünet után volt jó sok a cickókban, de persze neki addig enni kell amíg kaja van... :evil: és aztán jött a hányás... de ezután is maradt benne bőven úgy néz ki, mert 5 óra múlva jelentkezett kajáért reggel és volt sok pisi pelusban na meg anyára is jutott... :D Asszem tegnap nagyon teleette magát...

Ja és rötyiszék tegnap is bejátszott, aztán fürdés mert nyakig kakis volt a szentem. :) Amúgy úgy néz ki kialakult a napirendünk, éljenéljen. :D Egész jó lett, reggel együtt indítjuk apáját melóba és együtt is fogadjuk amikor hazajön, ez naon jóóó, mert korábban volt nap hogy csak alva látta a fiát.

Naon cépek a picurkák, és a már nem is olyan picurkák is. :D

kaandi: Boti micsida nagylegény már, lassan csajozni mennek majd együtt a fiaink csak azt vesszük majd észre... Viszont Botit látva mindig elkeseredek Efének milyen nagy szinte mindig a pocakja... sok levegőt nyel gondolom még mindig, vagy nem is tudom, mert mostanában nem olyan pukis, lehet csak a kaksit gyüjtögeti...

Zetibebi: Olivér olyan mint egy porcelánbaba, annyira helyes, egy műalkotást hoztál létre. :D

Ladmon:
így kicsit megkésve, de innen is megy a Hiphiphurrá Esztikének!!! :) Örülök, hogy megnyugodtál a 4 hós értékeinktől... Efe meg most annyira össze-vissza eszeget napközben :? , éjjel meg zabagép... viszont kis stagnálás után most újra megindult a növekedés, szerintem a Rota oltás tett be, de ki tudja.

Zsu: Balaton... Hát igen, aki letagadhatja a szülést... én ekkora hassal meg fenékkel inkább az eszkimókat látogatnám meg. :) Bencus is gyönyörűséges és olyan nagynak tűnik már a kezedben.

Stelly: nagyon jó a babatalis kép! Irigykedem!!! :) kaandi: nekünk is kéne már ilyen... :roll: Bár Efe lehet eltörpülne Boti nagylegény mellett. :D Tényleg jobban van már?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.04.18 07:58-kor.

Kép
Kép
elif

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 14:27-kor.
Vendég

Babanyúl: Szoni nagyon kis cuki, olyan nyuszikás pofija van, ennivaló. :) Az 56-os rucikat kinőttétek már? Mert akkor tutti nem 54 cm.

Azt akartam is kérdezni, hogy aki áttért már a 3-mas méretre az mikor tette, mekkora volt a babóca? Láttam már elég sokan áttértetek. És milyen fajtára? Mi most a Mülleres Pampers 2-est használuk, ez német és kicsit nagyobb mint a többi P. 2-es, vagy Libero 2-es. Sokáig már ez sem lesz jó, de a 3-masban meg még elveszik a fiacskám... :? Tudom minden baba alakja más, de mégis viszonyításképpen. Erika: te 3mas Liberot használsz?

Julcsi: nagyon ügyimanó Marcus! :) Nálunk a legújabb, hogy egyedül is elnézegeti a játékokat, bébitornázót szoktam fölé tenni sok sok lógóval és közben eszméletlenül kapálódzik. :D Nekünk meg veletek van ugyanolyan bodynk, tegnap épp azt sikerült remekül összekakálni... de legalább sárga az alapszín is :D.

Budabo: Én is sürgetném már szívem szerint a hajhullást, mert az új olyan szép sűrűn és egyenletesen nő utána... De egyenlőre féligmeddig atyuskás séró rulez van... :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.04.18 08:13-kor.

Kép
Kép
elif

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 14:28-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 14:28-kor.
Vendég

Babanyúl: Én az 1-essel nagyon befürödtem, jó sokat el kell ajándékozni, mert apóca bevásárolt anélkül, hogy megkérdezett volna, így a 2-essel most óvatos vagyok :D, kis csomagokat veszegetek amíg jó rá... De érdekelne, hogy a 3-mas libero kisebb-e, mint a P., mert akkor beszerzek abból. 2-essel ez volt...

Gjéti: Vajon mitől ez a nagy szerelem, csak nem hasonlítanak egymásra a fiacskáink? Jó lenne ezt a kérdést megvizsgálni... Szóval képeket, képeket!!!! :)

Kép
Kép
elif

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 14:29-kor.
Vendég

Na gyorsan bekukk aztán csavargás.
Elif:
örülök hogy működik a rotyiszék, nekünk is tegnap kocsiban menet közben :)

babanyul:
örülök neked!!! Voltunk tescoban néztem a fürdetőt, de teszveszen ráraboltam ugyanennyiért egy brendonos macisra, és úgy bevagyok zsongva hogy a barátokkal el is megyünk érte. Szoni nagyon csinos!!!

zetibaby
: és még én hivom dundi angelnek a lányomat??? nagyon jó a kép.

ladmon:
hát igen, szegény Fügénk degi anyja van, de az van. én nem változtam meg attól hogy gyerekem született, de aszongyák van remény, egyszer még benőhet a fejünk. halkan súgom hogy pár napig az első időben forditva adtam rá a pelust és amikor apa mondta, persze jól letoltam hogy ne nézzen hülyének, de aztán bevallottam hogy béna voltam

Kép
budabo

jajj, akkor az sem megoldás... Efém is inkább hosszú, mint széles... 53-mal született, de ha kinyújtózik akkor több, mint végigér a 62-es rugin, és mi a bodykat is erősen nőjük kifelé. Plusz nálunk megnehezíti a kérdést ez a hol nagy a poci hol kicsi :D, szóval kaki előtt feladom a pelust és a kaki kijön poci lemegy, kaki kifolyik a műsor nálunk. :D

budabo: kocsiban, az jóóóó :lol: , erre nem is gondoltam... nekünk a fentiek miatt ez sz.vás lesz. :shock:

Panna: jajj de jó, élvezd ki a futást, micsoda csini mami leszel, persze szerintem már most is nagyonis az vagy... Irigykedem picit, már nagyon hiányzik az efféle mozgás, és lesütött szemmel be is vallom, hogy már próbálkoztam is egy kis kardiotornával, de a térdem nagyon nem bírja ezt a súlyt. :(

Kép
Kép
elif

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 14:29-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Gabi: Köszöntünk újra körünkben, tessék gyakran jönni!!!! Szoni kis édes, neki is van étvágya, igaz? :D

Ladmon: Nekem minden képed nagyon tetszett, a repülős gizi is zseniális! :)

Alex is annyira kisbabás már, nem olyan újszülött, nagyon kifejező az arca!

Millye: 8 hónap múlva újraindul a projekt? :lol: Azta!

Marci is inkább olyan hosszú, mit Efe és Attila, van olyan 62-es rugi, amit már hosszában kinőttünk, sőt, valami talpban kicsi... :oops: Majd vadászhatunk 50-es cipőt neki, mint az Apjának a 48-assal szoktuk. :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Elif: Te bírtad a tornát egyébként? Tejciben nem okozott változást? Én asszem a jógával fogok próbálkozni, hátha az nincs hatással rá...És sétálunk állandóan.
Nagyon édes Rólatok a kép! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Oli nagyon édespofa! Tényleg, mintha vöröses lenne a haja! :) Kiváncsi vagyok, végül milyen lesz neki!

Gabi: Nem, ez egy simább játszószőnyeg, amire még pár extra játékot felakasztottunk. :) Asszem tescos, viszonylag jutányos áron, talán érdemes megnézni.

Mindenkinek jó pihenést a hétvégére!!! Milyen tervek vannak?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

sziasztok!
Megint eltúntem egy időre-tán nem is tűnt fel-sajna megint 2nap kórházban voltam-el sem tudom mondani,hogy milyen érzés volt itthon hagyni bazsalikomot-senkinek se kívánom..........aztán egint ossz hírek.szörnyen fájt a hasam jobb oldalt és valami folyadékot találtak a hasamban,az okozza a fájdalmat,ezért ha a fájás nem szűnik és a folyadék nem szívódik fel magától akkor újjabb műtétre lesz szükség;tehát kérem a drukkokat ezerrel,sőt nem is ezerrel hanem millióval!!!!!!!!!!!!!!

egyébként jelentem Bazsalikom gyönyörűen fejlődik már 4650gram és nagyon sokat dumál és nevetgél,valamint megvolt s 4. átaludt éjszakánk este 9-től reggel fél6-ig húzta a lóbőrt,majd fél9ko kaja játék és 10óta megint alszik-iyen a én szuper Bazsalikomom,vagy apja új ráragasztott beceneve alapján a Kistejes!

A képek szépségesek,megtiszteltetés a klubba tartozni!!!!!!

Esztikének én is gratulálok,mostmár majd rohamtempóban lehagyja az összes haverját!

most másra nem nagyon tudok reagálni mert kicsit emberi formába kellene vágnom magam,aztán nagy sétát tervezünk hármasban.

valaki ígérte,hogy segít a képeket átvarázsolni,hogy ide is tudjak feltenni,én a windows kép és faxmegjelenítőt használom,ha valaki ismeri könyörüljön meg buta fejemen és okítson ki!köszönöm!

Nen haragudjatok,hogy nem tudok mindene reagálni,de olvaslak titeket és örülök,hogy mindenki jól van,kivéve andust akinek szorítok hogy ne kelljen kórházba menni!

szép napot,majd estefelé jövök még!

Kép
nilabali

Helloka,
Elfi, tényleg jó lenne már nekünk is egy ilyen kis "minitali",de még várat magára valószínű!! Nekem most ezer melóm van, így a zárások kellős közepén, tehát ha van szabadidő sajna meg kell nyomnom, de majd jún. eleje!!! :lol: :lol:
Bogi, ez az ötlet a fürcsilepedő betakarással Erik ötlete volt, gyorsan le is fényképezte!! Nagyon jó képeket szokott csinálni, kicsit művészhajlamos a drága, még a végén fotos lesz. -a csajok is nagyon érdeklik, remélem nem pikáns képeket fog fotózni később...:)-
Andus, köszi az infót, már valakitől hallottam, de nem érdeklődtem ill néztem utána jobban, de mindenképp kinyomozom, h hol is kell pontosan....:)
Nem hiszem, h Efe annyira le lenne maradva!! + poci Botinak is van rendesen!!

Azt a kis tokatársulatot!!! :lol: :lol:

Kép
kaandi

Gabi: Neked azért küldöm az irgumburgumot! Hát így eltűnni.... Úgy gondoltuk, hogy te már biztosan topikot váltottál... :wink:

Nilabali: ez egy borzalom! Én tízmillióval drukkolok, de tényleg! Én direkt nem hiányoltalak, mert írtad, hogy csak ritkán tudsz jönni! Nagyon remélem, hogy most már rendbejössz és felszívódik az a car!

Bogi:
nem volt befejezve a reggeli hsz. vége, azért írtam, hogy heee. Vagy be volt, csak nem fogtam fel?? Sebaj! Jó csavargást! (Nem vendégeitek vannak??)

ladmon

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 14:30-kor.
Vendég

Sziasztok!
Nilabali, sajnálom, hogy még mindig nem vagy rendben. Szorítunk neked! Viszont helyettem lécci Kangunak szoríts, nekem hálistennek nincs semmi olyan, amiért kórházba kell menni, kangunak nem jött még rendbe a pocija sajnos.

Zétike véééégre alszik. Nem tudom mennyit, de már ennek is örülök, hogy elbubukált.
ma annyi mindent terveztem, hoyg megcsinálok, erre már bejelentkezett a rokonság, jópáran..... :?

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

kaandi: a lényeg hogy nagoyn jó

ladmon
: de és velük csaviztunk egy picit, most meg tárcsán sütünk husit,gombát, krumpli májat friss salival.

nilababa:
drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babanyul
: gazdagabb vagyunk egy haszált macis fürdetővel és egy új csuklócsörgövel

Kép
budabo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 14:31-kor.
Vendég

Méhlepény: Én a második bosszancsnál megnéztem, Hunornál pedig elkértem, hogy meg is fogdossam... :oops: Perverz mi? Különben látványra és fogásra is a máj jutott eszembe nekem is. :roll:

Teherbeesés: Aki nem császárral szült, annak hajrá! Ha sikerül a fogantatás az új gyes-gyed törvények előtt, akkor a mostani lesz érvényes a babára egy korábbi AB-s döntés alapján :!:

Fütyi: A dokinénik azt mondta, hogy a fürdővízben csak addig húzzuk vissza, amíg enged. Erőltetni tilos.

Az uh-n látott valamit a méhben az orvos, de szerinte az nem méhlepénydarab hanem.....passz. :? Most már 3 napja nem is maszatolgatok, szerintem csak azért, hogy ezzel is zavarba hozzam az orvosomat. Ugyanis a hormontabletták abbahagyását követően ömleni kellene belőlem az "anyagnak". :roll: Na, majd szerdán felhívom, megörvendeztetem a zavarbaejtő eseményekkel :roll:

Igen, nekem van egy 3 éves, és egy másfél éves bosszancsom is Hunor mellé.És egyre több ősz hajszálam, kissé nyúzott is vagyok, idegbajos is.... :roll: De megérte :!: :!: :!: Eddigi életem során csak ez a 3 értelmes dolog van, amit létrehoztam :wink:

Kép
kangu

Nilabali: Ez az egész ügy egyszerűen felháborító :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
kangu

Julcsi: aztaaa 48-as cipő... :D és én még azt hittem mi élünk nagy lábon. :)
Köszi, pedig elég nyúzott vagyok a képen, dehát ez a valóság... :)
Tornát sokáig nem bírtam a térdem miatt, egyébként jó lenne, így a tejmennyiségen nem láttam a változást. Plusz azért arra odafigyeltem, hogy izomlázat ne csináljak, mert azt hallottam attól megváltozik a tej íze, hát ki tudja... A jógával meg próbálkoztam terhesen, de nem annyira az én műfajom, ahhoz én túl ugri-burgis vagyok alapjáraton. :D Ezért is volt kínszenvedés az a sok fekvés.

És tejügyileg a mongol ismerősünk mondta, hogy a fehérrizs csökkenti a mennyiségét. Esetleg akinek ilyen problémája van, próbáljon meg kevesebb rizst enni, hátha... Ők van hogy 5 évig is szoptatnak. :roll:

kaandi: megértem, hogy most regneteg a meló... Legalánn júni elején már majd szépen ellesznek, addigra mi is belejövünk a játékba.

babanyúl: dehogy vagy pofátlan, nagyon szívesen látunk titeket! Legalább lehet csajozni is :P .

budabo: néztem a gmailes képeket, ooooo annyira cépek vagytok!!!!!!!!!

Lehet apóca megharagszik minek mutogatom de ezt muszáj... :D Az előbb így TVztek (apja fia)
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.04.18 15:16-kor.

Kép
Kép
elif

Budabo: Örülök , hogy minden ok volt éjszaka. Füge ha 5-6 óra körül felkel akkor még visszaalszik evés után? Nem semmi anyósod... én is ki tudok az ilyenen akadni.... a barátaidat meg tudod választani, de a családtagokat sajnos nem... Most például azért van a sógornőm és köztem mosolyszünet mert beteget idejön látogatóba úgyhogy taknya nyála egybefolyik és krákog (bocsánat) és megsértődött hogy nem adtam a gyereket a kezébe :twisted: Most én magyarázzam el egy kétgyerekes 37 éves anyának, hogy betegen nem megyünk látogatóba? :evil: El is felejtettem írni, hogy a te frizurád is jó lett! :wink:

Zetibebi: Oli nagyon helyes :lol: az én fiamnak is van tokája :lol: :lol: :lol:

Elif: nagyon szívesen! :wink: egyébként a fiam is addig eszik amíg van a ciciben.. nem tudja, hogy mennyi az elég :lol:

Julcsi-79: Hát nagyon jó lenne egy harmadik baba, de ez az új kormány na meg a megszorítások.... úgyhogy ezt még biztos átbeszéljük ... :oops: Hétvégére milyen tervünk van?! Egész délelőtt a kertet csináltuk... meg tuját ültettünk... most már jó mert szép de dög fáradt vagyok és az ebéd meg még csak most lesz kész... a férjem meg elment focizni. :twisted: holnap talán elmegyünk a közelbe sétálni...

Torna: Tegnap voltam dokinál a kontrollon és azt mondta, hogy ha elkezdem a sportot félő, hogy elmegy a tejem... inkább valami light-os mozgást ajánl például sétát... na attól nem leszek a régi... :twisted:

Nilabali: szívesen segítek a képeidet átméretezni vagy úgy, hogy elküldöd az email címemre és átméretezem vagy úgy hogy elmagyarázom. De ahhoz le kell töltened egy képszerkesztő programot. Egyszerű ne izgulj! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Kaandi, jaaaaa én se egyedül mentem ám! (nincs is külön kocsim :)) Tomi arrafele ment autóval dolgozni, így minket lepasszolt útközben :D

Julcsi, nagyon ügyes pasi Marcid :D

Kreiszi, Alex tekintete ezen a sapkás képen olyan nagyfiús, mintha vagy egy éves lenne! :)

toka-ügyben azért mi is ott vagyunk a szeren :lol:

Nilabali, jajjj elképzelni is rossz, hogy még mindig derül ki újabb probléma :( mintha nem lett volna elég eddig is a hercehurca, amit átéltél!!! Nagyon drukkolok, hogy rendbejöjj mihamarabb, és végre felhőtlenül élvezzétek Bazsalikommal a napjaitokat!!!

Elif, öt évig????? :shock: anyám borogass... az nem semmi igénybevétel lehet anyukáknak...

KépKép

KépKép
stelly

Elif, na ezen a képen látszik, hogy hasonlít Efe apájára! :) Adrit is győzöm mindig elforgatni, hogy ne fagyjon rá a TV-re :lol:

KépKép

KépKép
stelly

Toka???: Mi azt sem tudjuk, hogy mi az :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Gabi, hát persze,h jöhetsz, természetes, mindenki jöhet aki tud, én hiába szeretném,h pl. amy is jöjjön!:(,dehát Ő sajna nagyon messze van..... :cry:
Mindenképp szólunk! OK? Aztán majd jól lefényképezzük magunkat mi is, engem persze csak max nyaktól felfelé :cry: :oops: .Képzeld tök véletlen visszább görgettem és akkor vettem észre a hsz ezzel kapcsolatban, most ha ez nem így történik, akkor azt hinnéd, h nem akarlak Téged! :lol: de ez nem lehet véletlen, h visszagördítettem! :lol: :lol:
Zvera, a le a kalappal Rád is vonatkozik ám, Neked is nehéz lehet, pici mellé 1-2 év körüli, na erre gondoltam!!! :!:
Az a röhej, h a tokaklubba én is csatlakozhatnék ám.....sajnos :twisted: :roll: ,de nem szerzek Nektek ekkora örömöt!! :lol:
Bocikám csak most aludt el, olyan ismerős, mintha tegnap lenne..... :evil: ,de majd holnap, 2 rosszabb alvós nap után csak jó jöhet,nem igaz???
millye: ez a sedatif PC, is gyógyszertárba beszerezhető dolog?? Mennyit kell adni belőle?? ( ez az alvászavarra való!?) Vagy vegyek inkább chamomillat? Bocsi, tudom már annyiszor írtad!! :roll:
puszika

Kép
kaandi

A rizzsel kapcsolatban: korábban már én is gyanítottam, h talán a rízstől volt akkor épp kevesebb,m int máskor. De biztosan nem tudtam, na akkor kerülöm, eszem inkább helyette is madártejet!:) :lol: :lol:

Kép
kaandi

Sziasztok!

Mi megint csaviztunk ma, vidéken voltunk unokatesóméknál! :D

Millye, én is így szerettem meg a horgászatot, hogy a férjem botjával fogtam halat! :lol:
Nekem azt mondta a doktornéni, hogy Bencus kukijával ne csináljak semmit, csak 1 éves kora után! :roll:

Bogi, ezek az anyósok! :twisted:

Nilabali, annyira sajnálom ami veled történik! :cry: Nagyon-nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen, és ne kelljen újra megműteni!

Nagyon aranyosak a babaképek! :lol:
zsu83

Nilabali, ez tényleg borzasztó, ami Veled történt, Végre már JÓ EGÉSZSÉGET Neked!!!

Kép
kaandi

Nagy dolog történt nálunk az előbb, Bence tök egyedül elaludt a kiságyába a hüvelykujjával! :lol: Ilyen se volt még a történelembe! :lol:
zsu83

de irigy vagyok Zsu leginkább az elalvásért, na meg a kirándulásért! :lol:

Kép
kaandi

Köszi lányok a drukkokat,aranyosak vagytok!

Andus,bocsi,hogy összekevertelek.hát ennyire figyelek-túl sok minden já a fejembe!
Tehát:kangu,neked szorítok,hogy minden oké legyen és ne kelljen kórházba menni!

millye:az xnwiev pogramra gondoltál,ha igen ,már letöltöttem,de nem boldogultam vele.nagyon béna vagyok.az e-mail címed elküldenéd priviben?

nálunk most nyugi van,bár Bazsalikom kicsit túlpörögte magát a séta közben és etetés után már nagyon nyűgi volt és nehezen tudtam elaltatni,majd 10perc múlva fel is ébredt és keservesen sírt,de hasrafektettem és elaludt magától,most fürccsiig alukál remélem.

én is megyek és olvasok egy kicsit elfekve,mert muszály pihiznem,mert apa mérges már,hogy egész nap talpon vagyok.

Ma már nem jövök,mindenknek nyugodalmas éjszakát!

Kép
nilabali

Nilabali, pihizz is sokat, nehogy gond legyen!
zsu83

Gabi Oli súlya két hete volt 5270g. Kéthetente mérjük.
Ő ma kapott egy nagyon jó játékot, mindjárt bemsolom a likjét, marha jó :D

Mennem kell, majd este folyt köv.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

babanyul: még nem tom, mert kimostam és egész délután kinn voltunk a kertben. Majd holnap.Viszont
a fürdető a babakádba nem fér bele, ugyhogy holnap beköltözünk a fürdőszobába.

elif: köszi. Nektek is jók a képek. Apa édesen tévézik Efével, nálunk ezt a földön fekve nyomják.

millye: köszi a frizkó dicséretet. Rokont ténleg nem lehet megválogatni sajnos. A tied se semmi, hogy lehet
ilyen hülye hogy betegen oda megy. Akartam vmit kérdezni te boszi, de elfelejtettem..na majd ha eszembe jut.
Ja má most megvan, szóva fáradt vagyok és ráng a bal szemem, párom szerint szedjek magnéziumot. ÖTlet? Lehet
szedni, vagy vmi homoes? Ja -és emlékezetre is..szóval Füge reggel felkel 6-7 között eszünk és igen még visszaalszik
van hogy egy órát, van hogy kettőt, van hogy fél órát.

zsu: ügyik vagytok. Mi is csaviztunk egy picit, beszereztem egy macis fürdetőt, meg csuklócsörgöt.

Kép
budabo

Kaandi: Igen a patikában lehet kapni és ez is homeós szer és alvászavarra van. Ebből lefekvés előtt 1 tablettát kell adni a babának műanyagkanálban feloldva csecsemővízben. A Chamomilla is nagyon jó még hasfájásra és nyugtalanságra is, de ha esetleg nálatok nem válna be és nem aludna eleget a baba akkor vedd a Sedatif PC-t. :wink: "Heteken keresztül is alkalmazható, nem tartalmaz nyugtatókat, nem okoz hozzászokást. Nincs mellékhatása!!!"

Zsu83: Akkor ebben a horgászat témában egyformák vagyunk! :lol: de szupi, hogy megint csavarogtatok!!!

Nilabali: Elküldtem az email címemet!

A fiam úgy kiütötte magát, hogy nem akar felkelni egész délután alszik... (3 óra óta csak egyszer kelt fel akkor is csak szopizni...) remélem nem lőttek az éjszakának... :shock:

Kép

Kép

Kép
millye

Gabi nekünk az fürdető műanyag babatartónk egyforma :D Jó a toka :wink:

Ó szegény Nilabali, meddig húzódik ez még? :cry: Veled vagyunk!!!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... o=2&whid=8

Majd lefotózom OLivért is vele, nagyon bejön neki és mindenre fel lehet rakni, babakocsira, hordozóra, pihiszékre, kiságyra, bármire.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Budabo : Arnica Montana 9 CH naponta kétszer 5 golyó-t vegyél be. Vagy ha egész nap fáradt vagy és reggel nehezen kelsz fel és a szemhéjad rángatózik akkor a Cocculus Indicus 15 CH-ból naponta egyszer 5 golyó. A Magnézium is jó és a kettőt szedheted mert nem befolyásolja a homeós-t! Viszont a homeósból egyszerre csak az egyiket használd, hogy megtudd melyik hat jobban.

Kép

Kép

Kép
millye

röhej, de nézegettem épp amit Vera küldtél linket, tök jó amúgy ami miatt küldted!!!,de egy felhúzós kutyust találtam, ugyan de ugyanolyat vettem fele áráért a Müllerbe, ennyit a szabad árakról.! :cry: kicsit bosszantó, h mekkora kbségek lehetnek!

Kép
kaandi

Kangu: "De megérte :!: :!: :!: Eddigi életem során csak ez a 3 értelmes dolog van, amit létrehoztam :wink:"
Ezt olyan szépen írtad!!! :D :oops:

Nilabali: Innen is ezerrel megy a drukk, hogy mostmár végre minden elrendeződjön és otthon tudj örülni Bazsalikomnak!!! :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Millye: Sógornőd pedig érthetetlen! :evil: Betegen eszembe sem jutna kisbaba közelébe menni, főleg, ha nekem is van két gyermekem...

ZetiVera: Nagyon jó, megnézem, nem lehet-e a vaterán lőni egyet.... :wink:

Május végi találkában hányan vagyunk érdekeltek?

Isti gyertyafényes vacsit csinált meglepiből... :D :oops: Olyan aranyos!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi, de jó, egy kis romantika.......:) :lol: :lol: volt valami apropója??? évforduló stb...?
IGEN, mi is szeretnénk most VÉGRE találkozni VELETEK!!!! Már tudok vezetni.... :lol: :lol: már nincs meg az az óriási pocak....sima ügy

Kép
kaandi

Julcsi-79: A drágalátos sógornőmnek kellene ezt elmagyarázni mert még ő sértődött meg és panaszkodott a hátam mögött a férjemnek, hogy nem adtam a kezébe a gyereket... :twisted: azt hitte, hogy majd neki ad igazat... na persze... mániája, hogy keverje a sz@rt...
Gyertyafényes vacsora? Ez annyira Romantikus!!!! :oops: :lol:
Hol lesz a májusi találka?

Kép

Kép

Kép
millye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: