A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

A dm-es popsitörlő nekünk is bejött.Igaz a legeslegjobban a gabit szeretem,de most válság van :mrgreen: ...a piros popsi szerintem inkább alkati tulajdonság.Dominak pl.elég fürdés és kaki után kenni a popóját,akármilyen krémmel és a pelusok között sem válogat a bőre...apropó pelus,újszülöttként neki a liberon kívül mindegyik másik átázott,azóta is ennél maradtunk.Bár most,hogy le volt akciózva a pampers azért vettem egy dobozzal,kizárólag nappalra,mert 3 óra után a térdénél lóg a pisitől :shock: ...remélem ez is segítség :)

Kép

Kép
lidike

Marietta de szép neve lesz a kisfiadnak :lol: :lol:

Kép

Kép
lidike

Lidike: A tiédnek is nagyon szép van :lol: :lol: :lol: !!!
Nem hiszed el, de a Bence is esélyes volt, de mivel a kutyánk meg Beni letettünk róla, hátha babókát is Beninek becéztük volna, és akkor lett volna káosz :D :D !! Igazából esélyes volt még a Kristóf, Zsombor, Barna, de a Dominik tetszett a legjobban, apának is :lol: :lol: , így lesz Dobos Dominik, cééééééép???

Kép

Kép
marietta1982

Mindenki 3-at találgathat, hogy mi történt már megint velem. (Szmájlit már nem is írok, mert akkor túl könnyű lenne...)

Kép
Kép
200907?

elszállt a hozzászólásod?
mert nekem egész nap vacakol a babanet. (bár lehet, hogy csak engem utál)

Kép
Kép]
hendegabi

Hendegabi:
áááááá, nálam is állandóan megáll a babanet. Így volt ez tegnap is.
Nálunk amúgy is mindig gond van a nettel :cry: !

Kép

Kép
marietta1982

Nem, nem szállt el. Más.

Kép
Kép
200907?

Manó fejenállva elaludt....

Kép
Kép]
hendegabi

Hát, nagyon rossz hírekkel hívott minket az előbb a sebész. Annyira szar a párom vérképe, hogy vasárnap éhgyomorra be kell menni, és be is kell feküdni. Vagy még aznap megműtik, vagy hétfőn. Átmossák az egész térdét meg bekukucskálnak, hogy van-e gond. Bakteriális fertőzésre gyanakszanak egyelőre.
Nagyon ideges vagyok, mert ráadásul már megint 38 fölött volt a láza, és iszonyatosan fáj neki.
De most már hátha jobb lesz....

Még szerencse, hogy én ilyen jól bírom.

Bond!
én a schleckeres (lehet, hogy nem így írják, de mindegy) wc-papírt szeretem, 3 rétegű és 10 tekercs kb. 600 ft. Ott egyébként a dobozos pzs, a 10 db-os is, a konyha törlőkendő meg a vattakorong is tök jó árban van, és szerintem jó minőségűek. Én az ilyen dolgokat mindig ott veszem meg. A nedves wc-papír is jó, és a babadolgokat a tesóm próbálta, azt mondta, hogy azok is jók.

Kép
katy76

Katy: ez nagyon nem jó hír!

Reméljük, rájönnek mi a gond.
Remélhetőleg nem hagytak benne két marok tampont, meg mittoménmit...

Kép
Kép]
hendegabi

Tabati!
Anyumnak is van, majd megkérdezem ő mit használ, ha kijön neki. Egyébként, meg érsebészeten dolgozik, tehát biztos tud valamit ajánlani. Holnap, vagy holnap után találkozom vele. Ha elfelejteném szólj rám.

Hendegabi!
Én detto ugyan ez voltam! Annyi különbséggel, hogy én az oviban tanult verseket mondtam, összefüggően. És mindenki csodálkozott, hogy milyen hosszú verseket tanítanak az oviban. Anyu meg mondta, hogy nem ilyen hosszú, csak összefűzöm!
A bátyám, ő csúcsszuper volt ilyen hogyanhozzukanyutcikishelyzetbe dolgokban. Pl: Utca egyik oldalán óvonéni, másik oldalon tesóm meg anyu. Tesóm átkiabál óvonéninek:" Marcsinéni én tudom ám hogyan születtem! Anyukám puncijából jöttem ki!!"

Dodi!
Ha ez megnyugtat, kb ugyan így vagyok 2 napja! Ez az időjárásváltozásosesősszaridő kiborít. Egész nap fáj a fejem, ingerült vagyok etc, etc...
De azért örülök, hogy hamar kiláballtál ebből!!:D

Boo!
Átérzem a helyzetet. Enyém apa hétfőn húsvéti locsoló party-n volt hivatalos, mint DJ. Kérdem én mikorra jön home? csak mert másnap dolgozik, és asztalos révén igencsak kéne egy picit pihennie, mielőtt a gépekhez nyúl. Mondta nekem 11-12 körül itthon lesz. Éjfélkor felriadok, Fannika bordán rúgott. Apa még sehol. Megpróbálom hívni, telefonját nem veszi fel, nem hallotta a zenétől. Hajnali 4-re ért haza. Addig még a teloját sem vette fel, vagy 20x hívtam, nem ám visszahívott volna, hogy semmi gond, ááá ugyan. Én meg itthon rágom szét a kispárnám, hogy hol a csudában van, vagy mi történt, hogy nem veszi fel a telefont.

Bond!
5 csopiban 150 gyerek?????????????
Jesszus ezt komolyan is gondolják?? Mik vannak ott szupernagyik?!?!?! Hogy tudnak ennyi gyerekre mind odafigyelni??? Valószínű az ilyen ovikban tanulják a gyerekek, hogyan kell kifesteni egymás vadi új pólóját persze a sohaabüdöséletbenemjönki festékkel, itt jönnek létre a bunyók a játékokért etc...
Az itteni ovikban, kb 15-20 gyerkőc van egy csopiban.

Lidike!
Domi nagyon aranyos!!!!És nem utolsó sorban te is szép gömbölyű vagy!!

Lorca!
Ez aztán a jó vétel!!! Hol vetted a neten???

Marietta!
A Dominik nagyon szééééééééép! Nekem is nagyon bejön ez a név, de enyém apának persze nem teccett, mint ahogy sok más sem. A lánynévben egyből megegyeztünk, de a fiú nevekkel valahogy hadilábon állunk, és azért abból is ki kell ötölni valami jót, mert hát csak akkor lesz 100%os hogy kislány ha kibújt!

Popsitörlő, pelus és egyebekhez sajnos nem tudok hozzászólni, de én is gyüjtöm az infokat. Bár szerintem ez is babafüggő, hogy kinek mi a szupi. Nálunk van egy babaturi, ahol lehet db-ra kapni pelust, ilyen nevesincsenveddmegmerttökjó pelus, az eladó nagyon dícsérte, biztos kipróbáljuk, mert 34 HUF db-ja és sztem abba a 100 HUF-ba nem fogok belehalni, és ennyit megér kipróbálni szerintem.Ja és az újszülöttől a legnagyobb méretig van ebből.

Kérdés:

Az normális, ha rettenetesen fáj a derekam????A lábam nem fáj, sőt nem is vizesedik. De sokszor majd 10 percbe tellik, mire fel tudok egyenesedni annyira fáj a derekam. Erre van valami tanácsotok??

Kép
szisz89

Katy!
Sajnálom, hogy tied apa ilyen vacakul van! Remélem hamar rendbe jön, a kórházban is biztos jó kezekben lesz, ne stresszelj, nem tesz jót!

Kép
szisz89

hendegabi! :)

Nem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bosszúság.

katy76! :)

Basszus! :shock: :shock: :shock: :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Próbálj meg vigyázni magadra ahogy tudsz, hogy legalább veled ne legyenek gondok!!!!!!

Köszi a tippeket, neked is! :wink:

szisz89! :)

Lövésem nincs, hogy mit gondolnak, meg mit nem, de ez van. Van még vagy 6 ovi a kerületben, de mi oda tartozunk. Jövő héten lesz nyílt nap, de nagyon úgy néz ki, hogy nem fogok tudni elmenni. :?

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 22:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bond! :D

Nálunk van 3 bölcsi, meg vagy 5 ovi. Hála ég itt még nincs körzetre osztva, mint mondjuk a védőnéni, itt körbe lehet menni mindegyik nyilt napján, és amelyik jobban tetszik oda lehet beiratni. Százhalombatta forever!!!:D :lol: :lol: 8) 8) 8)

Kép
szisz89

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 22:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 22:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Ez eljegyzési gyűrű? vagy milyen alkalomra lett? várjuk a képeket!! :) :) :) :) :) :)

Kép
szisz89

Boo!

Amilyen pörgés van nálunk, nem szerintem júliusig megnyitjuk az 500-at simán!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Kép
szisz89

boo! :)

Na, EZT meg kell mutatnod! :shock: :shock: :shock: :wink:

Ha gondolod, akkor sikítozhatsz is, de miért nem tudsz legalább egy fél szem gyógyszert bevenni? :evil: A babának nem ártasz, viszont jobban leszel valamelyest...

Apa válla nem a frontokra lett érzékeny (vagy esetleg megeröltette)? :roll:

Kép
Kép
200907?

Na, lassan visszatérek a köztudatba.... :lol: !

Breki!

Előkerestem a neked írt üzimet, és ha nem bánod beszúrom ide, mert olyan jó érzéssel töltött el :wink: :

11.06.
Micsodaaaaaa?!?! Pozitív a teszted? juppi-juppi :mrgreen: :mrgreen:
Júúj, de örülök neki! Dejódejó!
Remélem nekünk is hamar összejön! Pár napja érzek babára utaló jeleket, de szerintem csak azért, mert 3 hete nem szedem a gyógyszert, és így reagál a szervezetem. Persze nagyon örülnék, ha ez már a a picúr lenne, de kétlem, hogy 5-7 napos terhesen bármit is éreznem kéne. (Nagyon érzékenyek a mellbimbóim, minden kajától hányingerem van, "érzem" a méhem...) Szombaton megyek a nődokihoz, hát örülnék ám ha látnánk babucit az ultrahangon, de ha nem, az sem baj még, épphogy elkezdtük/jük.
Te mikor mész ultrahangra??? De izgi!

Lidike!

Totál bele vagyok zúgva a kisfiad bociszemeibe :D :D :D ! Lehet erre a gyerekre haragudni?! :roll: :lol: Tuti hogy van "bóóóócsáááánaaat"-nézése :lol: !
Én a Gabi babafürdetőt imádom :D ! Egyik ismerősünk azt használt és mikor fürcsi után ott voltunk, mindig éreztem azt a púderes igazi babaillatot. Nem tudom konkrétan melyik Gabi, de felkutatom, mert odáig vagyok érte :lol: :lol: ! Mi itthon Baba tusfürdőt használunk apával, ami idővel a babunak is jó lenne, de azt szeretném, ha nálunk is olyan isteni illat lengené be a teret fürcsi után :roll: :lol: !

Marietta!

Én szeretem az alliteráló neveket, szóval nekem tetszik :wink: :D !

Katy!

Nagyon szorítok nektem, hogy minden rendbe jöjjön!!! Sok-sok erőt neked, párodnak meg kitartást, jobbulást és hipergyors feléplést kívánok :wink: !

Szisz!

Nálam fényévenként van ilyen "depinap", és hála Istennek nem is tart sokáig (mint a mellékelt ábra is mutatja :lol: ). Alapvetően nagyon vidám az alaptermészetem :wink: ! Remélem a kisnyuszó is örökli, bár apa sem befordulós egyáltalán :D !
Viszont pont emiatt nagyon utálom, ha ilyen napom van, mert "lelassít", és zavar, ha nem tudok a tempómban haladni :roll: :lol: ! De igyekszem nem teret engedni neki... :wink: !
A hátfájás nem lehet valami üdítő :? ! A barátnőm nagyon hátfájós volt, és félidőtől használta a Kosmodisk derékra való részét. Szerinte fantasztikus, és teljesen rendbehozta, pedig neki tényleg komolyan fájt! Szóval azt próbálj meg szerezni valakitől, vagy akár ha nagyon nem múlik, vegyetek egyet (bár elég drága), max. jó lesz a következő babánál is, vagy odaajándékozod a nagyinak karira :lol: :lol: :lol: :lol: !

Hálóing: még annyi jutott eszembe, hogy arra figyeljetek, hogy a legkevésbé se legyen áttetsző (vékony) az anyaga. Anyuéknál rendszeresen látom, és szerintem igenis megaciki, hogy a kismamák (nem direkt) átlátszó hálóingben flangálnak a folyósokon (mindenki előtt), úgy hogy a rucijuk rendre tejtócsás (az már bizony nem folt :twisted: ), átlátszik a söralátét méretű mellbimbi, a bazinagy trottyos bugyesz a hatalmas betéttel, ami rosszabb esetben még láthatóan véres is :evil: :evil: :evil: ! Ezek mind kiküszöbölhetőek egy vastagabb anyagú pizsivel, vagy hálóinggel (hogy a köntöst ne is említsem), mert ilyenkor valahol természetesek ezek a dolgok, de azért csak nem mászkálok így a hozzátartozók, meg mindenki előtt :roll: :evil: ! Nekem is ereszteni fognak a kulacsok, tisztulni fog a méhem, és olyan bimbóm lesz, mint egy marhapárizsi, de azért az alaphigiéniára csak oda fogok figyelni! És ez nem egyszeri eset, hanem totál rendszeres!!!! Az a ritka, aki felvesz egy köntöst, vagy nem áttetsző a hálóinge! Én ezért is húzok inkább a pizsihez, mert abból is van, ami térdig ér, de ha rövidebb is, inkább lássák a sonkáimat (na, az akkor tuti nem fog izgatni), minthogy a a véres alfelemmel szemezzenek... :roll:

Amúgy legutóbb láttam olyan kismamit is, akin sortos pamutpizsi volt (nem is látszott át semmije), volt rajta egyből melltartó betéttel, nem lógott csapzottan a haja, tök rendezett volt...Szóval lehet ezt így is :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Éljen a 200. Ódal!

:D

Dodi: üdv ismét köztünk. :lol:

És persze üdv a nagy nehezen hazatért apákoknak is!
Tessék figyelmeztetni őket, hogy ha fürdinél ott akarnak lenni, akkor már most kezdjék meg az időpontok betartását!

És akkor Bond az utolsó tippem: odaégetted a vacsit!
(mivel én már ellőttem mindhárom esélyem, jó lenne, ha más is találgatna, mert még a végén nem tudok elaludni a nagy kiváncsiságomban)

Kép
Kép]
hendegabi

hendegabi! :)

Valóban sikerült kissé cipőtalpasra melegítenem a korábban lesütött májat ( :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :? :? :? :? ), de nem ez volt a gond...

Csajok! Ugye nem vennétek lelketekre, ha szegény emiatt hánykolódná végig az éjszakát...?! :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Boo!

Nálunk Ricsi már nem is mond időpontot :twisted: :lol: ! Szóval, ha megkérdezem mikor jön, a következő válaszok lehetségesek:
1. x óra előtt nem. (Ez is valami :lol: )
2. Hajnali 4. (Ezt tuti be tudja tartani :lol: . Ja és átlalában akkor mondja ezt ha délelőtt megy el, és csak 1-2 órára :lol: )
3. Soha, elhagylak :lol: ! (Válasz: Szuper, enyém a vagyonod :twisted: :lol: :lol: :lol: )
+1. Gyakran csinálja, hogy ha felhívom mikor ér haza, közli, hogy 1-1,5 óra, és öt perc múlva hallom, hogy áll be a garázsba :lol: !

Szóval én az ő érkezéséhet már évek óta nem tervezek programot, csak úgy nagyjából lövöm be a dolgokat, így nem ér csalódás :wink: :lol: :lol: :lol: !

Dejóóó!
Gratulálok a gyűrűhöz!!!! Mutimutimeeeeeegg!!!!!!!!! Hihhetetlen az ár! Még ABA-bilinccsel sem biztos, hogy olcsóbban kijöttök :twisted: :lol: :lol: !

Gratulálok a 200. oldal megnyitásához :D !
Ééééééén akartaaaaaaam amúgy, de hiába :evil: ! Már Moncsyra is irigy voltam a 100.nál, erre tessék :evil: :lol: :lol: :lol: ![/i]

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond!

Nekem halványlila fingom sincs, nagyon tompa vagyok ma :roll: ! Áruld el, nehogy szegény emiatt hánykolódja végig az éjszakát :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2009.04.17 22:00-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!!

Húúú imádom a dumád!!! Mindíg olyan jókat kacagok rajta!!Csúúúúcs ahogy levezetted a pizsitémát!!:D
Egyébként, szerintem is baromi ciki, ha átlátszik a pizsi. Az meg,hogy meglássák a véres alfelem... no neeeeeeem !! Én még menzinél is rettegtem az átázástól, egy sulis eset miatt... nemhogy még úgy flangáljak a látogatók, vagy a többi kismami között...
Kosmodick izéja azthiszem van az egyik nagymamámnak, lehet lenyúlom tőle egy időre. Köszi a tippet.

Kép
szisz89

kicsidodi! :)

Tompa vagy ma? :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mozogsz vagy sportolsz valamit?

Kép
Kép
200907?

Bond!

Halljuk halljuk!! szegény gabi nehogy forgolodjon este, meg amugy is mi is kiváncsiak vagyunk!

Kép
szisz89

Bond!

Annnnniyra tudtam!!!!!! Még gondolkodtam is, hogy úgy írom inkább: Tompa vagyok ma (is), abba nehezebb belekötni :twisted: :lol: :lol: :lol: ! De baszki, így legyen ötösöm a lottón :lol: :lol: :lol: !

Szisz!

Köszi, örülök ha valakinek még mosolyt csalok az arcára! A többiek már úgy tűnik megszokták :roll: :lol: :lol: :lol: ! Elkapattam őket :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Mondom, hogy mindenki 3x tippelhet és már megint fordult elő velem. :wink:

Kép
Kép
200907?

kicsidodi! :)

Csak örömet akartam szerezni neked. 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Eddig sportoltam, kb ovitól kezdve. Volt minden. Balett, úszás, kosárlabda, floorball, görhoki, foci, kajak,divattánc(amit már említettem itt), röplabda. szóval volt itt minden. Egyébként szerintem pont ez a baj, hogy nem tudok olyan aktívan mozogni mint eddig.

Kép
szisz89

Ha a dokid nem tiltott el tőle, akkor ússz vagy járj kismamatornára.

Kép
Kép
200907?

Bond, direkt húzol minket, nem is akarod elárulni!!!! :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D

Kép
szisz89

kismamatorna aktív tagja vagyok hétfőtől, az úszást a védőnéni megtiltotta, sőt ő minden kismamának tiltja, a babaúsztatással együtt!! csak túlélem, már csak 3 hónap :D

Kép
szisz89

Csináld nyugodtan tovább a tornát illetve esetleg szólhatsz a tannéninek, hogy ilyen problémád van.
Védőnéni viszont kicsit "fanatikusnak" tűnik. :roll:

Kép
Kép
200907?

Igazándiból igazat adok neki. Mert ilyenkor úgyis sokkal nagyobb eséllyel kapjuk el a különbözö bacikat odalent. És azért az usziban van ezekből bőven. A babaúsztatásnál, meg ugyan ez. Még nem olyan jó az immunrendszerük, és sokkal könnyebben elkapnak mindenfélét. Babauszi nélkül is könnyen összeszedik, nem kell még rátenni egy lapáttal.
Mondjuk saját tapasztalat alapján adok neki igazat. Én most esek épp át, a második fertőzésen a pocakosság alatt. Frankó patikában összegyúrt hüvelykúp/golyó, és no szex, sok sok trutyi a kúp miatt. Szóval nem kellemes.

Kép
szisz89

Naon késő van, én meg nem tudok aludni. Enyém apa DJ versenyen van, nélküle nem igazán tudok aludni. No de meg kell próbálni. Jó éjt, szép álmokat csajok!

Bond, holnap remélem már elárulod, hogy mi történt veled ismét!!!!

pusssszancs

Kép
szisz89

Jelen állapotodban tényleg kerülendő az uszoda, de a babaúszás az más tészta.
De ezt majd később megbeszéljük, most jó éjszakát neked! :wink:

Kép
Kép
200907?

007!

Hát tényleg senki nem jött rá, hogy megint a fogad vacakol? :wink:

Szisz!

Megköszönöm, ha megkérdezed anyudtól, mit lehet várandósan is kenni rá, addig is kipróbálom a vadgesztenyét (neked is köszi Katy :wink: ), bár úgy érzem a körömvirágtól is sokat javult már.

Én is szívesen úsznék, de nekem korábban is meggyűlt a bajom a fertőzésekkel, úgyhogy ez szóba sem jöhetett. babaúszás még gázabb, mert ahogy hallottam szülés után az újdonsült anyukák még inkább hajlamosak elkapni mindent. Szóval én is kihagyom. Amúgy én a várandósságom alatt most már másodjára dugdosok olyan összegyúrt kúpot. Gondoltam is magamban, hogy tök jó, deréktól lefelé kész nyomi vagyok. Bár legalábbkészülök a szülés utáni érzésre, gátmetszés ilyenek...

Katy!

Nagyon sajnálom a párodat, kész tortúra, hihetetlen... :shock:

Boo!

Gyűrű engem is érdekel! :wink:

Kép
Kép
tabati

tabati! :)

Ezek szerint... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most csak annyi a különbség az előzőekhez képest, hogy most a már tömött rész is kitörött. Gyakorlatilag hiányzik a fogam külső oldala. :? :? :? :? :? :? :? :? :?

Babauszit tényleg nem éjfélkor kell kitárgyalni, de az újdonsült anyukákról annyit, hogy az úszást nem szabad elkezdeni 3 hónapos kor előtt (illetve 5 kg alatt), mert akkora lesz elég stabil a babák hőháztartása. Ennyi idő alatt azért bőven van idejük regenrálódni az anyukáknak. :wink:

Kép
Kép
200907?

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Húha, 3 napig nem olvastam a fórumot, és most alig győztem visszaolvasni, tegnap este elkezdtem, de ma reggelre sikerült. Csak most meg az a baj, hogy elfelejtettem, miket akartam írni. :lol: Éljen a 200. oldal!!!

Tegnap előtt nagyon rossz napom volt, mozdulni is alig tudtam, előjött a hányinger, és az a tracccs érzés ez első hónapokról, tegnap tök jól éreztem magam, hát megpróbáltam beérni önmagam, a házimunkákban, és most hajnal fél 4től ismét ültem, hányingerem volt :roll: Remélem csak múló állapot, vagy Dorka szoktat az éjjeli keléshez. :lol: :lol: De amúgy nagyon cuki, legalább ő is ébren volt egy-egy kis ideig és "beszélgettünk". :lol: Úgyhogy apa reggel kipihenten indulhatott vizsgázni. :lol: :lol:

Bond! Köszi szépen az infókat, akkor a fülbevalósat még megkérdezed, akkor várom a válaszod!

Dodi! Nagyon jók a rucik, én eddig 2 kimondott kismamanacit vettem (C&A-s), és van kettő ami nem kismami nadrág, hanem normál gatyó csak nagyobb méret csípő nadrág, és az is nagyon kényelmes.De ezek mind hosszú ujjúak, úgyhogy lassan nekem is be kell szereznem egy pár rövid kollekciót, úgyhogy boldogan olvastam az infóidat :lol: Felsőket én is simákat veszek, nem kismamikat, de nacit azért csak jó lenne mamókásat. Miből vizsgázol, milyen suli?

uh: van egy bnőm, akivel egy idősek vagyunk, egy nap eltéréssel. 3 nap differenciával voltunk uh-on, és az ő kislánya 1500gramm volt, nekem Dorka meg alig 900 gramm. Az több mint fél kiló :shock: De a dokim nem mondta, hogy pici lenne Dorkili, csak ez úgy meglepett.

Annyi mindent akartam még írni, erre most nem jut eszembe semmi :twisted: , na nem baj, majd bepótolom, most megyek egy kicsit tanulni, utána meg bevásárolni.

f.nikici

na nagy nehezen sikerült feltennem képet. de nem értem, miért csak ezt kicsinyíti le, áh, másikat is(amin) csak én vagyok lekicsinyítettem ugyan ekkora méretre és azt mégsem tölti be, szerintetek miért?? :shock:

f.nikici

Dodi!

Ja a hálóinges sztori..brrrrrr..vannak igénytelen népek az már biztos, de hogy érzik jól magukat??? Vagy kisebbségik voltak??? :roll:
Karira kaptam páromtól egy gyönyörű köntöst (Marks&Spencer-ből, pinkie persze és szuper pihe-puha)....szépséghibája baromi vastag! Tehát most Anyum is beszerzett egy vékony kéket Szegeden, meg mi is egy halvány zöldet. Pizsiből van 2 hosszúujjú, hosszúszárú vékony, 3 halászgatyás, rövidujjú, 5 hálóing. Szóval úgy gondolom nálam nem lesznek ilyen gondok..meg eleve az ember lánya 3-4 váltás ilyen cuccal megy be szerintem. És 2-3 naponta amúgy is a melegben, vagy ha látja, hogy vmi folti keletkezett, akkor csere......rám senki ne mondja, hogy igénytelen vagyok.
Amikor júniusban volt a műtétem és a laminária után már nem kelhettem fel (22 órától másnap reggelig a műtétig) nedves illatos higikendő az intim részekre bejátszott, meg még arra az egy éjszakára is 3 bugyi 2 pizsi volt velem.

Amúgy még azt is ki5löttem, hogy viszek be macinacit is, meg felsőket, végül is egy hónap alatt napközben miért nyomuljak pizsiben???

Beszereztem a hiányzó felsőket....mehet az öltözködés...Apa meg is dicsért megint, hogy de "csinosak vagytok" és "szépen öltözteted a gyereket" :wink: :lol: !
Így megint sütöttem csokitortát...nagyon nagy sikere volt, 1 nap alatt hello volt neki!

Dodi!

Cukraim 2 napja megindultak, mint állat, úgyhogy gyorsan nyomultam utánuk...reggelihez már annyi bólust adok, mint a Baba előtt egy teljes nap sem. Nem érdekel mondjuk, a lényeg, hogy most már jók ...De érdekes, mert mindenkinél eltérő, hogy mikor kezdenek ugrálni a cukrok, nálam most indult a drasztikus növekedés, eddig csap laposkúszásos volt...Szóval majd figyelj Te is!

Apropo jó vizsgát!!!!!! Hajrá...minimum 5-ös kell, hogy legyen!!!

Boo! Gyűrű fotót kérünk!!!!

Enyémapa dolgozik ma :cry: , viszont jön a legjobb Barátnőm kora délután....jaj de jóóóóóóóó!

Szép napot Mindenkinek!

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!

Az éjjel megvilágosodtam. 2-szer is!

Először is, miután lefeküdtem, agyamba villant: hát ennek az ügynöknek miztos MÁR MEGINT a fogából törött le egy darabka.
Gondoltam, tán nem lesz más, aki kitalálja, de látom, hogy volt.
- különben is nekem ez már a 4. variáció volt -

A másik megvilágosodásom éjjel 3.33-kor pisilés közben ugrott be.
Holnap ugyanis a bátyám kisebbik leánya elsőáldozó lesz, és meghívtak minket a templomba, illetve utána egy össznépizabálás20fővel-re.
Sógornőm kérdeztem: süssek valamit. Aszongya: hát, ha nem fárasztó. Magyarul: naná!
De mit. :!: :?:
No: éjjel beugrott: vendégvárót sütök, azt ő sose szokott, ráadásul a nagymamámék oda vannak érte, legalább ők örülni fognak.

A "legjobb" dolog viszont 5 óra előtt pár perccel ért.
Gyerekek: a bal vádlimban olyan kib...tt görcs lett, hogy ríni tudtam volna!Próbáltam felkelni, de nem tudtam átfordulni, csak mint a hátára fordult teknőc: kínlódtam. Bezzeg apuci mélyen szuszogott. (tegyük hozzá, hogy egész héten nagyon szarul aludt).
Utána vagy fél óráig róttam a köröket a két szoba között, hátha jobb lesz, de még mos is van valami furi zsibbadós érzés a lábamban, úgyhogy kaptam be magneB6-ot, remélem hat.

Uszás: én pont csütörtökön kérdeztem a dokimtól, szabad-e.
Uszodát nem igazán szereti, de maga a mozgást jó ötletnek tartja.
Aszongya: mennyek a balcsira! Mondtam nekijje: hát, kedves doki bácsi, még pár fokot csak melegeggyen!

Kép
Kép]
hendegabi

Lényeget meg kihagytam:

Lábgörcs közben kisbabám olyan, de olyan aktív volt, mint még soha.
Bár néha láthatóan hullámzik nekem is a hasam, de ez most nem a 8 karú indiai istenre, de minimum százlábúra hajazott!

Kép
Kép]
hendegabi

Nikici,
Nekem az a 1,5 kg elég soknak tűnik, de most már lehetnek elég nagy egyéni eltérések is. Születnek normális babák 2,5 kg-mal és 5 kg-mal is. Valahol el kell kezdődnie az eltérésnek. Az uh-ra most már egyébként sem kell sokat adni. Statisztika alapján adja meg a becsült súlyt, amibe nem mindenki illik bele.

Tabati,
Ahogy Bond is írta, mire jöhet a bébiúszás, addig elég sok idő eltellik, van idő regenerálódni. A szülés után az uszoda vagy együtt fürdés meg nem is elsősorban rád veszélyes. A méhszáj elég hamar zár, így te védve vagy, de ami még jön az bacikban igen gazdag. Te már rég fürödhetsz minden gond nélkül, de ha a babával együtt fürdesz, lehet, hogy ő kap el valami nem túl kellemeset.

Szisz,
A te védőnőd is egy kicsit a vaskalapos kategória. :roll: Az úszásnál senki nem gondol egy koszos kacsaúsztatóra, egy jól karbantartott uszoda pedig nem jár több veszéllyel, mint alapból. A fertőzések, amik minket oly remekül szórakoztatnak, saját forrásból vannak főként. Az elszaporodott bacik és gombák mindenkinél megtalálhatóak, csak épp alap esetben lazán legyűri őket a szervezet.
Ha nem is tudsz olyan aktívan sportolni, mint eddig, a megszokott sporttal semmi gond, igencsak lehet érezni, hol van az elég. Persze nem most kell díjugrató versenyre készülni, de napi sok óra mozgás és sport sem árt meg, ha nem erőltetsz semmit és figyelembe veszed, hogy a gerinced, ízületeid nagyon igénybe vannak véve és sokkal lazábbak is, mint egyébként.
Ha a sporttal agyilag karban tudod magad tartani, az sokkal többet ér, mintha elkerülnél egy egyszerűen kezelhető és talán magától is bekopogtató fertőzést.
A babakocsit neten vettem, de Angliában, az e-bay-en.
A derekam nekem is fáj. Majd elmúlik a szülés után. Ha pechend van, pár hónappal utána. :roll: A felegyenesedett gerincet nem terhességre tervezte a természet, gyári hiba. :twisted:

Késés:
Én sem azt szoktam kérdezni, hogy mikor jössz. :lol: Inkább a hol vagy, mit csinálsz kérdések alapján próbálok számolni. 8)

Dodi,
A fényév az távolság, nem idő. :lol:
Nem is olyan rossz ötlet venni egy Kosmodisket most és odaadni karácsonyra. Anyukám nagyon is hátfájós. Úgyis már ősztől rosszul szoktam lenni, hogy mit is vegyek. :lol: Meg nekem se épp üdítő a hátfájásom. Már nagyon kezd elegem lenni belőle. :?
Nekem a kórházban volt egy szobatársam, aki nem váltott hálóinget napokig, mondván, hogy úgysem számít. :shock: Ráadásul a Sotén, ahol annyit kapsz, amennyit csak akarsz. Én kezdtem rosszul lenni tőle. :x
Nekem az öt napra kellett 10+ hálóruha, saját készlet annyi meg nincs sportos pizsikből. :roll:

007,
Popsitörlőben igenis van különbség. :lol: A Nivea illatát imádom, a legtöbbet elviselni sem tudom. 8)
WC papírból az egyszerű Rossmannos nekem jó. A Tescost utálom én is, mert az mindig darabokra esik, egyébként meg dühít, hogy mennyi papírt lehúzok a wc-n. (Pláne most, hogy napi szinten dobom ki a taccsot megint és az egy csomó kidobott papírt eredményez.)
A pszichiáternek orvosi végzettsége van, onnan szakosodott, pl tanul nőgyógyászatot is és gyógyit is felírhat. A pszichológus csak ezt tanulja az egyetemen, nem írhat gyógyit, ő beszélget vagy kutat.
Ha a kislánnyal végigfutották már ezeket a köröket, akkor valakinek szólnia kellett volna, hogy így nem irathatják be normál tanrendű iskolába. :roll: Még azokkal a gyerekekkel sem tud megbírkózni nálunk egy suli, akik csak egy kicsit térnek el az átlagtól, ő meg hát nagyon. :roll: Egy elég komoly családterápiára lenne szükség, csak a kislányt vizsgálni nem sokat ér, mivel valószínűbb, hogy nem tőle ered a baj forrása. Mintha az én fejfájásomról a szomszédot kérdezgetnék. :? Még ha hirtelen megtáltosodik és elkezd beszélni, akkor sem szabadna így hagyni a dolgokat.
30 kiscsopis, akik közül a legtöbb még nem tud önállóan öltözni sem. :shock: Ijesztően hangzik. Manót viszont jövőre is simán irathatod bölcsibe. Szeptemberi, nem? Mindannyian jobban járnátok.

Hendegabi,
Mi egyáltalán nem foglalkoztunk a babakötvénnyel. Ül a kincstári számlán. Nekem nagyon fontos a biztos anyagi háttér, legrosszabb körülmények között is félreteszek valamennyit, de nem vagyok hajlandó olyan számlára pénzt tenni, amihez nem férhetek hozzá sos esetén. A kezelési ktg kb megegyezik a hozammal ekkora összegnél, nekem azt sem érte meg, hogy elcaplassak miatta a bankba.

Kép KépKép
lorca

Kép

Kép KépKép
lorca

Nos, ez a kép elég viccesen néz ki...de azt hiszem, elég sokat elmond a pc szakértelmemről is. :lol: Szöszmösznek most egyébként már rövid haja van, de örülök, hogy egyáltalán ezt a szülinapi (02.28) képet sikerült feltennem. 8)

Kép KépKép
lorca

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: