A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Mágnes! :lol: :lol: :lol: :lol:
Keresztelő lesz, de aki ismeri Olivért, az tudja milyen kis csibész.
Mindig mondogatom belebújt a kisördög.

Csajok! Ha én megpróbálom felhúzni Olivért, akkor nem hajlandó ülni, hanem a lábával kitámaszt és állna fel. Olyan kis erőszakos.
Igaz, nem kell húznom, megfogja az ujjamat és húzza saját magát fel.
Ha háton fekszik, akkor kifeszíti magát és hidat csinál.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

hanna
Ne mondj ilyet kérlek a csemetére, jó.
Mint említettem mi Hit gyülibe járunk, ne értsd félre nem "prédikálni" akarok, de hallottál már a szülői átokról?
Mert sajnos ezek a szavak amit most mondtál, és sokan észre sem veszik, hogy mit mondanak a gyerekeire az mind átok.
Nekem az anyukám annak idején (még nem voltam házas, se gyerek se volt, még csak lány voltam) azt mondta nekem, hogy egy férfi sem fog mellettem megmaradni.
És így is lett a férjemtől elváltam és csak nagy sokára találtam meg a páromat, akivel igaz vannak néha-néha vitáink, de szeretjük egymást.
És amióta én abba a gyülibe járok, ezeket az átkokat, ami akár lehet generációs átok is, folyamatosan megtagadjuk.
Nem csak az én részemről, hanem sajnos a párom részéről is.
A csemetéd igen is, hogy egy kis angyal.
Akármilyen rossz is. :D :D
manocskak

Hanna:
akkor már értem :lol: Képeket hozzál!!!! Milyen rucija lesz? Kisfiúnak olyan nehéz keresztelőruhát szerezni.....

Lányom kész... A legkisebb babáját elnevezte ági babának... Teljesen önállóan.. :lol: Remélem nem voodoozik rajta :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Manócska: senki sem rosszakarattal mondja a gyerekére, hogy belé bújt a kisördög! Én is kis ördögfiókának hívom néha az enyémet, pusztán szeretetből.

krisz78

Manocskak!
Na, ezen, nem veszünk össze. :)
Átok, babona tőlem nagyon távol áll.
És nem azt írtam, hogy rossz a kisfiam, hanem azt, hogy igazi ördögfióka. :wink:

Kép
hanna30

Mágnes! Heheeeee nem semmi a Lányod. :)
Vigyázz az átkokkal. :lol:

Cuki rucit vettünk neki.
Majd lesznek képek, most egyenlőre meglepi lesz mindenki számára, csak holnap látják meg benne.

Kép
hanna30

Mágnes: :lol:
Keresztelő: mi még nem is gondolkodtunk rajta :roll: Szerintem én sem vagyok megkeresztelve. Majd megkérdezem anyámat. Akkor a gyereket sem lehet?

krisz78

Krisz: de lehet... a keresztszülő legyen megkeresztelve. Bár katolikuséknál nemtom, hogy van.
Nekünk már 3 keresztelő ruhácskánk (1 Mesié, másik kettőt is örököltük) is van :) Majd kiderül, melyik lesz jó Sacira a keresztelőkor. Még mi sem tudjuk, mikor lesz :)

Csöre
csöre74

Tudom, hogy nem rossza akaratból mondja az ember, csak én már másként látom a dolgokat, ezért mindenkitől bocsánatot kérek. Csak nekem ez volt a véleményem róla.

Kaptam ma egy telefon hívást valami szerkesztőségtől vagy valami ilyesmi, hogy nem akarok-e rendelni tőlük olyan könyvet vagy mit (ilyen kártyás valami dolog, remélem tudjátok miről beszélek). Ami a baba gondozásról, meg hasznos tanácsokról szól, állítólag az is benne van, hogy otthon is lehet baba úszást gyakoroltatni a babákkal nem kell azért külön tanfolyamra menni, nem tudom hány ezer ft-ért.
az elsőnek az ára bruttó 1000ft amihez adnak füzeteket és amibe bele lehet fűzni mappát stb.
4 hetente küldenének kártyákat ami akkor már 1422 ft.
manocskak

Hát, Móni, én ilyenbe nem ugranék bele. Kifizetsz 30-40000 forintot, és lesz egy félkész könyved (vagy kártyacsomagod), mert rájössz, hogy rohadt drága, és könyv formátumban, vagy az interneten minden infót olcsóbban megtalálsz.

Csöre
csöre74

Móni, ne félj, nem eszik azt olyan forrón... Ha minden átok fogna, már évezredek óta kihalt volna az emberiség, annyi jut minden egyes emberre élete során... Még a szándékosból is, nemhogy a szeretetből-viccből mondott fura kifejezésekből. :)

S nézd csak meg, ti is milyen szépen megvagytok a pároddal. Jöhet bár exek hada, mindig megbirkóztok a nehézségekkel. Bízz magadban! :)

Jujj, keresztelő, de jó! Ágnesnek nem lesz (úgy döntöttünk rábízzuk a dolgot), de a ceremónia olyan szép... Sógórnőm fia keresztelőjén voltunk nyáron, nagyon élveztem!

Hanna, kérünk majd keresztelős képeket!
kisbogacs

Móni:
Én sem ugranék bele ebbe a rendelésbe.. Annának rendeltünk kártyás sorozatot az Atlas-tól, ami nagyon szép, hasznos, Anna is imádja, de se vége se hossza... Először csak 990 ft volt, most már havi 3300-nál tartunk, és gőzöm sincs mikor van vége, úgyhogy úgy döntöttem, hogy lemondom.

Keresztelő:
Annának fél évesen volt, most várunk egy évet, mert a leendő keresztmamink júniusban már mindenórás Anyuka lesz, így nem tudna jönni.. :) Nálunk úgy van, hogy Apa nincs megkeresztelve, én katolikus vagyok.Szülőnek nem szükséges, de keresztszülők közül az egyiknek meg kell keresztelve legyen.
Fiam egyik Keresztszülője sincs megkeresztelve, így cselezünk, és papíron öcsém lesz megint a Keresztapa, ő tartja keresztvíz alá :wink:
Apropó: lány keresztelőruhám van eladó :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kártyás rendelősdi: apukám fél éve ugrott bele egy hajómodellezősbe. Csúnya átverés volt. :evil:
kisbogacs

Beszéltem a párommal róla, de végül is nem rendelem meg, bár azt jó lenne tudni, hogy a mobilom számát honnan tudták meg?

A párom exe rendelt a fiúnak ezt a háború és (a címét nem tudom pontosan) eleinte 990 ft-ot fizetett kapott érte 2 dvd filmet róla + ajándékokat, a 2. dvd csomag is tartalmazott 2 filmet + ajándékot, de már a következőt lemondta, mert kb 4000 ft lett volna.
manocskak

Sziasztok!

Kedv még a régi, de dolgozom rajt'...

Reagálások:

Bartika: TeszVEsz + Vatera: ált. adnak méretet, de ha nem, akkor a jobb eladók lemérik kérésre (de akár alapból is) a ruhák méretét. Én meg fogom a centist...
Eddig még sosem csalódtam, pl. ezeket a TeszVEsz-en vettem:
Kép Kép

Google képek: én töltöttem fel a Picasa albumba Bori-képeket:
http://picasaweb.google.hu/januaribaba/BatkataBabJa#

Katuska! Apukám tudja, mondja is, hogy gyengének érzi magát...
Diagnóziska: II. típusú cukorbetegség, Parkinson-kór, szívritmus-zavar (remélem, jól írtam).
A legnagyobb baj szerintem az, hogy hamar fel fogja adni.
A legnehezebb azt elfogadni, leaglábbis én úgy vagyok, hogy el kell tudni őket engedni, s nem vállalhatja fel senki az ő utolsó harcukat (mint ahogy majdan a mi gyerekeink sem vehetik át a terhet a haláltusánk idején). Főleg, ha kórházban megy el valaki.
Bocsánat, hogy babás fórumon írom, de tényleg így van.

Manócskák:
* ne vegyél ilyen könyveket, tányleg sokba vannak, azt az infót a netről is le tudod szedni...
* szépek a gyerkőcök
* helyesek az állatok
* minden elismerés a pénz dolgában történő beszélgetésért. A pasik sokszor nincsenek tisztában a juttatásokkal, stb, stb. Ja, és a kult. hangnem is nagyon fontos!

Keresztelő: nálunk is lesz, csak még keresztszülőt köll keresni...
Csöre: a katolikoknál is így van a keresztelésnél...

Ördögfióka: Olivérnek még a szeme sem áll jól, egyszerűen sugárzik a jókedv, az egészséges humorérzék és a vagányság ebből a kispasiból. Hanna! Ezt dícséretnek szántam!!!

Bori rajtam lóg a meitai-ban, hisztis libuska ma.
Én meg éjjel megint nem aludtam, a szemeim keresztben, s a hétvége megint rázós lesz: holnap szülinap, vasárnap meg Vivicitta a Margitszigeten... Akik futnak: Apa, Marci, a párom nagyfia, no és egy kör erejéig Bori is, ha nem fog esni az eső... :D

Puszi: megyünk, ledőlünk... ;)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

A mobil számot nem adtad meg a kórházban a csomagok átvételekor?
Nekünk rendszeresen jönnek "ingyenes termékminták" ilyen kártyákból, volt, hogy dvd is jött.

Saca ma nagyon nyűgös :( nem szopizik, úgy látom, mintha kicsit hígabb lenne a kaki (mindet felszívja a pelus) :( Most felkötöttem a kendőbe, nyugodtan nézelődik. Ez hiányzott volna neki, vagy ez nyugtatja meg? Mindegy, lényeg, hogy elvan... Az a pár korty szopi, amit betermelt, remélem, elég ahhoz, hogy ne száradjon ki.

Had' dicsekedjek egy kicsit :) Zaza rajzát beletették a faluújságba :) Igaz, nincs ott a neve, de én tudom, hogy ő rajzolta :) és egy csomó képen is rajta van (ovis csoportkép).

Na, megyek, megsétáltatom Sacát, már nem jó, hogy ülök...

Csöre
csöre74

Na, látom, nem csak Saci nyűgös :( Kitartás, Batkata!

Csöre
csöre74

Manócskák: a telefonszámodat valószínűleg a kórházas Felicitas kuponról tudják. Engem is hívogattak többször is, a harmadik hívás alkalmával elküldtem őket melegebb éghajlatra....

Csöre: gratula Zazának, büszke lehetsz rá!

Batkata: kitartás, egyszer minden rossz sorozatnak (kedvnek) vége szakad! Boldog szülinapot a nagyfiadnak!

Keresztelő: Bálintnak is lesz, Pünkösd vasárnapján. Múlt szombaton voltunk a papnál, és kell szereznünk egy igazolást, hogy nem a lakóhely szerinti templomban lesz a keresztelő. Még nem hallottam ilyenről, de majd egyik nap elsétálok a hozzánk legközelebbi templomba, megpróbálok szerezni egy ilyen igazolást.

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Lányok, ti mennyire mertek a baba mellett takarítani? Ágnes ma nyűgös, 1 méternél távolabb nem mehetek tőle, és égnie kéne a kezem alatt a pronto-nak, a szaniter-tisztítónak, a felmosószernek....
kisbogacs

Kriszti: akkor takarítok, ha Saci alszik... most éppen alszik, de rajtam, és valószínűleg nem sokáig :( Vegyszereket nem használok, ha Saci a közelben van. Semmilyet. De igazából amúgy sem nagyon. A por eltűnik nedves ronggyal is, felmosáshoz mondjuk kell valami, meg a wc-t is fertőtlenítem, de a kádat csak hetente-kéthetente vízkőtlenítem, esténként csak szivaccsal átmosom. Szóval szerintem, ha Ágnes ennyire ragaszkodó, később takaríts.
Ó, miért ilyen nyűgösek ma a gyerekek? Sacira ez annyira nem jellemző :( olyan kis nyugodt, kiegyensúlyozott baba :( most meg nyöszög, szoppint kettőt, és köpi ki a cicit (közben meg beterít a tej mindkettőnket), nem tudom letenni :(

Csöre
csöre74

Köszi Edit :D (Büszke is vagyok :lol:)

Csöre
csöre74

Csöre, most jelentkeztek be délutánra az "írtófontos vendégek". Nem biztos hogy a hátralévő három órában Ági bármennyit is alszik még :(
kisbogacs

És elaludt! Hajrá-hajrá vízkőoldó :lol: :lol: :lol:
kisbogacs

Edit:
Igen, ez így van, hogy be kell szerezni a lakhelytől az engedélyt a kereszteléshez. nekünk sem a lakóhelyünkön volt, és kicsit ciki is volt, mert elmentem a papírért, aztán jöttek a kérdések, hogy miért akarjuk megkereszteltetni, miért nem lát minket misén soha, miért nem volt egyházi esküvőnk, mikor akarunk egyházi esküvőt, ő szívesen összead, blablala.... :roll:

takarítás:
én használom ezeket napközben, amikor Bence alszik, aztán jó alapos kézmosás forró vízben, szappannal, és fertőtlenítővel..

Használt ruhák:
itt Harasztin van kirakva Vöröskeresztes konténer, abba szoktuk vinni, de van, hogy felhívom a védőnőt, hogy tud-e valakit, akinek jól jönnének ruhák. Egy próbát megér. A játékokkal is ezt csinálom.

Kép
Kép
Kép
mágnes

bálintanyu
Az látod lehet, erre nem is gondoltam.

Tegnap volt a 4.-es fiam (már olyan sok van, hogy nem tudom, hogy megkülönböztetni őket :D :D ) atlétikai versenyen, 2. helyezettek lettek és jövőhéten mennek megyeire, remélem ott is jó helyezésük lesz, mert akkor mennek tovább az országosra. :D :D

Takarítás:
Általában akkor csinálom, ha a Joel alszik, vagy ha mégis fönn van evett akkor a nagy fiaim kiviszik őt sétálni.
manocskak

Ó, Kriszti, sajnálom. Nem lehet csak valami "látszat-takarítást" művelni? Hogy a teteje ne legyen poros... Gondolod, hogy elvárják, hogy patyolat rend legyen egy baba mellett? :roll:

Csöre
csöre74

Á, közben elaludt Ágnes :lol: :lol: :lol: :lol:

Mágnes: azt a konténert mi is használjuk :lol: :lol:

Éééééééééééééééééééés eszik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ha nem is sokat :roll:

Móni: gratula a helyezéshez!

Csöre
csöre74

csöre
Köszi.
Kérdésem lenne.
Gabi olajom van itthon az jó a Joel fejére, hogy a koszmót leszedjem?
És ha jól tudom akkor fürdetés előtt kell bekenni a fejét és fürdetéskor lemosni, és természetesen megfésülni.

Milyen idő van kint, hol be van borulva, hol pedig 7 ágra süt a nap.
Remélem holnaptól visszatér a jó idő.
A Joel nagyon szeret kinn lenni az udvaron.
manocskak

Móni: itt egész nap be van borulva, időnként esik is.
A Gabi olajtól nem lesz semmi baja, Sacit is azzal kentem egy ideig. Fürdetés előtt bekened és átkeféled (a baba hajkefe kevés, azért írtam a körömkefét) és fürdéskor is átkeféled. Ami az olajtól kilazult, az lejön a vízben.

Csöre
csöre74

Mágnes: köszi, akkor megyek is majd a templomba, remélem, nem kérdeznek sokat. Nekünk volt egyházi esküvőnk, de a keresztelő az amolyan "gyorstalpaló" féle volt, párszor voltunk a papnál, aztán az esküvő előtt egy héttel megkeresztelt minket.

Használt ruhák: én is gyűjtőkonténerbe teszem, legutóbb meg odaadtam takinéninek, náluk nagy a család, így örült neki.

Manócskák: gratulálok a fiadnak, remélem eljutnak az országosig!

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Csajok! Nem találom KOSZMÓ-val mit is kezdjek ???
Fogkefézzem meg és utána kenjem be olivaolajjal, vagy hogy????

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti: két hozzászólással előbb pont ezt írtam le Móninak. Először olajoz, majd lekefél, majd fürdet, és közben lekefél :wink: Egy-két nap, és csodaszép Ádám buksija :)

Csajok, elmentünk gumit cserélni... amint Saci rájött, hogy ülünk a kocsiba és húzunk el, elhallgatott :shock: végig csöndben volt, max. gagyarászott. Basszus, az volt egész nap a baja, hogy nem mentünk sehová?????? :shock: :shock: :shock:

Csöre
csöre74

Barti: az olaj nálunk sz...t se ért. Vettem Babe sampont a patikában. Tudom, drága, de 2 nap alatt elmúlt a koszmó, és vissza se jött. Mondjuk néha megelőzésképp ezzel mosom Ádám haját. Kb. 1500 Ft. Azért ez nem üti agyon az embert, és sokáig elég. (bár magamnak nem veszek 400 Ft-nál drágbb sampont, de a gyerek az más)

krisz78

Szintén Babe... :) Mi nagyon durván nyomtuk, és 2 nap alatt elmúlt tőle... Azóta heti egyszer ezzel mosom, ésincs koszmó :) Már lassan egy éve megvan, még Annának vettem.

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1239980241.7973.jpg[/img] kanbuli :) [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

Barti, én nem olajozok, nem samponozok, csak alaposan fogkefézek, de azt rendszeresen az egész buksin. Eddig tökéletesen bevált. Az olajat egyszer használtam eddig: saját tapasztalatom szerint az eltávolításban kiváló, viszont elősegíti a következő adag kialakulását.

Móni,
gratulálok a fiadnak!

És Zazának is a rajzhoz! kép róla?

Jelentem, a lakás ragyog, a tisztaságmániás lelkem a fellegekben jár, a lányom az apjával csacsog fülig érő szájjal, a vendégeknek még van 2 percük megérkezni. Szép az élet :lol: :lol: :lol: :lol:

Csöre,
lehet elég lett volna, de én éreztem volna magam rosszul. :? Kevés olyan őrültet ismerek mint én vagyok, aki képes becipelni a kislámpát a fürdőbe, hogy jobban lássa van-e még egy kis folt valahol :oops: :oops: :oops:
kisbogacs

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1239980452.2284.jpg[/img]

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1239980479.0126.jpg[/img]

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1239980508.2683.jpg[/img] [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kriszti: tisztaságmánia dettó. Nem bírom elviselni a port. Én Clinnel rohangálok és az üvegasztalt takarítom állandó jelleggel. Na meg a fürdőszoba. Arra igazán allergiás vagyok. Mr Propper nagy barátom. :lol:

Mágnes: tök jók a te képeid is!

krisz78

hehe most van itt nálunk egy Lux gőztisztító... :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Barti,köszi a vendéglátást mégegyszer és Martin nevében a bókot is! Jótt tett neki a Barti-féle levegő,már rendesen cummogja a jobb hüvelyket is :D :lol: A tejci nem jobb,sőt...de iszom sokat és szopiztatom minden alkalommal,remélve,hogy helyreáll a rend :roll:

Csajok,csodajók a képek,én meg kretén fejemmel otthon hagytam a gépet :oops: Majd legközelebb :D

Igyekszem visszaolvasni!

KépKép

KépKép
kata8110

júúú olyan gőztisztítót én is úgy kipróbálnék ha rám jönne a patyolat inger...de nem jön :wink:

Itt volt egy nyanya a kopogtató céduláért...jóóól nekiestem, hogy a képviselő asszonyunk vajon hol vakargatja? Mert enyhén elhanyagoltnak érezzük magunkat errefelé és semmi nem történik évek óta. Ennyi erővel én is gyűjthetném magamnak a cédulákat és ülnék itthon nyugiban, Valahogy az Ő nevét sosem olvasom amikor a kerületi ülésekről írnak, hogy hol mi történik, ki miért szólalt fel stb stb....Azt mondta van fogadóórája, menjek el oda...nem neki kéne kicsit pedálozni a kegyeinkért? A cédulát oda adtam azért neki, had legyen "félcédulás :)"
katuska79

Hát, nekünk nem jött vissza a koszmó, amikor abbahagytam az olajozást, de kinek mi jön be :wink:
Csatlakozom Katuskához patyolat inger ügyben :lol: :lol: :lol: ha túl magas lenne az igényszint, megőrülnék egy ekkora házban :roll: azért ne gondoljatok semmi rosszra, be lehet jönni a lakásba :lol: :lol: :lol:
Kriszti: mindjárt megnézem, fent van-e a rajz az online verzióban is :)
Jaj, Saci megint nyűgös... :( mi van vele???????

Csöre
csöre74

Lányok!

Bori ma hiszti-manó!
És éééén is!!! Basszus, basszus, basszus!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Huh, kezdek kiakadni, fogy a türelmem!!! Váááá! Üvöltenék és tombolnék. Na nekem most jönne jól egy dögös (blues) koncert, de igazából mindegy, csak jó zene legyen! De nagyot tombolnék a bátyusommal!!!
A páromat meg, nem tudom, talán generáloztatni kéne, meg kifényesíteni. Lapos ez az egész családosdi!!! Gálya, gálya, gálya!!!

Na megyek, vár Julcsa meg a sok csimota!

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Sziasztok!

Jó lehetett a tali, sajnálom, hogy nem jutottunk el :( Talán a következőre! Édes a csoportos fotó :) Az első tablókép :)

Nálunk ma nem nyüszi van, hanem folyamatos alvás :shock: Igaz, amikor ébren van Nóra kicsit hisztis, de egész nap alszik.

Keresztelő: nekünk három hét múlva lesz. Azt veszem észre,hogy vallásonként és papokként/lelkészenként változik. Nálunk a lelkész húzta a száját, mert ugyan meg vagyok keresztelve, de nem konfirmáltam, az nem érdekelte, hogy a keresztszülők milyen vallásúak. Azzal a feltétellel vállalta, hogy ősszel konfirmálok :) Viszont össze is ad minket a keresztelő alatt, így 2in1 lesz :D

Mágnes: engem érdekelne az a ruha! Tudsz képet küldeni róla??? Ha igen, pü-ben küldöm a címem.

Manócskák: nagyon szép családod van! Örülök, hogy meg tudtátok beszélni a dolgokat!

Batkata: remélem, hamar visszajön a jókedved!!!! Hiányoznak a "batkatás" írások!

Nem tudom, mit akartam még :oops:
magdolnasz

CSajok!
Tud valaki olyanról, hogy ártalmatlan szívzörej???Vagy volt valakinek ilyen?
gerike

Batkata: ez a generálozás nagyon tetszik :) még akkor is, ha nem széles jókedvedben írtad :roll:
Nekünk nagyon jót tett Saci születése, pontosabban az egész családnak. Azért persze vannak hullámok :roll:
Azt hiszem, a mai esővel hiszticseppek is potyogtak :? most csöndben van Saca, de már látom, hogy nagyon átmeneti. A kendő sem segít, az sem, ha leteszem, ha felveszem, ha rázom a seggét, akárhogyan is fogom :? Bár már evett kétszer ma, ez is valami...
Geri: azt hiszem, két babának is mondtak ilyet, én passzolom.

Csöre
csöre74

gerike:nekünk is van szívzörejünk, de csak hétfőn megyünk kardiológiára. Annának is volt, és neki semmi teendő nincs vele, abberáns ínhúr miatt hallatszik a zörej.
Nektek mit mondtak konkrétan?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Magdi:
lefényképezem a rucit a hétvégén, és feldobom :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csajok, olyan jégeső volt itt :shock: :shock: :shock: remélem, nem verte le a pinduri barackokat :roll:

Csöre
csöre74

Tök jó dolog ez a hordozókendő. Hisztis Mátét magamra kötöttem és tök jól elvolt. Megtanultam vele egy csomó kötési módot. Háton, elöl. oldalt. Baromira élvezte:) Lehet így megyek vele mindenhová és megkímélem magam egy csomó hisztitől az utcán amikor nem jön rendesen.
katuska79

Mágnes!
Nekünk azt mondta a dokinő, hogy fekvő helyzetben van 1/6-os, ülve nem hallatszik, és nem kell vele foglalkozni ártalmatlan szívzörejről van szó..nem kell sehova menni, nem küldött sehova.
gerike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: