Sziasztok!
Kedv még a régi, de dolgozom rajt'...
Reagálások:
Bartika: TeszVEsz + Vatera: ált. adnak méretet, de ha nem, akkor a jobb eladók lemérik kérésre (de akár alapból is) a ruhák méretét. Én meg fogom a centist...
Eddig még sosem csalódtam, pl. ezeket a TeszVEsz-en vettem:
Google képek: én töltöttem fel a Picasa albumba Bori-képeket:
http://picasaweb.google.hu/januaribaba/BatkataBabJa#
Katuska! Apukám tudja, mondja is, hogy gyengének érzi magát...
Diagnóziska: II. típusú cukorbetegség, Parkinson-kór, szívritmus-zavar (remélem, jól írtam).
A legnagyobb baj szerintem az, hogy hamar fel fogja adni.
A legnehezebb azt elfogadni, leaglábbis én úgy vagyok, hogy el kell tudni őket engedni, s nem vállalhatja fel senki az ő utolsó harcukat (mint ahogy majdan a mi gyerekeink sem vehetik át a terhet a haláltusánk idején). Főleg, ha kórházban megy el valaki.
Bocsánat, hogy babás fórumon írom, de tényleg így van.
Manócskák:
* ne vegyél ilyen könyveket, tányleg sokba vannak, azt az infót a netről is le tudod szedni...
* szépek a gyerkőcök
* helyesek az állatok
* minden elismerés a pénz dolgában történő beszélgetésért. A pasik sokszor nincsenek tisztában a juttatásokkal, stb, stb. Ja, és a kult. hangnem is nagyon fontos!
Keresztelő: nálunk is lesz, csak még keresztszülőt köll keresni...
Csöre: a katolikoknál is így van a keresztelésnél...
Ördögfióka: Olivérnek még a szeme sem áll jól, egyszerűen sugárzik a jókedv, az egészséges humorérzék és a vagányság ebből a kispasiból. Hanna! Ezt dícséretnek szántam!!!
Bori rajtam lóg a meitai-ban, hisztis libuska ma.
Én meg éjjel megint nem aludtam, a szemeim keresztben, s a hétvége megint rázós lesz: holnap szülinap, vasárnap meg Vivicitta a Margitszigeten... Akik futnak: Apa, Marci, a párom nagyfia, no és egy kör erejéig Bori is, ha nem fog esni az eső...
Puszi: megyünk, ledőlünk...