A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Vééégre, itt a Kocska-baba is! :D :D :D :D :D

icamica

Kép

GRATULÁLOK KOCSKA ÉS OLIVÉR!!!!!!!!!!!!!!!
ÉLJEN!!!!ÉLJEN!!!!!!

Kép

Kép
tasin

gratulálok kocskának.isten hozott Olivér

Kép
Kép
ettike

Kocska!

Gratulálok Olivérhez!Sok boldogságot Nektek!

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép[/u

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép[/url
k.andrea24

andi, hogy vagy????

kikocska

Kocska hatalmas gratula Olivér babához!!!
Lányok! mindenki aki rakott fel képet, gyönyörűek a babák!

Kép
Kép
gaba_30

végre végre itt van Olivér, Isten hozott! gratulálok!! :) :lol: :lol: :lol:

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

Gratulálok Kocskának!!!!!!!

Végre folytatódik a babaeső!

És itt a következő hír:

„Benntartottak, 9:15-kor burkot repesztettek. Már csöpög az oxitocin! Bogi”
Szóval hajrá Bogi és Csanád!!!

Zsu
svs

Sziasztok! Olivér nagynénije vagyok :)))
Jelentem mindketten jól vannak, babuci paraméterei: 3400g 51cm 5:55, spontán, anyuka paraméterei: kisimultabb, anyukásabb vonások, kisebb testsúly :)
A kis trónörökös anyukája nagy örömére nem lett szőke :), szép nagy hangja van és zabálnivaló.
Szóval végre megérkezett az ott toporgó 8 fős fogadóbizottság nagy örömére.

Kép [/img] [img]
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kocska 2009.04.18 22:21-kor.

kocska

kis bömböli :D :D :D :D :D hol van már az enyéééém?

icamica

Gizu, akkor biztos Sziszike volt…vagy nem! :roll: :oops:

Demetnik, a legtöbb picúrt szereti ezeket a zajokat, még a hajszárító szokott bejönni!
A fürdés miatt meg tényleg ne izgasd magadat, majd idővel megszereti! Hipp-hopp eljön az idő, amikor majd könyörögnöd kell Liliennek, h jöjjön ki, mert már jégtáblák úszkálnak a kádban! :lol:

Viri, üdv itthon! Tényleg jó gyorsak voltatok, szerencse, h beértetek időben!
Kérünk fotót is a fiatalemberről! Kende mit szólt?

Ananszuszi, Te is jól megszenvedtél, de hát az eredmény a lényeg!
Végül tényleg rá volt tekeredve Danira a köldökzsinór?

Gabkáról ezek szerint még nincs infonk! Vajon mi lehet vele, lehet, h 3 baba is születik ma?

Megvárom Bogit, és majd csinálom az új táblit!
Most amúgy is kint ücsörgök a kertben, amíg anyós „őrzi” Emmát! 8)
Ja, még az akartam újságolni, h tegnap hirtelen felindulásból vettünk egy babahordozót (mármint ülést), tök örülök neki. Hónapok óta azon fillóztunk, h vajon a mi 7éves Römerünk mennyire biztonságos még. Nem öregedett-e el a műanyagja. Most már ez is rendben, megnyugodtunk!

Zsu
svs

KOCSKA Nagyon sok egészséget, és sok örömet Olivérnek és családjának!!!
Nem semmi, hogy milyen csapat várta kint Olivért!!
Nagyon szép baba!! De ezen már nem is csodálkozom itt a fórumon!

Bogi!! Megy a pozitív energia!!

Ez a hidegfront Pepét is megviccelte, ő pedig minket. Éjjel 2-től fél 5-ig alig akart aludni. Csak enni- és sétálni...
Most is nehezen aludt el, 7-től 10-ig kb óránként cicizett is... De most remélem alszik 1-ig!!! :?

Kép

Kép
eda7

Gabka! Reméljük minél hamarabb jön az információ tőled, hogy beindult a szülés!!!

Cat! Kitartást!!! Próbálj meg napközben aludni!! Van segítséged???

Kép

Kép
eda7

KOCSKA!
GRATULÁLOK OLIVÉRHEZ! NAGYON MEGÉRDEMELTÉTEK MÁR EGYMÁST!!! :) :) :)

Én sajnos most nem vagyok túlságosan feldobva. Tegnap a CTG nem mutatott méhösszehúzódást, viszont azt mondta a doki, hogy a baba feje már lejjebb van. Megemlítette a szülésbeindítást, mire én megkérdeztem, hogy annak nincs-e negatív következménye, én ugyanis alapvetően a természetes dolgokat preferálom. Azt válaszolta, hogy nincs.
Mára is berendelt, de nem változott a helyzet. Úgy volt, hogy bemutat a főorvosnak a beindítás lehetősége miatt, ezt még sem tette. Megkérdeztem, hogy miért, válasz: én tegnap ellene voltam a beindításnak. Közöltem vele, hogy akkor félreértettük egymást, nem vagyok ellene, ha a babának az a jó, akkor természetesen az legyen.
Hétfőn reggel kell újra mennem hozzá, de akkor nem tud bemutatni a főorvosnak, mert nem lesz benn. (Ezen múlik?!)
Holnap reggel megint megyek CTG-re, szerencsére pont tudok menni a szülésznőmhöz, remélem, hogy egy kicsit megnyugtat.
Az orvosom sajnos nem ezt tette, ha nem a túlhordás veszélyeit ecsetelte. Megjegyeztem neki, hogy eddig szó sem volt túlhordásról, hiszen azt mondta, hogy ápr. 20. az új dátum. Hol vagyunk még attól? Erre kicsit visszafogta magát, és azt mondta, hogy oké, nincs még gond, majd hétfőn megbeszéljük a dolgokat. :shock:

Az egészet nem értem. Olyan, mintha megfeledkezne bizonyos dolgokról, vagy félreérti azokat.

Kicsit aggódom Lucáért, de úgy érzem, hogy rendben van. A tegnapi CTG is azt mutatta. Holnap reggel megint megyünk, hétfőn is, aztán meg már majd csak lesz valami.

Lányok!
Egyébként ez a "beindítás" hogy történik, ha csak 1 ujjnyira van nyitva a méhszája, és semmi fájásom nincs?

Kép
gesztenye74

wáó wáó nem győzöm kapkodni a fejem, itt egy baba ott egy baba :) gyönyörű kisfiú Olivér, még egyszer gratulálok hozzá.

Boginak és Csanádnak meg megy a drukk!

Front van. Ilyenkor kell szülni? :) Vagy lehet előtte, alatta utána? kire hogy hat? mert Ránk eddig sehogy... csak én vagyok kómás...

Valaki még ma?

Kép

bogyó_beo

Gesztenye, azt hiszem, ilyenkor szoktak elsőre oxytocinnal nekiugrani az embernek, arra be szokott indulni. A további fokozatokat nem tudom.

Bogyó, én a hidegfrontra alszom :D most pl. kevesebbet keményedek, mint tegnap, és jóslóm sincs annyi.

Remélem, most már kivárja a béb a hétfőt legalább, ha idáig kihúztuk, igenis legyen Bika!

icamica

Gratulálok Kocskának! Vééégre együtt lehetnek Ők is :D

Gabka, Bogi kitartást,reméljük Nektek is zökkenőmentes lesz a szülés!

Rám is hosszas alvással hat a front. De ideje volt,mert éjszaka sokat forgolódtam,meg amikor sokáig aludtam volna,akkor vagy a védőnő jött,vagy nst-re kellett mennem :? Így most keltem fel :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dharma 2009.04.17 10:29-kor.

dharma

én olyan totál levert, hullasztikus vagyok, mint aki egy hete nem aludt...

Kisfiam meg totál aktív lett, pedig Ő napközben nem szokott... majd meglátjuk az estét, két napja 8 körül jön el a kocka has effektus ideje. Jó lenne ma szülni. Én bevállalom :)

Nekem mondjuk vannak keményedéseim, meg görcseim, de fogalmam sincs mennyire vagyok nyitva. (lehet h semennyire.) múlt héten vizsgáltak akkor zárt volt, most nem vizsgáltak, legközelebb csak 30.-ára van időpontom... még szerencse h 29.-én szülnöm kellene...
furcsák ezek a dokik...

Kép

bogyó_beo

Kocska!

Végre! Itt volt az ideje, hogy Olivér kibújjon végre!
Gratulálok! Nagyon szép kisfiú lett.

Gesztenye!

Szülésindítás alapvetően nem gond. Ha indokolt. Ha nem, akkor... lelkiismeretlen az orvos.
Nekem Beninél indították, de minden rendben volt.
Most azt mondta, hogy szerette volna elkerülni az indítást, és azért is várt türelemmel, holott az inzulinnal kezelt terhességi diabétesznél sok orvos nem engedi a 38. hét utánig hordani a babát. De az enyém azt mondta, hogy ha megindítja előbb, akkor nagy valószínűséggel császár lett volna a vége. Így pedig röpke 3 óra alatt magától kibújt Marcika.

Szóval szerintem az egyetlen okos dolog ebben a helyzetben, hogy bízol az orvosod szakértelmében és kérdezel, ha kétségeid vannak.

Bogi!

Drukkolok!

A mai éjszakánk: Nagyon jó volt. :) Amikor végre sikerült elaludnom a köhögéstől, akkor fel sem ébredtem 4.44-ig. Akkor ugyanis a fiatalúr megéhezett. Nem is csodálkozom rajata, mert kilnckor aludt el és akkor evett utoljára. Szerencsére rájött, hogy az éjszaka alvásra való. Evés és kis nyűglődés után egy órán belül újra aludt és csak fél kilenckor kelt legközelebb. Velem együtt. :D Apa ugyanis csak később ment be az irodába, hogy tudjak pihenni.
És siet haza, mert elvisz orvoshoz is. :)

Szóval ez tényleg egy jobb nap. :D
Vendég

Akár burokrepesztéssel is megindíthatják, nem?
(nekem egyik szülésemet sem kellett megindítani, megindították a fiúk maguknak a 37. héten... Tovább nem akarták velem az összeköttetést!!!)

Kép

Kép
eda7

Bogyó az orvosomhoz én is 29-én megyek, pedig 28-ra vagyok kiírva :) De mondta,h nem az-az egy nap lesz a döntő, max korábban találkozunk a kórházban.

dharma

Cat! Örülök, hogy sikerült kipihenned magad!! Jobbulást a köhögés miatt!!
(én is köhögöm, nem tudom, emlékszel-e, de én a terhesség utolsó 1-2 hónapját végig köhögtem, valószínű asztmatikussá vált. Kaptam akkor befújót, beszívót.... Szülés előtt elmúlt, de utána ismét előjött, most már sokkal gyengébben, de néha éjjel még hörgős-fulladozós vagyok. Ha este szopizás után fújok egyet, akkor nem igazán jön elő. Ma még szinte nem is köhögtem.)
Ezt azért írom le, mert nagyon együtt tudok veled érezni a köhögés miatt!!! Gyógyulj meg minél hamarabbbbbbbbbbbbbbbb!!!!

Nagyon jó baba Marci, hogy ilyen szépen alszik éjjel. Irigy vagyok ám!!! :D

Kép

Kép
eda7

És mai önvidító hírem: reggeli után ráálltam a mérlegre és még egy kiló mínusz. A terhesség előtti súlyomhoz képest, már mínusz 7 kilónál tartok. :D :D :D

Ha ez így halad, akkor szerintem lemegy az a 20 kiló augusztus közepéig. :D :D :D
Akkor már csak 20 kiló fölösleg lesz rajtam, de azt már szép lassan kell leadni... Az ugyanis hosszú évek eredménye volt. A másik húsz, Beni születése után jött fel, szoptatás közben. :roll: :oops:
Vendég

Eda!

Én gyerekkoromban asztmás voltam, és pár évente előjön újra.
Szerintem most is ez a helyzet. Csak abból gondolom, hogy a Ventolinra jobb lesz egy kicsit a helyzet.
Kíváncsi vagyok mit mond ma a háziorvos.
Vendég

Tüneménynek meg gabkának helyzetjelentettem, gabkáról nincs hír, tünemény viszont fel is hívott, és mindenkit puszil! Már otthon vannak, és szoptatási tanácsokat kért, mert éjszaka luca óránként kelt :) megyek tanácsadónak :)

gyerekek bölcsiben, nekem fáj a fejem, pedig alhattam is valamennyit az éjszaka, meg korán le is feküdtem, és ma kellett vezetnem, nem volt jó, de végülis megállapítottam, hogy még megy.

Boginak meg ++++++++++++ HAJRÁ!!!!!

remélem estig még páran elindultok :)

megyek, eszem gyorsan, míg nyugi van...
szép napot.

ja, az első napunk négyesben, anyukám hazament ma reggel. igaz könnyített az ovi miatt.

ja, és kiváltottam a bababónuszt, köcsögök, adtak tampont, hogy emlékeztessenek, mindjárt megint menstruálok :evil: :evil: :evil:

kikocska

Nekem most az a legfőbb parám, hogyha úgy indul be a szülés, hogy elmegy a magzatvíz, akkor az hol fog érni épp? :shock: Nyilvános helyen? Nagyszerű... Otthon, hogy valamit jól tönkretegyek? Még nagyszerűbb...

Akinek már van ilyen tapasztalata, elmondaná, hogy hol és milyen körülmények között ment el a vize, és mit vágott tönkre esetleg ezzel? Hátha jó statisztika jön ki, és kevésbé fogok aggódni.

icamica

Kikocska!
Nekem is fáj a fejem. :( Rám úgy látszik, hogy nem görcsökkel hat a front.

Az mondjuk tény, hogy borzasztó éjszakám volt, szinte semmit nem aludtam az idegeskedéstől.

Teljesen el vagyok keseredve, miért nem indul már meg a szülés??? Akár hogy is számolom, már több, mint 40 hetes vagyok. :shock:

Kép
gesztenye74

JUJJDEJÓ,JUJJDEJÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulálok Olivérhez!
És azt hiszem megyek lottózni,mert Bogival álmodtam!
Na még Gabkáról kellene valami hir!Remélem jól van-nak...

Gesztenye,próbáld megbeszélni Lucával,hogy bújjon ki!Én nagyon sokat beszélgettem mindkét gyerköccel a pocakban,nem tudom mennyit számitott,de akkor még szófogadóak voltak...nyugi,csönd,befeléfordulás...nem ismered véletlenül a Lelki köldökzsinór cimü könyvet?Vannak benne nagyon érdekes dolgok,nekem nagyon bejött...

Nálounk ma ugy kezdödött a nap,hogy mind a két lurkó nyakig kakás volt,azt sem tudtam melyikkel kezdjem a "takaritást",ugy folytatódott,hogy kiboritottamegy tál vizet-de igy legalább megvolt a konyha felmosása...várom a harmadikat...
Tök jó,most hogy Boti megy aludni,Boró felkelt...emlékszem pocakban is ezt csinálta....

Kép
Kép
gizu

Ica!

Nekem csak szivárgott a magzatvíz, így nem okozott gondot. Egy betét simán felszívta...

Talán másnak van jobb tapasztalata.

De hallottam már olyat, aki a végén gumilepedőt tett az ágyba maga alá, hogy ne menjen tönkre a matrac, ha éjszka elfolyik a magzatvize.
Vendég

Bogiról nincs újabb infom....

Gesztenye, tényleg eléggé zavaros, amit a dokid mond. :?
Melyik főorvosról van szó, nem tudod, hogy hívják?
Én hallottam már zselés, meg vmi levegős vagy buborékos vagy milyen indításról is :roll: , de nem tudom, h mitől függ. Látod, Boginál meg burkot repesztettek.
Próbálj meg a szülésznőből kihúzni vmit, hátha ő emberibb nyelven is hajlandó elmagyarázni a dolgot!

Olivér nagyon édi, bár úgy látszik a fotózást nem szereti!

Beo, rám sem hat ez a front :( , még csak nem is keményedek ma. Pedig Emma hidegfrontra született…lehet, h Barnus megvárja a következőt! Azért aludni azt én is tudnék!
Pedig Murphy szerint ma kéne szülnöm, ennél bonyolultabb és rosszabb nap ugyanis nem lesz még1 mostanság! :wink:
30-ig nst-re sem mész?? :shock:

Cat, örülök, h a mai éjszaka jobb volt! Ügyesen aludt Marci, nagyon!
Neked jobbulást! Benivel mizujs?

Gizu, legalább az a nyakig kakis, minden ruhát lecserélős dolog volt mind2 gyerkőcnél???? Ennél csak az a jobb, ha neked is át kell öltöznöd esetleg! :lol:

Zsu
svs

deee de, NST minden héten csüt. van, a dokim is akkor van bent, csak valahol valamit elkavartak a dátummal, és a héten rendelt, de nekem azt mondták nem rendel, így nem mentem... jöv7en nem lesz doki, megint nincs vizsgálat, de NST az lesz, és 30.-án .. na az messze van, nem akarom megvárni :)

Kép

bogyó_beo

Boginak mennek a drukkok!

Olivér nagyon édi baba!

Gesztenye! sajnállak a doki miatt, de biztos nem lesz semmi gond, ne idegeskedj!

Beo! nekem már heti alkalommal kell mennem dokihoz pedig én is 28-ra vagyok kiírva. Ja és a 28-at én sem akarom megvárni!!!

Kép
Kép
gaba_30

Zsu!igen :lol: mindkét gyerköcnek áztatom a ruháját!Pedig nem hasmenéses cucc volt,csak valahogy mindkettönél elcsúszott a pelus,vagy nem is tudom...nekem meg a tejcsim folyt ugyhogy én meg azért öltözhettem.... :lol: :lol: :lol:

Akartam még irni,hogy tegnap voltunk gyerekorvos-védönéni,lemázsálták a kicsilányt,4450g(kereken 4 kg-mal jöttünk haza) :shock: :shock: 8) 8) pedig feleannyit sem eszik mint anno Botond....Apa meg is jegyezte,hogy akkor ez a gyerek is fókatejen fog felnöni... :lol: :wink:
Ja és fiamra is nagyon büszke voltam,szó nélkül megmutatta dokinéninek a fütyijét....hálistennek rendben van... :wink:

Bogiról,Gabkáról semmi hir?

Kép
Kép
gizu

Sziasztzok!

Gratulálok Kocskának és Olivrnek :-) Végre hogy eljött a kis maszat :-) Nagyon helyes pofi.

Gabkáról semmi hír??? Lehet babázik: :shock:

Bogi mennek a drukkok. Remélem nem szenvedsz sokat és hamar kint lesz Csanád baby :-)

Tasin, Ica!
Jól vagytok? Tegnapi naphoz képest nagy a nyugi :-) Remélem követitek a csajókat.

Zsu!
Azért jobb lenne ha megvárná apát Barnus nem? Jelentem mi voltunk a nebeszélösek. De mióta megszületett Beni rengeteget haladtunk :-) Bár vannak szavak aminek sok értelműk nincs. De beszél. Nem folyákonyan és még inkáűbb csak szavakat, de lehet tudni épp mit akar. Az érzelmeit azt az egyet nem.... :-( Pedig az lett volna a legjobb....

Kikocs!
Nehari, de pontosan mért jó ez a torna? Milyen következményei lehetnek pontosan a későn szülésnek??? Én a kitolási sajna nem jutottam el, de most már nagyon érdekel mi ez...

Gesztenye!
Nálam is azt írták a záróra, hogy szülés inditás. Oxitocin+ burokrepesztést.... Szerintem ez az indítás. Először oxi aztán ha magától nem burokrepesztés. Nekem nem volt rosszabb mint Kolinál ott nem volt semmi ilyen, de lehet hogy e-maitt lett csazi..... :-( Bár nem tudom, mert a baba feje nem jött lefelé....
Szerintem hétfőn nagyon alaposan beszélgess el a dokival. Nehogy baj legyen. Mond el mennyire aggodsz...
DE szerintem(bár tudom könnyű mondani) próbálj lazítani, mert ha görcsölsz az nem jó egyikötöknek se. Beni akkor szöletett meg mikor én azt mondtam meg talán írtam nektek is, hogy letettem róla és majd csak áprilisban fog....és onnatól nem foglalkoztam vele és 2 napra rá kijött..... Egyél meg egy hatalmas tál fagyit :-) Próbálj alukálni. Vagy egy nagy séta?? Tudom nagyon szeretsz.....
Tarts ki!

Annaszuszi
Eléggé hasonlít a történetünk.... Annyi különbséggel, hogy Nálatok ezek serint lejött Dani, ezért megtudtad szülni. Nálunk nem jött le ezért is lett csaszi! Nagyon ügyesek vagytok!
Tejcsi dolog miatt nagyon büszke vagyok Rád! :-) Sokan már feladták volna. Kórházban volt egy csak aki csaszis volt és azt mondogatt ezért nem tud szoptatni, mert elvité a babát. .... Ez hülyeség.... Nekem is elvitték másfél napra és még is megy/ment....

Ettike!
Nagyon helyes baba Alex! Lelkecskéd jobban van? Család... hmhm nem értem mért nem tartják tiszteletben a kérésed.... :-( Szomorú.... Tarts ki majd eltűnik a varázs és leszállnak Rólad....

Nálunk semmi különös. Potosabban van! Kolit vissza kaptam. Most már oda jön hozzám. Meg is puszil simogat és sokatjátszunk. Marha nagy melo volt, de megérte mert nagyon hiányzott :-) ÉS mintha kezdene a régi önmaga lenni. NEm mondom, hogy nincsenek hisztik de normális keretek között..... Lehet túl sok volta nyüzsi.... Anyukám hétfőn ment haza és azóta nyugi van...
Beni jól van bár ő 3 szor kell éjjel, de nem is merem még tovább hagyni. dnő az elején nem engedte, mert hogy túl kicsi, de vajon meddig keltsem? Mert van hogy tovább aludna,,,,Most már 3200 gramm...

na mennek.
egy- két kép :-) Így imád aludni :-) És így várja a hamit :-)
Kép Kép

Kép

Kép
sziszike22

gaba: nekem is hetente kellene mennem, de! múlt héten mondta a doki, h nem lesz bent, csak NSTre menjek. így nem kértem hozzá időpontot. Most akartam jövő hétre erre közli az asszisztens, a doki a héten van jövő héten nincs. Csodálatos, így sem a héten (mert nem volt időpontom) sem a jövő héten nincs vizsgálat (mert nincs doki) csak NST. így maradt a 30.-a...

ennyit erről.

mutatok Nektek képet végre én is, bár még benti baba, meg az én kocka hasam :)
Kép

Kép

bogyó_beo

Sziasztok!

Én itt vagyok és követem az eseményeket! :wink:

Figyelem Bogit és Gabkát!! :lol:

Csak délelőtt beült a barátnőm, utána meg rohantam hogy kész legyen az ebéd, most meg hozták a friss házicsirkéket, azt kellene eltennem a fagyóba…

Ja, meg megnéztem egy DVD-t…aztán el mentem a könyvtárba, de persze továbbképzés miatt zárva….

Meg mostam, meg ilyen izgalmas dolgokat csináltam :roll: :roll:

Én egy kicsit fáradtabb vagyok mint tegnap, meg keményedik a hasam, de semmi komoly, úgy mint a múltkor...az se csinált semmit... :cry: :cry:

Igaz voltam már 3x WC-n, de szerintem a tegnapi 5 csomag retek hatása.........hát a szülésem nem indította be.. :roll: :roll:

Vacakul is aludtam, rosszabbul a szokásos szarnál....

A nagylányom tegnap összeveszett a barátjával és szegénykém annyira kibukott, úgy sajnálom, majd megszakad a szívem érte, olyan szerelmes még mindig.. :cry: :cry:
Annyit sírt és engem is teljesen megvisel, ahogy látom szenvedni...

Hiába első nagy szerelem....még emlékszem rá én is milyen a szerelmi csalódás.....hát szar.....azt se tudom mit mondjak neki, hogyan vigasztaljam... :cry: :cry: :cry:
Most el akarok menni venni neki valamit mire hazajön, hátha pár percre segít... :roll: :roll:

Kép

Kép
tasin

Bogi sms:

"Csanád megérkezett 58 cm 4100gramm. gyönyörű baba. Császárral jött."

Gratulálok nekik, sok boldogságot!!! :D :D :D

Tasin, úgy eltűntél, már azt hittem....
Szegény lányod, szakítottak??

Zsu
svs

Én is itt vagyok, de hidegfrontnál én alszom, és a gyerek sem nagyon kapálózik. Most másztam ki az ágyból :)

icamica

Kép

Zsu
svs

Bogi!! Gratulálok!! Nem semmi, Csanád szép nagy baba!!!

Cat! Én is Ventolint kaptam, ezt lehet szoptatáskor? Terhesség alatt lehetett. MOst általában este 1-et szopi után szívok, és akkor nincs gond éjjel. De ha nem, néha szoptatáskor rámjön, hogy csak hörög ott lent, nehezen tudok levegőt venni. (vagy fújni? :oops: )

Bogyó! Tényleg kocka hasad van!!! Nagyon jó pofa!
Sziszike! Tündéri Beni!! Marci régen hason szeretett aludni, Pepe eddig oldalt bírja!!

Ica! Marcival régen úgy ment el a magzatvizem, hogy feküdtem az ágyban, és éreztem egy kis pukkanást bentről. Kimentem a wc-re, és szivárgott. Elég volt a betét, de amikor a kórházban kiszálltam a kocsiból, akkor már azért mindenhol folyt.
De általában az van, hogy csak szivárog, ha függőlegesen vagy, mert a baba feje azért lent van, és elzárja az utat.
Most Pepével amikor a szülésznő megvizsgált, (előtte csak nagyon picurt jött), akkor hírtelen elöntött. (feküdtem)
Szóval nem kell aggódni!!!

Kép

Kép
eda7

Sziasztok!!

Végre,végre,végre!!Gratulálok KOcska!!!És isten hozott a nagyvilágban Olivér!Már éppen ideje volt,hogy szétnézz idekint!!
Nagyon helyes kis krapek!!Jó egészséget és sok tejcsit nektek!!

Icamica!
Nekem hajnalban úgy folyt el a magzatvizem,hogy éppen fordultam volna egyik oldalamról a másikra.Így olyan lett az ágy,a parketta és a WC-hez vezető út.Azután pedig a nadrágom,amiben bementem a kórházba,hiába volt bent betét.belőlem "ömlött".De tönkre nem ment semmi szerencsére! :D Csak baromi rossz volt,hogy minden lépésnél éreztem,hogy folyik belőlem a víz.Szóval a szülőszobába vezető utat összeszorított lábbal tettem meg,de ez sem segített :shock:

Az én pici lányomra úgy hat ez a front.hogy szinte az egész napot átalussza kisebb megszakításokkal.Bár az előbb ébren volt egy órácskát,akkor jót "beszélgettünk","énekeltünk" de utánna újra bealudt.

Beo!
Mekkora pocid van!!!!!! :shock: A blogod pedig nagyon tetszik,nagyon jó olvasni!

Sziszike!
Nagyon édes Beni.Látom ő is szeret hason aludni!!

HÚÚÚ!Boginak mennek a drukkok ezerrel!!!+++++++++

Cat!
Te mit csinálsz,hogy ilyen szépen mennek lefele rólad a kilók??
Én még rá sem mertem állni a mérlegre!!

Na megyek,mert ébredezik a picilány!Lehet,hogy elkiabáltam magam???? :?

Kép
demetnik

Mire megírtam és elküldtem,látom megjött a hír!!

Bogi!
Gratulálok Csanádhoz!!
Jó egészséget és sok tejcsit nektek!!

Kép
demetnik

gratulálok boginak
szép nagy baba lett Csanád

nekem is oxival indítottak,és 1 órával később repesztettek burkot.ami vicces volt mert teljesen rá volt simulva Alex buksijára a burok,nem volt köztük víz.3 szor ált neki a doki,ott mondogatta a fejem felett hogy:-nemigaz,nem hiszem el,ilyen nincs.mindjárt itthagyom,én ilyet még nem láttam.
az itthagyomot természetesen viccből,és nem mérges volt csak tényleg meglepődött.
aztán 3-adszorra fogta és egyszerűen feljebb lökte a picit(meg engem az ágyon)na és akkor sikerült.
érdekes,bennem nyúlkát könyékig de nekem az volt a legnagyobb bajom hogy begörcsöltek a combjaim................

dokináni vizit is letudva,legközelebb 1 hósan megyünk.jó nagy séta lessz 2 gyerekkel........
megbeszéltük hogy vasárnap áttmehetünk anyumékhoz :lol: :lol: :lol: :lol:
tiszta szarul vagyok a bezártságtól,lehet ma míg Alex alszik lemegyek boltba.........csak a 3 emelet lépcső ne lenne,de majd szépen lassan.

császárosok:

az normális ugye hogy már szépen csökken a vérzésem és nem is olyan élénk piros,néha csak barnás?
Patrikkal is ilyen volt csak nem rémlik hogy mikor kezdődött.

ja,eper.nem szabad azt tudom.álítólag hasfájást okozhat a babának,de pontosan miért????képes lennék az összes magot kiszedni egy szem eperből csak megehessem..............

ébredezik haspók uraság :lol: :lol: :lol: kis cici terrorista :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

Sziszike, elhúzódó szülésnél, túlhordásnál különösen - de egyéb esetekben is, mint pl koraszülés, agyvérzés, meg ilyenek - előfordulHAT a babánál oxigénhiányos állapot, ami okozHAT izomtónusbeli problémákat. (van olyan baba az ismerősök között, aki nem sírt fel, éleszteni kellett, és semmi nem volt vele később, szóval nem törvényszerű!) Nem tudom egészen pontosan, hogy hogy van, de túl feszesek, vagy túl lazák az izmok, letapadások vannak, ezért nem tud úgy mozogni a gyerek, ahogy szeretne. Erre fejlesztette ki Dévény Anna a kis gyógytornáját, ami gyakorlatilag masszírozás, talán idegvégződéseket stimulál? Nem tudom pontosan. Nekünk is ajánlotta valaki, nem utánakerestem, mivel réka nagyon sírós volt, és furán emelte ki a fejét 3 hónaposan, és egyátalán nem maradt meg hason. És nem írtál sokat a szülésedről, de nagyjából ugyanez történt anno nálunk is, mint nálatok, csak a vajúdás része több volt a csaszi előtt. Dokinéni nem látta rossznak, csak én éreztem nagyon, hogy valami nem stimmel, és az első kezelés után (5 hónaposan jutottunk el) azonnal megfordult hátról hasra, elmúlt 7 hónapos, mire kúszni kezdett, ez után nem sokkal hagytuk abba a kezeléseket, mikor mászni kezdett - ez a határkő, ha mászni mászik, valszeg rendben lesz már minden :) és a kúszás után nem egészen két hónap múlva már megtette az első lépéseit!!!! és abbamaradt a sírósság is, úgy oldódott, ahogy egyre többmindent tudott csinálni. Nándit elvittük már két hónaposan, nem kellett sokat menni, mert hamar elkezdett négykézláb ringatózni, ő 5 hónaposan már célirányosan vetődve "kúszott", 5 és fél hónaposan felállt, hat hónaposan felült, és pár nappal később mászott.
Misinél most semmi "kockázati tényező" nincs, attól eltekintve, hogy be volt szorulva fent, de a biztonság kedvéért elviszem. Ja, és mi olyan tornásznál voltunk, aki nem egy meg nem két babát elküldött, hogy nincs szüksége a tornára, szóval nem csak a pénzért, hanem hivatásból csinálja...
http://www.deveny.hu/
itt tud róla olvasni, akit érdekel, én nem néztem még körül, vak a bizalmam - rékával mindenhova mentünk, amit valaki csak megemlített, hogy segíthet :) és olyan látványos volt az eredmény, hogy bizony azóta sem néztem utána, csak hittem :)
na, ennyit, mert közben nem tudom,m it csinálnak a kertben a nagyok :oops: :shock:

kikocska

Még élnek...csak a bokromról akarták a virágokat leszedegetni :( valami bajuk van a virágaimmal. csomót elpusztítottak. olyan szomorú :(

ettike, normális, én a dokinál is rákérdeztem, azt mondta, a sokkal van a baj, vagy ha büdi. Ha megint piros lesz, az sem baj.
Allergiát okoz(hat) az eper. és ha meghámozod, akkor eheted :) a maggal és a szőrrel van a baj, ami rajta van :)

és amiért mégegyszer jöttem:
bogi! Isten éltesse a nagyfiút!!! nem lett kicsi :) Ti sem sokáig hordjátok majd az 56-osokat :D:D:D

kikocska

sok gratula Bogiéknak, tényleg szép nagy baba lett!!

demetnik: köszönöm szépen. Lassan adhatnám neki a : hogyan szenvedjünk.blog nevet :)

most voltam boltban mindenki csak a szeme sarkából sandított rám. eddig premier plánban megbámultak, most lehet, h nem mernek, nehogy kiessen belőlem a gyerek :)

Kép

bogyó_beo

Kép BOGI GRATULÁLOK!!!

Zsu! Igen szakított vele a srác....már itthon van, de úgy kivan szegény.....most ez valahogy jobban aggaszt mint a pici...ő most még jó helyen van....

Kép

Kép
tasin

szegényem, a legnagyobb baj, h ilyenkor szinte semmi és senki nem segíthet, remélem hamar rendbe jön a kis lelke. /hülyepasik/

én azt hiszem megváltam a nyákdugóm egy részétől. éljen a málnacucc tea :)

Kép

bogyó_beo

Hát igen..pedig úgy átvállalnám azt a szenvedést, hogy segítsek rajta, de sajna nem lehet..
:cry:

bea!
reggel nekem is elment egy nyákdugó darabka megint, de úgy el vagyok most kámpicsorodva , hogy nem is foglalkoztam vele..ez most nem teáskanálnyi csak körömnyi mennyiségű volt..
:roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
tasin

kikocs:

köszi,megnyugodtam.mondjuk ezt a büdös,nem büdös dolgot nem értem.hogy lehet az nem büdös???jó gondolom olyan aminek a szagától leesel a wc-ről........
sajnálom a virágokat.mi mindig "levest"főztünk mamáméknál a kertben talált külömböző növényekből........persze titokban :lol: :lol: :lol:

tasin:

szegény lánykád :cry: :cry: :cry: kb annyi idős voltam mikor az elő hapekom kidobott,vagyis csak nem keresett......húúú nagyon kivoltam mikor jájöttem miért nem hív vissza,nem veszi fel..........
de nyugi jön majd másik,nem lessz sokáig szomorú.addig meg tömd fini csokikkal :wink:
és igen,hülye pasik :x :x

Kép
Kép
ettike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: