Sziasztzok!
Gratulálok Kocskának és Olivrnek

Végre hogy eljött a kis maszat

Nagyon helyes pofi.
Gabkáról semmi hír??? Lehet babázik:
Bogi mennek a drukkok. Remélem nem szenvedsz sokat és hamar kint lesz Csanád baby
Tasin, Ica!
Jól vagytok? Tegnapi naphoz képest nagy a nyugi

Remélem követitek a csajókat.
Zsu!
Azért jobb lenne ha megvárná apát Barnus nem? Jelentem mi voltunk a nebeszélösek. De mióta megszületett Beni rengeteget haladtunk

Bár vannak szavak aminek sok értelműk nincs. De beszél. Nem folyákonyan és még inkáűbb csak szavakat, de lehet tudni épp mit akar. Az érzelmeit azt az egyet nem....

Pedig az lett volna a legjobb....
Kikocs!
Nehari, de pontosan mért jó ez a torna? Milyen következményei lehetnek pontosan a későn szülésnek??? Én a kitolási sajna nem jutottam el, de most már nagyon érdekel mi ez...
Gesztenye!
Nálam is azt írták a záróra, hogy szülés inditás. Oxitocin+ burokrepesztést.... Szerintem ez az indítás. Először oxi aztán ha magától nem burokrepesztés. Nekem nem volt rosszabb mint Kolinál ott nem volt semmi ilyen, de lehet hogy e-maitt lett csazi.....

Bár nem tudom, mert a baba feje nem jött lefelé....
Szerintem hétfőn nagyon alaposan beszélgess el a dokival. Nehogy baj legyen. Mond el mennyire aggodsz...
DE szerintem(bár tudom könnyű mondani) próbálj lazítani, mert ha görcsölsz az nem jó egyikötöknek se. Beni akkor szöletett meg mikor én azt mondtam meg talán írtam nektek is, hogy letettem róla és majd csak áprilisban fog....és onnatól nem foglalkoztam vele és 2 napra rá kijött..... Egyél meg egy hatalmas tál fagyit

Próbálj alukálni. Vagy egy nagy séta?? Tudom nagyon szeretsz.....
Tarts ki!
Annaszuszi
Eléggé hasonlít a történetünk.... Annyi különbséggel, hogy Nálatok ezek serint lejött Dani, ezért megtudtad szülni. Nálunk nem jött le ezért is lett csaszi! Nagyon ügyesek vagytok!
Tejcsi dolog miatt nagyon büszke vagyok Rád!

Sokan már feladták volna. Kórházban volt egy csak aki csaszis volt és azt mondogatt ezért nem tud szoptatni, mert elvité a babát. .... Ez hülyeség.... Nekem is elvitték másfél napra és még is megy/ment....
Ettike!
Nagyon helyes baba Alex! Lelkecskéd jobban van? Család... hmhm nem értem mért nem tartják tiszteletben a kérésed....

Szomorú.... Tarts ki majd eltűnik a varázs és leszállnak Rólad....
Nálunk semmi különös. Potosabban van! Kolit vissza kaptam. Most már oda jön hozzám. Meg is puszil simogat és sokatjátszunk. Marha nagy melo volt, de megérte mert nagyon hiányzott

ÉS mintha kezdene a régi önmaga lenni. NEm mondom, hogy nincsenek hisztik de normális keretek között..... Lehet túl sok volta nyüzsi.... Anyukám hétfőn ment haza és azóta nyugi van...
Beni jól van bár ő 3 szor kell éjjel, de nem is merem még tovább hagyni. dnő az elején nem engedte, mert hogy túl kicsi, de vajon meddig keltsem? Mert van hogy tovább aludna,,,,Most már 3200 gramm...
na mennek.
egy- két kép

Így imád aludni

És így várja a hamit