igen kikocs,pontosan így van.tudom én,hogy a lényeg,hogy egészséges.....de valahol mélyen nagyon bánt.........
most alszik a kincsem,apáék dédiznek.így van egy kis időm.
Patrik eddig jól viseli hogy van tesója.....puszilgatja,simogatja.....reggel ahogy felkelt jönni akart be hozzánk.ja merthogy apával alszik a nagyszobába.....meg leszek lőve mikor párom dolgozik..............
de most még jó mert így nem kell a hasam félteni tőle,és nyugodtan nyögdécselek,meg sziszegek éjjel.
maga a császi amúgy nem viselt meg annyira mint Patriknál.egy kicsit nehezen kaptam közben levegőt és kaptam oxigént de ennyi.utánna is sokkal jobban voltam,másnap reggel már alig vártam hogy jöjjenek felálítani.
Alex összesen egyszer kapott tápit,első éjjel,de akkor is kénytelenek voltak pohárból adni neki met az üveget egyátalán nem fogadta el.jól tettem hogy amíg velem volt sokszor tettem mellre,és a csecsemőst megkértem mikor elvitte hogy a kövi etetésre még hozza vissza,és hajnalban is nyugodtan hozhatja mikor felklet.szerencsére meg is tette.rendes volt.
kedd este azt mondták a csecsemősök hogy engem benn kéne fogni...........hogy legyen bizonyíték rá hogy császi utánn is lehet csak szoptatni.na igen de ehhez egy bélpoklos gyerek is kell
tegnap anyós már kiakasztott...............ahogy hazaértünk már itt is volt
de így honnan tudom hogy mennyite szik a gyerek,lehet nincs is sok tejem(persze azért durranak szétt a melleim mire etetés jön)
na meg ha nem lenne tejem nem aludna a gyerek 2-3 órákat tök nyugiban...............
egyfolytában kézbe vette,6 szor mosott kezet..a sógórnőm meg nyavajgott hogy nála mindig sír
mire végre elmentek,csörög a telefon,hívják páromat a nagyszülei hogy akkor most indulnak
érdekes az én családom megértette hogy nem akarok senkit az első napokban kivéve anyumat,de ő ha áttjön akkor nem a ggereket baszogatja végig,meg okoskodik hanem segít.mosogat,mos,vasal stb...
na elfekszem kicsit,1 re jön a védőnő...........a hátam közepére..........

[/url]