A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » *SOS* ÉLET A KISBABÁNK HALÁLA UTÁN..

Szerintem sokkal jobban érezték magukat az emberek amikor még éltek ezek a népszokások. Hát igen, ma már a gyerekeknek a pénz, a fériak között meg van aki ilyenkor nem veti meg az italozás. Hát valahogy ezért nem is nagyon vagyok oda a locsolásért. Anyáméknál szoktunk lenni, mert a rokonság inkább odajön, ott meg aki már italosan megy délután azokat már nem szoktuk fogadni. Idegen gyerekeknek én nem szoktam pénzt adni, csak a rokongyerekeknek. Nem kötelező, mert meglocsolnak. :?

Kép

Kép
melcsike70

Jaj ma 4 órakkor lesz az Elfújta a szél második része nézzétek meg ha szeretitek, akárhányszor vetitik megnézem. Nekem nagyon tetszik.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Bocs, hogy ilyen sokáig eltűntem, de szombat reggel elmentünk itthonról és azóta nem jutottam nethez. Most jöttünk haza délután.

Nagyon kellemes, áldott húsvétot kívánok mindenkinek.

Kép

Betti, neked boldog szülinapot kívánok egy picit megkésve, és én is kívánom, hogy teljesüljön minden vágyad.
Kép

Tünci, nagyon szép a dal, Ágnes Vanillát amúgy is nagyon szeretem.

Hasli, cicust sajnálom :cry:

Puszi nektek
Vendég

Betti Boldog születèsnapot kivànok neked utolag is!
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek szép napot!

Nagyon szép képeket tettetek fel,Bea Neked külön is gratulálol a gyönyörű családodhoz,mintha rajzolták volna a gyerekeket olyan szépek!

Leda, kérlek jelentkezz Te is, ha tudsz, azóta már voltál orvosnál, ha minden igaz.

Elég nehezen írok, képzeljétek,tegnap előtt éjjel egy rossz mozdulat miatt becsípődött a hátamban egy ideg, akinek volt már ilyen annak nem kell mondanom ez milyen fájdalom..a császármetszés 10- es skálán 10-es,ez mondjuk 8..ha mozdulok 9..teleettem magam fájdalomcsillapítóval és ma megyek a műtétre, úgyhogy gyanítom egy-két napig megint nem tudok ideülni...

Puszi Nektek, majd jelentkezem.

Csináltam képeket a temetőben a fáról, majd felteszem.

KépKépKép
tünci28

Helló!

Sehol senki.. :(

Megvolt a műtét, fáj most már elmúlt az érzéstelenítő..egy kicsit idejöttem, akartam feltenni képeket, de a párom elvitte a bluetooth-t,majd holnap megcsinálom, de most azt hiszem lépek, mert egyre jobban fáj.Kb 5-6 centis vágás lett, de nem látszik majd az öltés elvileg, mert tovafutó öltést csináltak.Magánba mentem, nagyon kedves és óvatos volt a doktornő(Nem úgy mint néhány éve a kórházban..), de azért jól megkérik az árát..

Egyelőre ennyi.

Írjatok!

Puszi

U.I.:Látjátok hogy 130 nap alatt vagyunk??

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Tüncikém, kívánom, hogy minél előbb múljon el a fájdalmad :!:
Vendég

Sziasztok!

Tünci

Remélem gyorsan elmúlik a fájdalmad. Igen 129 nap. :wink: Ugye hogy telik az idő, ha nem gondolunk rá.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, hány napot tudsz végül is otthon pihenni?

Gyógyuljon meg a sebed minél előbb.

Persze, hogy láttuk, hogy már kevesebb mint 130 nap van hátra.
Nagyon hamar eltelik ez az idő, kicsi lelkedet gyógyítgasd addig.

Minden rendben lesz meglátod majd :wink: :wink:

Nagyon el volt tűnve mindenki ma, remélem mindenki jól van.

Mindjárt kezdődik a született feleségek 8)
Vendég

Jó reggelt csajok!

Remélem, mindenkinek jól telt a Húsvét, majd visszaolvasok.

Tünci, épülj fel gyorsan, múljon az a fájdalom!
Magától elmúlik ez az idegbecsípődés?
Várjuk a képet a fáról, én is megpróbálok feltenni majd, még le sem fotóztam őket.

Húsvét vasárnap este ültettük őket, Hajnának kisebb, rózsaszín virágút, Zalánnak nagyobb, fehéret. Írtam nekik egy-egy levelet is, azt pedig betettem az urnákba, és lezártam őket. Azt gondoltam, ettől kicsit megnyugszom, de nem. Olyan, mintha újabb és újabb erőre kapna a fájdalom, mondtam is a pszichológusnak, hogy úgy érzem, rosszabb, mint az elején. Ha nem volna Vince, jobb volna inkább nem is élni.

Betti, én is nagyon nagy szeretettel kívánok Neked boldog harmincadikat. Kívánom, hogy tudjon gyógyulni a lelked, hogy feldolgozd a Veled történteket és szép lassan tudj bizakodni ismét, egy szebb jövőben hinni. És kívánom, hogy minden, de minden álmod teljesüljön, és olyan jó lenne, ha legalább annyit írnál, hogy néha egy picikét már jobb azért. Nagyon remélem.

Többiek, mindenkit puszilok, ha Vincus elaludt délben, megpróbálok visszaolvasni.

Addig is szép napot Nektek.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sziasztok!

Ma van olyan forgalom, hogy jajjjjjjjjjjj. DE azért gyors beugrottam.

Zaha

Jó hogy már te is bejelentkeztél.

Hasli

VEled is mi újs.?

Többiek?

Kép

Kép
melcsike70

Szia Melcsike, hogy vagy? Milyen volt a Barci nélkül?

Liliy, élvezte Bencus a gipszezést? És a fülgyula?

Tünci, és úgy érzed, hogy emiatt a születési élmény miatt kevésbé kötődsz anyukádhoz?
Tudom, hogy rossz lesz, amikor lesz az évforduló...de talán megkezdődik akkor hamarosan valami más is, valami jó.
Szép ez a vers nagyon.

Hasli, gyerek tekerő :)
Beteg vagy még?
Cica miatt :(
Kedves vagy, hogy gondolsz rám.

Lily, és Te hogy vagy? Megygógyultál?
Annyira szívszorító volt, amit írtál anyukádékról. Miért alakult ez így, hogy Téged ennyire magadra hagytak? :(

Betti, szerintem is a Húsvét a legszebb, sokkal jobb, mint a Karácsony.

Melcsike, igazad van, locsolkodás ide vagy oda, talán régen jobb volt ez az ünnep. Hétfőn itthon voltunk, át akartam küldeni a szomszédokhoz a fiúkat locsolkodni, de aztán láttam, hogy bár mindenki itthon van, nagyon senki nem erőlteti a dolgot. Fura volt, hogy mindenki kint volt a saját kis kertjében, tettek-vettek, mintha egy sima hétköznap lenne. Aztán a szomszéddal jól megbeszéltük, hogy ők jöttek volna, csak nem tudták, ebben a helyzetben mit tegyenek. Majd jövőre.
Szerintem sem a szoptatás számít, hanem a lelki táplálék. És igen, biztos, hogy a Barci azért ilyen kis érzelmes, érzékeny kislány, mert ezt szívta magába általatok. :)
Nagyon édesek az ajándékok.

Hű, Szinti, de jól nézett ki ez a süti! Milyen volt?

Bea, látszik a képeken, milyen jól érezték magukat a gyekőcök!

Hettuli, kívánom, hogy így legyen, hogy jövőre már ketten várjátok a sibálást.
Öcséd tényleg jó fej.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sziasztok!

Helyzetjelentek:
Érdekes társadalmi "kórkép" tárult elém az orvosi rendelőben a házidokimnál.Hm...Tegnap kb egy órát vártam,(főorvosi felügyelet-vagy mi a szösz-volt,két és fél órán keresztül nem hívtak be senkit) amíg hatott a lidocain, aztán hazajöttem, próbáltam mára kérni időpontot, no, azt nem lehet, de majd kéretőzzem be az injekciósokkal az elején.3/4 1- re ott voltam(a rendelés 1-kor kezdődik),előttem 16-an, sorszám nincs..mondom injekcióra jöttem..ÁÁÁÁ,magácska fiatal, nehogymá' ne tudja kivárni a sort és különben is, mi mind idősebbek vagyunk, nekünk jobban fáj..3/4 2-ig egy gyógyszerügynök volt ott, aztán fél 3 után egy pasi megszánt, beengedett maga előtt.Délelőtt nem nagyon fájt, na most már igen(mert aki fiatal annak nem jár ülőhely se...)
Nem is ez a lényeg, hanem:
láttatok bármi más intézményt, ahol az emberek ilyen türelmesen várnak, nem hőbölögnek és később nem cseszik le a várakoztató felet sem??????Mert tegnap és ma egy fél műszakot lehúztam várakozással, egy rossz szót nem szóltam.
A munkahelyem 9 órakor nyit, várakoznak háromnegyed 9-kor, bejönnek 9 előtt 5 perccel és ha kérem őket, hogy pár percig még legyenek türelemmel, már kiabálnak velem..

Szóval szerintem ez mindenképpen érdekes dolog..
(de persze lehet, hogy az ilyen dolgokra csak én meresztek csodálkozó szemeket... :wink: )

Táppénzen tartana egész jövő héten is, de mondtam, hogy hétfőn már megyek mindenképen.

Ennyit rólam, most alaposan visszaolvasok.

KépKépKép
tünci28

A Húsvét:nem volt semmi ünneplés,hétfőn már főzni sem tudtam a húzódás-becsípődés-mifene miatt..még jó, hogy előző napról maradt ebéd, meg süti is.Locsolkodás nem volt semmi.

Anyuval egész el voltunk, de a tesóm miatt összekaptunk, aztán így ment el.Mert ugye az ominózus augusztusi beszélgetés miatt megszakadt a kapcsolatunk, de most az adóbevallás miatt, volt közös ügyünk, anyu közvetített..de aztán anyu meg frankón elmondja nekem, hogy a kedves tesóm nemes egyszerűséggel "köcsögnek" hív engem és nem küldi el a szükésges okmányokat"nyalja ki a pszichopata köcsög"(ez is én lennék)..Úgyhogy most futok egy pár kört az illetékhivatalnál igazolásért..
Anyuval meg azért vitatkoztunk, mert nem érti meg, hogy legalább NE mesélje ezt el nekem, minek bánt, ha nem muszáj..De ő csak hajtja a magáét, hogy de J-éknak volt igazuk-szerintük..

Áh, mindegy.
Aztán persze a párommal sem jól alakult egy délután,ugyanaz a nóta, ugynaz a végkifeljetAzt hiszem ZAHA mondta, hogy néha tehetetlenségünkben a férjünket bántjuk,pedig nem ezt érdemli.

De tudjátok mit, közben észrevettem ám, hogy időnként a férjem is rajtam vezeti le, ugyanazt, amit én is rajta..Így aztán megértem Őt és elvárom, hogy Ő is megértsen engem.

Az Anyuval való kötődés dolgot totál félreértette mindenki, visszaolvasom, hogy mit írtam pontosan, de semmiképp nem arra akartam célozni elsősorban ,amire válaszoltatok.
tünci28

Az születés körüli élmények életünkre való hatására egy példa, ezt a cikkből másoltam, elsősorban erre akartam célozni-nem a szoptatni,vagy nem szoptatni dologra..

"Képzeljük el, hogy a születés során a magzat megakad, a köldökzsinór megfeszül, esetleg megtekeredik, a magzati vérellátás romlik. Az oxigén hiány miatt szorongással kísért légszomj alakul ki, amit kétségbeesett kapálózás, birkózás követ. Ha ez sem javít a helyzeten pánik, reménytelenség érzés depresszió lesz úrrá a magzaton, ami a teljes kimerülésen át az eszméletvesztéshez, kómához vezet. Innen két út lehetséges: Az egyik a halál, a másik, a köldökzsinór felszabadulásával a feleszmélés. Az ilyenkor felmerülő első érzés a harag, a rettenetes düh. Düh a felébredés miatt. Mert a kómában nem fáj semmi, A kómában megmenekülünk a pániktól, a szorongástól, a fájdalmaktól. Ha feleszmélünk, az azt jelenti, tovább kell küzdeni, újra birkózni kell. Képzeljük el, mi lehet a következménye, ha egy magzat a születés folyamán többször átesik ezeken a stációkon. A „megtanult” viselkedés: a küzdelmekben a menekülési útvonal az öntudatlan állapot, a kóma.
Az eszméletlenségben nem fájnak a dolgok, nem kell szembe nézni a kínnal. Így megoldásként a szorító helyzetekben kikapcsolja magát, drogot fogyaszt vagy iszik. A kómáig. Ez talán megtaníthat bennünket arra, hogy az alkohol – és drogfüggőket kicsit más szemmel is nézzük az ítélkezésen túl."
tünci28

Zaha
Nagyon várom a képeket, biztosan gyönyörű fák lettek.

Örülök, hogy a kisfiad ott van nektek, vele könnyebb nem feladni, érte érdemes élni, vele lesz sok örömötök, és már most is van sok szép emléketek..Ha nem is lesz már gyermeket ezután, akkor is van kit ölelni..Ez jó, ez Ajándék..Még annyira közel van, amikor elvesztetted őket, nem kell mindig jól lenned, lehetnek szörnyű mélypontok,nem lehet irányítani.Jó lenne, ha lenne segítséged olyankor, nagyon tisztellek azért hogy olyankor is gondját tudod viselni Vincusnak..

A tisztítókúra:
Semmi extra,sima retro... :lol: Kevesebb szénhídrát, kevesebb cukor, kevesebb fagyasztott, több friss zöldség-gyümi,sok-sok-sok víz.ennyi.

Lyly
Barátnőm is rejtett tojásokat, a kétévese sikongatott ,úgy élvezte. :lol:

Melcsike,hogy érezte magát Barci a nagyiéknál?Volt sok locsolója?
Szépek az ajándékok!

Bea!
Mégegyszer:Gyönyörű a családod!!!!!!!

Aarnika,köszi mindent!

Leda,tessék pár szót írni, privát, vagy ide,oké? :wink:
Remélem minden rendben!

Hettuli, a sibálás tök jó, volt a faluban nálunk egy tót család gyerekkoromban, sokkal jobban csíptem a dolgot, mint a büdi kölnit! :lol:

Boboka, Neked is puszi!
most nem vagyok naprakész, egy ideje már nem olvasom a másikat, a privátot olvastam.

még akartam egy csomó mindent, de remélem a lényeg megvolt.
tünci28

Tünci, a háziorvosos dolgon elgondolkoztam, szinte tényleg az ilyen az egyedüli hely, ahol vársz órákat, aztán meg mosolyogva belépsz, mert örülsz, hogy bent lehetsz és elfelejtesz hőbörögni :roll: :? Pedig ő is ugyanolyan szolgáltatást nyújt nekünk.

Ez az időpont kérés is tök fura dolog. Az előző szemétláda házidoki pasinál nem lehetett időpontot kérni. Vagyis adtak ők, de akkor már legalább 30-an vártak a dokira, mint a véres rongyra úgy néztek az emberre ha behívták.

A mostani dokinőmnél van időpont, szinte percre pontosan behívnak, a rendelés utolsó órájában már csak az időpontosokkal foglalkoznak. Miért nem lehet így mindenhol? Ráadásul így kevesebb esélye lenne egymásnak átadni a bacilusokat.

A kötődéshez (nem a születés, hanem a születés utáni része): tegnap a felkészítőn erről is volt szó, hogy az tök hülyeség, hogy pl. a császáros anyák rosszabb anyák lennének. Ebben a kórházban a műtét után 24 órás intenzív megfigyelés van (nem úgy mint a másikban, ahol letoltak a látogatókkal teli kórterembe műtét után közvetlenül...), és csak pár percre láthatod addig a babát. Szóval ez is tök furi lesz, hogy nem lesz ott a kiccsaj rögtön, de ennél rosszabbat is kibírtunk már, remélhetőleg 24 óra letelte után már mindig velem lesz :wink:
És még ami tetszik a kórházban: az intenzív örzőben más műtét miatt is lesznek anyukák, nők, akiknek a kisbaba látványa nem éppen felüdítő látvány, és rájuk is tekintettel vannak, nem hozzák oda sokat a babákat, hogy ne zavarják őket.
Vendég

Sziasztok lànyok!

Gyorsan ,csak annyit ,hogy:szörnyen èrzem magam!Husvèti kedves vendègeim: 39,4-es stabil làz,fej fàjàs ès tàrsai! :-((

Majd jelentkezek!

Puszi mindenkinek!

ui:làtod Tünci èn szolidaritàsbol betegeskedek veled! :wink:
Vendég

Hasli,nagyon sajnálom ,hogy beteg vagy!
Ezért inkább ne legyél szolidáris velem, akkor inkább csak különcködnék! :wink:
Gyógyulj mihamarabb!

Boboka,azt szeretném kérdezni, hogy Neked a világon semmi esélyét nem adja a doki a term.szülésnek?Nem mondta, hogy esetleg, ha úgy jönne mint a gyorsvonat, akkor lehetne megpróbálni?
Beszéltetek erről?Vagy arról, hogy mikor lenne ,úgy értem hányadik hétben?
tünci28

Szia Melcsike, hogy vagy? Milyen volt a Barci nélkül?

Liliy, élvezte Bencus a gipszezést? És a fülgyula?

Tünci, és úgy érzed, hogy emiatt a születési élmény miatt kevésbé kötődsz anyukádhoz?
Tudom, hogy rossz lesz, amikor lesz az évforduló...de talán megkezdődik akkor hamarosan valami más is, valami jó.
Szép ez a vers nagyon.

Hasli, gyerek tekerő
Beteg vagy még?
Cica miatt
Kedves vagy, hogy gondolsz rám.

Lily, és Te hogy vagy? Megygógyultál?
Annyira szívszorító volt, amit írtál anyukádékról. Miért alakult ez így, hogy Téged ennyire magadra hagytak?

Betti, szerintem is a Húsvét a legszebb, sokkal jobb, mint a Karácsony szerintem.

Melcsike, igazad van, locsolkodás ide vagy oda, talán régen jobb volt ez az ünnep. Hétfőn itthon voltunk, át akartam küldeni a szomszédokhoz a fiúkat locsolkodni, de aztán láttam, hogy bár mindenki itthon van, nagyon senki nem erőlteti a dolgot. Fura volt, hogy mindeki kint volt a saját kis kertjében, tettek-vettek, mintha egy sima hétköznap lenne. Aztán a szomszéddal jól megbeszéltük, hogy ők jöttek volna, csak nem tudták, ebben a helyzetben mit tegyenek. Majd jövőre.
Szerintem sem a szoptatás számít, hanem a lelki táplálék. És igen, biztos, hogy a Barci azért ilyen kis érzelmes, érzékeny kislány, mert ezt szívta magába általatok.
Nagyon édesek az ajándékok.

Hű, Szinti, de jól nézett ki ez a süti! Milyen volt?

Bea, látszik a képeken, milyen jól érezték magukat a gyekőcök!

Hettuli, kívánom, hogy így legyen, hogy jövőre már ketten várjátok a sibálást.
Öcséd tényleg jó fej.

Zaha

Kép
Kép
zaha

helló Zaha!

Deja vu-m van..mintha ezt már olvastam volna.. :wink:
tünci28

Sziasztok!

Ma nagyon meleg volt, annyira el vagyok punnyadva. Alig várom, hogy haza mehessek. :?

Zaha

Barci jól érezte magát, de már amikor hazavittem azt mondta, hogy most már jó otthon lenni. És sok locsolója volt. :wink: Vasárnap mi is ott voltunk, kerti grilleztünk, hétfőn meg a nővéreméknél partiztak. És büszkén elmesélte, hogy ő találta meg a tojásokat, még az A-ét is. Ő a nővérem legkisebb fia. 6 éves. A másik kettő, már nagy nem keresnek tojásokat. 16 és 14 évesek lesznek idén.

Tünci

Tényleg jobb lenne ha legalább nem kellene meghallanod, hogy a tesód miket mond. Anyukád gondolhatná, hogy ez nagyon rosszul esik neked. " Ha nem tudod nem fáj."- vagyis ha nem hallod. Nem sok esély van rá, hogy mostanában helyre jöjjön a kapcsolatotok ezek szerint. :( Te amúgy gondoltál már rá, hogy jó lenne ha helyre jönne a kapcsolatotok, vagy nem igazán?

Kép

Kép
melcsike70

Tüncike,
nagyon sok gyógymanót küldök hozzád, te drága! Mikor lesz eredmény a műtét után?
Ez a gerincbecsípődés teljesen ismerős, sajnos... Apám, és én is négykézlábaztunk utána, apám ún. stoppolásra járt, Lidocain és Novocain injekciókat kapott körbe a gerince mentén. Van egy jó kis gerincsérve.
Hát én teljesen félreértettelek, de ez valszeg az én hibám. Neked is van egy testvéred, hallod-e kis "pszichopata"... :lol: (Köcsög én is vagyok a testvéremnél, úgy látszik, ez valami testvér-tájszólás...)

Érdekes az, amit bemásoltál. Én ezeket a függő embereket akaratgyengének tartom, sajnos, volt/van a családban elég alkoholista. Az a furcsa, hogy nekem soha nem jutott eszembe sem inni, sem cigizni (kipróbáltam néhány szál erejéig 13 évesen), sem drogozni. valahogy nem értem rá, nem érdekelt, pedig a fősulin is volt mindegyikre elég példa. Persze lehet, hogy valamilyen hasonló gyermekkori trauma, vagy genetika állhat a háttérben.
A melegekre is ezt mondják, ami rendben is van, csak utálom, hogy mellkasukat döngetve kivonulnak, és mintha nekem, heterónak kellene szemlesütve járkálnom. Szeritem a szexuális beállítottsága mindenkinek magánügye, ezért nem értem, miért viszik ki az utcára.

Haslika,
manócskák arra is mennk!!! Én is beteg vagyok, Bencus is, a fél utca gyereke lázas, szóval jól jött ez a hirtelen nyár. Milyen volt a hétvégétek?

Boboka,
melyik kórházban szülsz majd?
A MÁV-ban, ahol Bencust szültem, helyből az volt a rend, hogy akár sima, akár császáros volt valaki, az első éjszaka a baba megfigyelésen volt, az anyukának pedig pihenni kellett. Aztán már hajnalban lehetett menni a kicsikért. Én is ügettem Bencusért már hajnali 4-kor, mondtam, hogy kit keresek, és az egyik csecsemős hátraszólt a másiknak: Ja, kuglit told már ki, itt van az anyukája. Kuglinak hívták, mert bár meggyötörtük egymást szülés közben a szép 38-as fejkörfogata egy kis szabályos kugligolyót formázott... :D
Biztos, hgy császár lesz? Az előzmények miatt?

Zaha drága,
köszönöm kérdésedet, már kb. 2 hete lábon húzom magamat, a kicsivel együtt szenvedünk. ma annyira köhögött, hogy elvittem, hallgassanak rá, de nem találtak semmit. A mandulájáról a gomba múlik, megtükrözte tegnap a dokinő az orrmandulákat is, de hálistenek csak hűlt helyük van... Tiszta taknyik vagyunk (bocsánat).
Nem tudom, miért alakult ez így, de most, visszagondolva a gyerekkoromra, és a minket ismerő kívülállók reagálására azt hiszem, már akkor, amikor a húgom megszületett. Afféle ajándék lett ő, késői gyerek (10 év van közöttünk), és a labilis lelkű anyám szerint teljesen olyan a húgom, mint ő. Vagyis közelebb áll hozzá. Dehát erről én nem tehetek, szeriuntem nincs két egyforma gyerek, ráadásul engem anyámék mindig úgy neveltek, hogy harcoljam meg a magam életét, egészen kisiskolás koromtól dolgoznom kellett. Mindenesetre az én egyéves kicsimet az anyám megátkozta a kapunk előtt (az apám pedig eltűrte ezt, és életében először nem vágta szájon az anyámat), és én azóta tudni sem akarok róla. Ez az a dolog, amit nem akarok neki megbocsátani.

Melcsike,
milyen volt Barcinak az ünnep? Mi ez a nagy vonulás nálatok?

Bea,
aranyosak vagytok a képeken. Szép kis nyuszi-ajándékokat kaptak a kicsik. Meló-ügy?

Képzeljétek, ma voltam egy állásinterjún. A kb. 100 beadott álláspályázatomra végre reagáltak. Pedagógiai menedzsert keresnek, megyei szintű cég, volt feladat is, meghívót és hivatalos levelet kellett írni. Erre az állásra kb. 50-en jelentkeztünk (láttam az önéletrajzos dossziét, ahogy pörgette a főnök). :roll: Na, ez is megvolt, semmi reményt nem fűzök hozzá, de legalább behívtak.

Kép

Kép

Kép
lyly

Melcsike, nem hiszem, hogy szeretnék valaha békülni a tesómmal.Nem is csak amiatt, amit és amikor mondott.Hanem mert nem szeret, tényleg nem.Nem kötődünk egymáshoz, nem ragaszkodunk egymáshoz.Ez a mi családunkban mindig is így volt.

Ahogy olvastam ,amit most Lyly is írt, meg korábban, amiket mondott a családjáról,bizony sok olyan dolog van az én családi múltamban is, ami olyan hihetetlen egy kívülálló számára..

Ami miatt meg méginkább az,hogy személyesen van szerencsém ismerni Lylyt és egyszerűen nem tudom elképzelni róla, hogy bármi olyan főbenjáró bűnt tudna elkövetni ,amiért a családja semmibe veszi.

Amikor az Anyuval való kapcsolatomról írok, igazán csak azok értik meg, akik ismerik Őt is.Nálunk az anyai gondoskodás, mint olyan, nem létezett!Most, felnőttként látom, hogy igyekszik pótolni ,amit elmulasztott.De már nem lehet.Vannak súlyos dolgok is, amiket nem teregetek ki.Vannak azonban olyan dolgok is,amit gyakorló anyukák el tudtok képzelni?
Példák, amiket most elismer anyu, hogy tényleg így volt és neki eszébe sem jutott másképp tenni(ezt is beszélgettük most ,mikor itt volt).
-soha nem készített reggelit, vagy vacsorát, amire vissza tudnék emlékezni.Jól emlékszem ,hgoy 6-7 éves koromtól mondta, hogy:"eszel, amit találsz"
-sosem varta meg a lukas zoknit, vagy nadrágszárat.(most azt mondta:Dehát megcsináltad!)-értitek ezt?tök normálisnak tartotta, hogy8- 9 évesen felvarrtam a farmerom szárát, mert Ő nem csinálta meg.Ugyanez volt a mosásnál,kb hetente mosott(ha volt kedve), nekem meg kb két-három váltás ruhám volt, tehát amikor már volt igényem ,akkor mostam..
Még sorolhatnám,születésnapok, családi napok, kirándulások, együtt játék sosem volt..És bátyám se volt igazán.Csak egy fiú volt, akivel egy szobában nőttem fel, akár lehetne idegen is.
Minden ami most van, hiszem ,hogy születésemkor kezdődött, ahogy 5-6 évesen bánt velem, úgy bánt csecsemőként is.
Szóval ezt értettem az alatt az elvont születéskori traumás valami alatt....(na jó tudom, hogy kicsit zagyva, de értitek..)

Tulajdonképpen ezért vagyok büszke arra, aki most vagyok.

A szövettan elvileg jövő héten készen van,egyébként most azért már jobb, fáj ,de nem veszélyes, csak ha mozgok.hajolni nem tudok, meg nyújtózni.
A húzódás egészen jól rendbe jött, már csak az egész hátam merev.

lyly, én azért bizakodom Neked állás ügyben,ez olyan jó kis Neked való ,pörgös munka lenne!

KépKépKép
tünci28

Tünci

Van is miért. Legyél is büszke magadra, mert amitek van, az kettőtök két kezének a munkája.

És különben is, ahogy azt hiszem Lyly irta egyszer, mi itt vagyunk egymásnak mint egy " kis család". Én komolyan azt hiszem, hogy csak rajtunk múlik, hogy nem veszitsük el egymást.

Lyly

Ez a betegség már megint, de nem kellene már. Ti is gyógyuljatok. De már jó lenne, ha nem kellene ezt irni Nektek.

A vonulás nem nálunk, hanem a munkahelyemen van. Egész nap jönnek-mennek a vendégek, meg a fuvarosok. A főnökség meg ki-be száguldozik. De már csak az éjszaka, az reméljük ........ kopp....kopp............ csendes marad.

Egyébként én is mindig azt mondom, engem sem zavar, ha valaki más, csak ne verje a mellét. Éljenek csendben mint mi egyszerű emberek.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci sajnálom,hogy anyud így bánt veled.
Valahol ugyérzem ezt egy kisgyerek sem érdemli meg.
Hisz nem ők akartak jönni,őket a felelős(vagy felelőtlen)szülők
megcsinálták.Azután pedig szegények annak isszáék
a levét,hogy ők egyáltalán vannak.Szerintem jól megkellene
gondolni,mielött gyereket vállal az ember,hogy valóban akarja-e azt.....
Vagy csak a férfit akarja megfogni a nő vele v.forditva.Mert ugye az sehova sem vezet....legfejebb kudarcba.
Kedves ismim is elég durván bánik a gyermekével.Nekem már párszor elmondta várhatott volna vele :shock: ,és verik a kicsi gyereket,aki 2.5 éves és még alig beszél,gondolom megvan az ok rá.
Mindég azt mondja a gyerkőc,hogy ugye nem verik meg őt.áááááá....
Másik ember meg mit megnem tenne a gyerkőcért és nem jön......

Kép
Kép
szintus

Lyly remélem mihamarabb rendbe jöttök :) gyógypuszik mennek :)
A te esetedet anyuddal is nagyon sajnálom.
Meg a tesóddal is.Nekem ha 10 gyermekem lesz,egyformán fogom szeretni őket.
Nem szabad a gyerekek között külömbséget tenni.
Egyik gyermek ebbe jó,a másik valami másba.
Hisz nem vagyunk egyformák mi emberek,nem is lehetünk.....
Drága nagymamám pl.azért nem szereti a fiátol az egyik onokáját,
mert a másik öregapjára hasonlit :shock: szoval borzalom.Mintha tehetne róla a gyerek,hogy kire hasonlit......
A másik nagytatám(egyébként ők ketten régen házasok voltak,csak nagyon korán elváltak így 3 nagymamám és 3 nagytatám van/volt)
pedig csak a fia lányait szereti.Minket ugymondván le sem sz.r,de mi már megszoktuk.Így van,így kell szeretni.

Tünci sajnálom,h a tesód így bánik veled.De te bocsáss meg neki.
Mutasd meg,hogy te képes vagy arra.Mert egyszer lehet még szükségetek lesz egymásra.És bizti szeret téged(valahol a szíve mélyén).....

Holnap megyek vérvizsgára reggel szoritsatok,h minden okés legyen.
:wink: :)

Melcsike jó nektek,hogy meleg van.Nálunk még elég car az idő.
Habár ma már jobb volt :wink: Jól vagytok?Most szeded a gyógyszereket,v.ebbe a hónapba nem kell?

Puszi lányok!!!Felteszem nektek a kedvenc képemet a Fruzsiról,ok?
Hogy ismerjétek meg őt is :D

Kép
Kép
szintus

Kép

Fruzso cica:)))))))

Zaha a kalács madártej szelet.Nem rossz.
De annyi édesség volt ilyenkor húsvét körül,hogy ihaj.
Már ráuntunk a kalácsokra :roll: Egyébként a recptje itt található az SOS receptekben(a topic alatt)

Puszkó

Kép
Kép
szintus

Jó reggelt!

Szintus

Fruzsina egy kis tündérke! :wink:

Én amig élek szedni fogom a gyógyszereket. Ha abbahagynám, az a életembe kerülne. Sajnos.

Amit Tüncinek irtál, biztos valamikor az szükségük lehet egymásra,de nehéz a megbocsájtás, amikor valakinek a legnehezebb pillanatban mélyen a lelkébe taposnak. Nálam ennyire csúnya megnyilvánulása senkinek nem volt felém, de mégis van akit nagyon megutáltam. Nem hiszem, hogy eltudnám felejteni, hiszen mindig ott van előttem hogy Bogikámat vette semmibe. Ez számomra megbocsájthatatlan. Az Ő emléke szent és sérthetetlen számomra. A kivülállók ezt úgysem értik meg amit mi érzünk, ők nem tudnak abban a másik dimenzióban gondolkodni, mint mi. Nekünk ez egy mentőöv, hogy érezhetjük, tudhatjuk, hogy ők ott vannak és jól vannak.

Legyetek jól! Szép napot mindenkinek!

Két szabadnap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok Lányok!

Ha van időm még mindig olvasgatlak benneteket. Betegeskedőknek jobbulást kívánok, Bettinek, ha olvassa a topicot, nagyon- nagyon boldog születésnapot! Kívánom, hogy a legféltetebb álma váljon valóra minél hamarabb.

Anno írtam, hogy tavaly előtt az angyalkámtól egy verssel búcsúztam. Én írtam, minden akkori fájdalmam benne van. Egy lufira kötöztük a versecskét és elengedtük a tóparton. Sokáig néztünk utána a párommal, mi így búcsúztunk. Szó szerint elengedtük Őt.
Azóta se leltem sehol a verset, de most újra elkezdtem használni a régi mobilom és abban megtaláltam. Nekem már itt van Niki- (hallottam, hogy Boboka pocójában növekszik a druszája :)- de mégis sírva olvastam el.
Párom kérdezte mi a baj. Mutattam neki, hogy mit találtam. Rápillantott és azt mondta, hogy az Ő telefonjában is el van mentve és néha el is szokta olvasni. Nagyon meghatódtam.
Leírom Nektek a verset, mert szeretném, ha egyikőtök sem adná fel a reményt.

Nagyon vártunk, mégsem jöttél,
Angyalkává lettél.
Kérünk Téged,
úgy őrizz minket az égből,
Ahogy mi óvtunk Téged itt lenn
mindentől.
Ha elérkezettnek látod az időt,
küldj egy kistestvért,
hogy Őt nevelgetve
Rád is emlékezhessünk és
mindkettőtöket sokáig szerethessük.

Tudom, nem tartalmaz annyira mélyen szántó gondolatokat, mint amiket Ti bemásoltok, de szerintem visszadja sokunk érzéseit, reményeit.

Mindenkinek szép napot kívánok!

KépKép
bende

Sziasztok!

Melcsike, akkor ma tessék sokat aludni pihenni, legalább kora délutánig, ok?

Lyly, a II-esen fogok ha minden igaz, ott, ahol Zaha. Jobbulást mindkettőtöknek, hátha férjurad megússza a betegséget.
Mindig, ahogy írsz anyudékról, felháborít, hogy hogy bánhatnak így veletek. Tudom, nem nyugtat, de ők lettek szegényebbek nélkületek, nem ti nélkülük.

Tünci, Lyly, egyáltalán nem szeretnék természetes úton szülni. Még amúgy sem telt le az az idő szerintem, amikor lehetne. 1 év 3 hónapos lesz az első műtét szeptember végén.

Pont tegnap ecseteltem a férjemnek, hogy tuti, hogy x óra vajúdás után bepánikolnék, hogy hogy van a köldökzsinór, hogy van a baba, biztos egészséges lesz e, jöjjön már ki, mert ha sokáig hagyom szenvedni biztos valami baj lesz. Szóval ilyen lelki dolgok miatt nem szeretném a természetest meg szerintem amúgy sem lehetne.

Tüncike, ezekért a dolgokért is meg amúgy is nagyon is büszke lehetsz magadra :)

Igaz, nekem nem testvér, de egy jó barátnővel vesztem össze kb. 2-3 éve. Másik ismerős mindig mondja, hogy áááá, majd kibékültök ti valamikor. És egyszerűen nem érti meg, hogy én egyáltalán nem szeretnék békülni, nekem egyszerűbb az életem, mióta nem tartjuk a kapcsolatot, egyáltalán nem hiányzik belőle az a lány.

Tüncike, Zaha, várjuk ám a képeket a kis fácskákról.

Szinti, nagyon szépséges a kicccsaj.
Vendég

Küldtem képet privibe!

Remélem mindenkinek ha jól láttam. Barciék párosa. Ez volt az első versenyük.

Kép

Kép
melcsike70

Bende

Hát igen végül is itt mindenkinek ez a vágya, amit a versben megfogalmaztál. Legyen így minél előbb mindenkinek. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Bende, nagyon szép a kis versike, megkönnyeztem.

Meg ahogy leírtad, hogy elengedtétek a tóparton a lufit. Szépen elbúcsúztattátok a Picikét.

Igen, ha minden igaz 99% Nikink van.

Haslikám, gyógypuszik mennek neked is, gyógyulj meg minél hamarabb.
Vendég

Melcsike, köszi a képet.

Nagyon vagányak abban a szerkóban. Isten mentse azt a fiúcskát aki szemet vet a nagylányodra majd :lol: :lol: :lol: Nagyon csini Barbika :)

Egy-két órát próbálok pihenni. Puszi nektek
Vendég

....Most meg nem jó a bagdadi időszámítás, át kellett írnom Budapest nyárira.

Nagyon sok mindent írnék megint, de úgy járok kimoderáltok szómenés miatt, úgyhogy majd később. :D

egyelőre csak ezt:
Sziasztok!

Itt van a gyed petíció végleges szövege, szabadon terjeszthető, aláírható:

http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... le&sid=906

Itt írhatjátok alá:
http://www.petitiononline.com/gyed01/petition.html.
A szöveg ALATT van egy ablak: Click here to sign the petition.

Erre kell rákattintani.

A View current signatures azt jelenti: Megnézem, kik írták eddig alá.

Üdv és köszönjük előre is a segítséget, ha terjesztitek,

Bende!
Nagyon örülök, hogy bemásoltad a verset,szerettem volna megosztani a többiekkel, de az engedélyed nélkül nem akartam!
köszönjük!

KépKépKép
tünci28

Tünci

Aláirtam, láttalak téged is. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Helló csajok!

Lilyke és Tüncike, először Nektek. :(
Nem ér ám megbőgetni a másikat!
Azért lettetek Ti ilyen csupaszív, figyelmes, érzelmes, kedves, okos emberek, mert sajnos ilyen módon edzett meg az élet rá.
Ez így szokott lenni, és tudom, hogy ez nem vigasz, hogy az, akit érzelmileg kitaszítanak, vagy csak nem megfelelően bánnak vele, kevésbé figyelmesen és kedvesen mint mondjuk a testvérével, és meg tud ezzel birkózni valahogyan, abból sokkal jobb és erősebb ember lesz. Mert működik az aranyigazság, hogy ami nem öl meg, az megerősít, és hát gondolom, hogy Ti is, a rossz példát látva tudatosan törekszetek arra, hogy a társatoknak, a barátaitoknak, de elsősorban a gyermeke(i)teknek egész mást nyújtsatok.
Nagyon-nagyon szomorúan olvastam, amit írtatok, ezt egy gyereknek megélni annyira halálos. És felnőttkorban sem hegednek be teljesen a sebek, legfeljebb múlik a fájdalom ezek miatt valamelyest.
Azért írom ezeket, azért tudok együttérezni Veletek, mert sajnos én is sokat szenvedtem az anyámtól, az odafigyelés, a szeretet, a fontosságtudat hiányától. Az, hogy emiatt gyerekkorban értéktelennek érzed magad, kihat a felnőtt életedre is, és bár megerősödsz, vannak dolgok, amik berögzülnek a lelkedbe.
A tesómmal mi sem voltunk sokáig jó testvérek, rengeteget gyötört engem annak teljes tudatában, hogy őt maximálisan, feltétel nélkül elfogadták, ellenben én bármit csináltam, nem volt elég jó. Engem nem akartak, az anyám sírt, mikor megtudta, hogy várandós velem. Most persze már nagyon büszke, már lehet dicsekedni, csak azt nem veszi észre, hogy nem neki köszönhető, ami lettem, hanem én építettem fel magamat. Ahogy Ti is.
Na, nem kesergek tovább, a lényeg az akart lenni, hogy maximálisan értem, miről van szó és annyira sajnálom, de úgy érzem, hogy mindketten magasan fölöttük álltok és nagybetűs emberek lettetek. :)

Lily, én is csak akkor tudnám megbocsátani, ha a gyerekemet átkozná az anyám, ha elémállna és bocsánatot kérne, és tényleg megbánná.
Tüncike, a tesóddal kapcsolatban is így gondolom. Pszichopata köcsög?? Végül is a gyermekedet vesztetted el, és ha tényleg úgy viselkedtél volna, is melletted lett volna a helye.

Na de ezekről beszélgetni az egész élet nem elég. Nem lehet eléggé kibeszélni. :cry:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Tüncike, aláírtam.

Melcsike, tudtál ma egy kicsit pihenni?

Zaha, sajnálom, hogy neked sem volt könnyű gyermekkorod.

Én hálát adok az Istennek a szüleimért. Megpróbálok én is olyan szülő lenni majd.
Bár anyum meg egy kicsit a másik véglet, ő meg néha túlzásba is vitte a féltést, amit én is örököltem, bezzeg ha én aggódom értük, akkor mérges, hogy minek foglalkozok mindig mással :)

Bea, már többször akartam én is mondani, hogy nagyon jók a húsvéti fényképek :)

Csajok, képet még mindig nem küldtem magamról, csináltam egy párat múltkor, de inkább majd férjemmel készíttetek egyet hétvégén.

Haslikám, akkor a blogra sem volt időd, energiád mostanában, ugye? Pihenj amennyit csak tudsz, és gyógyulj meg minél előbb.

Betti, légyszi légyszi, tényleg legalább két sort írj néha, hogy hogy vagy. Nagyon hiányzol ám nekünk. Vigyázz nagyon magadra.

Tüncike, te is pihengess ám, nehogy elkezd a házat takarítani, szigorú pihi, ok? :wink:
Vendég

Sziasztok!

Már megint rohanok,időhiányban szenvedek :roll: ,csak beugrottam egy percre.
Visszaolvasni nem volt időm,remélem jól vagytok, hétvégén jövök.

Melcsike!
A vasárnappal kapcsolatban, délelőtt nem lenne jó Nektek? Délután a nagynénémet kell visszavinni Bécsbe :?
Annyira várjuk pedig már a találkozást.....
Ja a fotót megnéztem,köszönöm,helyes kis páros,remélem sikeresek lesznek.

Puszi Nektek!

Bea
beátab

Jó estét!

Ma már próbáltam csinálgatni dolgokat, kimostam, elsétáltam a közeli kisboltba.Menni nem jó, húzódik nagyon.elindultam a temetőbe, de vissza kellett fordulnom félútról, éreztem,nem fog menni, pedig csak kb 3 kilométer oda-vissza. :cry: Holnap majd jobb lesz biztosan.Le kellett dölnöm,mert nagyon sajgott.

Melcsike, nagyon tuti a kép Barciról,már most látszik, hogy micsoda szívtiprás lesz tifelétek! :wink:

Szinti!
Fruzso-cica gyönyörű!!!

Nem haragszom ám már a tesómra.Inkább arra gondolok, ha nagyon bánt ,amit tett, hogy eljön majd az idő és a hely, ahol minden földi tettünk megmérettetik..ezért nem tudok haragudni igazán sosem, bármennyire is bánt bárki..mert TUDOM, hogy megszenvedi Ő még..sokkal jobban, mint ahogy én szenvedek a szavaitól..

A gyermekek közötti erős különbségtétel mindenképpen rossz, akár szülő, akár nagyszülő teszi..értem ,hogy nehéz az egyensúly, de törekedni kell rá..

Boboka
Csak azért kérdeztem, mert ebben az esetben beszéltetek már arról, hogy hagyja e végigvinni a terhességet, vagy programozott lesz kicsit hamarabb?
Mértek már hegvastagságot, vagy majd csak pár hét múlva?

Zaha, eszembe is jutott ,amikor írtam a családról, hogy Te is említetted az Anyuddal való viszonyod..Tulajdonképpen sosem értettem Anyut..Van, hogy mostanában megkérdem tőle, hogy:Dehát olyan nagy dolog lett volna néha megölelni, megpuszilni,egyszerűen csak "jelen lenni"????Azt szokta válaszolni:nem tudom, egyszerűen eszembe se jutott...
Jól mondod Zaha, egy élet is kevés lenne ezt kibeszélni...

AARNIKA,holnap átküldöm az egész cikket,nem tudom hová mentettem, ki kell keresnem.

KépKépKép
tünci28

Megint nem volt nagy pörgés ma sem :cry: :cry: :cry:

Tényleg, Sütiről, Kisanyáról tud valaki valamit?

Bea, remélem sikerül taliznotok Melcsikéékkel:)

Lehet, hogy még ma benézek, gyors vacsi aztán vagy tv vagy alvás.

Pusz nektek
Vendég

Kaptam néhány nagyon szívmelengető privát levelet.
Nagyon személyes, nagyon őszintéket.
Aztán olvastam ,amiket ide írtatok.
Amit most írok, ezek a szavak vonatkoznak mindenkire, aki bármikor is jó szóval megszólított minket.

Amikor létrehoztam ezt a topikot kétségbeesetten könyörögtem, rimánkodtam..a világba sikítottam, hogy segítsetek, valaki segítsen..Az, amit azóta Tőletek kaptam sokkal-sokkal több, amit valaha is elképzeltem, hogy emberek adni tudnak.
Ahogy felnőttem, nem tudhattam, hogy ennyi igaz szívű, önzetlen ember él..csak azt láttam, hogy valamit,valamiért. Aztán jöttetek Ti és visszaadtátok az emberekbe vetett hitem.Úgy nyújtotok segítő kezet, hogy semmit sem vártok cserébe..
Mennyire vágytam, mennyire kétségbeesetten akartam, hogy legyen ,aki emélkezik Violára, akinek VALAKI Ő..és most már milyen sokan vagytok..S az én szívemben is mennyi korán elment Agyalka él..
Milyen sok szép és jó szó ment Őfelé..Szívből hiszem, hogy minden szerettel teli gondolat előrébb visz a megváltás felé.
Szeretném jól szavakba önteni ,amit érzek, de bármilyen szép és sokszínű a magyar nyelv mégsem boldogulok..mert képtelenség ennyi érzelmet leírni, úgy, hogy mindent jól tükrözzön.
Mindőtök egy külön világ, különleges ember..mind itt vagytok már velem,akármerre megyek, bármire nézek, egyikőtök azonnal eszembe jut.Egy szín ,egy illat, egy virág, egy név.Elég ennyi.

Összehasonlíthatatlanul többet kaptam tőletek, mint az összes "jóbarátomtól", mint az családtagjaimtól..
Nem tudom elégszer megköszönni.
Ezért megköszönöm mindig,újra és újra és újra...köszönöm.
tünci28

Tünci, nem beszéltünk még ilyenekről. Még a legelején mondta a doki, hogy ebből akár természetes is lehetne, de azt tényleg nagyon nem szeretném.
Majd a következő alkalommal szóba hozom, eddig még korainak tartottam ilyenekről beszélni.
Én azt sem bánnám, ha programozott lenne.
Végül is ez a része annyira nem érdekel, az a lényeg, hogy egészséges legyen.
Na jó, annyiban fog érdekelni, ha pl. megvárjuk amíg beindul, hogy mit kell csinálni stb., de igényeim ilyen téren nincsenek, a baba a legfontosabb, a szülés mint élmény, tehát a vajúdás része meg ilyenek az csak másodlagos, harmadlagos...

Hegvastagságot sem néztünk még.

És anyukádon már néha azért látszik, ha még egyszer megtehetné, hogy jó anya legyen akkor az lenne? Vagy nem érdekli annyira az egész?
Vendég

Csak azért forszírozom ennyire ezt a kérdést, mert akkor szerintem ha megegyezte ka császárban ,akkor hamarabb jön a babó, mint a kiírás,hm? :wink:

Anyu kérdés..Nem hiszem ,hogy tudna másmilyen lenni.Amilyen most, amiben most igyekszik az mind-mind olyan dolog, amit évek óta a fejére olvasok..tényszerűen, sosem haraggal.Ezeket belátja, de az anyai viselkedése most olyan, mintha könyvből olvasná.Érted?sossem szívbéli, hanem:Vajon most mit kellene tennem?? :? Már rég feladtam vele..
tünci28

Drága Tünci, olyan szépet írtál :cry:

Itt mindannyian nagyon sokat köszönhetünk egymásnak. Szerintem egyikünk sem lenne ép elméjű, ha akkor nem vagyunk egymásnak. Engem is Ti segítettetek át a legnehezebben.

Épp ezért is gondolok annyit a többiekre is, hogy mi lehet velük. Mennyi átbeszélgetett esténk volt itt :)
Vendég

Tüncike, nem tudom.
A jósnő anno azt mondta, hogy kb. két héttel tovább fogom hordani.
Mondjuk a jósnő azt is mondta, hogy fiú lesz :lol: :lol: Ehelyett ha minden igaz csajunk van, szóval már kezdek ebben is nagyon meginogni.

Ha programozott van, azt mennyivel előbb szokták?

Szerintem ez úgy is úgy lesz (induljunk ki abból, hogy minden a legnagyobb rendben lesz), mindig majd méregetjük, nézegetjük Niki babát, aztán az állapotától függően dönt majd a doki a császár idejéről.

Tüncikém, szerintem anyud is szép lassan rájön, hogy öregszik és csak tőletek várhat gondoskodást, csak nem tudja hogy is kell csinálni jól a dolgokat.

Vacsi témát megoldottam, rendeltem pizzát, adunk egy pofont a kalóriáknak :lol:
Vendég

Tünci,
aláírtam én is, köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet.

Olvasom, nem (volt) könnyű másnak sem az élet. Anyámnak a saját lelkével és istennel lesz elbeszélgetnivalója, nekem már nincs közöm hozzá(juk). A tesóm meglopott minket, aztán letagadta, anyámék az ő pártját fogták, szóval hozzá sincs már közöm.
Szerettem volna elhozni anyuéktól azokat a könyveimet (semmi mást), amit még én kaptam az iskoláktól, versenyeken, innen-onnan, csak azért, hogy majd megmutathassam a gyermeke(i)mnek. Apám közölte, hogy nekem semmi nem jár onnan, ki is tagadott. Ezek után már semmilyen kapcsolatot nem szeretnék velük, nincs miről beszélnünk.
Az eltelt hónapokat, éveket nem lehet egyszerűen pótolni, és ott folytatni, ahol abbahagytuk akkor sem, ha nem történik sértés, sértődés, bántás, hát még így...

Az emberek nem gondolnak bele, hogy egyszer mindenki kerül majd olyan helyzetbe, amikor jó lenne, ha valaki fogná a kezét, szeretettel fölé hajolna. Amíg fut a szekér, ez senkinek nem jut eszébe. Igazatok van, erről oldalakon keresztül írhatnánk.

Bende,
szép a vers, engem megríkatott.

Köszönöm, hogy aggódtok értünk, kis "családtagjaim", én is sokat gondolok rátiok, hogy minden rendben legyen mindenkivel.
A torkom nagyon fáj, Bencus pedig tiszta taknyi, de hálistennek egyelőre ennyi. Kopp-kopp-kopp.

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly, gyógyulgassatok minél előbb.

Lánykák, bekajáltam, elálmosodtam :oops: mentem aludni. Holnap jövök.

Puszi nektek
Vendég

Boboka drága,nekem is küldhetnél egy kis pizzát!
Nos,így sosem fogyok le :oops:
Programozott császár 10-12 nappal elöbb szokott lenni(legalább
is nálunk),ha mégegyszer terhes leszek,én is azt kérem,gondolkodás nélkül.Beszélgettünk már a férjemmel,hogy a másodikat (én szeretném)természetesen,de ő hallani sem akar róla :o
Érdekes,hogy néha a férfiaknak ilyesmiről is van véleménye és még annyi másról is........(amiről nem is gondolnám)

Nekem nagyon borzasztó ezt olvasni,amit Lyly ír(t)!
Sajnálom,hogy ilyen a családod.Ezt igazán(szerintem)nem is lehet feldolgozni.Szóval nekem nagyon fájó lenne,ha nem beszélnék a szüleimmel,testvéreimmel.Mégegyszer sajnálom.Nem lehet ez könnyű........Gyógypuszok mennek,kedves Lyly(nekem nagyon kedves emberkének tünsz :wink: :) )

Tünci nagyon szépet írtál.Igaz én már késöbb kapcsolódtam be,
de azért én NAGYON megkedveltelek titeket.Mindenki olyan más személyiség de mégis kicsit hasonlitunk egymásra.Nők vagyunk külömböző gondokkal,bajokkal.....

Betti adj hirt magadról.Hogy vagytok?

Ma hallottam egy jó hirt. :) Az első munkahelyemen megismerkedtem egy házaspárral,akik babaügyön dolgoztak(2001-ben volt),nos nem jött össze nekik,pedig az össz orvost bejárták,nem találtak gondot,mondták a nőcinek,hogy fogyjon le(elég duci)!Már feladták a reményt és tavaly megfogant a kis csoda.36évesen lett elösször anyuka!Pedig ők nem hitték,hogy valaha is szülők lesznek.Nos,ekkor ugy éreztem,hogy van Isten,mégiscsak segít az elveszett embereken.......

Kép
Kép
szintus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: