KAKTI
na ezt most nem nagyon értem, a párod apósa az a te apukád nem????
mi történt???
HENI
Én sem tudtam elképzelni hogy ki mondja a jó hírt mert Szűcs volt a dokim de a Skriba drnő csinálta a beavatkozásokat. Elképzeltem a biológusnénit hogy ott van, és ez be is jött!
Aranyos védőnénit fogtam ki, kicsit idősebb, de mosolygós jópofa!
Azt mondta nem fog soha az ajtómon kopogtatni, megmondta mikor kell menjek hozzá, és majd egyszer fog jönni hozzám amikor megszületik Bogyó.
Amúgy mindig nekünk kell majd menni. Ha valami van hívhatom bármikor, vagy mehetek a rendelésre bármikor a kötelezőkön kívül.
Megkaptam a kiskönyvecskémet, már ki is lett dekorálva!
megmérte vérnyomimat, kikérdezett mindenféléről, kitöltötte a beutalókat, megmérte a súlyomat, a mérleg kiakadt meg én is!
Már vártam hogy mondja diétázzak, meg hogy ez túl sok, de nem mondott semmit szóval asszem jóban leszünk!
EDINKA
Tudtam én hogy f@sza csaj vagy!
De nagy dolog ám, emlékszem tavaly ilyenkor én is nagyon büszke voltam magamra és azt hiszem jogosan mivel egy szimpla vv-nél kiskanállal szedtek össze annak előtte!
SZÖSZI
VICKY
Jó hogy előkerültél!
Ja a védőnéni lebeszélt a potya uhuról. Azt mondta felesleges a babát zargatni jól el van odabent higgyek neki, ha nincs panaszom a kötelező orvosi vizsgálatokon kívül ne potyázzak!