A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Dita! A számból vetted ki a 600-at! :D Nagyon egysrófra jár az agyunk!

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Köszi Mindenkinek a biztatást!
Reggel azért csinálok egy tesztet, bár nagyon elbizonytalanodtam, nem hiszem, hogy 1 nap alatt ennyit emelkedne a hcg. Nagyon padlón vagyok, annyira de annyira beleéltem magam.
szöszi1977

Szöszi:
Nagyon együttérzek veled, de hátha mégis... :) Bármi megtörténhet!

Pá Drágáim!
sajt@

Szöszi!
Annyira sajnálom :cry: :cry: Egyébként én az 5.-ik után voltam így, hogy 1000% biztos voltam benne, hogy sikerült. Amikor nega lett a teszt, még akkor is azt mondtam magamban, hogy kizárt dolog. Amikor meg mondták hogy nem sikerült, nem akartam elhinni. Aztán másnap megjött és kijózanított.

Madrin!
Nagyon drukkolok és örülök, hogy belevágtok ismét. Meg az is lényeg, hogy ne görcsölj. Ja, mondom én, amikor a számból vetted ki a szavakat, ugyanezeket érzem én is. :) Gondolj arra, hogy a 3-as mindig is egy szerencsés szám, 3 a magyar igazság, 3 királyfi, király 3 lánya, három próba.......harmadik lombik :D :D

Edinka!
Én nem bonyolítom túl a dolgot, összekeverem az első adagot, felszívom, majd felét kinyomom, majd a maradékot bele a másik porba és mehet a dolog. Ne parázz a szuritól mert az nem jó. Képzeld azt, hogy ezt párnába szúrod, nem is magadba. Egyébként sokkal kényelmesebb magadnak beadni. Hajrá, menni fog :D :D

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Szöszi!
Inkább még nem írok semmit, csak azt, hogy még ne hagyd abba az UTRO-t és csinálj egy tesztet! Bízz a megérzéseidben!

Edinka!
Szerintem a fecskendőn van osztás, azon le tudod ellenőrizni. A másfeles beadásban Vicky a profi, ha olvas minket akkor biztosan fog sikerülni!

Madrin!
nagyon örülök, hogy elkezdtétek újra. Már be is írtam a táblába!
Drukkolok ezerrel, hogy legyen legalább 5 használható petikéd!

Én úgy gondolom nekem is sikertelen volt ez a hónap (most gumicukorba folytom bánatom), pénteken azért elmegyek tesztelni (ha addig nem jön meg). Megbeszéltük, hogy mégegyet megpróbálunk, aztán mindenképpen pihenek. Jó lenne ha mégis pozitívan csalódnék pénteken, mert Colin példájából látszik, hogy az inszemnek is van esélye.

Zeke doki szabin van? Akkor megint jó sokat kell várni gondolom. :cry:

RONY!
Magadról nem is ítál semmit!!!!!! Mikor kezdtek???????

Kép
akire79

Vagyis, ha Vicky olvas minket, akkor biztosan fog segíteni!!!
Bocsi kicsit fáradt vagyok! :lol:

Kép
akire79

Sziasztok!
Gratulálok minden új és régi babásnak!

Drága Madrin!
Drukkolok nagyon, most már sikerülni fog!!!!
Pusszantalak!
manda

Akire:
Remélem a gumicuki segít a lelkeden egy picit. Azért én végig drukkolok neked, hátha sikerült :wink:
Pihengess és hajrá Pénteken!

Pá Drágáim!
sajt@

Akire!
Április 23-án kell menni legközelebb megint vérvételre és akkor kezdődik a buli. Addig meg pihi van, rám is fér. Azért sok volt ez így egymásután utólag belegondolva.
Neked még 5 nap van az eredményig, ha jól tudom?

(Rodin)
rony77

Kép

Már nem bírom nyitvatartani a szemem itt a monitor előtt. Egész nap melóztam, a lábaim (bokáim) mostanában nagyon vizesek, megyek és vízszintbe teszem magam...

Csajok, nem feladni!

Pá-pá! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Rony!
Már csak bruttó 3 nap a tesztig! Pénteken megyek :lol:
Próbálom azt szuggerálni magamban, hogy Sz. doki szobájában hívnak be és nem az UH-hoz, bár nem sok esélye van.
Csak cystám ne legyen, mert akkor kimarad a május, júniust ki kell hagynom, mert akkor vizsgaidőszakom van! Ha meg kihagyok hónapokat, akkor meg kell ismételni néhány vizsgálatot, mint HSG :cry: , mert májusban lesznek a leleteim 1 évesek!

Kép
akire79

Sziasztok!

RONY
De jó hogy már kezdtek is!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemsokára kismami leszel!

Csajok én belehaltam volna a várakozásba. Így is fél évet vártam az inszemre egyrészt a bacik miatt másrészt mert bízott a dokker az időzített együttlétben.

Aztán műtét meg pirivárakozás miatt több mint 3 hónapig a lombikra!
Lelki beteg voltam, szívem szerint ledaráltam volna mindent egyhuzamban! :lol:

Párom is mindig hajtogatja még a mai napig hogy ha nem tökölünk fehérváron akkor már rég kismami lehetnék, most már persze mindegy! :D

dita75

Sziasztok lányok!

Nagyon szoritok mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lenne egy kérdésem,ha szombat vagy vasárnapra esik a 3napi uh akkor mi a teendő vagy vannak bent a Bmc-ben akkor is????
És akkor is az a doki csinálja akihez járok(Szűcs) vagy más?
Előre is köszi a segítséget!

Sok sok ++++++++++++ mindenkinek!!!! :wink: :wink: :wink:

Jucus

Kép
jucus1013

Jó reggelt

Nekem a múltkor úgy mondta Zeke, hogy a fél ampullát mindig el kell tennem másnapra, és azt kell hozzászívni az egész ampullához.
NA, mindegy este majd megírom, mi volt. Lehet ügyetlen leszek, de ha ti megtudtátok csinálni akkor rajtam sem foghat ki.

Jucus: Ha vasárnap a 3. nap akkor mehetsz a 4. napon hétfőn reggel :D

Szöszi: NA, megcsináltad a tesztet

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!

Szöszi!

Azért ne add fel, hátha mégis sikerült, de ha mégsem akkor sem szabad feladnod, egyszer te is kismami leszel.

Edinka!

Én mindig nagyon féltem a szuriktól, de ezeket úgy adtam befelé magamnak, mint aki világ életében ezt csinálta. Ne félj, szerintem egyáltalán nem fáj, a kistűt én is mindig tövig benyomtam, max egy fél mm lógott ki csak. A legelsőnél nekem is úgy remegett a kezem, hogy csak na, de nagyon belejöttem a végére. És igazuk van a csajoknak, így sokkal, de sokkal kényelmesebb.

Colin!

Te vagy a legszerencsésebb, nagyon örülök, hogy minden rendben van, ari vagy, hogy bementél a BMC be. :) Írtam neked pü t.

Akire!

Ne add már fel légyszi, nagyon drukkolok neked!!!!!!!

Dita Kismami!

Te hogy vagy, illetve rosszul írom, hogy vagytok??? Mikor is mész a dokidhoz UH ra?

Vasikáé!
Tényleg, nagyon eltűntél, vagy annyira lefoglal a szuri?? puszillak.

Jucus!
Azért írják, hogy + - 1 nap, ha sz

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

szóval folytatom, mert elküldte ez a köcsög véletlenül :)

ha szombaton jön meg, akkor pénteken menj, ha meg vasárnap, akkor hétfőn menj.

puszi mindenkinek, és kitartás!!!

heni77

na ez nem akar összejönni :twisted:

szóval ha arra esik a harmadik nap............

heni77

HENIKÉM
Kicsit zavart vagy ma! :)
Amúgy az üzeneteidet lehetőséged van átszerkeszteni, bár gondolom tudtad!

Sajna még két hét mire láthatom Bogyót, de ma megyek védőnőhöz és megkérdem mi a véleménye, ne jelentkezzek be egy potya uhura mert azért mégiscsak lombikos vagyok és őket azért min. kéthetente szokták nézni hogy minden oké. Lassan készülődök is mert még gyorsan kipanírozom a májat, összekapom magam és 1 órától van a védőnéni. Jajj nagyon remélem vmi fiatal nem begyöpis csajszi lesz, és van már gyereke, nem csak azt akarja rámkényszeríteni amit a suliban tanult. Nővérem ilyet fogott ki a 3. gyerekénél. Osztotta az észt minekután egy sem volt neki nővéremnek meg volt 3, annyira idegesítette hogy mindennap ott volt (az utcájuk végén lakott kb. 5 házzal odébb) hogy a végén már kiengedte a kutyát a csaj meg csak csöngetett a kikapcsolt csengőn! :lol: :lol: :lol:

dita75

Szia Dita!

Ja egyik barátném is egy olyan védőnőt fogott ki, hogy azt hittem be..arok. megjelent valami párducnadrágban, kb 10 centis vörös műkörmökkel :shock: :shock: :shock:

Jajj már csak ennyi lenne, de jó lenne, az sem érdekelne, ha gumicsizmába jönne a védőnő hozzám :lol:
Na majd nemsokára. Az éjjel pont az álmodtam, hogy közlik velem a jó hírt a BMC ben, de nem tudom melyik doki mondta, mert nem ismertem fel :o :o

Azután is lehet szerkeszteni a levelemet, hogy már elküldtem? :shock: Nem tudtam, különben nem nagyon vágom ám én ezt a netestársalgó témát. Na jó, max még egy privit eltudok küldeni :lol:

Drukkolok, hogy nehogy valami béna védőnőt fogjál ki.

Puszi

heni77

Ohhh köszönöm szépen a tájékoztatót!Aranyosak vagytok.
Ti hogy csináltátok hogy a piri ne csurogjon ki? :oops:
Olyan kellemetlen,de tudom hogy ez nekik mindennapi.
Nah nem baj majd gyorsan tul leszek rajta biztos:)

Jucus

Kép
jucus1013

Jucus!

Én akkor direkt tampont használtam, és a vetkőzőbe vettem ki mindig, és vittem magammal nedves intim törlőkendőt, aztán ha végeztem akkor utána irány a wc.

Ne izgulj, nekik ez tök természetes, nem te leszel az első akit így látnak majd.
Én mindig ezzel nyugtatom magam...

Puszi

heni77

Sziasztok Lányok!

Holnap megyek a 3. napi UH-ra...
Bár eddig sikerült nagyon pozitívnak lennem, ma „kissé” kibuktam - összevesztem a párom apósával. :evil:
Megpróbálom magamat összekaparni, mert a délutánt végigbőgtem.

Jön még vki holnap?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok

Lányok, sikerült egyes egyedül beszúrom a Merionált :D :D :D
Jó, tudom nektek ez nem nem "szám" de nekem igen 8)
Csak a felszívással voltak gondok, hogy elsőre nem jött ki az összes :shock: na meg a oldóanyag üveg letörésével!! Hogy kell úgy letörni, hogy ne törjön szép a teteje szilánkosra :shock:

Na, biztos vagyok benne hogy a holnap már jobban fog menni, :wink:

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a jó szót! Nagyon jól esett. Megcsináltam a tesztet negatív lett, úgyhogy gondolom ez már biztos. Most várom, hogy megjöjjön. Aztán persze folytatom, bár már sehol nincs a pozitív hozzáállás.

Edinka! Ügyes vagy, fog ez menni.

Akire! Lukácsné! Rajtatok a világ szeme!!! Gyerünk Colin után. Én egy kicsit lemaradtam, de bennetek bízom!!!!

Kakti!
Szedd össze magad, én is ezt próbálom tenni.

Heni!
Sikerült megnevettetned. Nekem is mindegy lenne, hogy mibe jön a védőnő csak már jönne. De ez a gumicsizma.......

Sajt@!
úgy tűnik, hogy nem jött be a megérzésem, talán legközelebb, bár, hogy őszinte legyek már nem tudom, hogy mit is érzek. A cicim még mindig szét akar durrani. Ha megjön akkor hiszek a sikertelenségnek, bár reménykedni már nem reménykedek.
szöszi1977

Edinka!

GARATULÁLOK!!!!!

Tudtam, hogy menni fog :wink: Legelőször nekem is úgy sikerült letörni a tetejét, hogy ezer darabban ment szét és elvágta a kezem is.
Most már úgy csinálom, hogy egy vastag anyagon keresztül (törölköző duplán) fogom meg mindkét felét és úgy töröm le és akkor pont ott törik le egy darabban, ahol kell.

(Rodin)
rony77

akire: Szerintem akkor se aggódj, ha kimarad egy pár hónap, nekem egyik vizsgálatomat sem ismételtették meg. Csak a páromnak kellett új bacivizsgálat. Mondjuk lehet, hogy némelyiket jó lett volna újra megcsináltatni, de a hsg-re biztos nem kell elmenned. Legalábbis az én esetembő kiindulva. De hát úgyis baba van. :)

jucus: Én mindig csak az uh előtt közvetlenül veszem le a bugyit és a doki mindig adja a papírt utána. Így nem szokott kifolyni. De tényleg bele kell gondolni, hogy hány ilyet látnak. Mondjuk én nem tudnám megszokni.

edinka: Én is eltörtem az elsőt. Nézd meg, hogy hol van egy kicsit bereszelve gyárilag és ne szorítsd meg, csak feszítsd le. Majd rájössz a technikára. És gratula a szurihoz, ügyes vagy. Rony ötlete is jó, amíg meg nem találtuk rajta a cíkot, addig mi is így csináltuk.

szöszi: Sajnálom, hogy nem skerült. Majd legközelebb.

Velem semmi különs, ezért is nem jelentkeztem, de azért olvastalak titeket. Annyi van velem, hogy a mensi óta folyamatosan barnázok. Nem szokott ilyen lenni az orgametrilre, majd jövő héten pénteken megyek (nem tudok sajna csütörtökön menni, amikorra megbeszéltük a dokival a munkám miatt) és akkor megkérdezem a dokit, hogy mi volt ez.
vicky79
Budapest III. kerület

KAKTI
na ezt most nem nagyon értem, a párod apósa az a te apukád nem????
mi történt???

HENI
Én sem tudtam elképzelni hogy ki mondja a jó hírt mert Szűcs volt a dokim de a Skriba drnő csinálta a beavatkozásokat. Elképzeltem a biológusnénit hogy ott van, és ez be is jött! :lol:

Aranyos védőnénit fogtam ki, kicsit idősebb, de mosolygós jópofa!
Azt mondta nem fog soha az ajtómon kopogtatni, megmondta mikor kell menjek hozzá, és majd egyszer fog jönni hozzám amikor megszületik Bogyó.
Amúgy mindig nekünk kell majd menni. Ha valami van hívhatom bármikor, vagy mehetek a rendelésre bármikor a kötelezőkön kívül.

Megkaptam a kiskönyvecskémet, már ki is lett dekorálva! :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép

megmérte vérnyomimat, kikérdezett mindenféléről, kitöltötte a beutalókat, megmérte a súlyomat, a mérleg kiakadt meg én is! :oops: :roll:
Már vártam hogy mondja diétázzak, meg hogy ez túl sok, de nem mondott semmit szóval asszem jóban leszünk! :wink:

EDINKA
Tudtam én hogy f@sza csaj vagy! :wink: :D

De nagy dolog ám, emlékszem tavaly ilyenkor én is nagyon büszke voltam magamra és azt hiszem jogosan mivel egy szimpla vv-nél kiskanállal szedtek össze annak előtte! :oops:

SZÖSZI :cry: :cry: :cry: :cry:

VICKY
Jó hogy előkerültél!

Ja a védőnéni lebeszélt a potya uhuról. Azt mondta felesleges a babát zargatni jól el van odabent higgyek neki, ha nincs panaszom a kötelező orvosi vizsgálatokon kívül ne potyázzak!

:?

dita75

Dita!

Teljesen jól érted. És szánt szándékkal mondtam, hogy a férjem apósa, mert nehezen jön a számra, hogy az apám. Régóta tudtam, hogy egy

(előre is bocsi mindenkitől a kifejezésért - de ez a kép nagyon tetszik :D)
Kép
de a mai teljesítménye mindent überelt. Mindegy. Nem fejtem ki, mert csak megint felhúzom magam.

Szóval gondoljatok rám: holnap kezdjük a felkészülést az inszemre! Holnaptól jöhetnek a szurik! :D:D:D

Az éjszaka megerősítem a lelkemet, és csupa vidám gondolattal vértezem fel magam!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

KAKTI

Szuszáááááááááááááá!!! Enyim apumról sem tudnék valami jól nyilatkozni, de halottról vagy jót vagy semmit!

Tecc az új vonalzód!

dita75

Jippíííí!

Végre átvettem a gép feletti uralmat! :wink:

Akire egyetlenem: ugye nem kell egy év múlva a HSG-t is ismételni, mert akkor harakirizek! Szerintem nem fognak ilyenre vetemedni, remélem...

Edinka:
Gratula a szurihoz, nagyon ügyes vagy!
Az ember lyánya nagy utat tesz meg az élete során, nem is gondolnátok mekkorát! Régen elájultam az injekcióknál, oltásnál, vérvételnél - ma meg! Odatartom a nővérkéknek, oszt csak szúrják és szíjják ki a vérem, nem érdekel!

Szöszi:
Annyira, de annyira... :cry: Ha túl vagy rajta és megteheted ne vacakolj, irány a következő, csak így lehet... Másképp már bedilizett volna mindenki.

Dita:
:lol: Te aztán nem vesztegetted az idődet! Aranyos lett a könyvecskéd :)

Kakti:
Biztos igazad van apukáddal kapcsolatban, de azért Te mégis az ő alkatrészeiből is készültél a Babagyárban. Nekem "van" apukám, de nem is ismerem. 2 éves korom óta csak egyszer találkoztunk, kb. 14 éves koromban, azóta semmi - pedig nézd csak mennyi idős vagyok... Azt sem tudom él-e, hal-e? Neked legalább van, olyan amilyen, de VAN! Próbáld meg elfogadni a gyengeségeit és úgy szeretni, ahogy van. Békülj meg vele, bár biztos nagyon nehéz és idő kell hozzá, de addig kell szeretni őket amíg élnek, utána már úgyis mindegy - a lelkednek is jobb lesz.

Pá Drágáim!
sajt@

Van egy titkom!

Addig is
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Kakti+++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok

szöszi!
köszi a drukkokat, de ma reggel én is csináltam egy tesztet 14. napon vagyok és olyan negatív, hogy hétfőig már nincs reményem,
szóval ez most nem jött össze :( :( :oops:

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

nem tudom lányok hogy mit csináljak , majdnem 4éve vagyok itthon , lejárt a gyesem meg az összes szabim és 1hét múlva megyek vissza dolgozni, abban bíztam hogy sikerült és akkor nem is kezdek neki, mert nincs értelme.
Ha most elmegyek dolgozni 6hét a betanulás azalatt hogy jövök el minden héten 1 nap uh-ra? utána meg 2hét táppénzre ha lombik lesz????
mit csináljak szerintetek????
ráadásul új munkáltatóm lesz, hiába dolgoztam le 10évet ennek a cégnek, 1naptól kezdek, mintha tök új ember lennék, ha megmondom hogy gyereket akarok és lombikra járok 1 hónap alatt kiraknak... ha meg nem mondom meg akkor minek jövök minden héten el 1-1 napokra , mit mondok???? és a beültetés után meg 2 hétre?????

teljesen tanácstalan vagyok, nem tudom mihez kezdjek a legrosszabb az időzítés.
ti mit csinálnátok a helyemben???? amúgy egy nagy multinál dolgozom .

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok Lánykák!

Megjöttem!
Az úgy volt, hogy odamentem hajnalban, mint ha vérvételre mennék. 3/4 7 után kicsivel 3. voltam a sorban.
Mire a recepcióhoz kerültem, eltelt egy óra... Aztán felmentem és vártam. Másodikként hívtak be.
Szűcs doki megUH-zott, felöltöztem, közben megírták a recepteket. Lementem a gyógyszertárba, kiváltottam, majd visszamentem, és a vérvételi helyiségben megmutatták, hogyan kell beadni. 9:00-kor hívtam pont a páromat, hogy végeztem.
Napi 1 Merional-t kaptam.
Ja! És a lényeg:
Az egy doboz Merional (10 adag) + fecskendők, tűk + fertőtlenítő szer 14 500 Ft volt a kórházi patikában.
A Pregnyl receptet is megkaptam, azt vinnem kell mindig magammal, még nem kell kiváltani, de megkérdeztem: a 2 ampulla nincs 4000 Ft.
Ezt csak azért írtam, mert többen voltunk, akiket ez érdekelt.

Szóval ELKEZDTÜK!!! :lol: :lol: :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csajszikák!

A Pregnyl az, amit a gyógyszertárból is úgy kell elhozni, hogy hűtve maradjon? (Hűtőtasiban?)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, akkor indul a mandula+++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Lukacsne!

Ha nem írtatok új szerződést és véglegesítve vagy, akkor én a helyedben táppénzre mennék. A jelenlegi törvények szerint kötelesek kiírni. Egyébként nem rúghatnak ki. Az erre vonatkozó törvény fenn van itt a fórumon nézz régebbre vissza!
Egyébként akkor is elmehetz táppénzre, ha próbaidőt adtak, mert amíg ott vagy nem rúghatnak ki.
1 évig lehetsz folyamatos táppénzen, addig meg összejön a baba.
Én elkövettem azt a hibát, hogy a kollégákra tekintettel dolgoztam, és közben elmentem a BMC-be. Engem kitettetek, mert mindenkire tekintettel voltam, csak rám nem volt seki.
Én biztos nem mennék vissza. Főleg így. Vagy legalábbis amint kezdődik a program, az első naptól kiíratnám magam. Nem kell bent sekinek sem tudni, hogy miért. És akkor sem kell visszamenned, ha nem sikerült. Maradhatsz táppénzen.

Aki meddőségi kezelésben rszesükl kiírható. Ez ki van adva a háziorvosoknak.

De persze nem akarlak befolyásolni. Csak a saját hibámat osztom meg mindenkivel, akivel csak tudom. Hátha tanulunk belőle egy kicsit.

Kép

Kép
vevikk

Kakti!

Igen, a Pregnylt hűteni kell. De kérd meg a gyógyszerészt, hogy adjon hűtőtáskát! Adnak, csak visza kell majd vinni.

Kép

Kép
vevikk

Sziasztok!

Hajrá Kakti!
sok sikert kívánok neked is, mint mindenkinek!!

Vevikk!
Hogy vagytok? Rosszullétek? Pihenj sokat!

Trixikém!
Még mindig rókáékkal barátkozol?

Dita!
Tök ari a kiskönyved, irigy-irigy ............ :oops:

Puszi

heni77

Köszi Vevikk!
Nem gond, mert van nekem helyes, kicsi hűtőtáskám, csak akkor tudjam, hogy vinnem kell magammal. Amúgy (gondolom) jövő héten pénteken még nem kell kiváltanom. Akkor leszek a 11. napon. Jól sejtem, hogy azután lesz még egy UH?

Lukacsne!
Valóban nem rughatnak ki - legalábbis ezért nem. Ez tuti. Korábban (asszem az 566. oldal) bemásoltam a törvényt is meg a kiegészítését is!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Edinak ügyes vagy :)

Egyébként az első Menopurtól (hasonló mint a MErional ) én is agybajt kaptam...
Olyan szánalmas ez a üveg letörös dolog :evil: :evil:
Férjem próbálta ügyesen letörni de szétrobbant a kezében és nagyon elvágta az ujját minden véres volt,még jó hogy a porba nem került üvegszilánk...
Azóta Ikeás késsel reszelgetem, de basszus 45 ezret fizettem érte nem férne bele egy 3 Ft-is kis reszelő, vagy ugyanúgy nem lehetne gumi teteje mint a Luverisnek?????
Nekem 3 Menopur van így is két oldószerrel olvasztjuk fel hoyg ne kelljen szerencsétlenkedni az oldószerrel...
NA most kidühöngtem magam :) :)

Egyébként tegnap előtt a Luverist kis adag oldószerrel oldotattam fel,és basszus nem a cuccost adtam be hanem a maradék oldószert :oops: :oops: még jóhogy a párom figyelt és észrevette amikor szedte össze a tűket, annyira kinevetett,mondta hoyg mindenképpen írjam meg Nektek mennyire béna vagyok :)
madrin

Az ampullák úgy vannak kialakítva, hogy van rajtuk egy kis pötty a nyakukon. Ott van elvékonyítva az üveg. A pöttynek feléd kell állnia, és akkor (lehetőleg azért egy ronggyal megfogva) le tudod pattintani (a „sipkáját” hátrafelé billentve). Én már nagyon profi vagyok az ampulla törögetésben, mert a kálcium injekció is ilyenben van.
Amúgy régen valóban volt egy pici kis reszelő az ampullás dobozokban. De ma már olyan technológiávl gyártják őket, hogy erre nincs szükség!
És mindenképp vmi rongy vagy konyharuha vagy valami legyen a kezetek meg az ampulla közt. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Én is jártam úgy, hogy majdnem a sima oldószert adtam be magamnak :!: :!: :!: elfelejtettem összekeverni a porral. Még jó hogy észrevettem :lol: :lol: :lol:
Ja és az első injekciómnál pedig én is széttörtem az ampullát.
:lol:

Kakti, jó hogy kezdtek végre, meglátod innen már felpörögnek az események. A 10 napi UH után elvileg már nem kell menni, csak az inszemre. Csak akkor kell menni, ha nem nagyon indultak be a tüszők.
Én nem értem hogyhogy Pregnylt kaptál, én mindig Ovitrelle-t kapok pedig ugyanaz az orvosunk (az mondjuk a duplájába kerül)
Ha most nem sikerült, akkor legközelebb én is Pregnylt kérek.

Tényleg mi van akkor ha valakinek az inszeme például május 1-re esik????????? Tudja valaki ilyenkor mi történik?????

Ha van egy kis időtök akkor drukkolhattok Nekem, mert holnap megyek tesztelni, bár tudom a végeredményt, de a remény hal meg utoljára.....

Kép
akire79

Akire!
Szerintem - miután a stimulálás befolyásolható - úgy intézik, hogy 30-án csinálják meg.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

KAkti azt a kis pontot én is láttam de nekem mégsem sikerül...
Tudod az bosszant hogy nem egy szaros gyógyszerről van szó ami 200 Ft volt hanem egy k... drágáról.
NA mindegy a Cetrotide már előre töltött lesz (10 ezer/db áron :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: )
Egyébként én is vittem kis hütőtáskát, jég aksival :)
Vicces előtte abba hordtuk a söröket :D :D :D
Most meg Puregon cipelésre használtam :) változnak az idők :)

Akire én nagyon drukkolok, az inszemnél nem tudom mi van a lombiknál tovább kellett adnom Cetrotide-ot két nappal hogy ne hétvégén legyen a leszívás.
madrin

Amúgy Akire, most, hogy számolgatom a napokat, nekem szerintem esélyes ez az április utolsó napjaiban történő inszem... ha ma vagyok a 3. napon, 30-án a 17. nap lesz... :oops: :oops: :oops:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Tudom, mit felejtettem el megkérdezni tőletek:

inszem után mennyire kell óvatosan élni? Mert ha jól számolok, és tényleg április utolsó napjaiban lesz nekem az inszem, akkor az érdekes lesz. Mert 30-án este ballagásra megyek, 1-én meg egész napos programunk lesz Szfvár környékén. Mit javasoltok?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Én nem hiszem, hogy nagyon rá kellene pihenni az inszemre. Ha nem fáj a hasad, akkor szerintem ezekre a programokra, nyugodtan elmehetsz. Szerintem nem sokban különbözik a spontán módtól... :lol: :lol: :lol: És spontán módnál sem figyel oda az ember, hogy másnap mit csinál.
Szerintem meg hamarabb lesz az inszemed, mint a 17. nap.
Nekem eddig mindig a 12. napra esett....

Vicky!
SAjnos nekem Sz. doki mondta, hogyha kihagyok hónapot, akkor meg kell ismételni néhány viszgálatot, pl. HSG, mert már 1 évesek a leleteim. Ha stimu közben vagy, akkor nem foglalkoznak vele, de ha kihagyás után mész vissza, akkor kérik újra. Ja és mivel nekünk még nem csináltak IR vizsgálatot, lehet hogy azt is kéri majd.
Na mindegy, még reménykedem, hogy nem lesz ezekre szükség, mivel holnap kismamiként jövök el a BMC-ből.

Kép
akire79

Sziasztok

Kati: Én az inszem után ki nem léptem otthonról, mert fájt a pocim. Nekem pénteki napra esett az inszem, emlékszem inszem utántól fájt egészen hétfő reggelig :shock: Aztán elmúlt a fájdalom.

Kép

Kép
edinka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: