A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Na ma megint tettem-vettem csakazértis a kertben!Közben meg felraktam egy extra zöldséges levest(hogy magamhoz vegyek egy kis vitamint).
gabi1:én is diplomás ápoló vagyok,2004-ben végeztem itt Pécsett,azóta dolgoztam egy-pár helyen,voltam Pesten is

Tényleg ti hogy vagytok a fogmosással?Csak azért mert én állandóan vért köpök.Tudom ez ilyenkor gyakori.Voltam már fogdokinál is.Remélem azért nem hullajtok fogakat.:)

Kép
Kép
telokin

Boo!

Enyémfiam 599g volt 23 hetesen, 6 naposan, épp mint a tied ma :wink: ! (Pont egy hét van köztük :D )! Szóval nagyon egyformán fejlődnek :wink: ! Bizti a tiétek is ilyen jóképű :lol: :lol: :lol: !

Breki!

Gratulálok, nagyon édi a kismanó :wink: ! Szerintem tökre apukája: határozott szemöldökcsontja van, mint neki, és ha jól emlékszem, az ajkai sem vékonyak.... :D
A haját viszont inkább tőled örökölte :oops: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: !
Kisnyúl is tiszta apja, mindenki szerint, aki látta a képeket, szóval most már elhiszem :lol: ! Mondjuk én nagyon örülök neki, mert (tudod, már mutattam is) apa gyönyörű gyerek volt, míg én csak olyan kis helyeske :roll: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Telokin!

Nekem is gyakrabban vérzik az ínyem, sőt időnként a bölcsességfogam (helye) is fáj :? ! (mindegyik csak félig van kint, lehet most akarnak teljesen kijönni :roll: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Köszi Lányok!

Dodi!

Én is Apát látom Kiskukisban, de szerintem ez így van, ha az ember lányának Fia van (állítólag az nagy szerelem), akkor a Szerelmét akarja benne látni...de Anyuék is pont ezt mondták, hogy a szemöldökük nagyon hasonlít...de nagyon kíváncsi leszek azért, hogy mennyire talál be a 4D meg az igazság a végén, de az is biztos, hogy mivel Apa most ugye kopi, ezért alapból jobban hasonlít rá egy magzati kép, mivel ugye azon sem látszik a giga haj :lol: :lol: !

Én örülnék ha Apa lenne, jobban mintha a Lányom lenne tiszta Apa, a Fiam meg tiszta én....egy férfi legyen férfi....de a combija, na azért teljesen odavagyok, megharapdálnám (úgy finoman)!

Állítólag az Antónia is júliusban szül :?

Tickerplayground.com
breki76

úúúú Dodi! A bölcsességfogam 17 éves korom óta próbálkozik...nem sikerült neki teljesen, viszont egy kicsit elnyomta alul az elsőket (majd Minike megszületése után fogszabályzós leszek :wink: ). De fél évente azóta is van 1-2 nap, amikor erőlködnek...Ja amúgy arra is nagyon jó a tantuum verde, meg a szegfűszeg!!!

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok pocisok!

A cukor eredményem tökéletes lett, csak épp a vizeletemben találtak valamit... Vasat, és magnéziumot kell szednem, sokkal többet innom mint eddig (pedig néha már így is víztoronynak érzem magam), kúpot is kell szedni, vettek egyből kenetet, amiből kiderül majd, hogy pontosan mit szedtem össze, meg egy újabb vizeletvizsgálatra küldtek. A cukrom miatt izgultam, erre tessék.
Hogy jobb kedvem legyen, gyorsan körbenéztem a helyi bababoltokban. Találtam egy nagyon igényes babaturit! Nagyon aranyos badykat vettem 340/db-ért, meg rugit 550/db ért. Pesten biztos olcsobban hozzájutottam volna, de ha ehhez az árhoz hozzáadom az utazást, ami 1000 a vonat, minimum 600 a bkv, akkor meg már ugyan ott vagyok, tehát osztottam szoroztam, és úgy gondolom megérte :D :oops: :D :oops: :D

Ancsurti!

Külső tényezőnek vehetjük azt is, hogy Apa felpaszíroz a falra éjszaka, és a pocaktól nem tudok forgolódni, tehát marad az elzsibbadás, vagy Apa lökdösése arrébb :twisted: :twisted: :twisted: . Illetve, hogy minden nap fél 6kor gondos kis menyasszonyhoz híven felkelek, Apának kv-t, és az az napi kajciját bepakolom.Ezzel nem is volna gond, mert vissza tudok aludni. De ez kispiskóta ahhoz képest, hogy Fannibaba kirúgjuk a ház falát játszik éjszakánként. A legfőbb ok, hogy nem tudok aludni az, hogy világ életemben csak hason tudtam elaludni. Amit ugyebár most nem lehet, és már úúúúúúúúúúúúúúúúúgy hiányzik!!!

Dodi!

Én is ugyan úgy vagyok, egy pohár víz és kész...pláne ha bubis a víz. Amikor vendégségbe megyünk, akkor meg ki van akadva mindenki, hogy egy tányérka leves után pihizek, és később eszek a többiből, és azt mondják nem eszem rendesen.

Kép
szisz89

Persze nem annyira gáz, akkor már régen megszabályoztattam volna, csak előtte túl tökéletes volt és most meg zavar, hogy nem....na pihizek, mert Apa pampog, hogy lábakat fel!!!!! És igaza van :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Breki!

Köszi a tippet :wink: ! Nekem is 17 évesen kezdtek önállósodni, de mint kiderült túl keskeny az állkapcsom, így ki kéne vésetni mind a 4-et :? :( ! De a fene akar szájsebészhez menni, mikor nem okoz panaszt (csak nagyon ritkán :oops: ). Nekem volt fogszabim, és nagyon szép lett, de pont a bölcsességfogaim miatt kicsit kezdenek torlódni, úgyhogy én is gondolkodom az éjszakain újra, mert most még csak alig-alig látszik...

csak előtte túl tökéletes volt.... Milyen is a túl tökéletes fogsor???? :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!!

Most nincs időm visszaolvasni, de holnap bepótolom, nemrég értünk haza a 4D-ről. Teszem a képeket Dorkiliről, aki természetesen nekünk gyönyörű. :lol: :lol: Volt mosolygós kép is, de az csak a videón, azt meg nem tudom, hogyan lehetne ide feltenni sajnos, de ezek is cukik, a lába az arcában, tornász lesz. :lol: :lol: Egyébként 921 grammos, és mindent rendben talált Nála a doki szerencsére!!!

Csibe: táblában javítsd már légyszi köv vizsgálat ápr 30, bocsi, múltkor elnéztem :roll: :oops:

Kép

Kép Szépségünk:)

f.nikici

Sziasztok!
Megjottem a laborbol!!!!Hurra!!!Hogy ez miert volt ennyire nehezkes eddig :shock: :shock: ...nem ertem.Most 3-4 nap mulva hivjuk a haziorvost az eredmenyek miatt.
Elkisert egy baratnom,setaltunk is egy jo nagyot,csodaszep ido van vegre!!!Ja,es vettem sonkat!!!

Dodi:Ajanlani tudom a lencse salit,lilahagyma,lencse,citrom...es nem emlekszem meg mi volt benne...remelem ratalalok!En kecskenek szulettem :wink: :wink: ...Szetpukkadas allapota jatszik rendesen nalam is!Plane hogy a gyomrombol no a pocak...

Boo:Micsoda sulya van a kiskopenak!!!Orulok hogy minden okes!
Rendben ment a seta a ligetben?

Lorca:Koszonom a segitseget!A dula ajanlott dokit,17.-en elkerjuk az eddigi papirokat,es irany a masik doki.A dula szolgalatot lehet hogy igenybe vesszuk,de majd csak kozel a szuleshez...azt a penzt amit megsporolunk ebben a korhazban,abbol boven futja akar dulara is.Ja es segitenek szules utan is,akar foznek,hazkoruli teendok,szoptatas,csecsemo ellatas,stb :shock: :shock: :D
De ez majd elvalik hogy szukseges-e,mindenesetre nagyon kedvesek,segitokeszek,erezheto hogy nem feleskudott orvosok,hanem szivvel-lelekkel csinaljak amit csinalnak!Megegyszer koszi az otletet!!!
Apaval probaltam/probalok am beszelni....nem vagyok egy besuppedos alkat,de ez most kijott belolem rendesen...talan ertette amit mondtam,mert belehuzott a dolgokba,rogton masnap.
Csak eppen ez az amitol felek,hogy majd szuleskor is a sertodese hatalmasodik majd el veletlenul...mert hat azt tud rendesen....Es nekem evvel kell majd foglalkozni...mert az oke hogy megigeri hogy nem igy lesz,de megint bekovetkezett...ketsegbe meg nem szeretnek majd ott esni emiatt,mint ahogy az elmult hetekben megint sikerult :(
Huuu jo lesz az a talalkozo,bar en meg eddig 1x voltam,az alt.iskolai osztalytarsaimmal talizni...kevesen voltunk,de jo volt latni oket...

Szkarabeusz:Gratula a "kis"csajszihoz!!!Na azert nem semmi meretekkel rendelkezik :wink: !
Kitartast a sulihoz,es varunk vissza kozenk vegre!!!

Gabi:Imadok pacskerban csattogni!Terdnaci...de varom mar...itt mikor mar?
Remeljuk rendben lesz a vizeletvizsgalatod...most en is picit aggodom,mert egy ideje azert tomorebb a folyasom...de legalabb vegre kiderul hogy mizu van.
Szentendre!!!!!!!Biztos jo kis hetvegetek lesz!!!Kellemes unnepeket!!!

Breki:Jobbulast Parodnak!Csodas kepek keszultek!!!Jo kispasitok lesz :wink: :wink: !Ahogy neztem a kepeket,es jott a combi,rogton ez jutott az eszembe...de szetharapdalnam!!!

Telokin:Voltam fogdokinal,leszedte a fogkoveket,semmi extra gyulladast nem latott...es megis minden alkalommal szo szerint omlik a ver a szambol!Cserszomorces szajvizzel oblogetek...hiaba :(

Szisz:Semmi baj,helyre jossz gyorsan,biztos valami kis enyhe baj lehet,ilyenkor meg erzekenyebbek vagyunk...
Jol vasaroltal Te is,meg mindig a toredekebe kerult,mint az igazi bolti ar...en tele vagyok markasabbnal markasabb babaruhakkal...mind kb.180.-os aron,de max.600.- korul.
En is hasonalvo vagyok...megorjit az oldaltfekves,raadasul a jobb oldalon zsibbadok,szoval csak a bal johet szamitasba...ja es elaludni sem birok,csak ejjel 1 utan....es 10 percenkent ebredek...apa nem kavezik,es este megkapja a kajcsijat :wink: !
Bar tole is nehezen alszom,mert verdesi ossze a fogsorat egesz ejjel... :twisted: Ja Hanga is vihancol am rendesen,ha forgok,sokszor felebred ra,es rovid ideig megy a box....

SZERETNEKKIRANDULNIMARVEGREVALAMERRE!!!!!!!Nem engedem apat dolgozni a hetvegen ha joido lesz.Bedilizek a 4 fal kozott!!!

Kép
Kép
ancsurti

Dodi!

Az elhelyezkedésre értettem a tökéletességet, teljesen szabályosan voltak nőve, nem kellett volna fogszabályzó,...és mondjuk ahhoz képest hogy 16 évig dohányoztam igencsak fehérek is!! Persze nem úgy tökéletes..., hogy húúúúú, de mondjuk nagyon háklis vagyok a fogakra az igaz, ezért is zavar engem is. Abszolúte nem vagyok sok dologgal megelégedve magamon, de a fogaimmal speciel meg voltam, ezért szeretném ezt korrigálni!!!

A sztorid pont ugyanaz, mint nekem amúgy

Tickerplayground.com
breki76

És látom, hogy a cigi Neked sem látszik és szabályosak is...úgyhogy 1 cipőben járunk.

Köszi Ancsurti! Majd várjuk a Ti Hangátokról is a képeket ám, ha mentek!!!!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok! :D

Bocs, hogy nem reagálok, de muszáj kipanaszkodni magam! :(
Az egész bosszúság azzal kezdődött, hogy tegnap este szembesültem a ténnyel, hogy 7- én lejárt a jogsim- én úgy emlékeztem, hogy 17- ig jó, de mégsem :( Mivel már betanítom az utódom, hívtam is, hogy ma kicsit később kezdünk, dokihoz kell mennem. Úgy terveztem, hogy 8- ra háziorvos, aztán meló, majd 17.30- ig vissza Győr okmányiroda. /reggel nem túl korán, 11- kor kezdenek, így délutánra terveztem a papírok leadását./
Csakhogy semmi sem úgy lett. Ugyanis 8 előtt már ott voltam a dokinál, a váró persze tele. Na, mondom tök jó. Várhatok. Aztán kijött az egyik asszisztens, s mondott vmit egy várakozó csajnak, hogy most várnia kell, mert nemtom mi van csütörtök reggel, valami vizsgálatok, jöjjön vissza később. Mondom neki, hogy nekem orvosi kellene jogsihoz, én is később? Mondja, hogy igen, jöjjek kilencre, de addig is ad papírokat, töltsem ki /egy órán keresztül :?: /. Bementem vele, ekkor meglátott a dokinő, s mondta: TERHESEKNEK NEM ADNAK ORVOSI ALKALMASSÁGIT JOGSIHOZ :!: :shock: :shock: :shock: Ti erről már hallottatok????
/voltam nála egy hónapja EKG- t csináltatni, egy szóval sem említette, hogy nem vezethetnék vagy vmi, amúgy az autó a munkaeszközöm... :evil: / Mondtam neki, hogy ez hülyeség. Mondta, hogy igen, de akkor is így szól a szabály. Aha. De ha nem jár le a jogsim, vezethetek, ha meg lejár, vegyek buszbérletet amíg meg nem szülök :?: Adott egy papírt, hogy terhesség miatt nem vagyok alkalmas orvosilag a vezetéshez, s mondta, hogy menjek mittoménhova fellebbezni. Adott egy nevet is, hogy kit keressek. Mondom, f@sza! Majdnem elbőgtem magam, hogy mit kell velem szemétkedni, ez köcsögség!
Hívtam a párom, hát ő is kiakadt. Na mindegy, elmentem ahhoz a palihoz, akiről kiderült, hogy nem az az ember, aki nekem kell, menjek két emelettel lejjebb, valami felülvizsgáló bizottság, urológia folyosó, legvége. Oké. Természetesen a váró tele, mindenki a környéken oda várt- az emberek kánonban köhögtek, egyik jobban mint a másik. Szerencsére egy csaj átadta a helyét/ pedig mondtam neki, hogy maradjon csak, de végül jól jött, mert az idegességtől remegett a lábam/. Aztán jött az asszisztensnő, begyűjtötte a papírokat, s nemsokára be is hívtak /rutinosan én voltam az első a papírok átadásával, meg elég idegbeteg fejem is volt/. Ott mondta a dokinő, hogy magánemberként azt javasolja, hogy felejtsem el a jogsi hosszabbítását a szülésig, mert felesleges lenne a hercehurca. Ugyanis beadom a fellebbezést a házidokim határozata ellen /9400 Ft/, majd várólistára kerülök, s másfél hónap múlva a bizottság elé jutok. Jaaa. Én a hónap végéig akartam csak dolgozni, addig lenne a jogsi fontos. De így nem igen lehet. Megköszöntem a kedvességet, s távoztam. Az autóban már bőgtem kicsit. Hogy lehet valaki ekkora paraszt? /mármint, a házidokim/. Valamikor hatvanvalahányban még lehet, hogy volt értelme betartani a szabályzatot, de azóta már annyit fejlődött a technika! Van övterelőm, légzsák, abs, mindenféle biztonsági kütyü. Hívtam a nőgyogyim is, hátha tud valami trükköt. De ilyen marhaságot még ő sem hallott sosem! De aztán eszembe jutott a megoldás: hétvégén megyünk a szüleimhez, ahol ugye a gyerekkori dokim is lakik/dolgozik. Elkértem anyutól a számát, s hívtam, hogy neki mi a véleménye errőlo? Természetesen mondta, hogy ez marhaság, ő szívesen megcsinálja. Csakhogy így nem a tervezett módon vasárnap, hanem már szombaton el kell utaznunk, mert a doki elmegy egy hétre szombat du. De ennyit megér. Igaz, hogy csak háziorvos adhat ki igazolást, de ő is kiadhatja, csak le kell jelenteni a házidokimnak. Mondjuk, az a gyanúm, hogy háziorvost váltok.Velem aki köcsögösködik, az ne kapjon utánam fejpénzt! :evil:
Most, hogy így kipanaszkodtam magam, sokkal jobb :lol:
Bocsánat mindenkitől, de az ember holtig tanul, aki még akar vezetni, és közeleg a lejárati idő az orvosi alkalmasságinak, jobb, ha nekiáll most értelmes dokit keresni, nehogy úgy járjon, mint én.
Addig is persze kénytelen vagyok vezetni, ha elkap a rendőr, majd mondom neki, hogy a terhesség miatt annyi időpont van a fejemben, hogy erről meg is feledkeztem :lol: :lol:
Kellemes nyuszit mindenkinek! :lol:

Kép
agi125r

Breki!

16 év dohányzás :shock: :shock: :shock: ! Mondjuk én is 17 körül kezdtem, tehát ha most a Bogyóka miatt nem szoktam volna le, 33-ig nekem is annyi lenne... :roll: !
Így "csak" 4 évig cigiztem, és tényleg viszonylag szépen túlélték a fogaim :wink: ! Mondjuk én már kezdtem rajtuk látni a sárgulást, csak mások nem, ezért használtam is ilyen-olyan fehérítős bigyókat, mert a fogaimra én is "érzékeny" vagyok :roll: :wink: !
Amúgy nekem a cigitől tényleg érzékenyebbek lettek a fogaim, remélem ez is elmúlik most, és visszaépül bele a kálcium (ezért is szedem pluszban).

Ancsurti!

Lehet, hogy én is megnézem neten... :wink: !
Már alig várom, hogy mégtöbb gyümi legyen, mert én meg nagyon gyümölcsös vagyok, főleg eper, és cseresznye-fan :mrgreen: ! Meg dinnye, meg málna, meg barack.... meg minden :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: ! Lehet, hogy holnap be is tankolok, csak még annyira nincs íze semminek :? !

Nikici!

Szerintem is szép kiscsaj :wink: ! De mi más is lehetne? Minden Dóri "jófajta" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Gyorsan pár szó:
Vérdcukoreredményem tökéletes lett, mondtam is a férjemnek, ezt tegye zsebre a védőnéni, most kivel fog példálózni (éhgyomri 3,8, 1 órás 5.8, 2 órás 4 lett.
A többi eredményem mind határértéken van, nem tökéletes, de elmegy. Ha beleszámítjuk, hogy 30 éves vagyok, 27 hetes terhes, és tél vége van, szerintem mondhatni, hogy tökély!

Viszont a lányom leletei sajna nem ennyire jók. Vérképében több érték is tartományon kívüli, bár nagyon extra eltérés nincs. Kimondottan gyulladásos tüneteket mutat.
Ami nagyobb gond, hogy a vizeletében jócskán van fehérje, és valamennyi vér is. Úgyhogy holnap viszem tovább egy másik dokinénihez, ha az nem segít, akkor soron kívüli nefrológia.
Lorca: én tuti voltam gyerekkoromban mumpszos, apa nem tudja (apósom sem), de remélem már kiderül mi ez az egész. Utálom, hogy nekünk kijut az ilyen nem hétköznapi betegségekből. (Lányom nephrológusa elmondta, hogy kb. 30 éve dolgozik ebben a státuszban a megyei kórházban , és a praxisa alatt Nóci volt a második! ilyen eset! Sőt, mikor Pestre kerültünk, ott is csak egyet láttak a lányomon kívül ilyent. Folyton jöttek az orvostanhallgatók: ő a HUS-os kislány?)

Lányok: nagyon édik a képek. Én is nagyon szeretnék még egy 4D-t, de nem futja a büdzséből, jobban mondva még nem látom a végét a kiadásainknak, és nem egészen tudom, mire számítsak fizu terén ezekben a hónapokban (nálunk bónuszos rendszer van, ami akár 1 nap táppénzen is úszhat, meg a bejárási pénzeinkkel szoktunk egy kis adó-spórolást csinálni, de ha nem dolgozom, az sincs....).
És breki! lenyúltad a képeslap-ötletem. Ezt én akartam megmutizni nektek :cry:

f.nikici: tedd be a dvd-t a számítógépbe, indítsd el, állítsd le a jó pillanatban II-vel, nyomd meg a Print Scrn gombot (funkcióbillentyűk mellett van), utána indítsd el a kellékekből a Paintot, és jobb egérgomb beszúrás menűpont, mentés (mindjárt mentsed JPegben, akkor könnyebben kicsinyíted a képméretezővel).

Csibe, köszike, hogy ilyen gyorsan átírtad az adatokat.

Kép
Kép]
hendegabi

Csajok! :)

Lehet, hogy tudok jönni pénteken, de nincs kizárva, hogy csak kedd lesz belőle. :roll:

Mára ezt hoztam nektek az előadásról:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Fogadjatok szót és jó főzőcskézést! :wink:

Kép
Kép
200907?

Na, akkor egy kis beszámoló.

A mai kismamatorna elmaradt, helyette viszont bevásároltam, jó alaposan. A kombinón inkább én nem ültem le csak, hogy egy sántító, mankós, idősebb férfi leülhessen. :x :x :x :x :x (De én voltam a figyelmetlen, mert megint csupa fiatal és nő közé szálltam fel. Úgy tűnik tényleg a középkorú pasikat kell "becélozni", ha jól látható hassal szeretnék leülni... :roll: :roll: :roll: :evil: :evil: :evil: :evil: ) Viszont a bevásárlásnál 2 nő is előre engedett a kasszánál, holott először tiltakoztam ellene. Ez jól esett. :D
Mire hazaértem és letudtam a legsűrgősebb dolgaimat, már fordulhattam is vissza a Klinikára. Előadás után sikerült Apának hematit nyakláncot vennem az Oktogon mellett. (Ha valakit érdekel, akkor jó kis bolt, bár a csajszi kicsit érdekes volt, de rendes, segítőkész. :roll: Rendelésre is csinál ékszereket. :wink: )

Nagyvonalakban ennyi, húsvétra elutazunk. Még annyit szeretnék mondani, hogy hidetünk egy lakást Pécsett, ha valakit érdekel, akkor megtalálja a "Keres-kínál" topikban az Ingatlanoknál. :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Breki, nagyon jól sikerültek ezek a képek, nagyon szép a fiatok! Én mondjuk nem láttam a férjed, de hidd el ugyanígy fog kinézni babuckátok, mint most a 4D-n.

Niki, a ti babótok is nagyon szép.
Annyira édesek ezek a csöppségek. Mi, ha minden igaz a 28. héten megyünk, már nagyon várom.

Telokin az én fogam is vérzik sajna. Sőt egy csomószor van, mintha véríz lenne a számban. Annyira zavar, de nem tudok, mit csinálni.

Köszönöm a kedves szavakat a súlyt illetően. Tudom én, hogy nem gáz, csak szarul érintette a doki cinikus kérdése, amikor odavetette, hogy nem tudja mennyit szabad terhesség alatt hízni. Ő, aki tudja, hogy Marcival is legalább 5 kiló víz volt rajtam és 4060 grammal született. Azaz jó esélyem van most is ugyanerre.

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk, (mi utazunk Zalaegerszegre). Kép

kispiskóta

Kispiskóta!

Köszi a Picúr nevében is, szóval akkor nem ér nagy csalódás, hogy totál másmilyen lesz :lol: !

Téged cseszegetnek a kilók miatt?????? Úúúúúú idióták, nehogy foglalkozz velük, csinos és vékony vagy, szerintem Rajtad hátulról tényleg nem látszik a Bébi! Víz az rajtam is rengeteg van az elmúlt 1 hétben az tuti!!!!

Dodi! Én 14 voltam, mikor elkezdtem, így 16 1/2 év volt, mert már 2 éve NO smoker vagyok!!! :lol: :lol:

Ancsurti!

Megadnál nekem egy mail címet, amire jó nagy fájl is át tud menni??? Szeretnék egy kis meglepit Neked! Remélem sikerül, ha túl nagy, akkor részletekben küldöm majd!

Tickerplayground.com
breki76

200907?

Jó utat!

És köszi az infókat! Kajadolgokat átnéztem...basszus ha én reggelire 2 zsemlét, meg tízóraira is egyet ennék, meg néha vacsira 2-t....már szerintem 100 kg lennék... :lol: :lol: ....húúú nekem ez például rengeteg!!!!

Tickerplayground.com
breki76

jó reggelt!

Voltunk tegnap este Budaörsön, vettünk harmonikaajtót a Baumaxban és néhány dolgot a babócának az Ikeában.
Itthon nézegetem rendezgetem a dolgokat és nagyon meg vagyok elégedve, hiszen relative olcsón végre vadiúj dolgai is vannak Lócinak. És mindenen ott virít a cimke:

Design and Quality IKEA of Sweden

DE :!: :!:
Az apróbetűs részt is elolvasva:

Fürdőkád: Made in Poland
Fürdőlepedő: Made in Bangladesh
Lenvászon lepedők: Made in Turkey
Plüssállatkák: Made in Vietnam

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Breki!

Pont ugyanezt akartam írni :wink! Ha ennyi szénhidrátot ennék egy nap, már vagy 25 kilót összeszedtem volna :roll: :lol: ! Persze ez tök egyénfüggő! Én a te (eredetileg) 70 CH-oddal viszont éhenhalnék :roll: :lol: :lol: !
Meg nekem ez a max. 15%-os súlygyarapodás is fura: szóval, ha valaki tök ropi, mondjuk 40 kiló, az maradjon is az, és 6 kilót hízzon, aki viszont 90 kilósan kezdi az hízzon csak 13-14-et :shock: ?! Ez alapján én max. 9 kilót hízhatok, szóval akkor innentől áttérek a pránaevésre, vagy max. elrágok mellé egy-egy zellerszárat :twisted: :lol: :lol: :lol: !

Sillia!

Én imádom az Ikeát :wink: :D ! A házunk gyakorlatilag egy ikea-katalógus :lol: :lol: ! Szerintem jó minőségűek a cuccok, jó áron :wink: ! Ár-érték arányban magasan veri a többi boltot!!! Soha semmiben nem csalódtunk, amit ott vettünk, viszont mindenben igen, amit máshol, komolyan :evil: ! Ja, és én összerakni is tökre szeretem a cuccokat, olyan jó feelingje van :wink: ! A szekrényeket mi is ott fogjuk venni, tökre várom már :D !
És amúgy meg minden az említett országokból jön, más boltokban is, szóval ezen meg sem lepődöm :roll: !
(A konyhát, meg a gardróbot, külön terveztettük, és asztalossal csináltattuk. Mindkettő gyönyörű, és minőségi, de árban nagyon magasan veri az Ikeát, pedig annyival azért nem jobb :roll: )! Szóval hajrá Ikea! :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Persze, tudom én, hogy a legtöbb márkás termék Made in China, csak meglepődtem azon a nemzetköziségen amit akartlanul is sikerült összeválogatnunk. :)
Vendég

Sziasztok!

Sikerült visszaolvasnom :D Most jöttem a bankból, és tanácsadásról. Megkaptuk az apaságihoz a nyilatkozatot, úgyhogy jövőhéten azt is megpróbáljuk intézni. Ha be kell feküdnöm, akkor is meglegyen. Bár nem akarok mééég befeküdni :twisted: :twisted: Ja és képzeljétek, 30 hetes uh-ra be kell jelentkeznem ide Szolnokra, mert nem fogadják el a Bp-n készültet (!!!) Azt hittem lehidalok, mikor itt még a cystát sem látták....na mindegy!

szisz: köszi szépen. :D Mi sem veszegettünk semmit a picinek, a sok bonyodalom miatt nem is nagyon érdekelt, kb. két hete kezdtük el, úgyhogy megértem mit jelent a "beindulás" szó. :lol: :lol: Nálunk is már csak apróságok kellenek, igaz sok kicsi sokra megy.

lorca: igen, sajna ez van, vannak ilyen emberek is, de legborzasztóbb az, hogy tesóm nagyon kivan, és egyszerűen nem képes uralkodni magán, anyum is kivan emiatt idegileg, úgyhogy most van miért aggodalmaskodni :cry: Na de majdcsak rendeződnek a dolgok!! Fogadott dokim már van a SOTE-n, akkor majd ha 30án megyek hozzá, akkor megkérdem a szülésznős dolgot, de elküldhetnéd priviben a szülésznő elérhetőségét, nem baj az, ha több megvan, tájékozódom. :D

niki: köszi szépen! Nektek pedig kitartást!!! Te melyik kórházban vagy? Ha így halad a méhszájam, lehet, hogy nekem is hamarsan be kell feküdnöm :cry:

ancsurti: tesómat én is sajnálom, na de még mindig jobb így, mintha később csinálja meg vele, és aki már kétszer is megcsinálta, hát na...a falszínt én is imádom!! Előtte bordó, fehér dekorral volt, mivel hálószobaként tökéletes volt az is, de manót ha megszületik egy jó időre úgyis ide költöztetjük, így újra festettünk és parkettáztattunk, de én is imádom, nagyon vidám, remélem Dorkili is imádni fogja, vidám szín. :D Ti milyen bútort vettetek bele színre? ilyesmi mint a mi kiságyunk? mi tanakodtunk, de végül a kiságy és a komód is ez a bükk színű. Komódról jut eszembe, hogy megjött a rendelt komódunk, ha minden igaz ma megyünk érte, utána meg irány Bp sógornőmékhez.

breki: nagyon jók lettek a képek, annyira édes ahogy ásít, nagyon cukiii!!! Nekünk is van egy lábas kép, vádlija van nekünk leginkább rajta, de én meg azt zabálom meg majdnem, olyan csinos.:))) Hol csináltattad? Nekünk nem ennyire élesek, inkább szemcsés, de azért kivehető, de valamiért a videon tisztábbak, nem értem miért?! :roll:

kicsidodi: a "Dorkafélék" már csak ilyenek :lol: :lol: Doki azt mondta szép kislány, lecsekkolná, de neki már van 3 lánya, mégha fiú lenne, persze közöltük, hogy nem adjuk :lol: Ti hol vettétek a kombi kiságyat? Mi itt egy szolnoki üzletben, de alig tudták a srácok összerakni, de végülis nagyon szuper lett némi igazítás után, mert gyárilag kicsit elszabták :twisted: .

hendegabi: drukk, hogy jók legyenek az eredmények! köszi, az ötletet majd kipróbálom!!Remélem sikerül, és akkor azokat is meg tudom mutizni!

kispiskóta: köszi :D , elhiszem, mi is nagyon vártuk már, mivel az utolsó nagy 4D élmény 12 hetesen volt, utána csak csalódások, de jó volt végre boldogan kijönni a dokitól. :lol: Mi is most töltjük holnap a 28 hetet, és tök jól látszódott még mindene, nem olyan nagy, szerintem is ideális ilyenkor még a 4D, majd várjuk a képeket!

200907: brekivel és dodival egyetértek, szerintem is igen bőséges étrend, nekem is már egyre kisebb a gyomrom, gondolom ahogy a pici nyomja :lol: Én jógára járok, te milyen kismamatornára jársz? Nézegettünk Dorkának fülbevalót, ott a SOTE-n van rá lehetőség, hogy még a kórházi napok alatt beteszik??

f.nikici

Sziasztok! :)

Ma csak szigorúan read only üzemmódban vagyok jelen, mert pár óra múlva indulunk, de még lenne pár dolgom :oops: :oops: :oops: .

Ezt mindenestre gondoltam felteszem, hátha jól jön valakinek :wink:

http://hg.hu/cikk/epitkezes/6704-razva-vagy-keverve

Kép
Kép
200907?

Nikici!

A Babaszafariban vettük, a Váci úton, és hát a miénk is igazításra szorult, mert elég furán álltak a fiókok, élek ilyemik, szóval egy ács barátunk megigazgatta, amennyire lehetett, most egész pofás :wink: !
Az összerakással mi is sokat szívtunk, mert a leírás totál használhatatnal volt :evil: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 22:16-kor.

KépKép

KépKép
boo

Én most balra el, mindenkinek legyenek olyanok a következő napok, amilyennek szeretné, ÉLEREZZÉTEK JÓL MAGATOKAT! :wink:

Sziasztok!

Kép
Kép
200907?

Szep napot csajszik!!!

Ezt Nektek!
Kép

Majd benezek kesobb,megyunk vegre setalni egy nagyot!!!
Juuuppijjjeeeeeeeee!!!

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!
Tök jó ötletet adtatok. Én is felvetettem apának, hogy miért üljünk itthon húsvétkor, menjünk egyet kirándulni, és tök örült az ötletnek! Úgyhogy még nem tudjuk tutira hogy hova, de lényeg az, hogy hétfőn EGYÜTT kirándul a család :D ! Az ilyen ünnep nálunk, mivel apa állatokkal dolgozik, és ugye azoknak nem mondhatod, hogy bocs, ma húsvét van, ma nem kapsz kaját, nem pucolom ki a boxod, nem kötöm be a fájós lábad....
I am Happy!!!!

Kép
Kép]
hendegabi

És köszi az érdeklődést. Úgy tűnik Nóci jobban van. Totál még nem gyógyult meg, de már jobbak az eredményei (ma megint pisivizsgálatra mentünk), úgyhogy remélhetőleg vége lesz már hamarosan.
(most nekem kapar a torkom, remélem nem én leszek az újabb áldozat.)

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok !!!

Voltam ma védőnőnél. Alig talált szívhangot, aztán Babóca összehozott egy gyengét, állítólag úgy feküdt, hogy ilyenkor gyengébben lehet hallani.Minden rendben van odabent és idekint velem is. Bár mostanában elég fáradékony vagyok. Kereken 10 kg többletnél tartok eddig és az az igazság, hogy ez egyáltalán nem érdekel és nem esek kétségbe. A 162 cm-es "magasságom"-hoz képest lehet, hogy sok, de a szükséges helyeken kívül nem látszik semmi változás.50 kg-ról indultam, először fogytam fél kg-ot, aztán ez lett. Pedig nem eszem többet, mint elötte, sőt mostmár a megszokott mennyiségtől is azt érzem, hogy szétdurranok, nem nasizok ( ez már pár éve így van ), csak nagy ritkán.Azt mondják jól áll a terhesség :D :D :D
Jövő héten szerdán megyünk dokihoz, ezt mindig nagyon várom. Engem valahogy a 4D nem vonz, a 2D teljesen kielégít, azt még jó pár nappal utána is nézegetem, csodálom a kis Manót , aki bennem fejlődik.

Zsombi nagyon izgága,sokat izeg-mozog és én ezt nagyon élvezem.Valamijét vagy valamimet viszont felnyomja néha ( elég gyakran ) a jobb bordám alá és akkor az nagyon rossz érzés, zsibbadó, szúró érzés.Ilyenkor lerimánkodom onnan, néha sikerül. :lol: :lol: :lol:

Eléggé visszeres a lábam , a súlyosabbik kidudorodó, látványosabb és fájós fajtából.Volt már visszérműtétem 2000-ben, de az akkori dokim már csak drága plasztikai műtétekkel foglalkozik. Jön a meleg és kezd megint fájni a lábam, na és a többletsúly sem tesz jót neki, de Zsombikám megéri, sőt lesz majd testvére is 2-3 év múlva.Ha esetleg tudtok jó érsebészt, akkor szívesen venném a segítséget. egyenlőre csak tanácsokat kérnék, de idővel biztos szike lesz belőle,de ezek már sajnos térd fölé is nyúlnak , úgyhogy nem szüntethetőek meg érszakaszeltávolítással, ez már sajna húzósabb lesz, lesznek.

:? :? :?

Párocskám végre megérkezik perceken belül, mááár úúúúgy vártam,de sajnos dolgoznia kellett ilyen sokáig.

Puszi Nektek, vigyázzatok magatokra és a Pocaklakókra !!!

Kép
ikoka7

Ikoka!
A Margit körúton, az OTP házban van egy magánorvos érsebész, Anyunak ő műtötte a lábát, évekkel később pedig injekciózta. Nem olcsó, de ha érdekel, akkor megkérdezem Anyutól a nevét, számát!

Egyébként a jobb oldalamon nekem is van gyakran szúró, égető érzésem!

Én is 9 kilónál tartok, de ha annyit ennék, mint amennyi a listán van (Bond által feltett lista), akkor már én is legalább 15 kilónál tartanék... Nagyon nagy mennyiség van leírva!

Nálunk holnap lesz nagytakarítás, Anyu jön segíteni ablakokat pucolni. Jó lesz....

Aztán vasárnap az anyósomnál lesz a kertben tojás + nyuszi keresgélés a gyerekeknek. Olyan édesen keresgélik minden évben! Remélem, hogy nem fog esni az eső.

Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok, és jó programokat!!

Kép
katy76

Ikoka!

Nekem is szokott ilyet csinálni a babuci. Valamimet, vagy valamilyét begyömöszöli a bordámhoz, és olyan érzés, mint amikor beszorul a levegő futás közben. :lol: :lol:
Anyukám az ér- és szívsebészeti klinikán dolgozik. Náluk elég jó dokik vannak. Kérek pár telefonszámot a napokban.
Egyébként én +6 kilónál jártam a múlt héten, azóta nem mértem, én is 161 cm "magas" vagyok. :lol: :lol: de rajtam elég sok volt a felesleg, én 66-al indultam. Mondjuk ha azt vesszük, hogy a terhességem elején egy herpesz , meg a rosszul létek miatt fogytam 6 kgot, akkor most tartok 0-nál. De a védőnéni a lefogyott állapotomhoz képest nézi. Valószínű azért, mert még az elején voltam naon.
Telefonszámokat nem felejtem elkérni, ha 2 napon belül nem írom, akkor azért szólj rám nyugodtan!!!! :D :D :D :!: :!:

Kép
szisz89

Sziasztok!

No mégid tudtam picit jönni! Bár reagálni nem nagyon tudok, mert ugyan vissazolvastam, de rengeteget írtatok, csak pár dolog maradt meg a fejemben... :oops:

Szisz!

Azt hiszem te kérdezted a szülésznőt... :oops: (ha nem akkor vegye magára aki kérdezte :lol: )
Én szívesen megadom a számát az enyémnek, de ők kórházhoz vannak kötve. Szóval én Kistarcsán szülök, ha te is akkor érdemes felhívni, amúgy szerintem abban a kórházban érdeklődj, ahol szülni szeretnél. Van ahol csak úgy lehet szülésznőt fogadni, hogy van fogadott dokid is, van ahol (mint pl, nálunk) lehet külön is.

Ancsurti!

Mindenképpen leírom a homeopátiás bogyókat, csak most nincs előttem a cetli, ünnepek után megkeresem. Ha mégis elfelejteném, nyugodtan szólj rám mégegyszer! :wink:

Jelentem megérkezett minden bútor a babunak, még elég nagy kupi van a szobában, de lassan elkészülünk. :D

Ikoka!

Ez a visszér nem hangzik túl jól... :roll: De látom sok segítséget kapsz a lányoktól, remélem megoldják majd, bár én nem is tudom az milyen lehet, nekem még sosem volt. Apósomat viszont már műtötték, de azóta megint van neki... :roll:

Hendegabi!

Na végre, hogy Nóci is a javulás útjára lépett! :D De most meg nehogy már te robbanj le!! Kapd el még időben, kúráld magad, ne járj úgy, mint én, nálam elég sokáig tartott, de szerencsére minden oké már.

Ja! És a 4d-s képek nagyon aranyosak! :wink: :D

Kép
Kép
tabati

Boo!

160 m2, szóval nekem ne is mondd! :? :lol: :lol: :lol: ! Úgy tudom rendben tartani, hogy vannak a fix. dolgok minden nap: mosogatás (gép), mosás, porszívózás, elrámolás, főzés utáni rendrakás, apa utáni rendrakás ( :lol: ), és ehhez jönnek hozzá minden nap más-más dolgok: hetente kb. 2* felmosás, hetente 1* fürdőszoba full, kéthetente ágyneműhúzás, kéthetente konyhaszekrények (fényezve van, és nagyon hamar meglátszik rajta minden :evil: )...stb. ilyesmik. És persze kb. 3 havonta nagytakarítás, amit viszont utálok egyszerre csinálni, szóval azt is beosztom, hogy minden napra hagyok egy helységet, így egy hét alatt van csak kész, de nem "döglök bele" :wink: :lol: :lol: :lol: !
Szóval, így... :lol: !

Mi holnap "leugrunk" a nagyszüleimhez Szfvárra, de délután jövünk is haza, szóval csak rapid lesz :roll: ! Viszont május első hétvégéjén elutazunk egy hosszú hétvégére, évfordulót ünnepelni 8) 8) :D :D !

Mindenkinek köszi a jókívánságokat, én is BOLDOG-BOLDOG HÚSVÉTOT kívánok :wink: !

Ja, mégvalami: voltam ma templomba (Nagypénteki Istentisztelet) és a Kisnyúl az énekléseknél ezerrel rugdalt :D ! Pedig gyakran hallgatok zenét, és nem különösebben izgatja, de most totál odavolt, és csak amikor énekeltünk :D ! Lehet, hogy az orgona hangja tetszett neki ennyire, vagy nem is tudom, de lehet, hogy beteszem neki az énekkar CD-jét, ha ennyire tetszik neki... A kis műkedvelő :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tabati!

Köszi, majd utána nézek a dolgoknak... Egyébként kistarcsa dunsztom sincs merre van :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!!! SOK LOCSOLÓT!!!

kedden már valószínüleg leszek!

Mindenkinek sok sok sok pusszancs!

Kép
szisz89

Sziasztok! :D

kicsidodi: a kisággyal mi is pontosan ugyan így jártunk, használatatlan volt a leírása is, és utána igazításra szorult a fiókoknál, de itt is elég szépen megoldották a fiúk. a Komód megérkezett de csak jövőhéten megyünk érte, és majd akkor szerelik, na arra kíváncsi leszek, csak fiókból, ajtóból áll... :lol: :lol:
Nekem is szokott olyan lenni, hogy zenére nagyon el kezd mozgolódni Dorka, a kiságyára amit vettünk neki, azt pl már nagyon szereti, próbáld ki a cd-t, ha megszületik meghálálja. :D Akkor a házimunka nem hagy unatkozni, nekem már az 50nm is unalmas egy egész napon át, ügyes vagy!!:))

hendegabi: jobbulást Nektek, azaz most már teljes kilábalást :D . Képzeld, sikerült kivenni a képeket úgy ahogyan mondtad, majd megmutizom!! 8) Jó kirándulást az ünnepekre!

boo: nekünk is össz-vissz 50nm a lakás, és mégis lóg a nyelvem, amikor kitakarítom, igaz legalább egy napot vesz igénybe a teljes, mert a mindennapi felmosás, mosogatás, stb. már fel sem tűnik, azaz gondolom felfog a pocakosság vége felé :lol: Ablaktisztítást terveztem mára, még az vár rám, függönymosással vegyítve. 8)

Lépek csajok, várjuk apát, mivel melózik, utána bevásárlás az ünnepekre, miért is ne hagynák az utolsó pillanatra. :lol: Holnap ha jó idő van grillparty, hétfőn itthon pihi, jönnek sógornőmék, így megyünk anyósékhoz.Ma délután meg jönnek anyumék, mivel mindkét mamám kórházban van, így ide is bekukkantanak majd biztosan.
Mindenkinek KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!!! :D

Kép

f.nikici

Boldog ünnepeket kívánok mindenkinek :) Kép
Vendég

Sziasztok!

Latom mindenki csavarog.Nalunk tegnap volt munkaszuneti nap,ezert setaltunk az ontario-tonal...de nagyon szeles volt,faztam rendesen...Aztan persze beljebb kellett menni,mert ramjott a pisiles,szoval volt egy kis varosi seta is...Igazan ram fert!Ma megyunk delutan turizni,remelem pasikam idoben hazaer a munkabol...addig megcsinalom a sonkat....
Hoztam kepet :lol:
Ez a mokus vagy dagi,vagy"babat"var :lol: ,de oriasi meretekkel rendelkezett....
Kép

Itt lesem a mokust a fan,aki eppen fejjel lefele log...
Kép

Faztam a satorlapos kabatomban... Kép

Stan es Pan 8) :
Kép

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Így a nap vége felé bekukkolok, de látom, nagy a csend.
Mi Nócival kettesben voltunk ma, és sütöttünk-főztünk, takarítottunk.
Eredmény: kétféle süti, 2 rendes szoba, egy "épp csak be lehet menni" konyha, piszokul fáj a lábam, és mintha az epém is szúrna. Pedig tényleg nem zabáltam túl magam.
A kaparás sem múlt el a torkomból, meg köhögök is, úgyhogy alakul a dolog. Felhívtam a körzetinket (nagyon aranyos - olyan 65 év körüli Hobo), hogy tudom, hogy hétvége, meg minden, de piszokul rázdódik a hasam, meg ugye a Nócival is milyen beteg volt, azt mondta ne játszak vele, ugorjak be hozzá, megnézte a torkom, írt Semicillint :? , amit ki is váltottam. Rémlik, hogy valamelyiteknek ugyanezt írták-érdekelne a tapasztalat. Piszokul félek tőle.

Kép
Kép]
hendegabi

Hendegabi!
Rendesen kitettel magadert,szep munkat vegeztel ma!
Sajnalom a betegseget,nem tudok hozzaszolni a semicillinhez...(en sosem szedek semmit.)
Tobbnyire tea,mez,es sos vizes oblogetes,gargalizalas a fajo torokra,es homeos bogyok...
Ja es most mar pihenjel ha teheted!!!

En ma szetvalogattam Monyok ruhatarat,van am neki rendesen :lol: :lol: :lol: Osszeirtam mi kell meg...Hatha ma szerencsevel jarunk.
Az apolasi cuccokat majd kesobb szerezzuk be,persze erkezik otthonrol gyogyszertari furdeto,popsikrem,koldokre hintopor...es TEXTILPELUS!!!!Juheeeejjjjja!!!!Ja es porszivos orrszivo is...
Mert hat aprobb panik elkapott,de mivel van mar listam,igy konnyu volt atnezni...Az agy meg sehol,se pelenkazo...Tegnap eladtuk az egyik kanapenkat,johet a helyere a szekrenyunk :lol: ,es ma kaptunk egy etetoszeket,bar az meg igencsak korai...de hat ez van...addig rakok bele szobanovenyt :lol: :lol: :lol: :idea:

Most varom apat,hajat mosok,es mindjart kesz a sonka..hmmm...kesz vagyok az illatatol!!!Suti holnap keszul....

Kép
Kép
ancsurti

Van egy dilemmam....vagyis hat nem tudom,de szeretnek legzesfigyelot...mar csak amiatt is,mert a csipogasa is segit a babanak ha"elkalandozik".Szeretnek elmenni egy felkeszitore,ujraelesztessel kapcsolatban,biztos ami biztos.
Ti vesztek legzesfigyelot?En nagyon szeretnek....
Merleget pedig egyenlore nem,mert azt tudunk berelni ha szukseges barmelyik pillanatban,es nem szeretnek parazni....
Egyenlore ugy gondolom meglatjuk hogyan eszunk,mit termelunk,mennyit sirunk....szerintem ez utan dontunk majd.

Kép
Kép
ancsurti

Nikici:Neked szerettem volna gratulalni a csodalatos babuci kepekhez!!!!
Ja es a zold falszin:nekunk is most bukk szinu a butor ami ott van,de most veszunk sotetbarna szekrenyt hozza,mert az az almom...(sotetre pacolt fenyo)
A halonkban lesz Hanga,ott az agya feloli falat szeretnem meg ilyen zoldre festeni,de alapjaraton csokibarna a halonk.
Szerettem volna sotetbarna agyikot,de nemreg igertek nekunk agyat,azt nem tudom milyen szinu,szoval az olyan lesz amilyen...szeretnem meg kiegesziteni a falfestest vagy narancsal,vagy lilas-malyvas szinnel...meg nem tudom,de eleg kicsi a helyunk...De azert igyekszem dekorator mivoltam alapjan osszehozni gusztusosra :wink:

Kép
Kép
ancsurti

Na lepek,latom ma csak en vagyok errefele...de hat itt nincsen nagy husveti maszkalas,apa sem ert meg haza....

pusza!!!

Kép
Kép
ancsurti

Halihó.
Én is itt vagyok még (vagy megint).
Közben próbáltam még összerámolni a konyhámat, hogy legalább ne ragadjunk oda, ha megállunk, sőt gyorsan meg is fürödtem (nap fénypontja :oops: )

Ancsurti: nálunk is a hálónkban lesz a babuci (nincs sok választás, mivel 2 szobánk van, és Nócival tutira nem lehet egy szobába tenni, mert nagyon rossz alvó). Én légzésfigyelőt nem hiszem, hogy veszek - a közös szoba okán.
Arra gondoltam, hogy arra a részre, ahol lesz a kiságy olyan foltvarrásos faliszőnyeget készítünk, amilyet múltkor láttam valamelyikőtöknél (talán Lorca mutatta?). De még nem biztos.
Ami biztos, hogy még a babó érkezése előtt lesz egy szobafestésünk, ami mindenképpen esedékes lenne.

Kép
Kép]
hendegabi

Gabi:Igazabol azert szeretnek,mert megnyugtatna a dolog,bar biztosan eberen alszok majd a baba mellett...es hat ha netan bent altatom a szobaban,en meg kint teszek-veszek,ugye a cicok miatt csuknam a szobaajtot,mint eddig is,azert halljam mi ujsag odabent.
Tervezek a nappaliba is valami fekvo alkalmatossagot,de az meg varat magara....
A foltvarrasos dolgokba belevagyok szerelmesedve...nalunk is kellene valami a falra,mert ahol a babaagy lesz,ott huvos a fal...na majd azt is megnezem valamerre,jo lenne turizni,nagyon szep dolgokat lehet kapni...persze nem mindig akkor,amikor arra jarunk.
Na meg nekem meg nemelyik utvonal gazos,mert meg nem ismerem ki magamat annyira....nehez egyedul felkerekedni...van terkepem :lol: :lol: :lol: ,de meg bonyolult...nagy ez a Toronto!!!

Pihenjel tenyleg,mert aztan sosem leszel jobban :wink: :wink: !
Szep estet!!!

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok

Nálunk eddig pihenéssel teltek a napok, ma délután aludtam is egy jót. Arra ébredtem hogy valamikor Réka odabújhatott mellém, és ő is elaludt, majd nem 5 órákkor keltünk fel, most anyunál alszik kíváncsi vagyok mikor fog elaludni neki.
Azt álmodtam éjjel hogy megszületett Nóra és 3650 g volt és 52 cm. És gyönyörű hosszú fekete haja volt, és rögtön szopizott jó sokat. Olyan jó volt magamhoz ölelni. Kiváncsi vagyok ebből mi jön be majd.
Nekem most 2 napja megint elkezdett égni a gyomrom.

Azt akartam még kérdezni tőletek, hogy akinek a védőnő hallgat szívhangot, vagy van otthon szívhang figyelő annak a pici szívhangja holhallható. Mert nekem eddig alul jobb oldalon volt hallható. De ma felül a köldökömtől legalább 3-4 ujjnyira jobbra lehetett csak hallani. Edigfejjel lefelé volt, lehet hogy most megfordult és faros lett?

Holnap megyünk anyósékhoz Szentendrére, de már enyhén szólva felhúztam magam rajta, semmi kedvem sincs menni. Amúgy sem vagyunk annyira jó viszonyban, inkább mondanám úgy hogy semmilyen. De utálom mikor variálnak. 12 éve minden évben vasárnap szoktunk menni. Most is mondtuk nekik hogy vasárnap megyünk. Erre pénteken felhívja a férjemet a húga hogy akkor mikor megyünk mert akkor ők is akkor jönnének. Mondtuk vasárnap. Erre nem telik bele 2 perc hív anyósom hogy akkor mikor megyünk, megint elmondom én hogy vasárnap, erre ő, hogy jaj jobb lenne a szombat vagy a hétfő mert Erika most találta ki hogy ők lemennének az anyósához vidékre és ott is aludnának, de így nehézkesebb ha vasárnap megyünk. Mondom neki hogy nekünk nem jó a szombat mert jönnek hozzánk, és a hétfő sem.
Végül belenyugodott. Erre most mondja alányom Betti hogy hívta őt a mama, azzal a szöveggel hogy összevissza nyomkodta a telefonját és csak sms-t akart valakinek írni, de véletlenül őt hívta fel, és hogy a Betti hívta e őt. Mondta Betti hogy ő nem telefonált. De akkor már egyúttal megkérdezte hogy mit csinálunk, és akkor most holnap megyünk vagy nem? Hát komolyan mondom már ott tartok hogy ha még egyszer megkérdezik nem megyek sehova.

Nikici nagyon jók a képek a kicsiről:)

Hendegabi jobbulást nektek. Én inkább amondó vagyok hogy ha csak rosszabbul vagy akkor szedd be a gyógyszert, addig inkább próbáld kúrálni magad. Sok mézes tea, szopogatós tabletta abból én a homeopátiás Homeogene 9 CH-t részesítem előnyben, mindig azt használom magamnak is és a gyerekeknek is ha fáj a torkuk. És c-vitamin legalább 500-1000 mg. És ha rosszabb lesz akkor jöhet a gyógyszer.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

ancsurti nekünk lesz légzésfigyelőnk. Mérleget nem szándékozom venni és bérelni sem. Egyedül csak az első lányomnál volt, de idegesítettem csak magam rajta, hogy eleget eszik e, így megfogadtam hogy a többinél nem lesz. Nem is volt, és sokkal nyugodtabb voltam.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok Kismamik!
Gondolom ma mindenki húsvétol! Én még egyedül vagyok itthon, azért van egy kis időm írni.
Várom már a keddet, mert megyünk babakocsit venni, és este 4D-re!
Remélem mindkettő sikeres lesz!

Ancsurti! Remélem sikerült a vásárlás! Nekem is tetszenek a foltvarrós dolgok, csak sajna nagyon drága és én nem tudok varrni. Így ha nem kapunk ajándékba, akkor nekünk nem lesz. :(

Végül kívánok mindenkinek Kellemes Húsvétot!

Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: