Évi A súlyuk alapján 210-et kellene enniük

Végülis nem erőltetjük, esznek, amennyit kívánnak. 2 hónapos koruk óta végigalusszák az éjszakát.
Nálunk ma volt borzasztó nyűgös nap. Én mindig az időjárásra fogom

Az szerencsére ritkán van, hogy mindketten nyűgösek. Inkább váltják egymást, hogy nekünk minden napra jusson, de ők ki tudják pihenni magukat
Kri Hű, ti már a második fognál tartotok? Én még nem láttam semmi jelét nálunk. Nyálzás, meg kéz szájba tömés az van, de már vagy egy hónapja.
Nati Én nagyon imádom, hogy ikrek. De nem tudom, milyen egyszerre csak egy babával

De azért én nem vagyok teljesen igazi ikres anyuka, mert a férjem itthonról dolgozik és rengeteget segít
A bébiételekkel én nagyon szenvedek, mert borzalmasan hígak. Az általam készített alma-banán pépet gyönyörűen megeszik (szinte előke se kellene, ha nem csapkodnának folyamatosan

), de az üveges egyszerűen kifolyik a szájukból.
Nagyon jó ez a hasra fordulás. Kíváncsi vagyok, az enyémek mikor jönnek rá, hogy nem csak szórakozásból lehet hasra fordulni
Melaszka Császár volt, mert Kinga farvégű volt, és ő volt a szülőcsatornánál, így szóba sem jöhetett a természetes szülés. Elfolyt a magzatvíz, és szaladtak is velem a műtőbe.
Etetés alatt nekünk elég gyakaran elalszanak, de csak a tápszer cumizása közben. A gyümievés kanálból megy, és az izgalmas

Dóra végig is kommentálja az egészet
Dalmina Ha csak szoptatsz még, akkor még ráérsz a gyümölccsel 6 hós koráig, nem? Nekünk a tápszer miatt kellett korábban kezdeni. A mozgással kapcsolatban meg mindenhol azt írják, hogy nem szabad hasonlítgatni máshoz, mert minden gyerek más ütemben fejlődik. Nekem csak annyit mondtak, hogy fektessem minél többet hason őket. (hű, de fura egyes számban beszélni gyerekről

Eddig csak az ikres fórumba írogattam, ott meg ugye mindenki többes számban beszél

)
Kata Skorpió gyerek, persze, hogy akaratos :
Vera Jobbulást kívánok!