Nnna, akkor a reakciók.
lorca!
A bölcsőhalál nem civilizációs betegség (részemől például a szénanáthát vagy a stresszt sorolnám ide), mindenhol előfordul és már korábban is jelen volt. A középkori Európában ugyanúgy megtalálható volt, mint most szerte a világon. Mivel a pontos okát a mai napig nem ismerik, "csak" a nagyobb valószínűséggel veszélyeztetett babákra tudják felhívni a figyelmet.
Nekem a nyelvtanulásnál az (is) segített, hogy bedugtam a fülembe az mp3-at és lassú (vagy legalábbis jól érthető szövegű) dalokat hallgattam. Egy idő után azt vettem észre, hogy : "jééééééééé, tudok angolul!"

(Bárcsak tényleg ilyen egyszerű lenne...

)
ancsurti!
Nekem volt már fényes meg matt csempém is, igazából mindegy. De ennek valami olyan speckó felülete van, hogy pikk-pakk lejön róla a kosz, viszont ha nem egyenletesen tisztítom illetve öblítem le, akkor gyönyörű csíkos lesz.
Baba befordításra homeós bigyuszok is vannak. Asszem hamarabb nyúlnék azokhoz mint, hogy négykézlábaljak.
Szülni vagy tanulni: vagy olyan nyelvtanárt keress, aki szülést is le tud vezetni vagy fordítva. Így túinvan lennél.
agi125r!
Csatlakozom a herpeszesek klubjához.

Én már "lekezeltem", de nem mondom meg hogyan, mert kitértek a hitetekből (egy bőrgyógyászról vagy kozmetikusról nem is beszélve

). Mindenesetre ami nekem még mindig bejött az a fogkrém, de olyan vékony rétegben, hogy ne látszódjon.

(Akkor mintha hatásosabb lenne, mint a "bevakolással":shock:

)
conversano!
Hiszem is, meg nem is az ilyen jellegű "első kézből" sztorikat.

De a jelenség mindenesetre valós.
csibe83!
Jók a képek, nem csoda, hogy ennyit felraktál.
Születési súlyból még bármi lehet jóval később is, nemhogy ilyenkor...!
kicsidodi!
Nem tudom, mit hoz a jövő, de azért az összeköltözössel megváratnám a suli végét a gyerekeimnél.

Elég arra koncentrálni abban a korban, a másikról való gondoskodást, az együttélést bőven jó lesz utána is elkezdeni. De ez is érettség kérdése elsősorban, nem pedig az életkoré.
Örülök, hogy úgy gondolod, hogy szépen levezettem (

), pedig még ilyenkor nem is vagyok formában, egy csomó mindent nem írtam le, ami eszembe jutott.
Templomi kórus:

Anya esete persze mindig máááááás...
Azért a cipzárt már te sem összehúzni a nacin.
boo!
A szertartás előtt azért szokott lenni egy "eligazítás", hogy mi miután jön, mit kell csinálni.

(Arról nem is beszélve, hogy azért már csak voltak ők is esküvőn

)
Klassz dolgok ezek a "kényszerházasságok". Nem ítélem el, ha valaki valamilyen konkrét okból házasodik, nem csak a nnnnnnnagy szerelem miatt, de olyan kiábrándító valahol...
Bocs, a tegnapi drasztikus megfogalmazásért, de tényleg ne piszkáld a cict, pláne a mellbimbót! Ilyenkor változik az is. Ha annyira zavar, akkor mutasd meg a dokidnak vagy egy bőrgyógyásznak, de ők se fognak mást mondani.
A köldök kifordulás szintén alkat kérdése. Szerintem tök muris tud lenni: olyan mint egy csengő gomb.
norka81!
Ha te jól érezted magad és Apa sem ellenezte, akkor másnak jogában áll hallgatni, hogy mikor, hogyan töltöd a szabadidődet.
Neked is kicsit tojás forma hasad van, mint kicsidodinak, csak kisebb.
Szokták tanácsolni, hogy készítsük fel a melleket a szoptatásra, de valójában nem szükséges. A jó öreg anyatermészet tudja a dolgát.

Ha valaki mégis úgy gondolja, akkor megteheti mindazt, amit leírtál, de nagyon finoman és a bimbóudvart kihagyva!!!
tabati!
Szerintem tolmácsold az itteni reakciókat a másik topikbéli csajszinak.

Nem rosszindulatból mondjuk, hogy hülyeséget csinált...
Dodi Kft.:

Lebukott a tojáshasú.
Apának már rebesgettem, hogy egy hónap múlva tavaszi nagytakarítást szeretnék a bal felső saroktól a jobb alsó sarokig. Reakció: "Csináljad." Mondom: "Kösz, de nem biztos, hogy egyedül létráznék porszívóval a kezemben, szedném le a függönyt és hasonlók."

Ő: "Na, ez az, amiből a férfiak 90%-a kimarad". Mondom én: "Igen, de nem akkor, amikor az asszony terhes!"
Amúgy segít, meg minden, de nem szereti ezt a hajcihőt ilyenkor, mert ez egy egész napos non-stop program.
ikoka7!
Bőőőven van még ideje a beforduláshoz.
nellike!
Legyetek minnél többet a jó levegőn.
Drukk a holnapi cukorra. Eddig nagyon ügyes voltál, csak így tovább!
Ahhoz képest nincs is akkora hasad.
lola29!
Végre valaki, aki elégedett valamivel a magyar egészségüggyel kapcsoltban.
Ügyi vagy te is és bizony telik már az idő, lassan itt a célegyenes.

(Rajtam is kezd kitörni a tavaszi zsongás mellett a fészekrakási ösztön

)
Támadónéni:
szisz89!
Az normális, ha van ilyenkor előtej. És az is, hogy ha nincs.

Előbbi esetben szinte biztos, hogy lesz tejed, de az utóbbi sem kizáró ok. Lesz.
A striák főként genetikai adotsság kérdése, érdemben nemigazán lehet befolyásolni.

De a cici nyúlást igen: JÓ melltartót kell venni. Lehetőleg kifejezetten kismamáknak valót és megfelelő(!) méretűt.
Szopi után majd rendeződnek a dolgok ezen a fronton is.
Szőrtelenítés: ahogy jól esik. Csak azt vedd figyelembe, hogy a bőröd érzékenyebb lehet, mint egyébként.
gabi1!
A mobil ma gyakran elektronikus pórázként üzemel.

Az ésszel való használat is más, meg az is, ha a gyereknek csak azért van, mert már mindenkinek van az osztályban és csak költi róla a pénzt.