Gratulálok CAT! GIZU! DEMETNIK!
Kismamák! Kitartást!!!!!!!! Én már nem is emlékszem arra, hogy a pocakomban volt, olyan távolinak tűnik!!
Lányok! Akiknek kínai babája lett, még sárga? Nekünk Pepe még az, de doki megnyugtatott, hogy akár másfél hónapig is megmaradhat.
Pepének a szeme is csipásodik eléggé sajnos. Kamillázzuk, de a doktornő még azt ajánlotta, hogy napi 3*1 csepp anyatejet csöpögtessek bele.
Mi tegnap voltunk kint először 20 percet sétálni! (doktornő ajánlotta!)
Vérzés, köszi lányok, már barnás jön, de már annyi betétet elhasználtam, unom.......
A gátseb már nekem sem fáj, szépen begyógyult, nagyon ügyi volt a doki!!! felszívódó cérnával varta, úgyhogy a kiszedéstől sem kell így félni.
Tejcsi van nálunk is, napi 100-120-at le is fagyasztok. (még egy darabig)
Pepe egy angyal: most 3. napja már kialakult az nála, hogy kb fél 7-kor ébred, szopizik, majd kb 10 körül visszaalszik. Addig ölbe van, nézelődik, kicsit a kiságyban, stb.
Majd 13-14 óra között felébred, csukott szemmel eszik, és vissza is alszik. Aztán 16-17. óra között ébred, akkor ismét fent van (vagy pihizik kaja után), és 19-22 ig ismét fent van, majd éjjel egyszer szopzik kb 10-et, és alszik, mint a bunda.
Összegzés: reggel, és este két etetés között nem alszik, de amúgy eszik-alszik. Nem hasfájós, nem sír, csak ébredés után, akkor azonban azonnal enne, elneveztük kanibálnak!! Párom már többször mondta, hogy ő nem merné odaadni neki a cicit!!!
Vannak új képek : http://csonkaedina.fotoalbum.hu/index/f ... umid/98977

[/url]