Halihó!
Lassan befejezem a főzést. Holnap ugye suli, így most készítem a fiúknak a holnapi ellátmányt. Majd éjszaka valamikor hűtőzöm a dolgokat. A déli nagy alvás remekül sikerült, talán elérte az egy órát.

Du-n megint jót csavarogtunk. Végül a Deichmannban vettünk egy akciós lazább cipőt Bercónak, meg elintéztünk egy csomó dolgot, vásároltunk.
Dettyk! Nagyon jó a Sanyid!

Ez viszont nem egy rövid autó szerintem, nekem már biztosan nagy lenne.

A kis parasztlányod meg egyszerűen zabálnivalóóóóóó.

Kis tündérke.
Hú, én már nem bírom a napot. 18 évesen a bolgár tengerparton lógtunk egész nap, most meg jó, ha öt percig bírom. Terhesen például el is ájultam az első hőségriadó alatt.
Panndi, adj szemüveget mindegyik lükére. Hogy nem lehet látni???? Nem értem. Ráadásul igazi kis szépség.
Heni, így kell, tessék bejelentkezni minden egyes napon!
Gica, ebben én nem vagyok kompetens. A fiúknak még egyelőre nem kell.
Viranka, jaj Istenem. Még olvasni is rossz. Drága Míra nagyon bágyadt. Mondjuk rajtuk is látszik ám, hogy mennyire imádják egymást. Ez a szórakoztatós történet meg... Meg tudtad állni sírás nélkül? Én biztosan ott zokogtam volna. (Még így is majdnem pityergek

) Jobbulást!!!
Keresd, csak azt a kocsit. Hasznaltauto.hu nagyon jó!!!! Ajánlom a figyelmedbe. Hajrá piros kocsi!!!!!
Fleur! Ne szabadkozz, természetes, hogy most ilyen állapotban vagy. A kis Csodátok és Te vagy most a legfontosabb.
Panndi! Zsófi

Annyira cuki. Bercó egyelőre eteti a plüssöket, illetve a múltkoriban a nagy farkast tolta felém, hogy cici, cici.