A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ágica!
csináljon még1 tesztet.Lehet h. álterhesség :(
kocsi:már csak meg kellene találni az álmaim kocsiját :) már Apa is mondogatja :)

Panndi!
ne is törödj vele :) tudod mikor Míra talpig rózsaszínben a vonaton (kb. 1-1 1/2 évesen) pörgött,megkérdezték fiú vagy lány :shock: mert nincs fülbevalója :shock:

Gica!
ha ki akarod furatni/lövetni Zsuzska fülét akkor minnél hamarabb tedd meg :) Míra kicsit ki volt készülve mert fájt neki(?),cserélni hiszti árán lehetett csak,végül annyira begyulladt Neki(mert nem engedte fertőtleníteni) h. ki kellett venni neki...no az is érdekes volt :)

Vadmotoros Szeli,Péterke,Panka-Bence páros csudaédesek :)

Míra tegnap: Kép
Kép

KépKép
viranka

Mírának jobbulást kívánunk!

Ezek nagyon jó kis fotók, gyönyörű rajta Míra. Remélem, rendbe jön hamar :!:

Kép
vindolanda

Olvasok, csak írni sosem jut időm/energiám. Rengeteget vagyunk kint mióta ilyen jó az idő, délelőtt is délután is :) Lilla nagyon élvezi.
Ma már reggel az ajtóban puncsolt, h hinta hinta :lol:
Estére meg mire leteszem már elfáradok :wink: és dőlök az ágyba majdnem vele együtt.
Olvasom a játszóteres balhékat...fúú azért nem semmi. Igaz nálunk nincsenek olyan klassz játszóterek mint a Vérhalom téren :( viszont eddig + tapasztalataim vannak. Nagyobbak átadják a hintát és mindenki játszik mindenki játékaival. Múltkor Lilla elcserélte a labdáját egy triciklire :)
Jó tavaly azért néha voltak fennakadások, de a legtöbb kisgyerekes anyukát már látásból ismerem, így könnyebb :)

Betegeknek sok puszi, remélem Bálint is jobban van, meg Móni te is :( nem hangzott jól.
A képek meg isteniek :) olyan cukik mind.

Ja és mi tegnap vettünk egy nagyon klassz új cipőt, mert féltem, h a másik már nyomja a lábát. És mivel ez sem annyira laza az nagyon passzentos lehetett már :roll:

KépKép
KépKép
fleur

Heni, Tiéd az elsőbbség :)

Zsófi mostanában mindenét (baba, maci, hóember, kutya) tisztába teszi. Miután végzett mindenkivel (de vesz is ki törlőkendőt, meg úgy csinál, mintha nyomna oda krémet is), jön a hasamhoz a krémmel, ráteszi, és mondja, hogy "Fuzsi is" :lol:

Meg ma a kertben játszottunk délután, odajött, átölelt, megpuszilt, és azt mondta, hogy "Eletlek" :D Még sosem mondta, hogy szertelek :)
Vendég

Halihó!

Lassan befejezem a főzést. Holnap ugye suli, így most készítem a fiúknak a holnapi ellátmányt. Majd éjszaka valamikor hűtőzöm a dolgokat. A déli nagy alvás remekül sikerült, talán elérte az egy órát. :? Du-n megint jót csavarogtunk. Végül a Deichmannban vettünk egy akciós lazább cipőt Bercónak, meg elintéztünk egy csomó dolgot, vásároltunk.

Dettyk! Nagyon jó a Sanyid! :lol: Ez viszont nem egy rövid autó szerintem, nekem már biztosan nagy lenne. :oops: A kis parasztlányod meg egyszerűen zabálnivalóóóóóó. :lol: Kis tündérke.
Hú, én már nem bírom a napot. 18 évesen a bolgár tengerparton lógtunk egész nap, most meg jó, ha öt percig bírom. Terhesen például el is ájultam az első hőségriadó alatt. :oops:

Panndi, adj szemüveget mindegyik lükére. Hogy nem lehet látni???? Nem értem. Ráadásul igazi kis szépség.

Heni, így kell, tessék bejelentkezni minden egyes napon!

Gica, ebben én nem vagyok kompetens. A fiúknak még egyelőre nem kell. :wink: :lol:

Viranka, jaj Istenem. Még olvasni is rossz. Drága Míra nagyon bágyadt. Mondjuk rajtuk is látszik ám, hogy mennyire imádják egymást. Ez a szórakoztatós történet meg... Meg tudtad állni sírás nélkül? Én biztosan ott zokogtam volna. (Még így is majdnem pityergek :oops: ) Jobbulást!!!
Keresd, csak azt a kocsit. Hasznaltauto.hu nagyon jó!!!! Ajánlom a figyelmedbe. Hajrá piros kocsi!!!!!

Fleur! Ne szabadkozz, természetes, hogy most ilyen állapotban vagy. A kis Csodátok és Te vagy most a legfontosabb.

Panndi! Zsófi :lol: :lol: :lol: Annyira cuki. Bercó egyelőre eteti a plüssöket, illetve a múltkoriban a nagy farkast tolta felém, hogy cici, cici. :lol:
dmaggie

Sziasztok

Minden betegecskének jobbulást!

Mi még mindig tiszta taknyok vagyunk :?

Visszaolvasni még nem tudtam csak átlapoztam gyorsba.Köszönöm a válaszokat csajok. Tesómnak álpozitív volt a teszt üres a méhe annyit mondtak hogy egy kicsit meg van vastagodva a méhfala.Ennyi.
És nincs elkeserdev nem adja fel :) Úgy örültem neki hogy nem viselte meg jobban :)

Kép

Kép
agica1126

Szép napot :lol: :lol: :lol:

mosolyog,nevet és evett :) és viszakaptam :) s olyan jó a kedvem :)

Maggie!
dehogynem :) s tegnap szinte uezt eljátszották,csak most Míra ölelgette Bálintot :) pont úgy ahogy mi szoktunk elaludni apával,és közben Bálint meg puszilgatta :) Apa meg pont nem volt bent, az én telefonom meg a gyerekszobában,nehogy le tudjam őket kapni :)

Ágica!
örülök h. nem viselte meg annyira tesódat :) bizti hamar összejön Nekik :) aztán mehetsz babázni :)

:arrow: felkelt törpe is :)

KépKép
viranka

Hello Lányok,

hosszú hónapok óta most először nem voltam kint pipilni éjjel, így aztán végre kialudtam magam és kidobott az ágy fél hétkor. :)

Enyim gyerek is rendesen alszik, mióta a levegőn vagyunk egész nap. Simán ráhúz 1-1,5 órát a régi 6-os kelésére.

Olvasom a játszóteres balhékat. Hát igen, nagyobb közösségben előfordulnak a különböző nevelési elvek miatti eltérések. Idén lekopogom, még nem volt nálunk semmi, de tavaly járt egy apuka egy nagyobb forma gyerekkel, és míg ő az anyukáknak csapta a szelet, a fia letarolta az összes babát. A mienk kifejezetten babajátszótér. Eredetileg a lakópark sajátja lett volna, de aztán lecsapott rá az önkormányzat. Elég pici és mostanra már zsúfolásig televan.
Lizinek a Papija csinált hintát a teraszra, napi 4-5 órát tuti eltölt benne. Most a játszótéren is csak ez érdekli.

Gica, nálunk abszolut napirenden van a kérdés. Kb fél éve kapott fülbevalót a keresztelőjére. Azt mondtuk majd tavasszal. Most meg minden héten ez a téma. Egyrészt az az érzésem, h vagy sokkal korábban kellett volna, vagy megvárni, míg ő kéri. Másrészt meg minél tovább várunk, annál sz.rabb lesz neki. Képzeld, a múlt héten már odáig fajultam, h provokáltam. Megmutattam neki az enyémet és kérdeztem, h szeretne-e ő is ilyent? Persze, h ráigenezett :lol: Rá kell szánnunk magunkat és gyorsan kilövetni :D

Tündériek a gyerekek!
Pankát egyszer úgyis megzabálom! :lol: Úgy látszik ez a csizmában járás szintén kori sajátosság. Nálunk is folyton ez van.
Szegény Míra eléggé ki van facsarva a képen. Gyógyuljon meg gyorsan-gyorsan.

Minden betegnek gyógyító energiát!

Ágica, sajnálom a tesódat és drukkolok, h mielőbb sikerüljön a baba!

silka
silka

Dobok néhány képet is, már jó régen raktam.

Kép Nálunk már járt a nyuszi! :lol: Hát, egyenlőre nem jött be a járgány...
Kép a mi csizmásunk
Kép Hiába, ha apa-anya éheztet, majd megoldom magam
Kép Elkezdte az önálló evést! Biztos, h én ezt akartam???? :shock: :D

silka
silka

Az a kiflievős kép csúcs :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ja, egy mai pocifotó, bár a minőség nem a legjobb.Ugyehogyugyehogy nő? :)

Kép
Vendég

Jó reggelt csajok!

Hát az én éjszakám eléggé érdekes volt :evil: elaludtam az esti filmen, majd 01.30 ig nem birtam elaludni :evil: nincs attól rosszabb, ha nem tudod elaludni. Bezzeg a fiú, ők aludtak. Péterke reggel 7 kor ébredt a saját helyén. Amióta jó idő van, és jól lefárassza magát jól alszik.

TEgnap délutánunk jól sikerült, apa jól bepizzázott, Péterke palacsintázott én pedig ettem egy finom olasz salátát sajtos pizzakenyérrel.Nyam de jó volt:-) meg hogy Péterke tök jól elvolt, igaz valaki mindig szaladt utána, nagyon élvezte, hogy egy nagy teremben volt, tudott huncutkodni, majd unokatesóm 6 éves kisfiával jáccottak még egy nagyot náluk és este 20.30 már aludt is:-) pikk pakk.

Silka édes Lizzi nyuszi:-)

Panndi már azt hittem beelőztél 8) mi újság??? hogy vagy??? jóslófájások?
Én csak este produkálok magamnak, de szerintem csak beképzelem, mert nem akarok éjszaka szülni, és ahogy ettől parázok jönnek a fura érzések is.

Viranka :-) Mira betegen is nagyon szép!

Maggie igyekszem minden nap bejelentkezni, ez az első honlap amit mindig megnyitok :roll:

Szép napot mindenkinek!!!!! Ma is jó meleg lesz!!! Mi kertészkedünk egy kicsit.

Heni
KépKép
heni81

Panndi nő bizony! Az enyém pocat a 36 hét után kezdett el rohamosabban nőni. Bár tegnap totál ledöbbentek amikor mondtam, hogy egy hetem van még, azt hitték, 6 hónapos vagyok csak. Nem a pocak méret a lényeg, sőt! Valószinű te sem vizesedsz és csak a ,,gyerekre " hizol és ez igy van jól. Könnyű lesz visszakapni a szuper modell alkatunkat 8)

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Betegeknek továbbra is sok-sok gyógy puszi

Én hüle tegnap el felejtettem meg dicsérni a képeket :oops: Bocsi érte.
Mindegyik nagyon szuper :D :lol:

Tegnap egész nap kinn voltunk csak akkor hoztam be a csajszit amikor álmos lett.
Este fél8-ig voltunk kinn és fél9-kor már aludt is.
Karcsika már 8-kor mert ő nem alszik napközben.

Detty!
Nem jöttök Pilisre?
Egy közös játszó terezés?

Panndi!
Aranyos pocakod van. :D
De a lényeg,hogy látszik. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Panndi!
Ez már tényleg pocak :) sokat nőtt :)

Silka!
Liza édes :) nagy zsivány lehet Ő is :)

Bálint és Robi elmentek sétálni :) Báló motorral :) addig takarítgatok,Míra meg Eperkét néz :)

:arrow: hí a Mini haraMÍra :)

KépKép
viranka

Heni! Tipp: Holnap! :wink:

Viranka! Ahogy írtad: "visszakaptam", teljesen elérzékenyültem. Tudom milyen érzés... :D

Panndi! Lényegesen nagyobb a pocid a legutóbbi kép óta!

Jaj, most többet nem tudok írni :arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Panndi szép poci :lol: :lol:
Lassan átadják neked a helyet a buszon :wink: :lol:

Viranka gyönyörű Míra.
Örülök, hogy mára jobban van.

Ágica tesódnak megy a drukk a babához.
nektek meg jobbulást+++++++++++++++++

Dettyk Panka gumicsizmás fotója :lol: :lol: :lol: :lol:

Silka Lizike is tünemény :lol: :lol:
a kis éhenkórász :lol: :lol: :lol:

Heni irány szülni :lol: :lol:
csokit szeretnék kapni :wink: :lol:

Mi:
Sokkal jobban. Csinci teljesen jól van.
Most épp egy lepedőbe burkolva illegeti magát a tükör előtt.
Igazi csaj :lol: :lol:
Tegnap egész délután kint voltunk az udvaron. Este sírva jött be.
Elaludni viszont csak fél 10-kor tudott :?
reggel meg megint fél 8-kor kelt.
Ezt az ébredést díjaznám minden nap :roll: :lol:
Átrendeztem a nappalit és így most sokkal több a hely és a fény.
Imádja, állandóan "napozik" :lol: :lol:

:arrow: odaég az ebéd

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi csinálj kérlek új vonalzókat.
Olyan furcsa, hogy nem látjuk hány hetes Gegi na meg Zsozsi :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok, csak gyorsan bejelentkezem.

Sajna megint dögrováson vagyunk, Rugó még mindig, én újfent :? Folyik az orrunk, fáj a torkunk, taknyunk-nyálunk összefolyik - más bajunk viszont nincs, szóval annyira nem komoly, csak az alvással vannak gondok.

Délelőtt elmentünk Neo kutyával pótoltásra. Gondoltam, megyünk mi is, így babakocsi, Rugó, kutya meg mi :wink:
A megadott helyet abszolút nem ismertük, így vittünk GPS-t - itt minden tele van össze-vissza kis kanyargós utcával :shock:
Nagy nehezen találtunk csak oda, és két óra alatt jártuk meg.
Dög meleg volt :?

Rugó kicsit megilletődött a fehér köpenyes, injekcióval felszerelt állatorvos láttán, de Neot nem érdekelte.

A sok kutya tetszett neki.

Aztán kinn ügyeskedtünk az udvaron, de Rugó csak most aludt el, nagyon megszenvedtem vele :?

Mos kreszezek, aztán lépek angolra.

Szép napot mindenkinek, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok, csak gyorsan bejelentkezem.

Sajna megint dögrováson vagyunk, Rugó még mindig, én újfent :? Folyik az orrunk, fáj a torkunk, taknyunk-nyálunk összefolyik - más bajunk viszont nincs, szóval annyira nem komoly, csak az alvással vannak gondok.

Délelőtt elmentünk Neo kutyával pótoltásra. Gondoltam, megyünk mi is, így babakocsi, Rugó, kutya meg mi :wink:
A megadott helyet abszolút nem ismertük, így vittünk GPS-t - itt minden tele van össze-vissza kis kanyargós utcával :shock:
Nagy nehezen találtunk csak oda, és két óra alatt jártuk meg.
Dög meleg volt :?

Rugó kicsit megilletődött a fehér köpenyes, injekcióval felszerelt állatorvos láttán, de Neot nem érdekelte.

A sok kutya tetszett neki.

Aztán kinn ügyeskedtünk az udvaron, de Rugó csak most aludt el, nagyon megszenvedtem vele :?

Mos kreszezek, aztán lépek angolra.

Szép napot mindenkinek, V.

Kép
vindolanda

Hú, ez kétszer ment el :oops:

Annyira jó kis szöveg, nem tudtam megállni :roll:

Kép
vindolanda

Lizi a kiflivel :lol:

Mesi neked meg köszönöm a jó kívánságokat! :wink:

Móni örülök, h jobban vagytok!

Panndi sokkal nagyobb a pocid :)

Viranka
Míra olyan kis elesett a képeken látszik, h beteg, de csodaszép :)

Ma voltunk másik topik talin :) én vittem egy barátnőm meg a 6 hónapos lányát is :) bűbájos kis teremtés. Az ölembe vettem akkor szemlélgetett rám mosolygott aztán még hozzám is bújt :lol:
Lillus meg odafelé is elaludt, meg hazafelé is :) sikerült felhoznom, még mindig alszik :)

No megyek még van egy-két dolgom, mert jön anyósom aztán nehogy szó érje a ház elejét...

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

még egyben, pedig annyit dolgoztam ma kint, hogy azt hittem biztos beindul a dolog, de szerencsére nem. Én megvárnám a kiirt dátumot, már csak a húsvét miatt is, laza volna a kórházban és otthon van mindenki, Péterke is jobban ellenne.

Hát ma rendes nyár volt, mi egész nap kint voltunk, hihetetlen. Péterke állandóan csak locsolna, úgy kell programot kitalálni, hogy elhúzzam a kerti csaptól :evil:

Vindo szegény Rugó! Jobban van ????

Heni
KépKép
heni81

Helló!

Vagyunk ám,csak állandóan kint vagyunk. Hihetetlen milyen jó idő volt tegnap.

Heni még egyben én mára tippeltem :)

Viranka Míra nagyon szép. :)

Regi nem semmi amit leadtál :shock: nagyon ügyes vagy! azt írd meg légyszives,hogy mire figyeltél a kajálásnál.meg mennyit etél stb.most,hogy rendbe vagyok neki állok én is,van pár kiló feleslegem :oops: :roll:

:arrow: reggeli
varga tünde

Halihó,

Megvagyunk,
azért be be lesek hogy a kismamáink nem indultak e szülni :wink: . Bár Heni csokiáról már lecsúsztam mert 3-át tippeltem. :cry:

Mi jobban vagyunk. Emma orrát este reggel szívjuk..Ő órdít..gyűlöli...harcolunk..de muszály..mert van egy kis anyag benne...de már kap levegőt..lehet ez egy kis megfázást hozott a fognövesztés..de láz nincs és már tünet sem..és az orra sem folyik már..ja és alszunk...ma 8 kor ébredt! :-)

Most apájával tricikliznek kutya kajáért..én meg búrázok :-)

Tegnap csoda szép nyári idővolt..kint voltunk szinte egész nap..elővettük a homokozót...locsoló......:-)

Apa elutazik jöv héten 3 napra :cry: ...nem szeretem ha nincs itthon... :cry: :cry: és Emma sem. :(

Panka, Lizi olyan édesek!!!!!!!!

Panndi: szép poci....!

Betegeknek jobbulást!!!!

Maggie: jubileumi játszótér vagy főtér...találkozhatunk!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Pakolásztam és találtam szopis golyókat. Urtica urenst ha kell valakinek kismamik,akkor szóljatok. :)

Heni miújs.. :) :) :)
varga tünde

Panndi! nem semmi,hogy nől a pocid.. :)

Kép Nálunk is volt kint evészet.. :) Ez még tegnap előtt készült. :)

Kép Ééss elkészült a homokozó.. :) Domcsit nem sikerült lekapnom benne,annyira sok dolga van most,hogy kint vagyunk.. :lol:
varga tünde

Sziasztok,

még egyben 8)

Én 9. szeretnék menni szülni, apa még legalább 2 napot hagy dolgozzon, mert utána 2 hetet nem akar, bár biztos be fog kelleni mennie :evil: nélküle biztosan megáll az élet a cégnél.

Csütörtöktőn szünet van a suliban keddig, anyu, tesóm , apu otthon, na az jó volna Péterkének nagyon, mert ővelük tök jól elvan.

Tünde én használtam UU golyócskákat, elfogadom, ha elpostázod nekem:-)

Egyébként tök szupi a ti udvarotok is, nálunk is alakul, de még nem az igazi.

Ebéd és vacsi kész 8) vadas és rostélyos, csirke leves. Holnapra is marad, igy pihizhetek. Még délután akarok csinálni túrós batyut.

Mindenkinek jó étvégyat az ebédhez és szép meleg vasárnapi délutánt kivánok!

Heni
KépKép
heni81

Tünde! Nagyon szuper a homokozótok, meg a csúszda is!!!!

Heni! Állandóan lesem a telóm, mikor küldöd az sms-t! :D

Csajok! Ma 10-kor kimentem a gyerekekkel a játszótérre, és tök jó volt, alig voltak. Nem tudom, hogy ez a hétvége délelőttnek tudható-e be, hogy ilyen kevesen voltak. Majd megnézem, hétköznap délelőtt mennyien vannak. A délutánok zsúfoltak.
Arra gondoltam, találkozhatnánk - már akinek van kedve jönni. :)
Tudom, hogy Fleur és KTimi ismerik a Vérhalom téri játszóteret a II. kerületben. Akinek van kedve jönni, beszéljük meg, mikor talizzunk. :)
Teszek egy képet.

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Köszi!

Csak a kupit ne nézzétek a háttérben. :lol: :lol:

Huu de jó játszótér Emese. :)

Ma feltöltöm az aksit és csinálok egész játszós képeket. :)

Oké Heni. Kérem a címet priviben. :) Na jó akkor nem noszogatlak. :lol: :lol:
varga tünde

Heni még egyben...annyira izgulok...:-)

Tündi: szupi kis udvar..na majd én is dobok ..de mivel a nagyiknál lakunk a nagypapi kertjével tudok "dicsekedni" :oops:

Mesi: de jó hogy nem voltak sokan a játszin..

Ma 11 kor jött az eső legény Emmáért. :D Teljesen kész voltunk..máris jönneka lányunkért a srácok? :D ????

Az utcából az egyik kisfiú hívta játszani..de templomba készültünk..úgyhogy majd du-án.

A templomban megint nagyon jól érezte magát..olyan kis talpraesett, megy ha gyereket lát, játszik...édes ...megint kifogott egy nagyobb fiut és autóztak a padokban..:-) Imádom...

és mikor mondom neki hogy imádkozunk szépen összerakja a két kis tenyerét...zabálni való!

Gyors ebéd és már durmol is!

Jaja olyan szép idő van 27 fok!!!!!!!!!!!!!!!!!!VÉGRE!!!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok Lányok!

Most tudtam csak jönni, eddig olvasgattam a hsz-eket.

Heni: nagyon szorítok, hogy akkor szülj, amikor Nektek a legideálisabb! :)

Mi jól vagyunk, Dávidka megkapta a 18 hós oltást csütörtökön, szerencsére nem volt láz utána. 11,9 kg és 85 cm :)
Pénteken és szombaton suliban voltam, rettenetesen elfáradtam. Ma meg alig tudom magam utolérni a házimunkában :?
Egyébként nagyon sokat kint vagyunk mi is, biciklizünk, sétálunk, stb. Csak egy gond van, hogy amikor jövünk be, olyan ordítás van, alig tudom megnyugtatni.
Most csak ennyi, mert ma van férjem szülinapja és még egy Tiramisut akarok neki csinálni.

Szép délutánt mindenkinek!

Kép
aniko15

Sziasztok

Utólag is boldog hófordulót Lottinak és Geginek! :D

Viranka: Küldtem pü-t!

Petrusom még mindig taknyi. :?

Heni: Te adod még a Bérest Péterkének? És miért fogsz váltani vitamint neki.(egyszer olvastam hogy most már mást akarsz neki adni).Mert elgondolkodtam hogy mi is váltsunk e? De nagyon bejött neki január óta most lett náthás először.Nálunk ez nagy szó!
Tippem: ápr.10 :D

Kép

Kép
agica1126

Ágica azt mondják, hogy jó a vitaminokat váltogatni, mert megszokja a szervezete :shock: én nem tudtam, de igy hallottam. Most fogyott el a Béres, multit kap most, C sem adom már, sok a citromos tea, meg a kivi, narancs, igy gondoltam az elég.

Kaqk nálunk is szokott Péterke imátkozni, sőt még keresztet is vet, templomba nem vittem még el, most a terhesség miatt, pedig most már jó az idő is, ezek után meg a baba miatt nem fogunk menni, szóval, röstellem nagyon, hogy nem járunk, pedig annó minden héten jártunk.

Aniko köszike:-)

Péterke 1óta alszik :shock: nagyon lefáradt, sőt még a hátsó bal alsó utolsó foga is jön, fájlalja is.

Mi levágtuk a füvet, meg csináltam túrós batyut, miért is pihennék :roll:

recept ha valaki megcsinálná:

Túrós batyu:

50 dkg finomliszt
2 db tojás sárgája
50 ml olaj
300 ml tej
5 dkg élesztő ( felfuttatni előtte kis cukros tejben)
1,5 ek cukor
Mindezt belerakni a gépbe tésztaprogramra. Dagasztás után kivenni, kisodorni, kb. 10X10 cm-es darabokra vágni. Majd ezután megtölteni tojással, cukorral, citromhéjjal, mazsolával ízesített túróval ízlés szerint. Összefogni, batyukat formálni.
Hideg sütőbe tenni. Majd ott 200 fokon kb. 25 percig sütni.

Heni
KépKép
heni81

Kééészen vagyok. Csináltam lasagnet, sütöttem vagy 50 palacsintát, délelőtt még voltunk templomban, aztán játszótéren, aztán kinn maradtunk a kertben, kinn is ebédeltünk, Zsófi csak fél háromkor jött be, de akkor rögtön kidőlt :)

Annyira jó ez a szép időőőőő :)
Vendég

Sziasztok!

Heni látom még egyben. :wink: Én a holnapra tippelek. :D Ha mégsem akkor tuti kivárja a nyuszit. :D

Mi jól vagyunk, tegnap voltunk állatkertben Jászberényben. Jó volt nagyon, Zétus élvezte. Annyira meleg volt.... :shock: Két napig fájt a fejem, nem tudom a meleg az oka vagy a gyógyszereim... :roll:
Majd rakok fel képeket ha apa átveszi.

Ma főztem, délután pedig kilevegőzte/motorozta magát csemetém.

Mennem kell mert manó hisztizik. :evil:

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Rakok pár képet, nagyjából ezzel telt a hétvége. Fűnyírózunk, festem a kerti padokat, kertészkedünk stb.

Heni, hajrá!!!

Kép Kép
Kép Kép

És persze be kell tenni a kocsiba, és egy fél óráig kormányoz meg sebességet vált.
Hamarabb megtanulja, mint én :shock:

Miléna, majd rakj akkor képeket.

Ja, az ananászbor nagyon jó lett, tisztára mint a gyümölcslé, csak alkoholos 8)

Holnap délután visszaolvasok, akkor jövök majd legközelebb.
Szép estét, V.

Kép
vindolanda

Vindo az az összes fa a tiétek??????

Heni
KépKép
heni81

Heni, szerencsére nem :lol:
Csak az első öt sor, de néha az is elég.

Gábor ábrándozik a hátsó telek megvásárlásáról, de nincs hozzá pénzük 8)
Metszeni persze én metszettem őket ősszel :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok !

Lányok mi is élünk csak mint sokan mások így mi is sokat vagyunk kint a szabadba.
Ádi egy igazi rosszcsont.
Mint mindig most is csak annyit tudok mondani a gyerekemről, hogy egy angyal arcu ördög.

Suli az megy még és nagyon jó csak néha fárasztó főleg egy kora reggeli kelés után. De nem panaszkodom május elején vége.

Teszek pár képet is.

Kép vigyori
Kép hajas baba
Kép bohóc
Kép mai alkotásom

És hozztam 3 meglepi képet.
Kép Cuki Gegi
Kép Élőben még édesebb
Kép Mesi és Gegi

Napközeben gondoltam írok Mesinek, hogy megyünk a Vérhalom téri játszóra, hogy tudnánk ott talizni. Persze főztem és sütöttem így nem volt időm.
De lőn véletlen pont ma írt ő is és a véletlenek egybe estek és taliztunk.
Hát lányok Gegi élőben sokkal édesebb mint képen. Nagyon nyugis baba.
Zsozsi meg egy igaz csaj lett.

Mesi nagyon örülök a talinak és ha megyünk akkor tutti rádcsörgök és akkor minitalizunk.

És végül dobok még egy képet ami haza felé az úton készült.
Kép jókedvű

Holnap megyek tesómmal és anyukámmal Bécsbe vásárolgatni. Mióta megvan Ádi nem voltam.
Remélem lesznek jó gyerek cuccok. Ádinak akarom a nyári ruhatárát feltölteni.
Ádi egésznap apájával lesz remélem bírni fogják.
Na lépek is aludni mert én vezetek és reggel 7-kor indulunk.
Jövök majd képekkel miket siekrült vennem.

Mindenkinek kellemes estét.
20200310173350

Sziasztok Mammikák!
Ideje írnom :oops: bár okom van a kimaradásra... elköltözünk holnap reggel :shock:
Az egész lakás leürítve, minden dobozokba (jaj Regi de sokat gondoltam Rád...) egész jól bírtam eddig, bár úgy gondolom 2 hét múlva már nem lettem volna erre képes, ezért is volt ez a hirtelen döntés.
Pilisvörösvárra megyünk az Anyósomék nyaralójába, Natasa oda fog megszületni :lol: Aztán ősszel vagy visszajövünk a felújított lakásba, vagy eladjuk, és megyünk másikba, nyitottak vagyunk mindenre :lol:

Heni! Panndi! Jaj de izgi! Kár, hogy még egy darabig nem lesz internet, nem tudlaklesni Titeket!

Panndi! Neked külön gratulálok! Le a kalappal nagyon ügyi vagy!

Fleur! Nagyon-nagyon örülök! Gratulálok a kis pocaklakódhoz!!!!

Regi! Neked meg a -12kg-hoz gratulálok! Nagyon kitartó, fegyelmezett Csajszi vagy! :wink:

Azért olvasGATok ámmmm!

A talis képek is nagyon jók, legközelebb mi is ott leszünk :!:

Na röviden ennyi... egyébként Nolka nagyon élvezte a pakolást, a rumlit :lol: Natasa meg egy kis virgonc Lányka, eszméletlen milyen aktív, Nolka negyed ennyit nem dolgozott odabent :lol:

Puszi Lányok! Jövök majd amint tudok, persze képekkel! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Bizony, taliztunk és szupi volt, Ádi egy gyönyörűség! Lesz még ilyen tali tuti, és remélem másnak is lesz kedve csatlakozni.

A lenőtt hajamat, és a "hómlessz" fejemet ne nézzétek, nem egyszerű egy fodrászt megszervezni. De a héten majd már megoldom! :lol:

Gegi elégedetlen, később folytatom. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Mesi, épp írni akartam, hogy tök jól nézel ki :) Nagyon jók a képek!
Vendég

Mesi ,, hómlessz" ????? te miről beszél???? Tök édes vagy a képen. Nagyon láccik rajtad a boldogság:-) az meg, hogy lenőtt a hajad, én speciell észre sem vettem volna, a szőkéknél ez normális, minden hónapban festetheted azért a hajadat, sőt még szoptatsz is, lehet nem is tesz jót. Legalább is én igy vélem.

Anitja jó, hogy jelentkeztél:-) jó költözést nektek!

Timi szép kis fürtös Ádi:-) Szőke herceg:-)

Mi még mindig egyben:-)én nem sietek, bár apukám jöv hét szerdán elutazik, szeretnénk ha még látná élőben a kis Áront. Péterkét sajna csak képeken láthatta újszülöttként.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok, a kresz elméleti vizsgán sikeresen átjutottam.

Sajna reggel hat után kellett kelnünk, mostanra Rugó kikészült, alszik 8)

Egy gonddal kevesebb, már csak az angol maradt, az májusban lesz.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Nagyon cukik a képek, Ádi baba, Gegi, mind gyönyörűek, és az a séró Ádinak! :)

Anitja: Pilisvörösváron élnek a keresztanyámék, nyaralóban ők is, lehet épp a közeletekben :wink:

Vindo: gratulálok!!!Nagyon ügyi vagy! :D

Kép
aniko15

vindo: ügyes vagy, gratulálok :)

Én annak idején.. khm... sokadszorra mentem át :oops: Valahogy 17 évesen jobban izgatott maga a vezetés, mint a KRESZ :lol:
Vendég

Vindo gratulálok, nagyon ügyi vagy :lol: :lol:

Anitja érezzétek jól magatokat Pilisvörösváron
Azért remélem valahogy majd üzensz nekünk ha megszülsz :wink: :lol:

Mesi ragyogsz a képen :lol: Gegivel együtt :lol:

Heni biztos fogja látni apud Áront, még babusgatni is tudja :wink: :lol:

Panndi engem vezetésből húztak meg egyszer :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi!
überhülye vagy 8) jó h. írtad a fodrászt elkezdem hivogatni :lol:

kresz: én is sokadjára mentem át :) rohadtul nem érdekelt :) akkor

:arrow: kicsihuszár hív :)

KépKép
viranka

Nyugi, lányok, fogok én még megbukni :lol:

Leírom a napunkat, aztán majd igyekszem reagálni, mert Rugó még alszik 8)

Az állapotunk lassan javulgat. Nekem még a hányinger határát súroló köhögőrohamaim vannak, Rugónak két óránként szívjuk az orrát, de szerintem tegnap este már a javulás jeleit mutatta. Biztos, ami biztos, azért vettem neki a gyógyszertárban orrcseppet meg köptetőt is. Eddig Nurofent kapott csak, meg az orrát szívtuk.

Hajnalban kellett kelnünk, mert Gábornak volt egy kis elintéznivalója munka-fronton. Amíg ő ügyködött, addig mi mekiztünk, gyógyszertárban voltunk meg a belvárosban járkáltunk. Ami lehetett volna séta is, de nem, mert Rugó belső udvarokban lábtörlőket emelgetett meg a ruhaszárító kötelek alatt sétált, valamint többször bement egy órásmesterhez :roll:

Kilenckor találkoztunk, és Gábor elvitt a közlekedési felügyelethez. Sikeresen levizsgáztam.

Közben a fiúknak halaszthatatlan tőzsdei tranzakciókat kellett végrehajtani, mert valami mozgás volt az OTP-részvényekkel :roll:

Olyan tíz körül találkoztunk, és Rugó be is aludt hazafelé a kocsiban. Sikeresen becsempésztük az ágyba, és még most is alszik.

Mondjuk, csak hét órát aludt éjjel, mert 11-ig dorbézolt a lelkem.

MOst hozok papírt és ceruzást, és rögvest visszaolvasok.
Ha nem jönnék, akkor felkelt.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: