DEhogy van!!Sőt szeretem, ha vki megmondja azt amit gondol, fontos az őszinteség!!
200907?
Mintha anyámat hallanám:), Érzem azt mit lehet mit nem, s Ő aztán jelez ha vmi nem tetszik. DE nagyon jól esik, meg fokozza a vérkeringésemet..
meg a sok kutyi séta dombon le fel, hmmm most, hogy jó idő van különösen élvezem. Mivel még melózom, s gyakorlatilag egész nap ülök,
nekem ez az egyetlen ami feltölt, hiába nem tudok egy helyben maradni...DE a motort tesóm elvitte:
BEülő, meg van külön, olyan ami a gyerkőcöknek, csak felnőttbe (melles comb heveder). Szal a pocakom ki van hagyva:
Ja így:"fúúúúúúúú, de jó és amikor tök(r)e tele van, akkor annnnyiradeannnyirajól kikapcsolja és ollllyannn jó felérni és tudni, hogy megcsináltad"
(de jó lenne tudni ki is vagy te!
Ancsurti
Igen világ életemben, vékony voltam, sosem küzdöttem a kg-al, sőt inkább csak úgy, hogy gyorsan szaladt le rólam, szerencse vagy sem, azt nem tudom.
A sport meg a mindenem. De már én is 9kg "híztam", ami nekem nem kevés. igaz nem voltam vastag, most meg mindenkitől azt hallom, milyen jól áll neked ez a terhesség és hogy kigömbölyödtél..
Persze alig várom, hogy úgy igazából már mászhassak, de persze tudom, hogy ez még odébb lesz..
Usziba én is jártam, most 2 hete nem voltam, főleg hogy itt a jó idő, vhogy ilyenkor kifele menekülök..
Ja, nincs akkor pocim mint Gabinak, mert hátrahajló méhem van, és befele terjeszkedik a lurkó, meg erős a hasfalam s még nem elég combos ahhoz, hogy arra meneküljön, de pár hét és ...
Vezetni én is vezetek autót, s mindig bekötöm magam, egy kis csattal laza a pocaknál, de Szoni tud jó biztonsági öv elvezető rendszert..