A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Breki,

DEhogy van!!Sőt szeretem, ha vki megmondja azt amit gondol, fontos az őszinteség!! :wink:

200907?

Mintha anyámat hallanám:), Érzem azt mit lehet mit nem, s Ő aztán jelez ha vmi nem tetszik. DE nagyon jól esik, meg fokozza a vérkeringésemet..
meg a sok kutyi séta dombon le fel, hmmm most, hogy jó idő van különösen élvezem. Mivel még melózom, s gyakorlatilag egész nap ülök,
nekem ez az egyetlen ami feltölt, hiába nem tudok egy helyben maradni...DE a motort tesóm elvitte: :lol: :lol:
BEülő, meg van külön, olyan ami a gyerkőcöknek, csak felnőttbe (melles comb heveder). Szal a pocakom ki van hagyva: :D És most az elöl mászást is hanyagolom, bár januárban Finaléban..nem bírtam megállni, de nem estem:)) Meg aztán APja vigyázz rám rendesen. Ő nekem az ABS :lol: :lol: :lol:
Ja így:"fúúúúúúúú, de jó és amikor tök(r)e tele van, akkor annnnyiradeannnyirajól kikapcsolja és ollllyannn jó felérni és tudni, hogy megcsináltad"
(de jó lenne tudni ki is vagy te! :lol: :roll: )

Ancsurti

Igen világ életemben, vékony voltam, sosem küzdöttem a kg-al, sőt inkább csak úgy, hogy gyorsan szaladt le rólam, szerencse vagy sem, azt nem tudom.
A sport meg a mindenem. De már én is 9kg "híztam", ami nekem nem kevés. igaz nem voltam vastag, most meg mindenkitől azt hallom, milyen jól áll neked ez a terhesség és hogy kigömbölyödtél..
Persze alig várom, hogy úgy igazából már mászhassak, de persze tudom, hogy ez még odébb lesz..
Usziba én is jártam, most 2 hete nem voltam, főleg hogy itt a jó idő, vhogy ilyenkor kifele menekülök..
Ja, nincs akkor pocim mint Gabinak, mert hátrahajló méhem van, és befele terjeszkedik a lurkó, meg erős a hasfalam s még nem elég combos ahhoz, hogy arra meneküljön, de pár hét és ... :lol: :lol:

Vezetni én is vezetek autót, s mindig bekötöm magam, egy kis csattal laza a pocaknál, de Szoni tud jó biztonsági öv elvezető rendszert..

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!

Örülök Neki, de amúgy alapban a lényegben egyezünk....a szeretet a fontos és a gondoskodás...az pedig semmibe sem kerül :lol: :lol:

Ja és a hátrahajló méhben is egyezünk :wink: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!

Csak egy napot nem voltam és alig győztem visszaolvasni :lol:

breki: igen arra az e-mailre gondoltam, és ki is kerekedett a szemem, tudom nem mindenkire vonatkozik, csak az "ügyesebbjeikre", de biztos vagyok benne, hogy létezik ilyen.

Gabi: mi a babakocsit vettük ott, kiskádat igaz akkor nem is néztem, de majd megkukkolom. Én is szoktam érezni, ahogy Dorka csuklik, annyira édes olyankor is majd meg zabálom :lol: :lol:

dodi: nagyon szép a kiságyatok!!hasonló a mi kiságyunk is. tegnap este már egész jól összerakták a fiúk, de még ma estére is maradt, mivel vannak olyan lapok maik nem voltak előfúrva az ajtókon :twisted: így ahhoz már negyed 11kor nem kezdtek neki, nem baj, majd ma. :) a fazonigazításról én is hasonlóképpen gondolkodom, egyenlőre még nem jelent problémát, de már gondolkodtam, hogy hogyan kellene később, a szomszédom, aki velem egyidős, már tükrözik. :lol: hát nem irigylem, hamarosan nekünk is bizti ki kell találni valamit.

tabati: Dorka, nekem is mostanában, inkább fordul, és szabályosan kivehető, hogy most itt ez a popsija, vagy a feje, esetleg a lába lehet, tegnap a gyomromra helyezte a tappancsát, annyira tündéri volt :D Tegnap este meg szabályosan hullámzott, bal oldalon a hasam, nem tudom hová szeretett volna fordulni :D

övterelő: én is sokat vezetek gondolkodtam, hogy vegyek-e, mondjuk engem egyenlőre még nem zavar az öv, majd ha fog, akkor lehet hogy én is elgondolkodom, mert nem hülyeség egyébként.

Hol alszik a baba: nálunk elég kicsi a hálószoba, de mégis ide tettük be a kiságyat egy jó ideig mindenképpen itt lesz, utána majd kitesszük a másik szobába, csak az meg sajna egybe van nyitva az étkezővel, inkább nappali, mint szoba, szóval az meg azért lesz majd érdekes, de majd kitalálunk valamit, lehet mi költözünk majd ki oda.

Mai napom is elég sűrűnek ígérkezik, úgyhogy most el is kezdem a teendőket, majd később jövök. 8)

DE előtte még valamit meg szeretnék osztani Veletek, mivel nagyon dühít :twisted: A keresztfiaink most itt vannak anyósomnál, betegek 40 fokos lázzal, mandulagyulladással, hörgőgyulladással, tegnap is ügyeletre kellett vinni az egyiket....erre holnap reggelre a páromat odarendelik, hogy reggel vigyázzon a kicsikre, mert apósom dokihoz megy, anyósom dolgozik :twisted: hát van elegem, jól össze is vesztünk ezen, hogy képes oda menni...bezzeg eddig úgy aggódtak anyósomék hogy nehogy elkapja valami náthát vagy ezt vagy azt, most meg nem baj, nem baj, mondtam a páromnak akkor hazaköltözök addig a szüleimhez egy hétre, nekem előbbre valóbb a mi kislányunk, lehet önző vagyok (mert ezt is megkaptam), de ez van, anyai ösztön lehet :lol: :lol: na jól kipanaszkodtam magam :lol:

f.nikici

agmano igen készülök, nem szeretem az utolsó pillanatra hagyni, de a festés az csak 1 hónap múlva lesz, mert még tesómék itt laknak. Kb 1 hónap mire átköltöznek az övébe, akko ra dolgozó átkerül a vendégszobába, és a dolgozó lesz a gyerekszoba.

tabati nálunk az emeleten folyosó van és onnan nyílik a hálószobánk, az az ajtó az ahol a kiságy van, de a folyosórol nyílik a mostani dolgozó is ami majd a gyerek szoba lesz, és onnan is van bejárat a mi hálónkba. A gyerekágy nem ott lesz ahova most tettük hanem átkerül a mostani dolgozóba így közel lesz hozzám, és hallom ha sír, de én is áttudok majd menni hozzá aludni ha nagy sírás van, vagy apa nagy horkolásba kezd. Nekem is lesz ott ágy. Huzat egyáltalán nem lesz.

breki köszi megnézem majd.
De a sárga naransárga összeállítás az jó, és a szekrényben is azok a színek vannak.

nikici szerintem igazad van.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Túlestem a zsemleevéses "tortúrán". Ki lehetett bírni :D
Az eredmény: terheléses vércukor: 5.4
Ja, és 71.4 kg vagyok, ami idáig +12 kilót jelent. De nem volt ejnye-bejnye.

A Sehány éves kislánynak a mai napig emlékszem a grafikáira, annak ellenére hogy cirka 20 éve volt a kezemben utoljára.
Vendég

Sziasztok!

Most csak átfutottam az írottakat,mert rohanok a lókhoz,de Boo-nak írnám én,h oldottam meg azt a biztonságiöv dolgot.

Alapból be van csatolva és ha beülök,tulképp ráülök,de a felső részét maga elé húzom. Nem tudom mennyire érthető a dolog. Így csak a felső test van 'leövezve' az ,ami a pocinál menne a sejhajod alatt van. Mindig csak ki vagy bebújok a felső részéből,azt hajrá.

Remélem mindenki jól van!! :)
Vendég

Conversano, ezt kár volt leírnod! Inkább nyomja meg az öv a babát, mint a kormányoszlop törje össze. Ugyis a medencecsont megfogja az övet. Azaz fordítva.

Sillia, gratula! Nekem magasabb volt eddig, most remélem jó lesz, bár ennél a terhességnél, még a vércsoportom sem jó eléggé....

Nikici, megértelek, fő az elővigyázatosság, ráadásul a párod sincs kitéve ilyen gonosz vírusoknak havonta, így jó eséllyel hazahozhatja Nektek. Nincsenek szülei a gyerekeknek?!

Gabi, Te sem unatkozol!
Én azét sem vásárolok még, mert ha mostanában megszületne, akkor ugysem jönne haza egyhamar, így 36 hetesen ráérek megvenni azta pár rucit ami számításba jöhet, a kiságyat babakocsit egyelőre keresgélem, nézegetem, végülis sportbabakocsink is van, ha véletlenül megszületne 170 fokig dönthető. Egyelőre a vízszintes részen el is férne.
Most minden fillér az autócserére van elkülönítve, aztán öszsespóroljuk utána a babcuccokra valót. Még nem tudjuk mennyiből ússzuk meg a kocsit, mármint a családit nem a babát.

Éva

KépKépKép
agmano

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

Agmano!
Igazad van ,de nagyobb esélyt látok arra,h vészfékeznem kell,minthogy karambolozzak,így jobb megoldásnak látom a 'fél övet' ,mint a semmit.
Vendég

Hajfestés gyakoriságához nem értek, de azt olvastam, hogy az abban lévő anyagok 0,00000001%-a sem szívódik fel a szervezetben, így bátran lehet festetni.

Elküldtem a férjecskémet sörözni, nagy ritkán hívják, ismerik, hogy a család az első. De menjen, mert begyöpösödik itt mellettem. Ha meglesz a 3. akkor már nem fogom ilyen lelkesen küldeni, de valszeg eszébe sem fog jutni. Heti 1 tenisz még engedélyezett, de aztán csak család és itthoni másodállás, szerencsés vagyok ilyen szempontból, sokat látom.

Éva

KépKépKép
agmano

Conv, Te tudod! Bízz a szerencsédben és légy résen!

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Breki:Szoval semmi esely a Raffai konyvre...pedig gondoltam mar ra hogy kerestetem,hatha ki tudjak kuldeni... :(
A mai napig a szemem elott vannak a konyvbol a rajzok!Pedig eleg kicsik voltunk mikor olvasgattuk,nezegettuk....

Most is eppen az "En kis kertem kerteltem"c.dalocskat dudolgatom magamban,miota felebredtem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vegre ma csodas az ido....

Most latom hogy a beflex oldalat atalakitottak,nem is latni az autografikakat....pedig nagyon jokat csinaltunk....

Tabati:Jobbulast Neked is,es elvezd a jol megerdemelt 2 hetet!!!

Gabi:Szuper jok a butorok,nagyon kellemes szinuk van!Nem rossz a szinosszeallitas,amire gondoltal,de tenyleg jo kiprobalni a progival :wink: .

Csibe:Ha sietve megyek,nekem is befajdul a pocakom...szanj ra idot most mar ha gyalogolsz.Jo kirandulast!Enisakarokmostmarmenni!!!

Ronmay:Azert ha majd lesz pocakod mutasd mar meg!Az en hasizmom nem tartotta vissza gyereket :lol: :lol: :lol: De ha veletlenul hasizmoznom kell,mert maskepp nem megy,igen furi a latvany...kozepen egy 5 centis sav kituremkedik a hasamon :shock: :shock: :lol: :lol: !Azt hiszem osztonzoleg hatsz ram...amint lehet,majd ujra nekilatok sportolni...ez igy nem mehet tovabb!

Agmano:Itt tobbnyire leengedheto oldalu agyikok vannak...
A gravitaciotol nem fordul csak ugy meg sajna,de vannak gyakorlatok,amivel lehet osztonozni gyereket hogy forduljon...mar ha semmi nem akadalyoztatja odabent...

Sillia:Na orulok hogy tul vagy rajta,szep eredmeny!...a kiloidhoz csak gratulalni tudok,kifejezetten jol all Neked!!!

Conversano:Loknak puszit kuldok!!!Te is jol vagy?

Nicki:Vigyazz magadra tenyleg!Miert ti oldjatok ezt meg?

Boo:Hat nem egyszeru procedura az allatkaknak a kiviteli engedely(chip,utlevel)Nekem meg egyebb engedely is kellett....ja es nem keves penz,de hat megiscsak a csaladtagom :lol: :lol: :lol:
Rohadt kullancsok...de utalom oket..es meg nem is magam miatt,hanem az allatkak aztan jol megsinylik ha betegek lesznek...
Voros haj: :lol: :lol: :lol: Na Te sem tudod mit akarsz! :lol: :lol: :lol:
Hat varj meg egy hetet,addig azert kopik is a hajszined...a hajadnak nem tesz jot igazabol,ha te betartod a szelloztetest...
Milyet vettel?En nagyon vagytam csokibarnara,de nehezen talatam meg a megfelelo arnyalatot...1x sikerult,de nem tudom melyik volt az :oops:

Kép
Kép
ancsurti

Agm.

Bízom. Nekem nem jött be az övterelő,viszont nem indulok el sehova anélkül ,h be ne kössem magam-nomeg ha ne adj isten történne vmi és úgy verne pofán a légzsák,h nem vagyok bekötve,nagy az esély ott is maradok.
Szerencsére nem az autóban élek,nem kell sokat kocsikáznom.

A lényeg,h ne legyen senkivel semmi baj!

Szép napot kismamik!:)
Vendég

Szia Ancsurti! :)

Átadom a lóknak :)

Köszönöm az érdeklődést,jól vagyok/unk. Rengeteg az energiám ,viszont a kondim hozzá nulla:)
Vendég

Conversano: :wink: :wink: :lol: :lol: 8) 8) Az en kondim is elveszett de nagyon :shock: :shock: !
Nehez igy,de majd visszall hamarosan!Remelem!!!

Kép
Kép
ancsurti

Timi:Ma lattam a kerdesedet :oops: :oops: a 26 hetes babarol.En olvastam roluk...eppen stabil az allapota,remeljuk hamarosan rendben lesz!!!Lelegezteton van,kap tejcsit,sok hajacskaja van...anyukaja 3 orankent vele van.Allitolag 1x mar megfoghattak,es rajuk nezett....edes bogar!!!Megy a drukk!!!

Na lepek fozni!
Utalok hajat mosni :evil: Es ma azt is kell!!!

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok! :)

kicsidodi!

"Tudod, van a mondás, hogy a szerelmet, és a gyűlöletet csak egy hajszál választja el. Legtöbbször azért szekálják szét egymást a válók, mert az egyikük, még nincs túl a másikon!"
Közelről hál' Istennek nem ismerem a témát, de amit másoknál láttam az már odébb volt a hajszáltól, inkább gerendára hasonlított. És nem azért nem voltak még túl a másikon, mert még annyira tartott volna a szerelem, hanem mert másra sem bírtak gondolni mint, hogy hogyan csellózzanak ki a lehető legjobban a másikkal...

boo!

"vígan reklámozza, hogy néha a kamionban még újságot is olvas, meg filmet néz "
Miért ne? :shock: Ha áll, akkor nyugodtan. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Meg a nője SMS-eit olvasgatja... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )

Szopipárna: akkor most vegyetek egyet a gyereknek is... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A terheléses cukor eredménye megvan másnap reggelre! :wink: Még időben vagy, de ne linkeskeddel el többet!

Túl vörös? A te hajad??? :shock: :shock: :shock: Szerintem nyugodtan újrapingálhatod, de ha megmosod párszor már ki is kopott valamennyire.

Mai kombinós (és metrós) tapasztalat: jól látható hasam ellenére senki nem adta át a helyet (csupa nő volt körülöttem!). Egyedül egy 70 fölötti néni szólt, amikor leszállt, hogy üljek le és elnézést kért ( :!: ), hogy nem adta át hamarabb a helyet, de ő is nehezen mozog.

katy76!

Milyen szúnyogháló kerül 85 rugóba? :shock: :shock: :shock: Ultrahangot bocsájt ki, hogy távol tartsa a denevéreket, vagy lepattan róla a repülő? :shock: :shock: :shock:

Kontrollon mi volt?

tabati!

Teljesen a 3. trimeszterben vagy. :lol: :lol:

Viszont hagyd már el azt a fránya náthát! (Amúgy, nem lehet véletlenül allergia? :?: )

ancsurti!

Nem tudom mire panaszkodhat majd a gyereketek, de az egysíkú, unalmas zenékre biztos nem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Te küldj agmanonak leengedhető rácsos ágyat, ő meg cserébe elküldi neked a könyvet. (Na, milyen vagyok...? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

gabi1!

Szépek a bútorok. :wink: Ha ennyire színesek, akkor szerintem elég, ha csak egy szín kerül a falra róluk. (Illetve, ha "túl" színes, akkor gondolom hamarabb festenétek át, mint egyébként)

csibe83!

Ejnye a nembekötés miatt! :evil: Ráadásul, most már tényleg itt a jó idő, naponta 2*20 perc séta kell ilyenkor. :wink: (Ezzel is lehet valamit spórolni a benzinen)

agmano!

"Meg nem tudom, én viszolygok tőle, hogy ODA kössek valmit..."
Honnan tudod lehet, hogy még jól is esne.. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :wink: :lol: :lol: :lol:

A WC tisztításnál azért arra vigyázz, hogy a Domestos ne keveredjen a sósavval, mert az még viccnek is rossz lenne... :!:

breki76!

Az, hogy mit firkál össze a gyerek erősen függ a szülőtől is. :wink: Mire elkezdik érdekelni őket ezek a dolgok, addigra már elég nagyok ahhoz, hogy meg lehessen értetni velük, hogy hol lehet és hol nem lehet firkálni.

ronmay!

Nem mászol elől? Aaaaaaaaaaaaaz más. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Látom, azért a család (is) igyekszik rád vigyázni. :wink:

Fényképpel is tudnád illusztrálni a +9 kilódat? :roll:

f.nikici!

Én sosem tudom, hogy mikor milye dudorodik az éppen aktuális gyerekemnek. :(

Jogos az aggodalmat és remélhetőleg semmilyen bacit nem visz haza Apa.

sillia!

Gratula a jó eredményhez! :D

Vércsoport változás.
Igenis, van ilyen. A Dr. House-ban is volt egy ilyen eset. 8) 8) :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

A mai nap történése részünkről.

Reggel kismama torna, utána pedig elmentem babakocsi nézegetőbe. Annyire belefeledkeztem a dologba, hogy hazafele tűnt fel, hogy valahol elhagytam a cuccomat. Úgyhogy itthonról telefonálhattam vissza a boltba, hogy ott van-e. Aztán délután annyira bekómáztam, hogy már nem tudtam elmenni az előadásra, mert még a kanapé huzatot kellett elvinni a tisztítóba, aztán még egy kérdőívet kitölteni a Klinikán (a múltkori vérnyomásméréshez kapcsolódóan) és vissza mentem a boltba is, hogy elhozzam az ott hagyott cuccokat.
Jól esett a jó időben való sétálás, de pár perc elteltével valahol elkezd feszülni valahol a hasam. :?

Kép
Kép
200907?

007!
Vicces vagy! :D :D :D :D :D :D
Remélem, hogy a denevérek meg sem fogják közelíteni a szúnyoghálót, mert amikor valaminek nekimennek, vinnyognak, amit elég szar hallani (a nappaliban is vinnyogott, amikor nekiment a frissen festett falnak :evil: :evil: )
Rolós szúnyogháló kerül ennyibe, általában 11-13ezer forint között van m2-e. Nekünk 5 helyre kell, szereléssel együtt ennyibe kerül. Kaptunk 120ezres árajánlatot is, szóval még olcsón megússzuk.
Muszáj, mert itt a 4-en repülő és mászó bogár áradat volt ősszel is. A nyár meg gondolom, még durvább lesz.

Kontroll!
2 és fél órát vártunk a dokira, mert műtőben volt. Aztán megnyomizta a párom térdét, megállapította, hogy a múlt heti labor tűrhető, és adott másfél hetet, hogy kinyúljon teljesen a térde. 14-én megyünk vissza, és akkor kiderül, hogy kell-e újabb műtét.
Szegénykém most 24 órás gyógytornákat tart itthon, tényleg mindent megtesz, hogy jobb legyen a térde.

Ti kaptatok a babanetről hírlevelet ma? Volt benne egy cikk, egy történet egy kismamáról, aki 26 hetesen szült (még 5 éve). Nagyon megható, olvassátok majd el.

Boo! Örülök, hogy ma már jobban vagy!!
Megértem, hogy nem szívesen hagyod otthon Müzlit ennyi időre. Az én kutyáim szerintem ki se bírnának ennyi időt, pedig ők ketten vannak.
A kullancs elleni csepp után amúgy sem jó sokat dögönyözni a kutyát néhány napig, mert meg kell várni, hogy felszívódjon.
Az a lényeg, hogy ne ott masszírozd a kutyát, ahol a csepp van (gondolom Ti is a nyakát szoktátok bedörzsölni vele).

Kép
katy76

katy76! :)

Még egy műtét!? Még akkor is rossz hallani róla, ha esetleges. Bioptron lámpája nincs valakinek a környezetetekben véletlenül?

Szúnyogháló kérdés: dupla ablakaink vannak, amiből a külsőt le szoktuk szedni és az ablakkeretbe egy kifejezetten oda készített keret megy, amire rá van feszítve a háló. Így akár egész nap nyitott ablak mellett is lehetünk, de be is zárhatjuk ha azt szeretnénk.

Illetve van még egy növény, aminek nem tudom a hivatalos nevét ( :oops: ), de mi csak szúnyogriasztónak nevezzük. Egyszerű kinézetű, zöld fodros levelei vannak fehér szegéllyel és "kúszik".

Kép
Kép
200907?

Ő a virág:

Kép

http://www.ploszkerteszet.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=60

(Istenkém, hogy én milyen zseni vagyok... 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

007:Te tenyleg zseni vagy!!!(de nem nagy a kulonbseg a zseniseg es az orult kozott!!! :wink: )Azert jo hogy meglettek a cuccaid!

Katy:Drukkolok hogy javuljon a helyzetetek.
Volt 4 eve egy balesetem,csuklomutetre volt szukseg,elvagodtak az inak,idegek a kezemben....Fel ev volt mire ujra nottek a szalak a kezemben,sokaig nem tudtam mozgatani a csuklomat....Gyogytorna,stb.Sajnos lassu dolgok ezek,plane labon...de azert nem jo ez az allando dagadas az biztos.
Meg most is erzekeny elegge,de a lenyeg hogy erez,es mozog a kezem:)
Kitartast Nektek!!!
Hirlevelet kaptam,meg nem olvastam el,csak beleneztem....

Kép
Kép
ancsurti

Boo:Lehet hogy valamennyit valtoztat az arnyalaton,de mosd meg meg elotte parszor,talan kopik...!Azt hiszem azt hasznaltam otthon..itt nincsen az a marka...
Marci cicam is a hasamhoz fekszik,es olyankor Hanga is izeg-mozog...imadja szerintem ahogy dorombol a hasamnak....Mert kellemesen mozgolodik odabent 8) !Biztos jot tesz az allatok kozelsege a pocaklakoknak....jo lenne mar egy kutyi is...de meg varni kell vele sajnos....

Kép
Kép
ancsurti

Képzeljétek, tegnap ki akartam venni a szopipárnából egy kis töltetet, hogy ne legyen olyan kemény. Nem tudom, hogy megnézte-e már valaki, hogy ezek a gyöngyök hogy néznek ki, de gyakorlatilag a gravitáció nem hat rájuk csak az elektromosság.
Nem tudtam levakarni őket magamról, képtelen voltam betenni őket a zacskóba.
Elmolyoltam kb. 20 percet és szerintem kb. 5 grammot tudtam kiszedni belőle.
Hihetetlen meló!
Én nem is tudom, hogy a megtöltése hogyan történik! Ha kézzel, akkor 3.500-ért ingyen van! :shock: :shock:

Kép
katy76

Katy:Mikrogyongyok?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kemeny melo lehetett...szerintem befujjak valamivel a huzatba :roll: !

Kép
Kép
ancsurti

Kemény volt bizony! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kiszívni ki lehetne mondjuk porszívóval, csak akkor már nem tudnám visszatölteni, amikor szükség lesz rá. Meg mi van, ha túl sokat szív ki a porszívó? A porzsákból már nem tölteném újra... :lol: :lol: :lol:

Még ma este is találtunk egy-egy mikrogyöngyöt itt-ott. :D

Kép
katy76

Elolvastam a tortenetet...most itt pityogok....De szerencsere jo vege lett a sztorinak!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Igen, a vége jó, csak belegondolni szörnyű. Pláne, hogy pont most vagyunk ennyi idős terhesek (legalábbis a közelében van már mindenki).
De nagyon helyes kislány lett belőle!

Kép
katy76

El is kell hesegetni a gondolatokat errol,persze azert jo hallani a pozitiv kimenetelu eseteket...Igen,helyes kislany,nem is latszik rajta hogy ennyire koran elobujt :) !
Eppen meseltem apanak tegnap a multheten megszuletett pirinyo kislanyrol...
Azert remeljuk minden baba raerosen viselkedik meg egy joideig!!!

Nem birtam ellenallni pasikamnak keszitett makosgubanak :lol: !
Ettem egy tanyerkaval,Hanga most ficereg is,ugy latom izlett neki :wink: !Most persze fekszunk,es emesztunk 8)

Kép
Kép
ancsurti

boo! :)

Meg lehet érteni mindkét oldalt. Addig jó, amíg van választási lehetőséged...

Ha mindenki dícséri a hajadat (Apával az élen), akkor most kivétetesen rájuk hallgass. :wink: A hangulatod úgy is megváltozik...

Most őszintén. Szerinted, ha küldesz egy SMS-t (pláne, ha valami bajod van), akkor szerinted nem olvassa el egyből -akár vezetés közben is-, ha hallja, hogy szól a telefon? :roll:
Román kamionosokat nem ismerem, de feltételezem náluk is el szokott hangzani, a: "ha nem tetszik valami, akkor nem kell itt dolgozni" című mondat. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kutya dögönyözésről jut eszembe. Múltkor volt valamelyik nívós műsorban egy amerikai női, aki annnnyiradeannyyira szerette a kutyáit, hogy miután elpusztultak kitömette őket. És így ott várják minden nap a fotelban, amikor hazamegy és milyen jó simogatni, ölelgetni... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ancsurti! :)

Nem mondtam, hogy nem vagyok őrült. :roll: :lol: :lol: :lol: (Vagy inkább őrülten zseniális? :roll: 8) 8) 8) 8) 8) 8) )

katy76! :)

Vizuális típus vagyok: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

007!

Pistikének hívják! :lol: A szúnyogűző virágot! :wink:

Nátha husss!!! :wink: Régen voltam ilyen jól, és tényleg csak nátha volt!! Panadolt ajánlom mindenkinek akinek hasonlóő gondja akad. :wink:

Tud valaki valamit arról, hogy a 2 in 1-ban még mindig nagy akciózás van, vagy sem? Holnap benéznék ha már így kitavaszodot...

Kép
Kép
tabati

tabati! :)

A Neten ezt találtam:

http://2in1collection.dotwebsystem.com/index.php?pageid=12

Nem tudom, hogy a Pistikére hallgat-e a virág, de a kakassarkantyúra biztosan. :wink:

Kép
Kép
200907?

Szóval nincs jelentősen semmi, köszi. :lol:

Nálunk így becézik, de mindegyik jó név mindenesetre. :lol:

Kép
Kép
tabati

Szép napot!
Végre ideért a jó idő hozzánk is!!! :lol:

Köszönöm Ancsurti!Örülök h jól vannak,már a körülményekhez képest!Én is küldöm tovább a drukkokat nekik!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Katy, sajnálom a férjedet! Nálunk első terhességnél szülés előtt 3 héttel apának bokaficama lett, én támogattam szállítottam orvoshoz, viccesen néztünk ki, egyik béna, másik pocakos. Jobbulást!

Ancsurti, nálatok tök jó dolgok vannak. Pl. etetőszék, ami gyakorlatikag egy szék magasító, nagyon tetszik, ha lett volna nálunk vettem volna másikat, na és a fillérekért beszerezhető Pixar, Villám-os világítós, autó formájú cipők.... Tök jók, majd lefotózom, imádják a fiúk, villognak vele az oviban szó szerint.
Milyen könyvet keresel én elég jól kiigazodom a neten, A sehány éves kislányt? Azt 1 perc alatt megtaláltam: http://www.libri.hu/hu/konyvek/gyermek_ ... es_kislany
Jól olvadtam valahol, feladtad a nyelviskolát? Szerintem élő környezetben lehet a legjobban megtanulni, ha már az alapok megvannak, ragadnak rád az új kifejezések. Ha megvan a baba, kötelező játszóterezni, ismerkedni, barátkozni és akkor megtanuljátok mindketten az angolt. Addig is otthon gyakorolj!

Én már kirekesztem a szörnyű és beteg gyerekekről szóló híreket, nem stresszelem magam feleslegesen. Annyi kering a neten is, de nem az én lelkiállapotomnak megfelelő most.

Éva
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára agmano 2009.04.03 09:14-kor.

KépKépKép
agmano

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

OMG, én most jöttem rá, hogy a Sehány éves kislány melyik könyv!!!! Istenem, de imádtam!!!!!

Tegnap voltunk 4D :mrgreen: !!!! (csak az előzőekből okulva inkább nem harangoztam be, mert azoknál csalódtam :? )
De most tök jó lett :D ! Igaz, kicsifiam ezerrel túrta bele a fejét a placentába, így kicsit "kergetni" kellett, de ez ugye nem a doki, vagy a rendelő hibája, sőt senkié sem :wink: !
Szóval a kisnyúl szerintünk gyönyörű és tökéletes (mi más lenne :wink: ), 599 g-os nagyfiú, és a gép szerint 4-5 nappal idősebb, de mi tudjuk, hogy nem (tudom mikor volt peteérésem), szóval nem lesz aprócska :wink: ! Ami még jó hír, hogy a doki szerint a (diabos babákat esetenként fenyegető) macrosomia ilyen korban a pocakkörfogaton mérhető, de ennek semmi jele, sőt a koránál kisebb is volt a pocakja (minden más nagyobb), szóval kicsit meg is ijedtem, de az orvos szerint ez tök normális, hiszen mi sem vagyunk mindig tele, és eszembe ne jusson zabálásba fogni (megérdeztem :oops: ), mert a bébi tökéletes "húsban van" :lol: :lol: (és amúgy sincs túl sok összefüggés) !
Ja, és már most fejvégű fekvésben van, ami persze még változhat, de azért nagyon jó :D ! Azt viszont nem tudom, hogy ezzel rám hasonlít (tehát stréber), vagy apára (tehát fejjel megy a falnak) :roll: :lol: :lol: :lol: !

Éééééés, íímmmmeeeeeeeeee, a kisfiam:
Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok Csajok!

Már rég nem írtam, de mindig olvastalak benneteket! Viszont most Dodinak szeretnék gratulálni a jól sikerült fotókhoz!!! Nagyon aranyos babátok van! Szuper, hogy minden rendben vele!

Rólunk: gyorsan telnek a napok, és mindig azon veszem észre magam, hogy megint eltelt egy hét. Jól vagyunk, megvolt a terheléses vércukor vizsgálat és az újabb vérvétel, minden rendben, dokinál is minden oké volt. Várom már a 30. hetet mert akkor megyünk mi is uh-ra, és hát már régen volt a 20. hét, amikor utoljára bekukkanthattunk.
Sógornőm felpakolt 3 zsák ruhát, amit már kiválogattam, adott mellszívót, cumisüveget, cumit,és apró használati cikkeket, de ezen kívül még nem vettünk semmit. Valószínű, hogy husvét után vesszük meg a babakocsit, és akkor állunk neki a babaszobának. Mi is rengeteget dillemázzunk azon, hogy hol aludjon a baba, de most egyenlőre úgy döntöttünk, hogy legyen külön szobája, aztán amikor megszületik, még mindig tudunk variálni.(Persze ha lesz hozzá erőnk!?)
Még mindig dolgozom, és ha minden jól megy, ez így lesz júni 6-ig. Igazából jólesik bemenni a gyerekek közé, és egy kicsit kikapcsolódni és táncolni, bár én már nem nagyon tudok velük együtt mozogni.

Boo! Azt hiszem te kérdezted, hogy ki használ a vezetéshez övlehúzót. Mi vettünk, és én használom, egyetlen macera van vele, hogy a városba rövid távra be-ki kapcsolgatni elég hosszadalmas, de megéri. Nekem a lelkem nyugodtabb. Sok őrölt van az utakon. Múltkor a zebra közepén csaptak majdnem el. Jött a barom vagy 80-al a 30-as táblánál. 2x körbenéztem, elindultam és a következő pillanatban fékcsikorgatás. Ránéztem a faszira: széttártam a kezem és kérdeztem, hogy ezt hogy gondolta? Válasz: BOCS!
Na gondoltam magamban a jó édes anyukádat Bocs! 10 mp-el utánna beleállt a lábamba az adrenalin. Tudjátok, amikor elkezd zsibbadni mindened az ijedtségtől, szegény babó, biztos Ő sem értette.

Nem tudom mikor jövök legközelebb, de vigyázzatok magatokra, és írjatok sok érdekeset, hogy azért legyen mit olvasnom :lol: !
Vendég

Köszi Norka :wink: !
Örülök, hogy veletek is minden oké :D !
Az még nálunk is kérdéses hogy lesz az alvás, de most úgy szeretnénk, hogy éjszaka velünk, nappal a szobájában...
direkt nem akarom egy helyhez szoktatni, ha engedi, mert a mi családunkban mindenkinek fix, és zajtalan helye volt, és baromi sz@rul is alszunk, ha bármi nem úgy van, ahogy megszoktuk :? ! Férjeméknél viszont ez közel sem volt adott, és ők nagyon könnyen elalszanak, és kipihenve kelnek! És az köztudott, hogy ennek van köze ehhez. Keresztlányomat 4 hetes korától egész nap hordozták, mert a barátnőm intézett mindent az épitkezés körül, mert apának dolgozni kellett :? . Ennek eredménye, hogy Csenge bárhol, bármikor képes elaludni, nem fél az idegenektől...stb. Szóval remélem a kisfiam is hajlik majd az elképzelésemre :roll: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Ancsurti ne add fel, vagány csajszi vagy te! Amúgy én sose hasizmoztam, dee bevallom, kockahassal indítottam :oops: ,most meg egy dinnye van helyette, dee a felső kettő még látszik :D . De nem is ez a lényeg, inkább vicces az egész.

200907?

ööö kép izé, nem vagyok olyan :oops: :oops: , esetleg priviben küldök, ha megmondod ki vagy :D :lol:
Elől mászni meg, csak most nem, amúgy csak úgy szeretek...szal jön a nyár...és.. :lol: :lol: :wink:

dodi

cuki a kisfiad..mintha az enyémet látnám :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Dodi!

Cuki a Kispasid!!! Mi szerdán megyünk, már nagyon várjuk, már 3 hete erre készülünk ! :lol: :lol:

Engem ma Babuci ébresztett, Apa meg nevetett, mert most egyszerre volt minden ütés-rúgás :lol: :lol: IMÁDOM!!!

Agmano!

Ancsurtival a Raffai: Megfogantam tehát vagyok-ról beszéltünk, hogy nem lehet megkapni. A sehány éves kislányról írta, hogy új kiadásban is megjelent....én is jól kiigazodom a neten...meg az online antikváriumokban is!!!! :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Dodi!

A hirtelen csecsemőhalál szempontjából is jó, ha Veletek is alszik (Te is nyugodtabb leszel, ha hallod ahogy szuszmákol). Nálunk ott lesz a szobában, de tuti, hogy soxor odatesszük majd a nagy ágyba :lol: :lol: Jaj, eddig 1 Uh volt, ahol medencevégű volt Aktívka, a többin Ő is fejjel nyomta :lol: :lol: !

Doktornő mondta, hogy tegnap is szült egy cukri a MÁV-ban (Kisfiút) és hüvelyi úton :lol: :lol: (Bár Molli higgye csak, azt, hogy ő az egyedüli...ezen mindig röhögök, azóta már legalább 3 -4 lányról hallottam...és még mennyi van és lesz :wink: )

Tickerplayground.com
breki76

Breki!

Molli :lol: :lol: :lol:
Jelen állás szerint semmi nem indokolja, hogy bármelyikünknél császározni kéne :D ! És ez így is marad!!!! Ámen :D !

Enyémfiam is nagyon be van indulva a napokban :wink: ! mondjuk nem csodálom, a tavasztól mi is rákapcsoltunk! Kertészkedünk, sütögetünk, és most is vár rám egy tollas-meccs :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!!!!

Timi:Szia!!!!!!!!Szep napot Neked is!!!!Elkeruljuk egymast?Tegnap fent voltam,mert lelkiismeretfurdalasom lett :oops: :oops: :oops: !
Ma itt esik megint,persze ma kimozdulnek... :evil: es a szel is fuj ezerrel...brrrrrr...

Agmano: :wink: Draga vagy,De mint Breki mar irta,egy masik konyv erdekelne,amit nem lehet megkapni sajnos...
A csaladomat nem tudom ravenni ilyen konyvvadaszatra,tehat max.ha boltban kaphato,illetve egyszerubben fellelheto,akkor elerhet hozzam!Koszonom azert :wink: !
Igen,az angol sulit feladtam,mert eppen az alapokat felejtettek el megtanitani rendesen,a szokincsunket nem fejlesztettek.Az elejen meg jonak tunt,de par ora mulva kiderult,ez nekem nem jo tempo...Ha egy mondatban 2 szot ertek,attol meg nem ertelmezem helyesen sajnos...Keresunk masikat nemsokara,nem adom fel teljesen,csak ez a suli nem jo erre a celra.Megsem igazan kezdokre alapoztak :(
Ilyen villogos cipoket szoktam latni gyerekeken :shock: :lol:

Boo:Nagyon jo utat kivanok,biztos f@sza lesz!!!Irigylem az idojarastnagyon!
A kitomott allat az eleg durva..persze ha az ember kicsi,maskent latja...de igy mar nagyon morbid..
Az en nagyobbik cicam az indulas elott 3 hettel halt meg gyomorrakban,12 evesen.Egyiknaprol a masikra tortent.Ot elhoztam magammal igy is,mert megigertem neki,es nem tudtam volna hova temetni...Most egy kis cserepedenyben van,senki nem is gondolna hogy az egy urna...direkt olyat kertem,ami semleges...Lehet sokaknak ez is morbid,de ha nem mondanam vendegeknek,eszre sem vennek,pedig elol van egy polcon,a lezart kis edenyke.... :oops:

Dodi:Aztaaaaaaaa!!!Mennyire jo kis kepek ezek a kispasidrol!!!Nagyon edes kis pofija van...na ezaz amit hianyoltam en is...annyira eletlen kepeket kaptunk multkor,es nem a husossaga miatt,hanem mert bena volt a noci....
Gratula!!!!Altatas ugyben en is ezt :wink: szeretnem kovetni,nem am a siri csend es a megszokott kis helye...aztan majd meglatjuk mi sikerul....

Norka:Szia!De jo hogy irtal...annyian csak olvasgatnak...azert jo ha neha bejelentkeznek hirt adni magukrol :wink: !
Orulok hogy jol vagytok!Ovatosan a barmokkal az utakon!!!
Itt szerencsere eleg lassan kozlekednek autoval az emberek...meglepodtem az elso hetekben,mara mar megszoktam....ha kozelitek a jardahoz,mar lassitanak 8) ....

Ronmay: :wink: :wink: Ez azert alkati is,de a maszashoz nagy szukseg van a hasizomra is nem?Ezert olyan neked amilyen....
Jo kis alku Bondnak!!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Breki:En ejszaka szoktam kelni Hangara,megy a box rendesen...
Azert jobb volna ha reggelre idozitene,mert igy is alig tudok aludni...
De jo lesz a mozizasotok!!!!Talan meg mi is megyunk majd egyre magunktol,de nalunk kotelezo uh mar csak a 32.heten lesz,aztan slussz...
Csak teljesuljon a vagyad a szulessel kapcsolatban!!!

Kép
Kép
ancsurti

Csak egy gyors kör erejéig beqkk. :wink:

boo!

Akkor jó. :wink: Váltótárssal biztonságosabb.

Várjuk az élménybeszámolót!

kicsidodi!

Klasszak a képek. :)

Én tudtam, hogy melyik a Sehányéves kislány, de őszintén szólva nem tartozott a kedvenc könyveim közé. (Bár, kétségtelenül nagyon szépek a rajzok és jó ez egész könyv, úgy ahhogy van) Lehet, hogy azért mert "nagyobb" voltam? :oops: :oops: :oops:

norka81!

Jó, hogy jelentkeztél! :D Gyere gyakrabban is majd, ha tudsz.

breki76!

A bölcsőhalálban többek között pont az a gáz, hogy nem hallasz semmit. Nem jár látványos "tünettel". Én ezért is örültem, hogy volt légzésfigyelőnk. Egy eséllyel több, ha Isten ne adja szükség lenne rá... (Feltéve, hogy nem esel pánikba :oops: :oops: :oops: )
A veletek való alvást nem javaslom, mert nagyon könnyen és hamar visszaüt. :roll: Képzeld el, hogy te leszel neki a kedvenc plüssmacija, ami nélkül nem tud elaludni...

Még a tegnapi naphoz kapcsolódóan akartam írni, hogy a kismama tornára rendszeresen jár egy most 37 hetes csajszi, aki szintén cukros. Úgyhogy, ettől a fajta mozgástól tényleg ne tartson vissza a cukor. :wink: (És neki sem macrosom a baba)

(A gyógytornász néni szerint a többedik babák egyre csak nagyobbak lesznek. :o Gabi1 ezt minden bizonnyal aláírná, de anyám mondjuk cáfolná :roll: )

Kép
Kép
200907?

Ancsurti!

De aranyos vagy! Köszönöm! Bár elárulom, nincs különösebb óhajom...ha természetes úton, hát úgy, ha császárral, hát úgy....a lényeg, hogy rendben legyünk. Már soxor mondogattam Bébikének, hogy Ő tudja, hogy mi a jó...és megkértem, hogy úgy csinálja...Rá bízom magam (na meg a dokira persze). Most is olyan jó volt a Raffainál megfogta a kezem a Pici (iszonyú forró volt), pedig először még aludt, aztán 1-2 dolgot kérdeztem Tőle és iszonyatos nagyokat rúgott! A végén meg mikor el kellett köszönni alig akarta elengedni a kezem... meg kellett nyugtatnom, hogy találkozunk megint :wink: :lol: :lol: !

Tickerplayground.com
breki76

ancsurti! :)

Bocs, de a macska-urna felállásról az "Apádra ütök" című film jutott eszembe... :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Nem - nem, a legkritikusabb időszakban fog csak Velünk az ágyban aludni és éjszaka. Az oktató szerint Anyukánál jobb légzésfigyelő NINCS!!!!!! De persze az elsők között vettük meg a gépet mi is....

"Apádra ütök" IMÁDOM!!!!

A macskák öntörvényűek, de van amelyik szép nagyon, de én kutyás típus vagyok!! De nagyon jó sora lehetett Nálatok a Cicusnak Ancsurti!! :wink:

Tickerplayground.com
breki76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: