ancsurti!
Éppenséggel te sem vagy nyámnyila alkat, de ha most felhagyod a sulit, akkor hogy fogsz nyelvet tanulni?
Ronmay azt mesélné a mászásról, hogy: fúúúúúúúú, de jó és amikor tök(r)e tele van, akkor annnnyiradeannnyirajól kikapcsolja és ollllyannn jó felérni és tudni, hogy megcsináltad.
"Elfelejtettem mit is hasznaltam a furdoszobai peneszre"
Gondolom ilyen festéket, olyan színezőt, amolyan ragasztót. Azt ne mondd, hogy letisztítottad, nem pedig megpróbáltál kihozni belőle valamit...!
A gyújtogatás miatt ne aggódj: előbb-utóbb sikerülni fog!
sillia!
Akkor más nem számít, ha egy véleményen vagytok!
"ÚÚÚgy útálom feltakarítani a gázról "
Akkor hagyd ott.
A penésztelenítő titka valószínűleg a helyes pózban és megfelelő ideig teljes fogsorral való mosolygásban rejlik. Enélkül sz@rt se ér!
"Arra gondoltam, mit szólnának ha egyszer visszavinném az ilyen árut, mondván hogy nekem a reklám nem ezt ígérte... Biztosan engem néznének hülyének. pedig...."
Nehogy azt hidd!

Nem egyszer szabott már ki a Gazdasági Versenyhivatal milkás bírságokat azért, mert a reklám a vásárlók megtévesztésére alkalmas volt. És ezek általában egy levéllel vagy emillel kezdődtek, amit a fogyasztóvédelemnek küldött egy bárkifia. Legutóbb (2 hete talán?) a Garnier-t büntették meg.
boo!
Csak, hogy ne bízd el magad: az oxigén töményen kifejezetten ártalmas...
Ja, az a szopipárna?????????????

Én azt hittem, hogy az a jóllakotthód...
Ma megvettem a vasat, amit a dokim írt fel. 20. héttől szokta mondani mindenkinek, hogy kezdjen el szedni. Nekem ugyan most később is szólt, meg nem is váltottam ki azonnal, de úgy döntöttem, hogy nem ez a 6 hét lesz az, amin bármi is múlni fog.
Aktiferrin kapszulának hívják és 113,85 mg vasat tartalmaz 1 kapszula, amiből kettőt kell szednem naponta. (Remélem, nem tesz be nagyon a bélésemnek, mert így is ritkábban látom a macit a kelleténél...

Illetve alighanem muszáj leszek több gyümölcsöt nyomatni - amúgy sem árt).
A betegtájékoztató szerint a vas felszívódását a következők gátolják: antacidumok, kolesztiramin, tea, kávé, tojás, tej.