A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Latszik hogy ma semmi dolgom,max egy kis porszivozas :lol: :lol: :lol:talan pici mosas....kaja az van meg.De azert neha alkotoi valsagba kerulok,mit is fozzek :roll:
Annyira erzem hogy edesre vagyom,de nemigazan szeretnek azt enni,mert vigyaznom kellene...lehet nyomok almat,szokas szerint :(

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo:Apa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Boo: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Tényleg nem tudjátok mi van azzal a kismamival akinek meglett 26 hetesen a baba?Jobban vannak már???

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

ancsurti! :)

Éppenséggel te sem vagy nyámnyila alkat, de ha most felhagyod a sulit, akkor hogy fogsz nyelvet tanulni? :?: :roll: :( :( :( :( :( :(

Ronmay azt mesélné a mászásról, hogy: fúúúúúúúú, de jó és amikor tök(r)e tele van, akkor annnnyiradeannnyirajól kikapcsolja és ollllyannn jó felérni és tudni, hogy megcsináltad. :wink: :P :P :P :P

"Elfelejtettem mit is hasznaltam a furdoszobai peneszre"
Gondolom ilyen festéket, olyan színezőt, amolyan ragasztót. Azt ne mondd, hogy letisztítottad, nem pedig megpróbáltál kihozni belőle valamit...! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A gyújtogatás miatt ne aggódj: előbb-utóbb sikerülni fog! :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sillia! :)

Akkor más nem számít, ha egy véleményen vagytok! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

"ÚÚÚgy útálom feltakarítani a gázról "
Akkor hagyd ott. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A penésztelenítő titka valószínűleg a helyes pózban és megfelelő ideig teljes fogsorral való mosolygásban rejlik. Enélkül sz@rt se ér! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Arra gondoltam, mit szólnának ha egyszer visszavinném az ilyen árut, mondván hogy nekem a reklám nem ezt ígérte... Biztosan engem néznének hülyének. pedig...."
Nehogy azt hidd! :shock: Nem egyszer szabott már ki a Gazdasági Versenyhivatal milkás bírságokat azért, mert a reklám a vásárlók megtévesztésére alkalmas volt. És ezek általában egy levéllel vagy emillel kezdődtek, amit a fogyasztóvédelemnek küldött egy bárkifia. Legutóbb (2 hete talán?) a Garnier-t büntették meg.

boo! :)

Csak, hogy ne bízd el magad: az oxigén töményen kifejezetten ártalmas... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja, az a szopipárna????????????? :shock: :shock: Én azt hittem, hogy az a jóllakotthód... :roll: :roll: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ma megvettem a vasat, amit a dokim írt fel. 20. héttől szokta mondani mindenkinek, hogy kezdjen el szedni. Nekem ugyan most később is szólt, meg nem is váltottam ki azonnal, de úgy döntöttem, hogy nem ez a 6 hét lesz az, amin bármi is múlni fog. 8)
Aktiferrin kapszulának hívják és 113,85 mg vasat tartalmaz 1 kapszula, amiből kettőt kell szednem naponta. (Remélem, nem tesz be nagyon a bélésemnek, mert így is ritkábban látom a macit a kelleténél... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Illetve alighanem muszáj leszek több gyümölcsöt nyomatni - amúgy sem árt).
A betegtájékoztató szerint a vas felszívódását a következők gátolják: antacidumok, kolesztiramin, tea, kávé, tojás, tej.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Lorca!

Amikor utoljára voltam dokinál még farfekvéses volt a babu, de mindenki azt mondja, hogy egyáltalán nem gáz, van akinek az uccsó héten fordul be. :wink:

Breki!

Csak úgy leírtam, hogy tudd, nem akartam belefolyni a vitába! :wink: :lol: Mondjuk tényleg elbeszéltetek egymás mellett. :lol:

Boo kisasszony! :wink:

Én simán elmennék Grazba, utazni vágyom amúgy is.

Kép
Kép
tabati

Boo!

Nagyon örülök, hogy ilyen jól alakultak a dolgok :D :D ! Az hogy kicsit felkavart, és megsirattad, teljesen normális! Az lenne gáz, ha meg se karcolna, végtére is érző ember vagy, nem poháralátét :wink: :lol: :lol: ! Az pedig, hogy ennyire higgadtak voltatok, bizonyítja, hogy jó döntés volt a válás! mert ahol még van szenvedély, ott megy nehezebben :wink: !

Jövök még, folytatom, csak apa most jött meg.....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Konkrrétan nem ezt kerestem, de érdemes beleolvasni, mert tanulságos:

http://www.gvh.hu/domain2/files/modules/module25/84508AED4C1A8D30.pdf

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!
Boo! Ugyanilyen képet tudnék készíteni azzal a különbséggel, hogy a mi huzatunk rózsaszín macis! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Megvettük már két hete a szopipárnát, de nekem ma volt alkalmam először aludni vele, amikor a párom elment gyógytornára, én meg hazajöttem a melóból, mert állati szarul voltam. Így a szopipárna végre szabad volt....
Képzeljétek, olyan rosszullét jött rám délelőtt, mint amilyenek az első hónapokban voltak. Az az igazi szar érzés, amikor nem tudod, hogy most fogsz hányni vagy sem.
Hazajöttem, aludtam másfél órát, majd visszamentem dolgozni.

Tabati! Nekem is másképp mozog a Petra, valamelyik este még látszódott is a hullámmozgása, olyan vicces volt! :D
Most már ha rúg, az azért elég erős szokott lenni. Főleg, hogy nekem már jó ideje fejjel lefelé van, érezni is, hogy lent pici ütések vannak, fent pedig jó nagy rúgások! :D :D :D

Egyébként most már én is használt babakocsit keresek, olyan újszerű állapotú babakocsikat lehet kapni féláron, hogy egyszerűen pénzkidobásnak érzem, hogy újonnan vegyük meg ugyanazt.
A nővérem tavaly az akkor legmodernebb Cam babakocsit vette meg mindenestül egy fél vagyonért. Ma már nem venné meg, egyáltalán nem használta ki és ráadásul dög nehéz. És nem egy 1kezes kocsi...

Boo!
Neked akartam írni, mert tudom, hogy Te is autóval jársz, hogy a Minimanóban lehet övterelőt bérelni. Le kell tenni 13ezer Ft kauciót, és amikor visszaviszed az övterelőt, akkor a pénzt nem kapod ugyan vissza, de teljesen le lehet vásárolni.
Még mindig ez a legolcsóbb konstrukció. És nekem így, hogy már nincs ott a vastag télikabát, már zavarja a pocakom az öv. Illetve inkább csak rossz érzésem van, hogy nehogy megnyomja a hasam, ha hirtelen kell egy nagyot fékezni.

Kép
katy76

kicsidodi! :)

Általában nem a szenvedély szokott megjelenni a válópereknél, hanem a szívasdaholéred és a köcsög magatartás.

Kép
Kép
200907?

Na elszallt,pedig meg csak nem is elkuldeni akartam,csak irtam a mondandomat :evil:

007:sajnos eleg kinai volt az iskola,miutan nem tudom a nyelvet,5 alkalom utan az egyszeru mondatok gyakorlasat kihagyva belevagtak a kozepebe...semmi szamonkeres,semmi konyv,semmi gyakorlas.Egyedul az en nyelvemen nem tudott magyarazni a tanar,a tobbieket beszeli(portugal).Apa nagyon profi angolbol,nem is ertette miert vagtunk a kozepebe...Hiaba minden...Majd keresunk masikat,egyenlore mindegyik nagyon draga....papirokkal egyebkent jarhatok majd ingyen!De jo lenne suli melle egy magyarnyelvu tanar,de meg sehol....

Penesz:tenyleg leszedtem valamivel...de aztan apa mikor hazajott hozzam,akkor ujraszilikonozta az egeszet....

Mi is vettunk vaskeszitmenyt.Onhatalmulag,miutan olvasom hogy sokaknak rosz az eredmenyuk.Az orvosom ugyebar b...szik ram,se vizelet,se verkep.Most is kizarolag csak a cukrot nezik.
Felvaltva szedem a noi vitaminnal,mert abban sem sok a vas,remelem azert igy jo lesz.Aztan ha talalunk vegre masik dokit,remelem az azert leccsekkolja a dolgaimat...Mar unom ezt a magamrautaltsagot,barmennyire kerjuk a vizsgalatokat,semmi :shock: :shock: :shock:

Katy:Jobbulast Neked!

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hűűű, de nagy szája lett itt valakinek hirtelen!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gondolom, katy76 is tudott volna jobb mulatságot magának, ha rajta múlik...

"egyébként meg tudja nyomni komolyan a babát az öv? Mert én abban bízom, hogy a magzatvíz azért sokat véd, nem?"
boo feltalálta a legújabb biztonsági rendszert a biztonsági öv és a légzsák után: magzatvíz. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem, nem a babára nézvést "veszélyes" a terelő nélküli öv, hanem a te hasad védelmét szolgálja, hogy ha gubanc van, akkor ne azt nyomja meg.

katy76! :)

Gyógyuljatok szépen, folyamatosan és tessék vigyázni magadra!!!

Kép
Kép
200907?

http://www.minimano.hu/kolcsonzes/11/be ... erelo.html

Boo:En nem vezetek ugyan,de azt olvastam hogy egy hirtelen fekezes is eleg,hogy megnyomodjon a baba....
Nekem utaskent is elegge zavaro az ov...

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo:Nem azert kuldtem am hogy felelotlennek erezd magad :wink:
Csak hogy lasd,mirol is van szo.En tenyleg nem tudom am,de azt igen,hogy mar nagyon zavarja a hasamat ha autoban ulok :oops:
A csipeszes megoldast hasznaltam regen,hosszu uton,kenyelmetlen ovvel :wink:

007:az istenert sem nyitja meg azt amit kuldtel,a pdf formatumu erdekesseget :evil:

Kép
Kép
ancsurti

Nem, nem fontos annyira, hogy felelőtlenül veszélyeztetnéd a babát, ha nem használod. Csak ilyenkor mint annyi minden más egyrészt kényelmetlen bír lenni az öv is, másrészt pedig egy balesetnél inkább ne a hasadat nyomja meg, mint mondjuk a medencédet.
Az lenne a felelőtlenség, ha egyáltalán be se kapcsolnád.

ancsurti! :)

Pedig itt open... :roll:

Kép
Kép
200907?

Boo!

Sztem simán utazzatok, főleg, ha vágysz rá! Ha kényelmetlen az ülés, "hátrapattansz" és eldőlsz ott :wink: ! A kismamkönyv szerint ez a legalkalmasabb idő az utazásra, szóval ÁGYŐŐŐ :D !

Apa+szopipárna :lol: :lol: :lol: :lol: !

Képzeljétek, nekem nem vált be a szopipárnával alvás :roll: ! Párszor aludtam vele, de reggelre mindig a földön landolt :? ! Szóval kiiktattam. De a kispárnámat viszont rendre a pocakomon találtam reggel, szóval most úgy alszom, hogy eleve odateszem a kispárnát, és az reggel is ott van :wink: !

Szőrtelenítés:
Fura, de én előbb hagyom a kozmetikusnak, hogy leszőrtelenítsen, mint a férjemnek :roll: ! Én éppen miatta szőrtelenítek, furának érezném, ha neki kéne megszabadítani a bozonttól :roll: :lol: :lol: :lol: ! Pedig fordított esetben nem zavarna, de ő mégiscsak férfi :roll: ! Én nem is pukizok, vagy büfögök előtte (max. nagyon szolid büfike :lol: ). Sztem nem gáz, ha valaki megteszi, de én ezt otthonról hoztam, nekem ez a normális.

Bond!

Tudod, van a mondás, hogy a szerelmet, és a gyűlöletet csak egy hajszál választja el. Legtöbbször azért szekálják szét egymást a válók, mert az egyikük, még nincs túl a másikon! A szüleim 12 évig pereskedtek, és én tudom, hogy anyum még sok-sok évig szerette apumat, és nagyon megszenvedte a szakítást! Akkor tudott objektíven gondolkodni a dolgokról, mikor elmúltak az érzelmek!!!
És ez nagyon sok esetben igaz!!!!!

Ja, a vizsgám tök jó lett, holnapra megvan :D ! Aztán voltam Tescoba vásárolni, és megint nem bírtam ki: vettem 3 bodyt, meg egy 3-6 hós pufimellényt, beleszerettem :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

Tényleg nem szívesen mentem vissza dolgozni, de muszáj volt, olyan munkám volt, amit ma meg kellett csinálnom.
Amúgy meg még ha szeretnék itthon maradni, akkor sem tehetem most meg, mert másfél hónapja csak én kapok pénzt (a párom nincs bejelentve, így nincs táppénze sem), és pl. ebben a hónapban is 200 ezer forintnyi csekk érkezett. Ebből a két kocsi súlyadója, kötelezője +1 hitel 100ezer forint.
Így is folyamatosan hozzá kell nyúlni a félretett pénzhez, hát még ha én is csak táppénzt kapnék....
Sajnos ez a helyzet.
Ráadásul jövő héten jönnek szúnyoghálót szerelni, amit meg muszáj, mert itt a 4-en meg lehet dögleni az állatoktól (tavaly még denevérünk is volt a nappaliban :lol: ), és az is 85ezer lesz.
Szóval sokkal több megy el így is, mint amennyi befolyik.
Húsvét hetében szabin leszek, majd akkor sokat fogok pihenni!

Kép
katy76

Boo:Na most nehogy raparazz a dologra!Biztos erzed ha szorit...egyebkent ha mindent megteszel a biztonsagotokert,es jo helyen megy az ov,akkor NO PARA!!!
(sok autoban mas az ov elhelyezese...nekem a regi autoknal volt nagyon kenyelmetlen...most meg ugye utaskent,nagypocakkal...)Az itteni baratnomet sem zavarta az ov sosem a terhessege alatt...

Apanak jar a dada ha vezetes kozben csinlja,amit csinal :evil: !

Kép
Kép
ancsurti

Kathy:Kitartast,tenyleg nem egyszeru a helyzetetek!Parod laba javult valamennyire?
Denever hozzank is berepult,mikor meg anyuekkal laktam Kaposztasmegyeren :roll: :shock: :shock: !

Kép
Kép
ancsurti

Tegnap letoltottem egy csomo ovodas mondokat,dalocskat!Be van biztositva Hanga rendesen legalabb 4 eves koraig :lol: :lol: :lol:
Apaval este itt nosztalgizatunk,persze en sokkal jobban emlekeztem rajuk,imadtam enekelni....
De hogy nemelyiknek mennyire kis bugyuta a szovege :roll: :lol:
A harom nyulak-at is leszedtem...imadom nagyon,emlekszem mikor a hugaimmal tanultuk egyutt...

Breki:Nemreg beszeltunk Anitjaval a Sehanyeves kislany c.konyvrol!Nekem is a kedvencem volt...remelem majd el tudom kuldetni.Megint kiadtak ujra!

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok! :lol:

Csak gyorsan pár mondat papírmeló közben:
én vettem övterelőt, használom is már egy ideje, és tök jó. A 13e- s kauciót soknak találom, mert a Brendonban is 10e az öv.... Viszont én 5- ért vettem használtan a neten :lol: Muszáj volt vennem, mert még dolgozok, s meló miatt napi átlag 200km- t nyomok le. Sajnos, már kétszer teszteltem is, egyszer a beszerelés után fél órával, meg éppen tegnap délután. Mindkétszer kamiont előztem, amikor rámhúzták a kormányt. Az első úgy döntött, hogy ő is előz, a második meg a szar út miatt húzta be a kamiont az út közepe felé. Visszapillantóba egyik sem nézett, előttem meg szűkült a tér... :( Vészfék mindkét esetben, s megállapítottam, hogy az övterelő jól végzi a dolgát: egyáltalán nem nyomódott a pocakom :lol: :lol: Bár, ami azt illeti, kihagytam volna az élesben tesztelést... :evil:
Boo: ha tévéznek meg olvasnak a sofőrök, akkor már tudom, miért nem érnek rá belenézni a visszapillantóba :( Egyébként az övterelő olyan, mint egy kis párna, a két lábad közt kis patentos "nyelvvel", oda húzod és rögzíted az övet. Olyan, mintha 4 pontos biztonsági öved lenne :lol:

Kép
agi125r

Köszi Ancsurti az érdeklődést, talán egy picit jobban tudja már nyújtani, de most is olyan fájdalmai vannak, hogy szerintem nem normális. Holnap megyünk kontrollra, lesz pár kérdésem az orvoshoz.
De azért apránként javul, csak sokkal lassabban, mint ahogy gondoltuk.

Boo! Ha nem zavar az öv, akkor nem kell ez az övterelő! A nővéremnek sem volt. Engem leginkább fejben zavar, parázok és kész. Karácsonykor a piros lámpánál álltunk, amikor egy dzsip beleszaladt a kocsi seggébe, jól megrándította az övet is. Akkor még nem volt szinte semmi hasam, de nagyon megijedtem. Talán ezért is kell nekem.
Ráadásul így nem kerül pénzbe, mert 13ezer forintot a baba születése után is simán el tud költeni az ember egy bababoltban hasznos dolgokra.
De sokan nem használják, szóval ne gondold, hogy felelőtlenség nem használni!!!!!

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Bizony, én vezetek, és van is övterelőm, anyutól kaptam, de eddig még nem használtam :roll: ! Épp ma mondtam anyunak, hogy lehet, vissza kéne vinnie (egy betegétől vette 5000-ért), de lecseszett, hogy nem, mert márpedig használni kell, mert ..... (lsd. fentebb :wink: ). Szóval mostantól én is bevetem, bár egyre kevesebbet vezetek, mert kezd kényelmetlen lenni....

Amúgy jogsim óta én is öv-terrorista vagyok :twisted: ! Akkor úgy szoktam meg,hogy be vagyok kötve, és vezetni csakis úgy szeretek (hiányérzetem van, ha nincs :roll: ), és most már anyósülésen is bekötöm, és a sofőröknek is egyből magyarázok :roll: :lol: :lol: ! Sőt, amióta ketten vagyok apa mindig rámszól, hogy hátul is kössem be magam :wink: ! Meg eleve, teljesen átvette a szokásomat :wink: :D !
Ha csak néhány százalékkal több az esélyem így a túlélésre,már megérte,ráadásulengem egyáltalán nem zavar :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Katy!

jaj még mindig így kínlódtok férjed lábával? :shock: Ez már tényleg nem állapot!! :evil:

Nekem ma kezdett hányingerem lenni, én a náthámra fogom, de tulajdonképpen simán előfordul, hogy a 3. trimeszterben emlegetett újra visszatérő hányingerről van szó... :roll: Asszem én már a 3. trimeszterben vagyok ugye? :?:

Ancsurti!

Olyan jó kis mondókás oldalak vannak ugye? :D Én még várok a letöltéssel, korainak érzem, de el fog jönni az az idő is, mert én már mindent elfelejtettem... :oops: :lol: Egyszer olyat is találtam, ahol a mondókák napszakokhoz, tevékenységekhez vannak kötve. Pl. evéskor ha nem akar enni, fürdéskor, vagy épp cipőhúzáskor stb.

Szőrtelenítés!

Én ugyanúgy vagyok, mint Dodi. Bármit megcsinálom itthon, csak ott nem bírom, kozmetikushoz meg lusta vagyok rendszeresen menni, így másképp oldom meg inkább. Most tükörrel fogok próbálkozni. :roll:

Kép
Kép
tabati

Katy:Tenyleg nagyon elhuzodik ez a dolog :shock: :shock: Nagyon sajnalom!Azert tenyleg emlitsd meg a dokinak hogy ez elegge nem okes!

Tabati:Te sem jottel meg ki a takonybol?Mar vege lehetne!Azert ugye tudsz pihenni?
Igen,talan korai a mondokakat letolteni...de annyira jolesett hallgatni,hogy gondoltam belefer,el is fer...Es legalabb megtanulom ujra oket mire eljon az ideje :lol: :lol: :lol: Ja es Hanga is hozzaszokik majd,felismeri oket remelhetoleg...de azert babazene is kerult am letoltesre,hogy koranak megfelelo legyen a dolog. :wink: :lol: :lol: :lol:
Egyebkent meg legyen mibol valogatnia...es legyen tag az izlesvilaga! :arrow: Eppen Morcheeba-t hallgatunk :wink: 8) 8) 8) 8)

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti!

Talán már gyógyulgatok...már csak egy munkanap, aztán 2 hét pihi lesz! :wink:

Kép
Kép
tabati

Ancsurti!

Gyönyörűek a grafikái a könyvnek. Megnéztem a beflex-et...tetszik, de bakker tényleg nem veszélyes munka.

Övterelő nagyon praktikus, érdekes tavaly még 10.000,-Ft volt a kaució a minimanóban, azt meg tényleg le lehet vásárolni a Babára hipp-hopp.

Ancsurti, jól gondolod, a mondókázást, mesélést nem lehet elég korán kezdeni....Te is olvastad a Raffai könyvet :wink: :lol: . Minden esetre ártani nem árt az biztos, már most sem. Raffai szerint sem. Próbáltam megszerezni a "megfogantam tehát vagyok"-ot is, de nem lehet kapni...antikváriumban sem :cry:

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok

Dodi köszi szépen, majd akkor én is körülnézek, nekem is tetszik

Timcike puszi Pagikának. Örülök hogy minden rendben van vele, és várjuk a híreket.

Hiszti Nálunk vannak próbálkozások ezerrel, ez sem azon múlik hogy a gyerek megkap e mindent vagy sem. Hanem egyszerűen a gyerek próbálgatja a határokat, hogy meddig mehet el, és meddig nem. Ez teljesen természetes reakció náluk, akár még a túrórudiért a boltban. Ezért egyáltalán nem szabad lenézni azokat a szülőket akiknek ilyen hisztis a gyerekük az áruházban. Van amelyik gyerek hisztisebb van amelyik nem. Nekem az első kettő nem volt hisztis. De a harmadik igen. De akkor is az van amit én akarok, és nem az amit ő. Akkor van csak gond, ha úgy megyünk vásárolni ha anyu is ott van mert ő hamarabb enged neki. Én nem szoktam. És megszoktam mondani neki hogy nem vásárolgatunk csak egy félét kaphat, de meg is érti és nincs hiszti. Ez a korral vele jár, és mindegyik kórban van ilyen. Mert néha a10 éves lányom is bepróbálkozik, csak ugye ő már valami újságért, vagy ruháért.

Tabati két három napja nekem is sokkal kevesebbet mozog, és inkább rugdosásokat érzek meg bokszolásokat. De azt meg elég nagyokat, és főleg a hólyagomat találja el. Ez normális, azért egyre kevesebb a hely, és lassan beveszi az irányt, és már nem fog forogni. Nekem eddig fejjel lefelé volt, remélem úgy is van. Mert Réka lányom a 30. hétig faros volt, és akkor fordult meg, de ő 2 héttel nagyobb volt méretekben és igen csak fájt amikor befordult fejjel lefelé, azt hittem hogy a szülés is megindul. Kb 2 órán keresztül voltak fájások, keményedések, mire megfordult.

Lorca az adókedvezmény onnantól jár havonta ahogy a dokid igazolt a harmadik terhességet is. És rendesen a 3 gyerek után kapod, mert ugye két gyereknél nincsen.

200907 ügyi kismanó Babaneten szerver hiba van azért lassú időközönként.

Dodi nekem a borotválást innentől már apa csinálja, élvezi

Boo örülök hogy ilyen jól mentek a dolgok, és teljesen természetes hogy rosszul esik, vagy sírsz, hisz ő is az életedben volt, és nem csak egy futókapcsolat. Úgy hogy ahogy mondtad el kell gyászolni. De hamar menni fog, hisz ott a pocakodban a baba és majd segít neked. Vezetni? Én mindennap vezetek elég sokat. Övlehúzóm van, előzőnél is vettem a 38. hétig. Én erről a dokimat is megkérdeztem és azt mondta nyugodtan lehet vezetni, persze lassabban mint általában mert a reflexek lassabbak, de nyugodtan lehet. Utasként meg pláne. De azért kösd be magad, jó lenne az övlehúzó is szerintem. Úgy hogy nyugodtan menjél el, én tuti nem hagynám ki, főleg hogy imádom Ausztriát, és Graz? Ott fogant a mi kis békánk Úgy hogy szívem csücske lett
De szerintem nincs 10 óra az út amikor mi mentünk kocsival ősszel akkor 7 óra alatt ott voltunk. Max a megállásokkal lenne annyi.

Mi tegnap a temetőben voltunk délelőtt, már elég régen voltunk apunál így kimentünk. Délután meg elmentünk megrendelni a szekrényt meg a pelenkázót. És megvettem még amit kell. Persze a fürdőlepedőt elfelejtettem. De most már tulajdonképpen minden megvan, csak az hiányzik, azt meg bárhol megtudom venni.

Majd teszek fel képeket a szekrényről ha van kedvetek mondjátok meg hogy milyen színű falat érdemes festeni hozzá. Eredetileg rózsaszínt akartam, de gondolkozom felül sárga alul bordóban is, és szeretném elválasztani valamilyen figurás csíkkal.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Kép Kép Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Szép jó reggelt!

Boo!
örülök,hogy minden rendben zajlott a válásod körül...
én is kocsival járok dolgozni,bár bevallom nem kötöm be magam,mert
a munkahelyem 5percre van és szinte csak kis utcákon kell átjönnöm
egyik lakótelepről egy másikra...

még lehet,hogy akartam valamit,de most elfelejtettem mire végig olvastalak titeket...

máris dobok egy táblát.

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Gabi, nagyon készülsz már!
Kb. 1 hónap múlva festetünk, addig elő sem szedek semmi régi cuccot, de visszarendezkedni már az új felállásban fogunk, talán addigra a kiságy is meglesz -ha utánajárok.
Nem tudjátok hol lehet leereszthető rácsosat kapni? Nekünk kiszedhető rácsos volt, az is szuper, de a leengedhető még jobbnak tűnik.

Övterelő: nekem a Jézuska hozta, de még mindig mindig nem nőttem bele :oops: . Ugyanott tartja az övet, ahol amúgy is lenne. Még mindig nem elég nagy a fenekem, pedig "már" 53 kiló vagyok. Ezért nem szórakozok vele és sokszor helyet cserélünk a városban apával. Ugye kell kis szervezőkészség a 2 gyereket egyidőben 2 különböző különórára eljuttatni, ilyenkor sofőrváltás is előfordul. Akkor szereljem le az egész cuccot? Inkább a szekrényben porosodik. Meg nem tudom, én viszolygok tőle, hogy ODA kössek valmit... Ha megyünk nyaralni, akkor majd felkötöm, ha el nem felejtem. Majd szóljatok rám.

Megyek, mert Norbi még mindig a reggelin nyammog, de elővette már a nápolyit, nehogy megforduljon a sorrend.

Éva

KépKépKép
agmano

Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok! :lol:

Gabi ezt a bútot hol rendeltétek???

Kép
Kép
minimano74

Gabi1!

Juj, ez elég szörnyen hangzik, hogy az uccsó pillanatban fordul meg, és az tényleg olyan, mintha már elő szeretne bújni... :shock: Nekem is írták egy ismerősömről, hogy egy héttel a szülés előtt fordult be, és azt hitték ez már a szülés, de nem értettem, hogy értik... :oops: No, most te elég érthetően leírtad... Így már azt gondolom jobb lenne, ha korábban megfordulna, amíg még van helye... :? Nem hiányzik egy jó kis műpara, hogy megyünk szülni, aztán mégsem... :roll:

Nekem jobban tetszene a narancssárga, vagy sárga fal, ahogy a képen is van. :wink: Pont az a középső szín szuper, ami a két sárga között van.

Már a múltkor is akartam kérdezni, hogy az az ajtó ahol a kiságy van hova vezet? Nem lesz ott huzat a picinek?

Csibe!

Most már itt a jó idő, tessék sétizni egyet a munkahelyedig! :lol: Tényleg miért jársz kocsival ha ilyen közel van? :shock:

Kép
Kép
tabati

Boo, gratulálok a könnyű váláshoz, gondolom most már megnyugodtál, azért biztos paráztál, az ember nem minden nap megy át ilyen dolgokon.

Lorca a családi adókedvezmény a terhesség betöltött 91-ik napjától jár, már arra a hónapra is. Ez nekem január. Kell ehhez egy nyomtatvány és orvosi igazolás, ami ez szerepel: Fennt nevezett 2009. jan x-én betöltötte a 91 . napos terhességet, szülés várható időpontja 2009.07.y. Pecsét, dátum, aláír.
Ezt mi kértük is januárban, aztán mire Pesten elszámolt volna párom, addigra kijött ez a szar AFP és kabalából nem adta le. Azóta sem. De sebaj, mivel ez adókedvezmény, bármikor leadhatja. És csak a legalább 3 gyerekesekre vonatkozik, 2 gyerekesek dögöljenek meg. Ovis kaja jelenleg havi 12e Ft, csak viszonyítás képpen.

Lehet, hogy hülyeséget mondok, de a gravitáció nem segít a faros babák megfordulásánál? A feje nehezebb és lehúzza. Én is várom már a szent pillanatot, szétrúgja a hólyagomat- igaz akkor a gyomromat fogja.

Sillia: penésztelenítő= hypo csak vigyázz a ruhádra. Én már régóta nem veszek vegyszereket, mert tüszögök tőlük. Max. Domestos a perem alá, de a WC-be is sósav.

Éva
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára agmano 2009.04.02 08:18-kor.

KépKépKép
agmano

Gabi!

Szép színek lesznek...szóval szerintem egy szép napsárga felül és alul olyan naranccsal, mint ami a képen van, nagyon szép lenne. Jópofák ezek a színes bútorok, de a mi szívünk az igazi fához húz...igaz az viszont nem ilyen színes...ha csak be nem pácoljuk színesre... Viszont nem akartunk macikás, vagy holdacskás bemarást sem, így golyók díszítik, amit forgatni lehet (nem hiszem, hogy fő játék lesz). :wink: :wink: :wink:

Tickerplayground.com
breki76

Tabati!
kocsival 5perc.gyalog kb 20perc.valamelyik nap megszívtam,mert az
irodánál van egy szerelő és oda adtam be,de közbe aznapra jelentettem
be a kutyát kozmetikushoz ami meg otthon volt és így hazabattyogtam
majd vissza és mind2 alkalommal eléggé szúrt a hasam,de a hétvégét
már mindig kihasználjuk és megyünk ki a hajógyári szigetre sétálgatni.
most hétvégén dunakeszin v fóton fogunk,mert keszire megyünk
4D uhura...

Kép
Kép
csibe83

Gabi1!
tényleg nagyon szép színek.a sárga szinte bármelyik árnyalata jó lesz...

én ezt a színt néztem ki: Kép

Kép
Kép
csibe83

Meg azon gondolkodtunk, ha firkálós lesz és netalán a bútorra is kerül valami firka, akkor Apa átcsiszolja, lelakkozza és kész...de remélem Picasso mivoltát nem a bútoron éli majd ki a Gyerkőc :lol: :lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Gabi!

a Tikkurilának van egy tervező programja, ahol a bútorokat is beszínezheted, függönyt stb és tudsz választani színt!!!

Tickerplayground.com
breki76

breki!
hol tudom letölteni a tikkurilának a tervező programját?

Kép
Kép
csibe83

Tickerplayground.com
breki76

köszi :lol: :lol: :lol: azt hittem bonyolultabb lesz :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
csibe83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: