A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Viranka: Mírát okvetlenül nevezd be mesemondókra (ha még nem tetted volna ;-)), ekkora dumával indulni kell! :-)

No, puszi mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Jó reggelt :D !

Próbáltam visszaolvasni, tegnap egész nap az udvaron tettünk-vettünk, remélem, ma is így lesz :D .

Szomorúan olvasom, hogy sok a beteg babó, hatalmas gyógypuszi nekik :roll: !!!!

A képekkel még így sem tudunk betelni, hogy ott voltunk a talin :lol: , Pankának többször is végig kellett mutogatni :D .

Egyébként enyém lyány nem óhajtott bealudni az autóban 8) , ellenben Bencével. Szegény nagyfiam kidőlt, Panka viszont végig dumált, és "babázott", azt ismételgette, hogy sikítoztak a babák a talin :lol: . Nagyon felpörgött :lol: .

Csak irulok és pirulok Bence dícséreteit olvasva, nagyon aranyosak vagytok :D .
Irina, szerintem nincs titok, nem hiszem, hogy az én érdemem, hogy ilyen jó fiú 8) . Regivel beszéltük, hogy Bence nem az a vadul fiús, ő inkább bogarászós, kertészkedős, rajzolós, könyvnézegetős :) . Tény, hogy próbáltam terelgetni, soha nem engedtem neki durva játékokat venni, nem engedtem neki durva (vagy csak szimplán értelmetlen) meséket nézni. (Bár sok apuka ezt nem nézi jó szemmel, tapasztaltam a környezetemben, hogy a legtöbb apa alfa hímet akar nevelni a fiából :twisted: . Én nem gondolom, hogy az én gyerekem nyámnyila, azért mert nem verekedik. Szerencsére verekedni apja sem szeretett soha, pedig sportoló, nem nyámnyila 8) ).
Az, hogy Ádinak muffint vitt és levette a papírját, csak azt bizonyítja, hogy Ő valóban a jobb kezem Panka nevelésében :lol: .
Nagyon szeretem :D !

Míra haláli :lol: :lol: !! Megnéztem a tavaly áprilisi taliképeket, mekkorát nyúlt ez a kiscsaj :shock: !

Bencét sem bírom leszoktatni valamiről, de jókat szoktam rötyögni rajta: igazi XXI. századi gyerek 8) . Ha olvas egy könyvet, és valahol beteszi a könyvjelzőt, azt mondja: ELMENTETTEM :lol: :lol: :lol: !

Na lépek szendvicseket gyártani, mennek Pestre az állatkertbe osztálykirándulni :D . Remélem, jó idő lesz rájuk :roll: .
dettyk

Túl egy szörnyű éjszakán.
Zsozsi a délutáni alvás után 39,5-cal ébredt. Azóta nyűgös volt, kapta a kúpokat, enni szinte semmit nem eszik.
Éjjel borogattuk, mert a kúp (Dotildi! Az, amit írtál), nem használt.
Aludtunk egy idő után, szakaszosan felsírt, felriadt, alig aludtam valamit, majd az egyik ébredésnél megtapogattam, hát lángolt. Megmértem, 40,1 :!: fokos volt!!! Kúp, borogatás. Szenvedés, nemalvás, közben Gegi kelt szopizni, szenvedtünk az ágyban, hajnali 4 körül aludtunk el úgy, hogy csak 39,3-ig tudtuk lenyomni.
Du. viszem a dokihoz. :cry:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

A tali képek nagyon szuperek :D :D Sajnálom,hogy nem tudtunk menni.

Mesi!
Szegény Zsozsi :(
Azt szeretném kérdezni,hogy Zsozsinak kibújtak már a szem fogai?
Mert attól is lehet magas láz.

Vindo!
Rúgó hogy van?

Detty!
Le a kalappal,Bence előtt. :D
Az tuti ha ilyen marad szuper apa lesz belőle.

Silka!
Lehet kapni kicsi lámpákat /éjszakai fénynek is szokták mondani/
mi is használunk nincs nagy fénye aludni is lehet tőle.
És ha netán felébred a gyerkőc még sincs sötét.

Viranka!
Csúcs csajod van :lol:

A többi betegnek is sok-sk puszi.

Mi jól vagyunk Karcsika még kicsit köhög de már jobb.
Ma viszem csajomat mérésre kíváncsi vagyok. :D
Du. vagy este jövök.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hörcsög! Kint vannak a szemfogai. Nem tudom mi lehet, Máté ugyan ezt produkálja, ma vitte Kiskolbi vérvételre, legkésőbb du. eredmény lesz.

Kép
Kép
Kép
gremese

[quote]( írta:Dotildi! Az, amit írtál), nem használt.

Vagyis csak minimálisan használt. :(

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Mesi jobbulást Zsozsikának++++++++++++++++++++++
utaltam a pénzt vissza, fogalmam sincs mikor lesz legközelebb fizetős tali.

Érdemes lenne kihasználni a kertes házban élő topiktársak ajánlatát és ott találkozni :lol:
Vagy játszótereken (itt a X kerben felfedeztem egy nagyon tutit) esetleg Margit sziget.
Jön a jó idő, használjuk majd ki :lol:

Hörcsög örülök, hogy jobban vagytok.
Fog miatt 40 fokos láz nem lehet.
Ez inkább valami undok vírus.

Vindo Rugó, hogy van?
Lázas még?
Milyen éjszakátok volt?

Dettyk apa csak lesett, hogy mivel állítottam haza a taliról.
mindkettőnek nagyon örült Ő is és köszi még egyszer :lol:

Dotildi jó olvasni rólatok.
jobbulást Dorkának++++++++++++++

Viranka Míra dumája nagyon ott van :lol: :lol: :lol:

Gica én fotóztalak :lol: :lol:
csak még nem volt időm kicsinyíteni mindet és felrakni :lol:
ma vagy holnap megszűnik a titokzatosságod :wink: :lol:

Ma itthoni "laza" nap van (mosás, vasalás, takarítás, főzés)
Végig csavarogtuk a hétvégét és a hétfőt. A lakás szörnyen néz ki :?
Nekem kapar a torkom, Gréta cica nyűgös :?
Legszívesebben átaludnám az egész napot 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Timi és Kolbi nektek is visszautaltam a pénzt!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok, élünk mi is.

Sajnos 39 feletti lázzal küzdünk, de annyiban jobb a helyzet, mint Mesiéknél, hogy mind a Nurofen, mind pedig a Panadol lehúzza 38 alá, és olyan hat óránként ugrik fel újra.

KÖszönjük az érdeklődést, Irina, Neked meg a Spongya Bob-képet.

Rugó ma még nem állt lábra, az ágyban ül, keveset eszik, pakolgat, tévézik, és sír, ha kimegyek a szobából.

Betegeknek jobbulást, szép napot, V.

Kép
vindolanda

39 körüli, nem feletti :oops:

Kép
vindolanda

Mesi: :-((( Remélem, a magas láz ellenére semmi komoly baja Zsozsinak és Máténak!

Dotildi: jaj, ez a nagyon fontos lemaradt:
DORKÁNAK MIELŐBBI GYÓGYULÁST KÍVÁNOK!

Dettyk: Te csinálod jól! Én sem fogok alfahímet nevelni, szerencsére ebben a férjem is partner.

Vindo: sajnálom, hogy még lázas Rugó. Dokink szerint ha már 38,5 alá sikerül a lázat levinni, az elég.

Kép
Kép
irina

Na, a Dorkának szánt képet meg juszt sem jelenítette meg...
Akkor most:
Kép

Kép
Kép
irina

Hűha csajok, jaj ezek a lázas dolgok nem hangzanak túl jól :cry: :cry: :cry: sok sok gyógypuszika megy a babáknak++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mi szerencsére jól vagyunk, továbbra is nyomom belé a vitaminokat, meg magamba is. Nem volna most túl jó lebetegedni.

Heni
KépKép
heni81

Na, akkor mindez képekben.

Már használom a lábamat, és eljutok kedvenc ücsörgő-helyemig, a notebook táskájáig. Mellé telepszek. A háttérben Pampers pelenka, de ez ne tévesszen meg senkit, ajándékba kaptuk. Kép

Betegen az élet nem túl vidám Kép

De ha lentebb megy a lázam, kupit csinálok. Beleülök a táskába, mert azt nagyon szeretem. Kép

Amúgy ilyen helyzetekben Gáborral szinte nehezebb, mint Rugóval, mert egyszerűen bepánikol :roll:

Anikó15 - mintha megint láttalak volna reggel 8)

Szép napot, V.

Regina, majd írd le, veletek mi történt :!:

Kép
vindolanda

Vindo micsoda képsorozat! nagyon bágyadt Rugó, de azért huncutkodik :wink: nálunk leginkább a DVD kezelés a huncutkodás, vagy a szivacs elcsenése és a fal mosása,apa már vasárnap lekente az érintett felületet, mert irtó maszatos volt és elé tettem egy kosarat, azóta nem maszkolja 8)

Heni
KépKép
heni81

DVD-kezelésben Rugó is profi :wink:

A falat viszont békén hagyja, bár a szennyeskosarat felborogatja és belemászik :roll:

Heni, hogyan zajlik a fal mosása pontosan?

Kép
vindolanda

Panndi vajon mikor államvizsgázik? :roll:

Kép
vindolanda

Heni - ja, hogy szivaccsal :lol: :lol: :lol:
Nem kapcsoltam össze a szivacs elcsenését a fal mosásával.
Mekkora hülye vagyok :D

Megyek inkább enni, míg Rugó alszik :arrow:

Kép
vindolanda

Mesi, Vindo, Dotildi: jobbulást a gyerkőcöknek!!!!!

Ez a láz????? :shock: :shock:

Kis betegecske Rugó....:-( Istvánnak nagyon tetszett Rugó...szereti az ilyen kis helyes legénykéket. :-)

Maggie: hogy vagytok????

Mi továbbra is jól vagyunk..estére volt egy kis vendégünk akire vigyáztunk..egy 6 éves kislány..olyan kis édes anyatipus..ölelgette puszilgatta Emmát..és olyan édesen beszélt hozzá. Emma nagyon élvezte.

Ma de-t voltunk sétálni babakocsival mert nagyon szép az idő...:-)

ebédeltünk....megyünk aludni

KépKép
kaqk
Debrecen

Betegecskéknek mihamarabbi gyógyulást!!

Nálunk a kezünk fájdogál néha-néha.

Viranka: köszi megérkeztek.. :)
varga tünde

Sziasztok,

Hát a tali tényleg jó volt, bár ugye Robesz szokás szerint nem a középpont, de azért elvolt. A végén, már 5x húzott a kabátjához és mutatot a cipőjére, ment az ajtóhoz, úgyhogy ezért mentünk, természetesen beájult az autóba. Örülök, hogy láttam a babákat és az anyukájukat is:)
Sajnálom, aki nem tudott jönni, de majd legközelebb.

A betegeknek jobbulást, de sajnálom őket, annyira rossz, mikor Robesz is beteg, kitartást és gyors gyógyulást.

Heniiii, mindjárt szülsz, hú.

Na én takarítani, tornázni megyek, úgyhogy csak gyorsan megnéztam a képeket.

Kép
Kép
nektarin

Panndi ma államvizsgázik :) biztos nagyon ügyes lesz :wink:

Zsófinak,Rugónak,Dorkának jobbulást :wink:

Csajok!
megnéznétek,hogy milyen matricát ragasztottak a 18 hós oltás mellé?

mert gyanúm szerint(de ne legyen igazam) szerintem nem jót adtak be :shock: a védőnő kicsit szét van csúszva...megint be akarta oltatni prevenarral a fiamat :shock: :evil: úgy kellett lebeszélnem,a dokival megbeszélnem h. nem kell...
Fiam amúgy jól tűrte,nem sírt mikor meghallgatta dob-dobbal :) s megnézte a torkát :) viszont amikor megkapta a szurit akkor mondta h. aúúúúú és sírni kezdett,dühösen letépte a ragtapaszt magáról :) aztán megnyugodott gyorsan és még óriás mosolyt is dobott a védőnőnek :)

KépKép
viranka

Vindo: drága kis Rugó! Amúgy nem értem, miért nem karba adta a doki az oltását... ezt lehet oda...

Ádó pár napja tovább alszik, felborult a rendszere az óraátállítás miatt, de én mondjuk nem bánom :-) Rengeteget beszél, karattyol, reggelente pl. (magától) köszön dolgoknak, pl. Szia, szia, csipesz! ;-)
Mostanában a cicivel szenved sokat, sokszor akar szopizni, éjjel is akár többször és hisztirohamot kap, ha ezt korlátozni próbálom (pl. félóra csuttyogás után levenném végre mellről). Dettó hiszti, ha bejönnénk az udvarról, de, gondolom, ez általános. Egyébként forgalomszámlálókká léptünk elő, állunk az út szélén is számláljuk a különböző gépjárműveket :lol:
Tényeg, gépjárművek, Vindo, Te mikor vizsgázol?
Anyu elvileg májustól (sajnos) munkanélküli lesz (ill. táppénzen is itthon), de én akkor kezdeném az autóvezetői tanfolyamot, úgyhogy emiatt meg pont jó lesz a dolog...

Kérdés: tud valaki olcsón esernyőre csukható babakocsit? Fontos még, hogy könnyű legyen. A Brendonban kb. 9 ezertől indulnak a legegyszerűbbek is, hát az kissé sok. Jó, ha kicsi és mezei, mert nagybabakocsink van.

No, futok dolgozni.

Kép
Kép
irina

Én is itt, mint KÖZGADÁSZ! :lol:

Lediplomáztam, négyes lett a diplomám, és iszonyatosan megkönnyebbültem :)
Vendég

Panndi!

Gratulálok :) Ügyes vagy :)

KépKép
viranka

Vindolanda! Mesi!
Jobbulást a gyerekeknek! Elég rosszul hangzik ez a magas láz. :(
Gyógyuljatok meg gyorsan!

Vindolanda!
Tényleg, milyen kis bágyadt Rugó. :(

Altatás: én énekelni szoktam nekik. A déli alvásnál a Bóbita van, este az Este jó, este jó. Délben szépen elalszanak úgy is, h kijövök, és közben még énekelek, este oda kell feküdni az ágyuk mellé (egyik ágy egyik oldalamon, másk másikon),ének, egy kis beszélgetés, aztán kijövés és alvás. Persze ez nem volt mindig így, Gergőt sokáig ölben altattam, Zsuzska szerencsére nem igényelte annyira.

Viranka!
Mira beszólása :lol:

Heni!
Örülök, h jól vagytok! Már nagyon a finisben!

Regi!
Tényleg próbáld melegíteni a matracot. Hideg ágyon nehéz elaludni.

Silka!
Sajnálom, h nehéz az altatás. Gondolod, h fél a sötétben?
Szegény Lizi. :(

Móni!
De jó lesz, ha sűrűbben is tudunk találkozni!
Nekem is lassan ideje egy nagytakarításnak, ablaktisztítással együtt...

No megyek, mert lassan ébrednek!

Puszi
Gica

Kép
gica1

No még egyet gyorsan:
Nahát, Panndi, nagyon ügyes vagy!!! Gratulálok! Mivel rengeteg energiád van, én azt a pszichológus végzettséget sem zárnám ki majd idővel az esetedben! :-)
Kép

Kép
Kép
irina

Köszi lányok :)

Tegnap mondtam Zolinak, lőjön le, ha én mégegyszer tanulni akarok :lol:
Vendég

Viranka: szerintem Infanrixet (IPV Hib) vagy mit kapott Ádi 18 hósan, de biztosat akkor tudok, ha felébredt és bemegyek hozzá, mert bent van az oltási könyve (ha most bemennék, felébredne a nyikorgó ajtóra).

Kép
Kép
irina

Ajánljatok, pls, esernyő-babakocsit! :D

Kép
Kép
irina

Panndi le a kalappal előtted!!!!!!!!!
Hát én erre nem lettem volna képes, pláne gyerek és terhesség mellett !!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon büszke lehetsz magadra és a családod is Rád!!!!!!!!!!!!!!

Hát csajok bizony már csak 10 nap van hátra a kiirt dátumig :shock: nagyon gyorsan eltelt ez a 9 hónap, de már nagyon várjuk Áron csatlakozását a családunkhoz:-) Remélem minden rendben lesz a szülés körül, drukkoljatok, hogy ne éjszaka kelljen menni, mert abba belehalok, ha éjszaka kell itt hagyni anyósra Péterkémet.

Képzeljétek tegnap este 10 kor felébred és átment a hálóba és nem talált ott minket , mert még tvztünk a nappaliban. Hát ott sirt az ágyunkon. Valószinű még nem volt fel teljesen, és nem vette észre a fényeket a nappaliból.

Heni
KépKép
heni81

Szegény :(

Zsófi ma fakadt sírva, mert jöttek velem a suliba, és amikor elbúcsúztunk a terem előtt, nagyon elkezdett sírni. Pedig nem szokott ilyenkor :?
Vendég

Egyébként most egyre jobban fognak ragaszkodni hozzánk állitólag, 1-5 és 2 év között.

Úgy döntöttem, hogy megpróbálkozom az adóbevallásom elkészitésével. Ti már megcsináltát

Heni
KépKép
heni81

Panndi - nagyon ügyes vagy!!!!
Szegény Zsófi!

Irina - hétfőn lesz elvileg, de még van addig egy felügyelt gyakorlás.

Viranka- nálunk kifogytak a pecsétből kézzel írták oda ezt: INF+IPV+HiB

DE ideadták az oltóanyag gyógyszeres dobozát és a tájékoztatót is, hátha lesznek mellékhatások :x

Olvassak be valamit róla?

Kép
vindolanda

Köszönjük a Rugó-dicséreteket!!

Kaqk - nekünk meg Emma tetszett :wink:

Kép
vindolanda

Én már vissza is kaptam a pénzemet :)
Vendég

Adóbevallás- szerintem mi is magunknak csináljuk. Vagyis Gábor, mert ő ügyesebb ilyen dolgokban.

MOndjuk nekem csak a gyed volt tavaly :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok Lanyok!

Illendo mar jonnom.... :oops:

Rania mar szinte abszolut nem hagy a laptop elott ulni, kovetkezetesen nem engedjuk neki soha, hogy gepeljen, megsem adta meg fel.... :D
Mivel szokatlanul szep ido van, mar kb 2-3 hete, sokat maszkalunk, kint vagyunk a szabadban, csavargunk... Itt ezt ki kell hasznalni!! :twisted:
Aztan: festes van nalunk, apa atfesti az egesz hazat, en meg regi dolgokat selejtezek, tobbek kozott babaruhakat is, mivel kislany ruhara mar nem lesz szuksegunk nagy valoszinuseggel!!! :D

Mult szombaton horrorban volt reszunk. Felkeltem, lementem a konyhaba elkesziteni Rania reggeli tejet...Elontott - szo szerint - a ver.... :shock: Rohantunk a korhazba. Kiderult, a mehszajon van a mehlepeny, ez okozta. Benn tartottak 24 oras megfigyelesre. Estere mar majdnem elmult, azota sincs. Csak minden reggel rettegesben vagyok azota... :(

Babuci egyebkent jol van, sokat rugdos, nagyon aktiv, csakugy, mint Rania volt. Rania szo szerint hyperaktiv, amikor korhazban voltam, apa meglepve kuldte az sms-eket, miket csinal eppen.. Erre en: "Hat...en mindezt tudom...mit gondolsz, miert vagyok hulla estere??? :shock: " :lol:
Nagy gyerkekkel veszi fel a versenyt futasban, a parkban siman beleugrana a toba, ha hagynam. A kerti kis hazikojanak az ablakan fejest maszik be - engem meg a frasz kerulget... :?

Most nagyvonalakban rolunk ennyit, par reagalas (mindenre sajnos lehetetlen.. :shock: )

Fleur: szivbol gratulalok!!! Sok boldogsagot a babavarashoz Nektek! :D

Panndi, neked az allamvizsgadhoz nagy gratula, es irigykedem, hogy lassan a celegyenesben vagy! :D

Irigyedek a tali miatt is, azert nem adom fel a gondolatot, hogy ujra talalkozzak veletek! :wink:

Szegeny kicsi beteg babaknak jobbulast!

Most mennem kell, Rania felebredt.

Millio puszi Nektek!

Niki
Vendég

Panndi gratulálok

Azt hiszem Bajnai Gordon megoldja sok anyuka dilemmáját, hogy vissza menjen-e dolgozni.
GYED 1 év lenne az elképzelése szerint GYES meg nem lenne.
Csak tudnám, hogy hova menne vissza a sok anyuka és hol lesz addig a gyermek?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Panndi: GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!NAGYON ÜGYES VAGY!

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni, drága vagy, köszönöm! Puszi érte!

Niki, de jó, hogy jelentkeztél! :-)

Viranka: megnéztem az oltásit, IPV-Hibet kapott Ádi 18 hósan, a negyediket ebből a szériából.

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Megvagyunk, csak állandóan a netet bújom a jogaimat kutatva. Már asszem kezdek sínen lenni! :roll:

Csajok! Bárki, akit nem akarnak visszavenni, ne hagyja magát!!!!! Pláne még ilyenkor, mert a gyerkőcök 3 éves koráig + 30 napig védve vagyunk!!!!!

Vindo! Oltásnál volt ordítás, de mire kijöttünk már abbahagyta, kicsit nyügi volt, de nem vészes. (Helyettes doki volt egyébként.)

Viszont amilyen hisztit előtte levágott nekem a buszpályaudvaron (mentünk bérletet venni)... Féltem, hogy kiszalad az útra, és be akartam tenni a babakocsiba, mert mindenfelé ment, csak arra nem, amerre én szerettem volna. Aztán úgy dobta magát le a földre, hogy csak na, 20 percig szenvedtem, mire betuszkoltam a babakocsiba, mert akkor meg homorított és üvöltött... :shock:

Heni! Vegyes tüzelésű a házunk.

Olvasok vissza...

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: helyes, ne is hagyd Magad!

irina: babakocsi ügyben nem tudok segíteni, mi Cam Portofinot használtunk, de az lapra csukható, de már december óta nem használjuk, akkor ült benne utoljára. Aztán eltettük, és most várja Fruzsit :) Zsófi meg vagy jön gyalog, vagy "otor"-ral :) /motorral :)/

Jaj, és olyan édes, ha mondom neki, hogy répa, akkor befejezi kb így: "etek, mogyoóóó, koán kika kikó" :lol:
Vendég

Meg ma, amíg vizsgáztam, mondogatta APának, hogy "anya iskola" :)
Vendég

Rugónak jobbulást! Már nem lázas, remélem! (Nagyon kis komoly a képen, látszik, hogy nincs jól. :() Mi karba kaptuk az oltást.
Zsozsinak is! ++++

Míra: :lol:

LMóni! Ne legyetek betegek!!! +++++
Én is ezt utálom, ha az ember csavarog, megy ide-oda, akkor a lakás úszik... :?

Pelenkáról jut eszembe, kitaláltuk Apával, hogy spórolunk, és veszünk tescos pelenkát, néztem, nem is rossz, használtuk 2 napig, Szelinek tiszta piros lett a nunija. :( (Pedig neki egyáltalán nem is kell krémezni, csak fürdés után szoktam, de lehet, akkor se lenne muszáj.) Már régen is próbáltam, akkor ugyanez volt, csak akkor azt hittem, akkor kicsit vettem. Ráadásul kifolyt belőle a kaka, gondoltam, ha állandóan ruhát mosok, akkor ugyanott vagyok. És a pisit se bírta olyan sokáig... tehát ebből többet használtunk... Egy szó, mint száz, nekünk ez nem jön be... Pampersből 3-4 pelus megy el 1 nap, attól függően, mennyi kaki van, mert akkor mindig cserélek természetesen! ;) Maradunk a jól beváltnál! :)

Vera! Hát remélem, hogy nem... :evil:

Panndiiiiiiiiii! Gratulálok!!! :D

Gica! Este a hálózsákot tettem az olajradiátorra, aztán úgy tettem bele Szelit, és a radiátort le is kapcsoltam! Adtam rá előtte egy pulcsit is, így aludtunk, jó idő volt most! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Na, megint 39,2 a láza :?

Kép
vindolanda

Heni! Szorítok!!!! ++++++++
Én már meg is kaptam a pénzt, mert év közben nem kértem az adójóváírást!!! :) (A felét el is költöttem... :evil:)

Niki! Juj, vigyázz magadra!!!

LMóni! Hát ja, így is rohadt kevés a bölcsőde... :evil:

Nem tudom, Szelinek lesz-e egyáltalán valaha tesója... :cry: Apa így tuti nem megy bele...
Vagy legalább ő keressen úgy, hogy nekem ne legyen ez probléma...

Zsófi fantasztikus!!! :shock:
Szeli ennyit mondókázik:
inta, aata, inta, aata csücs (zsupsz helyett)
séta, séta, csücs
Meg a mondókáknak a ritmusából fel szoktam ismerni, melyiket szeretné játszani! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Móni: teljesen fel vagyok háborodva..a szocpolt is eltörlik...meg ugye bölcsikbe sincs hely..sokunkat vissza se vesznek......és így is kevés a gyerek..ki fog ezek után gyereket vállalni ilyen helyzetben....gázártámogatás megszüntetése.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Mi tesco szineset használunk..eddig nagyon bevált....és mor még akciós is lesz...de a huggies a csúcs nekünk..csak rohadt drága..itthon nem is veszünk..kint meg féláras akciókba vettük a jumbo csomagokat ami így annyi volt mint a tescos-----voltak jó oldalai is írországnak. :wink:

Mi fenékbe kaptuk a 18 hósat. és kis hőemelkedés volt...mi is együtt akartuk a prevenárral de a védődnő lebeszélt mert h rosszak a tapasztalatok..sokan belázasodnak...stb..ha a 2-t kapják.....de nem is volt prevenár így nem volt kérdés....

KépKép
kaqk
Debrecen

Gratula Panndi!!! :)
varga tünde

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: