Jó reggelt

!
Próbáltam visszaolvasni, tegnap egész nap az udvaron tettünk-vettünk, remélem, ma is így lesz

.
Szomorúan olvasom, hogy sok a beteg babó, hatalmas gyógypuszi nekik

!!!!
A képekkel még így sem tudunk betelni, hogy ott voltunk a talin

, Pankának többször is végig kellett mutogatni

.
Egyébként enyém lyány nem óhajtott bealudni az autóban

, ellenben Bencével. Szegény nagyfiam kidőlt, Panka viszont végig dumált, és "babázott", azt ismételgette, hogy sikítoztak a babák a talin

. Nagyon felpörgött

.
Csak irulok és pirulok
Bence dícséreteit olvasva, nagyon aranyosak vagytok

.
Irina, szerintem nincs titok, nem hiszem, hogy az én érdemem, hogy ilyen jó fiú

.
Regivel beszéltük, hogy Bence nem az a vadul fiús, ő inkább bogarászós, kertészkedős, rajzolós, könyvnézegetős

. Tény, hogy próbáltam terelgetni, soha nem engedtem neki durva játékokat venni, nem engedtem neki durva (vagy csak szimplán értelmetlen) meséket nézni. (Bár sok apuka ezt nem nézi jó szemmel, tapasztaltam a környezetemben, hogy a legtöbb apa
alfa hímet akar nevelni a fiából

. Én nem gondolom, hogy az én gyerekem nyámnyila, azért mert nem verekedik. Szerencsére verekedni apja sem szeretett soha, pedig sportoló, nem nyámnyila

).
Az, hogy Ádinak muffint vitt és levette a papírját, csak azt bizonyítja, hogy Ő valóban a jobb kezem Panka nevelésében

.
Nagyon szeretem

!
Míra haláli

!! Megnéztem a tavaly áprilisi taliképeket, mekkorát nyúlt ez a kiscsaj

!
Bencét sem bírom leszoktatni valamiről, de jókat szoktam rötyögni rajta: igazi XXI. századi gyerek

. Ha olvas egy könyvet, és valahol beteszi a könyvjelzőt, azt mondja: ELMENTETTEM

!
Na lépek szendvicseket gyártani, mennek Pestre az állatkertbe osztálykirándulni

. Remélem, jó idő lesz rájuk

.