Sziasztok!
Ideértem.

Kicsit későn, de anyám telefonált du, hogy mi van nem megyünk papucsot nézni? Jajj az én szita kismama agyam elfelejtette, hogy du.-ra megbeszéltem anyummal, hogy nézünk nekem papucsot. Szóval du. papucsvadászaton voltam. Sikerült is vennem
Annaszuszi: nagy grat nektek! Sok boldogságot és egészséget, na meg tejcsit kívánok nektek!
Ildi: hűha, néztem a c-s értékeidet, nagyon király! Kívánom, hogy azért a héten kibújjon Janka baba!
Ettike: látom még egybe. Érdekes, hogy csomószor vannak fájásaid és még mindig egybe vagy. Hű nagyon jó a c-s értéked! Csak nem te leszel a következő babázó?
Jajj látom a párod kissé megbuggyant. Nem akar tőled túl sokat? Még hogy te gyalogolj 3 órát a kajájával. „Jópofa”
Gizu: gyomrod fáj még?
Cat: sajnálom, hogy a napokban nem voltál túl jól lelkileg. Azért szerintem mindkettőtöknek jót tenne, ha apa bent lenne a szülésnél. Szuper Beni falvédője!
Dharma: én Kendét simán szültem hpv mellett. Szóval nem feltétlen jelent ez császárt.
Gabka: szuper, hogy nem hpv!!! És király lett apa táblája! Én éjjel legalább 3-4-szer megyek ki pisilni.

Jajj anyám a frászt hoztad rám a vérzéssel. Most hogy vagy?
Kocska: hű anyám mekkorát estél.

Csoda hogy nem szültél meg. Most nézem neked is 1111? Akkor lassacskán te is babázol!
Tisa: olyan szépeket írsz Léna babáról. Áldott jó baba. Kívánom, hogy maradjon így. (megsúgom Kende is ilyen volt első 2 hétben, aztán jött a neheze.

) Én azt javaslom, ha éjjel nem kel fel szopizni akkor ne keltsétek fel.
Látom már próbálod a Moremilket. Nem használ? Pedig sokaknak ez jön be. Egyébként nekem az urtica urens 5ch –s homeos bogyó nagyon bevált, hogy több tejcsim legyen. De látom a csajok már írták neked. Egyébként nekem még a naturlandos tejcsi szaporító tea is bejött.
Jajj ez a hason alvás beszólás, hát nagyon goni volt azt tudod!

Tündéri baba Léna! Azok a kis tappancsok! Jajj de várom, hogy nekem is itt legyen már a kis tappancsosom.
Mi köszi viszonylag jól vagyunk. Nem fekszem már, próbálok erőt gyűjteni, mert apa már megy dolgozni, így én megint egyedül leszek Kendével, és bírnom kell. Amúgy sokat keményedek, meg enyhe mensisen fáj az alhasam, de már nem érdekel, mert most már nem lesz korababa
Kende meg egy ördögöcske. Élvezi, hogy most apa-anya is itthon van. Úgy látom a kis lelke nagyjából helyreállt.
Kisszilvi: nekem is sokat keményedik a pocakom. Szinte egész nap egy kőgombóc.
Tasin: te hová jársz ctg-re??? Szerintem jövő héttől én is megyek.
Hipp-hipp hurrráá! Grat a diplomás kismaminak! Sokat gondoltam rád! Ügyes voltál nagyon!
Eda: Pepe nagyon ügyes kisfiú! Nagyon jól eszik!!! Olyan jó volt olvasni a történetedet. Tisztára elérzékenyültem! Nagyon ügyi és bátor csajszi vagy ám!!! Hű nagyon klasszak a képek!!!
Én nem adtam sose pénz a védőnőnek.
Tecaaa: hűha te úgy látszik kihúzod a kiírás időpontjáig! Ha szombatig nem jön Dani baba akkor befektetnek?
Judy: kitartást az első napokhoz!!! Nemsoká belerázódsz!!! Ha úgy érzed kevés neki a tejcsi nyugodtan adj neki tápit is! Én a laktoherb (herbáriás) tea helyett a naturlandos Fitolac teát ajánlom. Kende hasfájós volt és a laktoherb felfújta őt (sok benne az édeskömény). Nagyon tündéri Ricsi! Ahogy olvasom elég gyors szülésed volt! És hát én mint nem első babás tudom hogy iszonyatosan fáj, de hát most már nekem sincs visszaút.
Gesztenye: na akkor most már jó a fülecskéd!

Egyébként én is akartam menni a mávba szülésfelkészítőre, csak mikor lett volna alkalmam, akkor épp látogatási tilalom miatt elmaradt, és mikor meg bent feküdtem akkor meg lustaságból nem mentem el. Annó én is voltam mikor Kendével voltam pocakos. Sokszor most is belenézek az annó irományomba.
Miért lenne ciki a gurulós nagy bőrönd? Szerintem egyáltalán nem az azzal menni kh-ba. Végülis egy kis utazás lesz az egész
Nem tudom milyen mellszívód van, de én nem értem miért kellene bármilyen tál is hozzá. A kézi fejéshez biztos kell, de ha nem kézzel fejsz akkor minek az?
Én annó 3éve 20-at adtam a fogadott szülésznőmnek.
Zsu: ne húzd fel magad Emmán. Ha éhes úgyis eszik. Én már nem izgatom magam Kendén. Ha nem eszik ebédet, nem eszik, de akkor nem kap uzsiig semmit. Sőt nekem mostanában az a mániája, hogy ebéd közbe feláll az asztaltól valami hülyeségen megsértődve és bemegy a szobába. Kb. 1 perc múlva visszajön, hogy eszik tovább. Na tegnaptól ez a bohóckodás beszüntetve. Tegnap is felállt, és mondtam neki, hogy ha elmész nincs tovább kaja (pedig nem sokat evett), és felállt-elment. Mire visszajött már elpakoltam az asztalról a kajáját. Hát éhesen mehetett aludni. Na ne félj uzsira bedörgölte az ebédjét. Szóval szerintem ezen ne dühítsd fel magad!!!!
Hát nagyon gáz lenne, ha csak egy évig járna a gyed! Reménykedjünk, hogy 2010-től lesz érvényes és nem lesz visszamenőleges hatályú, és nekünk lesz utoljára 2 év. (hű de optimista vagyok)
Tünemény: sajnálom, hogy ennyire zűrös lett apa.

Reméljük ha kint lesz Luca baba akkor már összeszedi magát. Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen nálatok!
Encike: lányodnak utólag boldog szülinapot! Volt nagy buli?
Kikocska: kitartást az első napokhoz! Nem lesz könnyű neked a két gyerkőc mellett. Van segítséged?
Kriszti: emlékszem rád! És szívből gratulálok neked, hogy újra babás vagy! Vigyázz magatokra nagyon! És drukkolok, hogy ne legyen semmi baj!!! És kívánok gyönyörű babavárást neked!
Alvás: khm.. nem is merem írni, hogy én meg úgy alszok, mint egy medve. Rendszerint alszok Kendével délután, aztán meg este kb 10-től reggel 8-9-ig. Igaz közbe többször felkelek pisilni, de utána rögtön visszaalszok. Lehet hogy a gyógyszertől?
Vizesedés: sajna engem is utolért. Tegnapelőtt voltunk egy kisebb bevásárló túrán, hát mit ne mondjak estére nem volt bokám.
Képek: jajj nem győzőm nézni a kicsik képeit! Nagyon aranyosak és mind olyan kis formás szép baba!!!
Jó éjt mindenkinek! Viri