A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Tasin, gratula!

Nekem fel sem merült, hogy pénzt adjak a védőnőnek, elég lesz a dokinak is fizetni valamennyit :( szülésznőt sem fogadok, nem is akartam, rengeteg TB-t fizetek, nem tudok még a maradékból is adakozni. Mindig utáltam a hálapénzezést, nem is adtam soha. A magánorvos persze más, azt fizetem, mert nem akarok másnál szülni, de az sem biztos, hogy ilyesmire lesz még pénzem ha gyeden leszek.

icamica

tasin:

gratulálok,ügyi vagy :lol:

védőnőnek nem szoktak pénzt adni.........errefele legalábbis.az a dolguk hogy kimenjenek,tanácsot adjanak stb......

gesztenye:

asszem úgy szokták hogy a felét annak amit a dokinak adnak......de nem tuti,nekem nem volt fogadott,és most sem lessz.

ildi??

nálam semmi komoly,a séta ellenére sem erősödtek,csak a szokásos.pedig milyen jól hangzik hogy 03.30 :lol:

Kép
Kép
ettike

Ettike: Én már napok óta körözök a városban, mint egy hibbant pingvin, lépcsőzök fel-le, mégis semmi. Csak a szokásos keményedések, de nekem még egy kis derékfájás sem volt soha :shock:

Tsain: GRATULÁLOK :)

Kép

Kép
sildi83

csajok akkor most szabad hexelni vagy nem szabad hexelni???
azon kívül mér minden "szülésindító" megvolt.
csak finoman gondoltam....... :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
ettike

hibbant pingvin :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
én ma futottam is:):):):)na nem direkt,Patrikkal kellett olyan baba tempóban futni,mivel nem volt elég ha szedtem a lábam,futnom kellett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

Tasin!!!GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon ügyes vagy!Most már akkor jöhet a jól megérdemelt pihenés!Használd ki ezt a kis időt,ami még hátra van :wink:

Ettike!Szerintem óvatosan összebújhattok apával.Bár ha még nem akar jönni Alex,akkor ez sem segít :? De drukkolok neked!És egy-két próbát nagggyon megér,szerintem :wink:

Gesztenye!
Nekem is fogadott szülésznőm van.Én is úgy tudom,hogy a felét szokták adni annak,amit az orvosnak adsz.Viszont én úgy gondoltam,hogy majd annyit adok neki,amennyire meg leszek vele elégedve.Egy ismerősöm ugyanennél a szülésznőnél szült pár hónapja,ő nagyon meg volt vele elégedve és ő 20 ezret adott neki.Hát,én sem gondoltam többet.... :roll:

Az,hogy a védőnőnek pénzt adjak,arra én sem gondoltam.És sztem nem is fogok.Sőt,ha azt veszem észre,hogy ő erre játszik vagy elvárja,akkor az sem kizárt,hogy másik védőnőhöz kérem magam.De ez lehet,hogy csak az én hülyeségem.

Kép
demetnik

Sziasztok!!!
Hát énis egész eddig sétáltam és semmi!! Annyit leszámítva hogy a derekam néha még jobban fáj meg rendesen bedagadt a bokám!

Tasin gratula a diplomához! :D

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa

teca:

a derékfájás nálam is megvan :( :( :( :( van hogy alig bírok menni úgy fáj :( :( :(

ja és a nunim ma valami rettentően fájt,vagy feszített vagy nemtom hogy írjam......rémes,talán az a kegrosszabb az egészben

Kép
Kép
ettike

Ettike szerintem nem xabad, ha nyitva vagy!

Tasin nagy gratula!!!

kocska

annaszuszival mi lehet?már biztos babázik,nem írt senkinek?

Kép
Kép
ettike

Virág, te szegény, jól kitoltak veled a dokik! :? Jól teszed, ha nem idegesíted ezen magad, semmi értelme!

Tasin, gratula, nagy vagy. :) Megérte a sok lemondás és végre „felszabadultál”!!!
Lányaidnak vág az eszük, és betartatják az ígéreteket!! Igazuk van! :wink: :lol:

Gesztenye, mi 20-at adunk majd, persze, ha minden ok és meg leszünk elégedve.
Sztem ennél többet nem kell, akármennyit is kap a doki.

Védőnő: a miénk nem fogad el semmit, max. csokit stb. De mostanában a bögyömben van, szal ezentúl még egy kockacukrot sem kap!!!!
Dokinő simán elfogadja…. :roll:

Politika: hallottátok, h a leendő miniszterelnök programja szerint a GYED csak 1 évig járna?!?!? Olyan szinten felháborító szerintem megfelelő intézményi háttér (bölcsi) és midnenfajta előkészítés nélkül ezt meglépni, h arra nem is találok szavakat!!
:x :?

Zsu
svs

Sziasztok.Talán még páram emlékeztek rám,én is áprilisra vártam a babánkat,de sajnos a 10-ik héten elhalt a terhességem ezt veletek is megosztottam és megígértem ha megint sikerül a baba irok nektek.Kivártuk a 3hónap várakozási időt és az első proba után kismama lettem,nagyon félve kezeltük és nem akartuk elmondani túl hamar a családban sem.Most szerdán töltöm a 15-ik hetet,már kezdek feloldodni de szerintem ez majd akkor lesz 100% ha a mocorgástát érezni fogom. :D Kívánok mindenkinek sok sikert az életben,jó egészséget és sok boldogságot a babákhoz.puszi csajok

Kép
kriszti81

Tasin hatalmas gratula! :)

Annaszuszival mi lehet mááár?
Biztos hogy túl van rajta... azért ez nagyon sok idő már!!

Kriszti nagyon örülök hogy hamar sikerült újra a baba! Ne izguj mostmár nem lesz semmi baj! :) Ha majd tudod már hoyg kisfiad vagy lányod lesz azért oszd meg velünk a hírt!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok kismamák!

Én is gratulálok minden jövevényhez és kitartás a leendő babákhoz!
Biztosan nem emlékeztek rám, csak párszor írtam Nektek. Most abból az apropóból írok, hogy bejelentsem: babánk 1-én születik programozott császárral. Szurkoljatok majd, hogy minden rendben menjen!
További szép estét:
Kriszti és Réka
giunta

Én is azért néztem be, hogy jelentkezett-e valaki Annaszuszi részéről... :?

Reggel engem hívott a történésekkel, így azt gondoltam nálam fog jelentkezni a nagy hírrel.... :?

Most már én is kiváncsi vagyok mi van velük. Küldtem neki sms-t, hogy babázik-e már, de még semmi válasz... :?

Bogi! Nekünk tűnik hosszúnak, mert nem mi vajúdunk...Bár én nem csodálkozom, mert én is egész napos programot csináltam a szülésből 2 héttel ezelőtt. :lol: :lol: Nekem is reggel 6.50-kor folyt el szép lassan a magzatvízem és csak este 21.55-kor láthattam, foghattam meg Lénát. :lol: :lol:

Kép
Kép
tisa

Naaaa, egy kis noszogatás kellett csak a Kismaminknak:

"3100g, 51cm, gyönyörű! Leírhatatlanul boldog vagyok! Leoval vagyok 1 szobában. Ez a világ legszebb dolga!"

Nagy-nagy gratula DaniBabának és Mamának!

Kép
Kép
tisa

És már meg akartam köszönni a sok dícséretet, Léna nevében is!

És én is megnéztem a Babókról a képeket! Fantasztikusak! Nem lehet betelni velük! Mindegyik cukorpofa! Egytől egyig szépek és egészségesek! Hát igen már az Uh felvételeken is formásak voltak!
Mégegyszer mindenkinek gratulálok, és bátran büszkélkedhet mindenki a Babójával! :lol:

Tasin! A legnagyobb elismerésem a vizsgádhoz! Büszke lehetsz magadra, mi is azok vagyunk Rád! Gratulálok!
Most már pihenj, megérdemled, és készülj a Kicsilányra!
Ezt Neked küldöm:
Kép

Kép
Kép
tisa

nahááát! :)
A nagy öröm! :)
Gratula Annaszuszinak és a kis Daninak!
És Leo mellé került hihetetlen! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Egyébként ez a védőnős dolog érdekes, ő foglalkozik velem 9hónapja heti szinten, de neki vége sem lesz a szüléssel, mert utána is még tán 8.-ig hozzá járunk a gyerekkel szinte. De nem gondoltam pénz adására, pedig neki nem 1napos melója lesz,mint a szülésznő,meg dokinak. Na nem mintha azoknak nagyon szeretnék pénzt adni. De a doki lehet fog kapni. A többiek meg inkább kosarat, az nem olyan gáz.

Nem hiszem el,hogy Ildi és Ettike ennyire akarás mellett és 1111-el akármit csináltok és az a béby be van kövülve….

Én holnap bemék a céghez és nem leszek most már finom és nőies, mert még mindig elfelejtették küldeni a lóvém, elegem van már, h.fél éve játszanak az idegeimmel. Aztán lehet mék is szülni….
Végülis pont a kórház mellett van a cég. Bár én még marhára ráérek.
Most épp azt számoltuk, hogy ápr.20-al már bika lenne, és az csak 1hét tulhordás….

Kriszti Gratulálok a babához! És sok sikert!

Hoxán meg van a 3.babánk!

Giunta neked is minden szépet és jóóót!

DEjóóó nekik együtt, jöjjön valaki velem is egy szobábaaaaaaaaa!!!

Képzeljétek ma 2 körmözést is megcsináltam és holnap is lesz 2,mindenki frászban van,hogy ha szülök nem érnek ide és nem lesz uj körmük húsvétre. Ja meg legyalogoltam tp papírért 1km-t.

kocska

Annaszuszi!

Gratulálok!
Vendég

Sziasztok!

Ideértem. :) Kicsit későn, de anyám telefonált du, hogy mi van nem megyünk papucsot nézni? Jajj az én szita kismama agyam elfelejtette, hogy du.-ra megbeszéltem anyummal, hogy nézünk nekem papucsot. Szóval du. papucsvadászaton voltam. Sikerült is vennem :)

Annaszuszi:
nagy grat nektek! Sok boldogságot és egészséget, na meg tejcsit kívánok nektek!

Ildi:
hűha, néztem a c-s értékeidet, nagyon király! Kívánom, hogy azért a héten kibújjon Janka baba!

Ettike
: látom még egybe. Érdekes, hogy csomószor vannak fájásaid és még mindig egybe vagy. Hű nagyon jó a c-s értéked! Csak nem te leszel a következő babázó?
Jajj látom a párod kissé megbuggyant. Nem akar tőled túl sokat? Még hogy te gyalogolj 3 órát a kajájával. „Jópofa”

Gizu: gyomrod fáj még?

Cat:
sajnálom, hogy a napokban nem voltál túl jól lelkileg. Azért szerintem mindkettőtöknek jót tenne, ha apa bent lenne a szülésnél. Szuper Beni falvédője!

Dharma:
én Kendét simán szültem hpv mellett. Szóval nem feltétlen jelent ez császárt.

Gabka
: szuper, hogy nem hpv!!! És király lett apa táblája! Én éjjel legalább 3-4-szer megyek ki pisilni. :) Jajj anyám a frászt hoztad rám a vérzéssel. Most hogy vagy?

Kocska
: hű anyám mekkorát estél. :( Csoda hogy nem szültél meg. Most nézem neked is 1111? Akkor lassacskán te is babázol!

Tisa: olyan szépeket írsz Léna babáról. Áldott jó baba. Kívánom, hogy maradjon így. (megsúgom Kende is ilyen volt első 2 hétben, aztán jött a neheze. :lol: ) Én azt javaslom, ha éjjel nem kel fel szopizni akkor ne keltsétek fel.
Látom már próbálod a Moremilket. Nem használ? Pedig sokaknak ez jön be. Egyébként nekem az urtica urens 5ch –s homeos bogyó nagyon bevált, hogy több tejcsim legyen. De látom a csajok már írták neked. Egyébként nekem még a naturlandos tejcsi szaporító tea is bejött.
Jajj ez a hason alvás beszólás, hát nagyon goni volt azt tudod! :lol: ;) Tündéri baba Léna! Azok a kis tappancsok! Jajj de várom, hogy nekem is itt legyen már a kis tappancsosom. :)
Mi köszi viszonylag jól vagyunk. Nem fekszem már, próbálok erőt gyűjteni, mert apa már megy dolgozni, így én megint egyedül leszek Kendével, és bírnom kell. Amúgy sokat keményedek, meg enyhe mensisen fáj az alhasam, de már nem érdekel, mert most már nem lesz korababa :)
Kende meg egy ördögöcske. Élvezi, hogy most apa-anya is itthon van. Úgy látom a kis lelke nagyjából helyreállt. :)

Kisszilvi: nekem is sokat keményedik a pocakom. Szinte egész nap egy kőgombóc.

Tasin: te hová jársz ctg-re??? Szerintem jövő héttől én is megyek.
Hipp-hipp hurrráá! Grat a diplomás kismaminak! Sokat gondoltam rád! Ügyes voltál nagyon!

Eda
: Pepe nagyon ügyes kisfiú! Nagyon jól eszik!!! Olyan jó volt olvasni a történetedet. Tisztára elérzékenyültem! Nagyon ügyi és bátor csajszi vagy ám!!! Hű nagyon klasszak a képek!!!
Én nem adtam sose pénz a védőnőnek.

Tecaaa
: hűha te úgy látszik kihúzod a kiírás időpontjáig! Ha szombatig nem jön Dani baba akkor befektetnek?

Judy
: kitartást az első napokhoz!!! Nemsoká belerázódsz!!! Ha úgy érzed kevés neki a tejcsi nyugodtan adj neki tápit is! Én a laktoherb (herbáriás) tea helyett a naturlandos Fitolac teát ajánlom. Kende hasfájós volt és a laktoherb felfújta őt (sok benne az édeskömény). Nagyon tündéri Ricsi! Ahogy olvasom elég gyors szülésed volt! És hát én mint nem első babás tudom hogy iszonyatosan fáj, de hát most már nekem sincs visszaút. :lol:

Gesztenye: na akkor most már jó a fülecskéd! :) Egyébként én is akartam menni a mávba szülésfelkészítőre, csak mikor lett volna alkalmam, akkor épp látogatási tilalom miatt elmaradt, és mikor meg bent feküdtem akkor meg lustaságból nem mentem el. Annó én is voltam mikor Kendével voltam pocakos. Sokszor most is belenézek az annó irományomba. :)
Miért lenne ciki a gurulós nagy bőrönd? Szerintem egyáltalán nem az azzal menni kh-ba. Végülis egy kis utazás lesz az egész ;)
Nem tudom milyen mellszívód van, de én nem értem miért kellene bármilyen tál is hozzá. A kézi fejéshez biztos kell, de ha nem kézzel fejsz akkor minek az?
Én annó 3éve 20-at adtam a fogadott szülésznőmnek.

Zsu
: ne húzd fel magad Emmán. Ha éhes úgyis eszik. Én már nem izgatom magam Kendén. Ha nem eszik ebédet, nem eszik, de akkor nem kap uzsiig semmit. Sőt nekem mostanában az a mániája, hogy ebéd közbe feláll az asztaltól valami hülyeségen megsértődve és bemegy a szobába. Kb. 1 perc múlva visszajön, hogy eszik tovább. Na tegnaptól ez a bohóckodás beszüntetve. Tegnap is felállt, és mondtam neki, hogy ha elmész nincs tovább kaja (pedig nem sokat evett), és felállt-elment. Mire visszajött már elpakoltam az asztalról a kajáját. Hát éhesen mehetett aludni. Na ne félj uzsira bedörgölte az ebédjét. Szóval szerintem ezen ne dühítsd fel magad!!!!
Hát nagyon gáz lenne, ha csak egy évig járna a gyed! Reménykedjünk, hogy 2010-től lesz érvényes és nem lesz visszamenőleges hatályú, és nekünk lesz utoljára 2 év. (hű de optimista vagyok)

Tünemény
: sajnálom, hogy ennyire zűrös lett apa. :( Reméljük ha kint lesz Luca baba akkor már összeszedi magát. Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen nálatok!

Encike
: lányodnak utólag boldog szülinapot! Volt nagy buli?

Kikocska: kitartást az első napokhoz! Nem lesz könnyű neked a két gyerkőc mellett. Van segítséged?

Kriszti:
emlékszem rád! És szívből gratulálok neked, hogy újra babás vagy! Vigyázz magatokra nagyon! És drukkolok, hogy ne legyen semmi baj!!! És kívánok gyönyörű babavárást neked!

Alvás:
khm.. nem is merem írni, hogy én meg úgy alszok, mint egy medve. Rendszerint alszok Kendével délután, aztán meg este kb 10-től reggel 8-9-ig. Igaz közbe többször felkelek pisilni, de utána rögtön visszaalszok. Lehet hogy a gyógyszertől?

Vizesedés: sajna engem is utolért. Tegnapelőtt voltunk egy kisebb bevásárló túrán, hát mit ne mondjak estére nem volt bokám.

Képek
: jajj nem győzőm nézni a kicsik képeit! Nagyon aranyosak és mind olyan kis formás szép baba!!!

Jó éjt mindenkinek! Viri

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!

Annaszuszi férje vagyok, most Ő helyette írok.

Hihetetlen, de igaz, Leoval van egy szobában.. :)

Nehéz, fájdalmas de csodálatos volt!!!

Hajnalban, 3/4 6-kor ment el a magzatvíz, 8-kor kezdődtek a fájások, rendszeres 4-5 perces időközökkel. ) Még reggel megvizsgálta a választott orvosunk, akkor még estére saccolta a Babát. Azután, déltájban, fájásgyengeség lépett fel, olyan, akkor már császármetszést emlegettek, de közben csendesen tágult a méhszáj :) . Olyan 1 óra tájban a fájások nagyon erősek lettek és nagyon megváltoztak. Szóltunk a szülésznőnek (mondjuk addig is fél-1 óránként hol ő, hol az ügyeletes orvos vizsgálgatta, nézegette), aki rögtön szólt az orvosunknak, mert eltűnt a méhszáj, a baba feje elindult a szülőcsatornában. :o Mire megjött, elkezdődött a kitolás, aztán elakadt... Utóbb kiderült, hogy a keze beszorult a feje mellé.... Kapott oxitocin infúziót, meg kétkézzel nyomta adoki a hasát minden fájásnál... Másfél óra alatt kibújt Danika, akivel rögtön elrohantak a gyerekorvosok, mert eléggé megviselte ez a végjáték... :cry: Csak kicsit sírdogált, meg a színe se volt az igazi... Este 8-kor kaptuk vissza, addigra már szép rózsaszín, kalimpáló, hangosan sírdogáló gyönyörű babaként. :D

Anya és Baba jól vannak, és Anya egy HŐS, mert az egészet EDA és BÁRMIFÉLE fájdalomcsillapítás NÉLKÜL csinálta végig!!! Nagyon büszke vagyok Rájuk!!!! :D

Mindenkit üdvözlünk és könnyű szülést, egészséges Babábat kívánunk!!!

Annaszuszi és Laci

KépKép
annaszuszi

Hát Tasin nagyon-nagyon gratulálok,Te aztán nem vagy semmi. A lányokat meg biztos hamar kiengeszteled!

Annaszuszi már megint valakit nagyon lehet irigyelni. Nagyon sok boldogságot!!! :D

Kriszti örülök,h ilyen hamar megint összejött. Innentől gond nem lehet!

Giunta Neked pedig legeket a császárhoz, szurkolok,h minden ok legyen.

Kisvirág sztem engem félreétettél,mert én Gabkának pont azt írtam,h lehet szülni hpv-vel,ezt én már meg sem kérdőjelezem.

Ma megszületett egyik ismerősöm babója. Vele is együtt voltunk várandósok és Ő már foghatja is a kezében :D
De ma voltam utoljára dolgozni és egy kicsit most akkor szeretnék pihenni,meg ezt,azt elintézni. Pl holnap én is vééégre is csináltatok magamnak hajat :)

Nos...akik közel vannak azoknak mielőbbi (éjszakai) szülésmegindulást, másoknak meg jó éjszakát!

dharma

Kép

Sziasztok!

Itt egy kép Danikáról. Kb. 4 órával a megszületése után készült.

Üdv Mindekinek!

KépKép
annaszuszi

Annaszuszi! Gratulálok! :D :D :D :D :D

icamica

Jaj, csajok, csak utolért a kórság a végére, fáj a torom és szortyog az orrom :( Csak hőemelkedésem van, semmi komoly, csak arra jó, hogy ne érezzem jól magam.
Ugye ettől a babának nem lehet baja? És van bármi amit bevehetek hogy hamarabb múljon? Homeosokat már nem akarom keverni a felkészítő keverékkel. Vagy zaklassak valami orvost?

icamica

Annaszuszi GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép

Kép
tasin

icamica:

ha feljebb megy a lázad akkor egy algopyrint bevehetsz,mellé jó meleg mézes,citromos tea.és sok sok pihi.
babának baja nem lessz,nyugi :wink:

annaszuszi:

gratulálok,nagyon helyes Dani.és milyen szép súlyal született.

alig aludtam :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: olyan furin érzem magam,konkrétan nem fáj sehol,és mégis mindenhol érzem hogy fáj.na ezt jól megaszontam.. :? :? :? :? :? :?
úúúgy elfeküdnék még de apa megint hüle,aszongya ő olyan későn aludt el,had aludjon még :x :x :x :x :x :x :x ja senki nem mondta neki hogy hajnalig gépezzen :x :x :x :x

hexet kihagytam.........semmi kedvem nem volt.bezzeg álmomban :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
ettike

Köszi lányok a gratulációkat, aranyosak vagytok!!!! :lol:

Olyan furcsa volt, nehezen aludtam el, de lényegesebben többet és nyugodtabban aludtam, mint az elmúlt pár hónapban.
Igaz egyszer arra ébredtem, hogy mondom a tételeket magamban..... :shock: :shock:

Hát biztos kell még pár nap mire megszokom...

Meg az is furcsa, hogy amikor itt ültem a gép előtt, mindig néztem az órát, hogy már ennyi az idő, hú mennem kell tanulni, és most is néztem és eszembejutottm, hogy nem kell tanulnom.. :lol:

Ma már lehúztam az ágyneműt, beraktam egy adag mosást, ( még van kb 50 adag :shock: :? ) :oops:
holnap jön anyu és segít takarítani...

és most először érzem gondtalan kismamának magam, tudom hülyén hangzik, de nekem ez a 8 hónap észrevétlen elment.

De az is furcsa, hogy azért hiányozni fog egy picit a tanulás
( persze ezt vártam hogy vége legyen, de most van egy kis üresség) :shock: :oops:

Amit hamar kitöltök egy DVD-vel :lol: :lol:

Meg ősszel elkezdem az angolt feleleveníteni és tanulni..de előbb nem...

Na, oké.....lapozom

Kisvirág!!!
Én a Nyugati térre járok, ott van a dokim magánrendelője.

Svs!
Szerintem ránk nem hiszem hogy érvényes ez a Gyed 1 év, mert a törvény védi a fogantatás után a gyereket, és szerintem csak azokra alkalmazhatják akik még csak ezután lesznek terhesek...szerintem....bár ezen a világon már sok minden láttunk, ugye....... :roll:

Hú, nem is tudom mit akartam még.....na mindegy majd még jövök...de jó ráérek!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
tasin

Sziasztok!!
Ettike tudom mit érzel... énsem tudom megmondani néha hogy hol csak úgy egyszerűen fáj mindenem :( :( :(
Kisvirág! Már énis úgyérzem hogy ebből nem lesz időben szülés... túl jól érzi magát benn... pedig mindent elkövetek a cél érdekében...
holnap megyek védőnőhöz majd tőle érdeklődök mi lesz ha nem születik időben!Most ár csak azért izgulok hogy legalább húsvétra itthon legyünk már a kórházból... :? :? :?

Titeket nem idegesít hogy mindenkinek az az első kérdése hogy "Na mé egyben vagy??" engem eléggé kezdenek kiakasztani vele.

Ja és másik ha nem születik meg 4.éig akkor mennyit engednek ráhúzni neki???Remélem nem túl sokat...

Reggel is 6kor megébredtem onnantól viszont nem volt alvás mert zsibbadt mindkét lábam de hiába keltem fel... ha ülök is zsibbad... valamit nagyon nyom...

Na sok lesz belőlem ennyi egyszerre....

Annanuszinak gratulálok!!! Neki már van egy Dani babája... és nagyon szép baba!!!

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa

Kedves anyukák és leendő anyukák!

Tisa barátnőmnek ígértem babáknak való zenéket, de még nem akarom őket zavarni, ezért arra gondoltam itt osztom meg veletek, így Tisa itt is letudod tölteni!!!
Ez egy ingyenes feltöltő oldal ahol még pár napig érvényesek a feltöltések , csak annyi hogy , zip. fájlba lehet menteni, így ne felejtsétek el kicsomagolni a fájlokat. Remélem mindenki ért hozzá :wink:
Nekünk a babazene 4 cd és a lovely.....vált be nagyon, én mindig erre szopiztattam Áront és még van hogy a mai napig is este elalváskor megnyugszik rá.
Illetve a későbbiekre mondókás énekek.

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... derika.zip

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... zene_2.zip

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... zene_1.zip

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... ne%203.zip

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... ikusok.zip

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... i+2006.zip

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... kdalok.zip

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... albuma.zip

Nem tudom még hány napig érvényesek a feltöltések úgyhogy minél előbb mentsetek!

Lányok mindenki babája gyönyörű!!! Nagyon jó látni ennyi egészséges picibabát tegyetek fel még képeket :D
Tisa végül is hogy csináltad a köldököt?

Jó tanácsként ha elfogadjátok akinek hasfájós a babája : torna, pocaksimi órával megeggyező irányba, melegített cseresznyemagpárna pocira, infacol vagy espumisan csepp 1hónapos kortól grippe water. Sajnos nekem ezt mind kikellett próbálnom.

További kellemes babavárást , eléggé váltakoznak a frontok, remélem nem visel meg nagyon titeket és aki már babázik annak jó egészséget nyugodt éjszakákat!

Sziasztok és elnézést a zavarásért!
:oops: :D

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Kedves anyukák és leendő anyukák!

Tisa barátnőmnek ígértem babáknak való zenéket, de még nem akarom őket zavarni, ezért arra gondoltam itt osztom meg veletek, így Tisa itt is letudod tölteni!!!
Ez egy ingyenes feltöltő oldal ahol még pár napig érvényesek a feltöltések , csak annyi hogy , zip. fájlba lehet menteni, így ne felejtsétek el kicsomagolni a fájlokat. Remélem mindenki ért hozzá :wink:
Nekünk a babazene 4 cd és a lovely.....vált be nagyon, én mindig erre szopiztattam Áront és még van hogy a mai napig is este elalváskor megnyugszik rá.
Illetve a későbbiekre mondókás énekek.

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... derika.zip

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... zene_2.zip

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... zene_1.zip

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... ne%203.zip

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... ikusok.zip

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... kdalok.zip

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... albuma.zip

Nem tudom még hány napig érvényesek a feltöltések úgyhogy minél előbb mentsetek!

Lányok mindenki babája gyönyörű!!! Nagyon jó látni ennyi egészséges picibabát tegyetek fel még képeket :D
Tisa végül is hogy csináltad a köldököt?

Jó tanácsként ha elfogadjátok akinek hasfájós a babája : torna, pocaksimi órával megeggyező irányba, melegített cseresznyemagpárna pocira, infacol vagy espumisan csepp 1hónapos kortól grippe water. Sajnos nekem ezt mind kikellett próbálnom.

További kellemes babavárást , eléggé váltakoznak a frontok, remélem nem visel meg nagyon titeket és aki már babázik annak jó egészséget nyugodt éjszakákat!

Sziasztok és elnézést a zavarásért!
:oops: :D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

2x küldte bocsi

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Annaszuszi: GRATULÁLOK!! Dani baba egyszerűen meseszép! És erőt ad, hogy mindenféle fájdalomcsillapítás nélkül is végig lehet csinálni.

Ettike: Látom, még nálatok sincs semmi. Én már nem tudom mit tegyek, Apa még holnap itthon van a háta miatt, nagyon jó lenne, ha addig megszületne, mert aztán megint kezdődhet az izgalom, hogy vajon az ország melyik részében éri a hír, hogy haza kéne jönnie. Az éjjel aludnom is sikerült végre.

Tegnap megkértem az orvost, hogy vessünk már még egy pillantást a lába közére, mert már arra is gondoltam, hogy elnézték és mégsem lány és azért nem mer kijönni, hogy nehogy csalódást okozzon, mert fiú :lol: :lol: (Tudom, teljesen megzakkantam :D ) És most is megmutatta a kis nuniját, szóval ez sem lehet a baj...
Apa már kínjában dobolt is neki (van egy ilyen kis dísz dobja), de semmi hatása nem volt, csak annyi, hogy felháborodott és majdnem szétrúgta az oldalam :)

Kép

Kép
sildi83

Mecsi!!

Köszi a zenéket!!! :lol:

Teca!

Én úgy tudom, hogy max 10 napot szoktak várni az indításnál. Legalábbis nálam még úgy volt....

Sildi!
Kibújik hamarosan, nyugi, bár tudom, hogy "beetettek" azzal, hogy ilyenkorra már kinnt lesz! :lol:

Mivel nálam az első 2 héttel korábban jött, a másodiknál is nyitva voltam....azt hittem, majd Ő is korán érkezik..

így amikor a Kori nemhogy előbb, de időben sem bújt ki, és ráhúzott 10 napot, na akkor már én is kibuktam... :shock:

De szerintem nálatok már csak napok kérdése és apa Őt is meglocsolhatja Húsvétkor!!!! :lol: :lol:

Hasfájás: pont tegnap vettem a DM-ben egy cseresznyemag párnát, biztos a mi biztos...

Kép

Kép
tasin

Sziasztok Lányok!

Na a párom bukta a 30-adikát....Kíváncsi vagyok,mi lesz az új tippje a pici lányunk megszületésére :D Bár ma reggel halkan csak annyit jegyzett meg,hogy szerinte a héten meg lesz.
De én rájöttem a csalafintaságra.A mi kislányunk már most nagyon szófogadó lehet.Ugyanis a múlt héten megbeszélte vele a keresztanyja,hogy se 27-28-án,se pedig 30-án ne szülessen,mert ő akkor vizsgázik :) Persze azért tegnap délután már mondtam a leányzónak,hogy túl van keresztanyu a vizsgán,lehet kijönni :D Viszont szerintem azt is meghallhatta,ahogy a párom azt ecseteli,hogy péntek környékén kellene megszületnie,mert akkor a hétvégén rögtön meg is tudják ünnepelni a haverokkal :D Szóval lehet,hogy csak a pénteket várjuk :lol:

Annaszuszi!Hatalmas gratula Dani-babához!Jó egészséget és sok tejcsit Nektek!!
És köszönjük Dani-apunak a szüléstörténetet!! :) És a fotót!!Nagyon szép kisfiú!!

Icamica!!Sok gyümölcs,vitamin és sok-sok tea sztem!És gyógyulj meg hamar!!

Kisvirág!Hogy én mennyire irígyellek az alvás miatt.Nekem most is pocsék éjszakám volt.Eleinte fél majd óránként jártam WC_re.Aztán persze megint fájt a pocim.Ja,és egyre nehezebben és nehezebben megy az ágyban való megfordulás :twisted:

Tisa!Annyira jó olvasni a hozzászólásaidat!Csak úgy süt belőlük a boldogság :D

Na megyek,összekapom magam.Aztán elsétálok a postára meg a boltba....

Szép napot mindenkinek!

Kép
demetnik

Jajj csodás baba ez a Dani is! :)

Mecsi köszi a zenéket! :)

Lányok kitartás lassan előjönnek azok a babócák! :)
Lehet hogy csak pontosak akarnak lenni! :)

Na megyek mindjárt a védőnőhöz! Remélem mondanom sem kell hogy nem a sajátomhoz hanem a helyetteshez! :)
Vele most fogok negyedszer találkozni! A sajátommal eddig egyszer sikerült! Vicces mi!?

Én kezdek aggódni hogy már tényleg csak én nem voltam CTG-n... ez oké így?
Én majd csak csütörtökön megyek az utolsó vérvételemre és utána kapok időpontot!? Ez nem gáz? Rendben van hogy már mindenki volt, vagy ne aggódjak ezen úgyse ettől függ hogy mikor jön elő igaz??

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

én sem voltam még, időpontom sincs. Most csütörtökön elvileg csak sima vizsgálatra megyek, CTG-ről még nem is beszéltem a dokimmal. Beteg voltam, így 4 hete nem is látott... Biztos mennem kell majd vérvételre, meg UH, de lehet, h rám rakatja a CTG-t. nem tudom...

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

Én ma voltam NST-n.
Semmit nem értek belőle.
Pedig második baba.
23 percig tartott. Ezalatt 3 db 60-as és egy db 40-es "fájást" produkáltam. Mindezekből semmit nem éreztem.

Doki megvizsgált. Méhszáj zárt.

UH szerint lepény érettség II-III, kicsit kevesebb magzatvíz, de norm. flow.

Legközelebbi NST csütörtök reggel, ha addig nem történik semmi. (Ezt a doki fogalmazta így.)
Vendég

Nekem ma lesz az első, bár nem sok kedvem van este még ez után mászkálni. Ez a hőemelkedés szarabb most, mint alapállapotban egy láz :(

icamica

Sziasztok!

Csak megint egy bekukkantás erejéig, mert eddig olvastam, és persze megint az irodából irok! :D

Gratulálok Leonak, Lilianának és Annaszuszinak!!! Nem semmi, hogy jönnek-mennek a gólyák!!! :D És persze a babafotók is nagyon szépek! Mutattam kolleganőimnek, és közben én is teljesen azt éreztem, hogy már úúúúúgy kézben tartanám Lucát!

Tasin gratulálok neked is! Emberfeletti dolog ilyenkor tanulni, legalábbis, nekem nem sikerült a jog tételekből (25A és 25Btétel) csak 13-at 'megtanulni', ezek mind A tételek, igy az 50%-nál icipicivel több esélyem van olyat húzni, amire makkanni tudok valamit, talán az elég egy kettesre. Ha meg nem sikerül, hát ennyi. Most egyáltalán nem a közigazgatási eljárások, önkormányzati feladatkörök, és részvénytársaság alapitásával kapcsolatos dolgok foglalkoztatnak! :D

Gondolok ám rátok, kár, hogy olyan sűrűn már nem tudok jönni, mert pont most lenne a legérdekesebb! De kivánom, hogy mielőbb beinduljanak a már esedékes babócák!!!

a doki felirt hüvelykúpot, mert van olyan kókuszizém, és mondta, hogy no sex. Csütörtökön megint uh, és jövö hétfőn vissza hozzá a lelettel, gondolom akkor küld majd CTG-re is. Hát ő legalább lelkiismeretes, úgyhogy viszek is majd neki meg a nővérkének valami finom csokit!

Bár azt mondták a dokik, védőnő, uh-s, hogy hamarosan jön Luca, eddig még semmi jele ennek. Nekem sincs semmi fájás, mármint ami tényleg fájna, mert keményedni érzem hogy keményedik, meg mintha mensiszerű érzés lenne, de ezek nekem még kibirható szinten vannak... de olyan vegyesek az érzéseim: szeretném már ha megszületne, mert néha kényelmetlen ez a nagy pocak meg ami vele jár és már tologatnám, dajkálnám, agyonpuszilgatnám és csak nézném ahogy szuszog, de ugyanakkor olyan csodás érzés, hogy mocorog és itt van a pocakomban, egyek vagyunk, és pár nap és már nem lesz ott, és ez az idő soha nem jön már vissza. szóval szeretném is hogy kibújjon, meg nem is... talán ezért marad még, mert érzi, hogy még maradhat.

Most apa megint dolgozik, gyűjt valamire, ami meglepetés lesz majd, és Luca, én meg ő is tudja majd használni, és jó lesz...no ezt nem tudom mi lehet, mert semmit nem mond, azt se, mennyibe kerül...szóval most valami más a helyzet...remélem igy marad. Szerintem terhességet(=babát) ő még egyszer nem tervez egy jó ideig, elég volt ezt a sok hullámvölggyel megélni. Remélem, hogy minden rendben lesz. Remélem ez az egész átalakulás, hogy most már egy család leszünk, megerősit minket.

olyan kár, hogy már kérdezni se tudok, mert a válaszokat el se tudnám olvasni.. de azért ne felejtsetek el... remélem hamarosan valahogy lesz majd gépünk!

vigyázzatok magatokra, és remélem, ha megint jövök, lesznek majd új babák!!! :D

(mára egy bőgős napot iktattam be: megnézzük apával az újszülöttkor:első hét otthon c filmet dvd-n, és persze mivel minden babaképen elsirom magam, ez legalább egy odabújós ok lesz)

Kép
tünemény

Mégsem megyek ma NST-re, lemondtam, mert méhkas van a fejemben :(

icamica

sziasztok.

ma is nagy a csend:(

nálunk semmi se nem van :cry: :cry: :cry:

ildi:??nálatok?

teca:

ez mindenhol változó.nekem most max 1 hetet vár a doki,de ez a császi miatt.amúgy Patriknál 2 hetet mondott.

tünemény:

lehet pont számgépet vesz apa :wink: :lol: :lol:

cat:

akkor lehet te is előbb babázol mint gondolod.pont te mondtad hogy nem jelent semmit a méhszáj nyitottsága/zártsága :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

Ettike!

Szerintem az orvos is azért mondta, hogy most már bármikor jöhet a baba. Nem hiszem, hogy a méhszáj zártságától tenné függővé. És nem egy hét múlva rendelt vissza NST-re, hanem 2 nap múlva. Lehet, hogy sejt valamit.

Nekem a pénteki nap pont jó lenne. De még a csütörtökbe is kiegyeznék...
Vendég

Halihó!

Benyaltunk vmi vírust, Apa próbálja „letakarítani” a gépet, de elég makacs a drága :? :x , így nem tudtam jönni ma.
Holnap meg tavaszi nagytakarítás lesz, a függönyöket már le is szedtük. Semmi kedvem takarítani, de muszáj, és tudom, h utána milyen jó érzés lesz így várni a bébikét!

Azért egy új táblát dobok majd!

Annaszuszinak nagy gratula Danihoz!!!! :) :) :)

Vajon ki lesz a következő? Ettike sztem a holnapi a Ti napotok! :wink:

Ildi, nem is meséltél, teljesen belaktátok a lakást? Vannak még dobozok vagy sikerült mindent helyre tenni? Otthon érzitek már magatokat?
Aranyos vagy, h megnézetted a kis nuniját, így már biztosan nem marad bent!!!!! :lol:

Bogi, Bea ne aggódjatok a ctg miatt, tudja a doki, h mit csinál. Sztem jövő héten legkésőbb biztosan nektek is lesz majd. Amúgy is elég uncsi ott ülni 20 percet, főleg ha Apa nem mehet be veletek! :wink:

Kriszti nagy gratula a pocaklakóhoz, örülök, h sikerült, vigyázzatok magatokra!!!!!! :)

Virág, igazad van, tudom, csak sokszor nehéz megvalósítani. Főleg, h folyton azon töröm a fejem, h mit is főzzek, ami őnagyságának megfelel, aztán meg kiderül, h feleslegesen küzdök! :?

Ica, jobbulást!!!!

Kép

Zsu
svs

zsu:

neked legyen igazad :lol: :lol: :lol: :lol:

megyek altatni,remélem nekem is sikerül.

Alex mozdult egy olyat hogy majd kiugrottam a bőrömből és azóta folyamatosan szurkáll a pocim alja,a combom,és a nunim :? :? :? :? :?
nem kellemes.....

ildi??? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :) :) :) :)

Kép
Kép
ettike

Kisvirág nekem nem 1111, csak Ildi és Ettikének. Bár lehet hogy már ott tartok, csak 2-3hete nézték, akkor 2100 volt.

Lacinak is sikerült megbőgetnie. GRATULÁLOK NEKTEK!!
Köszönjük a képet is, nagyon cuki.

Ica kamillás, sós vizes inhalálás, és be az ágyba. Forró mézesteával együtt, nekem bevált 2nap alatt kihúzott.

Tasin már épp ideje gondtalannak érezni magad…

Hihetetlen,hogy ez a 2nő még egyben. Most már bírjátok ki 4.éig! Egyik barátnőm is erre a napra rendelte a miénket, mert akkor kerek 3hónap lenne a gyerekeink közt.

Épp akartam írni már reggel, hogy úgy hiányzik Tünemény és Gabka!
Örülök,hogy végre legalább te bejelentkeztél.

Ma kaptunk új nagy ajándékot a barátnőmtől!
FP projektoros zenélő forgót!
Remélem a tökösnek is úgy fog tetszeni,ahogy nekem.Már régen beleszerettem.
Gyorsan össze is szereltem,tök állat.

Ma ismét minden 2. ember megállapította,hogy lejjebb ment a hasam.Persze a többiek meg azt,hogy még nem.Már a mamám is azzal fogadott,hogy szépen püffed a fejem...
A lábam igen csúnyán vizes, a mai kuncsaftom akinek toxémiásan koraszülés volt,ő azt mondta ő ilyen lábakkal már bent volt a kórházban.
Na én nem megyek sehova, a párom ma még éjszakás.
A csemetém,pedig úgy lavírozik, nagyon élvezi bent.

kocska

Ettike: Itt sincs semmi... Most már tuti, hogy a szülinapomra tartogatja magát :) Oké, megadtam magam neki, Ő a főnök, "csak" annyi a kívánságom, hogy Apa is itthon legyen, amikor indulni kell a kórházba.

Icamica: Jobbulást Neked!!

Kép

Kép
sildi83

Jó reggelt!

Alig aludtam valamit egész éjjel, vagy pisi, vagy orrfújás, vagy ittfájottfáj :( fél 5kor már nem bírtam tovább feküdni. Lázam nincs, de tegnap délután óta fáj a fejem (migrénes fajta vagyok). Algopyrint nem szedhetek, mert letolja a vérnyomásom, azt hiszem talán paracetamolos dolgokat be lehet venni ilyenkor nekünk is. A homeos bogyó nem segített. Tuti, hogy influenza, csak azt nem értem, ezt a 3-4 hetet miért nem tudtam még megúszni :(
Megyek is, csak nyavalygok itt. Lassan feleszem az összes mézet. Hártyás szárnya lesz a Kölöknek.

icamica

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: